1 år

For ett år siden var jeg lysvåken klokken seks om morningen. Regnet pisket mot ruta, men det gjorde ingenting, for jeg visste at dette var dagen som skulle gjøre meg til verdens lykkeligste.

Likevel var jeg nervøs.Veldig nervøs.

Ettersom timene gikk, sluttet det heldigvis å regne. Jeg husker at Sveriges kongelige bryllup stod på i rommet, men jeg var for nervøs til å ense det. Da klokken nærmet seg to, måtte vi avgårde. Mamma, pappa, storesøster, brudepiker og meg. Neste stopp var kirken.

Da klokkene ringte, og pappa løftet sløret foran ansiktet mitt, skalv jeg. Hjertet mitt har aldri slått så fort før. Jeg sverger.

Men så åpnet de kirkedørene, den vakre musikken startet, og der fremme ved alteret stod du. Og du smilte til meg på en måte som gjorde alt mye lettere. Det var akkurat som du fortalte meg at dette var oss to, og ingenting å være nervøs for.

Så ble vi gift. Mann og kone, endelig. Og vi hadde den mest fantastiske bryllupsfeiringen noensinne. Hele helgen var en drøm, både fredag, lørdag og søndag. Dager som ble så fulle av opplevelser og minner, som vi aldri kommer til å glemme.

Elskling, dette har vært et fantastisk år. Det skulle vært flere menn som deg i verden. Du er min beste venn og beste støttespiller. Jeg er så glad for at det ble oss to, og jeg er så glad for at vi etter hvert skal vi bli vår egen, lille familie. Jeg elsker deg!

—————-

Nå gleder jeg meg til kampen er over i kveld, og til  Lars-Kristian kommer hjem. Da skal vi skåle i champagne, spise jordbær og bryllupskake, mens vi ser på all filmingen fra den store helgen. Jeg har så smått startet å sette sammen en snutt til dere, og skal publisere den i løpet av dagen. Tror jeg i hvert fall. Får ikke bestemt meg for om det blir for privat eller ikke.

Takk til dere herlige lesere som har fulgt meg siden den store dagen for ett år siden! Dere er unike, alle sammen ♥

234 kommentarer

 1. Herlig skrevet. Gratulerer så mye! Nyt dagen 🙂

 2. Karoline

  Jeg skal innrømme at det rant en tåre nedover kinnet mitt,når jeg leste dette.. Fantastisk skrevet,veldig levende! Jeg ønsker dere en flott feiring,både i kveld og i morgen. Og selvfølgelig all evig lykke sammen som Kone & mann 🙂 Du er heldig som har en så flott mann,men jammen er han minst like heldig som har DEG! 🙂

 3. Gratulerer med bryllupsdagen! <3 <3

 4. Ingebjørg

  Gratulerer så mye med jubileet kjære deg! 🙂 Får håpe at LSK vinner også da!
  Ha en fantastisk dag! 🙂

 5. Gratulerer med bryllupsdag!
  Dere er så søte sammen <3

  Håper dere får en kjempefin dag 🙂

 6. Gratulerer så mye!!!! <3 Kose dere masse ikveld :)) ….hadde vært stas å få sett litt fra bryllupet, må jo innrømme det, men det der må være helt opp til deg, gå for det du føler for selv du 😉 klem, Cecilie 🙂

 7. Gratulerer<3 Håper vi får se filmsnutten, det hadde vert så koselig. Men skjønner også om du synes det blir fot privat:) Ønsker dere en fantastisk dag!

 8. Åjo!! Har bare sååå lyst til å se mer 😀 Husker så godt jeg var glad på dine vegne den dagen, og er så gøy at du ennå holder oppe en så bra blogg! Du har vært forbilde i over ett og et halvt år, og forblir nok en god stund til! Stå på, du motiverer masse 😀

 9. Så utrolig vakkert skrevet, du er så inspirerende <3 Ha en herlig 1års feiring!! 🙂

 10. Hei vakre deg!
  Håper du bestemmer deg for å legge ut filmsnutten, da hadde jeg blitt glad! det er jeg sikker på fler her hadde blitt også! 😀 Håper dere får en helt fantastisk dag og kveld sammen idag! det fortjener dere! jeg unner dere det beste av det beste! Du er virkelig best! <3

 11. Gratulerer med dagen, til dere begge!! 🙂
  Dette var helt fantastisk å lese, Caroline. Du skriver så ekte og fint. Jeg får frysninger når jeg leser innlegget, det er så vakkert. Og som alle andre bilder fra den store dagen deres, er dette bare helt nydelig: https://fotballfrue.no/wp-content/uploads/2011/06/DSC7544.jpg
  Det er så fylt av forventninger:) Og bildet ved alteret når dere kysser er så vakkert! Du og Lars-Kristian er virkelig det skjønneste paret noen sinne, og at dere er skapt for hverandre, er det ingen tvil om! 🙂
  <3

 12. Ahh 😀 så herlig av deg. Kan ikke tro det har gått et helt år. Tiden flyr. Gjelder å ta vare på den! 🙂

 13. Gratulerer med bryllupsdagen 🙂

 14. Gratulerer med bryllupsdagen =)

  Hvor mye kostet bryllupet deres? Det var jo helt fantastisk fint =)

 15. Caroline

  Gratulere med papirbryllup til dere begge 😉 Håper dagen og kvelden blir fortreffelig.

 16. Har nå fulgt bloggen din siden jeg først så deg på VG-TV, for en del år siden nå. Kjenner tårene presser på og triller når jeg leser dette! Dere viser at kjærligheten finnes, og at alle kan få en eventyrslutt!

 17. Gratulerer så mye med dagen!:)

 18. Så fine bilder!!

  Håper du poster video. 🙂

 19. Caroline, du er helt fantastisk. Jeg kjenner deg ikke, men det føles slik ettersom jeg har fulgt bloggen din så lenge jeg kan huske. Kjenner jeg får en klump i brystet og tårene presser på når jeg leser dette. Det er så nydelig. Dere må ha en fantastisk 1 årsbryllupsdagsfeiring idag!

 20. Gratulerer så mye med bryllupsdagen dere to!! Tenk at det har gått ett helt år allerede.. Jeg har fulgt bloggen din lenge nå skjønner jeg:-) he he..
  Håper feiringen ikveld og i morgen blir fantastisk! Jeg og forloveden min har 4 års dag idag, så vi skal også feire litt 😀

  God klem til deg:)

 21. Gratulere så mye med 1 år! <3
  Det falt noen tårer da jeg leste dette, vakkert!

 22. Anne Line

  Gratulerer så mye med bryllupsdagen!
  Det har vært en glede og følge dere gjennom dette året, og tiden før bryllupet 🙂
  Ha en fiiin dag og kos dere sammen i kveld:)

 23. Frysninger!

 24. Ingrid Svendsen

  Du er bare så vanvittig flink til å skrive. Jeg fikk tårer i øynene nå <3 Du skriver med ekte følelser og det skinner så godt igjennom i hvert eneste innlegg du skriver om de du er glad i. Det er helt magisk!!! Herregud som jeg unner dere to alt godt, vakre mennesker 😀 Har blitt så glad i deg og resten av lille familien din, håper du vil dele videosnutten med oss. Men skjønner om du synes det blir for privat ;o)

  Ønsker dere en helt fantastisk kveld! Masse klemmer fra meg, og hilser fra pommen min til Hugo og Ronaldo ;o)

 25. Gratulerer så mye!

 26. Gratulerer med ett år <3

 27. Så utrolig nydelige bilder!! gratulerer med bryllupsdagen!

 28. Rart å tenke på at for et år siden satt jeg benket foran tv skjermen og tittet spent på det svenske bryllupet. Samtidig kunne jeg ikke la vær å smile, for jeg visste om enda et lykkelig par som endelig var mann og kone. Kjære Caroline og Lars Kristian; GRATULERER så mye med bryllupsdagen. Ønsker dere masse lykke i årene som kommer;)

 29. Gratulerer! 🙂

 30. Og der kom tårene igjen ja.. Du er så flink til å skrive og sette ord på fantastiske minner, Caroline! Sitter med gåsehud over hele kroppen og våte øyne etter å ha lest dette innlegget 🙂 Du skriver at det skulle vært flere menn som Lars-Kristian i verden, men det skulle søren meg også vært flere jenter som deg!!

  Når det er sagt, håper jeg dere får en helt fantastisk dag.. Det har dere begge fortjent! Kos dere veldig masse med champagne og bryllupskake <3

 31. Vakkert skrevet! Fikk lyst til å gifte meg NÅ:) Gratulerer med dagen. Dere er nydelige sammen!

 32. Gratulerer så mye med bryllupsdagen, haper dere koser dere masse i kveld!:) Håper du legger ut en liten filmsnutt, hadde vert gøy å sett:) Du bestemmer selvsagt helt selv, men visst du tenker på at det kansje blir for privat, synest jeg kansje du bør lese dette innlegget om igjen: https://fotballfrue.no/?p=6591

  1. Hun synes vel kanskje at det blir litt annerledes å legge ut en video, enn bilder og tekst. Videoblogging er jo noe hun gjør sjelden, og dette er tross alt snakk om noe veldig personlig. La henne gjøre som hun vil, i stedet for å komme med sånt som det der. 🙂

  2. Fast leser

   Gud så slemt gjort å minne henne på dette på hennes 1 års bryllupsdag. Er du helt strippet for sosiale antenner eller?

   Til Caroline: Til lykke med dagen, og kos deg uendelig mye!!! 🙂

  3. Herregud Maria!! hva er GALT med deg!! Det er helt forferdelig av deg å legge ut den linken for å «overbevise» Caroline! Du kan ikke være riktig god i topplokket, søk hjelp!

  4. Syns det der var unødvendig og stygt gjort av deg..
   En ting er å legge ut bilder, noe annet er å legge ut film. 🙂
   Nesten litt respektløst av deg syns jeg.

   1. Beklager så mye, fikk virkelig dårlig samvittighet nå!! Uff, Kan ikke beklage nok! Dette var virkelig ikke meningen, postet før jeg fikk tenkt meg om. Beklager! Glem den kommentaren!! håper du hadde en kjempefin dag, som jeg skrev over:)

 33. Gratulerer så mye med brullupsdagen! Håper dagen blir nydelig! =)<3

 34. Dette var så vakkert skrevet og illustrert med slike vakre bilder at nå sitter jeg her og gråter litt – av glede, vel og bemerke. Det er noe udefinert godt i å se at mennesker finner hverandre og blir lykkeligere sammen enn hver for seg.

  Gratulerer så mye med bryllupsdagen – måtte dere få mange slike.

  Klem fra Berlin

 35. Nydelig skrevet, fikk en liten klump i halsen her. Gratulerer så mye.

 36. dere er så nydelige <3

 37. Ah, for et herlig innlegg. Det er sykt at det er et helt år siden! Husker det som om det var i går, at jeg klikket meg inn her og så alle de fine bildene.. Hehe.

 38. Gratulerer så masse, Caroline og Lars Kristian <3 Håper du har lyst å dele bryllupsvideo med oss, har såå lyst å se 🙂 Men det er såklart helt opp til dere hvor mye dere føler er greit og vise. Uansett håper jeg dere får en fantastisk koselig kveld <3

 39. Hannah Othilie

  Gratulerer med dagen! Håper den blir fantastisk 😀

 40. Ragnhild

  Gratulerer så mye med ett års bryllupsdag:) Kos dere kjempemasse på denne dagen! 🙂

  Når jeg leste dette innlegget kjenner jeg at jeg bare gleder meg mer og mer til den store dagen min kommer:)

 41. Husker jeg satt så spent på hva skulle oppdatere oss på den dagen! Håper dere koser dere masse i dag! <3
  Nydelig skrevet, Caroline! Gratulerer så mye:-)

 42. Jeg ble helt rørt nå. Fantastisk fint skrevet og nydelige bilder. Det så virkelig ut som det perfekte bryllupet! Du er så heldig som har funnet en som Lars-Kristian. En snill og god mann som du elsker, og som elsker deg tilbake. Det er noe av det aller beste i verden. Og så er jo han ufattelig heldig som fikk deg, vakker, klok og flink som du er. Du er ei dame som har haugevis med flotte egenskaper og sider, håper han setter skikkelig pris på det.

  Ha en fantastisk dag, kjære Caroline! Det fortjener både du og mannen. Klem. 🙂

 43. Gratulerer så masse med bryllupsdagen, håper dere får en fantastisk dag. Det fortjener dere virkelig.

 44. Margrete

  Gratulerer så mye med bryllupsdagen! Dere er kjempesøte <3

 45. Fantastisk!

  Gratulerer så mye med ett års bryllupsdag 🙂

 46. For en utrolig kjærlighetserklæring og vakre ord til din mann. Jeg blir helt rørt, og måtte faktisk tørke en tåre.

  Ønsker dere en fin feiring i dag 🙂

 47. Gratulerer så mye til dere begge to!

 48. Nydelig skrevet! Kjenner det kribler i magen når jeg tenker på at om 1 år skal jeg selv gå opp kirkegulvet. Gratulerer så mye med dagen! Nyt kvelden sammen med din kjære 🙂

 49. Gratulerer så mykje med bryllaupsdagen!! 🙂 De er heldige! Nyt tida saman 🙂

 50. Birgitte

  Gratulerer så masse med 1.års bryllupsdag! 😀 Gleder meg til å se videoen<3

 51. Husker du det bildet med rosene du fikk at lars kristian?
  Hvor hadde du kjøpt de vasene, de til å ha lys i og den tingen som alt står på?
  Det var så utrolig fint! 🙂
  Forresten; gratulerer!! 😀 elsker bloggen din!

 52. Gratulerer så mye!

  Skjønner godt om du ikke legger ut noen film, men håper du gjør det! Hadde vært utrolig fint å se litt fra den store dagen deres 🙂

 53. Monika ♥

  Tiden går fort..Gratulerer med ett års bryllupsdag, og kos dere ikveld!
  Har fulgt bloggen din langt over ett år nå, nesten to, du er helt utrolig flink!

 54. For et utrolig nydelig innlegg, Caroline! ♥ Gratulerer så mye med bryllupsdagen begge to. 🙂 Ha en herlig dag!

 55. for et herlig innlegg 😀 gratulerer så masse! 🙂

 56. Juulie S

  Ah, tårer. Rørende innlegg, du skriver utrolig bra. Håper dere vil være lykkelige i alle år framover, ønsker dere virkelig alt godt! Jeg tror nok at kjærligheten mellom dere gir håp til mange der ute!

  Jeg har lest bloggen din siden jeg så deg på waschera for ganske lenge siden, og det føles som om det var i går jeg leste innleggene fra bryllupsdagen deres! Tida går fort….Du var forresten en ufattelig vakker brud, du er nydelig Caroline. Makan til skjønnhet altså…
  Kos dere i kveld! Nyt hverandre og bryllupsdagen!

  Klem<3

 57. Gratulerer så masse!! husker den store dagen deres kjempe godt, som om det var i går! ønsker dere masse lykke til videre. Kos dere:) klem

 58. Gratulerer så mye! Ble helt rørt her jeg sitter og leser og ser på bildene av dere!:) Håper dere får en kjempefin dag!:)

 59. GRATULERER SÅÅÅ MYE MED DAGEN I DAG! Glad på dine vegne 🙂 Kos dere i kveld og heie LSK! 😀

 60. Ååå, jeg ble så rørt her jeg sitter. Nydelig skrevet, FANTASTISKE bilder som definitivt tåler en reprise, og gratulerer så mye! Kan ikke tro det er et år siden allerede, husker jeg fulgte deg i hele forberedelsesprosessen og var spent sammen med deg. Kos dere masse i kveld, hurra for kjærligheten <3

 61. Gratulerer med dagen, begge to! Bryllupsbildene deres var nydelige, og jeg fulgte forberedelsene med stor glede. Det er så fint at noen ønsker å dele slikt med resten av verden! 😀 Alt var så «perfekt». Jeg får nesten vondt i magen av å tenke på hvor fint det er, og gleder meg til jeg selv skal gifte meg. Ha en strålende dag, Caroline og Lars-Kristian!

 62. Gratulerer så masse med 1-års bryllupsdag! 🙂 Håper dagen blir helt fantastisk <3

 63. Elisabeth

  Gratulerer såå utrolig mye! Ha en fantastisk kveld.

 64. Gratulerer med 1års bryllupsdagen! dere er kjempesøte sammen, og ser ut til å være like ny-forelsket som alltid : – D

 65. så utrolig vakkert! unner dere alt godt:)

 66. Herregu, jeg fikk frysninger når jeg leste dette! Gud så vakkert, husker det som det var i går:)

 67. Gratulerer så mye med 1 år 🙂 Håper din kjære leser alt det fine du skrev, for det var så fint 🙂 Dere er veldig søte sammen.

 68. Gratulerer så mye! Fikk tårer i øynene av å lese! Kos dere masse !!<3

 69. Åe blir så glad når noen har funnet sin perfekte mann, det gir håp på oss alle andre !
  Gratulerer så mye med bryllupsdagen og håper dere får en strålende dag !

 70. Gratulerer med bryllupsdagen begge to,kos dere masse:-)

 71. Hei! Gratulerer med dagen Caroline! 🙂
  Jeg stemmer for video 😉

 72. Ida Marie

  Gratulerer så uendelig mye! Dere er nydelige! <3

 73. Husker det som om det bare var et par uker siden, at du testet sminke og skulle fikse til bryllupet. Har visst fulgt bloggen din lenge! 🙂

 74. SarpeRaz

  Gratulerer med papirbryllup 🙂

 75. Gratulerer med bryllupsdagen! Håper dere koser dere masse og nyter dagen, det er vel fortjent 😀 Vakrere par skal man lete lenge etter!

 76. Kristine

  Du er et forbilde Caroline! Gjerne vis oss filmen av din beste dag! Verden trenger å se kjærlighet! 😀 Jeg vil se hvor fantastisk du hadde det! 😉

 77. gratulerer så mye til dere begge to = )

 78. Åh, gratulerer så mye med dagen! Et veldig rørende innlegg. 🙂

 79. Gratulerer så mye med bryllupsdagen! 🙂

 80. Tenk at det har gått 1 år alt.. Syns ikke det var lenge siden jeg ventet i spenning etter å se litt av bryllupet deres:) Kos dere masse med feiringen av den store dagen;)

 81. Kristin'TrHeim

  Gratulerer så mye med den store dagen Caroline, satser på seier til LSK og en fantastisk kveldsfeiring!! Ønsker dere alt godt ♥

 82. Gratulerer så mye med dagen, til både deg og Lars-Kristian! Ett år på veien til evig lykke <3

 83. Åhr, gratulerer så mye! Sitter nesten med tårer i øynene <3 Ha en fantastisk dag!
  Klem fra en trofast leser

 84. Jeg begynte å lese bloggen din etter bryllupet, fordi gjennom bare noen få (det var faktisk ganske mange, men få sammenlignet med alle som ble tatt) bilder, skjønte jeg hvor utrolig fantastisk den dagen var for deg/dere. Jeg har fått utrolig mye inspirasjon til mitt eget bryllup som en dag vil komme (selv om det sikkert er over 20 år til, haha), og senere, gjennom innlegg som ikke har handlet om bryllup engang, har jeg fått utrolig mye inspirasjon. Når du setter deg ned for å skrive et spesielt og bra innlegg, blir det VIRKELIG spesielt og bra. Det har gjort inntrykk, og inspirert meg.
  Dere er et vakkert par, og det ser ut til at selv etter 1 år sammen, er romantikken og forholdet like bra som før, om ikke enda bedre 😉 I dagens samfunn og kultur er det faktisk ikke mange ektepar som holder sammen etter et år, men jeg tror virkelig at dere er et av dem som vil holde sammen for evig 😉
  Gratulerer med årsdagen, jeg håper dere får en fantastisk dag med mye kjærlighet! <3

 85. Gratulerer så masse med dagen! Tiden går alt for fort:) Jeg er heldig og har kapret en av de andre mennene som du beskriver Lars Kristian:) hi hi:) Vi har snart vært sammen i 9 år og snart vært gift i 4 år!

  Ha en kjempe koselig kveld sammen når han kommer hjem, får håpe de vinner kampen i dag også:)

 86. Elisabeth

  Gratulerer så mye med dagen 🙂 Du var (er) så nydelig Caroline! Håper du velger å legge ut filmsnutten, vi lesere hadde blitt så glad 😀 Ha en kjempe fin dag, nyt den <3 Klem

 87. Gratulerer med bryllupsdagen!:) Fikk tårer i øynene av det du skrev, så vakkert!
  Er storfornøyd med smykkene fra Treasures, bruker de hver dag! Så her har du en trofast shopper;)

 88. Gratulerer så mye med 1års bryllupsdag <3 Håper dagen blir kjempefin!

 89. gratulere så mye med 1 års dag:-D kos dere massemasse!!!

 90. Solrun Marie

  Det siste bildet er helt utrolig nydelig… Gjør virkelig så det ser ut som kun en drøm, men du er heldig som har det i virkelighet!

 91. Gratulerer med bryllupsdag <3

 92. Gud så herlige bilder 🙂 jeg har fulgt deg i over ett år, trofast leser 😉 kommer til å fortsette 🙂

 93. så utrolig nydelig, jeg begynte å gråte<3
  gratulerer så mye begge to, kos dere i kveld!

 94. Gratulerer med ett års bryllupsdag! Dere er så nydelige sammen !

 95. Håper så utrolig på at du legger ut en videoo sånn som du gjorde med bryllypsreisen din. Det er helt fantastisk å se på 🙂 Du gir oss tro på kjærlighet, Caroline!

 96. ragnhild

  det hadde vært utrolig å se noen videosnutter fra bryllupet, håper du poster den :’)

 97. Ann Helen

  Gratulerer med 1 års bryllupsdag!!:))
  Kan ikke tro det allerede er 1 år siden du fortalte på bloggen din at dere var gift! Herremin som tiden flyr!;)
  Nå har jeg fulgt bloggen din i over 1 år! Sikkert 2 år snart:)

 98. Høres kanskje dumt ut med tanken på at jeg ikke kjenner deg men.. det gjør meg glad å se deg lykkelig! Dere beviser til alt og alle at ekte kjærlighet fins 🙂

 99. Gratulerer med bryllupsdag 🙂
  Det var helt fantastisk skrevet og jeg er så glad på dine vegne at du har funnet en mann som gjør deg så glad og lykkelig.
  Om du vil legge ut video eller ikke er helt opp til deg.
  Selvfølgelig ville det vært gøy å se, men noe kan man ha lov til åholde for seg selv, spesielle øyeblikk.
  Kos deg!

 100. Gratulerer masse, kos dere <3

 101. Gratulerer så mye med bryllupsdagen!! Utrolig fint skrevet!! Kos dere masse i dag :DD

 102. Gratulerer så mye! <3 dere passer så bra sammen! 😀 men når du snakker om familie; ønsker dere barn noen gang?

 103. Gratulerer så mye med bryllupsdagen, Caroline. Håper dere får en nydelig dag sammen!

 104. Gratulerer så mye <3

 105. Jeg blir helt rørt! Så fantastisk skrevet, og nydelig beskrivelse! Håper dere får en herlig feiring, dere er fantastiske sammen! Klem <3

 106. aww! dere er så nydelige :)) jeg får kåsehud her 😀 masse lykke til videre med kjærlighten <3 dere stråler 😀

 107. For ett rørende innlegg, det rant en tåre nedover kinnet når jeg leste dette! Dere er et perfekt par og jeg ønsker dere alt godt i framtiden. Du er også en fantastisk blogger som jeg håper fortsetter i all evighet med bloggingen;) Håper du vil dele bryllupsvideoen med oss, det hadde vært så gøy å se. Jeg
  Vel, fortsett sånn du har gjort, Caroline! Klem:)

 108. gratulerer med bryllupsdagen Caroline <3 Kos dere masse <3

 109. Du skriver helt nydelig. Gratulerer så mye med bryllupsdagen!! Ønsker dere kun det beste <3

 110. Andrea victoria

  Gratulerer masse med 1 års dagen deres 🙂 syntes du skal dele filmen med oss jeg, men skjønner om du vil ha den privat, hihi ^^

 111. Gratulere !:)

 112. Herregud så søtt! GRATULERER 😀 😀 😀

 113. Gratulerer så masse med bryllupsdagen! Jeg har fulgt deg siden den store dagen, og dere virker som det perfekte parret… håper dagen deres blir superfin! ønsker dere alt godt 🙂

  Masse klemmer fra Henriette (:

  1. og med perfekte parret så mener jeg det positivt! jeg virkelig elsker å lese bloggen din, og om hvor høyt du elsker mannen din 🙂 jeg er utrolig glad på deres vegne (: så jeg håper ikke du tok det på feil måte.. (:

   Masse klemmer fra Henriette (:

 114. Gratulerer så masse med bryllupsdagen begge 2^^, <3

 115. Rørende 🙂 Gratulerer såå mye til dere begge! Litt av et år dere har vært gjennom – mye motgang.. Håper de neste blir lettere, og at dere får et fantastisk liv sammen 🙂

 116. Gratulerer så mye!! 😀 Tiden flyr avgårde!

 117. Verdens vakreste brud og brudgom. Nydelig<3

 118. Gratulerer så mye med bryllupsdagen <3 Håper dere får en super fin dag/kveld 🙂 Håper på å se filmsnutten i løpet av dagen! 🙂

 119. Gratulerer så mye med bryllupsdagen! Håper dere får en fantastisk dag 🙂

 120. Å, så koselig! Jeg har fulgt deg i godt over et år (tiden går så fort), og synes du har en super blogg! Du virker som en utrolig søt og oppegående person:) Gleder meg til videoen (om du legger den ut da – kan godt forstå om det er for personlig)

 121. Helt utrolig at det har gått et år allerede :O Til lykke med dagen, og kose dere mye ikveld! <3 Dere er så søte 🙂

 122. Gratulerer så mye! <3

 123. Noe av det fineste du har skrevet! xx

 124. Gratulerer Caroline ! : D digger deg

 125. Utrolig vakkert skrevet. Du har det med å dra med deg leserne dine i dine innerste tanker, minner og opplevelser. Gratulerer så mye til dere begge. Ha en riktig fin kveld Måtte det neste året bli fylt med enda flere gode minner og opplevelser (og kanskje til og med enda flere ting å lære om hverandre).

 126. Gratulerer så masse med papirbryllup!
  Håper dere koser dere masse sammen i kveld!:)
  Dere ser så lykkelige ut 🙂

 127. Gratulerer så mye med bryllupsdagen Caroline! 🙂

 128. Du er fantastisk til å ordlegge deg, Caroline!! Jeg har alltid vært glad i å skrive og har alltid hørt at jeg er flink til det, derfor er det sååå herlig å lese bloggen din, – spesielt med innlegg som dette. Du inspirerer 🙂 Gratulerer masse med ett års bryllupsdag! Keep up the good work, vi er mange som følger med 🙂 Hilsen Hilde.

 129. Gratulerer så mye med bryllupsdagen! Håper den blir super! :-))

 130. Jeg ble helt rørt av å lese dette. Veldig fint skrevet! Gratulerer så mye med bryllupsdagen!! 🙂 🙂 <3

 131. Gratulerer så mye med bryllupsdagen! Håper dere får en fantastisk fremtid sammen, noe som ser ut til å gå riktig veg allerede 😀

 132. Ååå, gratulerer !! Dere er så søte sammen <3

 133. Jeg vil gjerne se film:)) gratulerer så mye med dagen:)

 134. jeg har ikke fått med meg at dere hadde kamermann i bryllupet, troode dere bare hadde fotograf. det hadde vært veldig kosli med en videosnutt, bare en bitteliten en;)

 135. For et herlig innlegg! Gratulerer så mye:)

 136. åååh, så fint innlegg caroline 😀 Gratulerer så mye med bryllupsdagen!! Håper dere får koset dere masse med video i kveld. Det er nesten så jeg får lyst å gifte meg på nytt igjen når jeg leser dette, fordi de følelsene du beskriver kjenner jeg så inderlig godt selv. Det er sånn en spesiell dag.. også går den liksom så fort..

  du var så vakker i kjolen din, og dere ser så lykkelige ut! Føles som om det bare var noen dager siden jeg giftet meg, og dagen etter leste bloggen din igjen fordi jeg ikke kunne få nok av bryllupsforberedelser 🙂

  ha en flott dag!!

  1. Mademoiselle S

   Hei Caroline 🙂

   Lenge siden jeg har skrevet på bloggen din nå, men følger fortsatt med på gode oppskrifter, fine mote- og skjønnhetstips, samt inspirerende treningsinnlegg 🙂

   Tenkte at det det nå var på tide å kommentere på bloggen igjen. Og da må jeg jo selvsagt gratulere dere så mye med bryllupsdagen, og ønske lykke til på en fine ferden videre. Håper du legger ut filmsnutten, så vi leserne kan feire litt med dere i de tusen hjem.

   Nyt dagen ! <3

 137. Åh, jeg får nesten tårer i øynene, jeg! Utrolig koselig 🙂 Og du var så sykt fin på bryllupsdagen deres, nydelig kjole 🙂 Fantastiske bilder også! Hadde vært veldig gøy å se litt video, men skjønner om det kan bli litt privat. Noe som også er litt gøy er at jeg har bursdag i dag, samme dag som dere har bryllipsdag, hehe 🙂 Kos deg/dere utrolig mye 😀 Satser på at LSK vinner for dere i dag!

 138. Gratulerer så mye, Caroline og Lars-Kristian! 🙂 dere er nydelige sammen 🙂

 139. victoria grandahl

  gratulerer

 140. Gratulerer til dere begge! 🙂 Det er skummelt å tenke på at det er et år siden alt! Jeg husker så godt det første innlegget ditt som kone. Kos dere masse i kveld!!

 141. Gratulerer med 1 års bryllupsdagen 🙂
  dere er det perfekte par <3

 142. Gratulerer så mye! 🙂

 143. er du gravid? 😮 så bra!! 😀

 144. Gratulerer med dagen til dere begge <3 Ha en fin dag! Håper dere får mange flere år som lykkelig gift.
  Dere var så fine på bryllupsdagen. Dere gløder sammen! Og jeg DØR av skoene dine. Prikken over i'en.

 145. Gratulere så mye med dagen, du er virkelig heldig 🙂

 146. Gratulerer så mye! Dere er virkelig et nydelig par 🙂

 147. Gratulerer med bryllupsdagen!

 148. Ida Marlene

  Gratulerer så masse, Caroline ;D

 149. Gratulerer så mye med bryllupsdagen! Tenk at det allerede er 1 år siden dere ble det nydeligste ekteparet i verden! Ser ut som det har fungert bra 😉
  Lykke til med kampen i dag, og igjen,

  GRATULERER!!!!!!!!!!!
  😀

 150. tenk at det har gått et helt år allerede! 🙂 gratulerer med dagen, caroline, du er nydelig!<3

 151. Benedicte

  hei Caroline 🙂
  gratulerer til begge to ! du har vert forbildet mitt siden du begynte og blogge og jeg kan bruke flere dager bare for og lese alle innleggene dine på nytt 🙂 bryllupet var jo rett og slett bare perfekt!!!!
  kos dere kjempe masse , håpe vi kan få se litt av filmen , å du ? ikke bry deg om alle de frekke kommentarene du får på bloggen.. hev deg over det ! du er så mye bedre enn de! 🙂
  lykke til videre , kos deg! – klem

 152. Gratulerer så masse med bryllupsdagen :))

 153. jeg begynte faktisk å gråte da jeg leste dette, helt fantastisk rett og slett 🙂 du er utrolig utrolig heldig, jeg håper du vet det 🙂 ha en strålende feiring!

 154. Helt utrolig at det har gått ett år allerede,men gratulerer såååå mye med bryllupsdagen til dere begge 🙂 Selv hadde jeg 15års bryllupsdag i april,og er like forelsket den dag i dag 🙂 Ta vare på dagene og hverandre,ønsker dere alt godt i fremtiden <3

 155. Du skal vite Caroline at alle vi som følger bloggen din, elsker å lese om deg, ditt liv og dine meninger. Du får ihvertfall meg til å smile på tunge dager, og ordene dine har nok gledet mange. Ønsker deg det aller beste her i livet, måtte du ha en fantastisk dag i dag med din kjære mann. Så krysser vi fingrene for at Lillestrøm står hele kampen ut, og mannen kommer hjem til deg med en seier i lomma.

  Klem Martine

 156. Gratulerer såå mye i går Caroline! Håper dere hadde den beste dagen <3

 157. Gratulerer så mye!:D Håper dere får en kjempe fin kveld:) Moro at dere har bryllupsdag samme dag som jeg har bursdag:)

 158. Åh, det var helt utrolig vakkert skrevet! Får helt tårer i øynene 🙂 Håper dere får en helt strålende dag, og at LSK vinner kampen i dag 😉 Dere er så nydelige sammen…!
  Gratulerer så mye med bryllupsdagen, Caroline og Lars Kristian! <3

 159. Ann-Helen

  Åh,Caroline <3 Du var den første bloggeren jeg begynte å følge da jeg oppdaget blogguniverset for snart to år siden. Det er lenge siden nå, men fremdeles er du den beste. Den eneste som har fått meg til å bli fast leser. Fordi du er den mest ekte, men samtidig den mest profesjonelle. Den søteste, men samtidig den som svarer kritikerne best og tøffest. Den som kan tipse om mote og mat, men samtidig skrive dype og rørende innlegg. Den som balanserer alle aspektene ved en blogg på en måte som fremstår som riktig, og som er takknemlig for leserne sine og dem på alvor. Takk for at du klarer alt dette, takk for den fantastiske jobben du gjør. Føltes bare riktig å si dette til deg i dag 🙂

 160. Jenny Therese

  gratulerer så mye med dagen:D Håper dere får mange fine år fremover og at dere tar godt vare på hverandre 😀

 161. Ååå, jeg får gåsehud! Kan ikke tro det har gått så fort 😀 Gratulerer så masse, håper dere får en kjempekjekk dag idag også <3

  Stor klem

 162. Lisa Marie

  Gratulerer med bryllupsdagen! Ha en strålende dag videre :))

 163. Gratulerer så mye søte deg <3

 164. Fint skrevet, som vanlig. Gratulerer!!

 165. Gratulerer så mye med dagen <3 dere ser så lykkelig ut <3 håper vi får se videoblogg!

 166. Jeg er så glad på deres vegne! Tenk at dette året har gått så fort! Takk for at du har fortsatt å blogge, flere ganger daglig i denne lange tiden, du er en stor inspirasjon og et skikkelig avbrekk i en ellers kjedelig hverdag. Håper virkelig at jeg får et så bra liv som deg en dag, selv om det virker veldig lite sannsynlig..

 167. Gratulerer så mye med dagen:) Dere er et flott par!

 168. Silje Kristin

  Rart med det, at jeg fortsatt at jeg er fast leser bloggen din! Den er jo syykt bra, og får helt abstinenser de dagene jeg ikke får lest bloggen, sånn som i går for eksempel. Så da ble det at jeg må lese alle innleggene idag, perfekt søndag, spør du meg! 🙂

  Gratulerer med bryllupsdag, og kommer sikkert aldri til å glemme den dagen, aldri!
  Håper på å få se filmen, om du velger å legge den ut 🙂

  Lykke til videre, fantastiske personer 🙂

 169. Gratulerer så masse til dere begge! <3 <3 <3

 170. …frysninger på hele kroppen – det var en utrolig vakker dag 🙂 Gratulerer så mye!

 171. Gratulere med 1 aars dagen 😀 og kjempe bra skrevet 🙂

 172. Du er så utrolig vakker, og Lars-Kristian er heldig som har deg!
  Og med alt det der tullet om at du er for tynn skal du ikke bry deg om. Kroppen din er lagt sånn og du ser både sunn og frisk ut 🙂
  klem

 173. Gratulerer! Tiden har jammen gått fort. Jeg har lest bloggen din i over et år nå, sykt! 🙂

 174. Gratulerer med 1 år 🙂 Håper dere får mange lykkelige år sammen. True love <3

 175. caroline er helene sin favoritt blogger

  Har veldig lyst å se filmsnutten, elsker bryllup.. men skjønner godt om du vil holde den privat. Ha en finfin dag videre, søta!

 176. Gratulerer så mye med 1års dagen:)

 177. Elisabeth

  Gratulerer med bryllupsdagen<3 har virkelig godt fort!
  Ønsker dere det beste videre… dere er kjempe heldige som har funnet hverandre:D

 178. Oi, det føles virkelig ikke som det er ett år siden, allerede. Tiden går jammen fort! Flott å se at dere fortsatt stråler sammen! Stå på Caroline 🙂

 179. Gratulerer så mye med 1års dagen 🙂 <3

 180. renathekristoffersen

  gratulerer med dagen caroline!:)

 181. Hei Caroline! Du enser sikkert ikke kommentaren min blant alle de andre fine du har fått her nå, men jeg vil uansett få gratulere deg med ett år som en «fru»:) Jeg kjenner meg så igjen i innlegget ditt, og du skriver så levende og fint. Må innrømme jeg fikk en god klump i halsen, fordi jeg, som deg, vet hva kjærlighet innebærer. Det er den varmest og flotteste følelsen i verden å elske noen som du vet elsker deg like mye. Du var forresten nydelig på bildene! God klem fra meg <3

 182. Tiden har gått kjempe fort! Gratulerer så mye 😀

 183. Jeg har fulgt deg hver dag, siden både før og etter bryllupet!
  Gratulerer så mye med 1-års bryllupsdag. Måtte det komme mange flere!
  Nyt dagen.
  Helgeklem fra meg

 184. Du er så heldig som har en mann som Lars Kristian, og dere er så heldige som har det lika bra sammen fremdeles 😀

  håper du legger ut videoen ! du var så nydelig på bryllupsdagen, har ikke ord 🙂

  spent på filmen 🙂

  stå på Caroline, du virker som ei hærlig jente! også må du unne deg av og til å slappe av og sove ut 🙂

 185. Emelie Isabell

  Gratulerer Caroline, virkelig jeg beundrer deg, bloggen din og forholdet ditt med Lars-Kristian ! Jeg har fulgt deg og bloggen din nå veldig veldig lenge. Og jeg elsket å lese om bryllupsforberedelsene, bryllupet, og generelt om livet ditt. Har tenkt å fortsette å lese bloggen din til «the end».. 🙂 hehe, selvom jeg den dagen aldri kommer !
  Fortsett å skrive på den måten du gjør, for det er strekt av deg å dele såpass mye av livet ditt med mennekser du knapt kjenner.
  Keep up the good work !
  Kleem fra en faaaast leser <3

 186. CecilieK

  Gratulerer me dagen begge to 🙂

 187. Gratulerer så mye Caroline og Lars-Kristian! 🙂 dere virker fantastiske!
  Og til deg Caroline, takk for at du hver dag gleder meg med skrivingen din! Det er en sann glede å lese bloggen din – og takk for at jeg har kunnet følge din hverdag så lenge du har blogget!

  Du er en ordentlig inspirasjon! 🙂

 188. Gratulerer med jubileum : ) !

 189. Gratulerer så mye 🙂 Nyt dagen 🙂

 190. Gratulerer så mye med bryllupsdag 🙂 Kos dere masse i kveld! 🙂

 191. CARLONE!! væææær så snill! 😀 vi har kjempelyst til å se videoen! plliiiiiis 😀

 192. Gratulerer med 1årsdagen 😉

  nydelige bilder

 193. Gratulerer så mye med jubileumet…1år<3 Høres ut som en kjempe dag for deg…Ønsker deg kjærlighet gjennom hele live med fotballspillerenn diin….<3

 194. Å herre min hatt for et nydelig par dere er! 😀
  ELSKER bildene, såååå nydelige ^^, Og du Caroline så helt fantastisk ut i den kjolen! Det gjorde du virkelig!! 😀

 195. Helene Taaje

  Gratulerer så mye! 🙂

 196. hei gratulerer så mye med bryllupsdagen <3 <3 du fortjener alt godt eg har nå følgt bloggen din i eit og eit halvt år og du er ein kjempe flink blogger og ein stor insparsjon både i klesveien og får dei som slite med vekto 😛 uansett ville eg at du skal vite at du er eit utrolig bra mennesket og du må forsette med det <3 <3 Du og Lars- kristian virker så forelsket og eg håper virkelig at dere altid vil holde sammen og det tror eg også :p Eg føle egentlig at eg kjenner deg fordi du altid har spennden og intresange innlegg <3 forsett sån klem :)))

 197. Fredrikke

  Gratulerer så mye med 1års dagen!
  Dere er helt herlig fantastisk vakre sammen.
  Håper du vil legge ut filmen. Hadde vært utrolig gøy å se!

  Ha en fortsatt strålende dag, Caroline!

 198. Gratulerer så masse! Nå ble jeg veldig rørt. Dere er utrolig heldige som har funnet hverandre, nydelige er dere!

 199. Gratulerer så mye med bryllupsdagen! Forresten; det var kjempegøy på kamp og jeg regner med du får en glad mann hjem 😀

 200. Vakkert skrevet 🙂 gratulerer så mye med dagen 😀

 201. Elisabeth

  Gratulerer så utrolig mye med 1-års bryllupsdag dere to!! En vakker dag vil jeg også gifte meg, og håper jeg får et like perfekt bryllup som dere! Du er vakker Caroline!

 202. Så koselige bilder! Føler ikke det er så lenge siden jeg satt spent å ventet på dit første innlegg om bryllupet, og hvordan det var osv..:P Så sier det igjen jeg; Gratulerer så mye med 1 år som gift! 😀

 203. Så nydelig du var, og kjempefint skrevet!

  Vi har tre års bryllupsdag i august. Halvannen måned før vi skulle gifte oss, fikk mannen min en kreftdiagnose. Dermed fikk vi et litt annet fokus i forhold til bryllupet, det var veldig underlig. Jeg har aldri vært sånn veldig «på» bryllup, aldri vært sånn at jeg har planlagt masse og lagt mye tanke bak detaljer som blomster, servietter og dekor – og fordi dette skjedde, ble det enda mer overveldende akkurat det du snakker om, oss to for evig, symbolikken bak det som er selve dagen ble så utrolig viktig. Mannen min fikk cellegift, og så helt annerledes ut da vi giftet oss enn han ellers gjør, uten hår og alt – men det betydde ingenting. Fotografen hadde med pudder som hun pudret den snaue skallen hans med, og vi lo masse, masse. Søskene hans hadde med tulleparykker som han fikk prøve da de holdt tale for ham under middagen, hehe. Det var en helt ufattelig dag, og jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver her! 🙂

  Det øyeblikket jeg husker aller, aller best, er faktisk da pappa og jeg sto bak kirkedøra og ventet på at klokkene skulle kime. Herregud, jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv, jeg var nesten skrekkslagen, og livredd for at jeg skulle bryte sammen i krampegråt på halvveien, hehe. Det hjalp ikke at pappa var like nervød, han skulle liksom prøve å berolige oss, så han sa med anstrengt stemme; det går nok bra dette, Mariann – haha – han så ut som han skulle dø av skrekk sjøl! 🙂

  Gratulerer så masse med overstått, dere virker veldig godt samstemt dere to! 🙂

 204. Åh, det er jo i dag likevel, haha, jeg trodde dette innlegget var fra i går! GRATULERER MED DAGEN I DAG!! 🙂

 205. Gratulerer så mye med 1års bryllupsdag 😀 Dere er virkelig et flott par og en stor inspirasjonskilde på så mange måter 🙂

 206. Gratulerer så mye med dagen! 🙂

 207. Så fort det har gått, har fulgt deg helt siden den store dagen og lenge før det! Gratulerer så masse på forskudd! <3

 208. Gratulerer så mye med dagen 🙂 Blir helt rørt jeg! Også de flotte bildene fra den store dagen, blir aldri lei av å se dem.

  Håper dere får en kjempefin dag sammen. Kjærligheten lenge leve <3

 209. Elin Marie

  Gratulerer så mye med bryllupsdag 🙂

 210. Gratulerer så mye med dagen =)

 211. Gratulere så mye med 1-års dagen 🙂 håper dere får en bra dag og mange gode år fremover!
  Det hadde vert gøy å sitt litt mer fra bryllupet deres, det såg helt fantastisk ut!

 212. Wow! Kan ikke tro at det har gått et helt år! Fantastisk! <3 Ønsker dere alt godt i fremtiden, Caroline! Gratulerer så mye!

 213. Gratulerer så mye med bryllupsdagen! Håper dere har hatt en fantastisk dag sammen, og at dere har kost dere masse 🙂 Dere hadde forresten et nydelig bryllup også, i hvert fall etter bildene å dømme 🙂 Og dere ser like forelsket ut enda 😉

 214. Gratulerer, fikk tårer i øynene av å lese innlegget :’)

 215. Gratulerer så mye med både gårdagen og alt (:

 216. Et år allerede, er glad dere har hatt det fantastisk som du skriver så flott her. Husker jeg satt og trippet mens jeg ventet på bildene fra dagen deres 🙂 Deres brylupp var mye mer spennende enn prinsessa sitt 😉

  Verdens vakkreste brud, og verdens vakkreste par. Håper på å få det dere har en dag. Ønsker dere hell og lykke videre og mange gode år sammen (til døden skillere dere ad)! 😀

 217. SÅ fint innlegg! Dere er et vakkert vakkert vakkert par! 🙂

 218. Andrea Gundersveen

  Gratulerer så mye! og enda fler år i vente!

 219. best wishes :)) Every day I look at your blog. I really like it 🙂

 220. Herregud, nå fikk jeg faktisk tårer i øynene. Du er herlig Caroline, og det virker som at du har funnet den perfekte kjærligheten! 🙂 Og FOR et bryllup!

 221. Gratulere så mye med ett år til begge to, nydelige bilder 🙂 🙂

 222. Åh, drømmer meg bort når jeg leser bryllupsinnleggene dine!! Gleder meg sånn til den dagen jeg skal gifte meg 🙂 Sitter omtrent med abstinenser! Godt jeg skal være gjest i 2 brylluper i løpet av sommeren 🙂 hihi!

 223. Kjempe fine bilder flotte Caroline.Det ser ut som et nydelig bryllup=) Hadde dere bryllupsdag den 19juni 2010?Vi giftet oss 5juni og har vært gift i 2år=) litt seint, men Gratulerer så masse

 224. Jeg gråter av glede når jeg leser dette innlegget! Det er så utrolig romantisk 🙂
  Bryllup er så vakkert, og jeg gleder meg til det er min tur!

  Håper dere lever lykkelige sammen resten av livet! 🙂

 225. Rebekka Wroldsen

  Hei <3 Bare et lite spørsmål. Hva var grunnen til at du valgte å ha sløret foran ansiktet når du gikk opp midtgangen? Angrer du? Vil veldig gjerne ha det selv. Men det er så mange som er negative til det.. klem <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *