Herlige hytta!

Da har jeg allerede vært oppe i snart fire timer. Selv om jeg ikke startet å drømme før i halv fem-tiden i natt, er det merkelig hvor våken jeg var allerede litt før ni. Noen dager er bare sånn. En utrolig deilig følelse, etter en uke som har vært altfor hektisk og dårlig søvnmessig. Kjennes ut som jeg er tilbake 😀

La ut på en løperunde i ti-tiden, da lå fortsatt hele hytta og sov. Makan til gjeng! Vi kan jo ikke sove bort halve morningen, når sola varmer alt den kan! Sånt stresser meg. Jeg var bare borte i førti små minutter, men de sov fortsatt da jeg kom tilbake. Så da ble det en kort tur med vofsene, og så var det endelig liv i leiren. Blir sen frokost, men det skal smake. Resten av dagen skal vi bare late oss, dra ut med båten og nyte solskinn. Ingen tvil om at sommeren er her i dag!

Kos dere, og nyt sola dere som kan Nå skal jeg få tak i Aftenposten!

40 kommentarer

 1. Hei! Jeg er en fersk bloggleser, men er likevel ganske fasinert av denne bloggverdenen. Bloggen din er en «goodfeel» lesing. Godt intervju i A! Ha en fin sommer:)

 2. Åå, Caroline! Sitter på jobb og har nettopp lest portrettet av deg! Stå på, du er nydelig og ekte og flink!! Et bra portrett av en bra dame! Du er rå! Sommerklem <3

 3. Hyttehelger er deilig:) Vært ute på kysten selv nettopp. Nyt!

 4. Herlig 🙂 Kos deg!

 5. Marita Ø

  Kan jeg lese Aftenposten og intervjuet om deg på nett? Finner det ikke :/

  Ha en herlig helg på hytta med fint vær og dine beste! 🙂
  Sommerklem <3

 6. Hvorfor har du aldri med deg hundene når du er ute og trener? Holder du veldig høyt tempo hele tiden?

 7. hei 🙂 Jeg lurer på om du bruker å spise noe før du løper/trener om morgenen? 🙂

 8. For et herlig blogginnlegg 😀 Hihi, du er en solstråle! Ha en kjempe fin helg på hytta <3

 9. Hei C (harlize) aroline…..
  Ville bare ønske deg en fin dag og si at jeg i dag har hentet mine nye sko fra Nelly. Kjøpte de grå med dyreprint på hælen, og HELDIGVIS, bestilte jeg dem i 40, enda jeg bruker 39 i alt mulig andre sko. De passet perfekt og var kjempedeilige å gå med enda de er ganske høy!! Synes Nelly er små i str?! Men shame shit, 40 var perfekt!!
  Ha en deilig dag, skjønne deg! Klem fra vakre nord:)

 10. Har du tenkt å spise lavkarbo resten av livet?

 11. Michelle

  Høres helt fantastisk ut!!! Hadde vært så deilig å komme seg på en stille og rolig hytte i Norge for en helg! bare nyte solen, båttur og slappe av… Bo i en av verdens største storbyer kan til tider bli litt mye støy!!! alltid masse mennesker og masse trafikk!! Alt har sine fordeler og ulemper vil jeg tro 🙂 Men en rolig hyttetur er aldri feil en sommerhelg 😀

 12. hvorfor tar du egentlig ikke hundene med på løpetur?

  1. Fotballfrue

   Har du sett hundene våre?

   – C

   1. Jeg har en yorkshire terrier og en tibetansk spaniel mix. de er med meg 1 time hver morgen. Pluss joggeturer på stranda:) De slet litt i starten, men nå har de kondis som bare det. Agility neste:)

   2. Fotballfrue

    Godt gjort 🙂

    – C

   3. jeg har selv en liten pomeranian, tar den med på fjellturer og når jeg skal løpe;) da er jeg sliten, men ikke han. jeg tror de klarer en heel del mer enn du tror:)

   4. Fotballfrue

    Fjellturer klarer de begge fint 🙂 Vi har vel gått 3 mil på det meste 🙂 Men joggeturer er liksom noe annet, tempoet kan ikke sammenlignes 😉

    – C

   5. Hunder er ikke lagd for langkjør, men derimot er intervalltrening helt perfekt. De kan få store skader på ledd og sener hvis man ikke er påpasselig. Tror det er lurt å la hundene være hjemme når manløper så langt som Caroline 🙂 Virker som hundene dine lever et perfekt hundeliv;D

 13. Caroline, når kommer disse fjærøredobbene på treasures til salgs? Synes du sa denne uka?!

  1. Fotballfrue

   Fikk dessverre ikke tid! Skal prøve å få gjort det i løpet av morgendagen 🙂

   – C

 14. kos deg masse ! : )

 15. Hanne Nannestad

  Hei!
  Jeg lurer på hvorfor du ikke bruker Eriksen på treasures og på skoene dine. Det står bare by Caroline berg å ikke eriksen. Hvorfor?

  1. Fotballfrue

   Det har med markedsføring å gjøre. Berg er enklere enn Berg Eriksen. Er ikke verre enn det 😉 vi har brukt et markedsføringsbyrå hele veien 🙂

   – C

 16. Jeg får dårlig samvittighet av å sitte inne å se på sola ute.. Hehe
  Da kribler det i hele kroppen!! Ingenting som er mer herlig enn å trene tidlig om morgenen, solen varmer litt, men det er frisk luft og følelsen av å være litt for seg selv! Elsker den følelsen!! <3
  Ha en fin lørdag!

 17. ohh no. Har lenge letet etter et smykke i egyptisk stil, så fant det på smykkesiden din så var det utsolgt. Får du det inn igjen?

 18. Veronica

  Likte artikkelen i Aftenposten utrolig godt! Du er kjempe en kjempe flink blogger, og at Aftenposten dedikterte 3 sider om deg er kjempe flott! Jeg ble utrolig glad når jeg leste den. Forklarte så mye! Knall bra!!

 19. Christine

  Hihi, se hva jeg kom over i dag 🙂
  http://www.aftenposten.no/kul_und/article1465475.ece

  1. Fotballfrue

   Ehe :p

   – C

 20. Hei Caroline! Jeg er en jente på 43 som aldri har hørt om deg før jeg leste intervjuet m deg i Aftenposten. Det var et fint oppslag selv om journalistene tone tidvis var litt overbærende. Uansett – jeg ble litt nysgjerrig på bloggen din, og gikk inn for å se litt nærmere på det du skriver og på hvordan du presenterer deg selv og din «verden». Jeg må bare si at du ga meg en skikkelig «feelgood» følelse, du fremstår som et positivt menneske m overskudd og god energi. Det er tydelig at du har det bra, og for meg (selv om jeg altså er en del eldre enn deg, har 3 barn og et litt mindre glamorøst liv 🙂 ) er du et godt forbilde! Så stå på kjære Caroline, og fortsett å spre glede, gode råd og positivitet i blogg-verdenen. Klem fra Voica fra Fredrikstad 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, så koselig Voica! Velkommen inn i min verden skal du være 🙂 Takk for fine ord 🙂

   Ønsker deg en fin helg 🙂

 21. Hei Caroline! Jeg kom over noe morro istad. Jeg så disse: http://racked.com/archives/2011/06/29/check-out-these-christian-louboutin-8inch-high-stiletto-pumps.php hælene på nettet istad, og du elsker jo hæler. Tenkte bare spørre deg, ville du gått i disse?? HAHA 😀

  1. Fotballfrue

   Oh my! I don’t know :O

   – C

 22. Jeanette

  Anbefaler alle å gå inn på denne linken og gi penger til tørkerammede barn i Afrika: http://www.unicef.no/Hjelp+verdens+barn/Gi+en+enkeltgave/engang

  1. Fotballfrue

   Å, vi er faddere for verdens barn 🙂

   – C

 23. Heisann verdens vakreste! 😉 Lurte på noe ang lkhf; spiser du bananer? Kan jeg spise en banan av og til eller «ødelegger» det? Ønsker deg en fortsatt herlig helg :)) -klem, Cecilie 🙂

 24. Julianne

  Skulle ønske jeg var et A-menneske! Morgener er herlige. En ting jeg ville si var at i innlegg som dette når du refererer til klokka, så hadde det vært fint om det hadde stått klokkeslett på når innlegget ble lagt ut. Da skjønner man mer også hvis man leser innlegget lenge etter du har lagt det ut 🙂

 25. når du trener om morgenen, dropper du frokosten til etter trening da? funker det bra eller?

 26. josefine

  Hei!
  Jeg vil gjerne fortelle deg hvor godt jeg likte portrettet av deg i Aftenposten idag! Jeg har veart fast leser i nesten to aar naa og elsker bloggen din. Du inspirerer meg!

 27. Søt liten skapning! <3

 28. skulle gjerne hatt slike sommerdager her jeg bor også. REEEEGN

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *