Alltid åpent

En av fordelene ved å bo i hovedstaden, er at det alltid finnes en åpen butikk. Om du vil ha roser, dagens avis eller jordbær, finner du det alltid. Selv på en søndag.

Jeg har akkurat vært og handlet inn litt småtteri så jeg kan lage jordbærsnacks til champagnen som sprettes om noen timer. Nå håper jeg bare at LSK vinner. Hadde vært en fin bonus!

Forresten, nå er jeg offisielt eier av en Macbook! Vi har snakket en del om det skulle bli Mac eller PC ved neste investering, siden jeg alltid har vært litt Macmotstander. Men nå tok altså Lars-Kristian valget for meg. Jeg fikk nemlig en Macbook Pro i 1-års gave. Gleder meg til å bruke den!

Av meg fikk han en Invictaklokke. Han er hardbarka klokkesamler, og disse fargekombinasjonene hadde han faktisk ikke fra før av.  Jeg fant den her. Også fikk han favorittchampagnen vår, Lanson Black Label.

Nå står jeg og tripper litt. Veldig usikker på om jeg skal gidde å begi meg ut på en løpetur eller ikke. Hmmm. Det regner, tross alt :O

70 kommentarer

 1. wow, så heldig! gratulerer så mye med jubelium:)

 2. Hei Caroline!
  ser at kommentaren min ikke har kommet opp, så prøver igjen!:)

  jeg har lenge vurdert frem og tilbake om jeg skal starte med lchf, og jeg forstår at det er en del jeg burde sette meg inn i først.
  men jeg har et par ting som hadde vært supert om du eller noen andre kunne svart meg på. jeg er normalvektig, men har noen få kilo jeg kunne tenkt å ta av meg uten at det hadde gjort noe. jeg trener alt fra 2-5 ganger i uka, alt etter hva jg har tid til.
  hvor mye karbohydrater sånn ca bør jg spise da i løpet av en dag?
  og bør man begynne på lc først og gå over til lchf når man har nådd vekten man ønsker eller hvordan er det?
  skjønner at det er individuelle forskjeller mellom folk, men hadde vært greit med noe å gå etter:):)

  ellers, tusen takk for en super blogg, man blir jo helt avhengig!!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er masse å sette seg inn i, men etter hvert vil alt gå av seg selv 🙂

   Når det gjelder karbohydrater, så er det veldig individuelt som du sier. I begynnelsen kan det være lurt å senke inntaket gradvis, samtidig som du øker fettinntaket 🙂 Hvor mye du bør ligge på, må du nesten kjenne litt på selv, men jeg ville anbefalt at den eneste karbohydratkilden er (masse) grønnsaker og bær. I hvert fall hvis du ønsker å gå ned et par kilo 🙂

   Hvis du kutter ut High Fat delen, er sjansene store for at du vil føle deg slapp og energiløs, det fungerer for mange som vil ned i vekt, så du kan jo forsøke det for en kort periode 🙂 Personlig ville ikke jeg kuttet helt ut High Fat delen, men bare kjent etter hva jeg følte meg komfortabel med 🙂

   – C

   1. Andrea

    Sjekk ut bloggen til Kristine Weber, kriweb.no. Hun spiser både low carb og low fat, og tror dette fungerer bra for henne 🙂

   2. Fotballfrue

    Med den mengden proteiner, vil det nok aldri kunne kalles low carb det hun spiser 🙂

    – C

 3. Ja, det er en stor fordel med å bo i storby! Her i Fredrikstad har vi endelig fått 2 matbutikker i nærheten som er søndags- og hellidagsåpent 🙂 Og de har vært til stor hjelp flere ganger!

  Å, så fine gaver 🙂 Grattis med ny Mac, heldig du er! Og så flott klokke! Og gratulerer med 1 års dagen som var.

 4. Det er alltid noe åpent på søndager her i Trondheim og!!

 5. Kristin

  Hei, og forsinket gratulerer med 1 års bryllupsdag!
  Synes du har en utrolig bra blogg, og lurer på om du kan skrive litt om hvor mye/mange måltider du spiser pr. dag?
  Eksempler på måltider på 1 dag…
  Jeg lever selv etter LCHF, men synes jeg går litt i stå noen ganger, så hadde vært fint med litt inspirasjon =)
  Takk for super blogg!! =D

  1. Fotballfrue

   Jeg spiser en stor frokost, lunsj og middag 🙂 Noe særlig mer enn det blir det ikke, da energieni hvert måltid som kommer fra fett ligger på rundt 60-70 prosent. Holder meg mett veldig lenge 🙂

   Frokost er ofte 1-2 egg med masse majones, sammen med gulost, paprika og tomater. Til lunsj blir det ofte hjemmelaget müsli og tyrkisk yoghurt sammen med kaffe og fløte, noen ganger en neve nøtter eller mer (cashew med havsalt). Til middag varierer det veldig, men jeg har en del oppskrifter liggende ute under mat 🙂

   – C

 6. Går du med sko inne hele tiden? Ser du har det på bilder ofte, eller er det bare når du tar bildet?
  Blir det ikke skittent? Og føler du ikke at det ikke er helt rent når du trasker rundt i sko og plutselig går med bare strømper eller uten? 🙂

  1. Fotballfrue

   Dette er joggesko som jeg kun bruker ved trening inne 🙂 Pensko har jeg ofte på inne, men kun ved festlige anledninger. Ellers har jeg aldri sko på inne.

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *