LSK – START

Så er det kampdag igjen, og det betyr en time ekstra på øyet. Får liksom aldri helt bestemt meg om jeg liker det eller ikke. På en eller annen måte føles kroppen slappere når jeg sover lenger enn jeg pleier. Noen som kjenner seg igjen? Tror kroppen min trives med 5-6 timer på øyet, jeg. .

Anyways! Hadde en kjempekoselig kveld i går. Etter at vi spiste oss kvalme på ostekake, veltet vi oss ned i sofaen og fikk faktisk tid til å lese litt i hver vår ende. Han stupte inn i eventyr med Carl Hamilton, mens jeg fortsatte på Uglies. Det virker som jeg har lest på denne en liten evighet nå, rekker jo aldri å lese den ut. Argh. Den blir i hvert fall med på ferien som er rett rundt hjørnet.

Oppskrift kommer i morgen

Tenkte å tipse dere over 18 om en utrolig god rødvin. Jeg får jo ofte spørsmål angående LCHF og nettopp vin. Dristet meg nemlig til et glass sammen med grillmaten i går, siden vi gikk til innkjøp av en ny godsak her om dagen. Denne ble anbefalt til nettopp grillmat, og heter Alamos Malbec 2009. Smaker helt fantastisk! Nesten litt farlig, sånn når du bare skal ha ett glass. Utrolig fyldig og god, dessuten med lite sukker. Fint for oss med høyfettkosthold. Kjøpte den på Vinmonopolet.

Ellers skal jeg bruke dagen til arbeid, og en skikkelig omgang i leiligheten. Jeg MÅ rydde i klesskapet også, det er så kaos der, og jeg rekker aldri å rydde. Er ikke lenge igjen til vi ikke klarer åpne døren lenger. .

79 kommentarer

 1. Jeg er skikkelig missfornøy med stillinga mellom LSK og IK Start til nå… Hmpf!

  1. Fotballfrue

   Me toooo :/

   – C

 2. den polansatte

  Hei! Godt å se du kommer med en anbefaling på en vin som objektivt sett er god og ordentlig =) Siden du poengterer at den har lite sukker (2g/l), er du også opptatt av dette når det gjelder hvitvin? Har jo sett at Blue Nun med gull i er en favoritt, og den ligger jo på 32g sukker/liter.

  Av rødvin, bib, med lite sukker kan anbefales Danie’s Backyard Blend (Sør-Afrika), Avent (Spania), Formulae (Italia), Black Granite (Sør-Afrika),
  – Verstingene er Doppio Passo og El Copero.

  På hvitvin er f.eks østerriksk riesling eller grüner veltliner trygt. Tyske viner vil gjerne alltid har litt sukker, selv om de er tørre. Battenfeld-Spanier Estate har dog lite, samme gjelder Calles Riesling, Dönnhoff Riesling Trocken. Ellers prøv Arrogant Frog,Dagueneau Pouilly-Fumé (0,8 g/l), tja kunne fortsatt ut i evigheten, er jo så mye god vin som ikke er ladet med sukker!

  Av hvitvin bib, prøv Garganega Valpantena, supergod!
  – Verstingene er Black Tower, Dr. L Riesling, Rosemount, San Valentin og Moselland. Alle disse har mellom sukkerinnhold på mellom 20 og 40 g/l.

  1. Fotballfrue

   Da den var en favoritt hadde jeg ikke dette kostholdet 🙂 Før var jeg ikke bevisst på sukkerinnhold i vin, men nå spiller det jo en rolle 🙂

   – C

 3. Etter å ha fulgt bloggen din en stund er jeg ganske skremt over det enorme fokuset her inne på mat,kosthold,klær,sminke ol. Tenker du ikke over hvor stor påvirkning du har på mange av leserne dine. Mener dere virkelig at dere skal videreføre kostholdet deres til deres kommende barn. Det skremmer meg. Da vet dere lite om barn og kosthold!

  1. Fotballfrue

   Nei, da vet DU lite om barn og kosthold. Dette har vi allerede snakket med en lege om, så ta det helt med ro. Vi har også vennepar som har LCHF-kosthold i hjemmet, og ungene er freshere enn aldri før. I tillegg slipper du barn med sukkerkick. Jeg har et sunt fokus på mat og trening, legger ut oppskirfter av SUNN og god mat. Det er tydelig at du ikke har lest bloggen min særlig lenge, ettersom dette er inntrykket du har. Trist altså! Forhåndsdømmingen lenge leve, du 😀

   I stedet for å komme med tom kritikk, kan ikke du utdype hvorfor et barn ikke kan ha et LCHF kosthold?

   – C

   1. Ingrid

    Leste om ei studie der 100 barn med diagnosen ADHD blei satt på lavkarbo-kosthold(en variant vertfall), halvparten av barna viste seg å vere feildiagnosert, og viste ingen symptom på lavkarbo:) Trur barn i dag hadde hatt godt av mindre sukker og karbo:)

 4. Jeg skjønner at dere selvfølgelig har snakket om fremtid og barn, men likevel blir jeg rørt av å se at dere har lagt planer 😉

  Ellers, når det kommer til søvn: jeg har jobbet så mye i det siste at jeg har sovet 13 timer på 4 dager, og jeg har følt meg kjempeopplagt! I natt derimot skulle jeg «ta igjen tapt søvn» og sov i 9 timer. Føltes ut som jeg hadde influensa når jeg sto opp.. Nei, det er bedre å sove lite, og heller ta en times lur senere på dagen om man kjenner at man ikke fungerer riktig 🙂 ps; anbefaler dog ikke 13 timer på 4 dager da..

 5. Charlotte

  Ostekake er min klare favoritt etter at svigermor introduserte sin for meg! Så jeg er åpen for flere varianter 😀 kanskje blir det en tur på polet å litt kokkelering på kjøkkenet ^^

 6. Utrolig fin genser på Lars-Kristian! Var det den han fikk i bursdagsgave? Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den? 🙂

 7. Heisann!
  Kaken så utrolig god ut! Og søt hund dere har. Vurderer å kjøpe meg en slik. Men lurer på om det er mye arbeid med en slik hund? Og hvor ofte må du gå tur med den?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *