Fin solskinnsdag

Da er jeg hjemme etter en lang, men innholdsrik dag. Vi møttes i Lillestrøm så tidlig som klokken ni, og selv om jeg er vant med å stå opp altfor tidlig, var jeg selvsagt usedvanlig trøtt i dag. Hvorfor skal det alltid passe sånn? Tror det henger igjen fra mandagen, sov utrolig dårlig natt til tirsdag. Etterdønninger. Kaffe fikser uansett det meste, og da det var gått noen timer, var jeg nesten meg selv. Første mann ut var vakre Madeleine, som vant fotoshootkonkurransen med Benny Ottosson. Hun dro fra Haugesund med moren sin TIDLIG i dag, og jeg håper hun har en fantastisk dag i hovedstaden. Hun hadde faktisk ikke vært i Oslo før, og i dag får hun jo se byen fra sin beste side.  Håper de tar turen til Aker Brygge!

Etter kaffe og prat tok vi turen til Mostue, for å finne antrekk. Endte opp med en løs olakjole fra Sack’s, sko fra Unisa, toppet med en utrolig tøff panamahatt og smykker fra Treasures.

Deretter var det sminketid. Ida Marie Weldingh fra Jan Thomas Studio var med oss. Hun er så flink!

Så var Madeleine klar, og selv om hun ikke hadde noe særlig erfaring foran kameraet, var hun utrolig dyktig. Vi var helt imponerte hele gjengen.

Finn én fotograf!

It’s a wrap! Gleder meg masse til å se resultatet av bildene, jeg er sikker på de blir utrolig flotte. Ser dere hun har tatt på seg ringen fra Treasures? En av mine favoritter, gullflueringen. Hun fikk nemlig med seg en goodiebag med smykker fra både oss og Bibi Bijoux.

Madeleine, jeg håper du hadde en fin dag 😀 Du var i hvert fall imponerende foran kameraet!

—————-

Deretter var det min tur til å fotograferes. Vi tok, som nevnt tidligere, turen til vakre Losby Gods, og var så heldige og få et rom til disposisjon.

Heldigvis hadde jeg våknet skikkelig innen den tid, også var vi så heldige med været! Jeg hadde lyst til å gjøre litt annerledes bilder denne gangen, sommerlige og fine.

Her er noe av resultatet:

Benny in action.

Elsker dette grønne smykkesettet!

Deilig å vifte med tærne!

Idyll. .

Så byttet jeg antrekk for en litt finere shoot. Fikk brukt den vakre kjolen min fra Venti Uno, som jeg enda venter på en anledning til å bruke en hel kveld. Den er så fin! Sitter som støpt, har slep bak og innebygd body.

Ferdig 😀 Gleder meg til å se disse bildene også.

I én av de mange fine stolene på Losby.

Tusen takk til både Thon Hotell Arena, Losby Gods, Mostue, Ida Marie Weldingh og Benny Ottosson, for lån av lokaler, sminke, klær og dyktig fotografering ♥ Også må jeg jo takke Merete Hippe, som er utrolig hyggelig, og ikke minst, kjempeflink til å hjelpe til, og til å ta litt backstagebilder for meg 😀

Nå er det middagstid her hjemme ♥ Kjenner jeg er så lykkelig i dag, sola skinner 😀

58 kommentarer

 1. Er det denne kjolen? https://www.ventiuno.no/kolleksjoner-nettbutikk/kolleksjon-ss11/icecec2//
  I så fall er den utrooolig lekker 😀 Du ser smashing ut, ha en super dag videre.

  Håper forresten du svarer!

  1. Fotballfrue

   Ja, det er det 😀 Tusen takk <3

   – C

 2. så flotte bilder av deg,de var sommerlige:)

 3. I have not any words … just : WOW!

  Elena from http://www.likeabirkin.blogspot.com

 4. Er det bra å løpe mila på 55 min? Tross terreng og luftmotstand? Siden du løper den på 49.. PS. 13 år.

  1. Fotballfrue

   Jeg løper den på 50 🙂 Synes 55 er veldig bra, men det er kun deg selv du bør måle deg med, ingen andre 🙂

   – C

   1. L: det går fortere å løpe på mølle, i og med at du ikke trenger noe særlig fraspark. terreng blir noe mere fysisk anstrengende mener jeg 😉

 5. Hun jenta var fantastisk flott i olakjolen, med hatten og skoene. Hvilket merke er kjolen?

  1. Fotballfrue

   Det har jeg jo skrevet 🙂

   – C

 6. Så fine bildene ble, fint med skikkelig sommerbilder nå i sommer..

  Så moro att dere brukte TH Arena.. Det er faktisk gamle arbeidsplassen min 😉

 7. nydelige bilder !:;D

 8. Du er bare altfor nydelig 🙂 Superfine bilder!

 9. Hallo Caroline! Nydelige, sommerlige bilder! Og den navy kjolen var aldeles vakker! Kan jeg spørre deg om du fortsatt bruker Go Smile tannbleking? Du har et vakkert, hvitt smil 🙂

 10. Du ser fullstendig gudd ud!!! If i were a boooooooooooooy! 😛

 11. Du ser smashing ut, du er bare så herlig <3 Jeg bare lyser opp og blir så glad når jeg leser bloggen din 😀 Ha en kjempe fin dag videre da <3

 12. Gleder meg veldig til å se bildene! Håper de kommer ut om ikke så altfor lenge! 🙂

 13. kunne du si hvor maxikjolen til hun jenta er fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg dessverre ikke, den er privat 🙂

   – C

   1. Madeleine Sørenes

    Kommer fra H&M:)

 14. Marita Ø

  Fine Caroline!! 🙂

 15. Caroline, du er så utrolig heldig som får være med på så mye morsomt!! 🙂 Håper dere alle har hatt en fin dag! Utrolig gøy å se «behind the scenes» bilder 😉
  Hilsen Lise Nymoen

 16. Jeanette

  Åh,får skikkelig sommerfølelse av deg i den kjolen også er det så grønt og fint i bakgrunnen!

 17. Hei.
  Kjempefine bilder. Så skikkerlig sommerlig og idyllisk ut!
  Du skrev i et innlegg for noen dager siden, hvor det sto at du skulle skrive et innlegg der du beskrev hvordan du lagde en slik bunshaper. Jeg reiser til syden om en uke og det hadde vært kjempegreit og ha en slik til da 😉

  (jeg har allerede stillt dette spørsmålet på et annet innlegg, men la det ut på feil innlegg 😛 )

  Leser bloggen din hver dag, og gleder meg alltid til et nytt innlegg! 😀
  Fra Synne.

 18. ragnhild

  det første «sommerbildet» av deg – det var utrolig fint 😀 så glad og smilende!! 🙂 akkurat det bildet burde du bruke til noe’! hhihi

 19. Innleggene dine er så gjennomførte 😀

 20. Kjekt å bli tatt bilder av hele dagen 😛 Blir sikkert fint! 😀 Kan du fortelle litt mer om fotografene?

 21. Guri, så vakker Madeleine var, så jo ut som en Hollywood skuespiller, virkelig modellemne!
  Hun kunne dere brukt som smykkemodell 😉

 22. Hej Caroline! Så vacker du är 🙂 Jag blev lite förälskad i din blus med prickar men hittar inte info om var du köpt den… Hoppas du kan hjälpa mig 🙂

 23. Du er så utrolig nydelig! Digger bloggen din ! ^^

 24. Hei, hvor er den flotte rosa blusen din fra?

 25. Kan jeg spørre hvilket merke det er på kjolen du har på bildene med det grønne smykkesettet? Den er helt nydelig!

  1. Fotballfrue

   Rare fashion 🙂

   – C

 26. hvor er den seethrough gammelrosa hvitprikkede blusen fra? fiiin:)
  og det samme med den blå bolero-tunikaen med mørkerosa blomster!?luuv

  1. Fotballfrue

   Min er fra Gina 🙂 Ida sin vet jeg ikke :/

   – C

 27. Hei! Ser du skriver at den Olakjolen er fra merket Sack`s. Hvor finner jeg den butikken tro? Finner ikke noe når jeg googler… SKal til Oslo i helga, og jeg forelsket meg helt i den kjolen… Husker du prisen også?

  1. Fotballfrue

   Mostue i Lillestrøm,har linket til butikken 🙂

   – C

 28. Venti Uno kjolen var superfin på deg! tok virkelig pusten fra meg 🙂
  Du er fantastisk! God sommer 🙂

 29. Åh, den blå kjolen fra Venti Uno var helt fantatsisk!

 30. Bardzo piękny blog.
  Jest Pani piękną kobietą i te stylizacje 🙂 tylko pozazdrościć..
  This blog is beautiful!

 31. Du er så nydelig, Caroline! Hvor er den fine, rosa blusen din fra? 🙂

 32. Ååh, så fin vinneren er! 😀 Er sikker på at hun hadde en kjempefin dag i Oslo! 😉
  Og du var også kjempepen på fotoshoot, Caroline! Elsker det første bildet fra shooten…du har så pent smil! Gir meg skikkelig god energi på en måte..bare av å se på det fine smilet ditt! 😉

 33. er forelsket i blusen din, er denne gammel? Du kledde den veldig godt 🙂

 34. Den sorte kjolen var helt fantastisk:) Til hvilken anledning tror du at du kommer til å få bruk for den?

 35. WOW, den blå kjolen er bare heelt fantastisk! En slik vil jeg også ha!

  Kan du ikke vise oss hvordan du lager den fine ballen i håret ditt? 🙂

 36. ÅÅÅ Caroline! Så utrolig fine bilder, du stråler virkelig! Ville bare si til deg at du er en stor inspirasjon for meg, og syns alle tipsene du kommer med er suuperbra! Får så mye inspirasjon av hvordan du mikser forskjellige plagg og setter det sammen med fantastiske tilbehør! Smilet sitt smilet virkelig over på andre. Syns det er utrolig bra at du står på og er deg selv. Du er virkelig et stort forbilde :)) klem Katinka

 37. Hei!;) så smashing ut begge to!:)
  Så lurte jeg på om du kunne lagt ut det innlegget du nevnte, om hvordan du lagde «hairdonut» til håret ditt? Var så utrolig kult:)

 38. Vi er på Mørekysten nå, og har kun en dag i Ålesund! Har du noen tips til hva vi burde få med oss? Hva er dine anbefalninger? Jeg vurderer å gå til Sukkertoppen, men er det verdt å bruke noen timer på det i motsetning til å bruke denne tiden til sightseeng eller noe annet i byen? Håper inderlig at du svarer, det hadde vært supert 😀

 39. Dette var en veldig fin konkurranse, og en veldig søt jente som vant! 🙂

 40. Så ut som en fantastisk dag! Du var nydelig som vanlig og Madeleine var kjempesøt.. Gleder meg til å se flere bilder.. =)

 41. Så fine dere var!! Gleder meg til å se resultatet, benny er virkelig dyktig! De andre bildene har värt så fine:) vi hadde også «photoshoot» dog av en litt annen kaliber. En av mannens lagkamerater fyllte 30, så vi overrasket han med et 80 talls rock surprise party!! Så utrolig göy å se normalt velkledde fotballspillere i parykk og tights!! Haha! Sjekk ut bloggen
  Min for å se bildene

 42. Hei!
  Jeg har lett kjempelenge etter et anheng likt det du har brukt med kjolen fra Venti Uno, og det er så utrolig vakkert!
  Hadde vært evig takknemlig hvis du kunne fortalt hvor du har fått tak i det!

  Tusen takk for en av Norges beste blogger 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er selvfølgelig fra Treasures 😉 Kommer snart i butikken 🙂

   – C

 43. Ingrid Svendsen

  HERREGUD så flott den kjolen fra Venti Uno var 😀 Elsker sånne kjoler, og den var som skapt for din kropp! Helt nydelig 😀

  Når du skriver at du er lykkelig om dagen blir jeg så glad. Ikke for å rippe opp i vonde ting….men du har jo hatt et usedvanlig tøft halvår som jeg ikke ville unt noen…..så jeg merker hvor glad jeg blir inni meg når du skriver du er lykkelig. Du fortjener bare å være lykkelig fine deg <3

  Forresten så lagde vi den salaten "din" med ruccola og pesto og pinjekjerner i går ved siden av grillmat. Smakte helt fantastisk, og samboeren elsket den 😀

  Stor klem til deg i solen

 44. Ååh, så herlig 😀
  Og ho var nydelig!

 45. Hei Hei Caroline!
  Bildene var kjempe flotte. Har bare et lite spørsmål. Hvor er den nydelige rosa blusen fra :)?

 46. du er vakker caroline!

 47. Jeg gikk på ungdomskolen sammen med Madeleine :-p Fine bilder!

 48. Hvor er skoene fra? De pumpsa med litt rosa på bunn på bilde av deg og Madeleine 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *