De siste minnene

Vi har et helt hus å hanskes med etter mimmi. Et hus mamma har vokst opp i, med andre ord et hus som er stappfult av minner. Vi startet i dag, og jeg føler at jeg har vært på en liten reise i tiden. Kokebøker fra husmorskolen, kort fra bestfar og reagensrør etter forskningen han holdt på med. Alt det rare hun tok vare på. Har bare rukket å gå gjennom skaper på kjøkkenet, brukte faktisk noen timer på det, og allerede har jeg fått med meg noen deilige minner etter verdens fineste mormor:

Gammeldags & genial kakepyntesak 😀

Norgesglass ♥

Det blir en stund til neste gang vi finner tid til å fortsette, men jeg tipper august blir en bra måned å få mye gjort på. Jeg både gleder og gruer meg. Slike ting kan være veldig fint, selv om jeg fortsatt ikke klarer å la være å gråte med en gang jeg kommer inn til henne. .

Nå skal jeg komme meg i dusjen. Har vært ute og løpt mila i dag, det ble ikke akkurat en rekord, men en deilig og litt rolig tur. En sånn tur som klarner hodet og gjør hjernen klar for å tenke litt nytt. I kveld skal jeg bake LCHF-kjeks til mamma og pappa, viktig å briljere med nye kokkekunster! Lars-Kristian er i Oslo igjen forresten, jeg drar etter i morgen kveld. Men før den tid skal jeg rekke å lese litt i ny bok, jobbe med å få plassert og gjennomgått nyhetene til Treasures, i tillegg til å finpusse noen tanker jeg har til et nytt prosjekt. . Som er helt fantastisk gøy å holde på med 😀

Håper alle har en fin sommerdag

29 kommentarer

 1. Går foreldre dine også på LCHF? 🙂

 2. Ja, er nok både trist, rart og fint å gå igjennom gamle minner, men mange fine ting da (:

 3. Så sprek du er!
  Hva er din personlige rekord på mila, og hva løper du den vanligvis på? : )

 4. Hei 🙂 det hadde vært veldig motiverende og interessant hvis du la ut mer informasjon om trenigen din. Jeg trener en god del selv, og er glad i å strekke meg etter andres prestasjoner 🙂 Jeg må innrømme at jeg er dårlig til å variere treningen min, knyter som oftest på meg skoene og løper en av de faste rundene. Det hadde vært supert med nye innspill til en ellers ganske ensidig treningshverdag!

 5. Såg deg i fredrikstad ute å jogget : D er på ferie her. Er fra bergen. Skal å se FFk – brann idag 😀 lykke til : D familien holdt på å le seg ihjel når jeg fikk panikk og skrek ut der var fotballfrue !! Hehe.

 6. Du skriver så utrolig bra Caroline! Hvilken bok leser du nå :)?

 7. Får flashback av å se på disse bildene Caroline. Kjenner godt igjen de følelsene fra den gang min mormor gikk bort. Var veldig emosjonelt (på godt og vondt) å gå gjennom tingene etter henne og morfar. Er så glad for at de fleste av tingene hennes ble tatt vare på av familen 🙂

  Selv overtok jeg vakre, middag- og kaffeservicer i gammel, romantisk stil og jeg føler det er så koselig å sette disse frem i ulike familiesammenhenger…blir på en måte å hedre hennes minne og det føles så godt 🙂

  Selv om det er tungt, håper jeg likevel at du klarer å bruke denne prosessen til å se tilbake og minnes din kjære mimmi med et smil og gode tanker 🙂

  Stor klem 🙂

 8. Ikke er du bare fantastisk flink til å blogge, men du er helt super på å svare på kommentarene også. Skulle bare si at du er ei briljant skribent og inspirerer meg og andre. Ha en fin dag 🙂

 9. Hei! Jeg er gjesteblogger for en venn av meg mens hun er på ferie, og jeg har lyst å overraske henne, sånn at når hun kommer hjem har hun fått mange nye lesere og mange kommentarer. Så det hadde vært fin om du ville se på bloggen hennes, og kommentere den! 🙂

  1. Henriette

   Hvis du linker til den, så er det sikker andre som tar seg en tur innom den også.. 🙂

 10. Forstår godt at det er tungt.. Men er nok deilig å få gå gjennom så mange av minna honnas 🙂

 11. Tenker nok at det var litt rørendes ja..men sikkert veldig fint. Og du fant jo fine ting, som i tillegg gir deg minner 🙂

 12. mistet selv min mormor for snart 2 år siden, det er alltid rart å åpne skapet hennes på badet og kjenne lukten av henne…..men ingen å klemme:(

  Bare lurte på ang skoene du har designet, hvor høy blir liksom helen når du trekker fra cm som platået utgjør? Hvis du skjønner:)
  Jeg klarer ikke å gå på så høye heler, men har så lyst på de lyse skoene fra deg:)

 13. Husker selv da jeg var 9 år og satt i godstolen til bestemor på pleiehjemmet hvor hun alltid hadde sittet før hun ble så syk. Da jeg satt der så jeg bort på sykesenga ved siden av hvor hun hun hadde sovnet stille og fredelig inn 10 min etter at foreldrene mine hadde dratt for å sove. Jeg forestilte meg henne og det var som om hun fortsatt var der. En ubeskrivelig følelse som er vanskelig å glemme. Var mye etter bestemor også, men vi slapp å rydde for det meste siden alle duppedittene hennes er fortsatt på hytta(utenom klær og sånt.)

  Fikk i dag vite at min reservebestemor har kreft i begge eggstokkene og er veldig syk. Hun er ikke min ordentlige bestemor, men bestemoren til halv-søsknene mine. Jeg har blitt utrolig glad i henne og hun har vært veldig snill mot meg etter at bestemoren min døde.

 14. Har du forresten fått med deg at Kjetil «The Giant» tok utfordringen din? Hva syns du om innsatsen hans?
  Hihi 🙂

 15. Slike gamle ting er så fine, og bringer frem gode minner 🙂

 16. Så fine ting! Kunne godt tenkt meg en sånn krukke jeg. Er så fint å ha müsli, sjokolade, pasta, eller noe annet oppi. Må være trist, men vel så koselig å ha fine minner av sin mormor.

 17. Det må være hardt å rydde ut et helt hus etter mormoren din. Håper du finner noen fine ting som du kanskje kan ta med deg og minnes henne med 🙂 ?

 18. du er jammen meg effektiv 🙂

 19. Hvorfor legger du kommentarene over bildene og ikke under?
  Helt ulogisk og veldig forvirrende.

  1. Fotballfrue

   Helt ulogisk av deg å lire av deg slike kommentarer på dette innlegget.. Jeg skriver teksten der fordi det for meg er riktig, det er ingen regel på dette. Det er min blogg,og jeg skriver teksten hvor og hvordan jeg vil.

   – C

   1. Skulle tro du som er utdannet journalist var litt mer opptatt av hva som er riktig bruk i media, og ikke hva som er riktig for deg.

   2. Fotballfrue

    Kan du fortelle meg hvor disse reglene står? Merkelig at vi ikke lærte noe om dette da jeg tok utdannelsen min,du! Dette er,jeg gjentar,min private blogg,hvor jeg bestemmer. Dette er ikke en nettavis som er underlagt regler for bruk av hvor eller hvordan jeg bør skrive min tekst. Haha,at det går an 😀 du får heller lese vg,ap eller db da vet du 😉

    – C

 20. Jeg ønsker meg Norgesglass også! 😀

  Så på en blogg at noen hadde satt fast lokket i «taket» på et skap også hadde de pasta og slikt i glasset som de bare skrudde opp når det ikke var i bruk.

 21. kamomilla

  Så fint! Hva slags forskning holdt bestefaren din på med?

 22. Noe av det koseligste jeg vet er å gå opp på loftet her hjemme og se igjennom gamle fotoalbum, gamle bøker fra skoletiden til både mamma, meg og søskene mine, gamle klær fra 70-tallet osv. Man drømmer seg så bort 🙂

 23. Hei, Caroline!

  Er blitt kjempeglad i å lese bloggen din. Jeg bare lurer, om du har tid til å svare, hva slags bok leser du nå? 🙂 Min søster leste akkurat ut «Uglies», og var enig med deg at det muligens ikke var en serie hun med det første ville lese videre på.

  God sommer videre!

 24. Elisabeth

  jeg vet veldig godt hvordan det er. jeg mistet bestefaren min som var alt for meg for en drøy måned siden, den 17 juni, og har nå begynt å hjelpe bestemoren min med å rydde.

  men jeg håper det går bra med deg<3, selvom sorgen er stor..

 25. Hva var det bestefaren din forsket på?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *