Ett døgn uten strøm og luksus

Tre myggstikk og to brune fjes rikere er vi tilbake i luksuriøse omgivelser. Skal innrømme at det føltes helt skjønt å dusje, kure håret og smøre hele kroppen inn med body butter, men jeg skal også innrømme at det å tilbringe 24 timer i skog og mark er sterkt undervurdert. Selv om teltet ikke er min beste venn, er den avslappende følelsen du får når du er borte fra storbyens lys og trafikkbråk, virkelig trengende noen ganger. I tillegg er det fantastisk å ha så fine mennesker å dra på tur med 😀

Her er noen bilder fra ganske nøyaktig 18 timer ved Bjørnsjø:

Vi var fremme akkurat i tide til å se solnedgangen i går kveld – vakkert?

Opp med teltet. . Teamwork!

Kim & Christine leide kano, så vi hadde store planer om å sitte ute på vannet noen timer, fiske og kose oss.

Vel. Fire stykk i en kano ble utrolig vinglete, så jeg turte absolutt ikke være med likevel. Fikk helt angst for at kanoen skulle kantre. .

Så det ble til at gutta tok turen, mens jentene ble sittende trygt på land og skravle.

Gutta kom tilbake uten fiskefangst, så det ble pølser på egensnekrede pinner i stedet. Like godt 😀

Fine mennesker

Ah, hygge! Vi ble vel sittende rundt ilden helt til klokken fem (!!) før vi kom oss inn i teltene.

Klokken halv elleve våknet jeg med følelsen av å bli levende grillet, så da var det skjønt å komme seg ned til vannkanten for å våkne litt. Det ble dårlig med bading på meg. Jeg takler ikke kaldt vann på hele kroppen! Men jeg kviknet likevel til da Lars-Kristian fikk fisk 😀 Endelig! Selv om jeg prøvde å få ham til å slippe fisken ut igjen. .

Koldtbord i skogen, ikke dårlig?

Fisken ble frokost :O

Sånn ser jeg ut etter lang tid uten luksus, sminke og hårstæsj. Lekker? Føltes egentlig ganske ålreit.

Nå skjemmer jeg meg selv bort med ansiktsmaske og synet av mannen som lager middag. En deilig avslutning på en veldig lang helg, med mange inntrykk. Både fine og uforglemmelige.

63 kommentarer

 1. Åh. Det så ut som om dere koste dere skikkelig.

 2. Monica Isabell

  Det så ut som en virkelig flott tur, elsker selv å være i skog og mark, men det blir jo ikke så mye av den sorten… Nå gleder jeg meg VIRKELIG til det er vår tur på telte av et vann 🙂

 3. Line B.

  Med tanke på hundene (og siden jeg ser en sånn sykkelvogn på et av bildene), hadde dere hundene inne i den, eller hvordan løste dere det med å ta med hundene på tur når dere sykla? 🙂

  1. Fotballfrue

   Denne gangen fikk vi hundepass, siden vi skulle sykle såpass langt. Men i fremtiden vil det kanskje bli en sånn tralle å ha dem i, må bare sjekke hvordan de takler det først 🙂

   – C

 4. Du ser smashing ut, selv etter et døgn i marka! 🙂

  1. Fotballfrue

   Uff, takk :p

   – C

  2. Helt enig. Er utrolig at noen kan se så bra ut etter et døgn i marka. Jeg ser ut som et lik når jeg kommer tilbake fra slike turer. 😮

   1. Fotballfrue

    Uff, synes jeg ser ganske sliten ut jeg da :p Men tusen takk 😀

 5. susanne

  Syns du så fantastisk ut uansett jeg! Du virker i tillegg som en herlig person, jeg liker deg virkelig godt 🙂

 6. du ser smashing ut!! 😀

 7. Du er nydelig uansett du! 🙂 Ser ut som en kjempegøy tur ;P

 8. Ida Marie

  Lekker uansett, du!<3

  Du, jeg lurte på en ting, jeg var i konfirmasjon i dag, og konfirmantens tante hadde ordna slik at han fikk en LSK-trøye med autografene til alle, tror jeg, spillerene på A-laget. Prøvde å se om jeg så Lars-Kristian sin, men som alle andres autografer var det ikke mange av de hvor jeg skjønte hva som sto :p Var Lasse sin der tror du? 🙂

 9. Jeanette

  ser ut som du har hatt en fin helg:D selv har jeg vært syk,akkurat denne helgen som det ble knallvær her jeg bor.nå er jeg så og si frisk,men i morgen kommer regnet.menmen,jeg skal ut på tur uansett:D friskt og godt å gå tur i regnværet:D

 10. Er du helt uten sminke på de bildene? Da kan du like godt gå uten hver dag, for du var utrolig pen 🙂 For en farge du også! Håper du har hatt det fint på tur.

  1. Er så lei av at folk kaller seg usminket når man har permanentfarget seg her og der. Det der er ikke mye usminka!

   1. Fotballfrue

    Og jeg er så lei av sånne som deg, som åpenbart er veldig uvitende. Jeg har ingen permanentfarge noen steder. Så jo, dette er så usminket som det kan få blitt 😀 😀

    – C

 11. Ah, det så skikkelig koselig ut:-)

 12. Hei! ser utrolig koselig ut!

  Jeg lurte bare på hva du spiser fra dag til dag liksom. Jeg er 14 år og går også på lavkarbo (med lege da hvis du skjønner) men ja jeg lurte på det og om du kunne legge ut flere oppskrifter da..? vet det er stress men ja jeg bare lurte! Det hadde hvert koselig!<3 LOVE<3

 13. Har tittet litt innom på bloggen din en stund, kan vel kanskje ikke kalle meg fast leser, men oppdaterer meg litt innimellom. Liker bloggen din veldig godt, og må si at du er en fantastisk inspirasjon til et sunnere liv. Som «voksen» dame på 25 med mann og barn har jeg nå oppdaget gleden ved løping i skog og mark, og jeg kjenner at sommeren endelig kan komme, for jeg er faktisk i form for første gang på veldig lenge, og jeg vil sende deg en stor takk for at du og bloggen din har vært en stor motivasjon for å få til dette.
  Fortsett å være sånn som du er, for du er fantastisk flott!

 14. Matilde

  Var på telttur selv igår! Og er det til noen trøst, ser du en hel del bedre ut enn hva jeg gjorde. Den superromantiske kjæresten min pakket telt, champagne, krem, jordbær og godteri og tok meg med ut i marka. Det var utrolig deilig!

 15. Det høres ut som en herlig tur! Frisk luft er sjeldent feil. 🙂

  Nå går det fort mot 1 års bryllupsdag. Både for dere og oss. 🙂 Har du lagt noen romantiske planer? Forslag til hva en kan finne på? 🙂

  Klem Mita

 16. Virket som en hyggelig tur! Selv har jeg vært på camping i helgen og har dratt opp 65 (!!!!) makrell med stangen! Har vært helt vilt utenfor Kragerø i helgen værtfall! Uforglemmelig!!;)

 17. Jeg heier å litt rufsete Caroline innimellom! Det må til for at bloggen skal være litt mer balansert….viser at du er litt som alle oss andre rufser hehe. Nydelig bilder!

  1. Matilde

   Agree 🙂

   1. Anonym

    Så kjempeenig! Du trenger ikke alltid å være så perfekt vet du 😉

 18. Hei Caroline. Hørtes kjempe deiligt ut å komma seg på tur i skog og mark, godt med litt avbrekk =)
  Jeg lurte på hvor du har kjøpt sykkelen din og er du fornøyd med den?
  Trur du har postet et tidligere innlegg om den, men kan ikke huske når,
  Ha en fin fin kveld =)

 19. Åh herligg! Jeg er ikke glad i skog og mark selv men dette hørtes jo helt fantastisk ut 🙂

 20. Åh Caroline- du er bare utrolig vakker <3 tenk å se så bra ut 🙂
  Håper du får en fin kveld, spesielt etter de siste ukene.

 21. Dette innlegget var helt fantastisk!! Takk for at du delte så koselige bilder:) Ble helt i sommermodus!
  Så kjekt at du har kost deg! Det fortjener du <3

 22. Ka er den ketsjuppflaskeliknende tingen grillpanna sto over???

  1. Fotballfrue

   Primus 🙂

   – C

 23. Så fine bilder! Det så kjempekoselig ut 🙂

 24. Du ser kjempeflott ut! 😀 Friluft gjør noe med utseende, på en bra måte, en helt ny, ekte glød 😀

 25. Så herlige bilder 🙂 Og hadde man enda sett ut som deg etter et døgn i marka 😉

 26. kristina

  Åh, eg liker så godt innleggene dine Caroline. De er små oppmuntringer i en trist og grå hverdag, langt oppi nord midt i eksamenslesing. Blir alltid lei meg når eg skroller nedover og ser at innlegget er ferdig. vil bare lese mer og mer. Du er en fantastisk jente og kjempe sterk og flink 🙂 <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

   - C

 27. Hehe, måtte le litt av at du så «ufresh» ut etter hele 18 timer 😛

 28. Tenker det gjorde godt for både kropp og sjel ja 🙂

 29. Ja, telttur/hyttetur er medisin for kropp og sjel, noe alle skulle ta seg tid til en gang i blant for å fylle på batteriene og få seg en timeout fra det hektiske livet,særlig når man bor i byen. Skjønner godt at du koste deg:)
  Haha,så du ba mannen kaste fisken tilbake uti vannet- det er sånt jeg også kunne finne på å gjøre!:)

 30. Så ut som en fin tur ja! Vært på en fjelltur i dag på Sunnmøre, deilig å komme seg vekk fra Oslos stress en gang i blant 🙂

 31. Hei
  Jeg lurer på noe ang. lasagnen din med squash: da jeg lagde den til samboeren min og meg, ble den ekstremt flytenede og smakte ikke godt i det hele tatt. Jeg stekte squashen i panne, men det er kanskje bedre å tørke den av på et papir? Lar du cottage cheesen renne av seg før du har den oppi?

 32. Du er så flink til å blogge! 😀

 33. ååh, ser utrolig koselig ut ! : D

 34. Chrissie

  Hei, ser ut som en herlig tur!!:) forresten, er du og trine grung gode venner? bare litt nysgjerrig.. hun har i alle fall sterke meninger om ting og tang!! 😉

  1. Fotballfrue

   Ja, det er vi 🙂 Trine er herlig!

   – C

 35. Så koselig det så ut 🙂

 36. Mariell Andreassen

  Jeg er fra Tromsø og vi bruker og kjøre til Kautokeino så tar vi scooterene med oss så drar vi på vidda en plass som heter Carajavri, der er det verken strøm eller mobil dekning. Vi bruker og være der ca 1 uke, utrolig koselig. Vi dusjer ikke og vi sitt nede på isen hverdag sammen med samene og fisker. Det er så utrolig koselig og være på lavvou tur 😀

 37. Jeg trodde dere tok med hundene på tur jeg? du skrev det i forrige innlegg når det ble spurt om hvor dere gjorde av hundene: «tar de med» skrev du.. litt ironisk, siden det var akkurat det dere ikke gjorde!

  1. Fotballfrue

   Vi har jo vært i både fredrikstad og sarpsborg i forbindelse med begravelsen til mimmi, der var vi fra torsdag til lørdag, og tok de selvsagt med. Så jo, det var akkurat det vi gjorde 🙂 Og jeg var aldri ironisk. Hundene er med oss overalt, men på døgntur i skogen fikk vi ikke til å ha dem med, i og med at vi syklet. Dersom vi hadde gått, hadde de fått være med i skogen også 😀

   – C

 38. Nam, den fisken så god ut! Synes du er fin når du er litt mer naturlig, ser litt mer menneskelig ut, hehe 🙂

 39. Fine bilder fra det som ser ut som en veldig fin tur 🙂

 40. Ja, gud a meg, hele 18 timer uten stæsj, katastrofe! Helt ærlig så syns jeg du så bedre ut nå, litt mer naturlig liksom, ikke så fake. Du trenger ikke alltid være perfekt vettu, må være utrolig slitsomt..

  1. Fotballfrue

   Må være utrolig slitsomt å være så bitter som deg 😀

   – C

  2. Synes ærlig talt hun ser rimelig perfekt ut etter 18 timer i skogen også jeg 🙂

 41. Det så ut som en veldig fin tur! : D
  Du er veldig fin uten sminke, og ordnet hår ; D

 42. Ja, det er mange litt frekke kommentarer å finne på hvert innlegg i bloggen din. Men Caroline, kan du ikke bare overse det? Du blir jo ikke så mye bedre når du er frekk tilbake, sier at folk er bittre osv. Hvis du er så selvsikker som du virker, så bør du ikke bry deg om de kommentarene – noe som ikke viser helt når du kommenterer frekt tilbake 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg kommenterer ikke frekt tilbake 🙂 Jeg er dønn ærlig, som jeg alltid er.

   – C

 43. Så utrolig deilig! Høres ut som en perfekt helg! Elsker å sove i telt :o)

 44. Åh, jeg blir så glad av dette innlegget! Utrolig hyggelig at du deler så mange bilder med oss og skriver så utfyllende. Ønsker deg en strålende dag. Håper klumpen er borte nå 🙂

  PS.: Du ser nydelig ut! Du er heldig som er så vakker uten sminke 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk,så koselig å høre 😀

   – C

 45. hahaha, 24 timer er IKKE lang tid uten dusj, hårkur og det du nevner, Caroline … Må jo le her 😀

  1. Fotballfrue

   Hehe, vi er alle forskjellige 😀

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *