You make me stronger

Her er vi rett før middagen i går. Det er ikke feil å pynte seg på en mandag! Det ble den hvite kjolen fra Elise Ryan (annonsebasert lenke) på meg, sammen med pumps fra Aldo, smykker fra Treasures og klokke fra D&G. Lars-Kristian valgte jeans fra Diesel, sko fra Louis Vuitton, genser fra Bruuns Bazaar, og klokke fra Breitling. Er vi ikke fjonge?

Gjett hvor vi endte?

Joda, så ble det Klosteret likevel. Det er så nære, en kort gåtur, så er vi der. Det var da sola tittet frem mot kvelden at ble det avgjort. Dessuten er maten der rett og slett himmelsk. Mer er det ikke å si om saken. Jeg spiste en forrett jeg kunne slåss for å spise igjen. Kamskjell og blomkålbrulee. DET må jeg lære meg å lage!

Lekker anrettet, veldig smart å servere i den lille krukken ved siden av *notere.seg.bak.øret*

Jeg er kjempeglad for at vi valgte å spise middag ute. Et herlig avbrekk på en ellers travel mandag. Lars-Kristian har veldig tett spilleprogram fremover, så det blir ikke mye tid til kos. I dag reiser jeg til Sverige, og kommer ikke hjem før sent på onsdag. Når jeg kommer hjem, har han allerede reist til Trondheim, og kommer ikke hjem før sent på torsdag. Så rekker vi vel å susse litt før han reiser videre til Ålesund på fredag. Der blir han til søndag *puuuh*

Vi blogges når jeg er i Sverige i kveld, ha en fin dag så lenge ♥

99 kommentarer

 1. Hei hei.
  Jeg lurte på omdu ville lage et innlegg om hvordan en bør pynte seg når man skal i brullup.

 2. Syns du kan bli med Lars K. til Ålesund. Ikke feil med hotellopphold veitdu:) pluss at det er superfint her

 3. det ser ut som mannen din har på seg habbo-sko langt ifra:) hihi ! søte da

 4. kjersti

  Så flotte dere var:-)

  Dere ser jo såååå nyforelsket ut;)Høres ut som om dere hadde en fin kveld:)

 5. Dere er nydelige! 🙂

 6. hei! 🙂 jeg lurte på om du kanskje kunne skrive et innlegg om din første (ordentlige) kjæreste 😀 syns det hadde vært kjempe interessant :D:D

  1. Det blir litt feil eller?:P

 7. Jeg skal bestille sko fra asos. Du har jo god erfaring..Hvordan synes du str er der? og har du erfaring fra merket Aldo. Prøvde å lete i bloggen din. mener du har skrevet om det før. fant det ikke-

  Tusen takk om du tar deg tid til å svare 🙂 eller andre lesere her kan også svare hvis noen har erfaring 🙂

  TAAAAKK 😀

 8. Martine

  Så flotte, dere kler hverandre kjempe godt! Gratulerer med 1 års bryllupsdag! 🙂

 9. Utrolig fine begge 2!!
  Får vi se filmen fra bryllupet deres? 😀

 10. Du så strålende ut! Høres ut som en kjempegod middag 🙂 Aldri vært på Klosteret jeg, må dit en gang med min kjære skjønner jeg <3

 11. Dere er så flotte! 😀

 12. GUUD! hvordan får du til håret ditt?? elsker det!

 13. Du er nydelig Caroline! Gleder meg masse til å se bryllupsvideoen deres 🙂

  Ønsker deg en fantastisk kveld videre.

  Julie Anne.

 14. Ann Kathrin

  Heia:)
  Flotte dere er. Fantastisk kjole. Har lyst å kjøpe slik selv. Hvordan er størrelsene på hennes kjoler?

 15. hei 🙂 jeg vet ikke om du har skrevet et innlegg om dette før, men jeg lurer på åssen sminke du bruker? det ser ut som du er normal og ikke bruker så mye sminke. det får jeg aldri til, det enten for brunt ut eller så synes kvisene mine skikkelig.. enten du skriver et innlegg om det ,eller videoblogg, det hadde vært supert 🙂

 16. Ble så nysgjerrig på hvilken skostørrelse du bruker?

 17. hvor er jakka eller genseren du holder i hånden fra? Liker fargen! 😀

 18. Där har jag och sambon min också spist, på min bursdag tror jag det var. Jättemysigt ställe och väldigt proff till service men maten var jag inte så glad i. 😉

  När kommer bilder från pphotoshooten med Rolf? 🙂

 19. Hei. Jeg ville bare si hvor godt jeg liker bloggen din. Det er kanskje ikke så viktig for deg med kommentaren min, men det er veldig viktig for meg og si det til deg(hvis du i det hele tatt ser kommentaren da). Jeg liker bloggen din veldig godt for du blogger om litt forskjellig, og så er du kjempe pen og har en kjempe fin stil. Når jeg blir stor vil jeg bli som deg, fordi det virker som personligheten din er veldig søt og det er jo ikke så rart at mannen dn falt for deg.
  Håper du fortsetter å blogge i lange lange tider, og at du ikke syntes denne kommentaren er rar.

  Hilsen en 13 år gammel jente i Porsgrunn

  PS: Heia Odd Grenland!;)!

 20. Hei du,

  dere er et veldig pent par, virker lykkelige og såå forelsket… Og tror faktisk dere har samme lysekrone i taket som min mamma, hehe.. Jeg blir aldri fast leser av noe blogg, men kom innom her pga alt styret om deg på VG’s forside.. Du har et nydelig ansikt!

  Klem fra meg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *