Treasures.no

Joda, så har godeste Tommy Brakstad, mannen som forsøkte å ødelegge store deler av bryllupsreisen vår, tydeligvis prøvd seg igjen. Jeg må bare spørre Tommy, og jeg har hele familien min og alle mine venner i ryggen når jeg stiller deg dette spørsmålet; hva er problemet ditt? Her lager du en sak ut av noe som ikke er en sak, og klarer samtidig å trykke et bilde av meg  når jeg ikke engang har uttalt meg. Hva er det du vil oppnå?  Bare det at du får saken din på trykk, sier mer om medieverden i dag, og hvilke «nyheter» de er ute etter, enn noe annet.

Så her er saken din, Tommy: Du skriver at vi selger billigsmykker dyrt. Du tar opp ett eneste smykke av vårt utvalg på godt over 200 produkter. Dette ene smykket er tilgjengelig hos asiatiske nettbutikker til 21,-, mens vi selger det for 129,-. Da spør jeg deg, kan en norsk nettbutikk konkurrere med det asiatiske markedet? Hvor arbeiderne tjener 10,- i timen, og det generelle kostnadsnivået er en tidel av kostnadsnivået i Norge?

Nei, selvfølgelig kan den ikke det, og på dette grunnlaget blir dermed hele artikkelen din pinlig dårlig! Hva med å sammenligne oss på et fair grunnalg, med nordiske nettbutikker? Sykkelsmykket, som du snakker om, selger vi billigst i Norden, i hvert fall blant de nettbutikkene vi kjenner til.

Ta bare en titt her:

Noen av våre bestselgere, som vi selger billigere enn andre, konkurrerende nettbutikker:

Sveriges største smykkebutikk på nett, cocoo.se, selger sykkelsmykket for SEK 245,-, vi selger dette for 129,-

Cocoo.se selger bestefarsuret til SEK 345,-, vi selger dette for 239,-

Vår besteselger, uglesmykket, selger cocoo.se for SEK 165,-,vi selger det for 79,-

Elefantsmykket selges her til NOK 99,-, hos oss får du det samme til 79,-

Vi importerer ikke smykkene våre fra Asia, men hovedsakelig fra USA og Storbritannia. Vi importerer ikke direkte fra fabrikk, men fra mellomleverandører, og må derfor gi en høyere pris enn hva Alibaba (som du nevner) tilbyr. Dersom du ønsker å handle direkte med fabrikk, må du kjøpe større kvanta, opp mot 300 stk. av hvert produkt, og det er ikke vi interessert i.

Og dette med avbetaling som du så kjekt nevner, er det Klarna som ordner med, ikke vi. Denne prisen er ikke  noe vi  hos treasures.no har «kokt» sammen, selv om du åpenbart skulle ønske det. Dette er avbetaling som alle andre avbetalinger. Du har kanskje avbetaling på vaskemaskinen din? Avbetaling er regnet for større bestillinger, og det er vel strengt talt ingen som velger avbetaling på et produkt til under 200-kroner?

Og helt til slutt, Tommy, kanskje du kan koke sammen en nyhetssak av dette: Visste du at det blant annet finnes Ole Henriksen-produkter på det asiatiske og på det amerikanske markedet, til under hundrelappen, mens du hos nettbutikker i Norge må betale opp mot tusen? De samme stedene finner du extensionshår til rundt tusenlappen, mens du hos frisør må betale kanskje syv -åtte tusen? Visste du at du også kan finne latterlig billige merkeklær der, som selges dyrt her hjemme? Det samme gjelder pyntegjenstander, kameraer, mobiltelefoner, ja – alt. Alt finnes i Asia, men du går vel ikke inn for å lage en sak om alle disse, gjør du?

———————-

Vi hos treasures.no legger ut nyheter hver uke, her er noen fra forrige:

For alle nyheter på treasures.no, kan du klikke deg inn her.

406 kommentarer

 1. Hei Caroline.
  Har ikke kommentert på bloggen din før, men følte bare at jeg vil vise deg min støtte nå! Det er da svært så mye dritt du må finne deg i, jeg synes virkelig synd på deg! Er det ikke det ene så er det det andre. Virker som om media-Norge(deler i allefall) virkelig er ute etter å sverte deg! Selvfølgelig skal du bruke bloggen din til å slå tilbake, sist jeg sjekket var definisjonen på en blogg en ytringskanal, right?
  Uansett, ønsker deg en god helg, stå på videre!

  Klem fra en fast leser som elsker bloggen din!

 2. Camilla

  Knallbra argumentert Caroline 😉

 3. Har du hatt noe som helst kontakt med mannen før han skrev disse sakene om deg ? Bare lurer, for jeg synes det er litt spesielt å angripe en kvinne som han aldri har snakket med før gjentatte ganger på denne måten. Uansett hva som er tilfellet synes jeg at Dagbladet burde nekte han å publisere flere saker for dem fordi det han gjør er slemt. Enten angriper han en av de andre 100 jentene som driver en privat nettbutikk, eller så bruker han Dagbladet fordi han har noe mot deg personlig. På grunn av dette synes jeg han oppfattes som en useriøs journalist, trodde også at Dagbladet hadde bedre ting å skrive om enn akkurat dette.

  Det som også overrasker meg og mange andre er at han har gjort saken om kun din nettside. Jeg hadde forstått det om saken hadde omhandlet feks norske nettbutikker generelt og hatt et litt mer seriøst preg over seg! Nå vet ikke jeg alderen på denne mannen men hvertfall i denne saken synes jeg han virker umoden.

  Til alle de som klager på at Caroline sletter negative kommentarer, det er normalt. Selv om jenta er over 20 betyr ikke det at hun nødvendigvis takler personangrep og unødvendig uthenging bra. Hvis jeg hadde skrevet et innlegg på min blogg, med meningene mine og en eller annen hadde vært totalt uenig, og begynt å dra inn ting som ikke gir mening hadde jeg også fjernet det. Regner med at Caroline gjør det fordi hun ikke vil ha kommentarfeltet på et innlegg som handler om rasisme til å handle om at en eller annen mener hun er for tynn og stygg. ( Sier for tynn som et eksempel, fordi det også har blitt laget en sak om, selv mener jeg jenta har en fin kropp ) Man legger kanskje ut store deler av livet sitt når man er blogger eller kjendis, det betyr ikke at hvem som helst bør få lov til å angripe henne.

  Caroline, jeg håper virkelig ikke at du lar slike ting knekke deg, jeg synes du er en fantastisk dame og at du har uttalt deg på en passende måte om dette. Prisene på nettbutikken din er normale, da jeg først hørte om den tenkte jeg ¨Åh, det er sikkert dyrt fordi hun har råd til dyre ting¨ men ble veldig godt overrasket ! 79,- og oppover er veldig normale priser på smykker. Det å sammenligne et av verdens rikeste land med mest sannsynlig et som er veldig fattig når det gjelder shopping blir for dumt.

  Dette ble veldig langt, men måtte si min mening slik de fleste andre har gjort. Disse menneskene som er enig med Tommy får ti stille. Som min mor sa til meg; har man ikke noe pent å si, så holder man munn.

 4. fyyy, jeg blir så provosert av hva de andre skriver! de hakker ned på deg! jeg synes det er så urettferdig at det går ann! de som har noe stygt og si, bør holde munn. man behøver ikke og skrive negativt på bloggen til noen når de ikke fortjener det! jeg syns virkelig ikke du fortjener dette! du burde få leve livet ditt liv, og andre skulle fått leve sitt eget! har de ikke noe annet og drive med?

  lykke til videre, og ikke la dette gå inn på deg! :):)

 5. Herlighet, dette har jeg ikke fått med meg men dette høres helt latterlig dumt ut..

 6. Kjempebra innlegg Caroline! For en tufs!! Han kan aldri ha kjøpt ett smykke i sitt liv! Mye av det dere selger er både finere og billigere enn man ville fått det på cubus eller hm!!

  Stå på, jeg synes det er helt utrolig hva du har fått til på så kort tid, både med blogge, treasures og alle de andre prosjektene du har gjort!!
  du er dødsflink, og ingen skal ta det fra deg.

  stor klem til deg!

 7. Jeg ELSKER måten du får fremstilt din side av saken på! Du lister opp fakta som får Tommy Brakstad til å høres ut som en uvitende journalist som virkelig har glemt å gjøre researchen sin før han skrev artikkelen. Det er forkastelig at han først går inn for å ødelegge bryllupsferien og nå svartlyse nettbutikken din. Det er godt at du gang på gang klarer å vise alle at du har ditt på det rene. Han har definitivt ikke nådd målet sitt med å stille deg i dårlig lys når du takler kritikken på en sådan bra måte OG klarer å vise at du driver seriøs business gang på gang. har gir deg mye gratis reklame;) Herlig Caroline, herlig!

 8. Jeg merker min respekt for Dagbladet synker og synker. Hva prøver han/de å oppnå egentlig? En seriøs avis er det iallefall ikke. Flaut at en av Norges største aviser henger seg opp i slike ting. Har sympati for deg som tydeligvis har blitt et slags skyteskive for denne journalisten. Meget bra skrevet respons Caroline, stolt av deg og støtter deg !!

 9. Skjønner virkelig ikke hvorfor han gidder bruke tid og energi på dette altså! Jeg støtter deg Caroline!

 10. Kjenner jeg blir helt sinnsykt irritert av visse mennesker! Herregud, Tommy, voks opp! Selvom han kanskje ikke liker deg, eller hva nå enn problemet hans skulle være, så kan han holde det for seg selv. Tror de fleste støtter deg i denne saken! Skjønner ikke hva han styrer med. Blir faktisk forbanna her jeg sitter!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *