Alltid åpent

En av fordelene ved å bo i hovedstaden, er at det alltid finnes en åpen butikk. Om du vil ha roser, dagens avis eller jordbær, finner du det alltid. Selv på en søndag.

Jeg har akkurat vært og handlet inn litt småtteri så jeg kan lage jordbærsnacks til champagnen som sprettes om noen timer. Nå håper jeg bare at LSK vinner. Hadde vært en fin bonus!

Forresten, nå er jeg offisielt eier av en Macbook! Vi har snakket en del om det skulle bli Mac eller PC ved neste investering, siden jeg alltid har vært litt Macmotstander. Men nå tok altså Lars-Kristian valget for meg. Jeg fikk nemlig en Macbook Pro i 1-års gave. Gleder meg til å bruke den!

Av meg fikk han en Invictaklokke. Han er hardbarka klokkesamler, og disse fargekombinasjonene hadde han faktisk ikke fra før av.  Jeg fant den her. Også fikk han favorittchampagnen vår, Lanson Black Label.

Nå står jeg og tripper litt. Veldig usikker på om jeg skal gidde å begi meg ut på en løpetur eller ikke. Hmmm. Det regner, tross alt :O

70 kommentarer

 1. Gratulerer så mye med jubileum! Heier på LSK og jeg håper dere får en fantastisk romantisk kveld 😀

  Store klemmer <3

  1. Pernilla

   Hei og gratulerer 🙂

   Så spennende liv du lever, det virker helt eventyrlig på oss «vanlige dødelige».

   Har du tenkt tanken på at mannen kanskje blir proff i utlandet? Hvor kunne du i såfall tenkt deg å bo?

   Ønsker dere en eventyrlig feiring videre.

   1. Hihi, her fant jeg litt info til deg, Pernilla:
    https://fotballfrue.no/?p=2116

 2. gratulerer så mye med bryllupsdagen <3
  kos dere masse sammen da <3

 3. Jeg har iPad og er ganske fornøyd med Apple produktene. Etter det jeg har hørt så er det veldig liten sjansje for virus.

 4. Ut å løp! Det er jo et lett valg, ingenting er bedre enn å løpe en tur i regnvær:)

  GRATULERER MED DAGEN!!

 5. Håper vi får se en liten videosnutt 🙂

 6. Gratulerer med dagen deres, og med mac! Du kommer til å elske den 🙂

 7. Gratulerer masse med 1 års bryllupsdag Caroline =)
  Jeg er stor fan av deg og bloggen din.. Kjempe flott du oppdaterer ofte.Har fulgt bloggen din over 1 år nå og gleder meg hele tiden til nye innlegg.
  Håper LSK vinner og du får en drømmekveld sammen med din kjære =)
  Du er nydelig Caroline =)

 8. Heldiggris som fikk Macbook i gave. Det er jo ikke hverdagskost =)

 9. Gratulerer så mye med 1-års dagen! Håper dere får en fantastisk kveld!

  Setter stor pris på at du gir så mye av deg selv og deler så mange øyeblikk av livet ditt med oss andre. Du har mange gode innlegg og det gjør til at jeg må inn og sjekke mange ganger om dagen for å se om det har kommet noe nytt. Du er til stor inspirasjon! Stå på!

 10. Gratulerer så mye 🙂
  Du kommer ikke til å angre på Macen! Jeg har hatt Macbook Pro i snart ett år og har ikke opplevd noen problemer enda 🙂
  Ha en strålende dag!

 11. Macbook pro er fantastisk. Har den selv. Tok meg en evighet å finne ut av, men nå er jeg kjempefornøyd 😀

 12. Gratulerer med 1-års bryllupsdag!! 😀 Og ta deg en fri dag fra løpinga 😉 Er jo tross alt 1-års jubileum med din kjære 😀

 13. Gratulerer med 1-årsdagen! Dere må kose dere masse i kveld. 🙂
  Har make Mac, tro meg! Du kommer til å elske den 😀

 14. Så flotte gaver!:) Har ikke vært borti apple-produktene selv, bare gode gamle pc’en her, men låner min kjæres ipad fra tid til annen:) Kos dere masse i dag, nyt dagen- nå er jo sola kommet til Oslo også:)

 15. Gratulerer så mykje med flott jubileum! Håper de får ein fantastisk dag 🙂 På Sunnmøre skin sola i dag, men tåka ligg i fjorden, så Ålesund ligg skjult. Nyt dagen!

 16. Gratulerer så mye med jubileumet! Har fulgt bloggen din litt over 1 år nå, og har fått med meg at dere har det fint sammen. I juli har jeg og min samoer vært sammen i 6 år. Tiden flyr, og jeg drømmer om bryllup snart 🙂

 17. Gratulerer så mye med dagen deres idag! Kos dere <3 Lekker klokke, og du kommer heelt sikkert til å bli like MacBook frelst som du har vært motstander, sånn har det hvert fall vært for meg 😉

 18. Gratulerer med 1-års jubileum 🙂
  Jeg har og Macbook Pro, elsker den <3

 19. Gratulerer med 1 års bryllupsdag, frue 🙂 Du er så flink til å ordne sånne kjæreste gaver og kvelder, jeg lurte på.. Har lyst til å lage en kveld for kjæresten som han seint vil glemme, har du noen forslag? Tenkte såklart middag, stearinlys, gave, blomster osv.. Men hva med fargevalg og klær til meg selv? Sexy eller romantisk? Forslag?

 20. Gratulerer med dagen og med Mac. Du kommer til å elske den!

  Den har jo så fin design også – som passer til deg!

 21. Gratulerer så mye! Flott valg av klokke, den var utrolig lekker! Håper dere får en fin jubileumskveld:-)

 22. eg er ei jente på 14 år.
  kor man ge ganger i uka jogger du?
  trente du mye da du var fjorten?
  pliis svar 😉
  PS! du er forbilde mitt <3 🙂 🙂

  1. Fotballfrue

   5-6 ganger i uken, jogger jeg 🙂 Jeg trente aldri da jeg var 14. Startet først da jeg var 16, og gammel nok til å melde meg inn på SATS 🙂

   – C

 23. Linken til klokken virker ikke..
  Grattis med dagen 🙂

  1. nå virket den visst alikevel…

 24. Du kommer til å elske macen! :)) Så fine gaver, den klokken var nydelig. Gratulerer så mye!

 25. Hei Caroline 🙂 Leste gjennom «ofte stilte sp» for å finne ut av det men fant det ikke!
  Er Lasse kallenavnet til Lars Kristian?

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

   1. Så morsomt 🙂 Håper dere har kost dere masse med 1årsdag 🙂

 26. Gratulerer så mye med dagen, og kos dere masse i kveld 😀 Og jeg må bare si det; du var en utrolig nydelig brud! Håper dere får klemt og kost masse på hverandre etter fotballkampen i kveld 🙂

 27. Gratulerer med 1 års bryllupsdag, Caroline 😀

  Jeg bare hadde et lite spørsmål, siden Lars Krisian spiller for LSk, bor dere ikke i lillestrøm da, mener jeg har lest det på bloggen før, har dere flyttet, eller er det jeg som surrer, hehe 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Vi har alltid bodd i Oslo, han pendler hver dag 🙂

   – C

 28. Utrolig lekker klokke!=)
  Ja, ikke særlig med trening her heller, det tordner;) Kos deg i regnværet med et eller annet godt=)

 29. Gratulerer så mye med 1 års bryllupsdag i dag! ;D Vi har også bryllupsdag i dag 😉 Kos dere masse 🙂

 30. Gratulere så mye med 1års bryllupsdag 😀

 31. du er så pen!

 32. Gratulerer med bryllupsdagen 🙂

 33. Hei 🙂
  Jeg er ny leser her hos deg, du fanget min interesse da jeg oppdaget at dere spiser LCHF. Det gjør jeg også, har gjort det i litt over 1 år. Men spiser dere såpass lite carbs at dere er i ketose hele tiden eller ligger dere litt over.. jeg tåler opp i 50 g uten å gå ut av ketosen, men lurer på om det snart er på tide med en pause.. sprakk i jula, og det reagerte kroppen min utrolig dårlig på. fikk tonnevis med kviser i ansiktet, oppblåst mage og forstoppelse.

  Gratulerer så mye med bryllupsdagen !

 34. Som gammel pc-bruker som konverterte til Mac for bare et par år siden kan jeg også forsikre deg om at du ikke komme til å angre og lengte tilbake til blåskjermen. Dette blir bra 🙂

 35. Koselig med gaver! Hihi. Håper du kommer til å skrive et innlegg om hvordan du liker Macbooken, jeg er nemlig på leting etter en ny laptop og er så usikker på om jeg burde investere i Macbook eller ikke. 😀 Ha en fantastisk feiring sammen, og gratulerer med seier til LSK! 😀

 36. Hei Caroline!

  jeg har lenge vurdert frem og tilbake om jeg skal starte med lchf, og jeg forstår at det er endel jeg burde sette meg inn i først.
  men jeg har et par ting som hadde vært supert om du eller noen andre kunne svart meg på. jeg er normalvektig, men har noen få kilo jeg kunne tenkt å ta av meg uten at det hadde gjort noe. jeg trener alt fra 2-5 ganger i uka, alt etter hva jg har tid til.
  hvor mye karbohydrater sånn ca bør jg spise da i løpet av en dag?
  og bør man begynne på lc først og gå over til lchf når man har nådd vekten man ønsker eller hvordan er det?
  skjønner at det er individuelle forskjeller mellom folk, men hadde vært greit med noe å gå etter:):)

  ellers, tusen takk for en super blogg, man blir jo helt avhengig!!! 🙂

 37. Gratulerer me 1 års-dagen! Håper vi får ser videoen! :))

 38. GRATULERER utrolig masse med 1 års bryllups dag, håper dere får en kjempe fin kveld sammen 😉

  Leser bloggen din hver dag, du er til stor inspirasjon og en helt herlig jente!
  Mange klemmer fra meg <3

  (Hadde forresten vært veldig koselig å fått se en liten videosnutt fra brylluppet!)

 39. GRATULERER SÅ MYE MED 1 ÅRS BRYLLUPSDAG ! Tiden har gått utrolig fort, har vært fast følger av bloggen din i ca 1,5 år nå. Koser meg med den hver dag 🙂 Håper vi får se den lille videosnutten du har laget.

 40. Gratulerer masse med 1-års bryllupsdag!

 41. Yes!!! LSK vant:)) God feiring!

 42. Du er så pen og blogger så fantastisk bra!
  Stå på! 🙂

 43. Så fine gaver 🙂 Klokken var helt nydelig! Macbook Pro har jeg selv, men har ennå ikke skjønt alt. Holder meg mest til internett, men den er bra. Håper dere får en fin kveld.

 44. Once you go Mac you never go back

 45. Hei! Tenker du kommer til å bli særs glad i macén! Har det selv, og kunne ikke levd foruten. Flott for deg som jobber mye med bilder! Ellers vil jeg benytte sjangsen til å gratulere deg med bryllupsdagen. Tør å påstå at jeg har lest samtlige av innleggene dine på bloggen, også mange av kommentarene. Det har gitt meg mye fornøyelig lesning! Mange hilsner fra en litt eldre leser fra samme fødeby som deg!

 46. klokka var kjempefin!! den skal jeg haaa for ..ehmm 😛

 47. Det var litt av noen gaver! Heldige dere er som har hverandre 🙂

 48. men jeg lurte på en ting…. hvor lang tid tok det før du fikk klokka? og hvor kommer den fra? altså hvor er butikken… 🙂

  1. Fotballfrue

   2 dager 🙂 det er kun nettbutikk 😉 tror de holder til i Bergen? Jeg har to d&g klokker derfra også 😀

   – C

   1. oh så bra at de ik bruker så lang tid på å sende;) jeg trur jeg har sett de klokkene. Superfine. Kjøpte en for ikke så lenge siden, var dyr men absolutt verdt penga!

 49. Så fin klokke 🙂 jeg bruker mac selv, og det tok litt tid i starten å finne ut av alt. men nå er jeg hekta. dessuten er det sååå fint å slippe mas om å oppdatere virusprogrammer 😀

  Ha en flott bryllupsdag caroline ! det fortjener du!!

  stor klem

 50. Har bare én ting å si; once you go mac, you never go back. TRO MEG. Du kommer aldri til å eie en PC igjen for resten av ditt liv. Alle jeg kjenner med mac kunne ikke engang tenkt tanken på å bytte om til PC igjen. Om en uke eller to vil du nok mest sannsynligvis si deg enig. Det er som en drøm i forhold; helt stillegående, blir ikke varm, ingen pop-ups, ingen virus, mye mye lettere når du kommer deg inn i det og ja… de SER jo også tusen ganger bedre ut. Er liksom så… ren i forhold til alt annet på markedet. Du merka kanskje det når du åpna den? Ikke noe papp, bobleplast eller tusen unødvendige bruksanvisninger og ledninger her, nei. Du kommer til å ELSKE den! Believe me.
  Ellers… gratulerer med bryllupsdagen! Helt utrolig at det har gått et år allerede… syntes det var igår det sto «brud om 5 måneder» jeg… 🙂

 51. wow, så heldig! gratulerer så mye med jubelium:)

 52. Hei Caroline!
  ser at kommentaren min ikke har kommet opp, så prøver igjen!:)

  jeg har lenge vurdert frem og tilbake om jeg skal starte med lchf, og jeg forstår at det er en del jeg burde sette meg inn i først.
  men jeg har et par ting som hadde vært supert om du eller noen andre kunne svart meg på. jeg er normalvektig, men har noen få kilo jeg kunne tenkt å ta av meg uten at det hadde gjort noe. jeg trener alt fra 2-5 ganger i uka, alt etter hva jg har tid til.
  hvor mye karbohydrater sånn ca bør jg spise da i løpet av en dag?
  og bør man begynne på lc først og gå over til lchf når man har nådd vekten man ønsker eller hvordan er det?
  skjønner at det er individuelle forskjeller mellom folk, men hadde vært greit med noe å gå etter:):)

  ellers, tusen takk for en super blogg, man blir jo helt avhengig!!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er masse å sette seg inn i, men etter hvert vil alt gå av seg selv 🙂

   Når det gjelder karbohydrater, så er det veldig individuelt som du sier. I begynnelsen kan det være lurt å senke inntaket gradvis, samtidig som du øker fettinntaket 🙂 Hvor mye du bør ligge på, må du nesten kjenne litt på selv, men jeg ville anbefalt at den eneste karbohydratkilden er (masse) grønnsaker og bær. I hvert fall hvis du ønsker å gå ned et par kilo 🙂

   Hvis du kutter ut High Fat delen, er sjansene store for at du vil føle deg slapp og energiløs, det fungerer for mange som vil ned i vekt, så du kan jo forsøke det for en kort periode 🙂 Personlig ville ikke jeg kuttet helt ut High Fat delen, men bare kjent etter hva jeg følte meg komfortabel med 🙂

   – C

   1. Andrea

    Sjekk ut bloggen til Kristine Weber, kriweb.no. Hun spiser både low carb og low fat, og tror dette fungerer bra for henne 🙂

   2. Fotballfrue

    Med den mengden proteiner, vil det nok aldri kunne kalles low carb det hun spiser 🙂

    – C

 53. Ja, det er en stor fordel med å bo i storby! Her i Fredrikstad har vi endelig fått 2 matbutikker i nærheten som er søndags- og hellidagsåpent 🙂 Og de har vært til stor hjelp flere ganger!

  Å, så fine gaver 🙂 Grattis med ny Mac, heldig du er! Og så flott klokke! Og gratulerer med 1 års dagen som var.

 54. Det er alltid noe åpent på søndager her i Trondheim og!!

 55. Hei, og forsinket gratulerer med 1 års bryllupsdag!
  Synes du har en utrolig bra blogg, og lurer på om du kan skrive litt om hvor mye/mange måltider du spiser pr. dag?
  Eksempler på måltider på 1 dag…
  Jeg lever selv etter LCHF, men synes jeg går litt i stå noen ganger, så hadde vært fint med litt inspirasjon =)
  Takk for super blogg!! =D

  1. Fotballfrue

   Jeg spiser en stor frokost, lunsj og middag 🙂 Noe særlig mer enn det blir det ikke, da energieni hvert måltid som kommer fra fett ligger på rundt 60-70 prosent. Holder meg mett veldig lenge 🙂

   Frokost er ofte 1-2 egg med masse majones, sammen med gulost, paprika og tomater. Til lunsj blir det ofte hjemmelaget müsli og tyrkisk yoghurt sammen med kaffe og fløte, noen ganger en neve nøtter eller mer (cashew med havsalt). Til middag varierer det veldig, men jeg har en del oppskrifter liggende ute under mat 🙂

   – C

 56. Går du med sko inne hele tiden? Ser du har det på bilder ofte, eller er det bare når du tar bildet?
  Blir det ikke skittent? Og føler du ikke at det ikke er helt rent når du trasker rundt i sko og plutselig går med bare strømper eller uten? 🙂

  1. Fotballfrue

   Dette er joggesko som jeg kun bruker ved trening inne 🙂 Pensko har jeg ofte på inne, men kun ved festlige anledninger. Ellers har jeg aldri sko på inne.

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *