Kampanje hos MakeStyle

Tenkte bare tipse dere om at det er salg hos Makestyle.no i disse dager. Handler du for over 1000,- får du gratis frakt, og en lipgloss fra Nilens Jord med på kjøpet.

annonse

Nilens Jord fører blant annet min favorittmascara – Volume Mascara Gold. I tillegg har MakeStyle de beste stylingredskapene når det kommer til hårfiksering, som de store krøllene jeg er så glad i. De lager jeg med den bredeste krølltangen fra Valera.

Vel, bare et tips! Nå skal vi ut og spise 😀

41 kommentarer

 1. Jeanette

  hvem handler vel for 1000kr ?!

  1. Eh, flere?

 2. Du må gi meg litt av driven din. Jeg får ikke gjort noe, er helt utslått etter jobb. Årker ingenting.. har ikke kommet igang med treningen heller. Nei huff, du er superwoman, virkeligvirkelig! Hadde jeg hatt halvparten av din effektivitet hadde jeg vært strålende fornøyd! Kos deg masse med middag, gleder meg allerede til neste innlegg:D

  1. Kommer du igang med trening, lover jeg deg at du får mer energi 🙂

   1. Fotballfrue

    Skriver under på den!

    😀

 3. Takk for tips 🙂 Så fine krøllene var, kanskje jeg må vurdere en slik krølltang! Er det lov å spørre hvor skoene på bilde til høyre er fra? Råkule 🙂

 4. Fantastisk blogg du har =) men jeg er litt nysjerrig på hvordan du klarer å ta alle bildene, har du alltid noen med deg? eller spør du bare folk. uansett love it!

 5. Takk for tips 🙂 Kos dere masse <3

 6. Qendresa

  Heeei, elsker bloggen og stilen din. 😀

  Jeg bare lurte på når blir skoene du har designet for nelly lagt ut?

 7. Gunn Alice Skålnes

  Ser ut som du bor i en fin bolig, kansje du skulle blogge litt om interiør også? Var veldig fin kjole den i midten, antar den ikke selges nå eller var svine dyr.

 8. Poster du outfit for kvelden i morgen? 🙂 Håper det, spesielt hvis du valgte den limegrønne kjolen, den så utrolig fin ut 😀

 9. Hei Caroline:)
  Vil bare si at din blogg inspirerer meg enormt til å føre et sunt kosthold og en sunn treningsvane. Du er et sunt idol for tenåringsjenter! Du skriver om at du trener og spiser rett for å ha det bra, ikke for å slanke deg, og det er så bra! 🙂

  I tillegg elsker jeg å lese om hverdagen din, og skoene dine var kjempefine! Takk for gode tips, og den beste bloggen i Norge, Caroline!

 10. ahh, elsker håret ditt. Jeg tenker meg når mitt hår blir lengre at jeg skal prøve slike krølle jeg også. du er en fantastisk inspirasjon.

 11. Kristin

  Å herregud, du er SÅ flott! Blir »blown away» hver gang jeg ser et bilde av deg 🙂

 12. Solveig

  Jeg blir så utrolig inspirert av deg! Du er utrolig vakker!
  Vil ønske deg en fin kveld 🙂

 13. Solveig

  Jeg bilr så inspirert av deg! Du er så utrolig vakker!
  Ha en fin kveld 🙂

 14. Bildet i midten var utrolig fint av deg :- )

 15. Anniken

  du er så sykt fin!

 16. Jeg elsker bloggen din, den er min favoritt.. Gå innom min og titt litt da ! Jeg blogger om Monaco, klær, mote, mat , trening, alt i min hverdag 😀 Kanskje du liker den . http://lasarableue.blogg.no/?c=1309381183

 17. Michelle

  elsker håret ditt Caroline!!! det ser alltid like fantastisk ut 😀

 18. Fin blogg! 🙂 Er fast leser 🙂

 19. Kjekt med tips 😀

 20. Hei 🙂 Eg er på jakt etter ny fundation og har sett at du anbefalar Glomineral sin, og såg at du bruker matt golden. Eg lurer derfor på om du kan bruke den typen no om sommaren òg? Eg er ganske lys men om sommaren får ein jo alltid litt meir farge, kanskje eg burde gå for matt golden eller beige? Veit du om den beige er veldig brun? 🙂

  Håpa de får ein flott kveld! 😀

 21. Hei!

  Ville bare si fra om at jeg har brukt et bilde fra bloggen din i et innlegg på bloggen min ang noen sko. Tok det fra innlegget ditt som heter «NLY styled by Caroline Berg: II». Linket også til bloggen din 🙂 Håper det er greit!

 22. Hei! 🙂 Bestemte du deg for å ikke legge ut video fra bryllupet allikevel?

 23. Noe som ikke har noe med dette innlegget å gjøre i det heletatt, men som jeg har tenkt litt på. alle som skriver stygge og usaklige kommentarer til Caroline om kroppen hennes og at hun la ut bikinibilder av seg selv.Hvis Caroline har hatt anoreksi, tror dere hun hadde lagt ut bilder av seg selv i bikini da på Norges største blogg?? en som har anoreksi har dårlig selvtillit og helt feil syn på sin egen kropp. Caroline la ut dette bildet fordi hun ville vise frem en bikini. Caroline skriver mye om kostholdet sitt og at hun trener. hun påpeker OFTE at hun er naturlig slank og koster seg med annen mat enn bare LCHF maten. Jeg synes Caroline var TØFF som la ut bilde av seg i bare bikini, det hadde jeg aldri i verden gjort(selv om jeg også er slank) hun tar imot så mye usaklige drittkommentarer, og det er det ingen som fortjener! det er heller ikke fortjent at hun holdes ansvarlig for at hvis en jente leser bloggen hennes, ser det bildet og tror hun må være tynn for å ha det godt med seg selv. du får høre det allerede i BARNEHAGEN hvis du er litt flott og frodig, og de som går i barnehagen leser ikke moteblader med sylslanke modeller eller leser bloggen til Caroline! det kommer alltid til å finnes jenter som får dårlig selvitillit, anoreksi osv. dette hadde sjedd selv om det hadde vært «in» å ha former, gutter sier de vil ha former, ikke fyrstikkjenter. det ligger noe annet bak enn slanke rollemodeller… det bare er sånn, og kommer til å være det BESTANDIG. Hvis Caroline legger ut et bilde av seg i bikini, og jeg ser det så tenker jeg «så kul bikini». jeg ser ikke på kroppen til C. heller ikke i moteblader. der ser jeg også på KLÆRNE de har på seg.det er bare noen jenter som allerede har dårlig selvbilde når de ser disse jentene, og det kan gjøre vondt verre. det burde heller legges vekt på å hjelpe jenter/kvinner med selvtillit fra de er små, istedet for å hakke på offentlige personer som Caroline. Blader som Se&Hør gjør ikke saken bedre, de trykker bilder av normale kvinner og skriver at de er så tjukke, har cellulitter osv. men hvis denne kvinnen går ned 10 kg har hun plutselig anoreksi og bilder trykkes i alle blad. vi har ikke noe bilde lenger på hva som faktisk er sunt og normalt, og det synes jeg er synd…

  1. Siw Irene

   Utrolig bra skrevet !!

   1. tusen takk! 😀

 24. Hei Caroline!
  Jeg har lest bloggen din ganske lenge nå og har ikke vært noe flink på å kommentere. Men vil egentlig bare si at jeg synes du virker som en helt fantastisk person og du er utrolig motiverende både når det gjelder trening, kosthold og hva annet det måtte være. Du har gitt meg utrolig mye inspirasjon og du har en livsgnist som jeg virkelig beundrer. Du bør være virkelig stolt av deg selv!
  Klem 🙂

 25. Madeleine

  Hei C 🙂
  Blir det noe av den filmen du snakka om at du skulle legge ut? 🙂

  1. Fotballfrue

   Bryllupsvideoen, tenker du på? Uæ, jeg får ikke bestemt meg :p

   – C

   1. Madeleine

    Ja, den ja 🙂 hihi, hadde vært så koselig å sett! 🙂

 26. Hei, når trekker du vinnerne av konkurransen? 🙂 elsker bloggen din!

 27. Håper dere hadde en hyggelig kveld ute i går 🙂
  Jeg har lenge tenkt på å kjøpe meg en bølgetang, og med dette innlegget minnet du meg på den tanken igjen 😉 har du forsøkt bølgetangen fra Valera, eller et annet merke? Noen å anbefale? Så får jeg klikket en hjem før ferien 😉
  Ha en suuuuuper dag søte deg <3

 28. Charlotte

  Lurer bare på hvorfor ikke du var på » Peppes bloggfesten » igår ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Fordi jeg takket nei til dette betalte opplegget,ettersom jeg ikke spiser pizza 🙂 Synes det ville blitt for uærlig av meg.

   – C

 29. Elsker det merket der. Det er parfyme og parabenfritt …. DIGG!

 30. Hvor ofte går du i solarium? 🙂

 31. M Susanne

  Når kommer bryllypsvideoen ? 🙂

 32. æææh! det er så vasnkelig å lage store pene krøller. prøvde med slettetang, men det ble ikke så store krøller som det jeg ønsket meg…

  Krølltangen du bruker er sikkert kjempebra, bare man kan bruke den…Hva med en demonstrasjonsvideo?

  :))

 33. Hei Caroline! Jeg skal i bryllup i starten av juli, og ser etter en kjole til det. Lurte på hvor den kjolen i midten er fra? Hadde vært til stor hjelp. Elsker bloggen din! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *