Hurra for Lars-Kristian ♥

28 år. Overrasket bursdagsbarnet med frokost kvart på syv i dag: 60 gram havregrøt siden det nærmer seg kamp, eggerøre med masse deilig matfløte og creme fraiche, paprika, tomater og Jarlsberg. Deretter ventet kaffe og fløte, før han nesten rullet ut av døren, ned i garasjen og inn i bilen.

Hugo vil også være med. .

To bøker (fotballmoro / intern spøk & kokebok) pluss litt maritimt tøy fra meg. Synes striper er så lekkert på gutta om sommeren!

Ellers er jeg akkurat ferdig med dagens økt, og har vært innom Helsekosten for å handle litt godsaker til en bursdagskake jeg skal smelle sammen senere i dag. Håper bare jeg får det til! Kake er noe jeg enda ikke har prøvd å lage på LCHF. Blir spennende 😀

Deretter står både kjedelig kontorarbeid, vasking av leilighet og VIRKELIG trengende skaprydding på agendaen. It´s a mess!!

118 kommentarer

 1. Hvordan kake skal du bake?:)
  Jeg har bakt cupcakes, suksessterte og ostekake på lchf som vanlig karb-spisere elsket:) Etter jeg begynte på lchf har jeg blitt så glad i å lage mat og bake. Særlig gøy å vise folk at gode ting ikke må inneholde sukker:))

 2. Svensk kladdkake er å anbefale hvis du skal lage LCHF kake. Den er utrolig enkel å lage, tar kort tid, og smaker helt herlig! Har servert denne ved flere anledninger til folk som ikke går på lavkarbo, og alle syns den smaker rett og slett herlig. Serveres avkjølt med piska krem eller is, også en skvett kaffe da;)

 3. kjersti

  Hurra for deg,gratulerer så mye med dagen Lars-Kristian:) kos deg masse!:)

 4. Margrethe

  Har fulgt bloggen din veldig lenge nå og synes du skriver både inspirerende og underholdende! Er veldig imponert over alt du får til! Men blir helt sjokkert enkelte ganger over hva folk får seg til å skrive til deg. Synes du er kjempe god som «holder ut» alle kommentarer du får og fremdeles fortsetter å blogge. Det viser at du er en veldig sterk person!
  Leser noen andre blogger også, men må si at ingen har en så gjennomført ryddig og skikkelig blogg som du. Det viser at du virkelig legger masse arbeid i alt du gjør. Det er noe av det som gjør det så kjekkt å følge din blogg.
  Ønsker deg og din kjære en flott dag! Dere virker så lykkelige sammen og det er en fryd å lese om deg og dine 🙂
  Selv sitter jeg her høygravid og full av hormoner så må si at tårene kom igår da jeg leste innlegget ditt. Du er kjempe tøff som skriver noe slik og det får meg til å virkelig respektere deg! Du virker som en god og snill person 🙂 Stå på! 🙂
  Klem

 5. Du er rett og slett herlig, Caroline! Du gir meg så mye glede i hverdagen. Du inspirerer meg virkelig til å se positivt på ting, og å sette pris på dem man har rundt seg. Du har hjulpet meg stort i en periode med mye motgang. Tusen takk! ♥

 6. Silje Kristin

  Gratulerer med dagen til Lars-Kristian 😀
  Han er utrolig heldig som har deg!
  🙂

 7. Gratulerer så mye med dagen til LK:):)

 8. Elisabeth

  Gratulerer med dagen til han:-) Håper begge to koser dere idag. Og kanskje får litt tid sammen senere. Det er alltid deilig, men iallefall på bursdager:)

  lurer forresten på om det går ann for deg å få sånn på kommentarene at navnet og mailen blir husket? skjønner jo hvis det blir vanskelig siden du ikke lager design selv, men det skader vel ikke å spørre 🙂

 9. åhh så søtt!! 🙂
  foresten så greia om at din tøffe tid da du hadde spiseforstyrelser på seher.no… til slikt sier jeg noe så fantastisk som lol. Rart hvordan de skal vende på alt;)

 10. Marthe Cecilie

  Hei C :)!!!!!!!!!!! Konge bra svar ;:) hihi… gud alt folk må legge seg bort i.. ,em hey ! Du fikk en komentar 🙂

  Jeg har ett veldig sterkt ønsket spørsmål som jeg håååper du vil ta deg tid til å lese, kanskje til og med lage ett innlegg om 🙂

  Hvis noen ønsker å starte egen nett butikk, har du noen tips og råd, enkle greie grep som man bør huske på… feks:

  Første kostnader, domene, as, ad, komme i kontakt med leverandører, annonsering, kjøp av reklameplass… betalings måter, lagring av varer ( hva som kreves) hjelp til design av nettsider, bilder av produkter osv…

  Helt seriøst, hvor begynner man med research??
  Håper ideene og drømmene til meg og min vennine går ioppfyllelse, en dag 🙂

  Kanskje du har litt tips og råd til oss, siden du har gjort det selv :)?

  Elasker bloggen din 🙂

  1. Tar meg den frihet å svare litt jeg! Domene kjøper du enkelt og greit på one.com. Det er billig og bra, flott supportsystem. Nettbutikker finner du ved å google, de varierer veldig i pris, du kan få dem gratis, eller betale noen hundringser i mnd for abonnement og support. De som tar betalt for hosting av nettbutikker vil som regel tilby en betalingsløsning som innebærer at folk kan betale med kort på siden din, eller en konto på Paypal el. Det er en fordel om du kan litt om html hvis du planlegger å designe siden selv, men du kan få hjelp til dette hos leverandøren av nettbutikken, alt etter hvor mye du kan/vil betale. Leverandører, annonsering ol kommer helt an på hva du skal selge. Google it! Og send mail til de som er aktuelle som leverandører, spør om grossistpriser, minstekjøp osv. 🙂

 11. Gratulerer så masse med dagen til han : ) Ha en flott dag til dere begge!

 12. Gratulerer til Lars-Kristian! Jeg har også bursdag idag, ligger og koser meg i sengen med jordbær og kakao til frokost:)

 13. Hei, hvor kjøper du sukrin? synes det er så dyrt i helsekosten.. er det billigere på nettet?

 14. Hei Caroline,
  beklager at jeg skyter inn et spm som ikke hører helt hjemme under dette innlegget, men:

  vil du anbefale LCHF-diett også for «normale» jenter som ikke trener noe særlig? 🙂 (skulle ønske jeg hadde din stå-på-vilje!) Jeg veier 53 kg, og har ikke lyst til å gå ned i vekt, men har lyst til å leve sunt og få mer energi! En venninne av meg påstår imidlertid at LCHF kun hjelper overvektige som har et stort «overskudd» av fett å forbrenne, eller folk som trener veldig hardt og mye – og at «normalvektige» meg ikke vil merke noen forskjell eller få noe utbytte?

  Siden du er blogg-norges uoffisielle LCHF-ekspert, tar jeg sjansen på å spørre deg 🙂

  Ps: De som skriver at du ikke har et hektisk liv har virkelig, virkelig ikke peiling. Det kommer så tydelig frem at du har utrolig mange prosjekter på gang, fatter ikke at du har overskudd, jeg!

 15. Så koslig 😀 Gratulere til han!

 16. Hvorfor går det ikke an å legge igjen svar på konkurransen? Prøvde i går kveld rett etter at du postet innlegget. Men det gikk ikke. Prøvde igjen idag, men det gikk heller ikke. Og nå er jeg på en annen pc. Dessuten står det at det er 0 kommentarer. Det er jo litt rart siden alle er så ivrig når det er konkurranse:D:P

  1. Fotballfrue

   Jeg har skrevet det i innlegget, jeg godkjenner ingen før jeg har fått 1000 deltakere, det er jo en konkurranse 😉

   – C

   1. Åja:) Da gikk det meg hus forbi. Det går litt fort noen ganger når man skal rekke alt!!:) Hehe

 17. Line Margrethe

  Gratulerer m mannen 🙂 Dere er så super søte sammen..sukk.. <3

 18. Hei.
  Her er en lenke til en lchf limeosteake med sjokoladebunn, den er helt nydelig!!

  Anbefales til alle =)

  http://lchf-bloggen.blogspot.com/2011/06/limeostekake-med-sjokoladebunn.html

 19. Gratulerer så mye til Lars-Kristian! 🙂

 20. Hurra for han 🙂 !

 21. Prøvde legge igjen en kommentar før i dag også. Jeg lurer veldig på hvordan forsøket med den vippeforsterker/forlenger olja fungerte.

  Og om du har funnet deg en ny mascara 🙂 Ble det nilens jord?

  Gratulerer til Lars!

  1. Fotballfrue

   Jeg ble hoven på øynene, men er litt usikker på om det var på grunn av den eller om jeg bare var trøtt. Skal teste den litt mer 🙂

   Nå bruker jeg Nilens Jord som mascara 🙂

   – C

 22. josefineeee

  kan du skrive et innlegg hvor du forteller om musikk du trener til og hva som motiverer deg til å trene? 😀 Elsker bloggen din! <3

 23. Heisann! 🙂 Jeg lurer på en ting.. hvor har dere kjøpt den hvite reolen/hyllen som vi kan skimte på bildet hvor dere spiser frokost? 🙂 Holder på å innrede ny leilighet! =D

 24. Hei Caroline 🙂

  Jeg må bare kommentere de antrekkene du hadde kjøpt til Lars-Kristian, suuuupert valg 😀 De antrekkene fra Jean Paul er super populære! I tillegg så kommer det mye maritimt fra Jean Paul framover (og litt preppy stil) Hvilke butikker er det du handler fra? 🙂

  Ha en super dag.

  Klem fra Monica

 25. Gratulerer med dagen til Lars-Kristian! 🙂

 26. Elisabeth

  Gratulerer med dagen til Lars – Kristian 😀 kos dere masse i dag!

 27. madelen

  wii! sykt kult at jeg har bursdag på samme dag som din kjære 😀

 28. Herregud… Er fast leser av bloggen din Caroline, og siden eg er fæl å drømme drømte eg om deg og lars-kristian inatt, haha, og… han hadde bursdag!!! Er det mulig??? Håper du har nevnt det i et tidligere innlegg sånn at underbevisstheten min har oppfattet det, eller så er eg redd meg selv…. :S

  Du er ei flott jente og eg eelsker bloggen din 🙂

 29. Du har det så sykt lekkert hjemme hos deg, og jeg lurte bare på hvor du har kjøpt spisestuen din? 🙂 Holder på å skal flytte inn i ny leilighet, og mangler bare spisestuen nå, og din falt veldi i smak 😀 er av den kresne sorten, så er ikke så enkelt å bli fornøyd! hehe 😉

 30. Gratulerer så mye til han!
  Ser ut som dere fikk en kjempe koselig frokost altså!;)

 31. hvor har du kjøpt de klærne til lars-Kristian?

 32. Ruth line

  Heeii!:D eg lure på ka dokke ete for noe? e det grøt?? så fall såg godt ut!! hadde vert kjekkt me oppskriften:D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *