Bursdagskveld

I dag har jeg brukt et av skoparene fra NLY styled by Caroline Berg for første gang. Var nesten litt for kry da jeg trasket rundt i byen. Ingen kan si noe på smilet mitt i hvert fall. Fare for at jeg er støl i munnvikene i morgen. .

Denne kvelden blir rolig og fin. Vi skal feire bursdagsgutten med masse venner og tapas i morgen, så i dag blir det bare oss to og vofsene her hjemme. Nå har vi akkurat kommet hjem fra skortejakt og kaffehamstring, også har vi handlet masse snadder som vi skal slenge på grillen. Det blir mengder med mat, og tidlig kveld, ettersom det er kamp i morgen. Det er jo så tett kampprogram for gutta om dagen! Beundringsverdig at de holder ut.

Why so serious?

Måtte selvsagt gå til innkjøp av nydelig roser til bursdagsbarnet også:

Bukser fra H&M // Tee fra River Island // Gold Leaf fra Treasures.no

Forresten! Lekte konditor i nesten en hel time i stad (må selvsagt nevne at detaljfoto av hvert eneste steg til bloggen er iberegnet denne timen) og jeg tror bursdagskaka ble veldig vellykket 😀 Har aldri blitt så fornøyd med resultatet før, uten at det jeg lager faktisk er helt ferdig. Røren smakte i hvert fall HIMMEL. Tenk deg en skikkelig smak av sommer, fluffy, kremaktig, ostete. . Mmmm. . Den har stått til kjøling i nesten fem timer nå, og er klar til å spises som dessert veldig snart. Perfekt!

113 kommentarer

 1. Du må jo være verdens beste kone! Du er jo så snill mot Lars Kristian. Tar gjerne noen tips fra deg :-)Ellers må jeg si at jeg har savnet deg under Frankrike-turen vår og at dere burde ta dere en tur dit – vidunderlig! http://julieschnell.blogg.no Gratulerer så mye med dagen til Lars Kristian! Bursdagsklem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for vakre ord 😀 Ser ut til at dere har hatt en utrolig flott ferie! Å, savner varmere strøk!

   Klem til deg 🙂

   1. Takk til deg! Ha en fortsatt fin kveld, begge to 🙂 Varm klem

   2. PS: En liten kuriositet når jeg ser hva jeg har linket til på bloggen min på bildet fra den franske Riviera; selvfølgelig armbånd fra Treaures.no!!! 🙂 Nydelig, spør du meg!

   3. Fotballfrue

    Åååå, jeg så det 😀 Det er så fint 😀

 2. Så nydelig du er i oransj Caroline. Virkelig en flott farge til deg.Kan du legge ut oppskrift på kaka di,høres veldig spennende ut 🙂 Ha en flott kveld videre.Klem fra meg

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Ja, oppskrift kommer 🙂

   – C

 3. bettina

  Kor mange lesera har du daglig? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ca. 60.000 unike 🙂

   – C

 4. Fantastisk blogg du har =) men jeg er litt nysjerrig på hvordan du klarer å ta alle bildene, har du alltid noen med deg? eller spør du bare folk. uansett love it!

 5. Herlig outfit 😀 Kos dåkke i kveld!

 6. Anne Berit

  Elsker skoene 🙂 Har de kommet ut på nelly.com enda? Eller evt. når kommer de? 😀 Skal nemmelig ha et par til samlingen min :))

  1. Fotballfrue

   Sier ifra så snart jeg vet 🙂

   – C

 7. gratulerer til lars kristian! håper dere får en fin kveld 🙂

 8. Stilig antrekk og sko! Likte håret ditt veldig godt i dag:) Synes du kler godt å ha litt «naturlig» hårsveis noen ganger, som ikke ser så perfekt ut. Men synes generelt sett du styler håret fint. Håper du har en fin kveld:)

 9. Når er det man kan få kjøpt skoene dine?

  1. Fotballfrue

   Jeg vet ikke ennå 🙂 Sier ifra så fort jeg vet.

   – C

 10. Så fin du var! Og lekre skoo 🙂 Skjønner godt at du er kry! Du er jo vandt til å gå i høye hæler, men hvordan synes du de er å gå i? Gratulerer til bursdagsbarnet, og kos dere i kveld!

 11. Caroline, Hva bruker du på kroppen når du skal ta solarium?
  Jeg er liksom livredd for hudkreft og føflekker and you name it.. Får helt angst for slikt etter jeg fikk barn.
  Men jeg kan jo ikke fortsette å kle meg som en albino.. Det er sommer og jeg trenger litt farge..
  Og du er så flink med å følge opp produkter man bruke og ikke burde bruke osv 🙂 Jeg har lest og hørt at man ikke må bruke vanlig solkrem i solarium pga stoffer i kremen.. Men what to do?!

  Gratulerer med mannen din sin dag. dere er nydelig sammen 🙂

 12. Michelle

  Så kult antrekk du hadde!!! Dere må kose dere i kveld! Gratulerer så mye til din kjære <3 søte paret!!!

 13. Natalie

  Hei!
  Jeg har akkurat begynt å spise lavkarbo, og lurer på hva du drikker som tørstedrikk? Evt. Bare for å kose deg. Blir litt kjedelig med bare vann til lørdagskosen. Har du noen kloke tips?

 14. Ida Marie

  Heia:) Har vært en snartur på ferie og har nå måtte lese alle innleggene dine jeg ikke har fått med meg.. Leser også gjennom en del kommentarer, og jeg syns så synd på deg som må takle all kritikken du får..
  Jeg ville bare si at jeg virkelig ELSKER bloggen din.. Du har en flott kropp som jeg misunner og selvfølgelig skulle jeg ønske jeg så sånn ut.. Men poenget er at du motiverer meg til å spise sunt og trene for å få en sånn kropp!!! Ikke å sulte meg.. Det er det som er så bra! Fortsett å stol på deg selv, Caroline! Du er herlig 😀

 15. Rebekka

  Så utrolig flotte sko! Synes du absolutt har rett til og være stolt av dem! Lurer også litt på hvordan de er og gå i, har forelsket meg litt i dem kan man vel si hehe. Ellers synes jeg du kledde antrekket og den sterke fargen veldig godt, tenkte humørspreder med en gang jeg så bildene.

 16. Henriette

  Endelig er MyGoodAct lansert. Dette er et nettsamfunn for mennesker som bryr seg og som vil gjøre en forskjell. Dere kan logge dere inn på mygoodact.com og lage en bruker. UNICEF, Kreftforeningen, Care og Regnskogfondet er med på lanseringen!

 17. Hei!
  De skoene kledde du veldig godt, men jeg kunne nok dessverre ikke hatt dem. Jeg er 183 cm høy, og hvis jeg skal ha høye hæler kan jeg ikke ha platå foran. Da blir jeg jo nesten 2 meter!! Skulle faktisk ønske jeg var lavere, så jeg også kunne gå med masse stilige sko. Kjæresten min og jeg er akkurat like høye, så hvis jeg har 10 cm hæler, så må han kikke opp på meg 😉

  Gleder meg til platå-moten er over 😉 (hihi, det var kanskje litt egoistisk tenkt, for jeg syns jo at alle andre kler det veldig godt!)

 18. Oh, som du rocker «knæsje» farger! Det ser virkelig lekkert ut. Kos dere i kveld! Gleder meg til å se resultatet av kaka 😀

 19. Anne Berit Myrland

  Så flink du er! 🙂

 20. Kjempe fine sko! 😀 Og du er bare så nydelig!

 21. Helt ærlig så er ikke jeg noe fast leser. Til å begynne med så trodde jeg at du også bare var enda en slik: Jeg går med sko og bukser berte som mange andre toppbloggere. Og for min del så bryr jeg meg fint lite om hva fremmede folk går med. Men dette er jo så klart smak og behag.

  Likevel så er det jo ikke til å unngå å komme innom bloggen din, da det ofte er store mediaoppslag om deg. Jeg har derfor da vært innom her å tittet endel for å se hva det store oppstyret er om. Og jeg er så klart uenig med media vær gang jeg ser på begge sidene av saken. Makan til barnslig media må jeg bare si.

  En annen ting er at oppi all denne moten, så kommer du likevel med mye bra og interessant, da spesielt trening og kosthold og dette her. så det er jo alltid greit å ta en tur for å sjekke om det har kommet noe nytt på den fronten.

  Nå ser jeg igjenn at Vg har klart å dummet seg ut. Først så jeg bare bildet ditt og noe med slanking/kropp og gjøre og jeg ble så oppgitt, gadd ikke gå inn på artikkele en gang, men kom over en blogg som hadde skrevet litt om artikkelen og jeg kjenner jeg blir så provosert. At du klarer å holde deg i nakken og ikke klikke totalt er beundringsverdig.

  Jeg vil egentlig bare si at jeg HÅPER virkelig at du ikke lar disse media tullingene ta knekken på deg. At du heller ikke tar deg nær eller lar det gå inn på deg det de skriver om deg! JEG syns på ingen måte at du er noe dårlig forbilde for folk og jeg er vanligvis veldig kritisk:P Og dette her er så klart noe alle har delte meninger om.

  Men jeg syns det er så undøvendig av media norge og bruke all sin tid å energi på å hetse deg for bagatellmessige ting. Og helt ærlig så finnes det da viktigere ting her i verden enn hva en blogger bedriver tiden sin med! Måtte bare få ut litt frustrasjon, som sagt så blir jeg så provosert av dette oppsryret rundt deg. Man kan jo ikke annet enn å få medlidenhet for deg.

  STÅ på og fortsett slik som du gjør og for all del ikke la deg knekke av smålige idioter som ikke har bedre ting å ta seg tid til;)

 22. ALT du får til! du må være superwoman 🙁 jeg vil være som deg!

 23. Hei Caroline!
  Siden du alltid er så hårfin, kanskje du kan gi noen hårtips og?
  Hvor ofte/sjelden vasker du håret ditt, og hvilke produkter bruker du? Har du noen tips til meg med nordisk fint og tynt hår om hvordan man kan unngå at håret blir fett? *desperat*

 24. Hi!
  Kan du gi råd om intimhårfjerning og? Barbering, brasiliansk voks, napping, what to do? Og hvordan holde huden myk og fin uten inngrodde hår?

  1. Fotballfrue

   Selv bruker jeg høvelen, og synes det fungerer veldig bra 🙂 Har skrevet et innlegg om PFB Vanish, som skal hindre deg i få nupper etter barbering 😉

   – C

 25. Du er så strålende vakker!! Jeg blir i godt humør bare av å logge på 😉

  Ha en strålende dag Caroline, og lykke til med ny feiring i kveld!

 26. Marthe Cecilie

  Jeg har ett spørsmål som jeg håååper du vil ta deg tid til å lese, kanskje til og med lage ett innlegg om 🙂

  Hvis noen ønsker å starte egen nett butikk, har du noen tips og råd, enkle greie grep som man bør huske på… feks:

  Første kostnader, domene, as, ad, komme i kontakt med leverandører, annonsering, kjøp av reklameplass… betalings måter, lagring av varer ( hva som kreves) hjelp til design av nettsider, bilder av produkter osv…

  Helt seriøst, hvor begynner man med research??
  Håper ideene og drømmene til meg og min vennine går ioppfyllelse, en dag 🙂

  Kanskje du har litt tips og råd til oss, siden du har gjort det selv :)?

  Elasker bloggen din 🙂

 27. Når kommer skoene på nelly? De er så fine, og skulle gjerne ha hatt et par selv 🙂

 28. hei! Har ett spørsmål sånn helt ut av det blå som egentlig ikke har noe med dette innlegget å gjøre, men siden du er miss shoelady og den stolte eier av ett par/tre/fire Louboutin sko lurer jeg på HVOR du får tak i det hen? Har så veldig lyst til å unne meg ett par svarte klassiske… Har kikket på net-a-porter men der syns jeg ikke de har noen fine… Har også sett noen på noen andre nettsider som typisk IKKE shipper til norge. Er det noen butikker i oslo som har de eller kjøper du på nett?
  Takker for svar!:)

  1. Fotballfrue

   Kamikaze har Louboutins 🙂 Jeg har handlet mine i London, og også på net-a-porter.com 🙂

   – C

 29. Du er jammen FLOTT, Caroline! Ta det til deg.

 30. Vet at det må føles sinnsykt kult å designe noe man brenner så mye for, men de skoene er jo ikke fine???
  Sier det ikke for å være kjip. Hadde aldri kjøpt dem.

 31. Henriette

  Du er så utrolig søt og glad!! Rett og slett nydelig. Og du kledde virkelig det antrekket:) Vakker er du, og jeg blir glad av å lese bloggen din – hver dag! Håper du får en fin uke:) Klem fra en leser.

 32. ℓa ℓa ℓa ♥

  Hey, I ♥ your Blog. I wish the text was in English. 😀

  1. Fotballfrue

   Thank you so much! You can use google translate 🙂

   – C

 33. Cecilie

  Hei Caroline 🙂 Ville bare si at jeg synes du er veldig vakker, kjempe pen 🙂 Har lest en del komentarer på bloggen din som ikke er så hyggelige, så jeg følte for å si det, jeg så at noen skrev at du er for tynn i ansiktet osv en gang…vel det er bare noe tull!! Alle som har øyne i hodet ser at du ser flott ut og har et nydelig ansikt, du er skikkelig modell-pen, ikke bry deg om negative ting som blir skrevet, du vet jo hvordan jenter kan være… Og det virker som det er mange som ikke tåler at andre kan være både pene, spreke, smarte, snille OG ha et lykkelig liv med mann og familie/venner. Det er trist at de da, istedenfor å bli glade på dine vegne og si; bra for deg, unner deg det ,og ja, du ser fantastisk ut, så prøver de å finne feil, kritisere og «ta» deg på noe…det er litt sånn typisk sjalusi og missunnelse tror jeg, de har det kanskje ikke så godt med seg selv, men det skal ikke gå utover deg fordet..er det bare de som er «uheldige» med utseende, familie eller noe i livet sitt som fortjener å bli behandlet bra og med respekt…nei det blir helt feil, det er jo diskriminering det du noen ganger blir utsatt for.. Måtte bare si det, jeg unner deg ihvertfall alt godt, det har du etter min mening fortjent, du virker som et tvers igjennom fint menneske :)) klem fra Cecilie 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 34. Veronica

  Hei!
  Hvem tar bildene av deg når du er ute sånn?!

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian eller venninner 🙂

   – C

 35. sikker på at du skrev riktig på outfiten? er ikke den t-skjorta fra hm? 🙂 tror jeg har lik skjønner du 😛

  1. Fotballfrue

   denne er fra asos 🙂

   – C

 36. May-Linn

  Heia Ålesund! 🙂 Sikker på du ikke er ålesund fan? hehe
  Likte antrekket 🙂

 37. Vet du når skoene dine kommer ut på Nelly? har utrolig lyst til å kjøpe de dusrosa! Du har vært utrolig flink, du har all grunn til å være stolt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *