Bobler og jordbær

Så er det faktisk mulig å være så lykkelig at det føles for bra.

Det hender jeg får krasse kommentarer fra enkelte, om at jeg fremstiller forholdet vårt så altfor perfekt, men vet dere hva? Jeg overdriver ikke. Det er virkelig bra. Jeg mener, virkelig. Det er faktisk mulig å ha noe helt spesielt sammen med en annen person. Det trenger ikke være krangling eller sure miner hver uke. Selv om et forhold har godt av uenigheter og diskusjoner, trenger det ikke nødvendigvis føre til krangling så busta fyker hver gang. Et sunt og solid forhold er et tegn på at ting er riktig. Jeg tror på skjebnen, noen er bare ment for hverandre.  Men, nok amorprat fra meg! Det ble bobler etter kampen i går, så det passet veldig bra at det ble seier til LSK.

Monogrammet vårt på champagneservietten

Vi drakk to glass hver, og spiste jordbær med sjokolade, før vi våget i oss en liten bit med bryllupskake. Den smakte overraskende bra!

Så sovnet jeg på sofaen, mens Lars-Kristian innstalerte nødvendigheter på MacBooken min. Hehe! Han har altfor mye adrenalin i kroppen etter kamp, og kom ikke slentrende inn i sengen før klokka var godt over tre.

————————–

Nå har jeg en del jobb å kaste meg over, før jeg skal dusje og gjøre meg klar til 1-års middagsdaten vår i kveld. Er det noen som har et bra forslag til spisested, forresten? Vi vil ikke på Aker Brygge, vi har kun dårlig erfaring derfra den siste tiden. Så tenkte vi å velge bort tapas, så ikke San Leandro og ikke Delicatessen. Og, selv om jeg elsker Klosteret, tror jeg det fort kan bli for dystert nå på sommerstid. Any clue?

182 kommentarer

 1. Stine MM

  Hvilke dårlige erfaringer har du fra Aker Brygge? Skal snart en uke til Oslo, og da hadde det vært greit å vite litt om hva som er verdt å prøve ut og ikke! 🙂

  1. Fotballfrue

   Er vel mest Lars-Kristian som ikke liker seg der. Han føler i hvert fall at prisen ikke står i stil til matopplevelsen 🙁

   – C

 2. Marianne

  Du skriver at det er faktisk mulig å ha det veldig bra med kjæresten? SELVFØLGELIG har alle det helt perfekt med kjæresten! Hvis ikke hadde man jo ikke vært sammen med han/hun! Det er vel det folk mener hvis de skriver krasse komentarer. ALLE har jo sin sjelevenn i sin kjæreste, så du har det ikke spesielt… Hilsen ei som er sammen med SIN sjelevenn og fremdeles er like forelsket etter 10 år…!

 3. Linnéa

  Jeg syns absolutt ikke du skal bry deg om krasse kommentarer om forholdet deres! Dere minner meg litt om faren min og stemoren min som fant hverandre da de var 61 og 50, og de forlovet seg og kjøpte hyttetomt etter bare en måned! Jeg syns dere er heldige som har funnet hverandre så tidlig, og det er utrolig inspirerende å se. Jeg har slitt mye med depresjoner, men når jeg ser par som dere får jeg tilbake troen om at jeg også kan få det så bra, og jeg får tilbake troen på ekte kjærlighet:)

 4. Kan du være så snill og skrive resepten på den kaken om du har den? 🙂 hadde vært knall!! wiihu

 5. Så helt herlig ut!!!

 6. Wee Lanson Champagne kommer fra byen min der jeg bor:D Det er et bra Champagnehus, selv om favoritten min er Piper Heidsieck.

 7. Det er herlig å lese om dere to, fine flotte paret 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *