Mobilblogg: on my way home

Bedre sent enn aldri! Her er jeg, svett og deilig, på vei hjem fra SATS. Kjenner på meg at dette kan bli en veldig sen fredagskveld. Jeg har alltid som mål at helgen skal starte klokken seks, men det kommer aldri til å skje i dag. Har et lass med jobb som venter på meg når jeg kommer hjem. .

Når det er sagt, hadde en kjempemorsom treningsøkt i dag! Ja, for meg selv. Jeg er vel litt nerd. Løp intervaller i nesten 40 minutter, kan ikke huske sist jeg gjorde det. Deilig med litt endringer.

Forresten, kalenderen burde heller vise august enn juni akkurat i dag. Fy søren, så guffent det er i Oslo!

————-

Nå er jeg snart hjemme, ville bare stikke innom for  ønske god helg. Håper alle nyter bounyoppskriften min

70 kommentarer

 1. har du farget håret? 🙂

  1. Fotballfrue

   neida, er sikkert bare skygge fra paraplyen som gjør at det ser sånn ut 😉

   – C

 2. Hvordan intervallen springer du :)? Med pause osv…. Å hva har du mølla på?:)

 3. Nam, nam. Tusen takk for super oppskrift!

 4. camilla

  Bounty oppskriften din var super god. Når u trener intervaller, hvordan legger du opp treningen da? Hvor lenge løper du og hvor fort?

 5. Karianne

  Husker du sa at du kanskje ville fylle på med restylane.. Ser ut som du har gjort det.. Første gang jeg tenkte at du hadde tatt steget var da du hadde på deg en hvit skjorte med noe oransje for to tre uker siden:))

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke tatt påfyll 😉 er litt for pysete. Tenker å gjøre det i løpet av sommeren 🙂

   – C

 6. Hei Caroline! Jeg må bare få si at jeg syns du har den «perfekte» blogg. Du har en god blanding med både mote, trening, mat og hverdagsliv. Helt utrolig hvor flink du er til å blogge og få med alle disse tingene. Stå på videre, er helt klart en fast leser, spesielt når jeg selv er fra Sarpsborg!
  Sarping til jeg dør, ikke sant? 🙂

  Marthe, 16

  1. Fotballfrue

   Absolutt 😉

   Tusen takk 🙂

 7. Du er så inspirerende. Så utrolig sporty! 🙂 Hvordan løp du dagens intervaller? 🙂
  Håper du får en fantastisk god helg – det fortjener en så god person som deg! 🙂

 8. Hvor lenge løper du vanligvis intervaller?

 9. Karoline

  ha en flott helg, navnsøster ;)hehe… Du er N Y D E L I G <3

  Klemmer fra meg 🙂

 10. Veldig deilig å trene på fredager! Perfekt start på helgen 🙂 foruten om at det skulle vært 10 grader varmere og sol! Vi får holde oss tålmodige en liten stund til så har jeg troa på at sommeren vikelig kommer til Oslo 🙂
  Lenge siden du har lagt ut treningsprogram nå. Er så inspirerende å se hva og hvordan du trener så håper du kan lage et innlegg om dette snart igjen 🙂

  god helg og god klem til deg <3

 11. Hei!
  Bloggen din er bare best, og man ser at du legger veldig mye arbeid i denne bloggen hver eneste dag. Absolutt fortjent alt du har oppnådd med bloggingen din!
  Ønsker fra meg:
  Kunne du ha vist oss mer av leiligheten deres? Leier dere eller har dere kjøpt? Hvor stor er den, antall soverom, hvordan ser badet ut og så videre. Hvordan trives du på Grünerløkka? Også er jeg sikker på at det hadde vært en knallidé å vise frem hva som er i kjøleskapet til deg og Lars Kristian til inspirasjon og ide-påfyll til oss lavkarbo-entusiaster?! 😀

   1. Anine: Takk! Der fant jeg jo bare masse herlig lavkarbo-informasjon! 😀

 12. Adelaide

  Vær forsiktig så kneet ditt ikke blir skadet igjen da! Hvis du er glad i å løpe, så kanskje du burde prøve deg på ellipsemaskinen av og til som et avbrekk for knærne. Fortsetter du å løpe slik som før vil jeg tro problemene kommer tilbake igjen.Sliter selv med anklene, så gjør sykt vondt for meg å løpe på asfalt, så løper mest på ellipse og i skogen, der det er ulent terreng;) Ha en fin dag:)

  1. Fotballfrue

   Blæ,hater ellipsemaskin over alt :/ jeg går heller :p men takk for tanken :))

   – C

   1. Elisabeth

    Enig! HaAAAAter den ellipsemaskinen. Fatter ikke hvordan folk gidder stå der og gynge i mer enn 2 min! 🙂

   2. Adelaide

    Hehe, jeg skjønner det;P Følte det sånn i begynnelsen også, men ble mer vant til det etterhvert:) DU er uansett flink. Takk for at du er en god inspirasjon:)

   3. jeg får veldig ondt i kneet etter kort stund på ellipsmaskinen, mens tredemøllen kjennner jeg ikke noe

   4. Adelaide

    Sikkert litt forskjellig fra person til person. Men generelt tror jeg ellipse er mer skånsomt for knær og ankler. Men såklart, om man løper mye og ikke kjenner noe au’er så kjør på:)

   5. Ellipsemaskinen er helt genial for oss som ikke kan løpe pga. skader. Det er jo det nærmeste man kommer løping, men det er skånsomt for rygg og bein – og pulsen er like høy som når man løper. Kan absolutt anbefale en 4×4 intervall på ellipsen! Maskinen kan virke kjedelig, men fy så gøy og digg det blir etterhvert! Men vi er jo forskjellig så klart 🙂

 13. Lykke til med jobbingen, og håper du får en flott helg når du er ferdig.. 🙂
  Liker bloggen din. Du er inspirerende og veldig vakker!

 14. Hei Caroline.

  Bruker du mye sminke når du trener? Det ser ut som du både har tatt på deg fondation og rouge her i tilegg til full øyemakeup. Er ikke det litt vel mye og ha på seg når man trener med tanke på at man svetter og huden kvitter seg med avfallsstoffer?

  Ellers ha en strålende helg :))

  1. Fotballfrue

   Nei,mascara og litt solpudder. Synes det er helt passe jeg 🙂 men det er jo opp til hver enkelt,hva en trives med.

   – C

   1. Jeg er ofte fullt sminket når jeg er på trening, fordi jeg kommer fra jobb. Gidder ikke dra hjem for å fjerne sminken før jeg drar på trening liksom! Jeg synes ikke det er noe galt å ha sminke på trening jeg, det kommer jo an på hva man har gjort før man har trent. Om Caroline vil ha parykk på trening så be my guest liksom;)

 15. Utrolig fint bilde av deg 🙂

 16. Hei! jeg bare lurer på om hvor lang tid du bruker på 1-3 runder rundt sognsvann? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det avhenger av dagsformen. Noen ganger bruker jeg 20 min på en runde, andre ganger 15 min. Tar det som det kommer,bare jeg blir sliten der og da 🙂

   – C

 17. Karoline

  Du er så flott!:)

 18. Cedilie

  Ønsker deg en super-duper helg! :)) Jeg trener nå takket være deg, og har fått mye mer overskudd, så takk igjen for at du er en så god inspirasjon! 🙂 klem, Cecilie 🙂

 19. Hei! Så flott at du har hatt en fin treningsøkt! Nå har jeg sendt deg ein mail jeg, men er litt redd for at den ikke kommer fram, ser du har nevnt noe om spamfilter, tidligere? 🙂 Hva gjør at mailene ikke slipper gjennom isåfall? Satser på at du får den! 😀

 20. Hei Caroline!

  Jeg beundrer styrken din! jeg bare elsker den! Du har fått så mye ufortjent kritikk og så mange dødsfall de siste månedene, men smilet var på plass.
  Må innrømme da søskenbarnet mitt tok selvmord for noen måneder siden, tok det lang tid før jeg smilte igjen. Jeg var så trist. Jeg var rammet av en dyp sorg, og et stort hull i hjertet. For meg er 17 år for lite å leve.
  Derfor var det utrolig godt for meg å kunne skru på dataen og lese innleggene dine. Hos deg fant jeg ro og «kjærlighet» via bloggen din. Du har hjulpet meg Caroline!
  Du fortjener alt godt, i hvertfall å være lykkelig! Det unner jeg deg – av hele mitt hjerte.

  Du ser fantastisk ut Carolie 🙂

  Hilsen Amalie 15 år. <3

 21. God helg til deg og dine!:) Bounty oppskriften er prøvd ut i dag og de står og avkjøles i kjøleskapet! Mmmm:) måtte prøvesmake og det smakte nydelig!:) Takk for oppskrift:)

 22. Nå står Bountymassen i kjøleskapet og skal stivne til, wiii som jeg gleder meg til å sette tenna i en =D

 23. Elisabeth

  Hei C!
  Nice eyebrow!

  Du jeg lurte på om du kunne svare på en ting. Og det er hvordan du bruker Brow buddyen for å bestemme tykkelsen og samt «skråningen» hvor brynet begynner å gå nedover? Hvis du forstår… 😉

  Har den selv, men fikk med bruksanvisning, ikke dvd da jeg kjøpte min. Å måle frem mellom øyne, høyeste punkt og endepunkt er lekende lett. Men når jeg så skal sette opp «vinkelen», for å få tykkelsen eller hva jeg skal si, da skjærer det seg!

  Takk for svar!

 24. Min bounty smuldrer opp, har null sjangs til å lage små biter ut av dem…. What to do, hva har jeg gjort feil ? :O

 25. Hva syns du og Lars Kristian om at en jente ber en gutt på date?:) Jeg vet ikke om jeg tør.Hvem tok initiativet hos dere .Litt usikker på om han virkelig er interessert i meg også.

  1. Trude A

   Go for it E! Jeg sjekket opp min kjære, og nå er vi forlovet;) Ikke tenk, bare gjør det! Lykke til, klem

   1. Det er mye bedre å angre på noe du har gjort, enn å angre på noe du ikke har gjort!!! 😀 Lykke til!

   2. Tusen takk dere:) Sendte melding for en time siden og har ikke fått svar:/ Men svarer han ikke,så trenger jeg iallefall ikke sitte å lure på hva som kunne vært…

   3. Helt sant! God innstilling 🙂 Så spennende.. du må skrive her om du får svar da 😉 hihihi!

   4. Fikk svar.Han skrev:»Hei! Nå slapper jeg av litt før jobb i morgen.Neste helg får jeg besøk desverre,så da kan jeg ikke.» Han skrev ikke noe mer,som feks et forslag til å gjøre det en annen gang,så da må jeg vel tolke det som han ikke er interessert.Også dreit jeg meg ut med å skrive tilbake.»Det var dumt.Men var jo verd et forsøk:-)» Det høres vel bare helt desperat ut?uff:(

   5. Han skrev jo «desverre»… Du kan jo prøve igjen ved en annen anledning 🙂 Synes ikke svaret ditt hørtes desperat ut i det hele tatt, jeg 🙂
    Gutter er ganske rett fram, hehe. Slik jeg har erfart.. Så at han ikke skrev mer, og foreslo noe annet er ikke så uvanlig..? Prøv igjen en annen gang, sier han nei da også, er du for god for han, uansett 😉

   6. Ingunn

    Helt greit gjort. Lykke til videre! 🙂 Klem Ingunn

   7. Så snille dere er:) Har hengt meg litt opp i «desverre» som han skrev ja,hehe! Typisk oss jenter å analysere alt ned til fingerspissen. Har aldri vært så forelsket før,så setter stor pris på lykke ønskninger! Tror jeg trenger det;)

   8. Fotballfrue

    Ikke tenk på denne «dessverre» Gutta skriver uten å tenke, det lover jeg deg 🙂 Kanskje han virkelig mente at det var dessverre? At han hadde lyst, men ikke kunne? You never know 😉

    Klem til deg!

   9. Håper det var det han mente;) Trodde jeg skulle få et enten eller nå som jeg faktisk turte å be han med ut,men så sitter jeg her og er like forvirret,hehe.Jaja,finner vel mer ut av det neste gang jeg møter han:)
    Haha! Sitter her som en forelsket fjortis,og da er jeg 28år med mye erfaring opp igjennom tiden.Sånn kan det gå ;P

   10. er dete caroline eller din sin blogg? :p

 26. Heiduu! Lurte på en ting siden du har Treasures, og regner med at du sikkert vet sånt. Så spørsmålet er om det er fritt fram til å kjøpe smykker på nett og selge de videre? : )

  1. Fotballfrue

   Hva du gjør med smykker du har kjøpt privat, bestemmer du selv 🙂

   – C

   1. Oki.. takk for fint svar : ) du er nydelig Caroline <3

 27. Merethe

  I all regn og elendighet kan du jo samtidig synes litt synd i meg siden kjæresten min dro idag, og jeg får ikke sett han på 1 måned, EN måned..DET er lenge! Sukk..
  God helg til deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Klem er på vei <3

 28. Cecilie

  Hei Caroline

  Viste du at det er 100 karbo pr 100 gram i sukrin? Går selv på LCFH, å ble obs på det i dag..

  1. Fotballfrue

   Sukrin er 100 prosent naturlig,dette er karber som ikke påvirker blodsukkeret. Perfekt på lchf,det er ikke for ikke noe at alle bruker det 😉 så ingenting å være obs på 🙂

   – C

 29. Hei Caroline! DU, jeg må spørre deg – har du gjort noe med bryna på dette bildet? De så veldig fyldige ut, og var veldig fine. Bruker du den bryn-makeupen du posta et innlegg av for en stund siden?
  Er selv meget blond, og har lite farge på bryna. Har forresten lite BRYN også. Hehe..
  Klem

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 ja,jeg bruker bdb,helt fantastiske saker 😉

   – C

 30. Skulle på Vg lista topp 20 i dag men for et vær! Dropper det for denne gangen

 31. Kjempegøy med intervalltrening. Bruker litt bakkeløp også for å varierer. Godt for rompe og lår.
  Og treningen går unna i en fei.
  Smaker fortreffelig med rosévin etterpå, litt god mat og en aldri så liten sjokoladebit til kaffen.
  Livsnyter jeg også Caroline !

 32. Hei Carline!

  Kunne du delt med leserne dine den tåpeligste krangelen du ha hatt med mannen, og også den værste/alvorligste. Hadde hvert morro å lese om det ikke blir FOR personlig:-p

 33. Ååh, du har så lekre øyebryn nå, Caroline! 😀 Du kler virkelig litt fylde på dem, selv om du egentlig er flott uansett!;p

 34. Du er så sykt flink Caroline ! skjønner ikke hvordan du får det til.. elsker bloggen din 🙂

 35. Du hadde virkelig kledd en mørkere blond farge 🙂 (.. du kler også den fargen du har altså ;p)

 36. FendiNina

  Caroline! Du som er så glad i å løpe burde jo være med på iFORM løpet som er idag (18.juni) her i Oslo. Motivasjons kampanje for jenter/damer ;D. Med goodiebag og stæsj og premier ;D og mye moro =D.

 37. Pia Aarskog

  hei 🙂 hvordan springer du intervall øktene dine? selv springer jeg alt i ett, langkjøring, men øker alltid tempoet så jeg springer ganske raskt, derfor lurte jeg på om intevalløkter kansje var bedre, og morsomere? litt lei av å gjør det samme, hehe. Syns du er veldig flink til å motivere oss blogglesere:)

 38. Ingrid Svendsen

  God morgen nydelige 😀

  På plass med kaffekoppen i hånden og pc’en i fanget. Er så deilig å sette seg ned å lese aaaalt på bloggen din nøye, alle kommentarene ;o)

  Jeg må virkelig si at bloggen din er fantastisk. Det er akkurat som et kvinnemagasin….med daglige oppdateringer :o) Blir jo ikke bedre enn det!!! Jeg har blitt så vanvittig glad i både deg og bloggen, og jeg unner deg virkelig alt godt i livet ditt. Jeg heier på deg 😀

  Jeg føler jeg ikke kan få sagt nok ganger hvor inspirerende du er! Fortsett med det fantastiske arbeidet du gjør!

  Forresten skal jeg til Hendrix Hair i dag og sette på Peaks…..gleder meg veldig 😀

  Ha en helt fantastisk helg til tros for at været ikke er optimalt ;o)

  Klemmer

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord,alltid hyggelig med kommentarer fra deg 😀 lykke til hos Hendrix,sikker på du blir veldig fornøyd 😀

   <3

 39. Du er såå pen <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *