Mobilblogg: feire oss

Nå drar vi! Legger igjen alt som heter kommunikasjon hjemme, begge to. Men kameraet er med! Oppdaterer dere i morgen tidlig.

Ha en deilig kveld!

71 kommentarer

 1. Syns du ser fantastisk ut Karoline! ikke pynte seg til ettårsdagen selv om det er mandag?? har ikke hørt på makan! selvfølgelig skal man det! Alle normale jenter pynter seg vel når en skal ut å feire noe? spesielt på en romantisk date med mannen! fortsett å blogge på denne måten Karoline! innom flere ganger hver dag! klem til deg!

 2. Anniken

  Hei<3

  Jeg lurte på om du kunne ha laget en smikevideo??

  Klem:)

 3. Ser du svarer flere her. Har sendt deg en mail som jeg hadde håpet du kunne svare på… BH/bikinistørrelse hos Victoria Secret… Jeg er sikker på at du vet alt om det… Det er viktig for meg, skal bestille noe på nett derfra og forsto overhode ikke noe av størrelsene der..

  1. Fotballfrue

   Jeg tok rett og slett mål for å finne min riktige strl. Alt du trenger av info. står på hjemmesiden deres 🙂 Jeg har 32B (blir det samme som 70B, sånn ca.) 🙂

   – C

 4. Så fine dere er! Håper dere har hatt en finfin kveld 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *