Nye og gamle minner

Tror ikke hodet traff puta før i tre-tiden i natt, det blir alltid seint i seng når jeg er her på hytta. Vet ikke hvorfor, det er vel noe med idyllen, maten og praten med de fine menneskene rundt meg.

Nå har jeg vært oppe en stund allerede, sov faktisk helt til klokken ni i dag. Crazy! Føler jeg har syndet. Har jo nesten blitt en miniferie, dette her. Er utrolig glad for at sola er framme i dag også, så jeg tenker å få med meg en del av den, før jeg kanskje legger ut på en løpetur. Merkelig hvor lite det frister i solsteken. Skal, skal ikke?

Forresten, farmor hadde med seg avisa da hun kom i går, og der var jeg! En hyggelig sak denne gangen, i matpratspalten til SA.

Apropo aviser, jeg gikk på oppdagelsesferd i bladene til mamma i går, og kom over denne utgaven av Dagbladet fra 2007. Glemmer aldri den lørdagsmorgenen jeg bare skulle en kjapp tur innom butikken for å kjøpe frokost før jobb. Jeg ble stående og måpe i flere sekunder da jeg oppdaget at gutten jeg nettopp hadde blitt sammen med, tittet på meg fra avsihyllene.

Haha! Utrolig gøy at mamma og pappa fortsatt har avisa, denne skal jeg ta vare på!

Nei, nå må jeg forte meg ut i sola, blir ikke akkurat brun av å sitte her og taste. Dessuten sitter denne skjønningen i stolen til matmor og venter:

Skrives snart ♥

37 kommentarer

 1. Hei sveis! Så artig at du fant han, litt av noen bilder. Jeg lurer på hvor mye du tjener på bloggen? Er det lov å spørre? Har ingenting i mot at man tjener penger på bloggen sin altså!! 🙂

 2. Han er så skjønn:) Ta deg en løpetur, tenk hvor herlig det er etterpå?! 😀 Savner forresten et godt treningsinnlegg, håper det kommer et snart;) Reiser til Rhodos i 14 dager men gleder meg til å komme tilbake og følge bloggen din igjen <3 Ha en herlig søndag!!!

 3. koselig da!

 4. Hei, fant deg plutselig i min favoritt nettside i Russland
  http://fashiony.ru/page.php?id_n=52359

 5. wow.. skikkelig playboy han mannen din!;P

 6. Jin Silje

  Hei Caroline!

  Visst jeg ikke husker feil, så tror jeg, jeg husker at du har bestilt pakke fra asos.com. (Beklager om jeg tar helt feil nå)
  Jeg bare lurte på hva frakten + toller er og hvor lang leveringstid det er?

  🙂

  1. Du kan lese alt det på siden deres…………

  2. Dette er fotballfrue.no, ikke toll.no. Hvis du er gammel nok til å ha kredittkort og kjøpe ting på nett klarer du vel også å søke opp dette selv? Toll og moms kommer an på vareverdien, handler det om klær er det 10 % toll + 25 % moms + fortollingsgebyr.

 7. Hei, høres ut som en herlig helg, og du trenger nok litt fri iblandt også 🙂 Kos dere!!

  Lurte på om du visste hvor man kan lage sånn noe ala årsplanlegger/skoledagbok eller liknende med bilder man selv velger å ha i ? Driver og leiter på nettet men finner ingenting!
  Hadde satt utrolig stor pris på hjelp!

  Fortsatt god helg 🙂

  1. Sjekk ut personligalmanacka.se. Jeg vet ikke om man ha med egne bilder, men det er i alle fall et veldig enkelt og fleksibelt verktøy for å lage sin egen kalender 🙂

  2. Ragnhild

   tryckdig.se har hvor du kan legge ved bilder..

 8. Ååh elsker hytteidyll=) Hvor har dere hytte?

  1. Fotballfrue

   Ullerøy 😀

   – C

 9. Åh så koselig med Lars-Kristiam! Dere er så herlige sammen!!

 10. Åh, skulle ønske jeg fikk tid til hytta i sommer 🙁
  Et spørsmål, kunne du tenke deg å filme litt av dine reaksjoner når LSK spiller en gang ? haha.. tenkte bare hvordan du reagerte når Lars Kristian ble felt i går ?

 11. skulle bare mangle at du sov til 9 da, når du la deg 3;)
  6 timer søvn må man i alle fall ha!

 12. SarpeRaz

  Idyll <3 Kos deg på herlige ullerøy, det ligger an til en knall dag i østfold i dag. Selv skal jeg en tur på trebåtfestivalen i halden, tusle langs brygga og nyte livet. :))

 13. Så koselig! Sitter selv på en holme i skrivende stund 🙂 og så er det jo faktisk sol ute!!:D ha en kjempefin dag videre! ( og hugo er jo så skjønn! )

 14. Hehe, så moro med mannen din i avisa da!:)

  Klokken ni er da ingenting på en søndag- man trenger jo litt søvn også, særlig med det jetset- livet du lever, det er jo når man sover at kroppen restituerer seg.:)

  Håper noen dager på hytta har gitt deg ro og hvile i kropp og sjel, og at du får en kjempefin søndag i finværet!:)

 15. Aw, for en søting 😀 Ha en fin dag!

 16. haha, så utrolig morsomt :):)

 17. Jeg har et spørsmål til Lars Kristian:
  Er det sånn at man blir veldig knyttet til laget man spiller for? Ser der at han spilte på Lyn før, som nå sliter litt, mildt sagt. Jeg har alltid vært lynfan takket være familie og omgangskrets, og synes det er trist når det går så dårlig med laget «mitt». Hvordan er det da når en skal bytte lag, og om laget en bytter til feks blir rivalen Vålerenga?

 18. liv judit

  Hei ser vi har sammme smak når det kommer til bøker så ville gi deg et tips hvor du finner mange gode bøker i samme sjanger drommebiblioteket.blogg.no

  ha en fortsatt fortreffelig helg

 19. Merker at du har en del flere bilder av Hugo enn av Ronaldo?
  Er det fordi Hugo er «din» hund, og du er mest glad i han? Er Ronaldo forresten
  med på hytta? 😀

  Er ikke ment som kritikk, jeg bare lurer 🙂
  Håper du har en fantastisk helg med familien, det fortjener du!

  1. Fotballfrue

   Nei,jeg elsker begge hundene mine jeg 🙂 Begge er med! Det er vel heller det at Hugo er ekstremt kosete,mens Ronaldo liker å være litt mer for seg selv.

   – C

   1. Okei, skjønner 😀
    Takk for svar, du er så utrolig flink å sette pris på oss lesere. Kjempekoselig ♥
    Begge hundene er jo skjønne, dere er heldige som har de 😉

 20. håå, Alltid koselig å se tilbake på gamle minner : D

 21. HOT bilde av LK! 😉

 22. Hei 🙂 du var nettopp på tv! på petter<3mari på bliss !:)

 23. Åh det ser så deilig ut med hyttetur! er noe av det jeg savner mest med å bo her i stockholm altså, å ikke kunne nyte deilige hytteturer sammen med familien..

  dere er så heldige som har fortsette å få bo i oslo, og at L-K kan pendle til jobben. Ikke mange fotballfruer som er så heldige i lengden i hvertfall! Vi har vel flytta 6 ganger nå!!
  Hvordan tenker du? Kunne du tenkt deg ett opphold i utlandet? eller trives du best i oslo?

  klem

 24. Kom over en artikkel om deg på vgnett for litt siden hvor det var snakk om at du la ut bikinibilder av deg selv, og at dine yngre lesere kan bli påvirket av det.
  Du har en sunn og flott kropp, og jeg mener det blir feil at «alle» stormer mot deg fordi du legger ut bikinibilder av deg selv. Man kan lett finne lettkledde bilder av andre på nett. Dessuten er det mange andre bloggere som legger ut bikinibilder av seg selv, får de noe dum kritikk mot seg? Eller blir de laget en sak av? Nei. Eneste er at leserne komenterer, noe som også dine lesere gjør.

  Jeg kom vel aldri helt til poenget her… Dårlig forklart av meg, men vet ikke helt hvordan jeg skulle formulere det.

  Kos deg så mye på hytta iallefall 😀

 25. Silje Kristin

  Haha, så kosleig 😀

 26. Lilletrille

  «Jeg ble stående og måpe i flere sekunder da jeg oppdaget at gutten jeg nettopp hadde blitt sammen med, tittet på meg fra avsihyllene»

  BULLSHIT! Lættis at du ikke visste at han var avbildet i avisen på forhånd. Var vel derfor du beina i butikken. Din gås! Gir inntrykk av at du ikke visste hvem han var på forhånd. Frøken,,, Gold digger kalles det.

  Ps: Kroppen din er alt annet en sunn!!

  1. Fotballfrue

   Jeg visste ikke det, nei. Flott om du gir utløp for pms-problemene dine et annet sted 😀

   – C

 27. heisann 🙂
  hvor er den lilla shortsen du har på bildet fra avisen fra? veldig fin!

  vil bare si at du er utrolig pen og at bloggen din er utrolig inspirerende 🙂

  Klem

 28. Hytteidyll hørtes herlig ut! xx

 29. Josefine

  Hei! Jeg bare lurte på hvordan du får til den effekten som du har på det øverste bilde? Er det noe du selv fikser i Photoshop eller er det et bilde tatt fra nett?

  🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *