Ukens leserspørsmål

Kan du legge ut treningsmusikken din?

Her har du mine topp fem akkurat nå. Går nok i disse på repeat resten av uken, tenker jeg 😀

Noen jeg burde adde?

112 kommentarer

 1. martine

  du burde adde

  jessie j – do it like a dude
  cir.cuz – radio

 2. Hei Caroline! Lurte bare på en ting; Når du løper fks 1 mil, hvor lang tid bruker du da sånn ca? Grunnen til at jeg spør er fordi at jeg får så masse treningsmotivasjon av deg! Hadde vært supert og hatt et «mål» jeg kan nå 🙂 hihi.. Håper du svarer 🙂

  1. Fotballfrue

   Det varierer veldig på dagsformen, men alt fra 50-60 minutter 🙂

   – C

 3. Cathrine R

  Du må adde Mikrofonkåt av September 😀 Og Give me everything av pitbull ++

  Du må ha en herlig kveld videre, kjære Caroline 🙂 Husk at du er flott og kun fortjener det beste 😉

  – Cathrine

  1. Fotballfrue

   Takk <3

   Den siste har jeg jo på listen 😉

   - C

 4. Hei Caroline =) Jeg har et spørsmål til deg som jeg håper du kan svare på. Jeg er ganske slank og spiser lav-karbo fordi jeg vil spise sunt og holde formen. Venninnene mine har ganske usunne matvaner enn meg og jeg opplever det vanskelig når jeg er med dem og de ofte skal kjøpe mat fra Mc Donald’s, kebab eller kose seg med masse sjokolade og brus. Når jeg må si nei til dette, reagerer de med å si at jeg er helt gal som ikke unner meg noe godt og påstår at jeg slanker meg, noe som ikke stemmer. Jeg er fornøyd med kroppen min og jeg er glad i å spise sunt, men jeg klarer ikke helt å forsvare dette foran dem. Har du dette problemet blant familie eller venner? Du har jo en veldig fin og slank kropp, og spiser samtidig det mange kaller «slankemat», uvitende om at det er det beste for kroppen uansett vekt. Har du noen tips eller råd om hva jeg kan gjøre for å ikke føle meg så utilpass når venninnene mine kjøper utemat mens jeg ikke vil?

  1. Fotballfrue

   Nøtter, mørk sjokolade og fete oster er vel ikke det dine venninner ser på som slankemat? Det spiser jeg mye av, og det er både sunt og bra i et kosthold som dette. Kan du ikke forklare dem at det er dette du koser deg med, og du ikke har behov for tomme karbohydrater som du finner i de usunne burgerne og godteriet? Når du ikke spiser dette, unngår du blodsukkerstigningen som dine venninner mest sannsynligvis har, og da har du automatisk ikke lyst til sukker. Du har nok energi fra fettet du spiser.

   Mine venner og min familie synes det er flott at vi har endret kosthold, og har aldri sagt noe på det. Det har vært snarere tvert imot, det har vært flere som har endre pga. oss 🙂

   – C

   1. MammaTilToSmå

    Bare si til vennindene dine at dette er det du trives med, og anbefal dem å lese seg opp på lchf før de uttaler seg. Min mann og jeg har også gått over til lchf, og vi har det kjempebra. Desverre har vi fått endel negative reaksjoner fra andre, som: «Vi kan vel ikke invitere dere på middag lenger», «dere kommer jo til å få hjerteinfarkt» og slike hyggelige ting… Hvis dine venninder vil stappe innpå med søppelmat; så dem om det… DU skal ikke føle deg utilpass, og hvis de fortsetter å slenge med leppa ville jeg kanskje revurdert vennskapet…

    Kjære Caroline: Tuuusen takk for inspirasjon! Kjøpte boken du anbefalte meg, og leste nøye før jeg begynte. Mannen ble også med, og vi merker stooor forskjell! Vi begynte for ca halvannen uke siden, og slappheten begynner å gå over. Søtsuget er for min del borte, jeg har ikke lenger magekramper etter å ha spist, jeg føler meg ikke oppblåst, huden er bedre, og humøret og energien er stigende! Jeg føler heller ikke at jeg ‘ofrer’ noe fordi jeg spiser annerledes. Jeg føler heller ikke noe ‘slankekur-press’, i og med at jeg kan spise så mye god mat! 2 kg er borte! De er bare borte, og jeg har ikke gjort noe som helst for å bli kvitt dem! Men jeg svetter… Du verden, som jeg svetter… Er det helt normalt???
    Håper dagene blir lettere for deg etterhvert, du er utrolig sterk og har virkelig pågangsmot! En varm klem til deg!!!

   2. Fotballfrue

    Så hyggelig å høre 🙂

    Svettingen er noe som mange har i starten, Lars-Kristian svettet som en gris på hver trening 😀 Dette skjer fordi kroppen «slipper vann» når glykogenlagerene tømmes. Når de er tomme, vil det gå tilbake til det normale 🙂

    – C

   3. MammaTilToSmå

    Tusen takk for svar! Ingen tvil om at det fungerer, ihvertfall! Første mål er å se når jeg kommer inn i favorittbuksen min jeg brukte før graviditeten. Er ikke så veldig langt igjen! 😀

   4. TIl deg som er mamma til to. Selv visste jeg ikke hva godterier var før jeg var 6 år. Foreleldrene mine så ikke noe poeng i å introdusere meg og søsknen mine for usunne ting når vi ikke hadd eoppdaget det selv engang! Godt poeng synes jeg og det burde jo være åpenbart for alle, sant!?! men neida, flere som jeg har fortalt dette til nå som jeg har blitt voksen selv synes det høres roteskt og slemt ut.. Så jeg skjønner veldig godt hva du mener. Det har liksom blitt en gjengs oppfattningom at man skal belønne seg sel vog andre med sukker… men dt er jo så mye som ikke er skadelig for kroppen som er godt 🙂

    Malin

 5. katrine

  Lurer på hvordan du greier å spise så sunt? Og at du klarer å opprettholde det kostholdet du har, for det virker ikke som du skeier ut noe særlig, da tenker jeg på skikkelig utskeiing med godteri, sjokolade og brus. For det er noe av det jeg sliter mest med, og ofte når jeg først har spist litt, tenker jeg at siden jeg allerede har sprukket kan jeg like så godt bare ta litt til. Har du noen tips til hvordan man kan unngå det? :))

  1. Fotballfrue

   Når jeg spiser så mye fett, har jeg ikke behov for godteri eller brus 🙂 Jeg har ikke lyst på det lenger. Nøtter er deilig snacks synes jeg, og det spiser jeg hver dag. Elsker også oster og oliven, og det spiser jeg også mye av. Sånn sett kan du jo si at jeg skeier ut hver dag? 😉 Ellers er Atkinsbarene veldig god form for snakcs, det samme gjelder mørk sjokolade som jeg skeier ut med ofte 🙂

   – C

   1. Egentlig er det vel ganske greit å gå på lavkarbo, fordi du kanskje kan skeie ut litt oftere enn til vanlig. det blir jo ikke noe endringer på kroppen, fordi noe av lavkarbo-snackset er sunt 😛 stemmer det?

 6. De hører jeg på og når jeg løper, bortsett fra den øverste 🙂 Anbefaler deg Don Omar – Danza Kuduro (Fra Fast & Furious 5)!!

  1. Fotballfrue

   Thank you 😀

   – C

 7. price tag, who you are – jessie j ! og maaange taylor swift sanger 🙂

 8. Jeg har ett leserspørsmål!
  Hvordan fikser du neglene? Du ser alltid ut til å ha så pene, lange og vellstelltne negler 🙂
  Bruker du falske? / Hvordan steller du dem ellers?

 9. Hei Caroline.
  Du har en kjempefin blogg og er en stor motivasjon i hverdagen 🙂

  Jeg har et lite spørsmål som ikke passer helt under dette innlegget, men jeg prøver meg likevel.

  Leiligheten du og Lars-Kristian bor i, leier dere den eller er det deres?
  Min samboer og jeg skal flytte til Oslo til høsten og skal leie. Problemet er at vi har en hund, og det er dermed færre som er interessert i å ha oss boende. Hvis dere leier, hvordan gikk dere frem for å få en leilighet? Ventet dere med å si at dere har hunder til dere hadde gitt et godt førsteinntrykk eller sa dere det med en gang? Trenger tips!!

  Takk for svar 🙂

 10. siden når ble du så opptatt av trenig ? ikke noe vondt meint. (:

  1. Fotballfrue

   Siden jeg var 16, trener 5 – 6 ganger i uken 🙂

   – C

 11. BRUCE SPRINGSTEEN! 😀 Kongen deT! 🙂

 12. Chris Brown – Beautiful People <3

 13. Dance like a freak – MO
  Play me like a DJ – Yolanda Selini feat Dreamon

 14. Martin Solveig & Dragonette – Hello

  Hærlig sommersang, elsker å trene til den ;D

 15. Ida Marie

  Anbefaler If I Was You – Far East Movement 😉

 16. Mr. Saxobeat MÅ du ha når du løper, den er kjempebra ;D

 17. David Guetta Ft. Flo-Rida and Nicki Minaj – Where them girls at

  Liker den veldig godt for tiden 🙂

 18. Min favoritt er definitivt:

  Burn this city – MG traxx

  http://www.youtube.com/watch?v=7PfQhynGR-Y

 19. Jeg må ha med mr saxobeat og Wet.

  Ler meg i hel av «om sanningen ska fram».

 20. Hei 🙂 Lurer bare på hvordan du lager de fine hjertene på bildene dine? Kanskje du kan lage et innlegg om dette? 🙂 Takk!

 21. Heisann! hvor får du tak i sangene dine? itunes, spotify, annet? 🙂

 22. September – Mikrofonkåt, dette er min absolutte POWERSONG for tiden! 😀

 23. KarolineH

  Tips til goe sanga:)
  * Fast and Furious Five Soundtrack – Danza Kuduro
  * Alexandra Stan – Mr Saxobeat
  * Snoop Dogg – Sweat
  * Jessie J – Price tag
  * Marilyn Manson – Tainted Love

  Den siste e litt uttafor dei andre i sjanger, men syns bærre den e kul ma god rytme:)

 24. Cecilie

  Cee-Lo Green: «Bright Lights Bigger City» – jeg hører stort sett på metal…. men denne gir meg helt gåsehud 😉

 25. Anniken :)

  Så kule bilder du har tatt med bokeh! Tror du du kan lage et innlegg om hvordan du gjør det en gang? Jeg får det aldri til selv:)

 26. Haha, morsomt at du også har dilla på den svenske låta.. Sjukeste teksten, men kjempemoro å trene til 😀
  Snoop Dogg ft. David Guetta – Sweat må være en av de beste treningslåtene på radioen for tida 😉

  1. Fotballfrue

   I know! Fantastisk morsom, men elsker beaten 😀

   – C

 27. «For the first time» av The Script utrolig søt sang og tekst . )

 28. patrick bunton -this beat is what you need!

 29. I love my people – eddy wata

 30. Nicole Scherzinger feat 50 cent – Right there
  Nicki minaj – Super Bass
  Miley Cyrus – My heart beats for love
  Miley Cyrus – Liberty Walk

  Det er noen sanger jeg liker for øyeblikket.

 31. Annonym

  Srillex
  Born this way
  dj Blend

 32. Leste at du spiser etter lavkarbo. Hvordan blir energien din egentlig da? Fikk tips om ikke å gå på en slik diett over lengre tid da det førte til at en kan bli veldig sliten og ha 0 energi. trener masse selv og for å få bort den siste fettprosenten er det effektive greier, men er trenger karbo for å fungere.

  1. Fotballfrue

   Du får mer energi på LCHF enn vanlig kosthold 🙂 Det kan dog ta litt tid før du klarer å nyttigjøre fett som energi. Noen ganger kan det ta 2 mnd før du kommer over kneika 🙂

   Pass på at du ikke øker proteininntaket, men fettinntaket, i tillegg til masse grønnsaker og bær 🙂

   – C

 33. Hvilke matkilder henter du fettet fra da? Aldri prøvd denne form for kosthold. Funker den like godt til vedlikehold som minsket fettprosent? Må prøves ut når jeg skal på en deffe periode.

  1. Fotballfrue

   Fete meieriprodukter, kjøtt, fisk, nøtter og avocado 🙂

   Sjekk ut forum.lavkarbo.no for mer informasjon, eller gå til innkjøp a bøkene til Dr.Sophie Hexeberg 🙂 Hvis du er opptatt av trening, bør du sjekke ut boken til Frank Nillson, Istället för doping 🙂

   – C

 34. POWER – Kanye West
  Dirty Dancer – Enrique Iglesias

  😀

 35. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.

  Hvor har du kjøpt tightsen? =)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *