The most perfect rouge. .

GloBlush Papaya. Fast innventar i min sminkepung i nesten to år. Følgesvenn i bryllupet var den også.

Finnes her til 210,-

Du får fortsatt 25 prosent på alle Gloprodukter.

Reklame

39 kommentarer

 1. Bruker akkurat den jeg også 🙂 Og med blushbrushen fra Glo er den helt perfekt!

  Ha en fin kveld!

 2. Solrun Marie

  Tror jammen du har lagt ut til feil link, hmhm 🙂

 3. madelen

  du er flink til å oppdatere bloggen din :)) de likær me 😛 stå på videre og ha en strålende feiring i dag!

 4. Er faktisk ute etter en fin rouge… Er ikke denne vel rød? Synes den ser så sterk ut i fargen, men kanskje det bare er på bildet…

 5. det hørtes bra ut! kan du skrive et smike og klesinlegg om klær og sminke som ikke er så dyre. siden du er blogger og tjener mye, men for vi som ikke har like mye penger vil jo gjerne ha det samme / noe lignende! om du kunne skrive noen must og skrive hvor man kan få tak i det billigere e.l

  tusen takk på forhånd! ha en fortsatt fin kveld:)

 6. Hei. Linken til Glo Minerals blush fører meg til den fine klokka mannen din fikk til gave idag. ;).
  Ville bare si fra.
  Gratulerer med dagen forresten.
  Gleder meg til å se bilde av deg med den nye kjolen.

 7. åssen funket den øyevippe kremen du kjøpte? 🙂 den som skal gi lengre vipper over tid.

 8. hvorfor er det link til en klokke?

  1. Fotballfrue

   Skjedde en feil,skal være i orden nå 🙂

   – C

 9. Kom forresten til å tenke på de jogge skoa du har… oppdaget plutselig funksjonene med tilkoblingen mellom nike + sko og ipod. Fungerer dette bra, hvis du bruker det da..?? Og hvilken modell (nå er jeg usikker på hvilke modeller som kan brukes med den funksjonen også… hehe) ville du anbefalt for løping på tredemølle feks?

 10. Kjøpte meg den for litt siden…Men Syns den her for rosa/rød jeg.. Liker rouge bedre når den er mørkere så du får den friske fargen du får etter en tur ut i friskluft… Regner med du ikke er enig siden du sverger til denne:) ?

  1. Fotballfrue

   Jeg synes nemlig denne gjør nettopp det! Frisk og herlig farge,den er ikke rød,mer rosa 🙂 utrolig fresh. Jeg føler det er den som gir meg farge,faktisk mer enn solpudder 🙂

   – C

 11. Den bruker jeg også! Elsker den fargen og for så vidt merket:)

  1. Fotballfrue

   <3

 12. Den så kjempefin ut!

 13. Noe som ikke har noe med innlegget å gjøre; Kunne du lage et innlegg om hvor i Maldivene dere skal til og hvilket byrå dere valgte, hvorfor den øya osv? Skal jo til maldivene selv, men aner virkelig ikke hvor som er lurt/fint å reise!

 14. Jeanette

  Jeg synes Smashbox sin O-Glow er aller best! Det er en klar gele som blir rød/rosa når den kommer på kinnet.Fargen blir så utrolig fin og det ser veldig natrurlig ut! Fargen blir den som passer din hudtone rett og slett,og da slipper man å bekymre seg om den er for svak eller for sterk farge

 15. Spennende 🙂 ikke rart folk vil bruke deg som produkttester og til reklame, du gjør alt så grundig og bra 🙂 Et lite kort innlegg – men likevel så delikat og smakfullt.. Bare bilde med kosten og den dryssede rougen gjør den så spennende at man får lyst å kjøpe den 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord 😀

 16. Vurderer å prøve den 🙂

 17. Denne bruker jeg også. Perfekt farge, Perfekt glød! =)

 18. Den bruker jeg hver dag, er fastinnventar i min sminkepung 🙂 Den fargen er helt nydelig, gir ansiktet så utrolig mye liv!

  Utrolig bra blogg Caroline ! 🙂 Fast leser, og titter innom flere ganger om dagen 🙂

 19. Kan du være så snill å hjelpe meg med størrelser hos Victorias secret? Sendte deg mail i går… haster litt skjønner du

 20. Aldri prøvd, så takk for tipset 🙂 Alltid på jakt etter den perfekte sminke for meg!

 21. Kjekt med tips 😀

 22. Anniken

  Hei,

  Har du prøvd spraytan (eller hva det heter…) i salong?

  Hvis du har, var det bra og kan du anbefale et sted å ta det?

  Skal i bryllup til helga og er desperat etter å få litt farge på kroppen 🙂

  A

 23. Christine

  Heihei, skjønne du! 🙂 Jeg har tenkt litt på lavkarbo siden du snakket så fint om det, men jeg lurer på; er det dyrt å vre på lavkarbo, og kan jeg gjøre det med laktoseintoleranse? Har tenkt på å lese et par bøker om det som du har anbefalt tidligere, men det er liksom ikke vits om det er for dyrt 😉
  Liker også å bake og snekkere sammen diverse snacks og sånt, er ikke suksessterte noe for lavkarbo»brukere»? Tenkte på at det går an å skjære de i porsjonsbiter, altså små munnfuller, for å så dekke dem med mørk sjokolade 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg tror faktisk Dr. Hexeberg har gitt ut en bok for de med laktosieintoleranse på LCHF nå 😀 Så det fungerer helt fint. Søk på Dr. Hexeberg i søkefeltet mitt også, emner vi tok opp dette spm. i spm. runden med henne.

   Vi opplever det faktisk som litt rimeligere å spise LCHF enn den «normale» kosten som vi var vant med før 🙂 Basisvarer som fløte, rømme og dreme fraiche holder så lenge 🙂

   – C

   1. Christine

    Aha 😀 Takk for svar forresten! Har alltid sett for meg at det er så dyrt liksom. Vurderer å få meg meg forloveden min på å teste det ut 😀 Gratulerer så mye med ettårsdagen forresten. Jeg er så enig i at noen er ment for hverandre, men deres forhold ser ut som et eventyr <3 Gleder meg uansett til jeg og kjæresten min forhåpentligvis gifter oss og feirer mange bryllupsdager sammen. Haha, jeg har glemt hva anniversary er på norsk 😛
    Kos dere i kveld!

   2. Fotballfrue

    Bare hyggelig 🙂 Du må ta med i beregningene alle mellommåltider du slipper og godteri (det er jo faktisk svindyrt) 🙂

    Ønsker dere lykke til med forholdet :))

    – C

   3. Christine

    Ja, det er jo svindyrt. Har erfart det mens jeg gikk gravid for å si det sånn.. Hekta på melkesjokolade med daimbiter i 😛
    Takk skal du ha 🙂

 24. heihei 😀 kan du legga ut alle treningssangene du hører på? og sanger du pleier til dagen å høre på ? <3
  liker bloggen din, og DRIT i om du er tynn eller ei! Du er SUNN og FRISK, det er viktigst! du er flink å trene, og spise sunt! jeg var det for en stund siden, men gikk på et smell… Men så skal jeg reise meg opp igjen, bygge opp kroppen min, spise sunt osv. Jeg skal trene like mye som deg, du er min stor inspirasjonskilde! <3 utrolig at du klarer 1 mil ofte! og at du elsker tredemølle osv. Skal klare å få 5 på siste året på vgs 😉 kan du også legge ut en treningsplan til de som er umotiverte, nybegynnere, mosjonister osv??

 25. Hei Caroline 🙂

  Jeg har ett spørsmål som ikke har noe med innlegget å gjøre men håper på at du ser kommentaren fordet om 🙂

  Jeg lurer på om du kan lage ett innlegg der du forteller hvordan man blir en god blogger, altså gi oss tips om hvordan vi kan få flere lesere til å syntes at akkuratt vår blogg er verdt å lese 🙂
  Jeg skal forresten prøve å lage den bountyen du la ut oppskrift på, gleder meg kjempe mye å har laget ett innlegg på min blogg om det, kanskje du kunne klikket innpå å se om jeg har misforstått noe 🙂

  jeg lurte også på en ting til..
  Om du har laget pikekyss en gang, har du da prøvd å lage med sukrin eller vet du om noen som har prøvd det ? 🙂

  jeg DIGGER bloggen din, å du er en stor inspirasjon for meg !
  Du er den jeg klikker innpå hver dag for å se om du har oppdatert, du skriver så utrolig bra!

  Ha en strålende fin uke ! 🙂

  Mvh Christine

  1. Fotballfrue

   Hva med bloggekurs? Jeg har faktisk blitt intervjuet av en som nettopp har startet med dette. Tror opplegget er ganske så bra 🙂 Kan gi deg linken litt senere 🙂 Pikekyss har jeg aldri laget selv 😉

   Klem til deg 😀

   1. Åh, tusen takk! 😀

 26. Solveig

  Denne har jeg sverget til i 2 år også! 🙂 Den er helt fantastisk! Nå trenger jeg snart å kjøpe ny, og dette var jo ikke så dyrt! Vet du hvor mye portoen koster, forresten?

  Solveig 🙂

 27. har du annonsert vinneren av sprekenhusproduktetene?

 28. Helt enig, jeg elsker rougen fra Glo selv, selv om jeg har en annen farge:) Men fikk litt lyst til å prøve denne fargen nå! Men om den sitter bra på deg, avhenger vel av hvordan hudtype man har? Altså, lys, mørk, mellom, osv..
  Må også skryte litt av innleggene dine, de er alltid så delikat lagt fram. Du får virkelig fram meningen med «less is more». Dette innlegget var enkelt, kort, konsist, og det var faktisk alt det trengte å være. Det bildet med kosten og pudderet utover bordet kunne jeg fint hengt opp på veggen. Likerliker! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så koselig med slike tilbakemledinger 🙂

   Hmm. Jeg er ganske brun i huden, mer olivenfarget hud. Men jeg trir den er fin til lyse også? Spesielt om sommeren 😀

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *