Color Blocking

Falt rett og slett pladask for disse bildene fra moteserien til det Ukrainske Elle’s marsutgave:

Hello, inspiration!

Nå skal sterke farger kombineres med hverandre, det er nesten ingen miks som er feil. Jeg skal så smått kaste meg på trenden, og har hamstret noen fargesterke plagg for sesongen:

Hittil har jeg blitt veldig glad i å blande knallfarger med noe litt roligere, som jeg blant annet gjorde i går, og på lørdag. Men den som intet våger, intet vinner. Eller hva? Jeg kan i hvert fall starte med kjolen fra Nelly, som allerede er ferdig color blocked. Den er råtøff!

71 kommentarer

 1. elsker farger, så color blocking blir ikke helt feil hos meg 😉

 2. Kult, kan du komme med et innlegg hvor du gir tips hvordan man kan matche forskjellige klær i forskjellige farger? 🙂

  1. Fotballfrue

   Selvsagt 😀

   – C

 3. Digger sånne farger !!!

 4. liker trenden selv! 🙂

 5. Oda Sofie

  Se dem på? :):):)

 6. hvor kommer de andre kjole fra?? legg ut link =)

 7. Hei. Jeg vet du er en stor dyrevenn! Men visste du at FakeBake er dyretestet?

  http://www.dyrevern.no/kampanjer/dyretesting/testet_pa_dyr

  1. og got2b 🙁

   1. Oi, kommentaren kom visst alene her. Så det stod en kommentar om at Fake Bake er testet på dyr skjønner du 😀 Så jeg skrev at Got2b også er det, som svar på den :p

   2. Fotballfrue

    Var nær approve, også unapprove :p

    <3

  2. Fotballfrue

   Det ante jeg ikke! No more fake bake!! Takk for tipset!

   – C

   1. Sto at Fake Bake ikke hadde svart på henvendelsen fra dem (sammen med mange andre på lista); altså ikke bekreftet at de tester på dyr.

 8. Elsker det!

 9. Litt utenfor tema, men er det lov til å spørre hvilken ansiktskrem du bruker nå for tida? 🙂 Eller har du noe tips om ansiktskrem uten solfaktor sånn generelt til sommerbruk?

  Takk for svar!

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker african tea fra Ole Henriksen 🙂

   – C

 10. Så herlige crazy farger- til å bli inspirert og i godt humør av:)

 11. Jeanette

  Helt herlige farger!

 12. Det er jo fint å blande farger…men tror ikke jeg tørr å kaste meg på den trenden:S Tørr ikke en gang å kaste meg på «et farge-plagg og resten rolige farger plagg» trenden 😛

 13. Jeg har eksamen i morgen og burde vel egentlig øve, men sitter nå heller her og koser meg med gamle og nye innlegge:):) Prioriteringer…

 14. De sterke fargene. Lurer på hvor lenge det vil være inn! Har ikke bestemt meg for om jeg liker det eller ei.

 15. Stilig med mange farger – men liker det selv mer nøytralt, hehe. Kanskje du kan komme med tips for oss som ikke er helt sikker på denne knallfarge trenden? 🙂

  1. Matilde

   Har det akkurat på samme måten! Elsker farger men tør ikke helt selv 😉 men i det siste har jeg begynt å bruke mer og mer farger… Kjøp et plagg i en farge å miks det med noe nøytralt.. Så er man hvertfall et stykke på vei 😀

 16. Elsker også trenden, men fy fadosten (som vi sier i Stavanger) – den modellen der ser SYK ut! Jeg kan ikke, med mine tredve år på baken, fatte og begripe hvorfor det er nødvendig å fremstille modellene som «levende døde»? Jeg fikk avsmak på hele motebilaget. Hva synes du?

  1. Fotballfrue

   Hun er altfor tynn ja,men igjen,vi vet ikke om hun er naturlig tynn eller ikke,så jeg liker ikke kritisere :/ Det er plaggene jeg vil ha fokus på her :p

   – C

 17. Utrolig freshe bilder, men herregud, modeller som henne er virkelig ikke pent.
  Se hvor sykelig tynn hun er, legg merke til ryggen på bilde nr.2 og hendene hennes på de andre..
  JA- jeg vet at det er sånn mange modeller er, men jeg synes fortsatt det er stygt.. Synd de legger så stor press på andre jenter ved at det omtrent er slike modeller å finne i moteseriene.

 18. Tiriltopp

  Synes fargene er kjempefine. Men så fikk jeg helt vondt av bilde nr 2. Hun er jo like beinmager som kreftpasientene jeg jobbet med en gang i tiden 🙁

 19. Fine bilder og kule farger, men modellen så veldig ynn ut, for tynn 🙁 En kropp med litt muskler er så mye penere å se på enn en kropp med bare skinn og bein!

 20. Fine klær. Men si meg en ting. Syns du de modellene som er inni klærne ser sunne og friske ut? For min del tar de all fokus bort fra klærne. Jeg ser bare syklig tynne modeller. Spesiellt bilde nr. 2. Hun er kanskje sminket litt verre enn hun faktisk er, men dette syns jeg er fryktelig å se! Min samboer mente de såg ut som de kom rett fra en fangeleir i Tyskland. Og jeg snakker ikke av missunnelse, tro meg!

  Men klærne du hadde kjøpt var utrolig fine! Lurer på hvor du har kjøpt plaggene?

 21. Virkelig.. Tør du ikke offentliggjøre at du bor nedi det hølet der? Forstår jo egentlig det da:)

  1. Fotballfrue

   Jeg bor i bydel st.hans Haugen. Hva snakker du om egentlig??

   – C

   1. andrea

    Tror ikke mange som har vært på legevakta sier de har vært på st.hans haugen. Hva tenker du om det?

   2. Fotballfrue

    Jeg tenker at du er forstyrret,og at jeg ikke skjønner hva du prater om?? Legevakten? Jeg bor vel ikke ved legevakten! Men hva med de som bot der? Det har vel null å si. Du er virkelig helt ute av det..

  2. Andrea….. Denna skjønte jeg ikke ???????

   1. Det var veldig pussig. Hvor kom dette fra? Men bydelsgrensen til St.hanshaugen går jo ikke langt fra legevakten, men det er jo supertsentralt og all right sted og bo? Hvor kom dette fra?

   2. Fotballfrue

    Gudene vet. . En eller annen psyko. Skremmer i hvert fall meg.

    – C

   3. Hahah. Vet Andrea hvor dyrt det er å bo i Oslo? Alle områder er på en måte bra. Og ikke minst slike områder.

 22. Elsker color blocking trenden jeg også, så gleder meg til jeg skal begynne med sommerhandelen !
  Elsket det første bildet, og det siste men la du ikke merke til hvor sinnsykt tynn modellen er på det i midten? Man ser jo tydelige ¨riller¨ på ryggen, det skal ikke være slikt. Dessuten har nesten ingen modeller brunfarge på huden lengre, hvorfor ikke ? 🙁 Synes ikke modellene nå lengre er så veldig pene, og det er så dumt! Ser ut som at alle har spiseforstyrrelser, det verste er at det mest sannsynlig er sant.

  1. Fotballfrue

   Jeg har riller på ryggen når jeg sitter sånn :/ kan inne noe for at man er spebygd i overkroppen. Men jeg synes ansiktet hennes var lite pent sminket. De hadde ikke trengt å gjøre det så innhulet :/ Hun er finere på de to andre bildene, men jeg elsker antrekket i midten 🙂

   – C

   1. Joda, men synes allikevel du ser mye sunnere og friskere ut ! Du er brun, og synes du har mye mer enn skinn og bein på kroppen, ikke fett men muskler!

    Antrekket var superkult, men det ser ut som at stakkarsen har anorexia. Enig med deg, sminken var ikke så flatterende, men er tydeligvis det som er in nå, siden er veldig mange blader som sminker seg slik! Skulle bare ønske at motemagasiner hadde flere ¨plussize¨-models, fordi det er langt flere som har slike kropper, og det tar jo veldig lang tid å skaffe seg den også ! Til og med jeg, veier 45 kilo og er 160 høy begynner å føle meg usikker på grunn av slike bilder.

   2. Fotballfrue

    Det er trist at slike bildr kan få deg usikker på deg selv, det burde du ikke være. Du er flott! Motebransjen er syk, det er noe alle vet. Vi som er utenfor må bare ha mot nok til å ikke bli påvirket av modellene, men av klærne 🙂

    – C

   3. Hvorfor skulle du føle deg usikker pga. noen bilder? Du sier jo selv at du synes modellen er altfor tynn?

    Forøvrig skjønner jeg ikke hvorfor modellen kommer i fokus her, jeg la knapt merke til modellen da jeg først så bildene.

 23. Farger er så herlig!

  Du, jeg bare lurer på en ting. Holder på og leser boken til Ida Jackson om sosiale medier og opphavsrett. Har man lov til å putte inn andres bilder i innleggene sine, slik som du gjør det her? Eller har man det ikke? Jeg synes det er utfordrende å vite hva man skal forholde seg til… :S

  Det er jo så mange forskjellige som sier forskjellige ting.

  1. Fotballfrue

   Det er ingen regler på det for oss bloggere enn så lenge. Tenk på alle de millionene av bloggere, og ikke minst motebloggere, som finnes, om en skal «arrestere» alle for å «ta» bilder, har man en lang jobb foran seg. Men jeg regner egentlig med at det, i likhet med markedsføringsloven, kommer noen regler på dette også etter hvert 🙂

   – C

   1. Ok, så i prinsippet kan jeg ta bilder hvor jeg vil så lenge jeg sier hvem det er som har tatt dem?

   2. Fotballfrue

    Jeg vet ikke hva som er mest riktig, men det er vel dette prinsippet alle bloggere følger nå 🙂

    – C

 24. elisabeth

  har du fanside på facebook for bloggen din?

  1. Fotballfrue

   Jajaja 😀 Er veldig flink til å oppdatere der også 😀 Du finner den på hjertet øverst til høyre, eller her om du vil: http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/pages/fotballfrueno/143469989014736

   – C

 25. Disse modellene lever ikke på et sunt kosthold.De sulter seg selv.Dette er en kjent sak.Ikke vanskelig å se på en person om den er naturlig tynn eller sykelig tynn.Jeg får vondt av å se på dette. Og ellers kommer jeg ikke til å henge meg på colour block trenden som snart er over,og få liker.

  1. Fotballfrue

   Kan vi ikke heller prøve å la være å fokusere på modellene, når det er bildet, settingen og klærne som skal være i fokus? 🙂

   – C

   1. Men de skremmende modellene tar fokuset,så det er umulig.Blir jo helt forfærdet.Hadde modellene vært litt mer nøytral,hadde klærne og settingen fått mer oppmerksomhet.

   2. Fotballfrue

    Det er samme person 🙂 Det er helt grusomt om hun sulter seg, men om hun er sånn naturlig, er det aldri hyggelig å få slike kommentarer. Likevel, motebransjen er vel ikke akkurat kjent for å ha de sunneste jentene :/

    – C

   3. Vet det er samme personen,snakket bare generelt.Og belive me I know.jeg er selv for tynn etter «normalen» og får høre det titt og ofte sånn som du(folk burde få seg litt folkeskikk)Men vi er friske og jeg ser iallefall lett forskjell.Vet også at hun var ekstremt sminket i dette tilfelle,men vet hvordan bransjen er.Har også bekjente innenfor miljøet.Blant annet i Milano.Hadde foresten aldri kommentert en persons kropp negativt til den det gjaldt.Men hadde jeg verdt redd personen var syk og jeg kjente henne,hadde jeg prøvd å hjelpe henne.

 26. Victoria

  Man blir jo i godt humør bare av å se alle disse fargene:)
  Hvor er den røde toppen og grå/rosa/sorte kjolen fra?
  Kos deg masse med bounty og fotballkamp:)

  1. Fotballfrue

   Den grå, ros og sorte er en topp fra Asos 🙂 Og det røde er en playsuit 😀

   – C

   1. Kan du sende link til asostoppen? 🙂

 27. Christine

  Jeg digger color blocking! Det er utrolig kult 😀

 28. ALT FOR TYNNE! Syntes hun nummer to skulle hatt seg litt mer kjøtt på kroppen.

  1. Fotballfrue

   det er samme person 🙂 der ser man hva sminke gjør. .

   – C

  2. Enig, utrolig trist at de må bruke så avmagrede modeller.

 29. Så utrolig kult! Ønsker meg litt freshere farger i garderoben denne sommeren

 30. hvor er den rosa shortsen fra? ble helt forelsket!

  1. Fotballfrue

   H&M 🙂

   – C

 31. modellen lignet jo på deg!

  1. Helt enig! Bortsett fra at Caroline er mer veltrent! Men størrelsen er vel den samme!

 32. Jeg skjønner virkelig ikke at magasiner har, i det hele tatt, lov til å publisere slike bilder av sykelig tynne modeller. Jeg syntes det ser, og du får unskylde meg, helt for jævelig ut! Bare kjøtt og bein!

  Jeg forstår at noen sliter med å legge på seg, og jeg mener ikke at alle være en str. 36/38! Men virkelig! Folk må skjønne at slike bilder påvirker dagens ungdomm – enten de vil, eller ikke!!

  Klærne derimot var stilige, og det viktigste er jo å ha en frisk og trent kropp, uansett om du veier 50 eller 65 kilo!

 33. Natalie

  Å, så fin den rosa shortsen med beltet var! Hvor er den fra? Og kunne du ha lagt ved en link hvis den finnes på nettet? 🙂

 34. Kan du vise kjolene på? 😀 Vurderer å kjøpe en, så hadde vært helt supert 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja,så snart jeg rekker 🙂

   – C

 35. Kan du sende link til asos toppen? 🙂

 36. Hei digger bloggen din <3 og jeg syntes du skulle vært modell på de bildene (:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *