Caroline tester

Dersom du er blondine, vil du elske produktene jeg har testet fra GB by Gun-Britt!

De fleste av dere er sikkert klar over at jeg har sverget til både John Frieda og Alexander Sprekenhus tidligere, likevel synes jeg alltid det er spennende å teste nye produkter. Jeg fikk disse tilsendt fra Makestyle for cirka fire uker siden, og har testet dem siden.

Ikke bare er designet lekkert, men innholdet er like så. Produktene er uten parabener og allergifremkallende parfymestoffer, passer altså perfekt til dere med allergier eller sensitiv hodebunn. Akkurat denne Blonde-serien holder gulskjær borte fra både ekte blondiner og jukseblondiner, samtidig som håret blir mykt og glansfullt. Spesielt liker jeg hårkuren

Hun har også designet en utrolig tøff hårnål, for deg som liker det kjapt og enkelt.

GB by Gun-Britt fører ikke produkter kun til blondiner, sjekk ut hele sortimentet her. Du kan også få 10 prosent rabatt til og med fredag, ved å bruke koden GB2011 – weeeeee! Flere som liker disse produktene?

41 kommentarer

 1. Hei!

  Får dere inn noen av ringene og øredobbene flere ganger på treasures eller er det bare en gang? Er noen jeg har så lyst på, men som jeg dessverre var litt sen til å kjøpe..

  1. Fotballfrue

   Akkurat hvilke produkter tenker du på? 🙂

   – C

 2. Hei 🙂
  Har du prøvd rettetangen til GB også? Lurer litt på hvordan den er i forhol til GHD sine? 🙂

 3. Gleder meg så enormt til jeg blir blond igjen. men er jo en eeevig prosess. DA skal jeg teste ut disse 🙂

  Ha en fin kveld- Min favoritt 🙂

 4. er du ikke forpliktet til å oppgi at dette er reklame? tviler på at du reklamerer for dette merket gratis? =)

  1. Fotballfrue

   Produktene er sponset,men det har jeg også skrevet 🙂

   – C

 5. Jeg har dessverre mørkt mørkt hår 🙂

  1. Fotballfrue

   Akkurat disse er for blondiner,men jeg skriver jo at hun fører for brunetter også :))

   – C

 6. Hei 🙂 Har akkurat vært igjennom den lange å delvis smertefulle prosessen med å spare ut min egen farge 🙂 er gylden blond orginalt. Hvordan er disse produktene på vanlig hår??Vet du om det er det SLS i shampooen? klem

  1. Fotballfrue

   Kan ikke se sls på flasken 🙂

   – C

   1. Kristine

    i så fall står det vel Sodium Lauryl Sulfate i ingrediensene. 🙂

 7. Den er dritbra, men fikk så fet hodebunn :S

 8. Du glemte å informere om at produktene/nettsiden som selger produktene sponser deg. Med andre ord, du har fått betalt for dette innlegget.

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke glemt å informere om noe 🙂

   – C

 9. Oi, så spennende! Disse må definitivt testes, -lekre flasker! 🙂

 10. Jeg ELSKER John Freida ! Hvor kjøper du produktene dine? Hamstrer mine i usa.. litt upraktisk kan man si 🙁

 11. Hei!
  Er det mulihet for å vise klokkeslett på innleggene dine? Ser at det står når jeg går inn på hvert enkelt innlegg, men skulle gjerne hatt det på hovedsiden også. Forøvrig en fantastisk blogg. Supert at du oppdaterer så ofte. Selv tidlig på morgenen er det som regel et nytt innlegg. Hærlig morgenlesning!

 12. åhh! du har så gjennomført blogg! *sikle* gleder meg allerede til det neste innleggs innhold 😀 stå på solstråla :))

  1. Fotballfrue

   Så bra at du synes det! Jobber hardt for at alt skal være bra 🙂

 13. Jeg er på jakt etter en ny shamposerie, da den jeg har brukt snart er tom. Denne høres jo veldig god ut, men hvordan lukter den? Ha en fin dag =)

 14. birgitte

  Hei!
  Dette er helt utenfor innlegget, men:
  Har du noen gang spist på Hard Rock før, og er det noe du kan anbefale av retter der?

  Ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Ja, det har jeg gjort 🙂 Men det begynnerå bli en stund siden. Tror jeg spiste burger der en gang, alle rettene er egentlig ganske enkle og greie 🙂 Og store!

   – C

   1. Birgitte

    Og inneholder sikkert TONN av karbs alle sammen…

   2. Fotballfrue

    Ikke om du tar for eks. en kyllingsalat og ber om å få en fet dressing, altså av seterrømme eller creme f. 🙂 Perfekt LCHF 😀

    – C

 15. Hei:-) Ikke helt relatert til innlegget, men allikevel: Kjenner du til Esekielbrødet, som man kjøper på helsekost forretninger? I så fall, har du noen formening om hvorvidt dette brødet passer inn i et lavkarbo kosthold?

  1. Fotballfrue

   Nei, dessverre :/ Jeg kan ta en titt neste gang jeg er i helsekosten 😀

   – C

  2. det er lagt av spelt mel og en del bønner, så det er desverre ikke lavkarbo.

 16. Caroline ; Jeg drømte om deg i natt!!!!! Skulle klippe meg og du var frisøren! Å det var forøvrig helt forferdelig. Du pressa på meg en merkelig bob-ish frisyre som var heeelt glatt nesten ned til ørene for så å gå over i en krans av sauekrøller…. Og på toppen av det hele så farga du det sånn at ved venstre øret var det orange å så ble fargen gradvis mørkere rundt hele hodet så ved høgre øre var det burgunder :O Det var grusomt, men i drømmen var jeg super gla å fornøyd 😀 MÅtte bare fortelle deg det 😛 ha en fin fin dag!!

  1. Fotballfrue

   Å, herregud! Haha, jeg er ikke så slem! Det ville jeg aldri gjort! Krans av saurekrøller *lermegihjel* Men likevel, herlig at jeg stakk innom drømmen din 😀 Om det blir en neste gang, lover jeg å være snill 😀

   – C

 17. Hei! 🙂 Jeg lurte på om du vet hvor bra trening en sånn fitnessring/rockering er? Evt hvor mye man må bruke den for å få effekt? Jeg har altfor dårlig kjernemusklatur og dårlig kroppsholdning nemlig 🙁 Jeg hater bl.a. situps(!), men synes det er gøy å bruke fitnessring! Men det er jo til lite hjelp hvis det egentlig ikke har så mye effekt.. 😛

  Kjempebra blogg! Gøy å lese når du oppdaterer så ofte! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   Ta en titt her: https://fotballfrue.no/?s=rockering Har skrevet om rockering ganske mange ganger, liker det veldig godt selv 🙂

   – C

 18. Hei Caroline.
  Vil gjerne få gi deg ros for bloggen din. Den er gjennomarbeidet, morsom, frisk, inspirerende, alvorlig, humoristisk, ja, en god blanding av det meste.
  Begynte å følge deg da jeg klikket inn via en link i VG for leenge siden, da var det også blest og storm rundt noe du hadde skrevet i bloggen med bilder av deg selv, og som Lars-Kristian hadde kommentert på (Beyoncé sammenligningen, du husker sikkert den smørja). Det stormet i noen dager, ikke ulikt den i vannglasset nå nettopp 😉
  Jeg klikket av nyskjerrighet, og første tanke som slo meg var at du og bloggen din var veldig ulik meg og mitt liv, og derfor ikke noe for meg. Men alikevel har jeg fortsatt å klikke inn hver bidige dag etter den dagen, og av og til flere ganger også. For det GIR meg noe. Jeg blir GLAD av deg!!!
  Og som så mange andre forteller deg, får jeg inspirasjon til så masse, blandt annet trening og sunnere matlaging, Har også prøvd noen av produktene du har tipset om, og er fornøyd. Nå venter jeg på min første forsending fra Treasures, og er spent 🙂
  Du inspirerer meg til å bli det beste JEG kan bli. For det vil jeg gjerne sende deg en stor takk. Du er dyktig, Caroline!
  Og husk når det stormer rundt deg: det går fort over. Og på andre siden venter nye lesere, sånne som meg, som bare detter innom og blir hekta 😀
  Stor klem fra Anna (29 år)

  1. Fotballfrue

   Anna,så utrolig koselig kommentar å få på morrakvisten,nå smiler jeg fra øre til øre på grunn av deg 😀 takk for at du er så god!

   Håper du får en deilig dag 🙂

 19. vet du om de har prøver man kan teste ut ?
  min hodebunn tåler ikke noe nesten. må bruke neutral shampoo og balsam for at ikke hodebunnen skal bli et kløende mareritt.
  hadde vært fint me en shampoo som er beregnet på mitt blonde hår som ikke klør

  1. Fotballfrue

   Kanskje du kan maile makestyle og høre ang prøver? Til dere endre som lurte på sls: fikk svar fra Danmark som kunne fortelle at de ikke bruker dette 🙂 ingen dyretesting heller,glemte å nevne det. Hurraaaa 😀

   – C

   1. Marita

    Det var akkurat det jeg skulle spørre om, ang dyrestesting 🙂

 20. blir sikkert for dyrt for meeg… hahaha

 21. Er det dumt å bruke denne hvis man har mørkt hår med lyse striper? Mine er nemlig blitt gule i sola, ikke så veldig pent. Men kanskje det er dumt å bruke den når resten av håret er mørkt?
  🙂

 22. Hei 🙂
  Kan disse produktene kjøpes i butikken eller hos frisøren? Eller er de bare for salg på nettet?
  Du har en flott blogg !

 23. Du er så vakker Caroline! Misunner deg så utrolig mye! Bloggen din er en kjempe inspirasjon til meg, og jeg blir så glad hver gang jeg titter innom. Stå på, digger deg! 🙂

 24. Jeg har hårnålen. Må kjøpe fler.
  Har veldig langt og tykt hår, og har slitt med å finne nåler som klarer å «gape over» manken.
  Og det gjør den her!
  Anbefales!
  Desverre så jeg ikke rabatten før nå… for sent! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *