Moss-stock VS. Monaco

Kate Moss giftet seg med Jamie Hince i ekte rockestil denne helgen. Hun ga sitt ja i en vintageinspirert brudekjole spekket med detaljer, designet av ingen andre enn Galliano.

I følge britisk presse levde hun opp til sitt festrykte også denne dagen, da brudeparet sørget for at tre transvestitter med høye hæler viste bryllupsgjestene til plassen sin. Brudgommen tente en sigarett på vei ut dørene etter vielsen, og kysset bruden rett etterpå.

Charming. .

Et ganske annerledes bryllup har jeg inntrykk av, men det kunne jo ikke passet bedre til brudeparet. Samtidig synes jeg kjolen til Kate Moss var nydelig til nettopp henne.

Elsket sløret. .

Samtidig som Moss-stock gikk av stabelen,  var det også vielse i  Monaco mellom Charlene og fyrst Albert. Her hadde bruden på seg en nydelig kjole designet av Armani, dekket med 40 000 swarovskikrystaller,  30 000 steiner av gull og 20 000 perler. Hun var utrolig vakker.

Noe jeg ikke synes var like vakkert, var kysset til de nygifte. Hva skjer her?

Uff. .

Så, hvem din favoritt? Moss eller Charlene?

Håper uansett begge parene lever lykkelig i alle sine dager . . ♥

88 kommentarer

 1. Moss, så absolutt! Ville ikke gått sånn selv, men passet henne perfekt 🙂 Og tusen takk for mye motivasjon; har vært på ferie i 1 uke nå, og i dag gjennomførte jeg en svett, men herlig treningsøkt! Etter det hadde jeg så mye energi at jeg har gått rundt og gjort husarbeid og styret på som en duracell kanin 🙂

 2. Dei var nydelig begge to 🙂 Og det var virkelig du under ditt bryllup òg!

 3. Charlene! Nydelig, klassisk og elegant!

 4. Moss helt klart. Liker stilen hennes og litt crazy er hun jo. Og han har sikkert kysset henne etter en røyk før.
  Royale brylupper blir litt «too mutch» Og disse to i Monaco så jo ut som de var i hver sin verden. Ekte, dyp kjerlighet? Neppe. Han måtte jo snart gifte seg og hun får det vel som plommen i egget skulle jeg tro. En god deal for begge.

 5. Hahaja, så det der jeg og, det kysset nederst var som en nuss til hunden sin eller noe sånt 😛

 6. Jeg tror jeg holder meg til Moss. For en gang skyld så hun ikke helt dopa ut.. 😉 Og det var velldig fint med «vintage-stil» i bryllupet! Skikkelig henne…og brudepikene passet til Kate sitt bryllup, noe det ikke gjorde i fyrsten sitt 😛

 7. Charlene synes jeg var best 🙂
  Hun var nydelig i sin kjole 😀

 8. Er ikke noe fan av Kate Moss, og synes heller ikke hun er så pen som mange andre skal ha det til. Charlene er etter min smak mye penere enn både Kate Moss og Kate Middleton. Men jeg vil vel si at både hun og Charlene er fine på hver sin måte. Dessuten må man ta høyde for at kongelige bruder har litt andre regler og etikette å forholde seg til. Charlene er nok også litt reservert og beskejden av natur, og trenger nok også mye tid for å forme sin nye rolle. Tror nok Charlene trekker det lengste strået her, og hun er også flink til å kle seg ellers også, hvis man skal bedømme etter en del andre bilder av henne som figurerer i pressen. Likevel håper jeg disse enkle brudekjolene ikke er på moten så mye lenger, synes de lett blir rimelig kjedelige, selv om de er fine på hver sin måte. Enig med de som mente at hennes kjole minner litt om kronprinsesse Victorias.

 9. Kul blogg!

 10. Silje ¤

  Kate Moss sitt bryllup står jo godt i overensstemmelse med den personen hun er! Men det er lite flatterende med sigaretter og solbriller i et bryllup synes jeg… Så go Charlene!! 😀 Det kysset ble nok litt i stiveste laget ja, men så må vi ikke glemme at fyren er en olding og at dette er et veldig stereotypisk kongelig bryllup, hvorav kysset til Kate og William også var i samme «kjedelige» kategori. Men jeg hadde nok også vært ganske beskjeden dersom jeg skulle ha kysset min kommende ektemann foran millioner av mennesker. 🙂

 11. Jeg e-l-s-k-e-r kjolen til Kate Moss, utrolig fin! Min ‘stemme’ går til Moss! 🙂

 12. deg!! kjolen din var sååå nydelig

 13. Moss =)

 14. Moss sitt var best! No doubt about that 🙂

 15. Emilie S.

  Aldri likt Kate Moss noe særlig.. Så CHARLENE all the way <3

 16. er det bare jeg som syns snittet på kjolen til charlen er nesten identisk til prinsesse victoria sin som giftet seg ifjord?

 17. Solrun Marie

  Kate Moss, helt klart. Monaco bryllupet ble trekt ned av (til trodd for nydelig kjole altså) at dama ikke så forelska ut i det hele tatt, så ut som hun tenkte «neeei hva er det gjør her?!» under hele bryllupet, hvertfall de delene jeg så på..
  Det vakreste med bryllup er å faktisk se hvor lykkelige de er!

  Kate Moss, til tross for kokain og rølp, ser fantastisk ut til enhver tid, jeg elsker stilen hennes, og en slik brudekjole skulle jeg gjerne hatt selv, når den tid kommer!

 18. Selv om jeg liker mye glitter og stas må jeg nok si jeg likte Kate Moss sitt bryllup best 🙂

 19. Victoria

  Kate Moss! Hun er bohembrud, nøyaktig slik jeg selv kunne tenke meg å være den dagen jeg forhåpentligvis gifter meg. Jeg liker det litt utradisjonelle:)

 20. Vakre bruder i vakre kjoler, men hos begge to kan man se brystvortene gjennom kjolen, noe jeg IKKE syns hører hjemme hos en brud! Ellers var begge to fantastisk flotte.

  1. Enig!!

 21. Likte begge kjolene : D

 22. Førsteklassekyss <3 haha … 😀

 23. Charlene!!! Hun er rett å slett vakker, har sett henne i virkeligheten faktisk for en flott dame 🙂 Så hun da jeg var i cannes for et par år tilbake! 🙂

 24. Charlene er min favoritt, men jeg synes Kate Middleton hadde en finere kjole enn Charlene. Kate Moss sin kjole synes jeg ikke var noe særlig. Litt upassende å se brystvortene gjennom kjolen..
  Kjolen din var finere enn både Kate Moss og Charlene sine kjoler, men personlig ville jeg ha valgt Kate Middelton sin kjole =)

 25. Kate Moss 🙂

 26. Kate Moss uten tvil 🙂

 27. elisabeth

  Charlene. Og jeg gremmes over kjendiser som ikke bruker bh, som Kate Moss. Hva er greia ? Er det eksklusivt å flashe stive brystvorter og hengepupper ?Jeg har finere pupper enn Kate Moss, selv etter å ha ammet tre barn.
  Uansett var bildene fra ditt bryllup finere Caroline !

 28. Charlene! Syns Kjolen til Kate ble litt, ja «billig»

 29. synes begge var veldig fine! Men jeg må nok si Moss.

 30. Kate Moss absolutt!!

 31. Karoline

  KATE MOSS UTEN TVIL! Ikke slik altfor stor fan av hun Charlene fra før, jeg… men fint bryllup var det hos de begge brudene! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *