Nelly Secret Summer VIP Sale

annonse

Nå kan du fråtse i salgsavdelingen hos Nelly.com, allerede 3 dager før alle andre medlemmer! Trykk på bildet, eller gå inn her, og tast kodeordet: FOTBALLFRUE. Viktig med store bokstaver.

Selv har jeg klikket hjem noen maritime wedges til halv pris, perfekte å ha på hytta i sommer. Og dere, nå skinner SOLA ♥

Goood shopping!

… og dersom du ikke vil shoppe, men heller lese litt, kan du klikke her for å se den nyeste saken jeg har skrevet for blogit: 3 steg for å snu en dårlig dag.

35 kommentarer

 1. Åh, så flott! Nå skal jeg faktisk klikke den kjolen jeg snakket om på innlegget ditt om Nelly-shooten hjem til meg. Jeg bare lurer på om du brukte xs på shooten, og om den var litt stor, litt liten eller akkurat passe? Er bittelitt usikker på hvilken størrelse jeg skal velge.

 2. Søren, linken virker ikke? Håper ikke kjolen jeg kjøpte igår er på salg nå 😛

 3. Kristin

  Linken virker ikke til meg heller. Var innom noen av de andre bloggerne, og linkene deres fungerte heller ikke..

  1. Fotballfrue

   Fungerer fint her 🙂

   – C

   1. Kristine

    Står «oops fant ikke siden» når man trykker på linken…

   2. Skift nettleser, explorer funker ikke, men mozilla gikk greit.

  2. Hvilke andre blogger kan jeg gå inn på? Jeg kommer forts ikke inn jeg, hm.

 4. Linken fungerer ikke her heller :/

  1. Marianne

   Du må bare gjøre om «…klr-til-kvinner…» til «…klær-til-kvinner….». Altså legg på en Æ så fungerer linken. I hvert fall for meg 🙂

   1. Tusen takk, nå kom jeg meg inn! 😀

 5. Hei Caroline!
  Dette har ikke noe med innlegget ditt å gjøre, men håper jeg kan bare stille deg et par spørsmål for det?
  Har lest litt i innleggene dine ang hair exstentions og sånn fordi jeg lenge har hatt lyst til dette selv. Men det jeg lurer på er hvilken produkter fra Alexander Sprekenhaus du bruker til daglig på håret ditt? har lyst til å teste disse prodiktene men er usikker på hvilke jeg bør velge.
  Lurer også på om du har noen erfaring med bleking av tenner? Eventuellt hvor i Oslo du anbefaler å gå for å gjøre dette?
  Ellers syns jeg du har en suoer blogg! Alltid moro å føle med på bloggen!

 6. Jeg får ikke bestilt fra nelly jeg, siden har hengt seg opp siden i går og de ser ikke ut til å gjøre noe med det…
  Trykker på å bekrefte, og da vil den ikke mer..

  GIR SNART OPP

  1. Fotballfrue

   Jeg måtte velge postoppkrav i stedet for faktura eller de andre løsningene,og da gikk det 🙂

   – C

 7. linken funker ikke jo..

  1. Fotballfrue

   Funker fint her 🙂 les litt på kommentarene her,så får du tips til hva som kan være årsaken.

   – C

 8. Matilde

  Takk og Pris!! Inlegget på Blog-it kom akkurat tidsnok! Tror sannelig jeg skal ta en tur ut av huset og redde verden! Det innlegget var faktisk veldig motiverende! 🙂

 9. Leste om deg i Sarpsborg Arbeiderblad idag! 🙂

  Ha en fin dag videre, Caroline!

 10. hvorfor er salget stengt ? 🙂 linken virker ikke?

  1. Fotballfrue

   Den virker. Se kommentarer over på hva du kan gjøre 🙂

   – C

 11. Hei Caroline! Fikk sånn venneting fra deg på Facebook, men du går vell ikke under navnet Sarah Light? Folk er så frekk.. Just wanted you to know 🙂

 12. gjett hvem det er bilde av på Vålerenga sine nettsider 🙂

  1. Fotballfrue

   Min kjekkas?? 😀

   1. Er nok Lars Kristian ja.. selvfølgelig sammen med endel vålerenga spillere men: http://www.vif-fotball.no/article3178341.ece

 13. Er virkelig ikke sikker på om jeg burde nevne dette eller ikke, men jeg føler at de andre leserne
  dine burde få se hvor frekke og slemme folk kan være!
  På weheartit.com ligger det bikinibildet av deg ute, og jeg får litt vondt i meg av å se
  noen av de kategoriene du ligger under, selv om det fleste var veldig positive!
  Du er så fantastisk flott, Caroline! Jeg unner deg virkelig alt du oppnår, det skal mye til
  for å tåle så mye som du gjør 😀 Du er vakker inside – out, og jeg ønsker deg en deilig helg♥

  Beklager om jeg gjorde et dumt valg i å vise deg det? Vil ikke dra deg ned ♥

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Hva andre mener om meg spiller ingen rolle, jeg vet selv hvor jeg står, og det vet mine nærmeste også 🙂 Jeg vet også hva enkelte tenker om meg, men det er ikke noe nytt, og det går ikke innpå meg 🙂

   Klem til deg, og god helg 🙂

   1. Fantastisk!
    Jeg sprudler virkelig opp hver gang jeg ser bilder av deg på bloggen din, og
    du er virkelig mitt største forbilde innen trening, stil og til og med livet!
    Du har oppnådd så mye i en alder av 24 år, og det er rett og slett beundringsverdig ♥

 14. Får ukentlig nyhetsbrev fra Nelly på min hotmail, men nå når jeg skal betale (etter å ha brukt masse tid på å finne masse varer) finner de ikke adressen min (!!!) Hvordan er det mulig? Utrolig rotete opplegg! Jeg shopper et annet sted :/

  1. Fotballfrue

   Jeg vet ikke hvorfro det er slik, dessverre :/ Dersom du velger klarna faktura, kan det være at det er der problemet ligger, om ikke bostedsadresse matcher med navnet ditt, eller du ikke er over 18, kan du ikke velge faktura som løsning.

   – C

 15. Cecilie

  Hei Caroline 🙂 Jeg lurte på om du noen gang har hatt problemer med at andre damer prøver seg på mannen din eller noen har prøvd å ødelegge forholdet deres? Håper ikke det da, men jeg opplever noe sånt nå med min kjæreste gjennom 3 år, så jeg lurte på om du har noen tips om hvordan jeg skal takle det på en riktig måte? Setter stor pris på svar hvis du gidder :)) Klem, Cecilie 🙂

  1. Fotballfrue

   Ikke i dette forholdet, men i tidligere forhold har det hendt en gang. Det er nå du må stole på deg selv, og på han. Det er veldig viktig at dere snakker sammen, og at han forteller deg hva han mener om saken. Mer er det nesten ikke å gjøre. Stol på at det er deg han vil ha, dersom det er et godt forhold, er det ingenting som skal kunne knekke det 🙂

   Mange klemmer til deg 🙂

   1. Cecilie

    Tusen takk for svar og kloke ord, det hjalp :)) Ja jeg får snakke med han, og ellers velge å stole på han til det motsatte er bevist, han har aldri gitt meg noen grunn til noe annet så… Ha en riktig god helg 🙂 -klem igjen 🙂

 16. Åh, takk for tipset 😀 Har nå handlet maaasse klær på tilbud som jeg lenge har tenkt på å kjøpe. Så ble plutselig dagen litt lysere 🙂

 17. Tusen takk! Nå ble jeg glad! Har nemlig lyst til å kjøpe en sånn festkjole…men har bare syntes det har vært litt dyrt. Men med fri frakt OG rabattkode kan jeg vel ikke si nei…? Er bare litt usikekr på hvilke anledninger jeg kan bruke en festkjole..er jo ikke akkurat på byen og sånn i en alder av 14..:P

 18. Hei Caroline,jeg har mange ganger kikket i bloggen din.Syns du tar utrolig flotte bilder.Du er ei nydelig jente som har bena planta godt på jorda,selv om du ser ut som en gudinne.Det så så koslig ut på hytta hos dine foreldre.Jeg ble litt skuffa da du ikke viste oss bilde av mamman din.Jeg syns alltid det er morro å se foreldre til kjendiser skjønner du.Stor sommerklem til deg fra meg

 19. […] dere samtidig på at dette er siste dagen for dette salget hos Nelly.com, eksklusivt for dere lesere. Ved midnatt får alle andre andre medlemmer tilgang. Husk å bruke […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *