A little makeup to look natural

Etter trafikkork ut av en annen verden, kom jeg meg endelig til Oslo etter nesten tre timer på veien. Mareritt. Derfor ble jeg ekstra glad da to av mine favorittprodukter ventet på meg i posten fra Coverbrands. Har skrantet litt i sminkepungen på akkurat disse to produktene en stund, så dette var høyst trengende.

Mattepapir har jeg blitt flittig bruker av siden jeg gikk til innkjøp av det til bryllupsdagen i fjor. Rett og slett en venn i nøden! Brukte et fra Shiseido tidligere, men gikk over til Glo sitt da jeg fant ut av Shiseido tester på dyr.

Før

Etter

Dette har også vært fast følgesvenn i veldig lang tid, siden april 2010. Køpte nytt i januar, og det er fortsatt litt igjen. Et urolig bra og langvarig must.

Nytt

Halo Hydrating Perfect Powder får du kjøpt her. Skriver du inn koden 7udus, får du 10 prosent ♥ Det samme får du om du kjøper GloBlotting papers, disse finner du her.

Reklame

82 kommentarer

 1. Okei, til tross for at eg er veldig lei all reklamen (skjønnar det er jobben din!), so blei eg voldsomt nyskjerrig på ka i all veerden det papiret er for nåke!

  1. Tror det er sånne servietter for å fjerne overflødig olje og gjøre huden litt mattere 🙂

 2. hva er egentlig det første?? sminkefjerner eller sånn til å fjerne overflødig sminke?? :):)

 3. Hei!
  Jeg ser at du skriver at du sluttet å bruke Shiseido fordi de tester på dyr, og hvis ikke jeg tar helt feil så synes jeg å ha lest at du også er motstander av bruk av pels (altså ekte pels). Jeg synes heller ikke man skal teste på dyr, og jeg bruker ikke pels, men det er mest fordi jeg personlig ikke synes det er noe fint (bruker ikke falsk pels heller). Jeg har sett at flere kjendiser henger seg på kampanjer (hvis man kan kalle det det) hvor de støtter div. organisasjoner som bekjemper bruk av pels (blant annet denne ”100 kjendiser mot pels”). Noen ganger har jeg vurdert og støtte opp om sånne saker selv, men så begynner jeg å tenke om jeg kanskje vil fremstå som dobbeltmoralsk, jeg tenker; ”er det riktig å kjempe for dyrs rettigheter til å beholde pelsen, når jeg mer enn gjerne kan slenge de på grillen”. Dette er selvfølgelig satt litt på spissen, men jeg håper du skjønner hva jeg mener! :p Jeg bare lurte på hva du tenkte rundt akkurat dette? (beklager hvis dette ble et veldig langt innlegg, men jeg ble så nysgjerrig :p)
  Ønsker deg en fortsatt fin søndags kveld! 🙂

  1. Vet at spørsmålet ikke var til meg, men så kommentaren din, så derfor må jeg bare si min mening! Beklager det :p
   Men å spise er et behov man har for å overleve, så derfor er det naturlig. I tillegg så slaktes ikke dyr som er utrydningstruet og de lider heller ikke før de blir avlivet, og selve avlivelsesprosessen er kjapp og effektiv. Mens pelsoppdretten foregår helt annerledes. Her blir de holdt i små bur og de blir ikke behandlet bra. I tillegg dør de for at pelsen skal brukes til ingen ting annet enn mote,(Eskimoer og stammer i afrika er vell kanskje de eneste jeg kommer på som faktisk har behov for pelsen, skinnet for å overleve)
   Konklusjon: Mot pels og testing på dyr, ikke i mot å spise dem! Men igjen, så var jo ikke dette spørsmålet til meg :p

   1. Ikke tenk på det, interessert i å høre hva andre mener! 🙂 Du har et veldig godt poeng, enig i det du sier! 🙂

   2. Pelsen får en «dødslukt» i seg hvis dyrene blir avlivet først, derfor blir de ofte flådd levende. Du kan ikke sammenlikne dette med kjøttindustrien. Ikke at den heller er feilfri (kyllingoppdrett, til eksempel, der fuglene gjerne blir stuet sammen o får svært liten plass å bevege seg på), men stygge tilfeller forekommer mye oftere i pelsindustrien.

   3. rart du ikke kommer på samene, som finnes i ditt eget land 🙂 de bruker reinsdyrskinnet til bl.a. fottøy, sitteunderlag mm 🙂

   4. Julie kristine

    Og du vet at når kylling drepes, blir de kjørt gjennom et strømbad, og derretter flådd? Om en kylling da ikke har dødd i strømbadet, blir den flådd levende.
    Og de lever heller ikke bra – trange områder, der de ofte får såre, og ødelagte føtter. De blir foret opp på raskest mulig tid, for raskest mulig salg. Sa en del lider nok før de blir drept, eller «avlivet» som du kaller det.

 4. Camilla

  Hei, jeg har kjøpt de blondewedgesene fra Aldo, men sliter fælt med å komme oppi dem, og de er ikke for små i str. Hvordan synes du dem er å få på??
  Mvh <3

 5. Camilla

  Bra at du byttet, ettersom Shiseido tester på dyr, som du selv sa;)

 6. Hei!

  Kanskje du kunne skrevet litt om hva du får ut av reklame innleggene dine? Får du penger, produkter eller hva? Det er jo det som er viktig. Nå står det bare REKLAME og det sier oss jo ikke så veldig mye….. 🙂

 7. Jeg har også Halo Hydrating Perfecting Powder – kjempe bra, og veldig drøyt som du sier!
  Har vært på Coverbrands nettside, men finner ikke mattepapiret. Kanskje det ikke er til salgs enda, ikke vet jeg – men kanskje du gjør?

  1. Fotballfrue

   De får visst påfyll i morgen 🙂

   – C

  2. Hei Anne

   Det er lagt ut nå her:

   http://www.coverbrands.no/no/shop/glo-minerals/glo-minerals-blotting-papers/

   Hvus du oppgir rabattkode: 7udus ved bestilling får du 10% på produktet.

 8. Ragnhild

  Det øverste produktet som du skriver om, mattepapir, hva er det egentlig? Kan ikke så mye om sminke utenom de helt basic tingene. Eller er dette kanskje også en basic ting? :/ Hehe..

  1. Fotballfrue

   Tar bort smuss/fett og blank hud på 1-2-3 😀

   – C

 9. Merethe

  Hei!
  Jeg lurte på de papirene du snakket om, men jeg klarer ikke finne på de coverbrands?!

  1. Fotballfrue

   De kommer i morgen,linker da 🙂

   – C

  2. Det er lagt ut nå her:

   http://www.coverbrands.no/no/shop/glo-minerals/glo-minerals-blotting-papers/

   Hvis du oppgir rabattkode: 7udus ved bestilling får du 10% på produktet.

 10. Charlotte

  Det er veldig bra at du har byttet merke, men hadde ikke du nettopp en konkurranse hvor man kunne vinne produkter fra Schwarzkopf? Disse produktene er jo etter all sannsynlighet dyretestet. Syntes det er litt dobbelmoralsk. Det virker ikke som om du bryr deg så mye om det. Så på et tidligere innlegg at du bruker Piz Buin-solkrem, dette er også dyretestet om du ikke visste det 🙂

  1. Fotballfrue

   Om piz buin og schwarzkopf fant jeg nettopp ut. Jeg bruker ikke disse merkene,og konk. var arrangert av Nettavisen:) Så jeg er nok ikke dobbeltmoralsk.

   – C

   1. Charlotte

    Da er det jo litt annerledes 🙂 På http://www.dyretesting.no finner du lister over hva som er testet på dyr og ikke. Litt lettere å holde oversikt da, så du slipper få sånne overraskelser i fremtiden og må kjøpe nye produkter 🙂

   2. Isabelle

    Mulig jeg tar feil, men syntes det stod i det innlegget til Schwarzkopf-konkurransen at du var «avhengig» av got2be-hårspray? Da bruker man jo merket. Men uansett; bra om du tar avstand fra dyretestede produkter. Det burde alle gjøre! 🙂

 11. Skjønner ikke helt hva de papirene skal brukes til, kanskje du kunne forklart litt dypere? Hadde også vært greit å fått litt mer informasjon om det pudret : )

 12. Anniken

  Jeg får ikke rabattkoden til å funke, men den funker kanskje fra i morgen tidlig?

  1. Fotballfrue

   Den virker kun på disse to produktene 🙂

   – C

   1. Anniken

    Fikk det ikke til å funke, men jeg er litt amøbe når det gjelder slike ting så mulig jeg gjør noe feil.

 13. Siden du ikke liker produkter som er testet på dyr, så vil jeg bare tipse deg om at ingrediensene i TIGI Bed Head sjampoene er testet på dyr, – det gjelder også de andre TIGI produktene. Det er jo ikke det ferdige produkt, men det er uansett dyretestet :/
  Anbefaler heller JOICO, som da ikke er testet på dyr, men fremdeles er en mye bedre frisørsjampo 🙂

  Beklager for kommentar som ikke hang så mye sammen med innlegget, men jeg ville bare informere litt. Er veldig imot dyretesting selv, så da er det greit å si ifra :)!

 14. Bruker man mattepapiret når man har sminke på, eller når man har hatt av seg sminken? Hva slags pudder var det i smashbox-krukken?

 15. Rabatt liker vi 🙂

 16. Hei!
  Jeg lurte på hvilken farge du bruker på smashbox produktet? Fair, Light eller Medium? Er så usikker på hvilke som passer min hud best.

 17. Hei. Jeg ønsker å referere til Dagbladets innlegg ang salg av varer gjennom Treasures og ønsker ditt svar på dette.

  1. Fotballfrue

   Usikker på hvilket innlegg i Dagbladet du mener nå, men here u go: http://fotballfrue.no/?p=7034
   http://fotballfrue.no/?p=7140

   – C

   1. Takk for det. Synes det blir patetisk av avisene å kaste seg på med en gang det ligger et agn der ute. Alle som har en «bedriftsidè» i Norge får på pukkelen. La Janteloven dø!
    🙂 Ha en flott dag i regnet

 18. Hallo 🙂

 19. ååh, de der papirene må jeg prøve! sliter veldig med glinsende hud nå på sommeren! ser ut som en discokule nesten.. TAKK for tipset! 🙂

  ha en fin uke! klem

  1. Fotballfrue

   Bare hyggelig 🙂

   – C

 20. Solrun Marie

  Finnes det en vanlig butikk man kan få kjøpt glo minerals på?

  1. Parfymelle:)

 21. Åj, må si du var oversminket på brudebildet! Så nesten litt skummelt ut.

  1. Fotballfrue

   Så koselig av deg!! Hvilket bilde? Jeg var overhodet ikke oversminket 🙂

   – C

   1. herregud line… caroline så flott og smashing ut på absolut alle bildene… er det mulig?
    bra svart, c! <3

 22. Vis oss kleskapet ditt 🙂

 23. Jeg blir helt nedfor av at din er den mest leste bloggen i landet. Det eneste du skriver om er jo perfekt ytre, perfekt forhold, perfekt kosthold. Nei, jeg har ingen kviser – nei, jeg er heeeelt usminket. Jeg synes synd på tenåringer som leser denne bloggen og tror at du er ekte. Til og med når du sørger tar du lettkledde bilder av deg selv.

  1. Fotballfrue

   Og jeg blir så forbanna oppgitt av mennesker som deg! Det er tydelig at du ikke har satt deg inn i bloggen min for fem flate øre,for da hadde du hatt en helt annen oppfatning. Du kommer alltid med et eller annet usakelig hver eneste gang. Det holder nå! Kom deg vekk fra fordommene dine og skaff deg litt kunnskaper før du kommenterer. Dette blir for trist altså.. Helt ærlig..

   1. Marianne

    eva I: Dette blir rett og slett for dumt. Som Caroline sier, sett deg inn i bloggen hennes ,så ser du at alt er ikke en dans på roser for henne heller. Men som kanskje mange har lagt merke til, er Caroline et meget positivt menneske, som greier å se det positive i ting og finne alt det fine. Uansett hvor trist og trått alt kan være. Bloggen hadde antageligvis ikke vært like inspirerende å lese om Caroline skulle lagt ut om alt det vonde og såre i livet og blogget om alt det negative og triste som til tider kan ramme en. Fortsett med din positive utstråling Caroline, er så godt å lese om folk som har det bra, føler seg vel og er stolt av det:) du er fantastisk 🙂

   2. Silje B

    vanlivis kommenterer jeg ikke de usakelige tingene som blir skrevet her, men nå må jeg bare. Dere vet det er frivillig og lese denne bloggen? om det er så fælt for dere å lese om hvor perfekt Caroline har det, hvor gøy hun syns det er å holde seg sunn og ha et godt kosthold så la være å lese bloggen da!!
    er vel ingen som tvinger dere til og lese. Det er synd at verden har blitt sånn at det ikke er lov å ha det godt, er lov å lykkes og ha suksess, finne drømme mannen.

    Og for dere som mener Caroline kun skriver om hvor lykkelig hun har det og overflate ting, Beklager ikke for å rippe opp i det Caroline, men for dere…les litt mer i bloggen så ser dere at hun har skrevet om to triste dødsfall hun nettop har vært gjennom.

    Caroline. du er den eneste bloggeren jeg bare MÅ innom mange ganger om dagen for å lese. Du skriver kjempe bra og det er gøy og lese om deg og din hverdag. Du er inspirerende både treningsmessig, og kosthold. Pga deg begynte jeg på lav karbo kosthold,

    Keep up the good work! og dere andre: er det så fælt for dere..ikke gå inn og les bloggen da!!

   3. herregud. det blir for dumt og komme med kommentarer som at «åå du prøver å fremstå som såå perfekt» for let me enlighten your world a little bit: ingen er perfekte! men vi prøver alle å være den beste versjonen av oss selv som man kan bli. dette gjelder selvfølgelig også for toppbloggere. Caroline er kanskje ikke det beste forbildet, man har alle sine ting, men jeg tror da ikke hun har påstått å være det heller?! Hvor tar dere det egentlig fra at bloggere tror de er så mye BEDRE enn alle andre? man forteller bare om sin egen hverdag og ting, så får vel folk heller velge om de vil ta del i det eller ikke. værre enn det er det jo slettes ikke 😉 Amen!

  2. Ida Marie

   HERREGUD! Jeg er 15 år og kan ikke tenke meg et bedre forbilde eller en større inspirasjon enn Caroline.. Det er absolutt ikke noe galt med bloggen hennes, og at hun bare blogger om det perfekte ytre er bare vås!

   Bra du tar slike kommentarer som du gjør, Caroline. Du er, nok en gang, helt fantastisk!<3

   Stå på!

 24. Hei!

  Jeg blir oppgitt av å lese mange av kommentarene du får, folk er virkelig ute etter å finne feil hos deg og bloggen din. Jeg syns det er veldig synd, for jeg syns du virker som en ordentlig jente, både sympatisk og snill! Håper du får en fantastisk sommer!

 25. Jeanette

  Lest denne? http://www.bt.no/forbruker/helse/Kan-bli-fet-av-omega-3-2527321.html Dersom man skal følge de virkelige lavkarborådene vil kolesterolverdiene i befolkningen gå opp og risikoen for hjertekarsykdommer øke. Også antall tilfeller av kreft i tykk- og endetarm vil gå betydelig opp, sier Drevon.

  Skjønner ikke at du tør å leve på så mye fett!

  1. Fotballfrue

   Drevon er en klovn, ingenting han sier angående lchf bør tas seriøst. Mannen har økonomiske interesser i å snakke negativt om lchf :/

   – C

   1. Hvilke økonomiske interesser har han?

   2. Fotballfrue

    Vektklubben.no 🙂

    – C

   3. Ok, skjønner 🙂 Likevel tror jeg nok at de fleste eksperter som er skeptiske til lchf er det på bakgrunn av forskning de har lest. Nekter å tro at folk er så korrupt at de selger meningene sine for penger, etter å ha tatt en lengre utdannelse innen et emne. Hans interesse for ernæring må jo bunne i et genuint ønske i å bidra til et sunt kosthold for folk flest. Syns man bør være forsiktige med å trekke folks meninger i tvil ved å ilegge dem vond vilje. Det er ulike skoler på nesten alle områder i samfunnet, og alle begrunner sine meninger med mer eller mindre godt dokumentert forskning. Jeg tror ikke Devold spiser lavkarbo i skjul, mens han fronter statens råd for ernæring på jobb, for å si det sånn 😉

    Når det er sagt har jeg klokketro på lchf selv, og mener egentlig at det som kommer frem i BTs artikkel er at man bør velge. Enten lavkarbo, høyfett, eller mer karbo og minimalt med fett. Tror ALLE, uansett skole, er enig i at høykarbo/høyfett er ugunstig 😉

   4. Å kalle Christian Drevon for en klovn, da tror jeg ikke du vet hva du snakker om. Han er lege og professor i ernæring og har utgitt en mengde SERiØSE publikasjoner innen ernæring. Det er INGEN seriøs forskning som underbygger noen helsegevinst med LCHF. At du og andre synes at det funker greit er helt i orden det, men seriøs forskning er noe annet!
    Å framstille seg selv som en besserwisser når man ikke har noen utdanning innen fagfeltet, er jo bare dumt…
    Hexeberg som du støtter deg på er ingen anerkjent fagperson i denne sammenheng.

   5. Fotballfrue

    Han kan sikkert masse om kropp og ernæring, det bestrider jeg ikke! Men i uttalelsene til media, kommer det dessverre frem at han kan svært lite om lchf. Han tror blant annet at poenget med lchf er å få i seg mindre energi, og i tillegg påstår han at det spises minimalt med grønnsaker, frukt og bær, og at det derfor er fare for vitaminunderskudd 🙂 Alt dette er jo bare tull, og han burde heller avstå fra å kommentere hvis kunnskapsnivået er så lavt 🙂

    – C

 26. Hei Karoline. Jeg har vært stor fan av bloggen din og liker veldig godt moteinnleggene du har. Jeg synes du er en av de få bloggerne i Norge som faktisk er flink til å skrive, noe som gjør bloggen veldig mye gøyere å lese. Men i det siste har det vært veldig mye reklamebaserte innlegg. Reklame får vi overalt, og jeg synes det er litt kjedelig at jeg nå også blir oversvømt av reklame på favorittbloggen min. Jeg vet jo så klart at du bruker mye tid på bloggen og at du også derfor er avhengig av å tjene litt penger på den. Jeg ville bare uttrykke min mening om denne saken, fordi jeg merker at jeg ikke lenger er like mye inne på bloggen din som jeg var før. Grunnen til dette er på grunn av alle reklamebaserte innleggene.

  1. Fotballfrue

   Det er bare 1-2 innlegg i uken, av 15-18. Jeg synes ikke det er så veldig mye :/ Hadde ikke jeg hatt de innleggene, hadde jeg ike blogget i det hele tatt 🙁

   – C

 27. Hei Caroline!

  Jeg har lest bloggen din lenge og skummer også ofte gjennom kommentarene du får. Konklusjonen min er at man må være ekstremt tykkhudet og ha mot så det holder for å blogge i Norge. Folk har meninger om absolutt alt og de skal også helst gi uttrykk for dette på de mest ekstreme måter, gjemt bak et nick. Jeg nekter å tro at disse folkene som orker å slenge dritt på en blogg, til en person de faktisk ikke kjenner eller har noe forhold til (bortsett fra gjennom bloggen), er slik i virkeligheten og ovenfor «virkelige» mennesker i deres omgangskrets.

  Du er inspirerende på så utrolig mange områder og jeg synes du er knalltøff som orker å legge deg selv ut som en offentlig hoggestabbe. Jeg hadde bukket under for lenge siden…

  Gleder meg til å følge deg videre i mange år fremover 🙂

  Klem fra meg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for gode ord! Noen dager kan det være tøft, men jeg velger å heller fokusere på det positive og på de hyggelige leserne – slik som deg! Du er gull verdt 🙂

   Stor klem til deg <3

   1. 🙂

    Jeg glemte å spørre om en ting før jeg postet forrige kommentar – leser Lars Kristian kommentarene du får? Hva med foreldre, slekt og nære venner? Og hva sier de? Det må være utrolig tøft, også for de som står deg nær, å lese så mye usaklige og usmakelige greier du får servert hver eneste dag :-/

   2. Fotballfrue

    Ja, de fleste av min familie og venner leser alt som blir skrevet, og det er klart at de synes mye av det de leser er uhyggelig.

    – C

 28. Heii 🙂 Bruker du smashbox halo bronzer i tilleg til dette??

  1. Fotballfrue

   Nei, denne sluttet jeg å bruke for litt siden. Har gått over til solpudderet fra Glo, men dette trenger jeg ikke mye av, det er kun for å friske opp fargen 🙂

   – C

   1. Oki 🙂

 29. Når du hadde Schwarzkopf-konkurransen skrev du at du var “avhengig” av got2be-hårspray. Men lengre oppe her ser jeg at du skriver at du ikke bruker det. Hva stemmer da? Håper du svarer på dette, og ikke minst at du publiserer innlegget mitt. Eline.

  1. Fotballfrue

   Ja, det stemmer at jeg var det før 🙂 Brukte kun den, og gjorde det i flere år. Det er først nå jeg har fått vite at de tester på dyr, og jeg bruker den derfor ikke lenger. Noe mer du vil vite frøken Detektiv?

   – C

   1. Hei, jeg lurte paa det samme, men synes det var veldig skuffende at du kaller Eline for «froeken detektiv» 🙁 Du aapnet selv for spm ang. dette ettersom dyretesting og mishandling av dyr generelt er et viktig tema og klart folk vil stille spm. ettersom du nevnte dette. Var litt usmakelig med den siste kommentaren. Like godt bloggen din, men ble litt skuffet her.

   2. Jeg synes du var litt krass i noen av svarene her, Caroline. Du må passe på å ikke være for frekk mot leserene dine. Det virker ikke som Eline var ute etter å kritisere deg. Hun hadde bare et spørsmål… Jeg er enig med UglyAnimal her, med at jeg ble litt skuffet 🙁

 30. karoline

  Mattende «servietter» er genialt for oss med fet hudtype 🙂 Hvilke produkter bruker du når det kommer til rens, serum, krem o.l? Har også fet/blank hud og trenger tips fra en som er dreven 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har normal hud, men har lett for å bli blank i t-sonen 🙂 Jeg bruker produkter fra Ole Henriksen, cleanser to go, krem fra anti-age serien African red tea (passer alle hudtyper) og øyrekremen ultimate lift, og noen ganger truth serumet collagen booster 🙂

   – C

 31. Hei !
  Satser på at du vet svaret på dette. Bruker id mineral sitt pudder i medium , kan jeg da satse på medium når det gjelder dette produktet også ? :))

  1. Fotballfrue

   Det vil jeg tro skal gå fint 🙂 Bruker medium selv, en veldig fin farge.

   – C

 32. Men Caroline da.. Kalle meg frøken dektektiv! kjære vene sier jeg bare.. jeg må jo få spørre om det? synes du ikke? når du en dag skriver en ting, og den neste noe annet begynner jo leserne dine å lure, ikke bare meg.. er jeg dektektiv for det? hehe.. jaja.. du snakker om å være usaklig å kritikken i kritikken du får!!

 33. Ser over her at det ble en skrivefeil, hehe.. Litt travel:p

 34. Hurra!Nå ble jeg gledelig overrasket 🙂 Syns det er kjempefint at du som Norges største blogger skriver om produkter som ikke tester på dyr og er med på å gjøre andre mer bevisst på dette 🙂

 35. Så bra at du byttet når du fant ut at de testet på dyr ! 😀

 36. […] Caroline Berg Eriksen med sin blogg som fotballfrue har nylig laget et innlegg om Glominerals gloBlotting papers. Vi […]

 37. Helle Sønvisen

  Heisann FineCaroline:)

  Hvilken kost skal jeg bruke for å få et perfekt resultat til Halo Hydrating Perfect Powder?
  Ha en fin kveld.

  Mvh Helle

 38. hei:) blei nyskjerig på dette pudderet frå smashbox halo hydrating perfect powder, korleis bruker man pudderet? opp på fondation eller uten, som minerals pudder?? er det eit solpudder?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *