Om kropp, mat, trening og sånn. .

Jeg får daglig mail fra flere jenter, kvinner og damer som lurer på dette med kropp og selvtillit. For meg er det så lett å svare at du skal være fornøyd med deg selv akkurat slik du er skapt, at du skal fokusere på sunn mat og regelmessig trening, og at du ikke bør tenke for mye på vekt og på hvordan andre ser deg.

Men for mange er ikke dette så lett, spesielt ikke når du er veldig ung. Kroppspresset i dag er enormt. Jeg tror dette med jenter og kropp nesten alltid kommer til å være et problem, fordi samfunnet hele tiden vil fortelle deg hva som er normalt og ikke normalt. Men hva er egentlig normalt i dag? Selv er jeg utrolig lei av at enkelte skal fortelle meg hvordan jeg ikke bør se ut. Jeg har alltid vært slank. Da jeg var yngre var jeg tynn som en strek, men så vokste jeg til, fikk hofter, pupper og rumpe. Jeg var fortsatt tynn, men det er klart det var uvant for meg. Det er slik ting fungerer i puberteten. Det er lett å bli forvirret.

Jeg ønsker bare å fortelle dere det gjelder, at det er mulig å ha et normalt forhold til det hele, selv etter at du kanskje har hatt tanker som forteller deg at du ikke ser bra ut.

I kjølvannet av den siste tids mediahysteri angående bikinibilder og kropp, ønsker jeg å dele noe med dere. Dette har jeg aldri sagt noe om, fordi det for meg er en veldig privat sak. På bloggen er jeg personlig, men aldri privat. Likevel kommer kanskje en tid hvor jeg må tråkke litt over denne grensen. Som i dag. For min egen del startet det da Mary Kate og Ashley Olsen var mye i media. 2006. De hadde akkurat fått sin stjerne på walk of fame, og jeg hadde akkurat blitt singel etter tre år sammen med den personen jeg var overbevist om var min livs kjærlighet. Som den eneste venninnen i gjengen, flyttet jeg alene til Oslo. Alt var nytt, jeg var knust og forferdelig sårbar. Etter bruddet følte jeg meg alt annet enn attraktiv. Jeg var overbevist om at det var noe galt med meg. Hvorfor ble det slutt mellom oss? Var jeg ikke bra nok? Det at jeg bodde alene gjorde ikke saken bedre, og mat ble mindre og mindre fristende. Når du bor alene uten noen rundt deg, er det noen ganger litt for enkelt å hoppe over måltider. Vann gjorde ofte at jeg følte meg oppblåst, så det ville jeg heller ikke ha for mye av. Det jeg trivdes best med, var å sitte på internett for å se på Mary Kate. Jeg syntes hun var så flott, men på den tiden var hun jo veldig syk. Jeg opprettet til og med en slags dagbok på nett, som utelukkende dreide seg om lite mat og altfor tynne kjendiser. Det verste er at jeg kunne gå en hel dag på nesten tom mage, kanskje spiste jeg litt frukt. Den gangen følte jeg at dette var veien til min lykke. Jeg tok så veldig feil. Jeg var inne i en ond sirkel, og ting ble bare verre og verre. Dette stod på som verst i kanskje 6 måneder, før det en dag sa stopp. Jeg hadde vært på trening, og plutselig fikk kroppen nok. Jeg besvimte. Det neste som skjedde er at jeg ble innlagt på Diakonhjemmet sykehus. Mamma og pappa var der, og alt føltes plutselig veldig flaut. Hva hadde jeg holdt på med? De var livredde.

Grunnen til at jeg hadde besvimt, var fordi jeg var dehydrert og tom for næring. Jeg hadde trent for hardt på tom mage, og var rett og slett utslitt. Her skal det sies at jeg aldri gikk ned i vekt i denne perioden, for selv om jeg ikke hadde lyst på mat, klarte jeg aldri stoppe  å spise fullstendig. I tillegg gikk kroppen i sparebluss på grunn av det lave matinntaket. Likevel var dette noe som lå mer i hodet mitt, og jeg er veldig glad for at det hele stoppet før det gikk for langt.

Jeg ble liggende på overvåkingen i nesten et døgn før jeg reiste hjem igjen. Jeg fikk tilbud fra ernæringsfysiolog, men ønsket ikke å godta dette, da jeg følte at dette var noe jeg fint kunne klare å hanskes med selv. Jeg har alltid hatt sterk vilje og stålkontroll. Dessuten hadde jeg mamma og pappa. Jeg bodde hjemme noen uker, før jeg dro tilbake til Oslo igjen. Jeg fikk aldri noe tilbakefall.

Jeg vet ikke hva jeg skal kalle denne perioden av livet mitt. En flukt fra virkeligheten, kanskje. Rett etterpå traff jeg Lars-Kristian og alle bekymringer forsvant. Jeg var hodestups forelsket igjen, følte meg attraktiv, og ikke det grann usikker. Mat ble både hyggelig og nødvendig, og bilder av altfor slanke kjendiser var ikke lenger et fokus for meg.

———–

Det jeg ønsker å oppnå ved å fortelle dette, er at det er mulig å komme seg ut av noe som kanskje kan være starten på noe farlig. Videre vil jeg si at det faktisk er mulig å være fornøyd med seg selv, selv om man kanskje har hatt en periode hvor ting ikke føltes riktig. I dag har jeg fokus på sunn mat, mat med mye fett og riktige karbohydrater. Jeg spiser sjokolade når jeg vil, jeg spiser krem når jeg vil, og synes kostholdsfilosofi er utrolig spennende. Jeg trener regelmessig, har enormt med energi til å gjennomføre alt det jeg må hver dag, og er stolt av meg selv. Det er så viktig for meg å påpeke at jeg er sunn og frisk. Jeg elsker å trene, og det har jeg alltid gjort. Jeg er også veldig glad i mat, ellers hadde jeg aldri orket å lage så mye av det som jeg gjør. Viktigst av alt er det for meg at folk skal forstå at dette faktisk er mulig. Det er mulig å være slank uten å være syk. Men, det nytter ikke å være syk og samtidig slank, da vil man sannsynligvis ikke være slank så veldig lenge, men heller ende opp med å bli både undervektig og sliten.

Jeg er frisk og lykkelig. Med tanke på denne korte perioden i livet mitt, er det utrolig vondt for meg når enkelte beskylder meg for å ikke være normal eller frisk. Jeg håper dere det gjelder kan forstå hvorfor jeg blir så lei meg når slike kommentarer kommer nå, og at dere kan respektere at det faktisk er mulig å være glad i mat, samtidig som man er slank og aktiv. Det trenger ikke å være sykdom i bildet. Det jeg prøver å formidle av trening og kosthold gjennom bloggen i dag, er gleden og energien det gir meg. Hovedfokuset er ikke lenger å bli tynnest mulig, som det engang var, men heller gleden ved å ha en sunn kropp og et godt forhold til seg selv.

Til alle usikre jenter der ute, vil jeg bare si: VÆR STOLT AV DEG SELV. Ikke la andre fortelle deg hvordan du skal se ut. Ikke la skumle tanker ta overtaket. Føler du deg usikker, snakk med noen. Grip tak i problemet, og fortell deg selv at du er en fantastisk kvinne. Du er bra nok som du er. For det er du!

501 kommentarer

 1. Veldig bra innlegg!

 2. Ja, det handler om å finne noe man trives med, en kropp man trives i og et liv som er godt å leve.. Det er viktigere å finne seg selv og noe man kan ha det godt med fremfor å prøve å bli som noen andre!! Det å være en perfekt orginal fremfor en dårlig kopi, noe jeg vil si du har lykkes med:) Ser ut som du trives med hvem du har blitt med god grunn, flott jente. ha en fin dag!

 3. Kjempebra skrevet! Selv mangler jeg energi føler jeg, blir fort sliten og vet ikke helt hva som skal til for å få mer energi, er dette noe du kunne skrevet mer om?
  Jeg har sjekket meg hos legen flere ganger, men han sier jo aldri noe og jeg vet jeg mangler jern, men han sier jo ikke noe mer..

  1. Føler du at det ikke hjelper særlig å hvile? Kan det være ME?

   1. Lavt eller høyt stoffskifte?

  2. Kjenner meg igjen, for meg hjelper det å trene! Er ikke så veldig flink til det akkurat, men når jeg først kommer meg ut av sofaen orker jeg mye mer etterpå! 😀

 4. Dette må være noe av det mest inspirerende jeg noen gang har lest! Du skriver så utrolig godt! Det er fint å høre at du kom så tidlig ut av det og du er blitt så sterk og kan faktisk inspirere andre til å ha det bra med seg selv. Tusen takk for en minneverdig histore og en ellers fantastisk blogg! 🙂

 5. Utrolig flott og inspirrerende innlegg!

 6. Det er et utrolig viktig tema du tar opp der!! Jeg har selv vært underernært, overtrent og til slutt ble jeg alvorlig syk og innlagt på sykehus fordi kroppen kollapset :/ Tror det er mange jenter som ikke forstår hvor farlig det er å strekke seg etter disse syltynne idealene… Dessuten vil jo de fleste gutter ha litt former og det burde jo være guttas syn som egentlig teller mest eller hva ? 😉

  1. Eh, nei? Hvorfor i alle dager skulle noen gutters mening bety mest? Det som betyr mest er hva man er komfortabel med selv. Alle liker forskjellig, det finnes også gutter med spiseforstyrrelser og gutter som liker tynnest mulig.

  2. Kødder du? Skal kvinner/jenter forme kroppen sin etter hva gutter/menn liker? Vi er ikke her på jorden for menns skyld;) Vær slik DU vil… jesus

  3. Enig med de andre her. Dessuten er det individuelt: noen gutter liker jenter med former, noen gutter liker syltynne jenter og noen gutter liker lubbene jenter. Akkurat som at ikke alle jenter liker samme type gutter!

   1. Mr mister

    Det er jo dere jenter som er de verste til å dømme hverandre nord og ned.

 7. Bra skrevet ! : D Stå på Caroline : D

 8. Da er ikke det forholdet ditt til kropp, mat og trening så naturlig som du hele tiden skal ha det til da..

  1. Fotballfrue

   Dette hører fortiden til, nå er jeg bare bevisst 🙂

   – C

   1. Mynona

    Men da skjønner du kanskje hvorfor det reageres på at du legger ut bikinibilder av deg når du er et forbilde for mange unge jenter. Jenter som er i den usikker-på-seg-selv fasen av livet. Du skjønner vel kanskje da hva slags tanker disse jentene gjør seg opp når de ser slike bilder. Akkurat som du gjorde når du var i den fasen og så bilder av Mary Kate (eller var det Ashley?)

   2. Fotballfrue

    Nei, på bloggen her ser de at veien er et sunt kosthold og trening. Det er i hvert fall det jeg prøver å få frem 🙂

    Hvis de bare ser et bilde av f.eks Mary Kate. uten tekst, er det lett å tenke at sult er den eneste veien.

    – C

   3. Kristine

    uansett Mynona, så får man ikke en kropp som caroline sin ved og slutte og spise! den får man ved trening og riktig kosthold!

    utroooolig bra innlegg forresten 🙂 tror veldig mange jenter kjenner seg igjen.

   4. Man trenger ikke høyskoleutdanning for å kunne klare å se hva som er forskjell på sunn og usunn kropp. På denne bloggen ser vi bilder fra treningsøkter flere ganger iløpet av en uke, det viser at bloggeren har trening som en del av sin livsstil og eier nettopp derfor en sunn, frisk og vakker kropp. Muskler og markeringer stammer ikke fra sulting! Og som en ung jente blir jeg faktisk motivert til å være mer aktiv og fokusere på sunn mat, samt trene oftere enn å late på sofaen med pizza på fanget anhver dag! Det hjelper å se mennesker som er målbevisste, viljesterke og aktive, føler dermed at jeg også kan klare å skape flere rutiner i et nokså rotete liv. Takk Caroline:-)

 9. Tøft gjort å skrive dette, og viktig. Er nok mange som kan kjenne seg igjen.
  Stå på videre, og fortsett å være stolt av deg selv. Det har du all grunn til! 🙂

 10. WOW! fantastisk bra skrevet! det må jeg virkelig si. tusen,tusen takk! Du er en stooor inspirasjonskilde ogjeg ser sånn opp til deg!

 11. For et utrolig innlegg!
  Det du skriver gir så mye mening, og dette fikk meg faktisk til å tenke at jeg er vakker som jeg er, og at alle er unike på sin egen måte.
  Når det kommer til kroppen din synes jeg det burde være din sak, og ikke et tema andre lesere og bloggere skal diskutere. Det virker som mange ikke vet forskjellen mellom å være sunn, og å være syk. Du er sunn og aktiv, og et utrolig bra forbilde for meg!

  Leser bloggen din hver dag, og blir inspirert hver gang 🙂

 12. For et bra innlegg! 🙂 Du er virkelig ei tøff jente, og et kjempe bra forbilde! 🙂 Stor klem fra Ida

 13. Utrolig bra innlegg, takk for at du delte dette.
  Du er et forbilde, du er sunn, sterk og stråler av glede i livet.
  Jeg ble så glad når jeg leste dette, du viser at du brukte noe som var negativt til de positive. Virkelig god lesing i sommer regnet.
  Herlig blogg 🙂

 14. Dette hjalp meg utrolig mye^^ Kjempebra skrevt Caroline, du er så flink til å skrive og formidle ting. Jeg blir skikkelig inspirert av deg^^ Jeg har hatt en litt tung periode nå for kjæresten gjorde det slutt for snart 1 mnd siden, vi hadde vært sammen i 2 mnd og 3 uker. Jeg var hodestups foreske ti han og hadde det kjempebra. Og plutselig slo han opp. Hadde ingen anelse om at det skulle komme. Den første uka etter bruddet var verst, da spiste jeg hele tiden(spiste godteri, sjokolade og potetgull i en hel uke hver dag). Jeg trener 2-3 ganger i uka og er opptatt av å spise sunt, men jeg er utrolig glad i søtsaker:S Jeg prøver uke etter uke og bare spise to ganger i uka,men dt går som regel ikke, blir 4-5 dager. Har du noen tips til hvordan jeg kan klare å spise bare 2-3 ganger i uka? Får så dårig samvittighet når jeg spiser mer enn planagt:S Tenker på vekt og sånn hele tiden. Jeg er 1.63 cm høy og veier mellom 58 og 62 kg. Det varierer.

  1. Det der er ihvertfall IKKE normalt, Linda Marie.

   1. Fotballfrue

    Jeg tror det er godteri, Linda Marie sikter til 😉

    Søtsaker er vanskelig! Det beste rådet jeg kan gi deg, er å spise mindre raske karbohydrater. Velg så grove kornsorter du kan, og spis litt men ofte 🙂 I begynnelsen vil det være vanskelig, men etter hvert vil det bli lettere 🙂

    – C

   2. Tusen takk for rådet^^ Hva slags mat inneholder raske karbohydrater? Hvordan grove kornsorter bør jeg ta?
    Du er utrolig inspirerende:D Leser bloggen din hver dag:D Er innom flere ganger daglig^^ Jeg digger deg og fu har utrolig fin og kul klesstil:D^^

   3. Fotballfrue

    Raske karbohydrater er det du finner i godteri, sukker blant annet, hvitt mel, som du finner i lyst brød (loff o.l), lys pasta (velg fullkorn) og hvit ris 🙂

    Se etter fullkorn, når du velger pasta og brød.

    – C

   4. Tusen takk for rådene og tipsene:D Det hjelper utrolig mye^^ Nå vet jeg hva jeg skal velge^^ Jeg spiser mye fullkornfrokostblandinger, fullkornturbarer og spiser mye frukt så jeg er på god vei til å være sunn^^

   5. Sassysmart

    Frokostblandinger og turbarer er SUKKERBOMBER! Fullkorn eller ei – de inneholder ekstremt mye sukker. Du kan like gjerne spise en sjokolade da 🙂
    Lag heller hjemmelaget musli med mandler, alle typer nøtter og havreflak med Skyr eller youghurt til!

   6. Anonym

    Anbefaler fotballfrua virkelig å sette seg bedre inn i kosthold før hun driver veiledning…. dette er skremmende..

   7. Fotballfrue

    Eeeh, okei. Hva mener du med det Else? Hva var så skremmende med at jeg anbefalte å styre unna raske karbohydrater?

    – C

   8. Baktash

    Hva så er gale med å gi kostholdsveiledning når man 1) har spiseforstyrrelse, 2) ingen utdanning whats so ever i faget og 3) uten å vite mer om den personen du gir råd til?

    Alt.

    Håper tittelen kostholdsveileder/ernæringsfysiolog blir en beskyttet tittel så fort som mulig, slik at vi som har en utdanning innenfor feltet kan veilede mennesker i riktig retning.

    Da slipper vi feilinformasjon, forvirring, myter, humbug og skadelige «råd».

    Karbohydrater med høy GI er veldig bra i forbindelse med trening. Både før, under og etter. Bedre treningseffekt og raskere restitusjon.

    Og Linda Marie; ta kontakt med en ernæringsfysiolog og spør om ALT du lurer på 🙂 du trenger ikke mer enn 1-3 timer, og du får 100% riktig veiledning av en som har studert dette i flere år og har masse erfaring med dette 🙂

   9. Fotballfrue

    For det første har jeg absolutt ingen form for spieforstyrrelse, og for det andre har jeg en mann som kan veldig mye om kosthold. Bare fordi du har en utdanning, betyr ikke at ingen andre kan noe som helst om kosthold.

    Jeg vet ikke hva mat med høy GI etter trening har med denne tråden her å gjøre? Hun spurte meg hvordan hun kunne bli kvitt søtsuget, og da kan du vel ikke påstå at mat med høy GI er løsningen?

    I utgangspunktet ville jeg anbefalt LCHF, men ut i fra kunnskapsnivået hennes droppet jeg det. Jeg ville aldri stolt blindt på en kostholdsveileder, i hvert fall ikke en som er utdannet av staten.

    – C

   10. Baktash

    Hvis hun trener og styrer vekk fra høy GI karb i forbindelse med treningen vil hun ende opp med lavere blodglukose pga økt insulinsensitivitet og økt forbruk av glykogen og blodglukose, og dermed søtsug. Om denne personen trener så kan hun med fordel spise høy GI matvarer som også inneholder mikronæringstoffer.

    Hvis du ikke stoler på en ernæringsfysiolog «utdannet av staten», hva slags ernæringsfysiolog stoler du på da? En «selvlært» en?

    Da kan jeg bare starte en almenn praksis og kalle meg selv en lege etter 20 år med «selvlæring».

    Og kan du utdype deg om hva du mener er feil med «statens utdanning»? Det er ikke staten som bestemmer pensum, det er fagpersoner.

   11. Fotballfrue

    Tull, jeg trener fint uten mat med høy GI, og Lars-Kristian spiller tippeliga uten mat med høy GI. Har aldri opplevd noe av det du nevner 🙂

    Ernæringseksperter utdannet av staten har alt for mange fordommer mot andres meninger, derfor tar jeg mye av det de sier med en klype salt. Jeg har diskutert kosthold i et halvt år nå, og denne diskusjonen er en gjenganger.

    Jeg sier forøvrig ikke at det er feil med mat med høy GI når man trener, det var kun for å hjelpe henne med søtsuget 🙂

    – C

   12. Hvis det Caroline rådet Linda Marie til her er skremmende, ja da blir jeg skremt.

    Det stor inntaket vårt av raske karbohydrater er jo et kjempestort problem, og en viktig årsak til fedme, nettopp fordi det gir oss rask stigning i blodsukkeret før det synker enda lavere.

    Caroline anbefalte å kutte ned på raske og spise flere treige karbohydrater. Dette er barneskolepensum, og bør ikke skremme noen. Alle som har hatt biologi på videregående, eller leste pensum i kroppsøving, burde også har skjønt dette.

    Linda Marie trener 2-3 ganger i uka. Det er sikkert fint for henne å innta riskaker eller noe sånt etter trening, men så mye karbohydrater som vi uten et spesielt kosthold inntar hver dag uansett, tror jeg hun overlever uten, spesielt hvis treningen er av moderat karakter.

 15. anonym denne gang..

  For et innlegg!!!!

  Tror at din periode er noe SVÆRt mange jenter gå gjennom.. Selv har jeg alltid vært sterk og selvsikker, likevel har maten vært en evig runddans… Var rund som barn, men da jeg skøt i været sommeren før ungdomsskolen ble jeg tynn som en strek. En heftig sommerforelskelse som gjorde at jeg gikk ned mangfoldige kilo på to uker (hadde jo ikke tid til å spise, må vite. hehe) gjorde at jeg fikk blod på tann og begynte å samle matpakkene i sekken. JEg ble tynnere og tynnere, og var plutselig blitt veldig populær blant guttene. Dette hadde selvfølgelig med personligheten å gjøre. Jeg ble mer utadvent fordi jeg følte meg bra, og jeg hadde det gøy og utstrålte glede og styrke. Men jeg trodde det var fordi jeg nå var blitt tynn. Hjemme kjempet jeg en kamp med mamma som så hvor det bar, mens jeg fortsatte å sulte meg. Jeg kunne spise en skive med noe ekkelt på, for å ikke få lyst på mer, og det var det jeg spiste på en dag. I løpet av viderående stabiliserte det seg, jeg ble sunnere og hadde fått inarbeidet sunne treningsvaner takket være en sprek og kunskapsrik pappa. Så flyttet jeg også hjemmefra i 2006. Langt bort. Der gled det ut igjen. JEg var dronningen på byen, fikk MASSE oppmerksomhet og levde på alkohol og cola. Mamma ble bekymret igjen, fordi jeg kom hjem på ferie med kroppen full av blåmerker og mistet hår.. Men jeg var tynn og lykkelig.

  Så traff jeg drømmemannen som forstod at her måtte det tiltak til. Når han tilbød meg mat sa jeg, som sant var, at jeg kunne ikke spise. Jeg hadde ikke spist på 5 dager, og ville ikke spise heller, for da kom sulten igjen. Jeg var rett og slett syk. Men så ble mat kos og glede i godt selskap. jeg la på meg 20 kg på et år og følte meg som en DUNDRE. Jeg var fremdeles normalvektig i følge BMI, for jeg hadde hatt en del å gå på, men jeg HATET kroppen min. Det er nå 4 år siden, og drømmemannen er fremdeles ved min side, selv om den hotte partydronningen han ble sammen med har blitt en chubby jente som føler seg uvell hver gang hun må pynte seg.. Poenget er, at jeg ALDRI har hatt et normalt forhold til mat, og jeg kjenner mange som meg. Det blir for lite eller for mye.. Bloggen din hjelper meg å se at matglede er mulig selv om man ikke behøver å spise seg stappmett til hvert måltid. Takket være deg, har jeg hentet sykkelen ut fra boden, kjøpt meg regntøy og treningstøy, og selv om jeg føler meg som en hval på treningstur, så trener jeg. Jobber fremdeles med å finne ut hvilken mengde mat min kropp trenger, og å holde meg til dette.

  Det jeg vil frem til er vel, takk for et innlegg jeg er sikker på at 80% av alle jenter kjenner seg igjen i. Å ha et normalt forhold til mat og trening er jammen ikke lett!

 16. Flott skrevet!

  🙂

 17. Kristine

  Wow, utrolig tøft gjort av deg å publisere dette, og som vanlig utrolig bra skrevet! Fortsett som du gjør, du er et utrolig bra forbilde! 🙂

 18. TAKK for at du delte dette, Caroline! Det betydde en forskjell for meg!

 19. Du er så bra du!! 🙂

 20. Elizabeth

  Dette innlegget er det beste du har skrevet, Caroline.
  Fikk et mye bedre inntrykk av deg og jeg kjenner meg så veldig igjen med den perioden du hadde der.

  Stå på og du vil oppnå mye 🙂

  1. Marianne

   Det samme tenkte jeg!! 🙂

 21. Wauw, what an emotional story. So glad that you will share it with us. I am kind of jealous of your body, but it will be oke with sport and healty. I really love your blog xox

 22. Kristin'TrHeim

  Det står stor respekt av at du forteller dette Caroline, jeg har virkelig stooooor respekt for deg og jeg sier det igjen at du er et stort forbilde for mange:) du er utrolig sterk som klarer og gjennomføre blogginga med såppas mye kritikk, stå på videre..du er virkelig super !!

 23. Sterkt av deg å dele dette, Caroline. Du skriver så bra og fint. Jeg har selv hatt en lang slik periode, så jeg kjenner meg godt igjen. Bare at det gikk lenger, og jeg ble syk. Men, med stålvilje, mye mye hard jobbing, støttende familie og gode venner (og mange tunge nedturer) ble jeg frisk igjen. Og det er jeg så glad for!
  Det er viktig å ikke gi opp håpet.
  Du er inspirerende, og det er flott at du minner oss på å være glad i oss selv, akkurat som vi er!

 24. Jeanette

  fantastisk innlegg, veldig bra skrevet! vondt å lese om den tunge perioden din, men utrolig flott at du kom deg gjennom den. forhåpentligvis vil mange dele ditt positivt syn på livet, kosthold og trening. du virker som en utrolig sterk person, du gir meg inspirasjon! =)

 25. utrolig bra skrevet, utrolig motiverene også. Jeg har slike spørsmål i hodet mitt, tanker om at jeg ikke er bra nok. jeg er snart 14 år og har alt dette i mitt hode, og dette innlegget ditt forandret meningene mine. Når jeg leser bloggen din så elsker jeg innleggene dine og det du skriver. Du motiverer meg til å trene og til å spise sunnt for jeg vil gjøre det bare for min egen skyld, ikke for å gjøre et stort inntrykk på noen andre men for meg selv, for å ha det godt og føle meg frisk. Men det du skrev nå er som en vakker melodi som stopper alt annet som kan være av tanker jeg har. Du er en utrolig bra kvinne og du burde være veldig stolt av deg selv. Du er sterk som skriver dette og sterk som oppmuntrer folk til å være stolt av seg selv. Du er slank, alltid vært det og kommer alltid til å være det sikkert også, men det er sånn du er. Og nå kan du være stolt, for du forandrer mitt liv, og sikkert mange andres liv også. Du er vakker og sterk Fotballfrue 🙂

 26. Etter å ha lest dette innlegget sitter jeg igjen med en indre glede og følelsen av forståelse, i tillegg til en liten tåre i øyekroken. Så fantastisk at du delte dette med oss! Det å være sunn og frisk er det som betyr noe – ikke hva vekta forteller. Du virker som en flott jente, Caroline. Lykke til! Klem fra Anne

 27. Bra innlegg 😀 Du er flink!!

 28. Jeanette

  Utrolig bra innlegg! Wow sier jeg bare! Du er modig,Caroline

 29. Hei…
  ville bare si at det du skriver er veldig bra.. Jeg er også veldig naturlig slank, men får hele tiden høre at jeg er så tynn og folk lurer på om jeg spiser nok osv. Jeg har også et veldig sunt forhold til mat, jeg unner meg å spise junk eller godteri hvis jeg har lyst på, men jeg er bevisst på å spise ofte og få i meg variert og sunn mat. Jeg trener ca 2ganger i uken, noen ganger mer hvis jeg har tid. Jeg synes det er synd at så mange ikke forstår at det går ann å være slank, selvom jeg ikke sulter meg eller trener hver dag. For meg funker det å spise ofte og variert, og være i bevegelse! Jeg er veldig enig med deg i at det går ann å være slank, men samtidig sunn.. Men det hjelper kanskje ikke på folks fordommer når aviser/blader skriver om kjendiser som må trene 2x daglig og bare spise salat for å være slank!

 30. ♥♥♥

 31. Takk for at du deler dette med verden. Et fantastisk innlegg, både i innhold, oppbyging og språk. Jeg har selv aldri hatt noe problem med kroppen min(hverken overvekt eller underernært) eller selvbildet mitt, men det er ikke tvil om at veldig veldig mange har det, har hatt det eller kommer til å ha det. Jeg er overbevisst om at dette innlegget kan være en stor inspirator for mange til å «komme seg ver kneika».

  Stor klem fra meg til deg

 32. Du altså! Dette synes jeg var et utrolig fint, viktig og ikke minst modig innlegg å poste.

  Jeg har selv hatt et meget anstrengt forhold til mat. Men har kommet veldig fint utav det idag. For meg fungerer lavkarbo utmerket, fordi jeg slapper ordentlig av. Mangler mannen i livet mitt da;)

  Jeg ønsker deg en fin kveld videre C. Du er et nydelig menneske ! <3

 33. At du skrev dette innlegget gjorde at jeg faktisk fikk litt tillit til meg selv og at jeg kan få til det jeg vil, og å se at du som mange andre jenter(linkludert meg selv) har slitt med slike ting. Jeg har sett rundt på thinspo-nettsider, hvor alt som skrives om er å kaste opp og den dårlige samvittigheten for muffinen man spiste her forleden dag. Jeg kjenner meg utrolig godt igjen selv, og det er liksom den følelsen av å føle seg tynn, den følelsen av at man har oppnådd det man ønsket, som driver en videre.
  Trist at det blir på den gale måten for mange. Det er så bra å se at du har kommet deg i et riktig spor, som inspirer meg til max. For selvom noen kanskje får fordommer mot andre(slik som mistanker om at du er syk, noe du helt sikkert ikke er nå), så betyr ikke det at de er sanne. Du er en veldig sterk person som alle bør se opp til. Ikke fordi du er tynn, men nettopp pågrunn av styrken din, og det at du har kommet deg ut av et uheldig spor. At du ikke lar deg tråkke på er fantastisk bra gjort.
  -Ingrid

 34. Utrolig fint skrevet, Caroline! Det krever mye å være åpen om et slikt tema, vær stolt av deg selv 🙂 Håper flere får forståelse for hva du prøver å formidle her; det går an å være slank og glad i mat!!!

 35. Utrolig bra skrevet Caroline og du har så rett! Kroppsbildet av den perfekte kroppen er så latterlig vridd og snudd på. Nå til dags blir man sett stygt på eller blir kommentert om man spiser en sjokolade i hverdagen. Er man fornøyd med seg selv er det alt som gjelder! Jeg blir så utrolig irritert på folk som bruker tiden sin på å rakke andre ned, når de egentlig heller burde jobbet med seg selv. Jeg skjønner godt at du blir såret av folk som sier du er syk fordi du er slank og trener mye – spesielt med tanke på den dårlige perioden din.

  Du er en frisk og sunn jente i mine øyne, Caroline og jeg håper folk tenker seg om før de rakker ned på deg igjen. Stå på, jente!

 36. Veldig bra innlegg, Caroline! Det er tøft av deg å fortelle oss leserne dette. Det skal du ha stor respekt av 🙂

  Jeg slet selv med spiseforstyrrelser for 1 år siden, pga at jeg ble dumpet av samboeren ++.. Jeg ble «frisk» igjen av meg selv. Og i dag har jeg gått opp 20kg på 1år. Jeg er ikke feit, selvom det høres masse ut å gå opp 20kg, men var ekstremt undervektig. Jeg sliter fortsatt en dag i dag med mat,trening,kosthold, kropp osv, men du er en så innspirerende dame, som gir meg så masse. Når jeg ser hvor masse energi du har, og fortsatt har en så bra kropp som du har. Dette er en motivasjon for meg. Og jeg SKAL en dag bli helt frisk.

  Stå på videre!! 🙂

  1. Sterke ord!

   Stå på og vær stolt av deg selv, du er unik!!! :))))

 37. Tøft av deg å dele dette med oss- men tror du ikke du lett kan havne tilbake der igjen ? På grensen til spiseforstyrrelse ? Hvordan unngår du å havne på feil spor igjen ?

 38. Kjempe bra innlegg Caroline 🙂

 39. Fredrikke

  Godt skrevet! Utrolig modig.
  Personlig er jeg utrolig glad i mat, og spiser kanskje litt for mye. Men jeg klarer virkelig ikke å bry meg om å se tynn ut. Hahaha. Er vel heldig der. Selvtilliten er på topp og jeg er alt i fra overvektig. Jeg trener regelmessig, men ingenting slår mat!

  Mat gjør livet bedre. Jeg kan ikke fatte hvordan noen klarer å utvikle spiseforstyrrelser. Det virker helt grusomt!

  Hilsen fast leser, som skal gå og lage seg noen ostesmørbrød 🙂

 40. Så utrolig bra skrevet, Caroline. Vi har alle hatt våre problemer i puberteten, tror jeg. Sikkert mange som kjenner seg i gjen i dette. 🙂

 41. Det er ikke ofte jeg kommenterer bloggen din selv om jeg leser den hver eneste dag. Jeg er like gammel som deg og har det vanskelig å forstå hvordan det er å være 14 år i 2011, har aldri hatt de problemene som mange sikkert har på den alder. Jeg klarer ikke å skjønne at folk kan være svake og påvirkes av andre til de grader, men jeg vet det skjer hver dag og synes veldig synd på de jentene. Men det jeg vil si til deg, Caroline, er TUSEN TAKK for at du delte med oss noe så privat som dette. Virkelig, tusen takk! Håper du kan hjelpe veldig mange med dine ord! Stå på! Masse respekt for deg! P.S Også vil jeg fortelle at jeg lot merke til at selv om du er veldig blond, slank og rett og slett nydelig og kan virke overfladisk for noen, så er du faktisk tvertimot; jeg merker at du aksepterer alle slags mennesker rundt deg, ikke bare de som er lik deg; det jeg prøver å si er vel at selv om du er den mest leste blogger i Norge, så er du fremdeles er lik oss alle andre i livet ditt; du er smart og omtenksom og det er derfor jeg to år senere fortsetter med å lese det du skriver hver enste dag.

 42. Kjempe fint innlegg, Caroline! Du er et flott forbilde!

 43. Stine Emilie

  Så utrolig flott at du skrev om dette, Caroline! Jeg er på vei ut av anoreksien nå og vet hvor viktig alt du skrev her faktisk er.. Du er et forbilde for mange, iallefall meg 😉

 44. Fantastisk innlegg 🙂

 45. Så utrolig fint å lese noe så personlig. Takk for at du delte det!

 46. Jeg synes det var veldig bra at du tok opp dette. Jeg må innrømme at jeg blir litt lei meg nå for at jeg kritiserte deg. Så jeg beklager det. Men etter å ha lest dette så skjønner jeg mer av den store sammenhengen. Bra gjort.

 47. Det er vanskelig å skrive en kommentar til dette, for jeg vet du helt sikkert har tenkt lenge over dette og at du deler utrolig mye av deg selv. Dette står jeg i stor respekt av! Jeg vil også si tusen takk for dette innlegget. Du er rett og slett helt fantastisk du Caroline. Du jobber hardt, og jeg håper du oppnår alt du drømmer om fremover! Det fortjener du.

 48. Du er et sunt forbilde syns jeg. Og du er tøff som deler denne historien med så mange mennesker til tross for alle de dømmende menneskene som finnes ute i samfunnet. På grunn av deg har jeg nå et mye mer sunt forhold til kroppen min, og gleder meg faktisk til trening:)

 49. Hurra for deg!! 😀
  – og takk for at du delte dette <3

 50. Tusen takk, Caroline.

  Tusen takk for at du er den fantastiske bloggeren som du er. Gjennom bloggen din formidler du de viktigste tingene i livet, nemlig kjærlighet, kosthold, det å holde seg aktiv og hvordan å kombinere disse faktorene for å få en overkommelig hverdag. Tusen takk for at du bevisst fokuserer på kropp, fordi kroppen vår er det mest dyrebare i livet vårt, og uten riktig kosthold og trening så forfaller den. Tusen takk for at du er et genuint menneske som vil andre vel, og gir oss lesere ett og flere pust i bakken ved å daglig mate oss med 2-3 innlegg.

  Og tusen takk for dette fantastiske innlegget. Det er dette innlegget som virkelig beviser hvorfor du er innehaver av den mest leste bloggen i Norge. Mat oss med flere slike fantastiske innlegg framover, kjære deg! <3

  For øvrig vil jeg legge til at mye av grunnen til at jeg er innom bloggen din fem til ti ganger per dag, er fordi du er en av skremmende få toppbloggere som kan rettskriving 🙂

 51. Bra innlegg.

  Sliter med spiseforstyrrelse. Har hatt det i 4 år. Det at det finst sånne som deg gjør at eg blir meir motivert og skjønner at det er mulig. Setter pris på at du delte dette med oss. Du er virkelig eit forbilde!

 52. Dette var veldig fint skrevet, Caroline. Synes du er veldig modig som deler dette. Personlig har jeg alltid ment at du er en sunn og flott jente, og jeg synes det er altfor mye fokus på hva som er normalt / unormalt. Det finnes jo ingen definisjon på normal, etter min mening. Alle burde bare kunne være seg selv uten å bli hakket på.

  Håper dette innlegget får folk til å forstå at du faktisk bare er sunn og flink! Du er faktisk ett av mine største forbilder når det kommer til trening og kropp 🙂 Bare stå på, ignorer de dumme nedlatende kommentarene enkelte kommer med, og fortsett som du gjør! Du er fantastisk 🙂

  Klem <3

 53. Du er helt utrolig Caroline, at du skriver om temaet på bloggen din er så rørende og vakkert. Tusen takk for at du skrev dette.

  Jeg er en av dem som sliter med helse og trening, men ikke så mye med bildet av kroppen min. For jeg er også litt tynn. Selv om jeg har dager der jeg føler meg som den tykkeste av alle. Kjempe rart, hater å være ungdom i dette samfunnet.

 54. TUSEN TAKK for at det skrev dette innlegget!

 55. Dette var et utrolig inspirerende innlegg!
  Jeg synes det er veldig tøft og bra at du tar opp temaer som dette, og at du er villig til å fortelle leserne dine om din fortid. Jeg tror ikke så mange hadde tenkt at du faktisk ikke bare har glidd gjennom livet på en eng av roser. Dette innlegget er jeg 100% sikker på at mange jenter har hatt glede av å lese, i hvertfall har jeg tatt til meg det du har skrevet, og nå tenker jeg faktisk at jeg er unik og at ingenting feiler meg. Tusen takk for så mange støttende ord !!

 56. Må bare si tusen takk for dette fantastiske innlegget! Veldig veldig tøft gjort av deg og skrive dette! Tror du har fått budskapet veldig godt fram, du hjalp hvertfall meg.

  I det siste har jeg spist veldig lite, har ofte vært oppe i 24 timer mellom hvert måltid i en god stund nå. Jeg er veldig klar over at det ikke er noe bra, men det frister ikke med mat. Nå når jeg har lest alt dette vet jeg at jeg må begynne å spise regelmessig før det blir for sent. TUSEN TAKK, du er best!

  1. Hvis du ikke spiser, så slutter forbrenningen din. Det er forbrenning og energi som gjør at man blir slank. Så kutt ut de raske karbohydratene, tren minst 2 ganger i uka, og nyt livet. Man vil se myyye mer fresh ut fordi man får farge i ansiktet av energien, man blir glad, oppmerksom og dermed attraktiv pga. endorfiner som kroppen produserer når man trener, man vil ha energi til å være opplagt hele dagen samt at man sover godt om natten (som igjen påvirker til at man ser mer fresh ut naturlig) osv osv.!!

   1. Katrine

    At forbrenningen stopper tull! Hvis forbrenningen stopper så er man død! Man forbrenner hele tiden.

 57. dette hjalo meg caroline <3 takk!

 58. Tusen takk for at du skrev noe så personlig og rørende, og åpnet deg såpass mye for oss leserne.. Det betyr veldig mye for meg, som 15 åring i dagens samfunn….

  <3<3<3

 59. Tusen takk for at du skriver dette. Det er utrolig, utrolig viktig!

 60. Sjeldent jeg kommenterer her, selv om jeg leser bloggen din hver dag. Men i dag må jeg bare få sagt at det var helt fantastisk skrevet! Du er så utrolig sterk, det vitner jo bare historen din til 🙂 Stå på og drit i diverse avisinnlegg!! 🙂 – Og sånn forøvrig kan jeg si at jeg har blitt bestevenn med tredemølla, og det er bare på grunn av deg 🙂 Tusen takk, keep up the good work! 🙂 Stor klem.

 61. Jeg syns du er tøff Caroline, som tørr å skrive om noe sånt, på Norges mest populære blogg. Det er kjempebra at du gjør det. Det gjør deg bare til et kjempeflott forbilde for alle som leser bloggen din. Du har nettopp fått MYE mer respekt fra meg! Stå på videre!

 62. Bra innlegg. Jeg har en lillesøster som hadde en omtrent lik periode livet sitt. Hun er også veldig opptatt av kosthold og trening lik du er nå. Det ble redningen for henne (frisk for begynnene anoreksi). Hun sier at gjennom bevissthet på kost og trening gjør at hun kan føle seg normal. Hun innrømmer dog at hun alltid vil ha en frykt om å bli «tykk» og selv om hun er like slank som deg, føler hun seg oppblåst noen dager.. (selv om vi rundt henne ikke ser antydningen en gang) Hun er 100% frisk og fysiken er jo upåklagelig. Men, jeg mener, uten jeg har sagt det til henne at hun alltid vil ha ett mindre avslappet forhold til mat og trening enn majoriteten, men så lenge hun klarer kontrollere det ved å brenne opp det som blir tært i løpet av en dag, samtidig får i seg det hun trenger av mineraler og vitaminer samt være stabil på en vekt HUN foretrekker så vil hun føle seg bra.. ..MENER ikke at det er det samme for deg, men tror at kunnskap om kosthold og trening kan redde mange som er i faresonen for utvikling av anoreksi. Å være bevisst er ikke å være syk.
  . Likte innlegge ditt og liker at du fokuserer på dette. Jeg tror at om alle hadde kunnskaper slik som du har, så ville nettopp anoreksi vært mye sjeldnere.. Det er ofte uvitenhet inni bildet. Håper du får sjangs til å holde foredrag på u.skoler og videregående, det kan redde flere sjebner. Kommer aldri til å glemme når søsteren min var syk, selv om det bare varte i underkant av ett år, satte det henne meget mye tilbake .sosialt sett!

 63. Kjempebra innlegg, Caroline!!

 64. Kjempe flott av deg aa dele saa mye! Er en grunn til at du er paa topplista! Ikke alle som ville gitt saa mye av seg selv! Kjempe flott og hoere at du har det saa bra med deg selv naa, det vises 🙂 Og du ser jo saa flott, sunn og frisk ut 🙂

 65. Takk for at man får bli litt bedre kjent med deg, og sett at du også er menneskelig og har hatt det tungt. Kjempe godt og ærlig innlegg!! 🙂

 66. Kjempebra skrevet. Et utrolig sterkt innlegg, Caroline! Veldig tøft, men også veldig bra av deg å dele dette med oss. Virkelig godt at denne perioden ikke varte så lenge, og at du er fornøyd med deg selv nå. Det har du virkelig all grunn til også 🙂 Du har en av de mest fantastiske kroppene jeg har sett! Jeg mener hvert fall du sender ut SUNNE signaler, spesielt når du skriver så positivt og virker så glad 😀
  Tror dessverre dette er noe mange jenter kan kjenne seg igjen i. Hvert fall kunne jeg det. Jeg hadde også en periode for en del år siden da Mary-Kate ble brukt som inspirasjon, og dette var etter en dokumentasjon på Tv Norge om henne og hennes anoreksia. Tror nok hensikten var å skremme unge jenter, men hun var mitt største idol på den tiden, så på meg hadde det dessverre motsatt effekt.. huff, men det er lenge siden!
  Så stå på, Caroline, det er bra du ikke lar deg knekke av disse menneskene som alltid må ha noe negativt å si! 🙂

 67. christina

  Utrolig bra skrevet, Caroline! WOW!

 68. Caroline, du er fantastisk! Jeg er akkurat ferdig med videregående, og der gikk jeg på ei idrettslinje. Det vil si at jeg er veldig glad i å trene! Men i løpet av disse tre årene har jeg merket at kroppsbilde, hva man skal spise og hva man ikke skal spise har blitt satt veldig i fokus. Når du står i en garderobe med 19 andre jenter som er veldig tynne begynner man å se på seg selv og finner ulike ting som er negativt med sin egen kropp. Jeg har alltid spilt fotball og det vil si at jeg alltid har hatt litt større lår enn eks en turner. For 2 år tilbake kuttet jeg ut brød, og levde omtrent på knekkebrød. Jeg fikk for lite næring og det var ofte foreldrene mine fant meg utmattet i senga. Nå er jeg bedre, men klarer ikke helt å unne meg søtsaker i uka uten at jeg skal få dårlig samvittighet! Men nå som det er sommer prøver jeg å unne meg litt ekstra 🙂 Jeg er inne på bloggen din flere ganger om dagen, og du gir meg virkelig inspirasjon om både mote og trening! Nå har jeg faktisk begynt å løpe mer enn jeg gjorde da jeg spilte fotball og det er mye pga deg:)

  Fortsett slik du gjør! 😀
  God sommer!

 69. Karoline

  Du er herlig Caroline! Takk for at du delte det med oss 🙂

 70. Veldig flott innlegg. Du inspirerer meg 🙂

 71. Kristine

  Takk for et supert innlegg! Det står stor respekt av at du forteller din historie på denne måten, selv om du ikke ønsker å snakke for mye om privatlivet ditt. Jeg vet at mange kjenner seg igjen her, når det gjelder kropp, mat og trening osv. Jeg synes du er så sterk, og du er tøff som klarer å stå i mot all kritikken du får. Du har en flott og sunn kropp, og du er en stor inspirasjon for meg. Stå på videre! Jeg elsker å lese bloggen din 🙂

 72. Tak….er kun et fattigt ord, men det eneste jeg kan sige lige nu.

  Du er så stærk (forstå mig ret)…tak

  <3<3<3
  PIa Sabine

 73. Du er virkelig tøtt og sterk, Caroline. Dette var virkelig bra skrevet! Jeg unner deg alt godt fram i tid, og håper du slipper alt det hysteriet som har vrært rundt deg i det siste.:/

 74. Tåre i øyenkroken og et helt riktig råd å gi deg. DETTE var inspirerende og IKKE for privat. Du skriver så bra Caroline og trår ikke over noen grenser. Stå på….du er en inspirasjon og IKKE la noen fortelle deg noe annet! Klem til deg og Larsemann! Megabra innlegg!

 75. Flott!

 76. <3

 77. Kjære Caroline!

  Jeg har tidligere kommentert her på bloggen din å vært en smule skeptisk til både det ene og det andre. Men dette likte jeg veldig godt! Naturligvis ikke at du har hatt det så tøft over en så lang periode, men at du forteller dette. Du har ofte lagt frem ting på en veldig rosenrød måte, med kanskje en litt vel overnaturlig lykke. Ikke at jeg klandrer deg, er godt mulig at alt er rosa sky, men det hele kan til tider virke en smule «falskt». Men nå ser jeg på deg på en litt annen måte, du har hatt det tøft med deg selv og gått gjennom noen kamper, men du klarer å reise deg og holde hodet hevet. Fortsett sånn, vi er alle mennesker og vi trenger ikke å pakke alt inn i silkepapir for at andre skal like oss (i ditt tilfelle at andre skal lese om det)! 🙂

 78. Fantastisk innlegg!! Har du normal BMI nå?

  1. Fotballfrue

   Jeg har alltid hatt normal BMI. Gikk ikke ned noe i vekt denne perioden, da kroppen gikk fullstendig i sparebluss 🙂

   – C

 79. som du sier Caroline, det er veldig viktig å snakke om dette! det burde du også å gjøre. du er altfor opptatt av mat, du tenker mye på det. jeg prøver på ingen måter å være negativ nå etter alt du har skrevet nå. Men noen ganger er man veldig flink til å gi andre råd som man selv ikke klarer å følge etter. du vet hav som er riktig men ikke for deg selv. du lever enda i den fasen du gjorde da du begynte å trene, men nå er du proff.
  ingenting er mer vakkert enn mat og de man er glad i, begge på samme tid er livet perfekt noen ganger:)

  lykke til med livet og maten:)

 80. Fint at du er så åpen (endelig) Men jeg lurer bare på, om du skjønner hvor lett man kan bli trigget om man er sårbar, da skjønner du kanskje hvorfor så mange har reagert på disse mye omtalte bikinibildene? Ja jeg vet du ser sånn ut pga mye trening osv men det er ikke alle som klarer å kontrollere ønsket om å bli tynn… Om du skjønner hvor jeg vil hen. Er du ikke redd for å trigge slik som Mary-Kate trigget deg?

 81. Vil bare føye meg inn i rekken av folk, og si tusen takk! Dette var et fantastisk flott og inspirerende innlegg., og flott at du er så ærlig:)

 82. Christina

  Tusen takk, Caroline! Akkurat nå gjorde du dagen min 1000 ganger bedre! Du deler noe personlig og det inspirerer oss unge jenter til å tenke andeldels, tusen takk 😉

 83. Utrolig inspirerende! takk for at du delte dette med leserene dine 😀 du er det sterkeste menneske jeg har vært borti. Ikke la noen knekke deg! Ordene du skrev på slutten kommer til å hjelpe meg i fremtiden, siden jeg selv sliter med så dårlig selvtilitt. Tusen takk caroline, du inspirerer meg så utrolig mye 🙂 vær stolt av deg selv!

 84. Du er så bra!!

 85. Du er flott du. Stå på Caroline :))

 86. Martheparthe

  Tommel opp!

 87. Kjempetøft av deg å dele noe så personlig med oss! Håper bare at enkelte journalister snapper opp og lager innlegg med overskrifter som «Fotballfrue innrømmer spiseforstyrrelse» eller noe i den duren! Stå på videre og jeg håper det kommer flere personlige, private innlegg 🙂

 88. Problemet Caroline er at du SER sykelig tynn ut. Alt av bein stikker jo ut. Veldig rart at du ikke ser det selv?

  1. Fotballfrue

   Igjen. Jeg har alltid vært tynn / slank. Jeg ber deg om å respektere det.

   – C

   1. Lise: Det her er nettmobbing. Ingen fortjener sånne kommentarer. Det er rett og slett ingen vits i å påpeke det, gjør bare ting verre. Berre å skjerpe seg Lise.

   2. Susanne

    Skjerp deg Lise!!

  2. hun ser jo ikke sykelig tynn ut! hun ser trent og sunn ut. hun er slank, med muskler. om du kaller det sykelig tynn lurer jeg på hva du kaller anoreksi.

  3. Kjønner at det er vanskelig for deg Lise, ikke bare beviste Caroline sin fantastiske skrivekunst, men hun åpnet seg og ble sårbar for en sak både hun og de fleste av oss ser på som uhyre viktig. Et lite tips til deg som så åpenbart har behov for å rakke ned på andre, la det være! Jeg er Carolines rake motsetning og på grensen til å være feit. Mener du da at jeg ikke skal blogge bilder av meg selv, i fare for at noen kunne synes at det gir smitteeffekt? Eller gjelder det du hevder kun når misunnelse ligger bak ?

 89. Tusen takk for dette innlegget. Har vært så usikker på meg selv og kroppen min. Det du skrev gikk virkelig inn på meg og fikk meg til å tenke. Igjen tusen takk 🙂

 90. Wow, for et innlegg!

  Jeg har selv hatt en slik periode da jeg spiste svært lite, som varte i rundt 6 måneder. Dette var når jeg bare var fjorten år, og spilte masse håndball, på flere lag. Hadde trening eller kamp omtrent hver dag, og siden jeg mister matlysten etter trening, og aldri var hjemme når det var middag (var enten på håndball eller med venner), var det en ond sirkel som utviklet seg. Jeg spiste svært lite, var mye svimmel, vondt i hodet, sovnet ekstremt lett i bena på skolen osv. Faktisk holdt jeg på å gå rett i bakken når jeg reiste meg opp fra stolen i klasserommet etter å ha sittet stille en lengre periode. Selv om jeg har ganske lavt blodtrykk etter genene mine, var det åpenbart at jeg ikke fikk i meg nok næring.
  Kroppen min er veldig bred, ganske høy, og jeg er rett og slett kraftig, fra naturen sin side. Jeg gikk ned 3 kilo, men var aldri spesielt tynn. Dette skjedde i en periode der kroppen min skulle ha utviklet seg, men ikke gjorde det.Jeg mistet mensen, og den var mer eller mindre fraværene i nesten et år. Jeg reagerte ikke, men tenkte at det jo er normalt at den er uregelmessig på den alderen. Dessuten var det jo deilig å slippe alt styret!

  Jeg sluttet på håndball pga. skade, og begynte med å spise normalt igjen. Dermed kom også noen kilo tilbake på kroppen, og sakte men sikkert begynte kroppen min med å fortsette utviklingen igjen. I dag er jeg 16 år, og til høsten er det to år siden dette begynte.Jeg lagt på meg nesten syv kilo, og har i dag et normalt forhold til mat og trening. Det sitter imidlertid i bakhodet at jeg ikke må gå opp mer, syv kilo holder. Samtidig er jeg redd for å komme tilbake igjen i den onde sirkelen, for det gikk virkelig forlangt, selvom jeg ikke var spesielt opptatt av å slanke meg.

  Når jeg leser bloggen din, blir jeg inspirert til å fortsette med treningen, som jeg egentlig elsker. Du viser meg at det går helt fint å trene såpass mye men samtidig ha et sunt og normalt kosthold, slik at vekten ikke går nevneverdig opp eller ned. Min løsning har blitt at jeg stort sett trener på kvelden, etter middag.

  Takk for at du skrev dette innlegget, og viser at det er mulig å komme seg ut av det. Tror det kan hjelpe mange der ute!

 91. Agus/Anne

 92. Elisabeth

  Du hjelper så uendelig mangen jenter. Takk for at du er en så stor inspirasjon og gir så mye av deg selv. Eg har lært så utrolig mye av deg di siste tre årene. Eg har virkelig blitt stolt av meg selv og glad i kroppen min etter 11 år med spiseforstyrrelse. Og det har veldig mye med at eg har et forbilde som deg. Du lar deg ikkje bli tråkket på, du står opp for det du mener.

  Gleder meg hver dag til å titte innom bloggen og se ka du har skrevet. Ønsker deg all lykke og sukksess for framtiden.

  Klem til deg

 93. Ingrid Christine

  Jeg syns du er utrolig tøff som står fram med dette Caroline. Jeg kjenner meg igjen i mange av tingene du nevner og du gav meg virkelig en vekker her nå. Jeg er 15 år og har hatt litt problemer med å godta meg selv sånn jeg er. Jeg leser bloggen din hver dag og mange av innleggene dine om trening og mat har vært til stor inspirasjon. Tusen takk for ærligheten og åpenheten du viser mange gjennom bloggen din.

 94. Utrolig godt innlegg, Caroline! Åpent, ærlig og veldig viktig! Bevissthet er absolutt ikke det samme som sykdom! Men skillelinjen er heller ikke så stor.

 95. Takk, Caroline, for et flott, perosnlig og privat innlegg. Jeg håper ikke du tenker i ettertid at du var for privat, for etter min mening ga dette innlegget ditt meg et nytt syn på deg som person, og jeg kommer til å lese bloggen din med nye øyne fremover, på en positiv måte 🙂

 96. Ført vil jeg si at jeg synes det var veldig modig av deg å dele dette med leserne dine. Det viser at du ikke bare skriver for pengen og at du virkelig bryr deg 🙂

  Jeg lurer på når jeg blir kontaktet av Glo eller deg angående en konkurranse du hadde for en stund tilbake der jeg var en av vinnerne 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg sendte mail til alle tre, men fikk kun svar fra to. Kanskje du var den siste? Flott om du sender hjemadr. til carolineberg2@hotmail.com, så skal jeg fikse 🙂

   – C

 97. Kjempe fint Caroline! Jeg synes du er helt nydelig både på utsiden og innsiden. Du er en av mine forbilder 🙂

 98. Kristina

  For en flott innlegg Caroline! Takk for fantastisk inspirerende ord, de rørte innvendig! Du er virkelig en inspirasjon og utrolig tøff! Fortsett med det flotte du driver med=)

 99. Respekt. Jeg føler meg priviligert som leseren din og få høre om denne historen.

  Og til budskapet ditt: Amen sister, AMEN!!

 100. Jeg sitter å gråter, Caroline.. stolt av deg! Og kjenner meg så igjen! Ble slutt med kjæresten etter 6 år for et halvt år siden, og jeg begynte å trene som en gal og har spist kjempe lite siden… Men akkurat nå, føler jeg for å hive i meg en stor og feit burger! Takk!! Du er nydelig..!

 101. Det er jo lett for deg å si da Caroline som faktisk er pen… Er ikke like lett å holde den selvtilliten oppe når det eneste du hele tiden får høre fra alle andre er hvor dum, tåpelig, stygg, teit osv osv du er… Og ja jeg vet hva jeg snakker om når det kommer til å prøve å slanke seg for jeg er 15 år og gikk på en eplediett i over ett halvt år ifjor uten at noen merket det…

  1. Jeg synes det er trist å lese dette, men man må ikke være pen for å si det som Caroline sier. Jeg er ikke typisk pen, men er fullstendig enig med Caroline. Jeg hadde en lik periode, det var som om jeg leste om meg selv, og jeg ble frisk og sunn. Man kan få et sunt forhold til mat og trening etter sykdom, og man kan bli stolt av seg selv. Jeg har også fått høre fra mange hvor dum og stygg jeg er, i tillegg til mye annet stygt, men jeg er i dag ganske så glad i meg selv. Man må bare slutte å jakte på bevis på at man er god nok hos andre, og heller finne det i seg selv. Alle har muligheten til det, enten man ser sånn eller sånn ut.

  2. Jeg er helt sikker på at du ikke er dum, stygg eller teit, jeg er sikker på at du er et vakkert menneske. Ikke hør på hva de andre sier, det er garantert også noen som synes du er fantastisk. Å være «pen» handler ikke bare om hvordan man ser ut rent fysisk, men også om hvordan man har det med seg selv. Det er mange måter å være pen på! Det viktigste er å være pen på innsiden 🙂

 102. Tror du ikke det er usunt å ha så stort fokus på å spise sunt, om du vil gå ned i vekt eller ikke? Jeg tenker at det må ta veldig mye fokus og energi å bruke så mye tid på trening og tilbereding av riktig mat, for ikke å glemme at man må sette seg inn i det hele?

  1. Fotballfrue

   Jeg har fokus på LCHF-koshold, akkurat som du har fokus på det «vanlige, norske» kostholdet 🙂 Det ene er ikke noe vanskeligere enn det andre.

   – C

   1. Men jeg har ikke så mye fokus på kosthold. Det er det jeg funderer om må være usunt?

   2. Fotballfrue

    Jeg koser meg med all mulig mat, baker og styrer, og nyter hvert øyeblikk av det 🙂 Så lenge det er et sunt fokus, og ikke grenser til tvangstanker ser jeg ikke noen problemer med det 🙂

    – C

 103. For et fantastisk innlegg! Det skulle ikke vært nødvendig å måtte forklare alt mulig ner til den minste detalj. Men du gjør det på en så fantastisk måte, at en blir nesten litt rørt. Jeg håper folk lar emnet om spiseforstyrrelse og alt annet om at du ser sykelig tynn ut ligge fremover. De aller fleste burde vist at ved å trene og ha en sunt og bra forhold til mat,så får man resultat ut av det. Man får en sunn kropp, og eg sunt forhold til kroppen sin. Jeg synes du har en fantastisk kropp, jeg er ikke like slank som deg,men jeg føler selv jeg har en sunn kropp og jeg er fornøyd med den selv, og det er det viktigste:)

  Sender deg mange varme klemmer!

  <3

 104. Kristine

  Utrolig bra skrevet ! Det kan være vanskelig å leve sunt når man ikke har det bra, det har jeg selv opplevd.. Du er virkelig et godt forbilde, og jeg tror det er bra for andre jenter å innse at det er mulig å bli glad i mat (igjen). Du virker så utrolig sterk og modig, med tanke på den «kritikken» du har fått angående kroppen din ! Du er flott som du er, husk det 😀

 105. Charlotte

  Fint Og modig av deg å dele din historie. Det blir litt lettere å ha respekt for deg nå. Alikevel synes jeg at du med den bakgrunnen burde være mer bevisst på hvordan du viser deg frem på bilder. Uansett om du prøver å fremme en sunn livstill med rett kosthold og treningsivet(som er nydelig), bidrar du også til å sette et ekstremt fokus på utseende.
  Godt du har det bra med deg selv nå. Og så klart det er lov å være naturlig tynn. Men du kan jo tenke litt over hvordan du fremstiller deg selv til tider på bilder

  1. Fotballfrue

   Men jeg har aldri sagt at det å se ut som meg er fasiten, tvert i mot. Jeg kan ikke la vær å poste bilder av meg selv, bare fordi jeg er tynn 🙂

   – C

 106. Det er så godt skrevet!
  Ble en liten pause i siste innspurt av eksamenslesingen/puggingen, men måtte nesten ta meg tid til dette. Nesten litt skummelt å lese, for det er ganske likt måten jeg har levd på i flere år. Hadde det ikke vært for foreldre som tar ansvar og sørger for mat i kroppen, vet jeg ikke hvor langt jeg hadde kommet. Men, den store forskejllen mellom oss, er at jeg har det bedre etter at jeg flyttet for meg selv. Det var nok ikke å flytte fra mamma og pappa som gjorde det, men å flytte vekk fra samfunnet, og kunne begynne med blanke ark. Det har gjort meg veldig mye! Nå kommer selvtilliten, som nesten ikke har vært tilstede på over 10 år, og jeg tror jeg begynner å finne meg selv(mange år for sent). Merklig hva noen få kommentarer bak ryggen på en kan gjøre, kommentarer som ikke engang stemte med virkelig heten…

  Ha en fin dag videre! (Her er det sol, og nesten vindstille. Et godt tegn på at eksamen er her)
  Jeg skrur hjernen tilbake til bækkenet, og alt det andre jeg ikke får til å sitte.

 107. Hei Caroline,
  Det er første gang jeg leser bloggen din, selv om jeg har hørt mye fint om den. Har ikke sett annet enn dette innlegget, men her har du iallfall formidlet et flott budskap på en velskrevet måte. Lykke til videre med bloggen 🙂

 108. *Kathrine*

  Du er ei flott jente, og har all grunn til å være stolt 🙂
  YOU ARE BEAUTIFUL JUST THE WAY YOU ARE 🙂
  Mange takk for at du ville dele noe så personlig:)

 109. Hei Caroline.
  Dette var et veldig bra innlegg, skjønner godt at du kan bli såret, men mange tror jeg bare er litt bekymret for deg. Men som du sier du har det bra, trener regelmessig og spiser det du selv vil.

  Likevel, ikke ta dette feil, vil bare at du skal forstå;) Når samfunnet har det presset på jenter, spesielt unge, blir det liksom » så lett» for deg og andre som på en måte er som samfunnet vil ha, å si at alle må være fornøyd med slik man er. Du/dere har liksom «ikke det samme presset» når dere allerede er «perfekte!» Håper du skjønner hva jeg mener, og det er bare følelser jeg sitter med, ikke ment at noen skal bli lei seg eller såret ved denne kommentaren.

  Har forresten et annet spørsmål, har du gått på noe mer skole enn vgs? Og har du eventuelt tenkt å gjøre noe annet i fremtiden eller har du funnet ditt kall med blogging og treasures?;)

  <3<3

  1. Fotballfrue

   Jeg er helt enig 🙂 Samfunnet har skyld i det presset som er nå, media forteller oss daglig hvordan vi skal se ut, og det er ikke bra.

   Jeg er ferdig utdannet journalist 🙂

   – C

   1. Kommentaren min fra over har forsvunnet, så jeg prøver igjen.

    Du sier samfunnet og media har skylden.. Men du er jo en av de som er med på å skape dette presset, enten du vil eller ikke. Det er ingen tvil om at du er langt over gjennomsnittet interessert i trening og kosthold. I tillegg har du disiplin og tid til å gjennomføre mange og lange treningsøkter og planlegge sunne måltider. Nå sier du at du selv har blitt trigget av tynne kjendiser. Ser ikke du at du kan trigge andre ved å legge ut bilder i bikini/liten treningstopp osv? Selv om du hjelper veldig mange er det ingen tvil om at unge, usikre jenter ser opp til deg og vil være som deg. Desverre har de færreste like mye disiplin og tid til å bli tynne på sunne måter.

    Det hjelper lite å si alle må være fornøyde med seg selv når de sammenligner seg selv med en naturlig og topptrent Caroline i bikini. Selv om du ikke mener noe vondt kan det fort bli vondt for de uten selvtillit..

   2. Fotballfrue

    Da har du misforstått poenget mitt.

    Alle har rett til å være stolt av kroppen sin, stor som liten. Det kan ikke være sånn at kun fordi jeg er tynn, så skal jeg ikke kunne poste bilder av meg selv. Jeg er i min fulle rett til å se ut akkurat som jeg vil, så lenge jeg ikke påpeker at det er fasiten 🙂

    Feilen ligger hos media, og samfunnet generelt. Det diskuteres i det vide og brede om hva som er den perfekte kroppen, avstemninger her, og avstemninger der. I det ene øyeblikket er det den frodige og formfulle kvinnekroppen som er mest populær, men i det neste er det den tynne modellkroppen. Vi må få fokus vekk fra denne type «rangeringer» av hva som er bra, og hva som ikke er det.

    – C

   3. Poenget er at selv om alle har rett til å være stolt av sin egen kropp så er de færreste det og er i steden på jakt etter noen å sammenligne seg selv med og prøve å bli lik. Du er toppblogger her i landet og har stor påvirkningskraft og dermed også et ansvar. Selv om du bare mener det godt og har hjulpet mange, har bloggen ditt et veldig stort kroppsfokus, og dette kan trigge unge jenter slik som Mary Kate gjorde med deg i din tid..

    Det er ikke kritikk av deg og kroppen din, du kan se ut akkurat slik du vil for min del. Poenget er at unge jenter ser opp til deg og blir påvirket, og at bloggen desverre kan trigge usunn slanking. Det finnes en mellomting mellom posering i bikinibilder og fullt påkledd.

   4. Fotballfrue

    Du kan ikke sammenligne bildene av Mary Kate og bildene av meg her på bloggen. For det første var hun ganske mye tynnere enn meg, i tillegg legger jeg frem et sunt kosthold og trening, som grunn for at jeg ser ut som jeg gjør 🙂 Bildene av Mary Kate er kun et bilde, ved å kun se de bildene får man inntrykk av at sulting er eneste vei til den kroppen.

    – C

   5. Mary Kates kropp var jo et resultat av sykdom- og derfor ingenting å trakte etter.. Hun var jo et trist syn.

   6. Det kan faktisk sammenlignes, enten du vil eller ei. Å si at det ikke er sammenlignbart blir å fraskrive seg alt ansvar. Ja, det stemmer at du oppfordrer til sunt kosthold og trening, men de færreste har tid til å trene like mye eller bruke like mye tid på mat. Noen vil derfor falle for fristelsen til å følge det eldste trikset i boken for å bli like tynn som deg, nemlig sulting. Det er mye mer press å være 15 i dag enn for 10 år siden, men det virker som om du nekter å godta at du er en stor påvirkning også negativt, selv om du ofte påpeker at du har påvirket folk positivt.

   7. Fotballfrue

    Så du velger å genralisere en hel menneskegruppe, og be de slutte å vise seg frem fordi de er en fare for andre? Skjerp deg!

    Når du skriver det du gjør der, så er vi tilbake til media og samfunnets evne til å fortelle hvordan vi skal se ut, i stedet for å akseptere mangfoldet 🙂

    – C

   8. Det er ikke snakk om å slutte å vise seg frem heller, men alt med måte..

    Du skal ha for at du gidder å svare leserne, selv om vi ikke er enige og aldri kommer til å bli det 🙂

   9. Anonym

    Og du er ikke en del av samfunnet/media i så henseende?

   10. Fotballfrue

    Jeg er ikke en del av media som forteller hvilke kroppsfasonger som er riktig, og hvilke som ikke er det 🙂

    – C

   11. Marianne

    Jeg lurer veldig på hvem alle disse menneskene som har det for travelt til å sette av litt tid til å trene å lage mat er? Tror noen at de som Caroline trener og kokkelerer hele dagen?

   12. Jeg skjønner ikke hvorfor folk mener det er så SYKT stort kroppsfokus på bloggen din? Det tenker jeg ikke på i det hele tatt når jeg leser. Jeg leser bloggen din fordi du poster veldig mange bra oppskrifter, og fordi jeg synes det er interessant å følge livet ditt. Det siste jeg tenker på er kropp når jeg leser bloggen din 🙂 Hvis det er stort kroppsfokus her, så er det leserne sin feil..

   13. Andrine

    Helt enig med deg, Kine!
    Det ligger mye i uttrykket «det kommer an på øyet som ser»…

    Når Caroline legger ut bilder av seg selv i bikini, tenker jeg f.eks. «å, så koselig de har det på balkongen» eller ganske enkelt, «fin bikini!»

    For meg er bloggen en positiv inspirasjonskilde, og derfor leser jeg den. Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor folk som ikke liker/føler seg støtt av innholdet på bloggen gidder å klikke seg inn på den i det hele tatt. Snakk om å komplisere hverdagen sin ved stadig å oppsøke ting og irritere seg over.

   14. Helene

    Det er jo hennes blogg, hun må jo for faen kunne legge ut bilder av seg selv uten å bli beskyldt for å være et dårlig forbilde?

   15. Fotballfrue

    Takk!

   16. E: Det er ikke Caroline sin skyld at media fokuserer på og idealiserer den tynne kroppen. Det er media/reklame som styrer dette, og slik har det vært i flere tiår nå!

    Sjekk denne filmen om media og fokuset på kvinnekroppen:

    https://topdocumentaryfilms.com/killing-us-softly-3/

   17. Jeg har ikke sagt det er hennes feil, bare at hun bidrar til fokus rundt kropp! Se for eksempel kommentaren:

    Ingvild says:
    June 27, 2011 at 22:06

    Som prøver å si noe av det samme som jeg mener og bruker eksemplet med størrelser på klær som gjør det lettere å forstå hva «skeptikere» tenker. Caroline svarer også at det er noe å tenke på, og det er disse småtingene hun kan gjøre som gjør henne bedre enn resten av media-Norge!

   18. Jeg tror at folk må jobbe med seg selv. Selv har jeg aldri vært så usikker at jeg ikke taklet å se bilder, og spisevegringer har gjerne med kontroll å gjøre. Fatter ikke dette maset. Jeg har alltid vært sterk og klarer muligens ikke å sette meg inn i situasjonen, men Caroline og alle andre tynne mennesker kan da for faen ikke lastes for at jenter har dårlig selvtillit? Løsningen er IKKE å fjerne alle tynne modeller (ok – kanskje de anorektiske; det er IKKE Caroline!!!) og alleretusjerte bilder – men å jobbe med selvtilliten til disse usikre stakkarene. Sende de på kurs! Jeg bare ser ikke problemet og jeg begynner å bli DRITLEI alt dette styret!

    Jeg foretrekker tynne (IKKE anorektiske), (nogenlunde) retusjerte modeller. Jeg vil ikke se flesk hengende ut av bukselinningen og jeg vil ikke se kviser og appelsinhud. Jeg er dvask selv så det er ikke dét. Og, som sagt, hvis noen tar skader av å se slike bilder så er det DE som har et problem – og å fjerne alt «presset» vil ikke hjelpe. Det blir som å operere en allerede fin nese bare for å gjøre det og tro at det skal gi deg bedre selvtillit, når problemet sitter i HODET.

   19. EM: Sende de på kurs? Det er ganske mange jenter i denne verden som er usikre på seg selv ene og alene pga. media. Hvem skal betale for kurset? Staten? Media og reklame bruker usikkerheten til jenter for å selge produkter, ei 16 år gammel jente fikk nettopp adressert reklame om Botox og Restylane i posten.

    Du mener kanskje også at jenter ikke skal kle seg utfordrende siden det finnes menn der ute som voldtar? Eller be dem dra på selvforsvarskurs og legge ansvaret på jentene?

   20. Alright E, nå ble jeg litt lei av argumentene dine, for som Caroline sier: Det faller tilbake på media og hva de bombanderer oss med er «rett kropp», og Caroline har ALDRI ment at hun er fasiten. Så uansett hva du sier, så vil hun ha frem at hun IKKE er fasiten, og at det IKKE er hvordan kropp man har som skal ha noe å si for om man skal være fornøyd med den eller ikke. Hun vil altså gi inspirasjon til å være fornøyd med den kroppen man har, akkurat som hun er. Noe som er så innmarri flott! At hun tilfeldigvis har en slank kroppstype er da for F*** (unnskyld for at jeg banner på bloggen din Caroline) ikke hennes feil?? Skal hun talk the talk («vær stolt av den kroppen dere har, jenter!») uten å walk the walk (skjule kroppen sin under en burka)?

    Så, for å vise at det faktisk finnes noen der ute som har skjønt hva budskapene med bloggen hennes går ut på:
    Jeg har ikke de milelange beina til Caroline som ser amazing ut i whatever jeans/shorts/skjørt/kjole, men jeg har større pupper (som fyller hver topp/kjole perfekt). (FIY, Caroline, jeg påstår ikke at dine ikke gjør det, jeg prøver bare å få frem et poeng 🙂 ). Og det er helt OK. Det er hverken rett eller galt å ha lange bein, akkurat som at det er hverken rett eller galt å ha store pupper. Vi er flotte begge to, på hver vår måte. Til og med om vi hverken hadde hatt lange bein eller store pupper! Punktum.

   21. monica I

    Veldog bra filmsnutt, Cass.. takk for at du delte den!

    Og til deg, Caroline, takk for at du delte din private historie med oss, ser at media allerede har tatt tak i det, håper bare at de ikke sporer av nå! Det overrasker meg at noen kan være så tøff og sterk som du er!

 110. Du er så herlig, Caroline!
  Det at du turte å dele dette med oss lesere står det veldig stor respekt av, og jeg beundrer deg for det. Snakk om å være vidunderlig på så UTROLIG mange måter! Du har all grunn til å være stolt av deg selv og det du har oppnådd.
  Også var det så godt å kunne lese at det ordnet seg for deg etter du møtte Lars-Kristian. Det beviser bare nok en gang hvor sterk kjærligheten mellom dere er! 🙂

  Supert innlegg av ei super jente! 😀

 111. Du er så fantastisk, Caroline. Jeg har stor respekt for deg!

 112. Man blir alltid satt i bås! Er det ikke rart? Er man slank, så er det galt. Har man litt ekstra former, er man overvektig. Uansett hvordan man ser ut, om det er hår, former, klær osv, har man en hel jury som skal ha sitt å si. Akkurat som ens eget synspunkt er så mye viktigere enn alle andres… Som at denne ene personen må påpeke at du ser for tynn ut for det er hennes/ hans mening, da må den liksom telle!
  Uansett hvordan du hadde sett ut, hadde du nok hatt de samme synsingene om deg:(

  Er glad på dine vegne, så lenge du er fornøyd og er lykkelig! Det er jo det indre som teller;)

 113. Line Stølan

  Så utrolig bra skrevet! Dette du har skrevet hjelper mange!
  Tusen takk 🙂

 114. modig skrevet! tror mange har lurt litt på dette, inkludert meg selv. du har herved min respekt!

 115. Du er fantastisk, modig, og innspirerende + mangfoldig med mange andre postive ord:)
  PS, Tusen takk!

 116. Kjærligheten reddet deg <3 Godt du fant LK.

 117. Kjempe flott å se at du åpner deg! Har lest bloggen din siden midten av 2009 en gang.. Trofast leser, men kommenterer sjelden.

  Uansett, flott å se at du åpner deg! Det skaper mye tillit mellom leserne dine og deg. Sikkert godt for mange unge å se at det finnes ikke noe som en problemfri verden.

  Ja, det er vanskelig med de kroppsidealene vi har, og du er nok med på å forsterke de. For mange har du «drømme kroppen»! Men du er med å forsterke de på en positiv måte, ved å vise at du har fått den gjennom trening, og sunt kosthold! Det er nok noen der ute som tenker at man ikke skal gå på en diett osv fordi det ikke er sunt, men det er jo ikke en diett, lfch er jo en livsstil.

  Synes du er kjempe flink jeg Caroline. Står på og gir deg ikke! Og gudene takker jeg for det! Hehe. Etter jeg sluttet å spille håndball etter 8 år, og i tillegg fikk meg kjæreste har vekten bare økt og økt. Min kjære er fantastisk og elsker meg for den jeg er, og desverre har jeg lent meg litt for mye på den. Sluttet på håndball for 6 år siden, og ble sammen med samboeren da også. Hadde da en skade, så ble rett og slett lite trening. Hadde drømmekroppen, og hadde aldri bekymret for utseende (enda jeg bare var 15). Så.. Ingen trening etter å være vant med å trene 4-5 ganger i uken + en herlig kjæreste og mye sofa kos satt jeg der da. 5,5 år etterpå og 30 kilo mer.. Er det mulig sier jeg bare.

  Du har vært en del av inspirasjonen min til å begynne å trene igjen, og legge om livsstilen min. Praktiserer ikke lavkarbo, men mindre av alt osvosv, så går det nedover her! Trener +- 4 ganger i uka nå, og elsker det! Kan ikke skjønne hvorfor jeg slutta..

  Uansett, jeg vil bare si TAKK. Takk for at du fikk meg til å innse at det var på tide å komme seg opp av sofaen og følte seg litt bedre med meg selv. Og det gjør jeg.

  Drit i hva alle andre sier, så lenge ting ikke er konstruktivt. De er bare sjalu uansett.

 118. Du er fantastisk, modig, og innspirerende + mangfoldig med mange andre positive ord:)
  PS, Tusen takk!

 119. Det beste innlegget jeg har lest fra deg. Tusen takk 🙂

 120. Takk, Caroline! Du gjør det igjen – beviser at du er et FLOTT forbilde, en fornuftig person og ikke minst en slags støttespiller i det du skriver!

  Du gjør deg stadig fortjent til å ha Norges mest leste og beste (!) blogg! Du inponerer Caroline, for et flott innlegg!!

 121. Nå vart eg uendeleg stolt av deg !

 122. Hei Caroline 🙂
  Jeg bare lurer på om LCHF kostholdet er dyrt?
  Jeg er ei jente på 20 år, men har desverre blitt ufør etter en trafikkulykke. Det vil da si at jeg ikke har så mye lønn å leve at etter regninger og slikt, har kommet frem til at jeg har 4500 kroner til mat. Vil dette holde, eller er det i det minste laget?

  Vil forresten si meg enig i det du skriver. Jeg er 169 cm, og har alltid vært tynn. Når jeg lå i koma ble jeg jo så tynn at de måtte «fete» meg opp. I dag veier jeg 51 kg, og det får jeg høre hver eneste dag. Det er UTROLIG frustrerendes, jeg trives faktisk der jeg er!

  1. Fotballfrue

   Hei 🙂

   Så utrolig leit å høre om ulykken 🙁

   LCHF er på ingen måte dyrere enn andre kosthold, du sparer jo haugevis på å kutte ut sukkeret. I tillegg har du færre måltider på LCHF, da mellommåltidene faller fra, siden du holder deg mett så utrolig mye lenger 🙂

   – C

 123. Victoria

  Du er mitt største forbilde! Du gir meg gleden til å bli ordentlig voksen 🙂

 124. Dette syns eg var veldig bra at du skreiv! Du er eit godt forbilde syns eg, og du virka på ingen måte sjuk, du er berre rett og slett kjempe flink til å trene regelmessig og ete sunt 🙂 Veldig, veldig bra. Har ikkje hatt ein god dag, men ditta hjalp sannelig meg med å føle meg bedre 😉

 125. Utrolig bra skrevet Caroline! Selv er jeg 15 år, og i denne alderen står kroppen sykt i fokus, og det er slitsomt. De fleste jenter sliter ofte fordi de syns de er for tykke, men for min del er det helt omvendt. Jeg er og har alltid vært helt flat. Får ofte fine komentarer for det, men ofte negative også. Litt tykkere jenter sier ofte «Ingen vil ha helt flate jenter, det er ekkelt å være tynn og det er finest med former osv..» Føler meg jo ikke akkurat veldig bra når de sier sånn. Føler at det er mye mer «lov» å si negative ting om tynne jenters kropp, enn om tykkere jenters kropp. Folk tror det er helt greit å si «du er alt for tynn, det er ekkelt» men hvis noen hadde sagt «du er alt for tykk» hadde folk blitt dritsure. Jeg kan jo ikke noe for at jeg er tynn! Jeg har et helt normalt inntak av mat, men jeg er veldig glad i å holde meg aktiv og har høy forbrenning. Jeg kan jo ikke spise så mye at det blir ubehagelig heller. Hver gang jeg klager på kroppen min, tar folk det useriøst og tror det bare er et oppmerksomhetstunt, mens når noen tykke klager på kroppen sin, sier alle «neeida, du er så fin!» Jeg syns det er ganske dårlig gjort at det er sånn. Dette innlegget hjalp meg veldig, du er forbildet mitt, Caroline 🙂

 126. Kjempebra innlegg Caroline!:) Men lurer litt på om du tenker på dette når du legger ut bikinibilder/lettkledde bilder, at d kanskje er jenter som opplever akkorat det samme som du når du så på bilder av Mary Kate? Å reagerer på samme måte? Så er de kanskje ikke like sterke som deg å kommer seg ut av det etter 6 måneder…

  1. Fotballfrue

   Feilen ligger hos media, og samfunnet generelt. Det diskuteres i det vide og brede om hva som er den perfekte kroppen, avstemninger her, og avstemninger der. I det ene øyeblikket er det den frodige og formfulle kvinnekroppen som er mest populær, men i det neste er det den tynne modellkroppen. Vi må få fokus vekk fra denne type “rangeringer” av hva som er bra, og hva som ikke er det.

   Jeg har aldri sagt at min kropp er en kropp alle burde ha, tvert i mot. Mer enn det kan jeg dessverre ikke påvirke, med mindre jeg tar på meg en søppelsekk hver dag :/

   Alle burde være stolte av seg selv, da det ikke finnes noen fasitkropp 🙂

   – C

   1. Jeg må si jeg syns litt synd på deg, Caroline, du må jo skrive de samme kommentarene igjen og igjen…
    Selv synes jeg bare det er flott du har et så stort fokus på trening og sunnhet, det er jo du som får meg opp av sofaen og ut i skogen! 😀 (om knærne tillater det, ellers blir det styrketrening istedenfor, hihi:) )
    Fortsett sånn du holder på, Caroline. Du er et fantastisk forbilde for utrolig mange! 😀

   2. helt enig med Mari. elsker bloggen din, og det er en stor inspirasjons kilde for meg. Du virker som en helt nydelig person, som vil folk bare godt! Du lyser glede, og det smitter over på meg hvertfall :))

 127. Hei Caroline! Jeg bruker så og si aldri å kommentere blogginnlegg, men denne gangen må jeg bare takke for at du deler dette! Utrolig herlig at du våger å åpne deg sånn på bloggen, det setter jeg stor pris på.

  Skulle uansett ønske det var så enkelt at jeg bare kunne være fornøyd med meg selv fordi noen sa jeg burde være det.. Jeg er fornøyd med alt igrunn, bortsett fra kroppen. Jeg har det bra sosialt, jeg er fornøyd med ansiktet mitt og slikt. Men det med kroppen… åååhh det er et evig slit.

  Dette var uansett veldig aktuelt for min del. Jeg startet å trene på nytt 1. juni og har nå trent utholdenhet 20/27 dager sålangt. Sitter faktisk i de svette treningsklærne mine nå. Hehe. Så bloggen din er god å ha når jeg trner, fordi jeg finner så mye nyttig her!

  Uansett, takk. Får bare fortsette å prøve, trene og til slutt kanskje bli fornøyd med hvordan jeg er/ender opp!

 128. fine fine fine caroline! du skriver så bra og ærlig. du virker som en fantastisk person! mannen din er så heldig som har deg. en dag vil du bli verdens beste mor <3

 129. Marita H

  Kjempebra innlegg, Caroline! 🙂

 130. Nydelig, rørende og sterkt. Jeg har ikke ord for hvor beundringsverdig du er, og hvor stort det er av deg å dele noe som er så personlig. Innlegget gav meg gåsehud, jeg tror vi er flere som kan kjenne oss igjen.
  Hos mange sitter problemet mer i hodet, vi må bli flinkere til å akseptere både hvordan vi selv, og andre rundt oss ser ut. Vi er alle forskjellige, heldigvis!

 131. Utrulig bra skrevet, trur nok det er fleire som kan kjenne seg igjen i dette. At du valgte å dele denne private delen av livet ditt her på bloggen gjorde sterkt inntrykk, og hos meg oppnår du stor respekt. Det har du jo allerede gjort forsåvidt, men no fekk eg respekt på en annen måte. Du er nydelig Caroline, sterk og inspirerande, du har mange flotte ting som kan gis til andre:) Det har eg sjølv erfart. Fortsett slik, be proud! <3

 132. fikk frysninger. for et fantastisk inspirerende innlegg.

 133. Dette er det beste innlegget jeg har lest i hele mitt liv! Du er en ufattelig inspirerende og sterk person, jeg ser så opp til deg. Jeg selv slank, det har jeg alltid vært. Jeg har vært gjennom mye på grunn av det, og det har gjort meg usikker. Likevel, når jeg leser bloggen din, blir jeg glad og mer fornøyd. Du skriver så flott og viser at ingen er like. Det du skrev om at man kan være tynn uten å være syk, hjelper meg. Du er et forbilde for meg. Tusen takk Caroline, for at du deler historier og meninger og tanker her dag. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten!

 134. Kjempebra skrevet Caroline! 🙂

 135. jævli lett for deg å si at «du skal være fornøyd med deg selv som du er», du er jo slank. ikke alle er så heldige, så derfor er det heller ikke alle som er fornøyde med seg selv, inkludert meg selv. du er født tynn, jeg er født kraftig bygd. der har du forskjellen i å klare å være fornøyd med seg selv. just saying 🙂

  1. Fotballfrue

   Det finnes mange kraftig bygde mennesker som er fornøyd med seg selv 🙂

   – C

   1. Men hva er galt med å være født kraftig (som du sier, Julie). Jeg klarer ikke se at man ikke kan være fornøyd med seg selv om man ikke har en kropp som Caroline. Caroline er fin, og det er sikkert du og, Julie 🙂
    Jeg er ikke i nærheten av like tynn som Caroline, og det har jeg ikke noe ønske om å være heller. For meg er det viktigere å ha en sterk, definert og sunn kropp som fungerer som jeg vil.

    Man må slutte å henge seg opp i at man skal se sånn og sånn ut. At kroppen virker er mye viktigere enn om den er tynn eller kraftig!!!

  2. Hei Julie!
   Jeg er nær 100kg, og syns selv jeg ser fantastisk ut! 😀 (og det får jeg forøvrig ofte høre at jeg gjør også)
   Om jeg ikke syns jeg ser bra ut, hvordan i alle dager skal noen andre kunne gjøre det da?
   Det handler om selvtillit, utstråling og egen velvære – det handler IKKE om hvilken innpakning du er i!

   Caroline ER ikke kroppen sin, jeg ER ikke kroppen min, og det er ikke du heller! Du er fantastiske Julie, akkurat som du er! 😀

 136. Hei Karoline..
  Flott at du deler av deg selv, det er ingen skam. Det er så utrolig mange som sliter med dårlige matvaner den ene eller andre veien.
  Jeg har et spørsmål som jeg har lurt på en stund, kan du f. eks skrive hva du spiser osv (sånn ca ) i løpet av en uke, dvs morgen lunsj, middag kveld +++ kos osv.. Bare lurer for jeg vurderer og begynne et lavkarbo liv.. Hadde vært smashing om du hadde giddet det… 🙂

 137. Du er rett og slett ei fantastisk, inspirerende og fin dame, Caroline! Stå på 🙂

 138. Jeg har aldri vært i tvil om at du har et sunt forhold til kroppen din. Flott innlegg 🙂

 139. Svært sjelden at jeg kommenterer på blogger, men WOW – utrolig bra innlegg!! Selv sliter jeg med å finne balanse mellom kosthold og trening, syns det er så utrolig vanskelig å vite hva som er «riktig» og «galt». Jeg begynner å bli fornøyd, og dette hjalp og «boosta» motivasjonen min 🙂 Takk Caroline! 🙂

 140. WOW! Utrolig bra skrevet. Får meg virkelig til å tenke! Som tenåring sliter jeg selv med utrolig dårlig selvtillit og selvbilde, men bare må si at du er et supert forbilde, som tør å dele sånne ting! Du er råtøff rett og slett!

 141. Jeg sliter med selvtillit og kan kjenne meg igjen på mange måter. Jeg spiser nesten ingenting, men jeg går hverken opp eller ned. Men jeg tror jeg fortsatt trenger den kakken for å forstå at dette ikke er bra for meg. Jeg vet jeg ikke er stygg, men jeg skulle ønske jeg hadde viljestyrke til å gjøre meg vakrere. Jeg gråter hver gang jeg er på «shopping» 😛 Jeg har ikke pupper, er kjempetynn, men har ei kjæmpesvær rumpe med masse deilig appelsinhud på… Ganske vanskelig å finne noe som er fint på noen med en sånn fasong.. Og jeg merker jeg blir sjalu på jenter som deg som trasker rundt i korte kjoler å høye hæler og er vakre som fy. Og det er vel sjalusi som får de fleste til å hakke ned på deg, men det er fordi du er så forbanna fin og har en så sinnsykt fin kropp som ihvertfall aldri jeg kommer til å få.

  Jeg ville bare kommentere at jeg setter pris på at du nevner dette. Håper at det går opp for meg også en dag. Det hadde vært topp å vært 100% komfortabel med kroppen sin :o)

  Hilsen Silje

 142. Takk for dette innlegget! <3

 143. Kjempe flott innlegg! Skjønner hva du mener med at du har skilt mellom personlig og privat sak tideligere, og må si jeg er stolt av deg at du er såpass åpen på dette området! Jeg har fulgt bloggen din nå i over 1år (så fort tiden flyr når jeg tenker etter!) og jeg har jo sett at du trener, spiser riktig og skikkelig står på for å ha en mest mulig sunn kropp. Du er naturlig tynn på samme måte som om at jeg er naturlig litt større. Jeg trener og spiser riktig for å holde en sunn vekt og faktisk være fornøyd med kroppen min, selv om jeg er det folk kaller en stor størrelse. Jeg er slank, har en del muskler og er fornøyd. Det er som du sier, hva en selv mener er det aller viktigste! Stå på videre Caroline, håper du ikke slutter med å skrive for det er virkelig en motivasjon for mange, spesielt meg! 🙂

 144. Jeg bøyer meg i støvet av respekt for din inderlige åpenhet og ærlighet, Caroline. Stor klem fra meg

 145. Flotte og ikke minst riktige ord! 🙂

  Jeg kjenner meg veldig igjen:(
  Har selv vært inne i en ond sirkel, har vært i den onde sirkelen i over 2 og et halvt år, uten om jeg viste det! Mens nå det siste halvannen året har det vært ekstremt, men er nå på vei ut i »det fri» og jeg begynner å bli frisk igjen!
  Mat begynner å friste, trener mere og mere og humøret mitt er på ett nytt stadie 🙂
  Med at alt begynner å gå den rette veien, har jeg styrket min selvtillit! :))))

  Det er en grunn for at vi er skapt sånn som vi er skapt, og vi burde være stolte over det!

 146. Caroline, du er et utrolig godt forbilde, samt inspirasjon. Godt at noen i denne bloggverden virkelig har noe å formidle, har noe som gir mening. Stå på videre <3

 147. Veldig fint innlegg! Nå har du gitt oss et bedre perspektiv på den du er, noe som er veldig bra.

  Jeg vil likevel si at jeg synes at du ber litt om all oppmerksomheten du får for kroppen din når du legger ut bilder av deg selv i sports-BH hvor man tydelig ser ribbeina dine stikke ut. Det er svært få jenter som ser slik ut. Selvfølgelig får unge mennesker som ofte har et dårlig syn på seg selv et feil bilde av hvordan er «sunn jente som trener mye ser ut».

  Jeg, som deg, har alltid vært tynn, så det har ikke noe med sjalusi og gjøre. Jeg har alltid trent masse og hatt et OK kosthold, men for meg handler det flest ganger ikke om å se bra ut, men å føle seg bra innvendig etter en hard treningsøkt. Jeg sier ikke at det er noe galt med deg, for det er det ikke, men du kan jo prøve å ta på deg en treningstopp over sports-BH’en sånn at du slipper alt dette hysteriet. Enkelt og greit.

  1. «(…) hvor man tydelig ser ribbeina dine stikke ut» ??!!

   Jeg har lest denne kommentaren mange, mange steder, men dere tar jo søren meg HELT feil! Jeg fatter ikke at dere ikke ser at det er m u s k l e r som er der?? Når man har god forbrenning vil magemusklene komme tydeligere frem (de ligger der faktisk fra før av, visste du det?).

   Gransk bildet litt mer, så skjønner du hva jeg mener!

  2. Alle mennesker lagrer fett forskjellig. Feks meg, jeg er på langt nær like slank som Caroline, men ribbeina mine har alltid vært ganske synlige. Dette er fordi kroppen min lagrer fettet på underkroppen, og dermed vil jeg måtte legge på meg en del for at ribbeina ikke skal være synlige. Samtidig, vil mennesker som lagrer fett på overkroppen ikke få like tydlige ribbein, på samme vekt. Nå sier ikke jeg at Caroline lagrer fett på underkroppen eller noe slikt, men det kan være mange forskjellige grunner til at feks ribbeina er tydlige.

   Og nå er dette Caroline sin blogg, og jeg synes det blir feil å be henne skjule seg fordi hun er slank. Det er flere andre bloggere som legger ut bikinibilder uten at hele leserskaren blir helt hysterisk.

 148. Karoline

  Kjempeflott skrevet! Du er en utrolig nydelig jente! 🙂

 149. utrolig flott at du tar tak i et så viktig tema. Særlig når du får så mye «pes» for kroppen din som du får. jeg kjente meg på en måte igjen i det du skriver, bare at det ikke var meg, men en venninne jeg bodde sammen med. Hun tok det en del lengre enn deg og det er noe som ikke bare påvirker den som står i det, men også alle rundt.

 150. Dette var kjempebra skrevet, Caroline! Jeg har stor respekt for deg. Du er et sunt forbilde!
  Klem 🙂

 151. Jeg trener 4-5 ganger i uken og spiser ganske sunt. Likevel er jeg ikke tynn, og jeg tror jeg aldri kommer til å bli det heller. Sier heller ikke at jeg er overvektig – jeg har en normal kropp, men jeg er ikke fornøyd med kroppen min. Noen ganger fører dette til at jeg ikke vil spise, selv om jeg vet det er bedre om jeg heller spiser noe sunt. Jeg har også hatt lyst til å få spiseforstyrrelse slik at jeg blir tynn, men heldigvis har jeg foreldre som passer på at jeg får i meg mat og at jeg spiser nok. Jeg er utrolig deppa noen ganger og vil ikke sole meg med vennene mine nå som det er sommerferie…Det er fint å se at det er fler som har slitt litt med selvbildet og jeg håper dette blir bedre med årene. Jeg er 16 år forresten.

 152. STRONG IS THE NEW SKINNY 🙂 Bra innlegg Caroline, du er en sann inspirasjon for meg.

 153. Elisabeth

  ♥ Du er tøff! Og eg stor inspirasjon!

 154. Du må være noe av det mest fornuftig, oppegående og intelligente menneske som finnes. Stå på, du er fantastisk!

 155. utrolig bra skrevet, som alltid 🙂

 156. HVA synes du om artikkelen på VG nett ?

 157. Det at du valgte å bli personlig og dele dette, tror jeg mange unge jenter har veldig godt av. I dette innlegget ga du virkelig alt av deg selv om et uhyre viktig tema! Jeg syns det er så flott at du oppfordrer alle til å trives i den kroppen de har og bytte ut den daglige gulroten med en sunn livsstil. Det at du er så slank burde ikke brukes i mot deg. Du er født sånn, og du er kjempevakker! Takk for at du gir så mye av deg selv!

 158. mener ikke å pirke, men skjønner ikke helt… mary-kate og ashley fikk stjerne på walk of fame i 2004, og det var og det året hun ble lagt inn for spiseforstyrrelser! det var i 2004-2005 det stod mye om henne og hennes sykdom i media. 2006 var veldig preget av nicole richie og lindsay lohan (samt artikler om tilbakefall hos mary-kate). mente du å skrive 2004, eller mener du at du ble inspirert av bildene i ettertid? er ikke slemt ment, men stemte bare ikke helt:D

 159. DU er herlig Caroline 🙂

 160. Birgith :)

  Hei Caroline!

  Jeg har lest bloggen din i ca. et og et halvt år nå. Grunnen til det er nok at du skriver godt, du skriver om det som opptar deg, og det som betyr noe for deg. Det du formidler er ofte intenst, enten om du skriver om positive eller negative ting. Du klarer å formidle dine følelser gjennom dine ordvalg, noe som en sjelden opplever. Dette innlegget var sterkt, du er sterk som klarer å dele dette her med allmenheten. Jeg kan lett forstå at dette var vanskelig for deg, og med tanke på så mye motgang du også får av noen av dine innlegg, så gjør dette deg bare sterkere.
  Jeg synes det er flott du setter lys på at selv mennesker som tilsynelatene har en *perfekt* kropp, ikke alltid er like fornøyde med seg selv. Jeg føler at når jeg forteller om¨å øke treningen, eller det å trene i det hele tatt, så oppleves noen folk direkte irritert av dette.. Endelig blir det satt litt fokus på akkurat dette!

  Til slutt vil jeg bare si at jeg håper at du vet, hvor mange av de som leser bloggen din, som er positive til det du skriver. Du skriver godt, fortsett med det!

  🙂

 161. Takk, Caroline, for et fantastisk velskrevet og informativt innlegg. Du lyser.

 162. Veldig flott skrevet, Caroline! Jeg tror de fleste jenter (dessverre) opplever en slik periode i løpet av livet, hvor man opplever (til det noen ganger nærmest ekstreme) at man ikke strekker til, og da prøver man å rette på seg selv gjennom å utsette kroppen for et fysisk mareritt! Jeg hadde også en slik periode, men det verste var at jeg fikk så mange gode tilbakemeldinger på det, at jeg var så flink som gikk ned så mye i vekt osv, tenk å få skryt for å sette seg selv i en situasjon hvor man nesten blir syk! Jeg har gått opp igjen litt nå, nok til at jeg nesten går over til å bli overvektig, men jeg er i bedre form, har mer energi, bedre humør, og føler meg mye, mye penere. Så FUCK de som prøver å påvirke oss jenter i negativ retning, og som kritiserer sunnhet og helliger «sykdom». Du er og blir et flott forbilde, fortsett med det! DU er FLOTT! mvh Marte

 163. haha, sjokk at dette er kommet på forsidene på vg og på tv2!!!!!!!!
  at folk gidder å skrive om ting som dette på en nyhetside.
  synes det er flott at du tør å si dette på norges største blogg 🙂

 164. Tusen takk!:) Du er norges beste blogger, uten tvil! Ingen over og ingen ved sina!

 165. Hei! Veldig rart at VG må blåse opp dette innlegget ditt. Flott innlegg, ærlig og fint! Klem a Kjerstin:)

 166. Utrolig bra skrevet Caroline, og veldig tøft gjort at du kommer ut med dette, selv om det egentlig ikke hadde trengt å vært slik at du MÅTTE dele det pga media og andre som skal blande seg. Jeg er helt enig med deg, og alle tenker forskjellig, men man må trives med den man er. Du er utrolig flott, og veltrent. Du ser absolutt ikke syk ut, men frisk og rask. Stor klem

 167. Kari-Anne

  Kjære Caroline!
  Du er virkelig tøff som skriver om dette. Jeg leser selv bloggen din hver eneste dag, og får mange gode tips og råd om trening, kosthold, og ellers dagligdagse ting! Du er virkelig ett forbilde, og du burde være stolt over alt du har gjort, og gjør! 🙂

  Jeg håper at personer som sender negative kommentarer slutter med dette, og at du ikke lar deg knekke.

  Vi trenger bloggere som deg, Caroline! 😀

  mange klemmer fra fast leser <3

 168. <3

 169. Hei Caroline! Leser bloggen din hver dag, men jeg kommenterer nesten aldri, men nå måtte jeg bare si noe!
  Tusen takk for at du skriver dette! Jeg trengte å høre dette, jeg setter uendelig stor pris på det!
  Når det gjelder de som kommenterer litt stygge/unødvendige ting, de vil man aldri kunne tilfredstille uansett…

  Veldig rått og ærlig av deg å skrive dette, du er en stor inspiration! 🙂

 170. Imponert

  Fantastisk godt skrive! Trur du traff mange der!

  Så vil eg berre sei til dokke so sei at det er så enkelt for ho å sei at ein skal vere fornøgd med seg sjølv: Er det noko selvfølge at ALLE tynne er fornøgde med seg sjølv? For mange trur eg det kan vere eit like stort problem å legge på seg og IKKJE sjå sjuklige ut, som der er for andre å slanke seg og bli «perfekte». Eg sjølv har vel aldri vore noke særlig fornøgd med meg sjølv, ikkje vore spesielt overvektig heller, men slit med magefett som er veldig vanskelig å bli kvitt. (Tar gjerne imot tips der 😉 )

  Men det eg vil fram til er at sjølv om Caroline er tynn og pen, så kan ho ikkje la vere å legge ut bilder av seg sjølv på eigen blogg, fordi det kanskje provoserar dei som ikkje ser slik ut. Det er eit fritt land det her. Og ja, ho fokusera på kropp, trening og mat, men der gjer no Grete og Jeanette Roede og Kari Jaquesson også, men få slår dei over fingrane. Det er ein hobby, ein livsstil eller kall det kva du vil!
  Syns du virka fullt oppegåande med peiling på det du drive meg, og du har fått deg en fast lesar i det siste. Ei som verken er ung eller dum. 😉 YOU GO GIRL! 😉

 171. Jeg er imponert over deg, at du klarer og svare tilbake på kritikk og spørsmål ang din slanke figur.
  Jeg er også veldig slank og har alltid fått kritikk for hvordan jeg har sett ut. Men jeg har aldri vert tøff nok til og svare tilbake. Har bare tatt alt til meg, og blitt opprørt over kommentarer. Selv om jeg vet selv at jeg er ei sunn jente så er det ikke lett når alle mistror deg og komenterer din kropp. Så stå på Caroline. Du er nydelig, og igjen jeg er imponert over hvordan du takler alt snakket rundt din flotte sunne kropp:):) Skulle ønske jeg hadde like mye mot som deg:) Håper du får en flott kveld:)

 172. Det er bra du tar opp og forklarer alle misforståelser som dukker opp! Det skal du ha creds for. Men jeg er likevel skeptisk på en ting; når du legger ut bilder av deg selv i f.eks bikini, er du ikke redd for hvordan du påvirker spesielt unge lesere? De er kanskje usikre på seg selv og ønsker selv den kroppen du har (som er godt trent, og i følge deg selv, sunn – bra bra!), men ikke vet måten de skal oppnå den på? Kanskje de vil prøve å sulte seg for å se ut som ‘drømmekvinnen’? Jeg vil bare påpeke at du selv kan bli til en ‘Mary Kate’, eller med andre ord, en thinspiration for unge jenter.

  Det er ikke meningen å kritisere deg og dine trenings- og spisevaner, det er du selv kapabel til, men jeg er redd for hvordan du kan påvirke. Og ja, DET ER VIKTIG Å PÅPEKE AT MAN SKAL VÆRE FORNØYD MED SEG SELV. Alle jenter (etter min erfaring) burde lære av deg og tro litt mer på seg selv og, i denne sammenheng, sitt utseende.

  1. Fotballfrue

   Forskjellen er at jeg legger frem et sunt kosthold og trening som grunn, i tillegg til at jeg legger vekt på at ingenting er bedre det andre 🙂 På et bilde av Mary Kate, ser du kun en alt for tynn person, ingenting om hvordan hun har blitt sånn. Da blir det naturlig å tenke at sult er eneste veien 🙂

   – C

   1. Ingvild

    Når du sier at du legger vekt på at ingenting er bedre enn andre, hvordan gjør du det? Klart du kan ta bilder av deg selv og legge ut på bloggen din, men når man har så høye lesertall du har, så er du en del av media. At hele skylden for kroppsfokus i samfunnet er «rangeringer» stemmer ikke. Det er også hvordan forbilder for unge jenter fremstår. Flott at du er slank naturlig, men når du viser bilde av en størrelseslapp på kjolen din med «size 0» så påvirker det. Eller når mannen din sier at Beyonce er 15 kilo for tjukk, så påvirker det også.

    Nå tror ikke jeg det er skadelig å predike at man skal kutte sukker eller raske karbohydrater, men kosthold og utseende er et stort fokus på bloggen din. Jeg syns det er synd at unge jenter skal ha forbilder som sier man må trene 5-6 dager i uken og ha dårlig samvittighet om de spiser vanlig norsk kosthold. Tenk alt det andre jenter kunne oppnådd om de brukte litt mindre tid på sminke, lavkarbo og trening.

   2. Fotballfrue

    For det første, det Beyonce greiene ble tatt helt ut av proporsjoner av media, han sa det for å illustrere et poeng, det var ikke noe han mente. Det med størrelsene er noe jeg kan tenke på 🙂

    – C

   3. Ingvild

    Syns forresten du er tøff som skriver om dette, spesielt med tanke på hvor etter det Dagbladet er for tiden. Jeg kan tenke meg at du har fått bedre selvtillit av denne bloggen? Det hadde isåfall vært spennende å høre om.

    Uansett, god sommer 🙂

 173. Du er så bra Caroline! Takk for åpenhjertighet og for at du åpnet deg fullstendig for oss, selv om nesten ingen av oss har noe med det å gjøre. Du er et forbilde på så mange områder – kosthold, hvordan det ser ut til at du oppnår drømmer, mote og personlighet. Takk!

 174. Har så utrolig respekt for eg Caroline, og synes det er så bra at du deler dette! Kjenner meg igjen, har hatt en slik periode selv. Eller, har vel ikke kommet meg helt opp igjen av en slik periode.., men bloggen din hjelper meg til å se lyspunktene i livet. <3

 175. Så flink du er til å skrive!

 176. Jeg blir så stolt når jeg leser det du har skrevet, det at du velger å dele dette med oss leserne … Jeg har ikke ord. Respekt!

 177. Elisabeth

  Blir utrolig glad og rørt at du skriver om dette Caroline 😀 var veldig søtt det med at du møtte Lars Kristian! bloggen din er utrolig inspirerende Caroline, og jeg elsker å lese den, må være en glede!

 178. F*A*N*T*A*S*T*I*S*K, Caroline! Takk! <3 🙂

 179. Respekt.

 180. Så fint at du deler dette. Jeg tror det hjelper veldig mange 🙂

 181. OMG.. ser at VG har saken sin som toppnyhet på nettavisen, oi oi oi for en sak de har, meningsløst spør du meg… :/

 182. Fy søren, jeg VISSTE det, innerst inne.. at du har hatt spiseforstyrrelse. Absolutt alle som har et så stort fokus på mat og trening har slitt med spiseforstyrrelse før (og sliter nå)
  Dedication.blogg.no
  kriweb.com
  du
  osv osv osv

  Det er så sykt.

  1. Så ufølsom du er! Her deler hun noe så personlig med oss, og alt du gjør er å skryte av at DU gjettet riktig? Vel, gratulerer så mye.. Håper du er stolt.

  2. Herregud, du er syk. Jeg blir flau over deg

 183. Kjerstin

  Fantastisk skrevet! Jeg leser bloggen din hver dag, men legger aldri igjen kommentar, beklager for det!
  Jeg synes det er FLOTT at du skriver slike innlegg, det gjør at du er med på å endre synet samfunnet og media har på jenter og kropp.

  Jeg er 27 år og fornøyd med meg selv, men vet av erfaring at en 14 åring i risikosonen ikke leser bloggen din og ser bildene av deg slik jeg gjør. Dette er et privat blogg og du får legge ut hva du vil, men for å delta i endringsprosessen av synet samfunnet og media har på kvinner og kropp, tror jeg at du bør skrive mer slike innlegg og mindre bikinibilder- du har STOR innvirkning på flere tusen jenter i Norge- bruk makten din, redd en liten bit av verden;)

  Synes bloggen din er en fantastisk motivasjon, kunne ønske jeg hadde slik viljestyrke som deg til å trene og gjennomføre kosten som du gjør! Gleder meg til fortsettelsen av dette innlegget;)

  God sommer!

 184. kjære Caroline 🙂
  du er ei fantastisk jente og jeg er en flittig leser av bloggen din. jeg begynte å lese bloggen din for et halvt år siden og følger med daglig for du er så flink og jeg blir så inspirert. selv er jeg alene mamma for ei jente på 2 år og helt energi løs. og ved å lese bloggen din ser jeg så lyst på å trene igjen og være energisk.
  det å lese bloggen din om morgenen er starten på en bedre dag for meg 🙂
  keep up the good work! aldri la noen trampe på deg for du er ei herlig jente! <3 å jeg unner deg og lars kristian alt godt i framtiden, dere er det perfekte paret og er uten tvil skapt for hverandre 🙂

  tusen takk for alt det gode du skriver på bloggen din, både om mat, trening, kjærelighet og mote, du er inspirerende 😀

 185. Utrolig tøft av deg å fortelle dette. Det viser bare hvor utrolig sterk du er. Unner deg ikke det negative hystereit du har opplevd i det siste. Du er helt utrolig. Inspirerende. Gud så jeg misunner energien din. Mekrer jeg er på grensen til utbrendthet snart. Heldigvis er det ferie snart.

  Hadde satt veldig pris på et innlegg om å få mer enerig hva slags trening og energirik mat i løpet av en dag. Om du driver noe trening med hund så hadde det også vært noe å lage et innlegg av:) Stå på Kjære deg. Du er deg selv det er det viktigste. Håper flere forstår etter det du skrev i dette innlegget.

 186. Takk for at du delte dette 🙂 setter stor pris på det.

 187. Utrolig bra skrevet av deg, hadde ingen ide om at du hadde vært gjennom noe sånt, har på en måte trodd at livet ditt har vært perfekt på en måte…

 188. I samme sko

  Det er veldig flott at du kommer ut med dette, men det er kanskje litt sent… du har nektet for dette ganske lenge, og mange har tenkt at du tenker «normalt». Du får et kjempe stort ansvar når du velger å bli en offentlig person, du blir et forbilde. Du vet selv at når man er syk, leter man etter «riktige» personer på nett som kan hjelpe deg med å bli tynnere… jeg mener du har vært i gråsonen på å tilby riktig hjelp. Husk selv hva du lette etter da du var syk..var det menyer eller bilder?? Du er ikke «normalt» tynn… kanskje du heller ikke skal framstille deg som normal…

  Det er flott at du føler deg frisk i dag=)
  Men ikke glem at andre kanskje fortsatt er syke.

  -Ida

 189. Hei Caroline.

  Jeg har lest bloggen din siden du startet, men kommenterer sjeldent.
  Men nå måtte jeg bare!
  Jeg er så utrolig stolt av deg!! Jeg vet det må høres rart ut å være stolt av noen man aldri har møtt, og som man ikke kjenner…. Men jeg ble veldig glad og stolt på dine vegne når jeg leste dette innlegget.
  Du er en fantastisk modig kvinne!
  Jeg synes du er et kjempegodt forbilde for jenter i alle aldre. Og hadde jeg hatt en datter hadde jeg håpet at hun hadde kvinner som deg som rollemodell.
  Stå på !

  God sommerklem fra sørlandet
  Hilsen fast leser.

 190. Hei Caroline! Jeg vil bare si at du er et stort forbilde for meg. og jeg forstår at du blir lei deg når folk sier slikt. veldig bra skrevet!

 191. Kristine

  Caroline, dette er det beste og mest ærlige innlegget jeg noensinne har lest på bloggen din, og jeg har fulgt den lenge! Fantastisk godt skrevet! Du er så sterk som deler denne historien og tankene dine om kosthold og slankehysteriet. Jeg tror dette innlegget ga mange en liten oppvekker! Jeg kjenner meg skremmelig mye igjen i mye av det du forteller, så dette innlegget rørte meg faktisk veldig mye.
  Stå på videre, du virker som en sunn, frisk og oppegående jente!
  Klem fra meg! 🙂

 192. Ah! Kor eg liker å lese bloggen din… Er inne hver dag..:! Du er ei utrulig velllykka jente! Vær stolt over deg selv!!! 🙂

 193. Hei hei. Ville bare takke deg for ett flott innlegg! Du er en flott inspirasjon. Jeg er en stor person, men har i det siste begynt med gåing og jogging. Jeg er ikke ute etter å bli syltynn da dette kommer til og bli grusomt stygt i og med at jeg har så stor benbygning, men jeg er ute etter å komme i form og bli sunn. Så takk for inspirasjonen til trening og takk for at du skriver gode ord til oss lesere. 🙂
  Ha en fortsatt fin kveld 🙂

 194. Eg blir heilt paff! Du er litt av ein person Caroline, skulle vore fleire som deg ! 🙂

 195. Fy, for en dame du er! Helt rått!! 😀

 196. Jeg leser din blogg hver dag, men jeg er utrolig skeptisk til mye av det du ligger ut når det gjelder kosthold, trening.. Derimot elsker jeg moteinnslagene dine! Du er utrolig flink å sette sammen kombinasjoner og er en stor inspirasjon for meg. Men dette innlegget føler jeg at må kommenteres litt negativt, håper du ser det som konstruktiv kritikk. Du snakker om at media og samfunnet generelt er skyldig i den kroppsfikseringen som unge jenter blir påvirket av i dag, men du er jo norges største blogger!! Alt du skriver og viser blir slukt av enormt mange usikre og uvitne unge jenter! Du har enormt så enormt mye makt. For mange kan det virke som at den kroppen du har, er veien til det perfekte liv (som ditt liv virker som for mange). Og å bli sånn er vanskelig, og for de fleste helt klin umulig. Derfor er det enklere å sulte seg enn å trene så enormt mye som du gjør. Jeg mener du må unngå denne type innslag, rett og slett fordi jeg tror det påvirker unge negativt.

  1. Fotballfrue

   Men har jeg noen gang sagt at min kropp er perfekt, og en kropp alle burde ha? Nei, tvert i mot har jeg sagt at skjønnhet kommer i mange fasonger. At noen velger å ha meg som et forbilde utseendemessig er ikke min feil.

   – C

 197. Veldig, veldig bra innlegg, Caroline! Synd at VG.no allerede har vridd om på historien din. Tenk å være så smålig å prøve å lure til seg «klikk» ved å fremstille dette forbigåtte problemet ditt som nåværende. Burde de skamme seg. Og du, vakre kvinne – stå på! Benytter anledningen samtidig til å spørre deg om du ikke kunne lage et innlegg om dine/deres fremtidsplaner/drømmer?

 198. Veldig bra skrevet. Dette står det respekt av!

 199. Jeg skulle virkelig ønske verden var full av kvinner som deg 🙂 Noen er det jo, men det skulle vært så mange fleeeeeer… Kanskje de bare gjemmer seg godt. 😉

 200. Fantastisk innlegg! Jeg er kanskje en av de du har opplevd som «kvass», men ingen av mine tidligere innlegg er ment som et person-angrep på deg. Ingen av innleggene mine har heller blitt godkjent, og det syns jeg er synd. Dette innlegget er det jeg har ventet på lenge, og det er fantastisk at du tar opp dette temaet, og forteller nettopp det du gjør – at alle er forskjellige, og at det ikke finnes noe fasit for en sunn kropp.

  Stå på Caroline! Ta noen innlegg med en klype salt. Det er mye som kan misforstås, som du kanskje gjorde med mine tidligere innlegg. Og det beklager jeg virkelig.

  Mvh. Marte

 201. Ann_len_2@hotmail.com

  Helt enig! Kjempebra innlegg! Økte selvtilliten min litt. =)

  Men jeg har et spørsmål til deg, kunne du sendt svar til ann_len_2@hotmail.com ?

  Jeg er 1.59m høy og veier 46. Jeg er ikke helt fornøyd med hvordan jeg ser ut, og klarer ikke å slutte ut godteri og søtsaker! Jeg går ikke på noen idrett og er lite aktiv. Når jeg prøver å få til en joggetur og sånt så er det alltid noe som kommer i veien! Du trener jo på morgenen også, jeg går på skole og har derfor ikke tid.. Hadde du vært så vennelig å gitt noen tips til meg ?

  Hilsen en usikker jente!

 202. Dette var sterkt Caroline. Det betyr mye for leserne dine at du åpner deg på denne måten. Jeg har stor respekt for deg. Jeg vil påstå at du er en del tynnere enn gjennomsnittet, men du spiser sunt og trener, ingenting er galt idet. Det er ikke din «feil» at du er tynn. Du skal ikke spise drittmat for å bli «lubben» for å «tilfredstille» andre.

 203. Hei Caroline!
  Jeg vet at dette bare er en av hundrevis av andre, gode kommentarer, men jeg velger likevel å skrive min egen kommentar om HVOR FLOTT DU ER! Du er tynn og slank, men jeg syns det er kjempefint! Du har stil og du stråler. Du trener og spiser. Du er kjempepen, og et av samfunnets bedre forbilde for unge jenter.

  Stå på! Blir glad av å lese bloggen din 🙂

 204. Utrolig sterkt å lese, og utrolig flott av deg å fortelle om det. Jeg har opplevd noe av det samme selv – slitt med spiseforstyrrelse, og veid under 40 kg.. nettopp pga et kjærlighetsforhold. Men jeg ble sånn i begynnelsen av det, fordi jeg ville imponere og gjøre han til lags. Han var veldig opptatt av trening og kosthold, og smittet meg.. litt for mye.. men du er flott som du er, Caroline 🙂 takk for at du deler historien din.

 205. Så bra skrevet! Leser bloggen din hver dag! Kjenner meg igjen i det du skriver. Hadde en slik periode i livet mitt. jeg ble mobbet mye på barneskolen så sluttet å spise på skolen på grun av de stygge komentarene de kom med.Spiste mindre og mindre. Trente mer og mer.Besvimte. Det gikk så langt at jeg fikk anoreksi. Veide 28kg.Var lenge innlagt på sykehus..Fikk ikke mensen før jeg var 17 år! sluttet og vokse. Det var veldig alvorlig! Jeg fikk hjelp hos psykolog og ernæringsfysiolog. Jeg la på meg fort. overspiste i mange år. trente masse og spiste masse! La på meg til 60 kg på noen få år. I dag er jeg 30år og småbarnsmor.Har fortsatt litt problemer med maten. Plages veldig med lavt stoffskifte!Blir nå uførestrygdet. Det er veldig trist!! Klarer ikke å jobbe. Caroline du er utrolig flott og flink!!

 206. Så utrolig bra at du kom med dette innlegget Caroline, det var på tide 🙂 Folk trenger å lese slikt på denne bloggen.

 207. Michelle

  Synes det er kjempe tøft av deg å åpne deg og fortelle leserne dine om den perioden din! tror det er flere som trenger å høre en slik historie… Og det er så sant som du sier, det er mulig å være slank med matglad og sporty samtidig. Det er rett og slett en hobby man liker. Og med en sunn livsstil som jeg har fått inntrykk at du har, så gir det overskudd og energi i hverdagen!!! Du er et kjempeflott forbilde for jenter Caroline!!! 🙂

 208. Hei Caroline:) Regner ikke med du leser alle kommentarene du får her, men velger og skrive til deg uansett. Du er en utrolig flott jente som tørr å stikke deg frem og som tørr å snakke ut og være sårbar uten å være svak! Utrolig flott. Tror jenter og kvinner kan ha mye å lære av deg. Det å være sunn og frisk og trives med seg selv er det aller viktigste…det føler jeg du fronter! Er selv en av de som alltid har vært naturlig slank og elsker å løpe, trene og spise sunt. Kroppen er det som skal ta oss gjennom denne verden og det viktigste en har!

  STÅ PÅ!

  1. Fotballfrue

   Takk for kommentar 🙂 Jeg leser alt 🙂

   – C

   1. Caroline, Caroline….

 209. Fy fader, du er tøff som tør å legge ut sånt i fare for at journalistene skal finne ennå mer å pirke på. Utrolig herlig at du kan legge ut om det private i livet ditt og stå fram som den du er, for å hjelpe andre. DU har hjulpet meg med selvtilitten noe som jeg setter stor pris på. Det at du gir blanke i hva alle andre kommentere og kritiserer er herlig, fordi da vise du oss «unge jenter» at vi er gode nok som vi er : )

  Utrolig fantastisk Caroline :))

 210. Pernille

  Bra skrevet Caroline!

  Du er en fantastisk innspirasjonskilde!
  Det er lett å se at du er sunn, sprek og godt trent- langt i fra syk på noen måte!
  Du fortjener hver cm. av den flotte kroppen din!
  Ikke la noe i mediene gå inn på deg! Keep doing youre thing 😉

 211. Jeg liker deg veldig godt Caroline, men i dette innlegget synes jeg du virker svak, svak ovenfor menn! Trenger du virkelig en mann for å forstå at du er bra nok? Du var fornøyd når du var sammen med vedkommende du har nevnt over, da det ble slutt fikk du spiseforstyrrelser, klisje? Men så ble du frisk igjen da du ble sammen med mannen din. Dette viser jo at du har en usunt forhold til menn. En trang til å føle deg bra nok ovenfor dem. Trenger du så mye bekreftelse?

  Ellers et bra innlegg her, jeg forstår på en måte sykdommen og plagene dine, men jeg er lei av at menn styrer jenter ubevisst på denne måten, spesiellt deg da jeg trodde du var en person med god selvtillit men ikke slik at du blir motbydelig (du er også ydmyk, credit for that!) og jeg trodde du hadde god kontroll og du virker jo så smart. Så klart kan slike ting gå over grensen slik at hjernen din og klokskap ikke styrer kroppen din lenger, men allikevel. Litt synd. Men stå på, trening er bra og du skal få ha den kroppen du vil har 🙂

  1. Fotballfrue

   Alle har vel hatt kjærlighetssorg? Dette skjønte jeg ikke så mye av, du 😉

   – C

   1. Susanne

    Regner med at kommentaren over her ikke var vondt ment, men jeg må bare få nevne at det er utrolig vanlig å føle seg lite attraktiv og ikke bra nok etter et brudd. Det er selvfølgelig ikke bra, men det er nå en gang sånn det er. Selv har jeg alltid hatt god selvtillit og vært fornøyd med meg selv slik jeg er, men da jeg opplevde den vonde kjærlighetssorgen for aller første gang skjedde det samme med meg som det Caroline opplevde. Det er nok mange som kjenner til de vonde tankene og følelsene
    man får når man har kjærlighetssorg, og jeg synes det er teit å kalle det for svakhet. «Menneskelig» er nok et bedre ord. 😉

   2. HannaK

    Kjærlighetssorg er en ting,- stor forskjell mellom det og å få store psykiske og fysiske problemer. Er det nødvendig å få anoreksi når man slår opp med noen?

   3. Jeg kan kun prate for meg selv, men ved kjærlighetssorg kommer de skumle tankene om hvorfor det ble brudd, og de tankene går veldig ofte ut på hva som er galt med meg. Da er det lett å fokusere på utseende osv, og i tillegg er det eneste man tenker på den personen. Jeg gjorde det slutt med en kjæreste gjennom 2,5 år og ble veldig deprimert av dette noe som igjen gjorde til at matlysten forsvant sammen med en haug med kilo.
    Så at det er stor forskjell på kjærlighetssorg og psykiske og fysiske problemer er i mange tilfeller ikke riktig.

   4. Jannicke

    «nødvendig å få anoreksi?» – du er jo ikke god!
    Helt tydelig at du ikke vet hva du snakker om, så kanskje du heller burde holde munn?

    Jeg har opplevd akkurat det samme som Caroline, det er nå 9år siden og jeg er dessverre langt fra frisk ennå…Slike kommentarer som du kommer med er utrolig nedsettende og helt unødvendige. Det dreier seg oftest ikke om gutten, men om langt større ting rundt det hele. Vi sliter alle med vårt, og det hadde vært langt enklere å håndtere dersom man møtte en hjelpende hånd i stedet for fordømmelse fra andre.

    Et godt tips er å tenke seg om ett sekund eller to før man åpner munnen – viser seg ofte å ha noe for seg 😉

 212. Jeg blir så lei meg når jeg ser på vg nå at de har klart å skrive en nagativ artikkel om deg på grunnlag av dette innlegget, Caroline!
  Jeg synes de skal la deg være i fred nå! Ærlig talt! Er du tynn og trives sånn, hvorfor skal VG bry seg om det?!

  Vi ser mennesker rundt oss hver dag, og om noen av dem har tattoveringer, piersinger, tynne, damer i burka, eller i miniskjørt, osv. Er virkelig dagens ungdom såå lett påvirkelige? Da må vi bare sende alle på skole avskåret fra omverden da, og la dem bo der uten internett og tv, for gud forby og de skulle la seg påvirke av noe eller noen.
  Når det er sagt ønsker jeg heller at barna mine og andre yngre mennesker skal se opp til deg som et forbilde, enn de Amerikanske stjernene som er «doptynne», eller som er sykelig tynne på en måte man ser at ikke er sunt.

  All respekt til deg, Caroline. Ikke la dem knekke deg!
  Hilsen en som kanskje aldri har lagt igjen en kommentar på en blogg noen gang.

 213. Så utrolig bra at du er litt privat også caroline 🙂 mange som trengte å høre dette tror jeg.har selv hatt problemer med mat, ikke spiseforstyrrelser, men en periode i livet der det ble litt feil liksom. Det er ikke lett å bli voksen, og noen ganger takler man ting på feil måte. selv var jeg danser og fryktelig opptatt av å være tynn og fin, noe jeg vet mange i det miljøet sliter med. Godt å se at du er ærlig om at det går ant å gjøre feil, og at man kan være tynn/slank uten å være syk..

  nå er jeg på en plass der jeg igjen prøver å gå ned i vekt, denne gangen for å miste babyvekta.. Men denne gangen skal det gjøres rikitg! LCHF og trening blir tingen!!

  stor klem fra maria i sverige

 214. Kristiane

  Fantastisk bra og inspirerende innlegg! 🙂

  Du er flink. Fortsett med å være det.

 215. Hei Caroline. Tusen takk for at du våger å fortelle oss om en svært privat episode i ditt liv. Du viser oss hva det vil si å være et menneske! Ta vare på deg selv og fortsett å stole på dine egne erfaringer! Klem Sissel

 216. Jeg må bare si at det var utrolig vondt å høre, for jeg er selv idag i den samme situasjonen!
  jeg har slitt med spiseforstyrrelse og vrangforestillinger av min egen kropp siden 7 klasse, idag er jeg ferdig med 1 året på vgs, og først nå har jeg takket ja til hjelp fra omverdenen!
  Jeg trodde også at jeg hadde alt under kontroll, og jeg tenker det til tider enda, men det er jo ikke egentlig helt sannheten, det har tatt meg mange tårer og mange dager uten mat å innse at jeg trente hjelp, og selv nå når jeg får det, er det tungt å tenke «spis!» men jeg er som deg, utrolig glad i mat, men ting tar tid, det er i sin helhet en lang og tung kamp, men jeg er bestemt på at jeg skal få en sunn og glad kropp igjen!
  Bare de siste 4-5 månedene kan jeg merke forskjell på humør og trening! pga den hjelpen jeg endelig tok imot!
  Jeg vil også si til alle jenter der ute : Vær stolt av deg selv, du vil ikke komme i den situasjonen jeg er i, for den er som et helvete, og det er langt fra enkelt å komme seg ut av den vonde sirkelen!!

 217. Takk for dette innlegget. Jeg har også hatt en periode i livet der jeg slet med det samme, og det er litt godt å vite at man ikke er alene om det. I dag er jeg frisk, sunn og lykkelig, og best av alt fornøyd med meg selv. Det er ingenting som er bedre enn å trives i sitt eget skinn.
  Jeg må forresten si at jeg har blitt veldig glad i bloggen din den siste tiden! Jeg koser meg godt med innleggene du skriver, både de om hverdagslige ting og også de litt mer dype skriveriene. Det er godt å se at Norges toppblogger er ei jente med bein i nesa som ikke er redd for å ta opp tema som dette og gi råd om de vanskelige tingene. Tusen, tusen takk.

 218. Du er en smart, oppegående, reflektert dame, Caroline. Men jeg BER deg om å vurdere å snakke med noen, slik at du har alle våpnene klare til krig om det skulle skje at der kommer et tilbakefall. Jeg vil og be deg om å snakke med noen for å finne ut mer, for om det er en ting jeg har lært i løpet av år med terapi er det at ingenting er så enkelt som det virker. Ja, det kan være en medvirkende faktor og være en del av det, og det er lett å skylde på en liten ting, fordi en har behov for å ikke tenke på det store bildet. Jeg anklager ikke deg for noe, jeg vet hvor sårbart tema om kropp kan være og jeg vet at det er vanskelig, tro meg. Jeg bare ber deg om å se om det kanskje er små spirer igjen som må røskes ut, det virker som om du har et stabilt, godt liv, og det er da det er tiden for å jobbe med slike småting. Å la det krølle seg sammen til en stor snøball hjelper ingen. Ha en veldig kveld, Caroline 🙂 <3

  1. Fotballfrue

   Takk for omtanken 🙂

   – C

  2. kloke ord Live 🙂

 219. Det er beundringsverdig at du deler så mye av deg selv for at andre skal få det bedre 🙂 Stå på! 🙂

 220. Flott innlegg Caroline. Jeg har lest bloggen din lenge, men det er kun i det siste jeg har kommentert.

  Det som irriterer meg i denne saken er nettopp de personene som kritiserer Caroline og hennes uttaleser. Jeg har aldri lest, verken direkte eller indirekte, på denne bloggen at Caroline har påpekt at hennes kropp er perfekt og at dette er den rette måten å se ut på. Tvert i mot har hun heller vist at det å finne rett disiplin og følge et sunt kosthold er mulig. Man skal kunne være stolt av seg selv. Jeg beundrer de menneskene som kan stå fram å si at de er stolte av kroppen sin, uansett form eller vekt. Det er her det ligger, denne selvrespekten kan løfte et menneske flere hakk. Å for meg er det dette Caroline vektlegger, igjen og igjen.

  Det å sammenligne dette med Mary – Kate blir også for meg igjen helt feil, ettersom MK led av en spiseforstyrrelse og var sykelig tynn på det værste. Det har ingen sammenligning i det hele tatt, så hvordan dere kan se det er for meg uforståelig. Dere må huske at anoreksi er noe helt annet, og det tar liv. Ingenting av det Caroline legger ut på sin blogg kan vise at den rette måten til å bli tynn er å sulte seg. La heller Caroline være en inspirasjon til de som vil forandre livsstil, da hun viser en god og sunn måte til nettopp dette.

  Jeg er så enig i det siste du skriver Caroline, stå på. Selv kommer jeg nok aldri til å bli like slank som deg, men det er nok fordi jeg har litt stor bakvekt. Som jeg er stolt av! Hehe 🙂 Å til dere haters der ute, tenk dere om neste gang. Det er like sårende å få høre at man er for tynn eller beinete, som å få høre at man er for tykk.

 221. Du er en fantastisk og modig person, Caroline 🙂 Jeg håper virkelig at du delte dette innlegget for din egen del, og ikke fordi det har vært så mye styr rundt dette i media. Jeg syns du er så sterk som fortsetter å blogge til tross for alle de negative kommentarene du får fra folk.

  Klem 🙂

 222. Du er så sterk Caroline, skulle ønske jeg og var sånn.. Du er ett ekte forbilde om du spørr meg! 🙂

 223. Karoline

  Dette innlegget – som alle dine andre, var helt fantastisk!
  Du er en ekstremt stor inspirasjonskilde for meg som jente på 17 år, som aktivt trener 5-6 dager i uken.
  Fortsett denne veien, og all suksess du får, unner jeg deg!
  Ha en fortsatt god sommer, Caroline 🙂

 224. Utrolig bra innlegg!

  Jeg sliter veldig med dette selv, så jeg kjente at jeg fikk noen tårer i øyekroken. Selv om jeg er utrolig enig i det du sier, og har lyst til å være fornøyd med meg selv, klarer jeg det virkelig ikke. Hver dag bruker jeg evigheter på å finne noen klær jeg er komfortabel i, har ikke lyst til å spise, og noen ganger vil jeg ikke engang gå ut av huset. Tenker hver dag at i dag skal jeg trene, men jeg orker ikke. Jeg liker ikke trene, prøver virkelig å like det. Men uansett hva jeg prøver funker det ikke. Men uansett så vil jeg si at bloggen din er veldig inspirerende, jeg føler meg mye bedre etter å ha lest bloggen din. Og jeg syntes at alle skal være fornøyd med seg selv, selv om jeg ikke klarer det selv.

 225. DU er en livredder! Tusen takk for et skikkelig støttende innlegg <3

 226. Det jeg tror mange av de som «kritiserer» deg mener å si, er at man på være påpasselig med hva man legger ut av bilder på en blogg som leses av mange unge mennesker som ser opp til deg. Det er helt ok at du er så tynn som du er. Men nå du legger ut bilde av deg i bikini er det mange unge jenter som vil syntes at du har en perfekt kropp og at de vil se slik ut. Dette kan føre til at mange få spiseforstyrrelser fordi de vil se ut som deg.

  Ikke noe vondt ment om deg, historien din er nok til inspirasjon for mange unge der ute:)

 227. Første gang jeg kommenterer her på bloggen din, men er fast leser! Ikke en dag uten. Du inspirerer meg veldig, veldig, mye Caroline 🙂 Bra skrevet!

 228. Som fast leser av bloggen din lenge føler jeg det er på sin plass idag og si at du har sannelig vokst med bloggen din. Egenskaper som humor, åpenhet, medmenneskelighet og godhet er jeg sikker på at alltid har preget din personlighet, men du blir stadig mer flink til å dele det med oss. At i enhver styrke ligger en identifisert sårbarhet er du med på å vise og ufarliggjøre for oss idag. For vi har det i oss. Alle sammen.

  Og du skal ikke måtte utlevere deg så mye for å høre slike ord. Jeg ser hvordan du vil. Vil følge lidenskapen din. Vil passe på kroppen din, og sørge for at den er sunn. Vil menneskene rundt deg godt. Vil se de små detaljene. Vil informere og opplyse. Vil sloss for det du tror på. Og du gjør. Til slutt et «vil» som gjør at jeg igjen og igjen titter innom: du vil dele det med oss, og jeg tror du har de beste intensjoner.

  God klem fra Heidi

 229. Du er HELT fantastisk, Caroline! tusen hjertelig takk<3 Du du skrev er utrolig rørende, og håper det vil få folk til å forstå bedre. Slutte å være frekke, spydige og bry seg med ting de verken vet noe om, eller har noe med. Du inspirer hvertfall meg til å trene og holde meg SUNN. Jeg synes du er vakker – både innvendig av det jeg vet om deg, og utvendig.Tuuusen takk for inspirasjonen til bedre selvtillit <3

 230. Veldig bra skrevet! (:

 231. Caroline, jeg beundrer deg så mye for at du tør å stå fram og fortelle oss denne historien! Du er virkelig en sterk person, og jeg VET hvor vanskelig dette må være. Jeg sliter med anoreksi, og jeg befinner meg i en veldig mørk periode i livet. Heldigvis får jeg hjelp nå, både av familie og profesjonelle, men det er tøft. Å lese dette innlegget ga meg motivasjon ,og ikke minst vilje, til å komme meg ut av denne onde sirkelen så fort som mulig, jeg vil ikke mer… orker ikke mer. Tusen takk skal du ha for at du delte denne historien, den hjalp i alle fall meg i kampen min, og det setter jeg uendelig stor pris på! Vær sterk, og stå på videre, du er en utrolig stor inspirasjon for meg <3

 232. Hei Caroline!

  Åh, jeg kjente meg bare SÅ godt igjen i hva du skriver Caroline! Jeg er inni den perioden nå og har vært i den et par år opp og ned. Men nå har jeg funnet drømmemannen og livet kunne ikke blitt bedre!
  Jeg har bodd aleine i et år nå, og det å droppe måltider er så utrolig enkelt da. Jeg spiste kanskje bare en gang til dagen, og ikke det engang i et helt år, men jeg trente ikke men holdt meg ganske slank.

  Nå har jeg planer om å gå opp 5 kilo for å få en mye sunnere vekt! Du gir meg skikkelig motivasjon og insperasjon! Liker veldig godt matinnleggene dine også, gir meg lyst å lage mat og kose meg!
  Du er et forbilde for mange jenter!
  Jeg er fast leser og digger bloggen din – STÅ PÅ!!

  Du e nydelig, både på innsiden og utsiden!

  Hilsen Maria =)

 233. Vakkert! Dette er bare en positiv ting å dele. Du kan ha hjulpet mange jenter med dette innlegget.

 234. Hei!
  Jeg leser bloggen din hele tiden, men legger aldri igjen kommentarer. Dette innlegget er bra, virkelig bra! Takk for at du ønsker å dele.

 235. Victoria

  Så utrolig bra innlegg!

 236. Hei Caroline! 🙂

  Jeg vil bare si at innlegget her var fantastisk bra, jeg selv tenker og sliter nok litt med å godta meg selv, det har jeg innsett nå den siste tiden . . Og det at jeg leste dette gjorde noe med meg, jeg ser nå at det å ikke spise er veldig dumt men å spise rett og trene er vist tingen, selv om jeg ikke er så flink til det. Da spiser jeg heller mindre, synes det er så mye enklere. Men uansett, det slår tilbake på meg når jeg blir kjempe sulten. .
  Du er et fantastisk bra forbilde for meg, jeg leser bloggen din hver dag å det kommer jeg til å fortsette med helt til den dagen du slutter! 🙂
  Takk for at du deler sånne ting med leserne dine, jeg får opp øynene mine ved å lese sånt.

 237. Du er så flink til å skrive og får frem et veldig viktig poeng! Selv er jeg litt for tjukk, ikke overvektig kanskje, men jeg veier mer enn jeg kanskje bør og er tjukkere enn de fleste venninnene mine. Jeg vil gjerne slanke meg, men det jeg har vanskeligst med, er maten jeg inntar. Jeg er for dårlig til å kutte ut dårlig mat, men det må jeg jobbe med, sammen med å bli flinkere til å trene, da vil det gi resultater!

  Jeg syns uansett at du er et flott forbilde, uansett kroppen din, det viktigste er de gode egenskapene dine, som du viser oss så fint via bloggen! Stå på videre, fantastiske Caroline 🙂

 238. Inger Lisbeth

  FANTASTISK INNLEGG!

 239. Tone Elise

  Modig og flott skrevet av ei veldig tøff jente, håper du kan inspirere enda flere unge jenter med dette innlegget! Stå på;)

 240. Du er utrolig tøff Caroline. Har lest bloggen din snart et halv år, og jeg blir mer og mer glad i å lese denne bloggen. Du er utrolig dyktig, og ikke minst fremstår du som en veldig sterk og vakker kvinne. Innlegget ditt har mange viktige synspunkter og den kan være til god hjelp for mange der ute.
  STÅ PÅ!!

 241. Utrolig bra skrevet, Caroline! 🙂
  Jeg leser bloggen din daglig og synes du har et sunt forhold til kropp og trening. Iallefall det jeg kaller sunt.. Selv trener jeg ofte og har en naturlig slank, men veltrent kropp. Jeg er fornøyd med meg selv, men får høre nesten hver dag at jeg godt kan legge på meg noen kg ( fett ) eller at jeg har for mye muskler.. Dette synes jeg er sårende og irriterende.. Jeg jobber med trening og kosthold så har gode kunnskaper, men allikevel skal folk «blande seg» i hvordan jeg ser ut. Kan ikke få understreket nok hvor irriterende det er. Kan tenke med at jeg hadde fått høre hvis jeg hadde kalt en overvektig person tjukk… Alle har forskjellige gener, kroppsbygning ol. Men det er utrolig viktig å være fornøyd med den man er og ikke rakke ned på andre for den de er!

 242. tusen takk for at du delte dette med oss! det var utrolig bra skrevet av deg, Caroline 🙂 håper kritikerne får en tankevekker når de leser dette!

 243. Tusen takk, Caroline! Virkelig, tusen takk! For to uker siden ble det slutt mellom meg og den kjæresten jeg har hatt i nesten to år. Jeg ble først helt sjokkert over at han slo opp og jeg gråt og kastet opp fordi jeg var helt knust. Nå har jeg forstått at det var det beste for oss begge, men likevel er jeg knust og jeg savner han og gråter ganske mye. De første dagene spiste jeg nesten ikke, men jeg følte selv at jeg ble finere når jeg ikke spiste, jeg følte at jeg fikk en finere og strammere mage når det ikke var noe mat i magesekken min. Jeg sluttet derfor å spise. Igår tok moren min meg med ut å spise, jeg spiste litt kyllingwok og når jeg kom hjem gikk jeg på badet og stakk fingeren i halsen og skulle til å kaste opp maten. Det eneste som stoppet meg var at mamma banket på døren til badet og sa hun måtte hente noe. Da gikk det opp for meg at jeg var en idiot som gjorde det, men idag spiste jeg ikke så mye og følte magen min var finere igjen. Men så leste jeg innlegget ditt og det fikk meg til å innse at det er ei sånn jente som du beskriver, sunn og slank, jeg vil være! Ikke ei sløv og slapp jente som ikke orker noe. Jeg vet ikke om jeg er helt over denne perioden, men jeg håper kanskje du kan svare meg og si hvordan du kom deg over det. Gikk det bare over når du besvimte? innså du da at det var ikke slik du ville være? Enda en gang, tusen hjertelig takk! Dette kan faktisk ha reddet meg fra å få spiseforstyrrelser, Caroline!

 244. Satte pris på dette innlegget. Har selv hatt spiseforstyrrelse en god periode. Det tok helt overhånd, men så møtte jeg kjøresten min som jeg har idag. Det hjalp utrolig mye og idag er jeg frisk.

 245. Hvorfor kan vi ikke bare godta oss selv og andre som vi er.Jeg har også opplevd å få negative kommentarer på grunn av kroppen min.Ikke fordi jeg er tynn,men fordi jeg har ekstra kilo på kroppen.Jeg har en sykdom som gjør at jeg går opp i vekt og har problemer med å kvitte meg med kiloene. Jeg kan heller ikke trene sånn som andre for da blir jeg veldig dårlig. Jeg jobber med meg selv vær dag for at den dårlige selvtilliten ikke skal ta overhånd.Jeg har ikke alltid vært stor og det er frustrerende å føle at jeg ikke kan kontrollere min egen kropp. I helga var jeg på byen og opplevde at en gutt rett og slett kallte meg stygg.Hva er det som får enkelte til å tro de kan si hva som helst til andre ? Har man ikke noe positivt å si så ikke si noe har jeg lært . Alle mennesker er jo like mye verdt uansett kropssfasong og antall kilo.
  Klem fra meg

 246. liker bloggen din!:D

 247. Hei Caroline:-) Jeg leser bloggen din ofte, og det at media går i mot deg for å være stolt av kroppen din er feil. Jeg håper bare du tolker denne meldingen positivt og hjelpende. Jeg legger aldri igjen kommentarer, men nå må jeg bare! Dette vil jeg ikke skal tolkes negativt, men jeg vil så gjerne hjelpe andre.
  Du som voksen kvinne, må sammen med alle andre forstå at når en litt overvektig ung jente ser bilder av deg i sports BH med en svært trent kropp og lite fett, føler presset? Gjør små endringer for å få hverdagen til andre jenter bli lettere! Jeg rakker ikke ned på din kropp – du er født slank og fin, jeg er også en person som er født slank. Men likevel vet jeg hvordan det kan stikke i magen og se en kvinnekropp som jeg vet at jeg aldri kommer til å få. Slik tenker andre om deg. Stå frem som et sunt forbilde og tren – men det går faktisk an å hive på seg en t skjorte/singlet over sports bh’en og smile – for andres del. Håper du ikke tar dette personlig, men faktisk tenker over det og forstår at jeg har et STERKT poeng som jeg håper du vil revurdere! Vi ser alle perfekte kropper i alle slags magasiner, og da vil jeg gjerne komme inn på min favortt hverdagsblogg uten å faen meg (beklager) føle presset der også.. Jeg tenker ikke på meg selv nå, men jeg tenker på hun jeg var for 5-6 år siden og andre tenåringsjenter.

  1. Fotballfrue

   Men er det tynne menneskers feil at andre føler det sånn? Hvorfor må vi kle på oss og gjemme oss? Det er jo medias en sidige fokus på at noe er penere enn det andre som er problemet 🙂

   – C

 248. Åh, Caroline, du er så utrolig tøff! Det var et utrolig rørende innlegg å lese, og jeg er så glad for at du våget å være SÅ ærlig og privat!

  Jeg er en av dem som har slitt med spisforstyrrelser, men på en helt motsatt måte. I stedet for å sulte meg, har jeg trøstespist og lagt på meg mye. Det hele pga mobbing i oppveksten som gjorde at jeg gikk konstant rundt og følte at jeg aldri var god nok. Jeg fikk til slutt en alvorlig depresjon, og ble innlagt på sykehus, men det er en annen historie. Nå er jeg frisk og sunn, og kroppen min er i ferd med å bli veldig fin og slank. Jeg fokuserer overhodet ikke på vekt lenger, jeg veier meg ikke en gang i det hele tatt. Jeg har kun gjort som deg, blitt bevisst på hva jeg spiser, og kuttet ut sukker + trene. Jeg fant ut at jeg reagerer kraftig på sukker, spiser jeg det, så blir jeg slapp, tom for energi, og får helt ekstreme PMS symptomer… Og jeg fant også ut at hvis jeg ikke trener regelmessig, blir jeg slapp og trøtt og orker ingenting. Jeg må nødt å gi deg noe av æren for at jeg har klart å gjennomføre disse livsstilendringene, en ting er jo å vite at man bør kutte ut sukker og begynne å trene, en annen ting er jo faktisk å gjennomføre det! Derfor er det så herlig å lese bloggen din, og bli så inspirert til å trene (det å starte dagen med trening er jo helt genialt!!), og få tips og oppskrifter på herlig, sunn mat 🙂

  Du har faktisk inspirert meg på en annen måte også, som du sikker ikke hadde forventet: det å gå uten sminke! Jeg har nemlig skikkelig komplekser for å bli sett uten sminke, føler meg rett og slett kliss naken uten. Men det å se at du er absolutt like vakker uten sminke, og at du tar det så naturlig at du ikke har sminke på, har fått meg til å innse at jeg faktisk ikke ser det spor verre ut uten sminke selv 🙂 Du får det til å virke så lett å være seg selv, og å være stolt av den man er, jeg er så takknemlig for det!!

  Og jeg må bare si at jeg blir så forbanna på alle som sier at du fremmer et usunt kroppsideal… Hva i all verden er usunt med å være sunn???!! Verden er jo stikkmotsatt, å være overvektig er usunt, og det å fremme fyldige kvinner som «sunne idealer» gjør at folk føler seg fornøyd med å være tjukke, ikke trene, og spise så usunt de bare vil, slik at de får diabetes, blodpropp og hjerte/kar-sykdommer.
  Nei verden TRENGER slike mennesker som deg akkurat nå, som kan dra folk ned på jorda og innse at man må ta vare på kroppen sin! Jeg tror bare rett og slett det svir for folk å innse at de ikke kan fortsette med å sitte på rompa hele dagen og dytte i seg så mye potetgull og sjokolade som de orker…

  Jeg vil i hvert fall takke deg for at du er en så stor inspirasjon, og at du tør å være så åpen og ærlig, selv om du vet at folk kommer til å hakke på deg for det. Gjett om det gir meg et boost av selvsikkerhet også?! Jeg føler meg så utrolig mye mer glad i meg selv, og stolt av den jeg er etter å ha «blitt kjent med» deg gjennom bloggen din. Thank you!! <3

  Også må jeg si at jeg har begynt å bli veldig glad i deg, du er så utrolig herlig!
  Stor klem fra Benedicte <3

 249. For et utrolig bra skrevet innlegg, du er virkelig en stor inspirasjon og et sunt forbilde! Håper du forstår at dette innlegget vil være til hjelp for mange, og det står virkelig respekt av at du deler dette med oss lesere! Ikke bry deg om de som vil hakke på deg og sier at du påvirker negatvt ved å legge ut bilder av deg selv, du ser fantastisk ut, på en sunn måte 😉 Hvorfor skal ikke du få lov til å legge ut bilder av deg selv i bikini bare fordi du er tynn? Det blir jo som å si at du er for tynn/unormal til vise deg fram fordi det kan skape «feil» fokus på kropp og kosthold, noe jeg tror at de som kommenterer slikt ville forstått at ikke er tilfellet om de faktisk leste teksten og ikke bare gjorde seg opp en mening ut i fra et bilde.. Dessuten når de sier at bikinibilder av deg kan påvirke i «negativ» retning for unge jenter og skade selvbildet dems fordi du er «for tynn», så sier de jo egentlig at du og alle andre tynne jenter ikke har en såkalt «normal» kropp, og det kan jo på samme måte såre og ødelegge selvbildet hos deg og de andre naturlig tynne jentene, om du skjønner hva jeg mener? 😉 Og en ting til; om tilfellet var at en overvektig jente la ut bikinibilder av seg selv ville de fleste hyllet henne for å gjøre det, og om noen hadde kommentert «du er for tykk til å legge ut bikinibilder av deg selv» ville det blitt sett på som mobbing, mens det er helt ok å slenge med leppa til deg som er tynn.. Du er naturlig tynn, spiser det du har lyst på, uten å overdrive, trener og tar vare på kroppen din – og viktigst av alt; du er fornøyd med deg selv og hvordan du har det akkurat som du er. Forstår faktisk ikke hvordan noen kan mene at du er et dårlig forbilde? Personlig får jeg bare inspirasjon, motivasjon og treningslyst av å lese bloggen din, og et ønske om å bli sunnere, for helsens og trivselens skyld. Er selv 16 år og merker hvordan samfunnet og media skaper presset på kropp og utseende, hva som er rett og galt og hvordan man helst bør se ut osv., og jeg synes ikke du er med på å skape dette presset, tvert imot! Som du sier har du aldri påstått at kroppen din er fasiten på idealet, alle ser forskjellige ut, og det viktigste er å være fornøyd med seg selv.

  Igjen, for et fantastisk bra innlegg, tusen takk for at du ville dele denne delen av livet ditt med oss 🙂 For meg er du hvertfall et sunt forbilde på alle måter! Elsker bloggen din og håper du fortsetter i lang tid fremover! <3

 250. Kjempe flott innlegg Caroline. Dette er nok en situasjon mange unge jenter er i. Forhåpentligvis kan du kanskje få noen av disse til å tenke seg om. Du har enorm påvirkningskraft siden mange ser på deg som et forbilde. Her imponerer du! Du gir virkelig av deg selv, tross mye kritikk den siste tida. Forsett slik Caroline og lykke til videre 🙂

 251. Veldig flott innlegg. Ser det er mange her som prøver å leke eksperter, blir ikke ekspert av å lese på nettet bare folkens;-) Ta til dere noe av det som står skrevet i innlegget. Er bare noen gode ord fra ei som ikke har hatt det helt bra, men likevel har greid seg. Synes dette var et flott innlegg jeg! stå på 🙂

 252. Hei:) Synes du har skrevet et fint innlegg om fortida di. Jeg har alltid hatt noen tanker om at du sikkert har hatt bekjenskap til spiseforstyrrelser, og brikkene falt således på plass i dag. Du har et sterkt forkus på mat, kropp og trening, noe som er ganske typisk for både friske og syke damer. Likevel har jeg skjønt at noe mer har ligget bak, kanskje fordi jeg også har hatt spiseforstyrrelser, og kan kjenne meg igjen i mange av reflleskjonene du gjør deg når du f. eks ikke får trent. Jeg vil bare si at du er modig som tør å dele noe så privat med halve Norge, samtidig som jeg håper du har mye støtte og omsorg fra dine nærmeste framover nå. Det er jo blitt en del omtale i media rundt dette allerde, noe som kan bli ei påkjenning. Stå på videre og lykke til :))

 253. Caroline!

  Du virker som en fantastisk person! Du har så utrolig mange gode egenskaper!
  Takk for det du deler. Du hjelper meg virkelig å huske på at jeg er god nok som jeg er! Det er alle de «vanlige» dagene, hverdagen, som er mesteparten av livet, så en må sette pris på hver dag og leve som om det var den siste!
  Husk at du er god nok, helt unik 🙂

  <3<3<3

 254. Du e fantastisk, ønska dæ alt godt 🙂

 255. Ragnhild

  Ser du har fått veldig mange kommentarer her, og det er ikke sikkert du leser alle en gang. Men jeg kommenterer likevel, og håper at du leser min kommentar:)
  Dette innlegget var utrolig bra skrevet Caroline:) Du er en utrolig sterk person som klarer og vil dele dette med alle leserne dine og nesten hele Norge. For du er jo bloggen med flest lesere:) Jeg vil bare si at for meg har du vært og fortsatt er en veldig stor inspirasjon. Jeg blir så utrolig motivert til alt ved å bare klikke innom bloggen din og se hva nytt og spennende du har skrevet eller bare se på ett nydelig bilde av deg. Ikke bare motivert til å trene, spise sunt osv. Men også motivert til å gjøre litt husarbeid, finne på noe nytt, gå å kjøpe meg en god bok for å kose meg med sammen med en kaffekopp, og lignende ting i stede for å sitte i sofan og se på tv’n i flere timer. Jeg er innom bloggen din flere ganger om dagen, og samme hva du legger ut så leser jeg hvert eneste ord! 🙂 Du er min store inspirasjon og motivasjon til å se lyst på livet. Du får meg mer interessert i hva jeg putter i meg. Du drar meg opp av sofan og ut i både solværet og regnvær på en løpetur. Det er mange meninger om alt, men i mine øyne er du perfekt Caroline:)

 256. Hei!
  hvorfor er det ingen som lager «ståhei» om bla langrennsjentene?. vi har noen jenter der som også er nokså slanke og veltrente!. dette er hvertfall forbilder for unge jenter, og jeg regner med at disse er omringet av velutdannede ernæringsfys. og leger!. så lenge man er frisk og fornøyd med seg selv er det det viktigste. ikke la deg påvirke av hva andre sier!:).

  1. Fordi en toppidrettsutøver som trener flere økter om dagen og en mosjonist absolutt ikke kan sammenlignes 🙂

 257. Åh, dette innlegget satte jeg pris på! Det var som om du skrev om min egen tid med de samme problemene; de tynne kjendisene, dagboken på nett, tankene om at jeg ikke er god nok, tynn nok osv. Det er noen år siden nå, og jeg har på samme måte som deg et godt og sunt forhold til trening og kropp i dag. Jeg vil mye heller se ut som deg, slank, trent og sunn, enn Mary Kate. Jeg synes vi må TØRRE å være fornøyde og stolte over oss selv, ikke se på andre og måle oss selv ut fra dem, men heller finne selvsikkerheten og gleden inni oss.

  Utrolig inspirerende og tøft gjort av deg, Caroline 🙂

 258. Jeg gråter når jeg leser detta her, både fordi det er så sterkt av deg å dele detta, og fordi jeg er innlagt på sykehus for tredje gang med en spiseforstyrrelse jeg ikke greier å få bukt med.. Jeg hater å ha det slik, hater å se de skuffende ansiktene rundt meg når jeg igjen blir innlagt, hater å høre mor gråte i telefonen når hun tror jeg ikke hører det, hater at jeg i en alder av 24 år har foreldre og venner som stadig går rundt å bekymrer seg for meg.. Jeg skulle bare slanke meg litt, få drømmekroppen.. i stedet sitter jeg igjen med en kropp kun bærer preg av sult.. Du er stor inspirasjon Caroline, denne gangen skal jeg klare det jeg å! Denne gangen skal jeg ta imot all hjelp med åpne armer og kjempe meg tilbake til livet mitt! Takk for at du er den du er, åpen og ærlig!<3

 259. Haha, sitter med tårer i øynene.. Du skriver fantastisk bra, og virker superherlig. Virkelig en inspiriasjonskilde, på mange måter!

 260. Karoline

  Caroline, du er modig og vakker, på innsiden og utsiden. Du er en stor inspirasjonskilde for mange jenter, inkludert meg. Takk for at du delte dette med oss. Jeg har aldri lagt igjen en kommentar, men jeg kunne ikke la være etter et slikt innlegg, det traff meg rett i hjerteroten og jeg kan kjenne meg selv igjen i det du har opplevd.

  Stå på videre og ikke gi slipp på den du er, fordi du er fantastisk!
  – Karoline

 261. Flott innlegg! Jeg studerer ernæringsfysiologi, og syns du kommer med gode råd og tips! Jeg mener at selv om man ikke har noen utdanningen innen faget, kan man vite MYE om ting man interesserer seg for, så stå på!

  Kommentarene om dine bikinibilder: JA å se slike flotte bilder kan være tøft for en som sliter med seg selv, usikkerhet og dårlig selvbilde,, men burde de ikke heller være en inspirasjonskilde til å legge om kosthold og komme seg ut av sofaen! ?
  (Er det sykdom som ligger bak overvekt, så er det klart det er tungt, men da bør man søke hjelp av eksperter. )
  Men…en hel del av overvektig ungdommer i dag, er pga latmannskap og usunt kosthold, slik er det bare!

  Jeg syns du har en flott blogg, du inspirerer mange i riktig retning! Mange av den norske befolkning har desverre lite kunnskap om hva det kan føre med seg å leve en usunn livsstil! Da er det flott at slike engasjerte som deg kan bidra til å øke kunnskap om riktig kosthold og trening!

  Alle må bare ta et steg av gangen! Stå på alle som er inne på et livsstil-bytte! Det vil vår neste generasjon ha stor glede av!

 262. Utrolig bra skrevet! 🙂 fint du åpner deg, selv om det er privat. tror dette kan være med å hjelpe mange andre 😉

 263. Først vil jeg bare si; jeg er stolt av deg!

  Dette innlegget er noe av det beste du har kommet med og jeg takker deg så mye for at du tok deg tid til å skrive det.
  Historien din traff meg dypt.. Selv har jeg slitet med spiseforstyrrelser i mange år. Det hele ble ti ganger verre da jeg mistet min partner som betydde mye for meg.. Jeg følte meg akkurat slik du beskrev ovenfor.
  Selvtilliten er ennå ikke på plass og jeg sliter ennå etter 2 år med hjelp fra profesjonelle mennesker som er utdannet til å hjelpe jenter med spiseforstyrrelser.

  Jeg har for lengesiden gitt fra meg håpet om å bli frisk, men dette innlegget fikk noe av håpet tilbake.
  Ønsker deg alt godt fremover og håper virkelig det fortsetter slik i evig tid sammen med Lars – Kristian og din familie 🙂

 264. Tusen takk for du skrev det! Er utrolig bra skrevet og en tankevekker! Tror mange trengte å lese det 🙂

 265. Alexandra

  Imponerende og modig gjort, Caroline! Du beviser gang på gang at du er en kjempesterk ung kvinne, selv om veien dit ikke har vært lett for deg!
  Mange varme tanker <3

 266. UTROLIG sterkt av deg å fortelle slikt. Det settes du i respekt av! Er glad du er frisk nå og har et sunt fokus 🙂
  Tillater meg å si/spørre deg om en ting jeg har lurt på lenge:

  Du sier hele tiden at det er media og samfunnets feil at det hersker slikt kroppsfokus i dag, men har det falt deg inn at DU er en del av MEDIA og samfunnet når du skriver en slik offentlig blogg, publiserer bikinibilder som like gjerne kunne vært reklameplakat for H&M etc, og at dermed så gjelder et slikt fokus også deg og det du skriver?

  At det er media og samfunnets skyld, er jeg enig i, men det er ikke BARE dem. ALT i samfunnet skaper slikt press enten det kommer fra et moteblad, avis, tv, reklame eller blogg. Din blogg er et medium, en kanal for slik påvirkning. Syns det blir litt tynt å «unskylde» deg med at ansvaret ikke ligger hos deg, men i andre offentlige kanaler, pluss at dermed, siden det er dems feil og det ikke er noe man får gjort noe med, så er det «greit» å fyre løs på bloggen med bilder som kan påvirke jenter både den ene og den andre veien.

  Jeg sier ikke at du ikke skal gjøre det, derimot; jeg støtter deg i det fordi du kan ikke ta ansvar for hele landets befolkning av påvirkelige sjeler, MEN, syns det er rart du ikke kan innse/erkjenne at din blogg og det du publiserer faktisk er like påvirkelig som alle andre kanaler, og at DIN bloggen tilhører og er en del av media og samfunn????
  Og at dermed så har du også en viss betydning?

  1. Fotballfrue

   Da har du misforstått 🙂 Jeg snakker om media som poster saker om hvilke kroppsfasonger som er best, hvilken kropo menn foretrekker, og hvem som er stemt frem som mest sexy. Den type artikler sier at sånn skal du se ut, det er det som skaper presset 🙂 Jeg har aldri sagt at leserene mine skal se ut som meg 🙂

   – C

   1. skeptisk

    Det er da ikke bare slike artikler som skaper kroppspress. Det er også blogger som din. Jenter ser opp til deg og du er et forbilde – da må du tenke på hvordan du fremstiller deg, og hvor mye du skriver om trening og sunt kosthold og hvordan bilder du tar av deg selv. Livet er da mer enn løping og lavkarbo, og så farlig er det vel ikke om ikke alle trener i ferien sin? Eller??
    Ellers fint innlegg og bra blogg!

   2. Fotballfrue

    Men hadde ikke medias fokus på at sånn og sånn skal du se ut, hadde ingen følt press når de leser bloggen min. Det er jo ikke oss tynne/slanke som har skylden for at mange har det idealet, vel?

    – C

   3. Anonym

    Så da er du enig i at din blogg er med på å sette fokus på kropp? For jeg tror de fleste er enige i at det ikke kun er sakene du nevner her som bidrar til økt kroppsfokus.

   4. Fotballfrue

    Det er jo det jeg ikke er enig i. Fokuset jeg har i bloggen når jeg skriver om trening, er gleden og energien det gir meg 🙂

    – C

   5. Anonym

    Jeg er enig i at dette blir litt selvmotsigende. Du sier dessuten at du «alltid har vært tynn» og klager på at folk mobber de som er naturlig tynne, men det er ikke lenge siden du sultet deg selv?

   6. Fotballfrue

    Eeeh, 5 år siden? Og jeg gikk ikke ned et gram 🙂

    – C

   7. Anonym

    Poenget mitt var at du ville gå ned i vekt. Eller?

   8. Fotballfrue

    For 5 år siden ja, hva har det med saken å gjøre?

    – C

   9. Uff, blir så lei av folk som er frekk mot deg jeg fotballfrue.

 267. Utrolig tøft av deg å skrive dette, Caroline. Du kommer sikkert til å få litt (eller mye) pes for det, men da skal du bare vite at flertallet av oss beundrer styrken din 🙂 Noen har alltid vært slanke, og kommer alltid til å være slik, og sånn er det bare :p Når du sier gang på gang at du alltid har vært sånn, skjønner jeg ikke hvorfor folk skal henge seg opp i det. Alle ser jo (om de innrømmer det eller ikke) at livsstilen din er beundringsverdig, og ikke i nærheten av spiseforstyrrelser!

 268. du er virkelig utrolig sterk og modig som skriver dette! jeg og alle leserne dine setter stor pris på at du er så ærlig med oss. takk for at du er deg selv

 269. marie r.s

  dette innlegget dro frem tårene! du er så sterk og ikke minst fantastisk! så på

 270. Hei i natten.
  Jeg har fulgt bloggen din i nesten to år nå, og er flere ganger om dagen innom for å se om du har postet noe nytt. Jeg finner stor inspirasjon i og hos deg, mote, sminke, kosthold og trening. Vi er like unge, du og jeg, og jeg setter stor pris på at en som er «så gammel» blogger så bra. Du er så og si den eneste bloggeren jeg følger fast, de andre typiske rosabloggerne skriver på måter som ikke fanger min interesse.

  Men nå i det siste, så har du Caroline, løftet bloggen din til nye høyder. Du har fått mye ufortjent pes i media, og leserne dine krever svar fra deg. Du får kritikk for både det ene og det andre, og veldig mange prøver å fange deg i et hjørne, der de håper at du knekker sammen som et lite lam. Og på grunn av dette, har du fått ny respekt av meg. Du svarer tilbake med saklige, konstruktive innlegg, der du så og si legger alt på bordet. Om Treasures, om reklame/annonse, om kropp, private historier, etc. Jeg elsker ståpåviljen din, og jeg elsker at du ikke gir opp selv om det nok mange ganger føles som det eneste rette. Vi lesere følger deg på din vei, gjennom lykkelige tider, og gjennom tunge tider. Det er ikke alt alltid jeg er enig med deg i, men jeg slenger ikke med leppa av den grunn som kanskje mange andre gjør. Misunnelse kaller jeg det 🙂

  Jeg vil bare fortelle deg at selv om vi aldri har møttes, og du ikke vet hvem jeg er, så setter jeg utrolig stor pris på deg Caroline. Måtte du aldri (selv om aldri er en lang evighet) slutte å blogge 🙂

  En varm klem fra Nord-Norge 🙂

 271. Kjempefint innlegg.. 🙂

 272. Caroline,

  Du er en fantastisk, nydelig, klok, inspirerende og sterk jente. Det er utrolig modig av deg å dele noe så personlig som dette.

  Jeg synes det er helt motbydelig at du skal være tvunget til å måtte «forsvare» ditt utseende (du er nydelig!). Folk må da for pokker få lov til å se ut akkurat som dem gjør uten at noen andre skal komme og rette pekefingeren mot dem! Folk må forstå at det ikke er DU som bidrar til å skape kroppshysteri. Er det kanskje du som skriver avisoppslag på avisoppslag i alle landets aviser? Neppe….

  Nei, Caroline, stå på og hev deg høyt over disse idiotiske kommentarene og mobberne (for det er akkurat det de er). Du er nydelig akkurat slik du er, og så lenge du føler det selv så er det ingen som kan ta det fra deg noensinne.

 273. Jeg var innom vg.no, og leste «Norsk kjendisblogger – Målet var å bli tynnest mulig» , og jeg så fort at bildene var av deg.
  Da lurer jeg på hvor vg får at «Målet var å bli tynnest mulig» fra? Såvidt jeg har lest i dette innlegget, så står det ikke noe om det? Blir litt provosert når medier skal snu ting på hodet.

 274. Enkelt og greit – tusen takk skal du ha!
  Du er en inspirasjon. Virkelig.

 275. Christopher

  Bra skrevet Caroline. Selv om jeg er gutt, så kjenner jeg meg igjen i historien din. Synd at verden er slik den er, men du har stor «makt» fordi du er en toppblogger, og den makten bruker di på en fantastiks måte. Du inspirerer leserne dine til å trene og spise sunt. Stå på Caroline. Du er så fantastisk flink.
  (beklager dårlig skriving, men sitter i skrivende stund med iphonene under en palme i Thailand, med en paraplydrink og nyter utsikten av hvite strender og blått hav)

 276. åååh! er det noen som har bein i nesa, så er det caroline eriksen 😀 du er tøff! stå på!:)

 277. For et utrolig bra innlegg! Du inspirerer, Caroline. STÅ PÅ 🙂

  «When you shine, all these haters wanna talk down» !

 278. Dette innlegget burde du ha kommet ut med for lenge siden,men bedre sent enn aldri. Du skriver at du «fiikk lbud fra ernæringsfysiolog, men ønsket ikke å godta dette, da jeg følte at dette var noe jeg fint kunne klare å hanskes med selv. Jeg har alltid hatt sterk vilje og stålkontroll. Dessuten hadde jeg mamma og pappa.» Her burde du ha skrevet at et slikt tilbud kan hjelpe mange, men siden du selv hadde viljen og hjelpen fra familien ønsket du ikke det. Det er ikke alle som har viljen og det er heller ikke alle som har foreldre som kan eller vil hjelpe, og i slike tilfeller kan sikkert en ernæringsfysiolog være den riktige hjelpen.

  1. Det virker som du går utifra at alle som leser bloggen er stokk dumme og ikke kan tenke selv I DET HELE TATT. Hva hvis Caroline kjøper seg en hvit kjole og skriver om den. Bør hun da også skrive noe om at den fins i gul også, og forklare hvorfor hun valgte hvit?! Tenke sjæl er det noe som heter!

  2. Her skriver Carline om egne vonde erfaringer og du presterer å fortelle henne at dette burde hun ha kommet med tidligere? For en IDIOTISK (!) kommentar.

   Det er kjempetøft å fortelle om slike erfaringer og slike opplevelser fra livet sitt og det er ingen som har rett til at Caroline skal drive og fortelle gud og hvermann om alle de tingene hun har gått igjennom livet sitt. Hva med å berømme henne mer for det faktum at hun går ut med det og ikke komme med en slarvete kommentar om at dette burde hun ha fortalt til Norges befolkning før!

 279. Leste artikkelen på vg før jeg gikk inn på bloggen og leste ditt innlegg. Ble irritert over hvordan vg fremstilte psaken din på forsiden- de hadde tatt bikinibildene dine fra nå i sommer og brukt krigstyper «fotballfrue snakker ut om spiseforstyrrelser – kollapset mens hun trente» – alle som klikket på linken trodde vel at du hadde kollapset i dag og sto frem med spiseforstyrrelser som var av dags dato.

  1. Fotballfrue

   Jeg vet, håpløst :/

   – C

   1. Hei! Jeg leste det de hadde laget på VG nå, så dumt! Uansett hva du sier eller gjør, blir det jo tatt feil opp.. Du er skikkelig tøff som tør å skrive dette innlegget her, og du visste kanskje at det kom til å komme ulike meninger opp. Poenget mitt er egentlig bare at jeg støtter deg/dere! Syns hele innlegget ditt her viser at du ikke er sjuk IDAG, i det hele tatt, og det er jo det viktigste. Hvem har ikke hatt en periode i livet hvor man har lurt på dette med kropp og sånn, siden det kan virke som, som du skrev, at det å være tynn er viktig. Du er så langt fra spiseforstyrrelser som det går ann, med masse prat om god, SUNN mat og masse morsom trening 😀 Takk for at du skriver blogg, håper ikke alt dette maset fra VG (som liksom skal være en AVIS?!), gjør at du ikke orker mer.

 280. Hei Caroline

  Det er første gang i mitt liv jeg kommenterer en blogg, Jeg synes dette var veldig bra skrevet og jeg synes du er både tøff og modig her. Det med kropp og helse er ett ganske ømtåelig tema for mange, så det krever sitt når man snakker om såpass personlige ting…

  Vi kommer jo i alle former og fasonger. Og smaken er som baken også 🙂 Selv har altfor mange kilo for mye, selv om jeg lever ganske sundt.. Men jeg er fornøyd med meg selv, og det virker som om kjæreste og venner synes jeg er fin som jeg er…:)

  Selv om mange synes du er for tynn ikke ta deg nær av det, er nok en del missunnelse inne i bilde..
  Dessverre er verden blitt veldig svart/hvitt. Man blit sett på som en latsekk med masse helseproblemeer hvis man er overvektig. Hvis man er tynn er man syk og dårlig forbilde..
  Dette blir helt feil for meg, det viktigste er at man er fornøyd med seg selv, på den måten stråler man og alle blir vakre…… Du ser forresten både sunn og frisk ut..

  Synes du er kjempeflott jeg Karoline!!

  1. Eller så sier folk det fordi de er bekymret for Caroline?

 281. For et fantastisk og intimt innlegg du delte med oss! All respekt til deg for at du hra klart deg så bra og kommet ut av sykdommen. Du er ei kjempeflott jente som bør være stolt av seg selv og det tror jeg du er! 🙂

  Stor klem fra meg 🙂

 282. All kred til deg som står frem og er så privat som du er nå…
  Flott å høre at du kom deg igjennom det 🙂

 283. du er så flink til å skrive Caroline!! tommel opp for deg 🙂

 284. Marte :)

  Bra innlegg! Du er tøff!

 285. Elisabeth

  For et flott innlegg! Du skriver så bra, og dette må være et av de beste du har skrevet. Så sterkt! Utrolig bra du kom deg ut av det så fort og at du nå lever sunt og godt. Takk for at du deler slike ting med oss, tror det er veldig viktig for mange unge som sliter med selvbildet. Ja, til mere personlige innlegg fra deg for dette var bra! 🙂

 286. Innlegg som dette viser at du både er modig og tøff som tør å fortelle hele Norge om noe du ikke er stolt av. Jeg synes det var bra gjort av deg, og håper folk skjønner budskapet ditt som jeg gjorde!

 287. Nå tenker jeg ikke spesifikt på dette innlegget, men bloggen din generelt..jeg må bare få si fy søren for en «jobb».. Jeg ville ikke ha hatt den om jeg så hadde fått kastet den etter meg.. At du orker.. Du burde gi deg nå før det er for sent, for med så mye press på deg over så mange år som du har så vil kroppen og psyken snart si stopp.. Tro meg.. Hilsen ei som sliter etter å ha gått på en smell og ikke er sikker på å noen gang bli frisk igjen…

 288. Margrete

  Så utrolig fint at du valgte å dele dette m dine lesere, at du innrømmer at du også har slitt med det mange jenter sliter med til vanlig. og også godt å høre at du har kommet deg ut av det, og at du kan nyte mat nå!
  Flott Caroline:D Du vokser stadig som blogger! Klem <3

 289. Nathalie

  !!! Den artikkelen i Vg…MAKAN for en dårlig fremstilling!!

 290. Jeg er også en jente som er naturlig slank, og har alltid vært det. Hele mediabildet i dag er med på å fortelle at man ikke bør være tynn og at gutter kun liker jenter med former og sånt. Når folk spør meg om jeg spiser nok og om jeg ikke trener litt for mye, svarer jeg nei med et smil og ler litt. Men inni meg blir jeg såret. Jeg ser ingen ting vakkert med å være tynn, og skulle gitt mye for å legge på meg litt. Folk skjønner ikke at ikke alle har valgt om de vil være tynne eller ei.
  Jeg finner utrolig mye inspirasjon i din blogg, og håper at jeg en dag kan være fornøyd med kroppen min, slik det virker som du er.

 291. Cecilie Maria

  Stå på, du er en tøffing, og jeg har stor respekt for deg!

  Men du henviser stadig til deg selv som «slank». Det blir litt feil. Om DU er slank, hva er det da å være tynn? 😉

  1. Cecilie Maria

   Isåfall er nemlig jeg «feit», og det blir også helt feil… 😉 Jeg 172 og 54 kg. Mer kjøtt på kroppen enn deg, men likevel tynn. 😉

 292. Hei Caroline:) Synes du er kjempemodig som publiserer et sånn innlegg. MEN jeg lurer på,hva i alle dager bra dette innlegget fører med seg?…Vise personer at det går an å ha normalt fokus på trening og kosthold? Det er vel det som har vært kjernen i hele bloggen at folk mener du ikke ser sunn ut, trener altfor mye, og spiser for lite. Føler det blir som å kaste mat til ulvene jeg? Samtidig skriver du gjentatte ganger at du er naturlig tynn? Er man NATURLIG tynn av å trene så mye? Spise så lite? Og være så fokusert på hva man putter i munnen?…

  1. Fotballfrue

   Spise så lite? Du dømmer meg fordi jeg er tynn.. Jeg spiser over hodet ikke lite

   – C

   1. anonym

    Du svarer fremdeles ikke på spørsmålet mitt? Er man naturlig tynn når man trener så mye? Spise så lite? Og være så fokusert på hva man putter i munnen? Kan man da virkeig kalles naturlig tynn?….

   2. Fotballfrue

    Hvorfor skriver du at jeg spiser lite? Hvordan vet du det? Jeg spiser meg mett 3 ganger om dag, i tillegg til litt småspising inni mellom, jeg er aldri i energiunderskudd. Vanskelig å ta kommentarene dine seriøst.

    Aktivitetet kommer i mange former, treningen har ikke gjort meg tynn, bare mer definert, jeg var tynn når jeg var 15 også.

    – C

   3. anonym

    å spise seg mett 3 ganger om dagen er for lite! på bloggen legger du jo bare ut bilder av at du spiser litt frukt eller en liten sjokoladebit til kaffen til frokost.

   4. Fotballfrue

    Herregud. Det er tydelig at du ikke har satt deg inn i bloggen in, eller min kostholdsfilosofi. Dersom 60-70 prosent av energien i hvert måltid kommer fra FETT vill du selv blitt overrasket over hvor lenge du er mett. Raske karber er noe helt annet, og du vil da måtte spise hver 3 time, men det må ikke jeg, fordi jeg ikke spsier raske karber.

    – C

  2. Er man naturlig tynn av å trene så mye?!

   Du vet at kroppen er skapt for aktivitet?? Det er unaturlig for kroppen å være inaktiv.

 293. utrolig bra innlegg!!! jeg hadde en mild form for spiseforstyrrelse da var rundt 16-17 år. men heldigvis utviklet det seg ikke til noe av den verste typen. med hjelp fra familie og venner klarte jeg å kjempe gjennom det. jeg husker den perioden som noe av det verste jeg opplevde gjennom livet mitt. nå er jeg i 22 og har siden sagt til meg selv at jeg aldri vil oppleve noe slikt igjen. men det ble nettopp slutt mellom meg kjæresten min på 2 år. det har vært utrolig tungt og slik som du sier føler jeg meg ikke attraktive. jeg føler at noe er galt og vil gjerne få mer kontrol over livet mitt og mine tanker. og det har endt med at jeg har begynt å spise mye mindre og være veldig fokusert på kroppen på en negative måte. det er som en gammel vane som har kommet tilbake. jeg føler at hvis jeg fokuserer mer på kroppen min og mat inntaket klarer jeg kanskje å få tankenen mine vekk fra forholdet jeg hadde. og jeg kan bli sterkere. det er helt håpløst og det er som du sier en ond sirkel. men din ditt innlegg er inspirerende både når det gjelder å være fornøy med seg selv og det at det faktisk finnes andre flotte menn der ute som er verdt å bli kjent med.

 294. når jeg først begynte å lese bloggen din, som var for rundt 1 eller 2 år siden, så tenkte jeg i starten: ojj hun var tynn! Kanskje har hun en spiseforstyrrels, eller kanskje hun bare er så tynn? jeg fortsatte å lese for å finne ut av det. Ikke bare for å finne ut av det, men også fordi jeg syntes det var spennende og morsomt å lese bloggen. Raskt fant jeg ut at : nei her var det ingen spiseforstyrrelse på gang, her var det en jente med et sunt og herlig kosthold og med sterk treningslyst! Jeg fikk deg raskt som forbilde fordi du var så sunn! ikke fordi du var tynn, og jeg ville ha den samme kroppen! det vil jeg jo, men det var ikke derfor jeg fikk deg som forbilde 🙂 du var så sunn, så glad, så flink til alt, så smart og rett og slett så utrolig herlig! Av bloggen din, lærte jeg noe viktig, i starten hadde jeg dømt deg med en gang, ved å se det første bildet. Men iløpet av første setning du hadde skrevet i det første innlegget jeg leste, var jeg overbevist: hun er et godt menneske! et friskt og sunt menneske!
  jeg håper virkelig ikke du blir lei deg nå, når jeg sier at jeg for første gang jeg så deg, at jeg tenkte det var noe mystisk med at du var så tynn! det er virkelig ikke det jeg vil, jeg vil at du skal skjønne at jeg syntes du er en fantastisk jente, og jeg syntes livsstilen din er, for å si det sånn, beundringsverdig! når alt dette matstyret rundt når dere skulle smake på cupcakes til bryllupet kom, tenkte jeg bare, næmmen herregud, hun vet hva hun gjør, slutt å mas! jeg var alltid på din side 😉 aldri imot 🙂
  huff, jeg er ikke så flink til å uttrykke meg, men jeg vil bare si, du er mitt forbilde! et flott kosthold, treningslyst, livslyst, humor, intelligent, lærer av feil, og rett og slett bare er en herlig person!!!
  takk for meg! 🙂

 295. Tusen takk for at du delte dette! 🙂 Det var virkelig tøft og rørende! Du er nydelig, og det er ikke vanskelig å se at du er sunn og frisk. Du er virkelig et flott forbilde! Takk for en nydelig blogg! 🙂

 296. Tusen tusen tusen takk, Caroline !!
  DETTE GJORDE DAGEN ! 🙂

  Stå på videre 🙂

 297. Utrolig bra innlegg! jeg begynte å gråte da jeg leste det, fordi jeg kjenner meg igjenn i mye av det. Aplauderer

 298. Kristine

  Først; Caroline, jeg tror du er et nydelig menneske – og det bryr meg ikke, om du er tynn, slank, tykk eller hva. Bloggen din er topp!
  Så; nå har jeg ikke lest alle kommentarene, bare «skummet» igjennom. Fint at folk engasjerer seg, jo det er det. MEN til alle som kun skriver om kroppens utseende og størrelse. Det er greit, for for de fleste med spiseforstyrrelser, så blir dette naturlig nok et problem underveis (fordi, for lite/for mye mat gjør noe med kroppens utseende…). Likevel kan ikke alles spiseforstyrrelser «kokes ned til» å kun gjelde kropp og utseende (snakker av LANG erfaring). Spiserforstyrrelsen er gjerne et symptom på andre problemer som vedkommende ikke har noen annen løsning på. (og her snakker man gjerne om alvorlige problemer, utover kjærlighetssorg(ikke for at det ikke er vondt nok!!)) Maten blir eneste flukt fra virkeligheten. Jeg vet at det for noen starter som et ønske om å bli tynn. Men for langt nær alle er det sånn. Jeg synes at noen må spare seg frekke/urimelige kommentarer som gir Caroline «skyld» i andres opplevelse av hvordan man skal se ut, og dermed anledning til å utvikle en spiseforstyrrelse. Dette handler på ingen måte KUN om utseende. Dette er grusomme krefter i en ulykkelig sjel, som ikke håndterer seg selv i verden. Når man slenger ut kommentarer om spiseforstyrrelser i kommentarfeltet på en blogg, så gjør det i alle fall med respekt.
  Til slutt: ønsker deg en god dag, Caroline<3

 299. Kristine

  Jeg synes det er veldig fint at du skriver om dette, mange unge jenter går gjennom dette. Du skriver at du har et sunt forhold til kosthold, kropp og trening, at alle skal være stolte av den kroppen dem har. Da lurer jeg veldig på hvorfor din ektemann går ut og sier at Beyonce burde gå ned ti kg, da ville hun se bedre ut. For min del så høres ikke dette ut som et hus som har et sunt forhold til kropp. Du trenger heller ikke svare meg på dette, da du alltid svarer frekt og nedlatende til dem som stiller seg kritisk.

  Kristine, 25, Oslo

 300. Fantastisk bra skrevet, Caroline! Det er så mye fokus på kropp og utseendet for tiden, og det kan gå veldig hardt utover folk. Det har jeg erfart! Det handler bare om å tenke positivt og stole på seg selv, og være fornøyd med den man er 🙂 stå på, caroline! du er best!

 301. For et bra innlegg! Det er altfor mange jenter i dag som ikke er fornøyd med seg selv og kroppen sin (det er inkludert meg). Det er vel ofte sånn at om en person sier noe stygt om kroppen din graver det seg inn og setter seg fast, sånn har det ihvertfall blitt med meg. Til høsten skal jeg begynne i niende klasse og en hendelse fra 3 klasse sitter fortsatt i meg hver gang jeg ser meg i speilet. Noen gutter, som er ett år yngre en meg kalte meg feit, stygg og alt mulig, de kom bort til meg når jeg var alene og sa det direkte ut. Jeg kan bare ikke skjønne hvordan noen ønsker å minske en annens selvtillitt så mye at de sier noe sånt?!
  Men uansett er du en person verdt å se opp til, ikke hovedsaklig pga den kroppen du har men forholdet du har til den, trening og mat. For det viktigste er at man er fornøyd meg seg selv, det virker du som at du er og du har god grunn! Klem en kanskje litt ung men fast leser!

 302. kjenner jeg blir så provosert av mange av innleggene. Når jeg ser bilder av Caroline i minimalt treningstøy eller bikini, tenker jeg at en slik kropp vil jeg og ha. Men har endelig skjønt at jeg må jobbe hardt for det, ikke ta lettvinte løsninger som jeg har gjort i 15 år, med ulike slankemetoder eller trening kun når jeg gidder(da skjer det ikke, jeg må presse meg selv)Det er dette Caroline har lært meg når bildene og teksten dukker opp på skjermen min, jeg er ansvarlig for min egen kropp og helse. Har ofte tenkt at det er urettferdig at andre ser sånn og slik ut, men er begynt å forstå hvor mye tid og vilje som ligger bak det. Så takk for det. Vet bare at hvis Caroline hadde vært ti kg overvektig og stilt i samme outfits så hadde mange av de som kritiserer henne skrevet: Å guuud Caroline så fantastisk tøff du er som tør å vise hvem du er;osv…- Og hadde dette vært en treningsblogg, hadde ingen reagert. Stå på , du er flink..er for mange som er misunnelige her, og derfor kommer med slikt tull.

 303. Tusen takk, Caroline! =) Du er tøff som legger dette ut på bloggen. Jeg synes det er trist slik som mange prøver å fremstille deg. Dette er med på å gjøre forskjeller i mange sine liv. Det skal du være helt sikker på! Du er en stor inspirasjon til mange jenter. Jenter over hele Norge. Nok en gang takk for at du ville være så åpen. Det er mange som sliter med akkurat dette. Inkludert meg selv. <3

 304. Syntes dette var utrolig bra skrevet!
  Jeg var ikke noe fornøyd med hvordan jeg så ut før. Slutten av 8ende, hele 9ende og begynnelsen av 10ende var en hard tid for meg. Jeg var alene ofte, jeg var veldig negativ og så ikke det positive i folk. Jeg følte at ingen likte meg og at alle syntes jeg var stygg, men alt det var bare fordi jeg syntes jeg selv var stygg. Jeg begynte å spise mye mindre og var ofte lei meg og sliten. Jeg ville være tynn. Jeg trente uten mat i magen. Jeg trente sulten og etter trening spiste jeg kke mye. Jeg hadde det værst i 9ende klasse. I 10ende ble det litt bedre. Jeg begynte å snakke med folk og fikk et annet syn på dem, men det med kropp forandret seg ikke mye. Jeg spiste mer, men gikk fortsatt sulten etter et måltid.
  I dag er det også litt sånn. Jeg spiser ikke så mye. Jeg tør ikke liksom, jeg er rett og slett redd for å legge på meg, selvom mamma sier jeg ikke kommer til å gjøre det. Jeg tør ikke spise kaker eller sjokolade lenger. Jeg spiser noe, men koser meg ikke når jeg spiser det. Jeg tenker bare «nå er det nok sjokolade, slutt!» Ærlig, så tenker jeg på mat nesten hele tiden. Jeg vet jeg er tynn og tynnere enn det en 16 åring egentlig skal være, men jeg klarer ikke se meg selv på en tynn måte. Jeg ser ikke meg selv som tynn eller feit, men er ikke førnøyd med meg selv. Hvis jeg fortsetter slik kan det blir verre. Kan du hjelpe meg? Gi meg noen tips? Jeg leste gjennom hele innlegget og syntes det er fælt det du har gått igjennom. Du er et stort forbilde og nå et av mine!

 305. Flott, Caroline! Bare så synd at så mange som leser dette ikke forstår en ****

  Det er så respektløst og umenneskelig å komme med slike kommentarer som enkelte gjør, når du her åpner hjertet og forteller noe som kan hjelpe andre i riktig retning.

  Blir så provosert.

  Stå på videre. Du virker som en fornuftig og god person : )

  -rianna

 306. Fantastisk innlegg!! Beste på lenge

 307. Miss Mum

  Og DER likte jeg deg igjen! (Ikke tolk det for slemt da!)

  Jeg leste bloggen din fast før, men så meg veldig lei av den fordi det ble veldig overflatisk og altfor «perfekt». De fleste hadde vel kanskje en anelse om at du hadde en historie som dette. All creds til deg, Caroline, for at du står fram med historien din! Det er veldig sterkt gjort. 🙂

  Ellers vil jeg si at du har lov til å være stolt av deg selv. Du har oppnådd veldig mye og ser fantastisk ut. Grunnen til at du opplever mye kritikk er nok fordi en god del der ute tenkte som meg, at du strebet litt for mye etter perfeksjonisme og at det hele ble litt overkill.

  Men du er den du er, og du blogger jo bare om hverdagen din. Er du perfeksjonist, så må du jo få lov å være det 😉

  Stå på videre, og gå med hodet høyt hevet, fordi du fortjener det! 🙂

 308. Jeg tror ikke Caroline skal bekymre seg for leserne sine, de er definitivt ikke svært unge, for unge jenter er stortsett opptatt av andre ting enn matoppskrifter og lavkaloridiett eller hva det nå er (uinterresangt for undertegnende) Caroline er opptatt av. Jeg «ser» at leserskaren er jenter/kvinner som er over gjennomsnittet opptatt av kropp, f.o.f. Say no more…
  Det er mye paradokser i det som har kommet frem her den siste tiden, feks det å ha et så utrolig bevisst forhold til kost og trening som Caroline har, er noe helt annet enn å ha et problem. Hmmm…
  Har selv jenter i Carolines alder, og har huset fullt av vennene deres, og Carolines blogg er ikke et samtale-emne hos dem. Nettopp fordi interessefeltet ikke ligger her. Og nei, det er ikke feite jenter jeg snakker om men vakre og flotte jenter med fantastiske kropper uten at de gjør noe spesielt for oppnå det, de er opptatt av å skape seg en karriere, av å se verden, feste og glede seg over ungdomstiden. Man er stortsett flott i ungdomsårene/ung voksen alder. Man får alt gratis hva angår utseende/kropp osv. Og det er bra, så kan man fokusere på det som virkelig opptar jenter i den alderen, og som er helt andre ting enn det denne bloggen altså har som agenda. Jeg er mektig irriter, og har tenkt å legge igjen en kommentar mer enn én gang. Nå har jeg gjort det – og så må Caroline mester og tåle at det kommer synspunkter som ikke er i tråd med henes egen filosofi. Tross alt er det jo bare positive kommentarer og støtte (undrer meg litt det også), så da bør man tåle at noen har andre synspunkter.

 309. Veldig bra innlegg!! Veldig bra at du skriver om akkurat dette, tror du treffer mange med disse ordene! Bra gjort av deg at du trår litt over grensa for å fortelle leserne om denne private siden av livet ditt.
  Veldig glad i deg og bloggen din <3

 310. Åh!! No blei æ, om mulig, enda mere gla i dæ!! <3 Du beskriv nåkka her som mange, inkludert mæ sjøl, har vært igjennom. At du tør å sette ord på det i offentligheta, står det en kjempehaug med respekt av! 😀

  Stoooor klem til dæ!! <3

 311. Heei.. Jeg elsker bloggen din rett og slett.. Men det er alltid noen der ute som «er ute etter deg» noe jeg mener er veldig iriterende.. Ikke bry deg om det… Ta heller å kos deg masse i dag med mannen din.. Det fortjener dere begge. Stå på! <3

 312. Fantastisk skrevet innlegg av deg Caroline:) enkelte arrogante kommentarer burde du bare overse, personer som kommer med arrogante, ned tråkkende negative kommentarer forteller oss bare hvor tilbakestående og uviten selveste personen er. Du vet bedre Caroline 🙂

 313. Hei Caroline! Magne fra VG her. Nå har jeg lagt innlegget ditt som dagens anbefaling på Lesernes VG, kanskje poster jeg det på Facebook https://www.facebook.com/lesernesvg og twitter https://twitter.com/lesernesvg også 🙂

 314. Victoria

  Caroline du er heilt fantastisk ! ,
  men jeg er en jente på 14år , som har ein heilt normal kropp , ikkje for tynn eller for feit.
  Men jeg hater å bade blant guter , fordi jeg synest på min alder at jeg har for store lår
  og litt for stor mage, Å jeg prøver å akseptere det , men jeg klarer det ikkje.
  men jeg tror det har noe med å gjøre at jeg ble kalt for feit for mangen år siden av dem populæreste
  guttene i klassen ,, men når jeg begynnte å bli eldre strakk jeg mei. Og jeg trener veldig mye , fotball – Handball – egne treninger , men jeg klarer ikkje å få tynnere mage. og jeg prøver forsatt og akseptere magen min , men jeg klaraer det ikkje når nesten alle vennene mine har flate mager..
  Å trust me Caroline du er heilt fantastisk, og har ein veldig fin figur å ein herlig personlighet , og jeg er takknemling for at du vil dele , så mye privat her på bloggen din.:-)

 315. Flott innlegg! Det kan være like ille å bli ertet for å være tynn og bli kalt mager som å bli kalt tjukk. Jeg er veldig opptatt av å få frem at man kan være tynn og sunn og tynn og usunn og at det ikke er viktigst å være syltynn, men å være sunn. Sunnheten lenge leve, med litt utskeielser på lørdag : )

 316. Syns det er viktig å understreke feilen med det som noe presterer å si her.
  Noen som hadde skreve at «kroppen til caroline får man ved trening og et sunt kosthold»
  Dette stemmer ikke, det er ikke hvem som helst som kan leve på samme måte som Caroline og dermed få den kroppen som henne. Er man litt kraftig bygd (ikke som i overvektig), er det faktisk umulig å få den kroppen Caroline har.

  Og jeg tror det er grunnen til at mange reagerer her inne. Fordi unge jenter ser bilder av en tynn Caroline i bikini. De prøver kostholdet, trener mye, men oppnår ikke samme resultat. Derfor kan slike bilder bli missledene for unge hjerner som kanskje tenker den letteste men farligste løsningen først. Og da hjerper vel strengt tatt ikke at Caroline skriver at hun må løpe så å så mange runder ekstra fordi hun spiste litt kake i går? Da syns jeg dette «sunne» fokuset på trening og mat begynner å bli mindre sunt.

 317. Takk for at du deler dette med oss, godt å vite at du ikke er den eneste som sliter av og til. De som kritiserer deg burde tenke på at det sårer deg like masse som om de hadde kritisert ei som var for tykk.

 318. Tusen takk for et flott innlegg og for at du ville dele dette med oss! 🙂 klem til deg 🙂

 319. Hei Caroline!

  For et flott innlegg. Jeg syns det er synd å se slike reaksjoner på dette. Det er klart at du er en stor del av media, hvis jeg kan si det. Likevel er det ikke ditt ansvar hva alle andre føler? Klart har du en stor påvirkningskraft, men likevel syns ikke jeg det er riktig at folk hele tiden skal kritisere deg for ditten og datten. Du har startet en blogg, som har utviklet seg til en stor og inspirerende blogg. Det at man hele tiden sier negative ting til deg må være basert på misunnelse. Det er ingen som tvinges til å lese din blogg eller si negative ting. Jeg forstår bare ikke hvorfor man legger igjen kommentarer hvis man ikke har noe annet enn negativt å si!!

  Selv er jeg ikke en spesielt tynn jente, kanskje normal??. Jeg har selv slitt med slike tanker osv, og det utartet seg til bulumi for min del. Poenget er at det sårer når man hører at man er for tykk, MEN det sårer like mye for en tynn jente å høre stadig vekk at hun er for tynn? Er du ikke enig?

  Jeg har nemlig ei venninne som er tynn, og hun sier også det at hun ikke syns det er noe særlig morsomt å hele tiden bli påpekt at hun er tynn, det sårer like mye for henne. Det må kunne gå an å tenke litt lenger enn som så. Man må trå varsomt med hverandre. Det er ikke enkelt å enten være for tynn eller tykk. Sånn er det bare.. Jeg syns det er så leit at det er du som får gjennomgå.. Er det mulig? Ja, det er tydeligvis det..

  Jeg syns det er flott at du deler så mye av deg selv når du nå har blitt en offentlig person. Det å tørre å dele dette med andre bør heller snus om til noe positivt ved at jenter med «samme problemer» kanskje nå faktisk tør å stå frem og innse at man kanskje trenger noen å snakke med før det går for langt. Det er flott at du har kommet deg ut av det og at du trives med deg selv.

  Stå på Caroline!<3

  Hilsen fast leser

 320. En av grunnene til at jeg leser bloggen din er at jeg ser meg selv i deg. Jeg har også vært tynn som en strek til jeg fikk hofter, rumpe og pupper. Har alltid fått høre at jeg har vært alt for tynn og det har ført til dårlig selvtillit i fleeere år. Folk må seriøst tenke seg om før man kaller noen «for tynn». Det kan såre like mye som å høre at man er for tykk! Blir så ufattelig irritert når jeg leser alle kommentarene om at du må legge på deg. Heldigvis er jeg hundre prosent fornøyd med kroppen min den dag i dag, noe som er verdens deiligste følelse, hvertfall hvis man har hatt dårlig selvtillit tidligere. Jeg elsket denne innlegget Caroline. Stå på og tren så mye du bare vil 😀

 321. Eli-Mari

  utrolig bra skrevet!

 322. Maria Louise

  Caroline dette var så utrolig flot skrevet… Det er så stort det du deler med dine læsere. Imponerende..:-)

  Takker fordi jeg må følge dig.

  Klemz

 323. bra at du skriver dette innlegget, og man ser at du kan kose deg med mat osv. men fortsatt har du et ekstremt fokus på kropp og vellykkethet på bloggen… og dette tror jeg er med på øke presset på unge jenter idag, og da hjelper det ikke så altfor mye med et slikt innlegg.. du er noens Mary Kate… ditt utseende er noe mange jenter opplever som nærmest uoppnåelig. Opplever det som noe ironisk at du som er så (tilstynelatende) preget av presset om å se bra ut og være vellykket – skal oppfordre andre til ikke å bry seg om det. Alle bryr seg om dette presset, og det tror jeg du også gjør, kanskje til og med mer enn andre. derfor føler jeg ikke at det er så lett for deg å nå igjennom til jenter som sliter med sitt forhold til kropp.

 324. Folk skulle bare vist. At de kan dikte opp masse tull som de ikke har peiling på..

  Jeg har støttet deg under alle mediesakene, og jeg syns du fortjener medaljer og respekt, for du er et sunt forbilde!! Ble veldig rørt av innlegget, og jeg håper de som hakker på deg skjønner litt mer nå.

  Love!

 325. Du fortjener førsteplassen Caroline, bloggen din er fantastisk! Perfekt mix mellom mote, mat og litt til. Kjempebra innlegg 🙂

 326. Jeg har lest bloggen din så lenge jeg kan huske. Dette var et veldig bra innlegg som fikk meg til å tenke! Takk for gode råd! 🙂

 327. du er helt fantastisk, Caroline!

 328. Uten å kommentere resten av innholdet forøvrig, ville bare si at jeg synes det er flott at du også bemerker at du ikke gikk ned i vekt av den perioden. TAKK! Akkurat DET tror og håper jeg mange biter seg fast i 🙂

 329. Tusen takk for et kjempefint innlegg. 🙂 Du er virkelig et forbilde!

 330. Hei Caroline! Må først si at du er NYDELIG, du skriver fantastisk bra, og er ikke annet enn et godt forbilde for ALLE. Jeg merker jeg blir såret på dine vegne når folk slenger dritt. Det er ikke noe – og dette tror jeg virkelig – ondt i deg. Du vil alle godt, og du hadde aldri slengt med kjeften på den måten som mange gjør. Takk for at du inspirerer, og er et så godt menneske.

  For det andre vil jeg nevne at jeg tror mye av negativiteten handler om sjalusi. Jeg kunne også gjerne vært en av de menneskene som slenger dritt, da jeg er litt overvektig selv (164 cm og 70 kg). Derimot, blir jeg bare inspirert av deg. Du er ikke en som gjør deg tynnere enn du er, du er bare deg selv, og du er slank naturlig. Hvorfor i alle dager skal vi med litt ekstra på kroppen bli sure på deg fordi DU er selvdisiplinert og flink?! Jeg kjenner deg ikke, men kan med hånden på hjertet si at jeg er STOLT av deg. Stolt av hva du har klart å utrette, både når det gjelder trening/utseende og når det gjelder bloggen.

  Ønsker deg ALT godt fremover, Caroline – du fortjener kun det beste. Stor klem fra Heidi Viktoria

 331. ja, var nok hardt med 6 mnd med tilnærmet sf :p prøv 5 år ++

  veldig dyypt ja ;p

 332. Fantastisk bra skrevet! Jeg sitter med klump i halsen og tårer i øynene. Du skriver så bra og det kjennes at dette kommer rett fra hjertet!
  Stå på Caroline, du er fantastisk 🙂

 333. Tusen takk for at du skrev dette innlegget. Caroline! Ærligheten din hjelper mange! Kjenner meg virkelig igjen. Det er ikke bare jenter som sliter med dette. Stor klem til deg! Vennlig hilsen Kim

 334. Helt enig i det du skriver. Selomejg syntes det er utrolig vanskelig å være stolt av meg selv. Det værste er kroppen min, jeg trener ganske mye, men føler likevel at jeg har «valpefett», ikke noe stram mage. Jeg er 168 høy og veier 60 kg og blir veldig ofte usikker på om jeg er normal osv. Men som sdu skriver ås må man ikke ha for mye fokus på vekt. Muskler veier jo noe de også! Og i tillegg det å spise sunnt. Før pleide jeg å droppe lunsjen på skolen hver dag fordi jeg ikke likte at andre så på meg spise. Etterhvert begynte jeg å spise på skolen, men liker det fortsatt ikke…men kroppen trenger energi som du skriver for å kunne trene og være i aktivitet og ha overskudd.

  Utrolig flott skrevet og bra å høre fra deg om noe av dette ang bikinibilder osv ettersom det på en måte har vært en «debatt» om det. Godt å høre at du kom deg etter den episoden du hadde hvor du spiste så lite. Men du er utrolig heldig som har en kjæreste som er glad i deg, dam må man føle seg så mye bedre! Har aldri opplevd det…
  utrolig fint at du har fokus på å skrive slike ting om kropp osv for på mange nettsider så skriver de så utrolig myeo m hvordan man kan gå ned i vekt elelr få den perfekte bikinikroppen.

  Håper du får en fin sommer, Caroline! 🙂

 335. Helt perfekt 🙂

  Lykke til videre med alt ! 🙂

 336. Hei! Så bra at du deler av deg selv til alle leserne som følger deg daglig! Virker positivt at du også er menneskelig :O) Om noen lurer på hva som egentlig skjer inni kroppen når vi endrer aktivitetsnivå eller kosthold finner dere svar på KunnskapsrikTrening. Ha en fin dag!

 337. Ååh, det innlegget er bare helt utrolig skrevet! Og nå føler jeg virkelig at jeg kjenner deg mye bedre! Du er sterk, Caroline! 😉

 338. Har aldri vært så enig med deg, men samtidelig føler jeg er i det problemte og kutte ned på maten, jeg lever sunnt og spister mye frukt og kanskje dropper en del måltider, dettte er ikke bra.. Men er stolt av deg Caroline.. du er en flott jente og mange ser opp til deg, ihvertfall jeg !

 339. Tusen takk for at du skrev dette innlegget, Caroline. Jeg sendte deg noen mail for noen uker siden, fikk aldri svar på den siste, men etter å ha lest dette innlegget føler jeg egentlig ikke at jeg trenger det heller… Er utrolig glad for at du valgte å dele dette på bloggen.
  <3

  1. Fotballfrue

   Jeg får så utrolig mange mail, noen ganger kan det ta svært lang tid før jeg svarer, rett og slett fordi jeg ikke har tid :/

   – C

   1. Anonym

    Skjønner det, selv om du kanskje er det nærmeste man kommer superwoman, så kan du jo ikke rekke alt heller. Håper forresten at du og Lars Kristian har hatt det koselig i dag, gleder meg til oppskrift på kaken! 🙂

   2. Fotballfrue

    Vi har hatt det superhyggelig 🙂 Spist kake og lest bok, i tillegg til en bedre middag på terrassen 🙂

    – C

 340. Du er en sterk person, Caroline! Jeg beundrer deg mye! 🙂 <3

 341. Wow! Du er herved mitt forbilde! 😉
  Du er bare god, du!

 342. wow 🙂 alltid likt deg, vertfall no! stå på!

 343. Utrolig tøft skrevet av deg.
  Hvis alle mennesker hadde sett like ut hadde verden vært et lite spennende sted spør du meg 🙂

 344. Bra skrevet Caroline, vær stolt av deg selv! 🙂

 345. Glad for at du deler dette før det er for sent og andre jenter tror at det er sunt å være så tynn som overhodet mulig. Var alvorlig bekymret for om du og mannen din virkelig mente det dere publiserte for tre uker siden. Flott at du viser deg som menneske.

  1. Fotballfrue

   Dette er noe som hendte med meg da jeg var 18 år gammel, så det er 6 år siden. Jeg var aldri syk og gikk ikke ned i vekt, men jeg ville gjerne dele dette fordi det er så lett å få slike tanker når du opplever ting du ikke helt vet hvordan du skal takle.

   Kan jeg spørre hva jeg publiserte for 3 uker siden? Jeg har verken sagt eller gjort noe galt. Jeg har kun fremmet et sunt kosthold og trening, og det vil jeg fortsette med 🙂

   – C

 346. Vil bare si at dette var fantastisk lesning – selv for en gutt, selv om du har fokuset på jenter. Det hjelper meg litt med å føle meg bedre også tross at jeg er veldig usikker selv.

 347. rune christian fagerli

  Si meg hvem er det som redigerer denne siden egentlig? Lukter ugler i mosen her.

  1. Fotballfrue

   Redigerer hva for no?

   – C

 348. Vil anbefale alle å se denne episoden av Supersize VS. Superskinny: LINK https://www.tv3play.no/play/249391/?autostart=true ( kopier og lim inn).

  – Der vil dere få se kvinner som sliter med anoreksia og bulimi ( spiseforstyrrelser). Dere vil se at det er syke mennesker. Til dere som skriver til Caroline at hun har det, så synes jeg dere skal se det se hvem som virkelig har spiseforstyrrelser.

  SÅ TIL ALLE SE DETTE FØR DERE SIER NOE DERE IKKE HAR PEILING PÅ!!

  1. Du må ikke være alvorlig undervektig for å ha en spiseforstyrrelse eller et unormalt forhold til egen kropp.

 349. Kjempe bra skrevet!
  Har selv slitt med det motsatte problemet overspising. Syns det er viktig med et fokus på dette og at man godtar at alle er forskjellige. Det er viktig og sette pris på den man er.
  Har heldigvis en mye sunnere livsstil nå en jeg noen gang har hatt og trives veldig godt med det =)

 350. Elisabeth 20

  Å så bra å komme fram med dette!
  For å være ærlig er jeg ikke så overrasket over at du har slitt med noe slikt før. No offense i det hele tatt, men det er jo ofte slik at mennesker som er opptatt av kosthold tipper over grensen eller har gjort det før. For slik var det med meg, men nå er jeg bare bevisst slik som du er! Nå vet både du, meg og alle andre som har hatt en eller annen form for spiseforstyrrelse hvor grensen går, og slike perioder kan man lære masse av!
  Du er så bra og utrolig flink!

 351. Hei Caroline 🙂
  Tror nesten alle på ett eller annet tidspunkt har følt seg påvirket i det samfunnet vi lever i per dags dato, uansett hvilken vei det går. Kjempebra gjort av deg å være åpen om dette, og kanskje til og med litt «nødvendig» for enkelte lesere når du skriver så mye om trening og kosthold (selv om jeg synes det er flott).

  Har tidligere vært kritisk i forhold til LCHF-dietten her på bloggen din. Selv om jeg har gjort det klart at jeg ikke ville gått på denne livsstilsdietten selv, vil jeg si det etterhvert er blitt klart for meg at du er en sunn jente med masse overskudd 🙂 Du stråler, og det gjør man ikke hvis man er syk. Takk for et reflektert og fint innlegg!

 352. hei!
  synes det er så utrolig trist at du skal bli sett på som et dårlig forbilde fordi du viser frem din flotte, veltrente kropp. De fleste som ser disse bildene leser også bloggen din, og da vet de at du har den kroppen fordi du trener og har et bra kosthold, ikke fordi du ikke spiser. dermed blir det helt feil å si at du kan gi folk spiseforstyrrelser ved å legge ut slike bilder, og i hvertfall nå når du i tillegg har postet dette innlegget hvor du forteller at å slutte å spise IKKE er veien til en slank kropp.

  Jeg synes at du har en nydelig kropp som du bør få lov til å vise frem og være stolt over! stå på videre <3

 353. Takk! Det er så HERLIG når kjendiser og personer som folk ser opp til viser sin menneskelige side og at de faktisk også har hatt det vanskelig. Det motiverer. Igjen; takk!

 354. Hei.
  Jeg leser vanligvis ikke bloggen din, eller andre for den saks skyld, men har fått med meg mediehysteriet rundt deg den siste tiden, og følte jeg måtte inn og lese dette innlegget, og etter å ha lest det vil jeg komentere.
  Synes det du skriver her er utrolig bra, og viktig å få frem.
  Jeg har selv alltid vært tynn, og gjennom hele livet fått høre at jeg er for tynn, at jeg ser syk og og må spise mer. Dette førte til at jeg som 12-13 åring begynte å tvangsspise for å prøve å legge på meg, uten at dette egentlig hjalp, dette foregikk i kanskje 10 år.
  Når jeg var ute blandt folk, og spiste med andre, så spiste jeg så mye at jeg ble kvalm, for å slippe komentarer på matinntaket mitt. og jeg turte ikke gå på toalettet på hvertfall en halvtime etter måltidet, uansett hvor mye jeg måtte, i frykt for at folk skulle tro at jeg kastet opp maten igjen.
  Det endte til slutt med at jeg mistet allt som heter matglede. Jeg forbandt mat med tvang og plikt, og klarte ikke å nyte det. Det resulterte med at jeg til slutt nesten ikke orket å spise, for jeg følte så stort press rundt det.
  Dette ble verre og verre, til jeg til slutt en kveld ringte moren min gråtende og fortalte at jeg var så sulten, men jeg klarte ikke å spise, for tanken på mat gjorde meg dårlig. da hadde jeg ikke spist hele dagen.
  Etter å ha fått hjelp av en terapeut, så har jeg nå endelig fått ett godt forhold til mat, og nyter maten, og føler ikke noe press om å spise mer enn det jeg trenger. Men hver gang noen kommer med en kommentar i forhold til kroppen min, eller matvanene mine, så må jeg kjempe for ikke å begynne å tvangsspise igjen.
  Håper du klarer å komme gjennom til folk og få dem til å forstå at stygge komentarer sårer like mye, uansett hvilken side av skalaen man er på, og at folk forstår hvor mye de kan ødelegge livet til andre med komentarene sine.
  Ønsker deg lykke til videre, og at ikke alle de stygge komentarene har såret deg for mye, du er flott som du er.
  Håper folk kan skjønne at vi ikke trenger en bestemt kroppsform som alle må passe i, det viktige er at man har det godt med seg selv, og lever ett sunt og friskt liv.

 355. Bra innlegg 😀
  I starten da jeg begynte å lese bloggen din, trodde jeg du var en overfladisk jente som aldri spiste eller gjorde noe annet enn å trene. MEN etter å ha fulgt med den i et halvt år, så er denne bloggen, Norges beste!
  Du er ei herlig jente som ikke er i nærheten av det jeg trodde!! Elsker dine sunne tips, og motivasjonen du har for å trene! Du er et godt forbilde, og inspirerer mange!! Du er herlig Caroline! 😀

 356. Utrolig bra skrevet Caroline! 🙂

 357. […] Norges største blogger, fotballfrue Caroline Berg Eriksen, skapte debatt da hun la ut bikinibilder av seg selv på bloggen sin. VGnett kunne melde at Caroline ble beskyldt for å spre et usunt kroppsideal og bloggeren Vampus fulgte opp med å legge ut bikinibilder av seg selv.  Nå har Caroline svart med et blogginnlegg der hun innrømmer å ha hatt et usunt forhold til mat en periode i fortiden, men at hun nå er sunn, frisk, full av energi og har stålkontroll på både ernæring og trening. […]

 358. Jeg må bare si tusen takk for at du publiserte dette innlegget. Jeg sliter selv med selvbildet, noe som har resultert i en lang periode med lite næring og mye trening. Innlegg som dette får meg til å føle meg mye bedre, og at et menneske jeg ser opp til har slitt med det samme som meg, hjelper veldig. Jeg ser på deg som så sterk, fremgangsrik og fornuftig, og å se at du har kommet gjennom en slik periode såpass bra som du har er virkelig beundringsverdig! Jeg håper en dag at jeg kan se tilbake på min nåværende periode på samme måte som du fremstiller i dette innlegget. Igjen, tusen takk for et utrolig godt innlegg- made my day 🙂

 359. - Amalie

  Du er virkelig supermodig som skriver om dette, du er fantastisk nydelig!! 🙂

 360. Utrolig trist, egentlig! Men bra skrevet.

  Jeg er snart 14 år, men har allerde begynt å oppleve problemer med spisingen min. Det er ikke det at jeg ikke vil spise, for å slanke meg. for jeg vet allerede at jeg kanskje er litt vel tynn. Men greia er jo at jeg rett og slett aldri er sulten, eller har noen spesiell matlyst. En dag jeg kom hjem, hadde vært ute å maten noen dyr til naboen jeg passet, sa det stopp til meg også. Det var bare 20 meter igjen til huset, men jeg måte sette meg ned, pga at jeg ble helt utmattet. Jeg ble så sliten og trett at jeg trodde jeg skulle sovne. Jeg satt meg rett ned på fortauet, og hvilte litt. Det så helt sikkert ikke smart ut, men var ikke annet jeg kunne gjøre! Det var steksol, og jeg hadde ikke spist på 3 dager, og heller ikke drukket noe spesielt. Når det da er opp til 30+ ute, blir det vel nok. Jeg gikk inn døra, og kjente meg enda svimmel. Jeg la meg rett ned i gangen, og i det jeg skulle reise meg opp besvimte jeg. Jeg var hjemme alene, så jeg måtte ringe mamma og be hu komme hjem. Jeg fikk ikke låse døra når jeg var på do eller i dusjen, fordi mamma var så hysterisk. Nå går det bedre, men jeg blir fortsatt veldig svimmel og kvalm av å gå en liten tur ut. går jeg over 3 km, kjenner jeg at trettheten kommer, og jeg må rett og slett be mamma hente meg, og dra hjem. Det er egentlig helt jævlig! Er ikke noe jeg vil.. Men jeg vet at hvis det fortsetter sånn, kan det en dag ta slutt. Og det er ikke noe jeg vil. Og ja, jeg er enig, jenter på min alder er alt for kroppsfiksert, og det kan skade mye.

 361. utrolig bra skrevet og selv setter jeg stor pris på at du deler dette med oss!

 362. Jeg elsker slike innlegg som dette. Alle disse avsnittene får meg til å føle meg som en vakker, selvstendig kvinne som er sterkere enn jeg visste jeg var. Det får meg til å føle at selvom jeg ikke har store pupper og stram rumpe, så er jeg fin i høyhelte sko og et drømmeoutfit jeg vanligvis ville tatt på med krum rygg.
  Du virker så fantastisk. Du fremstår som en sunn kvinne som holder vekten på plass med sunne tiltak. Du er heller ikke alene om å være naturlig tynn eller å elske å trene. Jeg har alltid vært som en strek, lang, og jeg var på vei til å bøye kroppen mer og mer fremover jo mer jeg vokste, i stedet for å rette meg opp og være stolt. Men jeg rettet meg nogenlunde opp da folk begynte å kalle meg lang, slank og elegant.
  Jeg har en enorm lidenskap for å jogge, det er det aller beste jeg vet. De gjør alt for meg, gjør meg glad – fjerner sorg og sinne. Jeg tenker når jeg jogger, repeterer lesestoff til viktige prøver slik at jeg husker det bedre. Jeg har vært utrolig ufornøyd med kroppen min også – tenkt at armene er for lange og at puppene er alt alt alt for små. Dette var på vei til å avta da jeg plutselig fikk en diagnose som heter skoliose. Det går ut på at ryggsøylen er skjev (i mitt tilfelle er den formet som en S), og ofte forårsaker skoliosen en pukkel på ene siden av ryggen. Jeg fikk vite at jeg skulle gå med korsett i et år for bare noen måneder siden.
  Og her sitter jeg.
  Et hardt plastikk-korsett som går fra midten av rumpa og halvveis over skulderbladene, foran går korsettet rett over skrittet og rett under puppene. Plutselig begynte jeg å verdsette rumpen min mye mer, men nå er den bare helt grusom i korsettet. Den blir klemt flat – og jeg som pleide å ha en sprettrumpe uten å trene den noe særlig! Puppene mine, som jeg aldri har likt, er derimot mye finere i korsettet, faktisk blir de mye mer fremtredende. Og ryggen min er rett uansett hva jeg gjør.
  Korsettet gjør meg mye mer bevisst på kroppen min. Jeg må legge om måten jeg kler meg på. Vanlige ting som å bøye seg, puste med magen, ligge i bukleie, spise, le, hikke, hoste … slike ting må jeg finne nye metoder på.
  Noen ganger er jeg så utrolig sint på korsettet, jeg har bestemt meg for å grave det ned i hagen straks jeg er ferdig med det. Eller smelte det til en do. Uansett, så vet jeg at dette gjør noe med meg. Det gir meg maaaasse erfaringer, og dessuten gjør det meg til en sterkere person enn jeg allerede er. Jeg har allerede begynt å mikse klær som vil skjule korsettet mest mulig. Jeg har bestemt meg for å være mye mer vågal i klesstilen – og det er en avgjørelse som jeg aldri ville tatt ellers.
  Kanskje vanskelig å forstå hvorfor jeg skrev en hel bok i kommentarfeltet, men jeg prøver bare å få frem at utnytt det fine med kroppen så lenge du har det, for en dag vil det kanskje komme noe i veien, slik korsettt gjorde med meg. Vær fornøyd med det du har, og slutt å sutre over det du ikke har! Alle kan ikke ha ALT.

  1. <3 you go girl!

 363. tøft av deg å skrive om dette! Du er flink 🙂

 364. Karoline

  Caroline; dette var et flott og ærlig innlegg! Jeg har selv problemer med vekt og mat, og jeg har lidd lenge nok. Blir aldri bra nok, aldri attraktiv nok og den biten der. Jeg synes du er en fin kvinne, og syntes at du som forbilde fortalte noe fra ditt liv, er positivt! Det er ikke lett å være ung i dag, det kan jeg på mine 17 skrive under på! Mange har det lettere enn andre, og slik er det bare. Takk for at du var ærlig!

 365. Først vil jeg bare si at jeg er utrolig imponert over inlegget ditt! Jeg syns det er veldig fint at du har «åpnet» deg på denne måten for at folk kan forstå deg på en annen måte, og forhåpentligvis ikke dømme deg:)
  Men jeg tror også at for jenter i den mest sårbare alderen (starten av puberteten ol), er det vanskelig å akseptere seg selv, selvom det er noe man vil innerst inne:) Vi alle (som regel) har noe ved kroppen vår vi ikke er 100% fornøyde med, men dette er nok vanskeligere å takle i den aller mest sårbare tiden vår:) Vi som er litt eldre kan akseptere dette eller gjøre noe med det på en sunn måte, men når man er yngre er dette desverre vanskeligere:( Jeg tror noen mener at dine bikinibilder vil få jenter i en sårbar alder og de som føler de har noen ekstra kilo på kroppen, til å ville bli like tynn som deg (ikke at du er usunn eller for tynn), men få en like fin og trent kropp som deg:)) Men desverre vil noen gjøre dette på feil måte:( Jeg personlig syns du har fått mye ufortjent kritikk ang bildene, ja du er et forbildet, men du er en av mange, og bilder av tynne kropper finner man overalt uansett:)
  Igjen vil jeg bare si at dette innlegget var imponerede, og rørende!:)

 366. Takk for at du deler! Jeg har selv hvert inne i denne sirkelen, og det kan føles så utrolig ensomt. Det er jo faktisk langt fra sannheten, men det ser man ikke før man blir frisk. Mange jenter sliter idag, og det tilbys dessverre lite hjelp.Jeg var heldig og var en av de som fikkk hjelp. På mitt verste veide jeg rundt 35 kilo og løy og lurte meg unna tvangsforing. Idag er bmi, vekt og ikke minst tankegang normalt og jeg er frisk! Igjen – takk for at du er modig og deler 🙂

 367. Takk! jeg fikk tårer i øynene av ordene på slutten. har vært igjennom nøyaktig det samme selv. Blir alltid motivert av å lese bloggen din 🙂 Så jeg håper du fortsetter lenge lenge 🙂 Takk igjen for et supert innlegg!!

 368. Dette innlegget var utrolig bra! Jeg har selv nettopp hatt en utrolig tung periode på grunn av dårlig selvtillit. Å være 14 år og få slengt i trynet at man har blitt feit er ikke enkelt, og spesielt ikke når det kommer fra gutten som er bestevennen din.

  Det har kommet seg nå, og dette innlegget hjalp stort i og med at jeg ser opp til deg. Tusen takk Caroline, du er helt fantastisk, og bloggen din er kjempebra! Stå på! <3

 369. takk for at du tok deg tid til å skrive om dette! det hjelper så utrolig mye 😀

 370. Herregud, nå fikk jeg nesten tårer i øynene. Kjempeflott skrevet, det er slike ord som motiverer meg 🙂

 371. Birgitte

  Du er kjempe tøff som forteller denne historien Caroline! Stå på og vær stolt av deg selv : D

 372. hei caroline 🙂

  du har sånn en fin kropp, jeg er 26 år og vil gjerne få mer magemuskler, men jeg arbeider så mye og har ikke mye tid siden jeg er turnuslege har jeg ikke så mye fritid. er det nok å trene 1 og en halv time to ganger i uken, altså 3t trening per uke??

 373. Dorothea

  Hei! Jeg er en jente fra Bodø som leter etter ungdom som har eller har hatt en spiseforstyrrelse. Grunnen er at jeg helt enkelt trenger ungdom som har eller har hatt problemer med spising til å svare på noen helt greie og 100% anonyme spørsmål til ett inlegg i avisa nordland (ANung), som skal skrives for å gjøre flere unge oppmerksome på at normal slanking, eller andre muligheter vil være mye bedre enn å utsette kroppen sin for en spiseforstyrrelse..
  For å kunne gjøre dette trenger jeg en person jeg kan snakke med (over mail, telefon eller blogg) som helst bor i nordland. Kjenner du en person jeg kan kontakte, eller bor du selv i Nordland? Trenger noen som har lyst til å gjøre en god gjerning for andre unge! Blir veldig glad for svar! MVH Dorothea i ANung. Jeg vil helst kontaktes på mail: dorothea_95@hotmail.com

 374. Jeg deler samme tanker rundt dette emnet som deg Caroline. Når det gjelder mat og sunnhet så er det faktisk ikke så mye som skal til for å bytte ut usunne varer med sunne som smaker nesten det samme. Fortsett med oppskriftene dine! Har prøvd de pannekakene du publiserte og må si de falt veldig i smak. Spiste de riktignok med rørte jordbær og vaniljekesam – noe som kan anbefales 🙂

 375. Du er helt fantastisk! Du løftet dagen min tre hakk opp! Tusen takk

 376. Hei, takk for at du delte dette med oss. Får utrolig mye motivasjon til å klare å komme meg ut av en spiseforstyrrelse! Du er virkelig en helt unik og fantastisk blogger! 🙂

 377. Du er veldig tøff som deler noe så personelig og vanskelig.Bare å lese dette hjelper for en som holder på å kjempe seg tilbake fra en spiseforstyrrelse.Det er veldig viktig at dette temaet blir belyst på en ordentlig måte.

 378. Det hørtes ut som en veldig tøff periode. Du er tøff som deler! Du har nok vært ordentlig syk med overopptatthet av kropp, form, mat og vekt, men virker som om du er noe friskere nå. Det er jo ikke forbudt å være interessert i mote og trening; )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *