Kvalitetstid

Hadde noen sagt til meg for fem år siden, at jeg kom til å vie en torsdag kveld til fotball, hadde jeg ledd meg halvt i hjel.

Men nå sitter jeg altså her i nattøyet (eller står, jeg blir så nervøs), på en torsdag kveld, med et glass rødvin og nybakt bounty som stivner i kjøleskapet, mens jeg ser mannen i mitt liv på skjermen.

Merkelig hvordan ting kan snu, eller hva?

Oppskrift på bounty kommer first thing in the morning!

106 kommentarer

 1. Hurra for Bountyoppskrift, gleder meg =)

 2. Jeg kjenner til den følelsen ja caroline! Jeg blir så nervøs at jeg ikke engang vet om jeg klarer ett sekund til hver gang han spiller-nesten værst når det er tv (hoved) kamp og han er så langt vekk. Har hatt et par skrekk opplevelser der han faller og blir liggende og man liksom må vente de 2min det tar før han reiser seg og en kan se at d gikk bra:) stas å se mannen på tv-men blir litt skrekkblanda fryd:)

 3. camilla

  Caroline,prøv å hør på den her sangen.
  har «gådd» lamme meg igjennom en del dødsfall.
  Tenk på de GODE minnan!

  Stor klem <3

 4. Hvis det er håp for deg, så er det vel håp for meg også? Har en brasiliansk kjæreste, og jeg sier bare: Brasil ER fotball! Uheldigvis for meg er det fotballkamp på TV hver eneste kveld her, og ikke bare en, men kanskje 5-6 stykker på forskjellige kanaler… Og i helgene er det formel 1 og volleyball og basketball…! Det er ALLTID sport på TV her…!
  I går kveld overtalte han meg til å se på fotballkamp sammen med han, og da klarte jeg å sovne etter bare 10 min… 😛 Håper jeg og vil klare å like å se på fotball etterhvert 🙂

  Men det er vel kanskje litt anderledes for deg som har mannen din på banen? 😉

 5. Karoline, du er verdens peneste dame! 🙂

 6. iiiih! så koselig! Nei, man vet virkelig aldri helt hvor man kan ende opp.

  Elsker forresten toppen din!!

 7. Camilla

  Nesten rart å se deg i lave sko;)

 8. Har du så fin holdning eller er det litt posing for bildets skyld?
  Uansett, du er ei flott dame, og en inspirasjon for mange!
  I tilegg til at du skriver veldig bra!
  God helg 🙂

 9. Hei,

  Bare lurer på en ting angående LCHF:) Hvordan fungerer dette kostholdet sammen med mye trening?
  Har selv vurdert å teste det ut, men har hørt at det ikke anbefales ved høy aktivitet, noe som gjør meg usikker. Blir du slappere ved trening uten karb? eller merker du ongen forskjell?

  Takk for svar:)

  1. Fotballfrue

   Flere tippeligalag, og toppidrettslutøvere som har lavkarbokosthold 🙂

   – C

   1. Andrea

    Dette med at lavkarbo ikke fungerer ved høy aktivitet er en tullete påstand såkalte ernæringseksperter henter ut fra det blå, kun fordi de MÅ komme med et motargument. I går spiste jeg en typisk LCHF-frokokst. To egg med mye majones, og et fiberrik med gräddost. Dro på trening en halvtimes tid etterpå, og gjennomførte en hard økt med tung styrketrening og intervaller på mølla. Var på trening i over to timer, og da jeg kom hjem, var jeg fremdeles ikke sulten. En ernæringsfysiolog uttalte til VG at man går tom for energi etter 90 minutter med trening, dersom man spiser lavkarbo. Skulle likt og sett bevisene hans for dette! Mange opplever å føle seg slappe og uopplagte når de plutselig får fra et «vanlig» norsk kosthold med ca. 300 g. karbo om dagen, til 50 g. Jeg tok det gradvis, begynte med å kutte ut brød og knekkebrød, og deretter poteter, pasta osv. På samme måte innførte jeg gradvis mer fett i kostholdet. Har ikke følt meg slapp på trening en eneste gang! 🙂

 10. Det antrekket så utrolig deilig ut! Ville likt å vite hvor det er kjøpt! By the way… alle som skriver om kroppen din, er bare misunnelige! Jeg er en av dem;)
  Ønsker deg en strålende fredag og god helg!

 11. hva skjedde med hendrix konken?

  1. Fotballfrue

   Den med sprekenhusprodukter? noen av frisørene har fri der, så jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre videre. Vinneren er valgt, men jeg har ikke publisert det. Vinneren av ex. er avslørt for en stund siden 🙂

   – C

 12. Hei Caroline:) har bare ett lite spørsmål. men først vil jeg si at bloggen din motiverer meg til å trene, du er så flink, og man får lyst til å utfordre seg selv og slå tidligere resultater. Jeg har løpt en del de siste 2 mnd. men mest her i byen. men i går løp jeg rundt sognsvann x 2 , Når jeg satt der på banen på vei hjem og sync’et nike+ appen min. så kom jeg til å lure på hvor fort du løper 2 runder rundt vannet?
  Hilsen Ane

  1. Fotballfrue

   Det kommer an på, har brukt 40 minutter noen dager, men også 35 minutter 🙂 Avhenger av dagsformen 🙂

   Klem til deg 🙂

   1. Da er jeg kanskje i bedre form enn jeg trodde:) i går løp jeg igjen , og da løp jeg 2 runder på 41 min.. så om du som er så flink å har trent i lang tid løper på 35-40 min, så er det kanskje håp for at jeg skal se bedre resultater etter hvert..:)

 13. Helene Taaje

  For et nydelig bilde! Du er vakker 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 14. karoline holberg

  Kjempe fint vinglass, hvor er det fra?

 15. Du e så flinke te alt <3 e der någe du ikkje har kontroll på???? 😉

 16. Martine

  Du er så utrolig pen! Elsker antrekket ditt, hvor er det fra?:) Stå på videre med bloggen, love it!

 17. Benedicte

  Hei 🙂

  så fint det speilet over sofaen var, hvor er det fra?

  God helg fra Benedicte

 18. Du er helt nydelig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *