Read my lips

New lipstick: Barry M no. 121 // Liner Barry M no. 3

Dette er den fineste rødfargen jeg har sett på en leppestift! Og best av alt: Jeg kan bruke den! Jeg som alltid trodde at jeg ikke kunne bruke rød leppestift. Leppene blir jo til og med forstørret ganger tre. .

Forsegles helst med lip coat, så den sitter godt.

Coverbrands har nå kampanje på liner, leppestift og lip coat. Kun 199,- for alle tre 

Reklame

33 kommentarer

 1. benedicte

  hei!
  elsker bloggen din, men jeg har et spørsmål.
  hva pleier du å spise før trening om morgenen? du trener jo alltid så tidlig og man kan jo ikke trene intensivt på tom mage?
  kunne du også fortelle hva du spiste før trening når du ikke gikk på lavkarbo? 🙂

 2. caroline

  Caroline, du er den mest inspirerende personen jeg vet om! På ALLE måter.

 3. Hei.Bare lurer på om du har noen tips til de som ønsker å legge på seg? Hadde du klart å gått opp i vekt visst du gikk inn for det eller har du også ekstremt høy forbrenning?

 4. Hei. Jeg kom på, for en tid tilbake siden skrev du at du brukte mary kay og var konsulent der? Er det gode produkter? Har du sluttet der? Bruker du produktene lenger? (hvorfor/hvorfor ikke?)

  🙂

 5. Bra tilbud, men litt synd at det bare gjaldt en farge =)

  1. Facing me

   Fant denne på Coverbrand`s sin Facebook side: Pakketilbud på Barry M Rød Leppestift nr. 121, Rød Lipliner Nr. 03 og Lipcote Leppestiftforsegler. Normalpris: 233,- Pakketilbud: 199,- Om du ønsker annen farge på Leppestift eller Lipliner, skriv det i «kommentarfeltet» når du bestiller 🙂 Fri Frakt som alltid 🙂

   http://www.coverbrands.no/no/shop/barry-m/barry-m-lipcote-pakketilbud-leppestift-lipliner-og-lipcote/

 6. Den rødfargen kledde du! 😀 Ga deg skikkelig fyldige lepper! 😛

 7. Hei Carolline, er fast leser av bloggen din and love it <3
  Er selv blitt smittet av LCHF-kostholdet og digger det selv om jeg er ganske så nybegynner ennå. det jeg lurte på var om du kunne legge ut flere oppskrifter, f.eks hva du spiser til frokost. Har brukt flere av lavkarbo oppskriftene dine flere ganger, og skulle gjerne hatt flere!!

  1. Heisann. Jeg vil ikke reklamere for meg selv. Men jeg vil heller bare i grunn hjelpe deg. Jeg synes det er flott at du har begynt på LCHF-kostholdet. Unasett, på bloggen min legger jeg ut oppskrifter, særlig middag. Å slike ting som er veldig enkle å lage i farta. Håper du kan finne noe du liker.

   /Katrine

   1. Bloggen min finner du her: kattalarsen.blogg.no

  2. Så kan du sjekke ut disse linkene:

   Første linken inneholder tips til frokoster, mellommåltider og middager:
   http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=4558

   Kjempebra blogg om lavkarbo med oppskrifter og tips:
   http://lenabeatrice.net/

   Enda en super blogg med oppskrifter og tips:
   http://lchf-bloggen.blogspot.com/

   Lykke til 🙂

 8. Hot! Men synes du er nydeligst med minst mulig sminke (: søt som få!

 9. Therese

  Hei, Caroline! Etter å ha lest bloggen din en stund har du inspirert meg til å starte med lchf. Jeg har cøliaki så kan ikke spise korn produkter og har sliti mye med mage smerter ved inntak av ris og poteter også.. Samtidig som energi nivået har synket veldig.. så håper lchf kan hjelpe meg til mindre mage kramper, mer energi og å miste 5-10 kg. (sakte men sikkert så de holder seg borte) 🙂
  Men synes det er veldig vanskelig å finne frokoster og lunsjer.. kunne ikke du laget dagsmenyer til inspirasjon for oss som er nye på dette? 😉

  Takk for at du er super inspirerende ! 🙂

 10. Mozjgan

  Hei , det gjelder ikke bare en farge. Dersom du ønsker en annen farge må du skrive det i «kommentar« feltet ved bestilling 🙂

 11. hvor mye restyalne har du tatt?

  1. Fotballfrue

   Nå har jeg ingenting 🙂

   – C

   1. helene

    de så fine og fyldige ut:) Hvor lenge varte restylanen forresten? vurderer det selv

   2. Fotballfrue

    Det er nok liplineren 😉 Restylanen varer i 3 mnd. 🙂

    – C

 12. Så spørsmål til deg, Caroline. Jeg husker at du blogget om beautybagene for en stund tilbake. Jeg skulle ønske du kunne vise meg tilbake til det innlegget og fortelle meg om pris!?

  Tusen takk 🙂

 13. Stilig!

 14. Det kledde du virkelig, Caroline!!:)

 15. Den fargen kledde deg veldig bra 🙂 Har en god nyhet, og det er at jeg får lest bloggen din på ferie likevel. Datamaskinen må visst bli med på ferie. Så da skal jeg prøve å kommentere på dine inspirerende innlegg.

  Ha en flott dag!

  1. Fotballfrue

   Hurra 😀 Vi drar snart på ferie, vi også 😀 god tur <3

 16. Kjetil (The Giant) har utfordret deg. Sjekk her: http://thegiant.no/2011/07/04/flasketuten-peker-pa/
  Please, do it!!:D

  1. Fotballfrue

   I know :))

   – C

 17. Heii Karoline!

  Du har et så utrolig nydelig hår! Bruker du extension ? Og hvilke produkter bruker du på håret ditt ?

 18. Beautiful colour!!!! 🙂
  Er enig med deg at det ikke er lett å finne riktig (og kledelig) rødfarve til leppene.
  Finnes mange nyanser. Men denne var flott til deg! 🙂
  Enjoy your new lipstick!!

 19. Hei Caroline! Du er så utrolig flott, og virker som en kjempesterk flott dame!
  Men jeg har hatt ett problem når jeg skal kommentere på bloggen din, kommentaren kommer liksom «aldri fram». Den står bare og jobber… Har du en anelse om hva som er galt? Har så lyst til å kommentere innleggene dine, men er litt kjedelig når det ikke går..:( Satser på at det funker nå!
  Så lurte jeg også på når intervjuet ditt med Bloggeliten er? Har ventet på den så lenge nå, men det blir bare utsatt:( Hadde gledet meg så fælt! hihi:)

  Stå på Caroline, hadde satt pris på svar, så satser vi på at denne kommentaren kommer fram.
  -T

 20. Flott du er Caroline!

 21. Rød lebestift er hot! 🙂

 22. Har akkurat bestemt meg for å gå til innkjøp av en fin, dyp rødfarge på leppestift! Lyset på badet ser ut som gjorde den litt lys, eller er den ikke så mørk som den ser ut på bildet med lineren? 🙂 Goood tur til vakre vestland 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *