Caroline tipser

Endelig har junimåned kommet, og dersom vi er heldige, bestemmer sola seg for å skinne litt ekstra på oss i tiden fremover. Selv om det er fort gjort, er det viktig at du ikke undervurdere sola i Norge. Solbeskyttelse er viktig, også her til lands.

Dette er min huskeliste for en solrik dag

Selv har jeg alltid vært fan av piz buin sine solkremer, men den siste tiden har jeg fått testet ut solprodukter fra Dermalogica som jo er kjent for sine naturlige produkter uten parabener. Denne er en ny favoritt:

Du finner et stort utvalg av Dermalogica sine solprodukter hos Coverbrands.no

Reklame

40 kommentarer

 1. Kan du komme med flere frokosttips?:)

 2. Hei! Ville bare høre med deg om en ting.. reiser til Veligandu den 20.juni, vil du anbefale sunset eller sunrise siden av øya? Er veldig glad i solnedganger, men har lest noe om litt mer tøff sjø på sunset siden 🙂

 3. Vil ha soool! Dermalogica sin solkrem er just perfect!
  Ha en positiv uke Caroline! Du trenger det nå!
  X

 4. Høres veldig bra ut, synd prisen er såpass høy.. bra man får den for under 200 lappen på ebay! 🙂

 5. Solkrem er viktig ja! så viktig at jeg ALDRI blir brun hverken på brystet eller i ansiktet fordi jeg bruker så høy solfaktor på de stedene.. joda, jeg blir jo brun, men bare veldig lite brun i forhold til på kroppen! Soler du like mye på alle steder, eller jevner du ut farven med selvbruning?? har vurdert det selv noen ganger nemlig, men kommer aldri så langt 🙂

  vi var nettop på ferie i hellas vi, kom hjem i går (fotballferien her varte frem til i dag, så nå er mannen på jobb igjen) og som vanlig er jeg blitt fin og brun på kroppen og vit i ansiktet..
  blah

  1. Fotballfrue

   Nei, så kjedelig! Du er helt sikkert ikke alene om det. Selv blir jeg veldig jevnt brun, men jeg blir absolutt brunest på magen. Har aldri trengt å jevne det ut med selvbruning, men det er jo ingen dum idé? 🙂

   – C

   1. det er jo egentlig min egen feil da, siden jeg bruker faktor 25 i annsiket og 15 på kroppen 🙂 men men, det får bare være! ha en flott dag!

 6. Karianne

  Kan du skrive litt om forbildene dine fra VS og om treningsmotivasjon?
  Trenger litt ekstra motivasjon før sommeren;)

  1. Fotballfrue

   Klart jeg kan :))

   – C

 7. Jeg har hørt at Piz Buin sine kremer har allergifremkallende og miljøskadende stoffer i seg, leste testen som Grønn Hverdag har hvert år.
  I år kom Cliniderm og Cosmica sine best ut, Dermalogica kom ikke så bra ut:s

  1. Fotballfrue

   Testene du sikter til er jo beregnet på små barn? 🙂

   – C

 8. Martine

  Hei Caroline 🙂
  Du nevnte for en stund siden at du skulle legge ut musikk du trener til. Har jeg gått glipp av innlegget, eller har du glemt det? Hadde vært kjempe om du kunne gjøre det. Trenger litt inspirasjon til musikk å trene til 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg jobber faktisk med innlegget nå 😀 Kommer topp 5 om et par timer 🙂

   – C

 9. Ingrid S.

  Jeg synes det er litt dumt at du har så mange reklamebaserte innlegg for tiden…

  1. Fotballfrue

   På den første siden er det ti innlegg, av de er ETT reklame. På side to er det også ti innlegg, der har jeg TO reklameinnlegg. Er dette mye?

   Hadde jeg ikke hatt de få reklameinnleggene jeg har, hadde jeg nesten ikke tjent noe på bloggen. Det hadde medført færre innlegg, og også dårligere kvalitet på de innleggene jeg hadde lagt ut. Ønsker du dette?

   Og du skriver «for tiden»? Jeg har aldri vært så personlig og privat som disse to ukene noen gang. .
   – C

   1. Takk igjen for en fin blogg, er etterhvert blitt fast leser.
    Liker din lette tone og ikke minst selvironisk ovenfor dem som benytter kommentarfeltet som arena for dritt!
    Blogger selv, om enn i mye mindre skala enn deg og tok meg friheten til å omtale bloggen din og linje til den. Håper det er i orden?

   2. Ingrid S.

    Du har for all del vært svært personlig i det siste og det fortjener du absolutt ros for:)
    Men ja, jeg synes 10-20 % reklame på en blogg er mye, men det er min mening da…

   3. Fotballfrue

    Men uten disse innleggene, hadde jeg ikke hatt mulighet til å blogge på det nivået som jeg gjør i dag :/

    – C

 10. Kan du skrive om hva du har med deg i strandbagen?

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂 Har faktisk kjøpt meg ny strandbag også 😀

   – C

 11. Susanne

  Kjenner jeg gleder meg ekstra mye til sol og sommer nå! Du skriver utrolig bra, liker virkelig bloggen din! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 12. Huff, ja.. jeg undervurderte solen så til de grader i går. ble skikkelig skambrent. noen tips til det? 😛

  1. Nina Julianne

   Innsmørning – innsmørning og atter insmørning !
   Når du først har blitt brent er det lurt å tilføre huden fuktighet, så du unngår å begynne å flasse.
   Ren Aloe Vera krem er noe av det beste du kan bruke ! Både demper solbrentheten og gir en kjølig lindrende følelse !
   Hvis du heller vil ha en body-lotion funket Garnier Intensive 7 days med aloe vera også, vi brukte den da vi var i Marokko i mars og ble smålig solbrent en god del av oss.
   Er du blitt veldig brent i ansiktet, så anbefaler jeg Elizabeth Arden Eight Hour Cream, den koster litt, men er til gjengjeld ganske drøy. Fikk vekk rødheten på nesen min iløpet av 24 timer =)

 13. Dette innlegget kom jo litt sent… I danmark her det jo vært sommer i lang tid:) nærmere 30 grader kl 11, men allikevel klager vi over at det er for varmt.

 14. Har du nokre bra tips til sjølvbruning? Har lyst å få litt farge på kroppen utan å nytte meg av solarium ^^

   1. Takk! 😀

 15. Hei!!!

  Jeg lurer litt på når vinneren av peaks hair blir annonsert? Må si at bloggen din bidrar til at motivasjonen til trening holder seg:)

  1. Fotballfrue

   Veldig snart 🙂

   – C

 16. Henriette

  Heii Caroline:-) er det i dag vi får vite hvem som vant photoshooten med Benny? Er så spent skjønner du! Ha en fin dag!
  Henriette

  1. Fotballfrue

   Konkurransen er avsluttet først i dag,så vi starter vel med å se på alle bidragene denne uken 🙂

   – C

   1. Henriette

    Ok:-) Spennende!! 😀 da krysser jeg fingrene!

 17. Hei,
  kan du anbefale noen bra leppestifter med solfaktor??
  Keep up the good work, du er såå flink!!
  Klem Nina

 18. Merethe

  Takk for tips til solkrem 🙂
  Vet du om det kommer til å bli noe tilbud på Ole Henriksen produkter fremover? Kunne absolutt tenkt meg å prøve mange av de produktene 🙂

 19. Hei Caroline:)
  Kjempebra at du er et godt forbilde og skriver at du bruker solkrem uansett når du soler deg, også i Norge!! Det er mange som ikke bryr seg om det siden de ikke blir solbrente, men tenker ikke på langtidseffektene:/
  Håper det går litt bedre med deg nå, og så ville jeg si at innlegget du skrev til mimmi var utrolig fint og jeg ble rørt til tårer!!
  Ha en finfin sommerstart i Oslo:D Ps: skal dere på noen sommerferie ?

 20. det virket som et veldig bra produkt, takk for at du skrev om det ! Det skal testet ut her hos meg 🙂

 21. Hei Caroline!
  Synes det var kjempe bra at du laget et innlegg om dette, siden det er jo så utrolig viktig! Det er faktisk mange damer som undervurderer dette, og tenker at det ikke er så viktig siden vi bor i Norge, fordi vi ikke har så sterk sol, høy temperatur osv. Men der tar de egentlig grundig feil.
  Men jeg har et lite problem. Jeg er 14 år, og har hudsykdommen Vitiligo. Det sier deg kanskje ingenting, men det er den samme hudsykdommen som Michael Jackson hadde da han levde. Det vil si at om sommeren/våren må jeg passe utrolig godt på huden i ansiktet, fordi det er der jeg er hardest rammet. Utenom på ryggen, men det er ingenting i forhold til det jeg har i ansiktet. Det startet for 2 år siden, da var jeg utrolig hardt rammet i ansiktet. Det var jo ganske dumt for meg, siden jeg var ganske ung, og det er ikke til å legge skjul på at alle selvfølgelig legger merke til det, spesielt når det er i ansiktet. Men etter hvert på vinteren, så jevnet det seg ut, og det holdt seg ganske stabilt og trakk seg litt bort, men med en gang sommeren var på veg, blusset det selvfølgelig sykt mye opp igjen. Så nå er det den samme prosessen som er i gang. Det har selvfølgelig blusset opp igjen i ansiktet mitt, og grunnen til at det blusser så sykt mye opp på sommeren, er pga solen og fordi Vitiligoen er mye mer aktiv, ifølge hudlegen. De har jo enda ikke funnet ut hva som forårsaker Vitiligo, og de har enda ikke funnet en behandling, så det eneste jeg kan gjøre er å smøre meg godt med solkrem minst 50 å håpe på det beste å at jeg ikke skal miste øyenvippene, øyenbryna og hele fargen i ansiktet. Så min mening med alt dette (hehe, ble litt mye), er om du har en skikkelig god solkrem med minst 50+ å anbefale?
  På forhånd tusen takk! Betyr veldig, veldig mye for meg å bare kunne skrive dette til deg.
  Stå på Caroline, jeg beundrer selvtilliten din, og forundrer meg stadig over hvor fantastisk snill du er. 🙂

 22. hvilket program bruker du til å lage det fine huskelistene?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *