Decisions, decisions

Dere, sola skinner i Oslo! Helt fantastisk! Jeg har vært supereffektiv i flere timer nå, og nesten fått unnagjort alt arbeid for dagen. Nå tenkte jeg å nyte en times tid i sola før jeg skal rydde i skapet vårt, og forsøke å finne frem til en fin kjole jeg kan ha på meg  kveld.

Lime eller sort?

Uansett, gleder meg!

93 kommentarer

 1. Lime! Det er en så fin farge nå som det er sommer 🙂

 2. LIME! 😀

 3. Ville gått for lime! -Det er jo tross alt sommer! 😀

  Leste et tidligere innlegg på bloggen din nå nettop; det om at du nå kommer ned i spagaten! Gratulerer! 😀 Er imponert! Har selv hatt lyst til å komme ned i spagaten en stund, og har derfor tøyet ut etter treningsøktene.. Det jeg lurer på, er om du kunne lagt ut de tøyings-stillingene som du har brukt i det siste; på vei ned i spagaten? 🙂 Det hadde vært gøy med litt tøyingstips! 😀

 4. SarpeRaz

  Ahhh Lime 😀

 5. så søtt bilde av deg 😉 nyt sola hvis dere er så heldig å ha den!!
  Enjoy ur night 🙂

 6. LIME! sommerfarge !

 7. hei, bare lurte på om du kunne ta et til bilde av den lime kjolen??=) og hvor har du kjøpt den?? ha en fin kveld:D

 8. Limekjole så utrolig fin ut !

 9. Heei Caroline 🙂 Villde bare si at jeg synte du er en helt fantastisk jente. Og folk har ingen grunn til å gi deg negative kommentarer bare fordi du er sunn, slank og en aktiv jente. Er det plutselig ikke lov til å ta vare på kroppen sin nå?? Leser bloggen din hver dag og har lest den kjempe lenge. Du er virkelig forbildet mitt. Nyt ferien og lykke til videre 🙂 <3 Klem Vilde.

 10. Har fulgt bloggen din i to år nå og er helt hekta! Du skriver kjempebra og er en stor inspirasjonskilde for meg 🙂 Liker veldig godt antrekksbildene dine, har fått mange gode tips der og en del av klærne har blitt klikket hjem 😉 Jeg ville ha valgt den limegrønne kjolen, håper vi får se antrekksbilde i morgen. Ha en fin kveld!

 11. DU kler hatt!!! 😀

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 12. Digger bloggen din 😉 Du har fine bilder også skriver du bra!
  Lime! Men kan du legge ut et bilde av hele kjolen? Den ser så fin ut 😀

 13. Så stilig den limefargede kjolen var! Måtte inn for a ta en titt på den på Nelly. Kan du legge ut et bilde med den på? 🙂

 14. Helt klart lime, den ser veldig sommerlig ut! Synes ikke man skal ta frem svarte klær om sommeren,.

  1. Fotballfrue

   Nå ble det jo den sorte da 😉

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *