Oppskrift: Bounty

Hva passer bedre enn å få denne oppskriften på inngangsdagen til helgen? Lavkarbobounty har lite karbohydrater og inneholder masse fett, som vi lavkarbere faktisk skal ha. Perfekt snacks, med andre ord. Spiste meg kvalm på dem i går, så  nå blir det annen helgesnacks på meg. Søren!

Dette trenger du, gir cirka 17 – 20 biter:

 • 1 dl. sukrin (kjøpes på helsekosten)
 • 50 gram kokosfett (kjøpes på helsekosten)
 • 1 dl. kremfløte
 • 1 dl. kokosmelk
 • 200 gram revet kokos
 • 100 gram mørk sjokolade, over 70 prosent

Slik gjør du:
Smelt sukrin og kokosfett i en kjele:

Tilsett deretter kokosmelk, fløte og kokos. Rør godt.

La massen stå en time i kjøleskapet, før du tar den ut, og former deigen som du vil.

Jeg lagde typiske bountybarer

Nå skal du dyppe herlighetene i mørk sjokolade. Smelt sjokoladen i vannbad, da er den mye lettere å jobbe med. Kok opp vann i en stor kjele, og ha sjokoladen i en mindre kjele over.

Bruk en klype eller lignende, og rull bountyen i sjokoladen.

Vær veldig forsiktig, så ingenting smuldrer. Det er fort gjort!

Sett i kjøleskapet til avkjøling, helst på bakepapir så de ikke smelter fast. Nyt etter ca. 30 minutter.

Oppbevares best i kjøleskapet, så unngår du at de smelter.

Til dere som lurer på karboinnhold, dette er veldig lett å finne ut av selv, ved å bruke innholdsfortegnelsene bak på produktet. Her er oversikten for disse:

Kokosfett: 0 gram
1 dl. fløte: 3 gram
Kokos: 12 gram
1 dl. sukrin: 0 gram
1 dl. kokosmelk (fra Eldorado): 1.4 gram
100 g. mørk sjokolade: 22 gram

38.4 gram i hele. Jeg fikk 20 biter, så da er det 1.92 gram i hver bit. Ingenting med andre ord.

Gooood helg

187 kommentarer

 1. nå har jeg vært å handlet inn til Bounty og er godt i gang med lagingen. Venter utålmodig på kokosmassen i kjøleskapet:) mmm, jeg gleder meg skikkelig til å smake på disse herlighetene. Tuuusen takk for tipset Caroline. Du er en inspirasjon og gjør uten tvil helgene mine tusen ganger sunnere med tips som dette 🙂

  1. Fotballfrue

   Bare hyggelig 😀 De samker helt himmelsk, kos deg massemasse <3

   Klem til deg!

 2. Lagde sånne i går, men med UTEN fløte! Ble veldig bra, smakte veldig godt.

  1. Ah, så kjekt å vite for oss som ikke bruker melk! Må prøves!

 3. Vil bare tipse om at kokosfett/kokosolje/cocosa smelter ved 23 grader så om den står romtemperert er det ikke alltid den blir flytende. Sett kokosoljen i varmt vann og den smelter raskt 🙂

 4. Mariellt

  Super oppskrift 😀 Kan slenge på et tips tilbake: Hvis du venter til sjokoladen har kjølnet pittelitt etter den er smeltet blir den mindre rennende når du dypper 🙂 Mindre gris og bedre resultat.

 5. Elisabeth

  Disse så helt fantastiske ut! du er utrolih flink:D

 6. Kan man bruke noe annet enn kokosfett og sukrin? Kan man bruke vanlig sukker? 🙂

  1. Kokosfett stivner når de settes i kjøleskap, så derfor er den genial til denne typen konfekt. Du kan evt bruke kakaosmør istedet…?

   1. Takk for svar! Går det ann å bruke noe i stedet for kokosfett som man kan få kjøpt på en vanlig dagligvarebutikk?

   2. Nei, det vil jeg ikke tro. Er det pga pris? Jeg handler alt av sånt billig på iherb. Her er en STOR krukke med Cocosa: http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Coconut-Oil-Extra-Virgin-32-oz-908-g/7227?at=0&rcode=NEB207

    Den kan brukes til steking, baking, i smoothies, som hårkur, på kroppen, i hjemmelaget sjokolade osv. Kokosolje er veldig bra for forbrenning og veldig sunt fett!

 7. Kjempefin oppskrift, Caroline! Så bra at du som storblogger viser at det går an å kose seg uten sukker. Disse må jeg prøve uten melkeprodukter 🙂

 8. nei huff dette fikk jeg virkleig IKKE til:(..alt bare smuldere seg, får ikke kokoamassen til å holde sammen..gjerne jeg skulle ha ventet lengre før jeg tok kokosmassen ut av kjøleskapet? Noen tips til neste gnag Caroline? endte med å lage «kake» med skjololade over..haha, ser ikke ut..men smaker sikkert godt likevel..krysser fingrene:)

  1. Jeg pleier å fordele kokosmassen utover på en plate og legge den i fryseren. Så skjærer jeg opp i terninger etter 30-40 min. For meg funker det bedre hvertfall 🙂 Har hatt samme problem!

 9. Mmmmm, disse hjemmelagde bountyene er knallgode 🙂 Ett tips; lag opp bountymassen og frys ned i biter. Når de skal spises tar man opp de bitene man skal ha og dypper i sjokolade 🙂 Så slipper man å ha fristelser i kjøleskapet utover hele uka 😉

 10. Julianne

  Dette så EKSTREMT godt ut! Skal helt klart prøve det. Tusen takk for oppskriften, Caroline! Dette kan du.

  – Med det kokosfettet.. Er det nesten det samme som vanlig kokos som man kjøper i butikken?

  1. Fotballfrue

   Nei,det må du kjøpe hos helsekosten 🙂 kokosmelk og tørket kokos kan kjøpes i dagligvarebutikken 🙂

   – C

   1. Julianne

    Tusen takk for svaret! 🙂

 11. Laga desse for nokre månader sidan. Kjempegode! Held seg også lenge i kjøleskapet.
  Men eg fylde heller ei ildfast, rektangulær form, og trykte massen godt ned i der, før eg kjølte ned i kjøleskap. Deretter skar eg berre opp ruter i forma, og dyppa bitane i sjokolade. Vart veldig faste, fine sjokoladebitar, med glatt overflate. 🙂 Kanskje litt mindre styr enn å forme ein og ein.

  Eg brukte vel også berre det «tørre» i kokosmelka, altså at melka stod i kjøleskapet slik at den skilde seg, og eg brukte botnfallet, tjukk greie.

 12. Caroline

  Sukrin har jo karbohydrater? Mener at det står at det er 100 gram carbs per 100 gram vare i Sukrin. Tar jeg helt feil?

  1. Nej, inga kolhydrater i sukrin!
   http://www.funksjonellmat.no/sukrin/om/

 13. Har du noen triks til labcarbo hjemmelaget pizza? Om det er mulig å lage det da.. Men virker jo som du klarer å lage alt om til lavkarbo 😀

  1. tror du hun har søkefelt på gøy?

 14. Åå, det skal jeg så prøve å lage 🙂 Jeg og pappaen min elsker det! 😀 Hihi!

 15. Martine

  De så sykt gode ut, også jeg som er så kakemoms. Elsker hjemmelagede ting. Skal lage disse en dag i sommerferien altså!! 😀

 16. Naaam! 🙂 Må prøves! Har desverre ikke vekt, vet du ca hvor mange spiseskjeer 50g kokosfett utgjør?

  1. Fotballfrue

   Ja,det var vel ca en stor :))

   – C

 17. Du må huske at når du regner ut karboinnholdet er det innhold per 100 gram som står oppført på pakken. Så må du veie hele sulamitten og dele på antall biter. Da får du riktig karboinnhold

  1. Fotballfrue

   Det er jo akkurat det jeg har gjort?

   – C

 18. Nam nam nam!
  Om du ikke alt har vært inne og tittet,ta deg en tur på iherb.com. Kokosolje og masse annet spennende til en brøkdel av prisen i Norge. Handler som regel oljen fra Jarrow formulas selv, og den er like god på smak som den kaldpressede cocosaen.
  Bounty’en din skal forsøkes til uken 🙂

 19. Camilla

  De så utrolig gode ut, men blir det stor forskjell om man bytter ut sukrin med vanlig sukker?

 20. De var kanon gode. Kjempe lette og lage også!!!
  Hvis du bruker dark sjokolade platen til cavalier så er det under 1 gram i hele platen.
  Den selges også på helsekost!

  Ha en fantastisk fin helg!!!!

  1. Fotballfrue

   Hadde allerede 86 prosenten her hjemme, men jeg skal hamstre cavalier til neste gang :))

   – C

 21. Jeg lagde disse i stad, og det var veldig vellykket, og smakte kjempegodt! Takk for kjempegod oppskrift ! 🙂

 22. Det så kjempegodt ut 🙂
  E veldig gla’ i kokos;-)

 23. Caroline

  Hei Caroline 😉 Mmm disse skal jeg teste ut i morgen 😉 Laget isen her forrige dagen,og den var knall god;) Samboeren er ikke så begeistret,men passer meg flott 😉 Hvor får jeg kjøpt den 85% sjokoladen hen da?? Følger bloggen din hver dag,og har laget masse spennende middager til meg og min samboer 😉 Så gleder meg til du kommer med nye påfunn,for de smaker knall mange av de ;))) Ha en flott aften 😉 Caroline (Fra Særp )

 24. Coockie

  Hey, har laget lavkarbo-Bounty til påskeodis og har et lite tips til deg.

  Hvis du lar de ferdige bitene uten sjokolade stå litt i fryseren er det enklere å dekke de med sjokolade siden de ikke faller så lett fra hverandre 😉

 25. Cecilie

  Hei Caroline

  Lurte bare på om du vet sånn ca holdbarhetstiden på disse ( kjøleskapet)
  Å evt hvordan d er og fryse de?

  Cecilie

 26. Fant idag riven kokos (ica merket) med bare 6,5 gram karbohydrater pr 100 gram 🙂 Ville bare tipse deg 🙂 Står å lager disse nå.

 27. Nam! Bounty er min favoritt sjokolade! Fantastisk ide å lage den selv!

 28. idamagrethe

  fin blogg du har

 29. Jeg lagde disse i går, men hadde problemer med at kokosbitene falt fra hverandre! Tilslutt satte jeg bitene i fryserenet par timer. Da gikk det bedre når jeg dyppet dem i sjokolade, men da bitene ble varme igjen datt de fra hverandre. Jeg brukte alt av kokosmelken (ikke bare den harde delen), kanskje dette er årsaken?
  Uansett, smaken var upåklagelig!

  1. Åh, skulle akkurat til å spørre om det med fryseren, for jeg har innbilt meg at det er bedre, med tanke på sjokoladeglasureringen 🙂 men hvorfor den går fra hverandre aner jeg desverre ikke 🙂 skal lage bounty nå! 🙂 yay!

 30. Hei!
  Jeg bare digger LCHF-godis-oppskriftene dine, de er så fristende og enkelt presentert!
  Jeg bare lurer på en ting, er det meningen at sukrinen skal smelte i kokosoljen? Den ville så gjerne klumpe seg og sette seg fast her hos meg!

 31. det så utrolig godt ut. Men et spm. Har vudert å prøve den dieten din, men har ANGST for celulliter Å har lest at man kan få fler cellulitter av å gå på den dieten? stemmer det? Siden dietten inneholder mye fett?

  1. Fotballfrue

   Dette er ingen diett,men et helt vanlig kosthold. I dette kostholdet spiser du mye fett,noe som gjør at kroppen din også forbrenner fett fremfor karbohydrater,som den gjør ved det «normale» kostholdet. Det er en grunn til at overvektige fyker ned i vekt ved endring til lchf-kosten,nettopp fordi kroppen brenner fett.. Du trenger ikke engang trene,men det er jo selvsagt en bonus med mange helsefordeler 🙂

   – C

   1. Okey:) Kanskje jeg skal prøve den å se. Trene må jeg gjøre, hehe. er avhengig av å trene minst 4 ganger i uken. Min kjære spiller også fotball, så kanskje han også har godt av lchf – kosten:)
    Føler mannen din seg i bedre form etter han startet på Lchf -kosten?

   2. leste litt mer om lchf kosthold nå, å skjønte fort når jeg leste litt mer at dette er ikke noe for en veggis som meg, hehe. Å frukt må jeg ha hver eneste dag. 🙂

   3. Fotballfrue

    Du kan spise frukt. Søsteren min er vegetarianer og har lchf kosthold 😉

    – C

   4. Å er hun? så bra:)

 32. Hei! Nå har eg netopp satt ei gryta med kokosblandingen i kjøleskapet 🙂
  Tusen takk for oppskrift og inspirasjon.
  Du har ein blogg eg e innom kvar dag. Men desverre kommentere lite.
  Glede meg te å prøva Bountyen ilag med mannen i kveld 😉
  Ha ein strålande kveld!

  Besøk bloggen min og hvis du får tid 😉

  http://www.suksesskake.blogg.no

 33. Hei Caroline:)
  Jeg driver å lager disse nå, men lurer på det med sukrin. Du skriver 0kh på sukrin. På pakken står det jo 100. Er det sånn at de kh er noen vi ikke tar opp eller har jeg en annen pakke en deg? Sikkert dumt spørsmål, men lurer veldig. Blir jo ikke så lavkarbo om jeg har feil type:P

  1. Fotballfrue

   Sukrin er 100 prosent naturlig, med null GI 🙂 De 100 grammene, er den type sukkeralkoholer som ikke påvirker blodsukkeret, og regnes derfor ikke. Da sitter du igjen md 0 🙂

   – C

 34. […] fant en god oppskrift på Bounty hos hele landets Fotballfrue. Helt klart noe jeg kan leve på, men neppe helt “etter […]

 35. Katrine

  På min sukrin står det at det er 100 gram karb per 100 gram, så hvordan har du fått det til å bli 0?

  1. Katrine

   Nå så jeg forresten at du hadde svart på det 😛

  2. Fotballfrue

   Hehe, forklaringen står på pakken 🙂

   – C

 36. KristinMarie

  Hei. Jeg lurte bare på hva som er forskjellen på det kokkosfettet man kjøper på helsekosten, og den man kjøper i butikk? Delfia-fett er jo kokkosfett, kan ikke denne brukes?

 37. Super godis/slik.
  Mine piger elsker disse, og de vil ikke en gang have chikolade på – endnu mere lav-karbo.
  Så de kan få en med i deres madpakke!!
  Jeg elsker dem med mørk chokolade, og min mand som ikke følger LCHF får et par stykker med lys chokolade.
  Genial SUND SLIK…..

 38. Har akkurat prøvd ut oppskriften og må si jeg gleder meg skikkelig til å lese boken din nå! 🙂

 39. Elsker bounty så disse må jeg prøve å lage:-) Vet du om de funker å spise på lavkalori også? Har du noe anelse hvor mange kalorier det er i oppskriften? Vurderer å bruke skummet melk i steden for fløte osv.

 40. Hei! Bak på pakken på sukrin’et så står det 100g karbohydrater. Regnes ikke disse karbohydratene? Ser at du ikke har gjort det i denne oppskriften.. Isåfall, hvorfor skal de ikke regnes med? 🙂

  1. Fotballfrue

   Forklaringen står foran på pakken. Sukrin er hundre prosent naturlig, har 0 i GI som betyr at det ikke påvirker blodsukkeret. Det oppfører seg, og smaker som sukker, men går gjennom systemet uten å etterlate spor. Om jeg kan si det sånn 🙂 Du kan lese mer på nett 😉 Eller på pakken.

   – C

 41. […] Kokosolje: Kan brukes til det meste, og er faktisk veldig fint å steke maten i (velg helst det uten smak, dette står på krukken) Jeg synes det er kjekt å ha en slik krukke stående, ettersom jeg er veldig glad i å lage bountybiter når vi vil ha noe snacks. Oppskriften på de finner du her. […]

 42. Det der så nydelig ut, det skal jeg teste iløpet av uken! 😀
  men jeg har bare sukrin +, så tror du jeg kan bruke det, og bare halvere det ?
  Ville ikke kjøpe sukrin om jeg heller kan bruke sukrin +, hehe 🙂

 43. hei! 🙂
  aner du sånn ca holdbarhet på disse?:) tenkte jeg skulle lage disse ikveld, men greit å vite holdbarheten med tanke på mengden jeg lager..! hehe
  på forhånd takk:)
  de ser kjempegode ut!

 44. Hei:D. Nå har jeg vært på helsekosten og kjøpt inn kokosfett, men så har batteriet på vekta gått. Så lurte på om du veit hvor mye 50gram kokos fett er i dl sånn ca :)??

 45. Hei!

  Tusen takk for en god oppskrift av lavkarbobounty! 😉 eg lagte de i går kveld, og skal innrømme at de var utrolige gode! 😉

  Ha en fortsatt god helg! 😉

  Klem <3

 46. På Coop selger de 250 gram kokosfett til 19 kr, tenkte bare å tipse <3

 47. LavkarboErik

  Hei! Datteren min og jeg har akkurat laget bountyene. Vi bruker delfiafett! Smaker supert 🙂
  Har gått på lavkarbokosthold i fire år nå. Dere som lurer; det er fantastisk i forhold til trening (i alle fall utholdenhetstrening!)! Men gi det litt tid hvis du vil prøve det:-)

 48. Lavkarbo-junkie

  Disse blir faktisk bedre om du bruker sukrinmelis istedenfor sukrinsukker! Melisen er søtere, sukkeret smaker så kunstig..-som druesukker. Nettopp laget disse med melis (pluss en ekstra dæsj), og marsipanen 🙂

 49. Arnstein Bjone

  Dette så kjempegodt ut, men jeg forsøke å finne en erstatning for (kjøpe)sjokoladen fordi jeg lever på ketogent kosthold (Diabetes 2, men klarer meg derfor fint uten sprøyter). Kanskje jeg kan få til en «dyppesaus» av smør, fløte, kakao og stevia…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *