Surprise

Overrasket Lars-Kristian med piknik i Frognerparken i dag! Tenkte det var en fin oppladning til både morgendagens kamp og bryllupsdag.

Han var hjemme fra trening litt før to, så med en gang han tok i dørhåndtaket, fortalte jeg at det bare var å snu igjen. Han så ut som et spørsmålstegn. Haha 😀 Et stykke unna stod en Smartbil og ventet på oss, hvor GPS’en var innstilt på Frognerparken. Vi fikk låne bilen opp dit, sånn for å prøvekjøre den. Har litt lyst på en sånn konebil ♥ Dessuten kan den jo parkere så og si overalt!

Kledelig?

Vel fremme i Frognerparken ventet piknikkurv med deilig mat, drikke og pledd. Neida, vi spiste ikke focacciabrødet, men vi fikk ikke bestemme innholdet i kurven selv. Så vet dere det 😀

Overrasket og fornøyd kjæreste 😀

Verdens fiiineste!

Vi ble værende en times tid, før vi pakket sammen og løp i ly fra regnet. En utrolig deilig og litt annerledes ettermiddag.

Nå er vi hjemme. Tro det eller ei, men vi sitter faktisk i sofaen og ser på Hurtigruten minutt for minutt. Hvor gammelt ekteparaktig er ikke det?!? Nesten så jeg blir bekymret. Bare så det er sagt, jeg ser på for Lars-Kristian sin skyld. Han synes det er så vakkert. Sunnmøringer, altså. Det er selvsagt vakkert, men likevel. Veldig gjespefremkallende.

Planene våre denne lørdagskvelden er ikke mange, det nytter ikke å gjøre så mye når det er kamp i morgen. Blir som regel til å lage et godt kampmåltid, lade opp, slappe av og deretter ta tidlig kvelden. Kan være deilig noen ganger det også. Er vel ikke så lenge siden jeg snakket om at jeg snart måtte ha en hvit helg? Vel, her er den!

Ha en deilig lørdag, fine leser ♥

Har skrevet et nytt innlegg for Blogit denne uken, sjekk det ut her.

89 kommentarer

 1. andrine

  Dagen er ikke den samme uten deg! ♥

  Dere er som skapt for hverandre, verdens søteste par! ♥

  Ha en fortsatt fin dag :)))

 2. Utrolig romantisk. Tenkte og gjøre det en gang jeg også men er bare stumt vær.
  Gratulere med bryllupsdagen

 3. ahh, det så herlig ut ;D lucky Lars Kristian!
  …har veldig lyst på en slik bil selv 😉 tøff og smart!

 4. Har lyst og fortsette med LCHF kosthold, da det skal være bra for adhd. men stadig så leser jeg noe som gjør meg forvirret. Jeg er aktiv og slank, trener jevnlig. Men får inntrykk av at det ikke er gunstigere å gå på lchf når en ikke er tjukk og lat..

  En artikkel på nettet.. http://www.dagbladet.no/2011/06/16/tema/helse/lavkarbo/16941968/

  Ikke for de aktive
  Et kosthold med lite karbohydrater er ikke gunstig for alle.

  – Lavkarbo passer aller best for dem som er veldig overvektige, som har mer enn 20 kilo å bli kvitt og ikke er så fysisk aktive i utgangspunktet. Er du passe slank, fysisk aktiv og vil ned fem kilo, vil du bli såpass slapp av en lavkarbodiett at du ikke orker aktiviteten. Og det er jo dumt, sier Arsky, som får støtte av Svihus.

  – Ved et høyt aktivitetsnivå er karbohydrater den beste energikilden vi har. Uten tilførsel vil man risikere å bryte ned muskelvev.

  Det verste for meg må være å bryte ned musklene.. da dette er med på å holde bla forbrenningen høy, også etter fyllte 30 år.. noe som jeg nærmer meg etterhvert.

  Blir forvirra. Er det noen du kan si som kan få meg til å fortsette 🙂

  Mottas med takk!

  1. Fotballfrue

   Du må for all del ikke høre på disse «ekspertene». De meler sin egen kake, og kan dessverre skremmende lite om LCHF.

   Se på Bjørn Ferry, han vinner OL-Gull på LCHF, er ikke det bevis nok for at det fungerer? Strømsgodset og Odd presterer godt på kostholdet i tippeligaen, og det finnes mange andre eksempler på idrettsutøvere som praktiserer det 🙂

   Musklene bevares faktisk bedre på LCHF enn på høykarbo 🙂

   – C

   1. Tusen Takk for svar 🙂 Ja du har jo ett veldig godt poeng! Er vldig lett å tro på alt man leser. For di virker jo troverdige. Men, de følger sikkert ikke kostholde selv… sååå d er nok bedre å høre på di som har erfaring. Takk

 5. haha, så utrolig gøy å se at dere var på smart-date ;p for det er jeg som har pakket de kurvene, på Ultra Sandvika der de ble kjøpt og hvor jeg jobber 🙂 bra dere kosa dere 😉

 6. kristine

  Ser ut som en veldig koselig piknik! 🙂

 7. Ååh så koselig! Dere er en inspirasjonskilde til hvordan ekteskap burde være. Dere er såå søte sammens, stå på flottinger! 🙂

 8. Hei, dere andre kan også dra på smart date til helgen 🙂
  Se http://www.facebook.com/smartnorge

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *