Oss to i Oslo

Deilig å våkne opp i sterke mannearmer igjen. Tenk at han har fri i dag, perfekt nå som jeg er tilbake. Frokost på terrassen i tynne klær, smaken av jorbær, kaffe og fløte. Ah. Jeg tror sannelig sommerfølelsen har tatt meg, endelig!

Ny frokostfavoritt, masse jordbær med tyrkisk yoghurt og gjerne en dæsj sukrin. Det blir nesten ikke mer sommerlig!

Kjenner at jeg savner hytta allerede, men det er forhåpentligvis ikke lenge til jeg får dratt igjen. Noen ganger må du bare hjem, spesielt når du har så mye på tapeten at du rett og slett ikke rekker mer skjærgårdsidyll.

I dag blir det en del varelageropprydning her hjemme, i tillegg til at jeg må forberede et møte til i morgen og rydde opp i både filofax og regnskap. Ser at hjemmet trenger en finpuss, samtidig som jeg gjerne vil rekke en liten treningsøkt. Kjenner også at ShoppingCaroline vokser seg større og større, men spørs om ikke hun må ignoreres til i morgen.

Så, det er bare å brette opp ermene! Nyt dagen, da dere

41 kommentarer

 1. Jeg elsker bloggen din,det er alltid noe gøy å lese her:)

  Gjerne stikk innom min blogg også:)

 2. Du er så flink og effektiv! Gleder meg til innlegget du har «lovt» å skrive om dette da det er mange andre som mener det samme.. =) Skulle ønske jeg var like flink som deg! Ha en fortsatt fin dag! =)

 3. Stilig redigering av bildene! 🙂 hvilket program bruker du?

  Ha en fin dag videre, Caroline 🙂

 4. Dere er nydelige.
  Vurderer sterkt å prøve ut lchf-kostholdet. Grunnen til det er at jeg alltid har så vondt i magen når jeg har spist karbohydrater. Jeg må ta smertestillende for å bli bedre. Jeg er også litt overvektig. Lurer på om jeg kommer til å legge på meg, om jeg endrer kostholdet? Siden man skal spise så mye fet mat? Trener sjeldent, men liker godt å gå turer 🙂
  Håper på svar! 🙂

  Ha en fortsatt fin dag 🙂

  1. du kommer HØYST sannsynlig til å gå ned i vekt! Og bli bedre i magen etter en stund 🙂

   1. Tusen takk for svar! 🙂 Alt blir bare bedre, altså!:)

 5. Marianne R

  Høres bra ut, Caroline! 😀
  Ha en strålende dag! :)))))

 6. Hei.

  Driver du Treasures hjemmefra eller har dere leid et lokale som du skrev om en gang? =)

 7. høres bra ut 🙂 flink jente du, hihi.

  Leiligheten deres virker så utrolig fin og perfekt, kunne du lagd en video å vist oss rundt? 🙂

 8. RArnhild

  Så flott et bilde . . .

 9. Er det Hugo som tar bildet?;)

  1. Herregud Eli! Er det mulig!? :O
   Alle vet at det er ronaldo 😀

   1. Åja, selfølgelig, beklager 😉 haha 😀

   2. Haha! Herlig 😀

 10. Likte bildet veldig godt! Hvilket redigeringsprogram brukte du?
  Ha en fin dag videre da 🙂

 11. tyrkisk yogurt med jordbær er min frokost om dagen også 😉 en annen kombinasjon som også smaker deilig med yogurt er blåbær og valnøtter. God sommer!

 12. Så nydelig bilde!!

 13. Maria Johansen

  hvor får du kjøpt tyrkisk yoghurt? har lett etter det en stund nå, men finner det ingen steder 🙁

  1. Fotballfrue

   Dagligvare 🙂 Har funnet på både joker og kiwi 🙂

   – C

   1. Her har jeg funnet det på noen bunnprisbutikker, samt ica, obs og mega 🙂 Spør etter det! Er også godt å spise det sammen med bringebær:)

  2. Prøv Tine sin Mat-yoghurt. Same same. 🙂

 14. Det øverste bildet var utrolig fint!

 15. Så fint bilde! : ) Kos deg: )

 16. Michelle

  så deilig med sol og frokost på terrassen! lykke masse til med ryddingen!!! Shoppingmonster vokser det seg større her også 🙂 hehe!

 17. Hei Caroline!

  Jeg lurte på noe angående Adelia skoene som du har designet. Vet du
  om de er store i størrelsen? Jeg buker til vanlig 43, men har noen pumps
  i størrelse 41 med justerbar reim som passer. Derfor er jeg usikker på
  om disse vil passe til min fot siden den er så stor.
  Visst du kan tipse, så ønsker jeg at du svarer så fort så mulig på
  e-postadressa som er med 🙂

  Hilsen Julie

  1. Nelly har størrelsesguide på høyre side av der du velger skostørrelsen du skal ha. 🙂 Måtte måle litt selv her 🙂

 18. Haha, ShoppingCaroline :)) Kjenner følelsen!

 19. Hei! Du sa varelagerrydding hjemme, da kom jeg på; Hvor stor leilighet har dere? Lurer bare i forbindelse med at jeg skal flytte, så kom på tanken;)

 20. Så søtt bilde! 😀

  Jeg sitter nå på en holme rett ved her jeg bor. En stor sol, og blå himmel. Og 17 grader i vannet 😀 Ahh, sommer er heeeerlig!

 21. Så utrolig koselig bilde av dere to <3
  Du er en travel dame, husk bare å senke skuldrene innimellom. 🙂

 22. For er nydelig bilde av deg og kjæresten!! :’)

 23. De jordbærene så gode ut ja! Tyrkisk yoghurt er kjempegodt!
  Du har veldig fine oppskrifter!

 24. Anne Berit

  Dere er et nydelig par!!! Hvor er den lysekronen kjøpt? 🙂 Den var skikkelig fin!

 25. oohhhhh… (LL)

  Check out my blog :

  http://www.likeabirkin.blogspot.com

 26. to hærlige bilder, dere er så søte sammen! kos deg videre i sommer 😀

 27. Elisabeth

  Hei Caroline 🙂 ville bare stille deg et spørsmål anngående lavkarbodietten du går på.. Fungerer magen/ fordøyelsen bedre med dette kostholdet? Jeg sliter med mye forstoppelse, og har prøvd alt av medisiner og matvarer for å få fordøyelsen på gli. Ingenting hjelper! Men, hvis du sier dette kostholdet hjelper, trenger man ikke da fiber for å få magen til å gå? tenker i forhold til å kutte ut brød, knekkebrød osv…
  Takk på forhånd! 🙂
  Klem fra fast leser.

 28. Hei Caroline. Lurte på angående LCHF. Skriver du opp hva du spiser, hvor mange gram karbohydrater du inntar hver dag osv? Skal starte på atkins-dietten med mamma og lillesøster, så jeg tenkte jeg skulle få med meg så mye info som mulig.

  Takk!

  1. Fotballfrue

   Nei, det gjør jeg ikke 🙂 Har sånn ca. oversikt i hodet bare 😉 Går jo mest i karber fra grønnsaker og nøtter uansett 🙂

   Masse lykke til 🙂

   – C

 29. Hvor mange kvadratmeter er leiligheten deres? Utrolig vakker!!

  1. Fotballfrue

   67 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *