En sniktitt

Her er i hvert fall to av de nye bildene som snart skal pryde hjemmesiden til Treasures.no. Gleder meg til å se resten!

134 kommentarer

 1. Ingvild

  For en skjønnhet du er, Caroline! Blir nesten litt oppslukt i hele deg 🙂 Tror jeg skal bli flinkere å kommentere. Jeg er jo tross alt innom bloggen din hver dag.

  Forresten, er du en av de bloggere som synes det er irriterende at jeg snakker til deg ved fornavn? Som i «håper du har en fin dag, Caroline :)» Dette er kanskje et kjempedumt spørsmål, men jeg vet faktisk om bloggere som hater det, fordi vi lesere egentlig ikke kjenner bloggeren. («Telefonselger-oppførsel»).

  Klem til deg 🙂

 2. silje B

  Hei:)

  Ser der er mange som har spurt, men kan ikke se noe svar så jeg spør jeg også. den blomstrete kjolen du har på er fantastisk nydelig.

  Hvor har du kjøpt den?

 3. Nydelige bilder !

 4. Shit, så flotte bilder!

 5. lisabet

  så nydelig du er!

 6. Hej!
  Tycker att kjolen du hade på dig var väldigt fin. Var har du köpt den?

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Rare fashion, fjorårets 🙂

   – C

 7. Kristine

  Pene, pene deg! Stolt over at du holder deg så jordnær 😉 Du er fantastisk! Stort forbilde 🙂

 8. Jeg likte deg veldig godt i begynnelsen, men nå når du sier at det er dine lepper og at jeg vet at du har tatt rasty, så mister jeg troen på deg lenger Caroline. Hvorfor innrømmer du ikke det?

  1. Fotballfrue

   Jeg tok 0.8 (dvs. ca en halv sprøyte) restylane i oktober. Eller var det september? Uansett,dette er borte for lenge siden. Prøv lipliner, funker tydeligvis på meg 😉 Dette er mine lepper, man kan gjøre mye ved å smile litt annerledes også..

   – C

 9. BelindaJagedal

  Når får du inn de øredobbene du reklamerer for her? 🙂

  1. Fotballfrue

   De er dessverre utsolgt :/ Men vi legger ut noen lignende om noen timer, i bla. sort og brunt 😀 Nesten enda finere. Har du meldt deg på nyhetsbrev eller liker du oss på facebook? Der får du de seneste nyhetene først 🙂

   – C

 10. susanne

  Utrolig flotte bilder! Det første bildet er tatt rett ut av et amerikansk glossy magazine!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *