Vi skal ikkje sove bort sumarnatta

Kanskje litt klisjé, men er det ikke helt sant? Klokken ble så mye som fire før vi bestemte oss for å bryte opp, men vi angrer ikke et sekund på det i dag.

Sola har dratt sin vei, og vinden har tatt med seg en hel masse regn hit til Ullerøy. Utrolig kjedelig, men likevel perfekt for en arbeidsdag. Jeg skal nemlig jobbe med Treasures i dag, så dere kan fråtse i noen av de mange fine nyhetene som endelig har kommet inn. Tror jeg går for en hel arbeidsdag, og står over joggerunden. Frister alltid så lite i regnet.

Senere tenkte jeg å dele en oppskrift med dere, vafler er vel fint på en søndag? Det skal vi i hvert fall lage her, sammen med selvplukkede blåbær. Mmmm 😀

29 kommentarer

 1. Hei Caroline. 🙂 Jeg lurer på noe angående LCHF. Du har sagt at du har fått mer energi med dette kostholdet, ikke sant? Men hvordan var det i starten, var det fortsatt det samme å trene? Jeg har gått på det i to uker, og joggeturene er ikke de samme som før. Kroppen kjennes kjempetung 🙁 Håper ikke dette varer så lenge, for jeg har virkelig lyst å ha dette kostholdet!

  Klem

  1. Fotballfrue

   Jeg hadde det på akkurat samme måte. Det tar litt tid før kroppen vender seg til det nye kostholdet, noen ganger kan det ta et par måneder. Jeg var også mye kvalm og ufattelig tørst de første ukene, men det gikk over etter ca. 2-3 uker 🙂

   Pass på at du får i deg nok fett, hvis ikke vil du få i deg for lite energi, og slappheten vil vedvare 🙂

   – C

 2. Når vet dere mer om hvor lars havner henn neste år? Hvis han må spille i Bodøglimt eller no slik, blir du med da, eller pendler han kanskje?
  TENK om han får spille på AC Milan eller no slik, det hadde vel vært en drøm?

  1. Haha, kan du noe om fotball egentlig? 😛

   1. Rebecca

    haha, nå måtte jeg le 🙂 «TENK om han får spille på AC milan.. :P»

   2. Nå skjønner dere kanskje hvorfor Caroline har en jobb som kan flyttes hvorsomhelst. Hun vet selvfølgelig at en overgang kan skje……hvorsomhelst.

   3. Stine MM

    Kanskje hun ikke gjør det, men det må vel fortsatt være lov å spørre og kommentere noe om det uten å få hån for det 🙂

 3. Jeg sover generelt lite om sommeren, man får så mye mere energi når det er sol hele døgnet! Det er egentlig litt koselig med mørke sommernetter, selv om det virker helt rart for meg :p

 4. Ingenting slår lange sommernetter på hytta! 🙂

 5. Angelica

  oh hva er dette her for noe? er det virkelig eller er det en drøm? det virker som en drøm siden det her var bare utrolig vakkert. Måneskinn er noe av det vakreste jeg vet om<3

 6. så herlig!

 7. Så deg på Breviken i går, hehe 🙂

 8. Hurra til oppskrift! Jeg lagde pannekaker i går med kokosmel og det var utrolig godt! 🙂

 9. Martine

  Hei Caroline. Først vil jeg bare si du har en utrorilg bra blogg. Har vel lest den hver dag i 3 år nå ca. He he. Jeg går selv på lchf kostholdet og lurte på om du kunne lagt ut oppskriften på lchf hamburger brødene du viste bilde av på Facebook siden din?? Hadde vært veldig snilt! 🙂

 10. gleder meg til oppskriften 🙂
  fine bilder!<3

 11. Du skriver så bra innlegg! Blir så glad av å lese dem 🙂
  Gleder meg kjempe masse til vaffeloppskriften 😀 Her er det også regn..
  Ha en fin arbeidsdag 🙂

 12. Michelle

  Gleder meg til å se nyhetene fra Treasures! hvor er smykkene produsert??

  1. Fotballfrue

   Hovedsakelige i Asia, men vi har flere leverandører 🙂

   – C

 13. Har du tenkt å spise lavkarbo resten av livet?

  Hva synes du om barn på denne dietten?

  1. Fotballfrue

   Vi har i hvert fall ingen planer om å slutte nå 🙂

   Ser bare fordeler med at barn spiser mindre karbohydrater og mer fett 🙂

   – C

 14. Anniken

  Fin artikkel om deg i Aftenposten:)

 15. Jeg så månen i natt jeg også og syntes den var usedvanlig vakker!:D Men i dag er regnet på plass her også, så da blir det Kino med gjengen!:) Fikk Treasures pakken min i går! ELSKBART:)

 16. Jeg stod over joggeturen selv i dag siden det regner kattunger 😉 Koser meg heller inne med nybakte boller, deilig med slike dager!

 17. Herlig! Den hytta ser jo bare fantastisk ut, med de rottingmøblene og sjøutsikt.

 18. jeanette

  Hei Caroline. 😀 Jeg lurte på om ikke du kunne ta masse bilder av hytta, både inne og ute? 🙂 Vet at du har lagt ut noen bilder før også, og jeg elsket dem! 😀 Er virkelig en koselig plass dere har å kose dere på! 😀

 19. Dette så deilig ut 🙂

 20. oooh so lovely !

  Check out my blog :

  http://www.likeabirkin.blogspot.com

 21. Så mørkt det var der.. Var oppe til 5 i morges og det var sol nesten hele natta 🙂
  Bor jo i Trondheim som er lenger nord da, men visste ikke at det var så stor forskjell..

 22. Katrine

  Vet du om artikkelen om deg i Aftenposten finnes på nett? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *