For ett år siden. .

. . satte vi kursen mot Hällsnäs Herrgård for å gjøre alt klart til bryllupsfesten vår, 3 dager til ende. Herremin, som tiden flyr! Det kunne like gjerne vært i går.

Her var vi innom Sarpsborg og mor & far, for en liten kaffepause. Bilen var bokstavelig talt proppfull av bryllupstæsh.

Jeg har en ufattelig travel arbeidsdag foran meg i dag, tror faktisk jeg blir stående inne og pakke smykker fra etter lunsj til langt på natt. Og selv om jeg elsker å ha mye å gjøre, er det ikke like gøy å være inne når sola er ute! Etter hva jeg har lest, kan dette bli den siste dagen med sol på kanskje 10 dager. Nå kommer visst regnet igjen. Jeg er IKKE klar for mer regn, jeg vil ha skikkelig sommer! Det er nå jeg skulle ønske vi hadde normal ferie som de fleste andre, så kunne vi bare pakket kofferten og dratt avgårde  til hvorsomhelst *drømme* Men, 6 dager får han jo, det spørs bare hva vi rekker på så kort tid. Tror jeg først skal fokusere på hvordan vi skal ferie 1-års dagen vår. Noen idéer?

91 kommentarer

 1. finne en restaurant som serverer noe lignende det dere hadde på menyen under bryllupet, og ring dem som leverte muffins. Plukk ut yndlingen, og del den hjemme med noe i glasset (selvfølgelig glasset med monogram ingravert).

  Kos 🙂

 2. Spis skalldyr og drikk hvitivin

 3. Gratulerer med 1 års dag. Selv feiret jeg jubileum m kjæresten på søndag. Hadde piknikk i hagen, masse puter og pledd, hadde laget deilig mat, tomat og mozarella, sashimi av salmalaks, oppskåret frukt, mango og jordbær og vi koste oss med iskald rosevin. Romantisk, deilig og avslappende. Avsluttet kvelden med en liten tur og la oss i sofaen og så film. Et forslag til romantisk hjemmekveld i hvertfall 🙂 og du som er så flink til å lage spennende retter er jeg sikker på at du har mange ideer. Eventuelt ta han med på midnattspiknikk, drikk vin og se på stjernene under åpen himmel under samme pledd.
  Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er ikke 1 år før til helgen, men takk likevel 🙂

   – C

   1. Hei Caroline:) jeg elsker bloggen din, men syns du egentlig setter litt for liten pris på leserne dine. Her er et eksempel, Janne skriver en lang kommentar til deg med masse tips til hvordan den perfekte date kan være, og kommer med masse egne erfaringer, og avslutter tilogmed med å ønske deg en fin dag. Det eneste du svarer er at det ikke er før til helgen dere har vært gift 1 år, men takk likevel. Litt kort og utakknemlig svar kanskje? Ellers elsker jeg bloggen din:)

   2. Fotballfrue

    Liten pris på leserne mine? Er det noe jeg gjør,så er det å sette pris på dere! Føler faktisk at jeg viser det hver eneste dag. Det var jo kun for at hun ikke skulle misforstå. Det at jeg ikke skrev takk,betyr ikke at jeg ikke satt pris på svaret. Har du flere eksempler? Har nettopp blitt ferdig med å besvare nesten 300 mail fra lesere,forresten 🙂

    – C

   3. Er veldig uenig med M. En av de fantastiske tingene med bloggen til Fotballfrue er at hun tar seg tid til å svare på spørsmålene til leserne.

    Stå på, Caroline =)

   4. faktisk veldig uenig M! Caroline er en av de få som faktisk svarer masse på kommentarer. Ser du på andre blogger på topplisten, julianyland, voe (da hun blogget) osv, svarer ikke de i det hele tatt! Syns du er flink jeg Caroline, det syns at du bruker mye tid på bloggen din 🙂

   5. Fotballfrue

    Tusen takk 🙂 Veldig godt å høre at du legger merke til det, leserne mine er utrolig viktig for meg!

    – C

   6. Helene Taaje

    Er helt enig, du er utrolig flink til å sette pris på leserne og bruke tid på oss! 🙂 Stå på!

   7. Jeg er innom en del blogger, og jeg kan ikke komme på en som er like flink til å svare på kommentarer som det du er. Og du skriver ofte hvor masse du setter pris på oss i egne innlegg til og med. Nei, du er helt fantastisk når det kommer til det Caroline:D

    Er det deres bil forresten?

   8. Fotballfrue

    Tusen takk <3

    Neida, vi lånte bilen til mamma og pappa fordi vi hadde så mye å dra på 😉 Vi har en Toyota Hybrid i dag 🙂

    - C

 4. Hjelp så fort tiden går! Ett år siden bryllupet! Husker jeg gledet meg til å lese om det og følte nesten jeg skulle i bryllupet selv :p

 5. Akkurat det samme lurer jeg også på; hvordan vi skal feire 1-års bryllupsdag, også kalt papirbryllup 😉
  Ideèr mottas med TAKK! 😀

 6. Gratulerer! Dere gifta dere på samme dag som mamma og pappa. Bortsett fra at de feirer 20års jubileum i dag! 😉

  1. Fotballfrue

   Takk, det er ikke før den 19.juni 🙂

   – C

 7. Kristine

  Hei igjen!
  Først gratulerer med 1 årsdagen. Skulle ænske det var meg 😉

  Jeg har noen spørsmål ang lchf kosten. Du virker som at du har satt deg ordetlig inn i kostholdet og vet hva som er viktig 🙂 Jeg stoler iallefall på kunnskapen din caroline.
  Jeg og kjæresten har akkurat begynnt på denne kosten. Jeg har lest mye om det, og det meste er bra.
  Er selv snart utdannet sykepleierstudent så jeg føler jeg er godt reflektert over hva jeg spiser og hva kroppen min trenger.

  Jeg og kjæresten er veldig glad i å trene og det er noe han gjør hver dag i jobben i Forsvaret. Vi har før spist veldig sunt, men jeg har opplevd at vi likevel har fått i oss utrolig mye karbohyd.

  Liker vel må jeg si jeg er kjempe skeptisk til å spise så mye fett, selv om det er sunnt fett.
  Det føles nesten som jeg legger på meg mens jeg spiser frokst 😛 Hvis jeg kan være så frekk å spørre, opplevde du å legge på deg? Jeg tørr å si at jeg er svært opptatt av en sunn kropp og trenging, og føler vel bare en veldig skeptisk rundt alt fettet rett og slett. Er det noe du opplevde i starten?

  Hilsen Kristine 22 år

  1. Cecilie

   Sjekk ut http://www.lavkarbo.no sitt forum. Det går vel ganske tydelig frem av bildene på denne bloggen at den flotte fotballfruen ikke har lagt på seg av å spise lavkarbo…… hvis du kjøper en av Hexeberg sine bøker vil du fort skifte mening om «dette fettet». Eller hvis du leser bloggen til Lena Beatrice. Eller hvis du går tilbake i dato på denne bloggen og leser alt hun har skrevet om dette tidligere, blant annet om Lars Kristian som fotballspiller og hvilken effekt lavkarbo har på en toppidrettsutøver.

 8. Herlighet, så fort tida har gått!

 9. Bli med oss til Den Franske Riviera! 🙂 Vi drar på lørdag! Sol, strand, sommer – og veldig romantisk! 🙂

  1. Fotballfrue

   aaaaah!! lykke! god tur <3

   – C

   1. Tusen takk for dét! 🙂 Gratulerer så mye med bryllupsdagen til helgen! Håper dere får en nydelig feiring <3 Klem

 10. Julie kristine

  Dra på en 4 dagers tur til en storby -Paris feks:) eiffeltårnet og turer i bakgatene, dra innom de små restaurantene og drikk et glass vin = herlig:))

  1. Like!

 11. Nathalie

  Enn at det er et år siden da. Jeg var bortreist den helgen dere giftet dere, noe jeg er glad for ellers hadde jeg nok trykket etter oppdateringer heeele helgen! 😀 Husker jeg og venninnene mine snakket om det og gledet oss sånn til å komme hjem og se kjolen din! Herlighet, skulle tro vi snakket om en prinsesse!! 🙂 Nå så du riktig nok ut som en også da. Nydelige flotte fine Caroline 😀

 12. fadfafaf

  Dette er ikke frekt ment, er bare interessert i å høre en bloggers svar på dette spørsmålet: Synes du blogger er et respektabelt yrke? Vet at du har journalistutdannelse, men føler du at du med hevet hode kan si at du lever av å skrive dagbok?

  1. Fotballfrue

   Jeg driver mitt eget firma med både blogg og nettbutikk. Det er absolutt respektabelt, da jeg jobber døgnet rundt. Og jeg er, som du sier, utdannet journalist. Hva noen måtte mene om at jeg delvis lever av å blogge, bryr jeg meg fint lite om. Det jeg driver med utgjør utrolig mye jobb, og jeg elsker alt sammen. Det er vel egentlig det det handler om 🙂

   – C

 13. Er det deres bil?

  Dere har hverandre, så dere får nok en super dag:)

 14. Ingerid

  I dag har jeg endelig fått sommerferie og er heller ikke klar for regn! Får bare nyte dagen i dag, og håpe på en solfylt sommer likevel. 🙂

 15. Kva med Hotel Union Øye? Kanskje Noregs flottaste hotell! Kanskje litt i det seinaste lage akkurat no, men det kan vere verdt å hugse på neste gong LK har ein kort ferie midt i fotballsesongen. Så kan du gå på tur i Geiranger – som etter mi meining er den finaste turen du kan gå på (og trening som er bra for både kne og anklar! Vertfall i følgje legen min).

  Om det ikkje blir er det uansett verdt fem minutts pause i all pakkinga for å drøyme seg vekk i litt gamal luksus!:) Gratulerer med snart bryllaupsdag. Tida har gått SÅ fort!

  Her er linken:
  http://www.62.no/hotell–overnatting/hotel-union-oye/1246/0

  1. Fotballfrue

   Der har vi vært 😀 Blogget om det sommeren 2009. Flott plass 🙂

   – C

   1. Oda Sofie

    Å så gøy. Besteveninnen min har hele slekta og et sommerhus på søte lille Øye, og jobber faktisk som servitør på hotellet i sommersesongen. Øye er så vakkert!!! Og masse gøye toppturer og sykkelruter. Men du har jo vært der, så da vet du jo det 🙂 Hoho

 16. Hmm…dra på favorittrestauranten deres! Eller kanskje bestille mat hjem, og bare sitte og kose dere med en god film! 😉
  Ellers kan dere dra på en helgetur et sted i Norge, eller kanskje Danmark eller Sverige ;D

 17. Tenk at det snart har gått et år! dere er så fine 🙂

 18. I dag våknet jeg til nesten skyfri himmel og strålende sol, så jeg tok på meg bikinien og begynte på frokosten. Men, da jeg kom ut igjen hadde det skyet helt over og blåste kaldt 🙁 Håper jeg kan få noen glimt til før jeg skal på jobb!
  Håper du får en fin dag vakreste 🙂

  Tror 19. juni er en lykkedag å gifte seg på 🙂 Mamma og pappa har bryllupsdag da, og nå har de vært gift i 35 år 😀

 19. Elisabeth

  Hei
  Har dere spart et stykke av bryllupskaken er det på 1. års dagen dere kan kose dere med det. Mimre litt fra dagen, se på bryllupsesken din og bilder! Drikk en god champagne og ta på deg kjolen igjen. hehe. neida – selv om det sikkert hadde vært gøy! 🙂

  Ha en flott dag i hvert fall!

  1. Fotballfrue

   Jaaa, det har vi gjort 😀

   – C

 20. Dra til Roma med Ryanair fra Rygge 😉

 21. Når begynte du å blogge for første gang? Er det mulig å få link til den første? Hadde vært artig å sett:)

  1. Fotballfrue

   mai 2009 🙂 startet på blogg.no, men alle innleggene er oveført hit (minus kommentarer) Du finner arkivet til høyre –> 🙂

   – C

 22. Jeanette

  Gratulerer så mye med bryllupsdag til helgen 🙂 De skoa du hadde på bilde var kjempe fine 🙂

 23. Trude A

  Jeg har så smått begynt å planlegge mitt eget bryllup som står til neste sommer. Fram til nå er det vel bare kirka som er ordnet, så mye som gjenstår;) men gleder meg til å komme i gang. Jeg får iallefall masse gode tips og inspirasjon fra innleggene fra din bryllupsplanlegging. Ønsker dere en flott feiring av hverandre i helgen.
  Klemmer til deg 🙂

 24. Gjør som jeg gjorde og overrask ektemannen med en tur til paris. du trenger bare en langhelg! del et kyss i effeltårnet for romantikkens skyld og bruk en dag i desneyland for å holde på latteren 🙂

 25. Hey:)

  Could u please write notes also in english?
  I am sure u have lot of readers who would love this:)

  xoxo
  Aga

 26. Dra tilbake til hällsnäs herregård for en romantisk weekend:-D

 27. Hei
  lurer på hvor man finner videoen av deg som var på vg-nett da du ble kjent som fotballfruue? husker de var hjemme hos dere. Finner den ikke noe sted.
  Så synes jeg du så bra ut på dette bilde, du ser mye tynnere ut nå om dagen. Her ser du mer markert ut med synligere lårmuskler 😀

  1. Fotballfrue

   Du finner det ved å Google VGTV og fotballfruer 🙂

   Jeg har verken gått opp eller ned siden dette bildet,og har like markerte bein i dag. Men det er klart det avhenger av hvordan jeg står. Se her for eks. http://fotballfrue.no/?p=6372

   – C

   1. http://fotball.vgtv.no/?id=2547

    DERE ER SÅ SØTE! FIkk litt gåsehud når han forklarte hva offside var og når du kniste! 🙂

   2. Fotballfrue

    Han gjør bare narr av meg, gir journalisten min forklaring *flaaaut* :OO

   3. Tidenes søteste!! hehehe

   4. Hehhe der hadde du skikkelig stort hår.
    Finere på håret nå ja 🙂

   5. Fotballfrue

    Jeg VET! Blir helt flau :p

 28. Dere rekker ….KRAGERØ !! JAAAAAAA 😀 😀 😀 <3

  1. Fotballfrue

   Hihi <3

 29. Gratulere med bryllupsdag =) Ønsker dere masse lykke!

  Wow kul bil! Er det deres??

 30. Lurer på hvorfor du ikke følger VS englene på twitter? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg er ikke aktiv på twitter lenger,kun automatisk 🙂

   – C

 31. Kaja Amalie

  Gratulerer med 1 års dagen 🙂 Dere kan dra på en romantisk storby-ferie, 6 dager skal nok holde :)) Dere kan dra til Paris, Riga, Roma, kanskje bare til Stockholm? 🙂 Eller dere kan ta turen opp i Nord, for her er det full sommer – ENDELIG! Etter MANGE sommerer med regn og dritt vær, er det utrolig deilig at sommeren endelig er kommet hit 🙂

  Kos dere masse i regnet, hihhi 🙂 Jeg skal nyte solen, og lese til eksamen som jeg har imorgen, ønsk meg masse lykke til da!

  1. Fotballfrue

   Masse lykke til 😀 <3

 32. Digger bloggen din!! Er helt avhengig, og du er en kjempe flott jente! Jeg lurer på om du kan svare meg på hva kaffe man kan drikke av typene til Dolce Gusto maskinene, med et LCHF kosthold? Nå drikker jeg aroma med en liten dæsj med fløte i, godt det også.. men begynner å bli litt lei 😉 Ha en fortsatt nydelig dag! Og tilykke med 1årsd dagen til helgen =D =D =D

  1. Fotballfrue

   Vi har både Dolce Gusto og en Nespressomaskin, og akkurat nå for tiden går det kun i Nespressokapsler. De har ikke melkebaserte kaffetyper, så om jeg drikker epsresso eller vanlig kaffe, har jeg uansett krem eller fløte oppi 🙂 Jeg tror kapslene som hører til Dolce Gusto består av melkepulver uten tilsatt sukker, men jeg ville google for å være sikker 🙂

   – C

 33. Ingebjørg

  Gratulerer så mye med jubileet (som kommer :D)Tenk nå er det over et år siden jeg fikk øynene opp for bloggen din! 🙂 Må henge meg på tipset om storbytur! London, Paris og kanskje spa på Island? 😀

 34. Tiden flyr ja! Synes ikke det er lenge siden jeg leste om forberedelsene til bryllupet!
  Jeg har aldri kommentert her før, men jeg er faktisk innpå her hvertfall hver dag! Veldig inspirerende blogg 🙂

 35. Hei!
  Noen som klager over at du ikke setter pris på leserene dine.
  En av grunnene til at jeg liker å lese denne bloggen er nettopp fordi du er så flink til å svare på kommentarer. Noen bloggere poster ikke kommentarene en gang, og tar seg i allefall ikke tid til å svare på noen av de.
  Og jeg har full forståelse for at du ikke kan gi et utdypende svar til hver enkelt som kommenterer her, men synes det er fint at du i allefall svarer noen! 🙂

 36. Så koselig med første bryllupsdagsfeiring da!:) Gjør noe dere aldri har gjort før- da kommer dere til å huske det bestandig:)

  Vær kreativ; lei en husbåt, dra på salsakurs eller bestill rar, eksotisk mat du aldri har spist før og spis den på et hustak med utsikt over byen, hehe- husk at det ikke er så viktig hvordan dagen tar seg ut for omverdenen, hovedsaken er at den blir minnerik og morsom for dere to!:)

 37. oi tiden flyr! Gratulerer så mye med bryllupsdagen 😀 synes det har kommet inn mange gode tips ! kos dere masse i helgen uansett hvordan dere velger og feire det, sikker på det blir perfekt uansett 😀 dere er jo små turtelduer hihi 😛

  1. Fotballfrue

   Hehe, tusen takk 😀 Bare så synd at LK spiller kamp på søndag :/ Men vi tenkte å feire enten etterpå eller på mandagen 😀

   – C

 38. Siden han bare har ferie i 6 dager, vil jeg anbefale Barcelona! Hvis du ikke har vært der før?
  Bare tre timer fly og byen har absolutt alt! ordentlig badeby, mixet med fantastisk arkitektur, shopping og utrolig mye å se! Perfekt kjærestetur!:)

 39. Caroline, jeg kom opp i muntlig eksamen i sosialkunnskap, hvor jeg må finne en problemstilling om invandring, integrering.

  kunne du hjulpet meg ?=) hva jeg kanskje burde finne ut av…

  1. Fotballfrue

   Om en av delene, eller begge? Jeg ville fokusert på arbeidskraft om det kun gjelder innvandring, synes denne artikkelen er veldig interessant: http://www.aftenposten.no/jobb/article4147676.ece

   – C

   1. Marianne

    Nå ble jeg imponert. All tiden og kreftene du bruker på å svare leserene dine, det er bare supert.
    Du er uten tvil flink! 🙂

 40. Jeanette

  skjønner ikke helt greien med å fryse ned et stykke av bryllupskaken! kunne aldri falle meg inn å spise en ett år gammel kake,selv om den har vært fryst.Kake er bare holdbar maks 2 mnd i fryseren,så æsj sier jeg bare! Man spiser bare ikke en så gammel kake!

  1. Det har med tradisjon å gjøre. Selv spiste jeg (en dog) et lite stykke av vår bryllupskake på ett års dagen – og da var jeg gravid, syv måneder på vei! Vå baker, Sverre Sætre, kunne forsikre om at det ikke var noe problem å spise kaken ett år etter frysningstid – og vi hadde en Macarpone-kake 🙂

 41. Dere lager en middag inspirert av det dere spiste på selve kjærlighetsdagen (hihi, bryllupsdagen!),
  til antrekk kan du jo ha dagen før dagen-kjolen, mens du kler på deg brudekjolen og undertøyet (!) mens
  dere spiser deilig bryllupskake, før dere deretter går opp på takterrasen der han fridde til deg, og leser løftene til hverandre igjen <3
  klem!

  1. Fotballfrue

   <3

   1. R o m a n t i s k ♥ Eller hva? 😀

 42. Dere har vel ikke den bilen nå lenger? Sett det i en annen toyota bil på veie 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi lånte bilen til mamma og pappa fordi vi hadde så mye å dra på 😉 Vi har en Toyota Hybrid i dag 🙂

   – C

   1. Da så 🙂 Du er nydelig!

 43. Hei:)
  Gratulerer så mye med den 19. juni:) Jeg foreslår en tur til Roma. Har du vært der? Absolutt helt faktastisk. Jeg og kjæresten min var der tidligere i år. Så utrolig trivelig plass med så mye å se. Jeg kastet en mynt i trevifontenen, det betyr at jeg kommer tilbake. Jeg håper den har rett;)

 44. Liten Ida

  hallo:-)

  Hva med å dra til Larvik og sjekke inn på det nye, flotte spahotellet der?? farris bad, tror jeg det heter… Stavern er jo ikke langt unna, sommerbyen over alle…Synes iallfall du bør kidnappe gogutten din med på noe moro:-)

 45. Hei søte Caroline!

  Ville bare fortelle deg at jeg har funnet masse inspirasjon på bloggen din til bryllupet mitt neste helg! Tittet først kun på bryllupssiden din, men jammen har jeg ikke blitt fast leser. Du skriver godt og underholdene og er et flott forbilde for mange unge jenter som leser bloggen din. Selv er jeg 31, så forventet ikke at bloggen din skulle fenge meg. Veldig godt å se (atter en gang) at det er mulig for jenter å både være opptatt av utseende og karriere. Alt for mange fordommer mot jenter bare fordi vi bryr oss om hvordan vi ser ut!

  Stå på videre og god sommer!

  Hilsen en spent brud:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk,dette var utrolig hyggelig å lese 🙂

   Ønsker deg masse lykke til med bryllupet,det er en drøm å gifte seg!

   Klem til deg 🙂

   1. Tusen takk! Klem tilbake:)

  2. Cecilie

   Hehe, enig, hadde aldri trodd at jeg som 31 åring skulle bli fast bloggleser 😉 Men, jeg blir i godt humør av å lese om den positive fotballfruen, her jeg sitter i min grå kontorhverdag. Jeg skal gifte meg om 3 mnd. Heia romantikken!

   1. Fotballfrue

    Hurra! Gratulerer 🙂 Ingenting slår bryllupsdagen 😀

    – C

 46. hmm, vet ikke!:-) men gratulerer så mye med bryllupsdagen som kommer snart

 47. herregud, er det ett år siden allerede? Jeg som bare trodde det var noen få måneder siden, max 5! Gratulerer så mye i alle fall! 🙂

 48. Så koselig med 1 års dag 🙂

 49. Utrolig hvor fort året har gått ja, syntes selv det var i går jeg så bildene fra den store dagen din. Så en må ta godt vare på dagene ja 🙂

 50. Spent på hva dere kommer til å gjøre på ett-årsdagen deres, spesielt siden mannen min og jeg har ett-årsdag 7. august 🙂 Kanskje jeg får litt inspirasjon fra dere? Men vi fikk <3 verdens vakreste lille sønn <3 9 mnd etter bryllupet, så det må definitivt bli noe babyvennlig da vi ikke klarer en hel kveld/natt uten ham 😀 hehehe

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *