Gårsdagens

Playsuit fra Velour // Pumps fra Aldo // Smykker fra Treasures

Var hjemme i Sarpsborg en tur i går. Hos mimmi. Det var så rart å gå over dørstokken, uten å kjene hennes armer rundt meg. Det var rett og slett altfor trist. Hadde med meg kameraet, og knipset en hel haug med bilder for å minnes hvordan ting var da hun fortsatt levde. Ting hun hadde plassert, og ting hun tok på. Ved stolen hennes stod tøflene hun brukte hver dag. .

I morgen er det begravelse, fy som jeg gruer meg. Likevel håper jeg det blir fint.

Vi kjører hjemover igjen om ikke mange timene, vi skal overnatte på hotell til i morgen, det blir kjekt. Elsker hotellfrokostene, så det gleder jeg meg til allerede. Tror faktisk det blir en tur på brygga i Fredrikstad senere også, der er jo alt bare hygge!

Har dere en fin fridag? Håper det

70 kommentarer

 1. Du er VELDIG fin nå 🙂 ser du har lagt på deg littegrann, og du ser sunn og frisk ut 🙂 du stråler!

  Håper begravelsen blir vakker! <3

  1. Fotballfrue

   Haha, det sier du bare fordi du vet at jeg tar meg nær av det. Kjære deg, jeg har gått ned i vekt etter at mimmi gikk bort :/ Så det du sier er nok ikke riktig 🙂

   – C

   1. Tar du deg nær av at folk sier du ser fin ut? Merkelige greier.. syns også du skrev at du ikke hadde gått ned ett eneste gram forleden dag…

    å si kjære deg er nedlatende. kommentaren jeg gav deg, var ikke ment å fornærme!

   2. Når ble » du har lagt på deg» noe hyggelig å si? Hjelper ikke å kamuflere det med å si at hun ser fin ut.
    Jeg ville ikke likt om noen sa det til meg! Sannhet eller ei.
    Lykke til i morgen. Det er forferdelig trist med begravelser, men utrolig viktig for videre sorgprosess <3

   3. Fotballfrue

    Tusen takk <3

   4. anonym

    Ingen personer med vett i behold, sier til en jente at hun har lagt på seg, uansett hvor hyggelig det er ment! Sosialinnteligens heter det.. caroline kan være så nedlatende hun bare vil, skjønner henne godt

   5. Å si det til Caroline burde ikke være så ille. Hun ser flott ut nå, men hun hadde sett enda bedre ut med litt ekstra…

   6. Å si det til Caroline er like ille som å si det til hvilken som helst annen jente i verden! Bare fordi hun er slank betyr ikke det at man kan si at hun bør legge på seg. Kropp og vekt er et ømfintlig tema som går inn på de fleste, og jeg må bare si at Caroline, du er beintøff som klarer å se forbi alle de stygge kommentarene du får her på bloggen. Hårene reiser seg hver gang jeg leser gjennom kommentarfeltet, folk er frekke og misunnelige, tragisk hva folk får seg til å si når de kan gjemme seg bak en pc-skjerm! Lykke til i begravelsen i morgen, håper den blir fin 🙂 Ps: Jeg syns du ser helt strålende ut!

   7. Fotballfrue

    Det er nedlatende å kommentere andres kropp / vekt også 🙂 det er ikke det dette innlegget handler om 🙂 det var derfor jeg svarte deg med samme tone tilbake 🙂

    – C

   8. hehe..

   9. Syns du er ei flott jente uansett jeg! 🙂 Det er mye jeg ikke skjønner at folk kan få seg til å si inne på disse kommentarene, og dette med kroppen din er en av de. Klarer bare ikke å skjønne hvordan man tenker når man skriver til Caroline at: nå har du jammen blitt fin, nå som du har lagt på deg. Dere som ikke syns hun er fin, kan bare la vær å skrive noe om det! 🙂 Jeg ser på meg selv som ganske normalvektig. Men om noen sier til meg, nei nå har du jammen lagt på deg, det kledde du. Da hadde jeg ikke tatt det som et kompliment uansett?

    Caroline er kjempe fin, og hun trener, og har jo dermed en muskuløs kropp! 😀 Syns det er kjempe lekkert jeg. Hadde vært noe annet om hun bare var en strek. Men om hun var det, så hadde jeg aldri skrevet noe stygt forde! Da hadde jeg bare holdt meg for god til å kommentere. Kan vi ikke være litt snille mot hverandre? 🙂

    Jeg blir kjempe inspirert av deg 🙂 Takk for en flott blogg å lese som tar tankene litt bort fra hverdagen 🙂 Lykke til i morgen.. :/

   10. Kjære jenter, elsk kroppen deres og strutt med det dere har! Hvorfor alle skal henge seg såå veldig opp i vekt og størreslser skjønner jeg virkelig ikke.. Caroline du ser strålende ut som alltid, og du vet de kommentarene kommer for å provosere, og du lar deg like herlig provosere hver gang! :)) Smiiil og si takk og de oppnår ingenting.. I min jentegjeng er vi i alle mulige størrelser og vi ler og tuller med alt fra små pupper, store pupper, dobbelt haker og utstikkende krageben.. Folk som sutrer over egen kropp er utrolig usjarmerende…:D

   11. Emilie

    Men sunn og frisk – og flott, det er du 🙂 Og det har du vært hele tiden, syns ikke du trenger å gå verken opp eller ned, og ikke ser det ut som du har noen av delene heller. Det er naturlig at sorg tærer litt på kroppen, men pass på å få i deg det du trenger 😉 Du sa Lasse passer på deg, og det er bra, for man trenger all den energi man kan få for å komme igjennom sånne ting 🙂 Sender en klem som du kan spare til i morgen når du trenger den mest ;p

   12. anonym

    hvor mye? 😮

   13. Fotballfrue

    Det er ikke mye,så det er ikke noe å snakke om. Det kommer nok like fort tilbake igjen,og er bare fordi det har vært en tøff uke. Det er ikke noe jeg har gått inn for,jeg vil være som jeg alltid har vært 🙂

    – C

   14. Så søtt at lasse passer på deg, og på at du får i deg nok. det er ekte kjælighet det:) Da bryr han seg VIRKELIG 😉 sier han foreksempel spis litt mer da, eller bare gir han deg mer mat?Føler du noen ganger at du spiser for hans skyld, eller for å glede han, eller fordi han «presser» deg til det? sorry, vet jeg er nyskjerrig :O
    Stor klem til deg, som ALLTID er nydelig <3

   15. Tror nok den kommentaren var bare ment hyggelig!! Synes disse bildene viser at du er en muskuløs, tynn jente med former!! Ikke NOE negativt med det! 🙂

   16. Emilie

    Jeg tror også det, men det er jo greit om folk kan lære seg at det er undøvendig å kommentere vekten til folk. Jeg tror mange som sier «du er så nydelig, men du trenger virkelig litt mer fett på kroppen» tror de er snille, og underforstått sier «vi syns det er helt greit om du stapper i deg litt usunn mat og går opp litt». Men man sier jo også «…, men du er ikke egentlig bra nok som du er nå». Det er jo ikke egentlig en snill ting å si!

   17. Jeg tror bare folk overreagerer alt for ofte… Jeg tror nok ikke hun som skrev den kommentaren over tenkte og planla hvordan hun kunne såre Caroline… Jeg tro hun bare vill være snill 🙂 Jeg synes folk kan være åpne for ærlige meninger og andres synspunkter. Ikke henge seg opp i «baktanken» for alt. Til slutt vil man ende opp som et bittert menneske som ikke kan ta til seg noe positivt i livet.

   18. Men uannsett så ser du hvor mange positive kommentarer det er iforhold til negative (selvom det ikke burde være noen!)
    Så det sier jo sannheten! =)
    Du ser strålende ut og jeg beundrer din kropp <3
    Du er en av de peneste og veltrente personene jeg vet om , og du er ett forbilde for både meg og sikkert mange andre <3
    Sender alle de varmeste tanker til deg og nei begravelse er ikke morro <3
    Hvil i fred Mimmi <3
    Klem <3

  2. Jeg kjenner jeg blir helt oppgitt her! Mari, det du skriver kunne man ha sagt til en person som sliter med kropp og vekt og som virkelig trenger å legge på seg. Ikke til en person som lever et så sunt liv, og som aldri har uttrykt noe som helst om å ikke være fornøyd med egen kropp. Høres ut som om du omtaler en med et vektproblem, og det er det som er nedlatende og utrolig upassende.

   Sender varme tanker til deg, Caroline <3 Lykke til i morgen! Jeg var i begravelse til min oldemor før jul, og det var tungt, men utrolig fint. *sende-varme-tanker*

 2. Fint antrekk og lykke til i morgen, Caroline !

 3. Begravelsen blir sikkert kjempefin:) det er hvertfall min erfaring. Når noen nære dør, føles begravelsen ofte på en uforklarlig som en pause fra alt, hvor det blir lettere å smile og mimre tilbake på fine minner fordi alle er samlet. Håper du vil oppleve det sånn. Uansett er jeg sikker på at det blir en fin begravelse:)

 4. Kjempefint 😀 Når kl. skal du til fredrikstad ? 😀 jeg bor i fredrikstad 😉 og vil gjerne ta bilde meg deg <3

 5. Er det offentlig fridag i dag? 2. juni?

  1. Lol, så latterlig det er kristihimmelfartsdag idag. Vet du ikke det? Den er ikke på samme dato hvert år.

   1. For oss i eksamenstiden er det som en vanlig hverdag:p jeg visste heller ikke at alle andre hadde fri før i dag..

   2. Beklager at jeg spurte. Og nei, jeg visste ikke det. Hjertelig takk skal du ha : )

  2. Kristi Himmelfartsdag..

 6. Du får ha masse lykke til imorgen 🙂

 7. Kristi himmelfartsdag.

 8. Hei! jeg lurte på om du kunne lage en bikini guide med årets bikinier? hadde vært supert nå før sommerferien! 😀

  1. Fotballfrue

   Det har jeg gjort allerede 🙂 Søk i søkefeltet 🙂

   – C

   1. Siw Irene

    Hei Caroline.
    Har brukt søkefeltet, men får ikke opp noe innlegg om bikini i 2011…… Mulig jeg søker feil. Kan du linke innlegget ditt evt. i svaret?

    PS. Lykke til i morgen(Om man kan si det om en begravelse). Tenker på deg/dine.

   2. Fotballfrue

    Her er det: https://fotballfrue.no/?p=5863 🙂

    – C

   3. Siw Irene

    Tusen takk 🙂

   4. Martine

    Ja, tusen takk! 😀

 9. Masse lykke til med begravelsen i morgen. Håper den blir veldig fin selv om slike ting alltid er veldig trist. Føler med deg <3

 10. christine

  Caroline, jeg liker bloggen din, den har litt humor, bra innlegg og jeg elsker stilen din og treasures.no,den er så bra:) kommer det inn flere statementsmykker?jeg finner ikke noen jeg liker andre steder og du har allerede inne så mye fint i butikken:)

  lykke til med begravelsen. da jeg mistet morfar stoppet hele livet opp, han var grunnmuren i familien, han var så snill, hadde en egen sang til meg og eget kallenavn og sånt. men han hadde hatt et godt liv og hadde masse kjærlighet rundt seg og døde med at vi alle i familien hadde det bra. lykke til i begravelsen. det er forferdelig å miste noen. jeg var i begravelse i februar til ei barndomsvennine som ble drept av eksen sin, begravelse er forferdelig uansett hem det er. og drit i kommentaren om du har lagt på deg. det er FREKT å kommentere andres kropp sånn som det. jeg liker ikke min kropp men prøver å gjøre noe. jeg har fått stygge komnetarer om min egen kropp og det har ødelagt min selvtillit senere.sliter ennå, så folk burde tenke litt lengre enn sin egen nese når det kommer til sånne kommentarer.

 11. Victoria

  Caroline du e ein solstråle !
  Håper alt går bra med deg … og at begravelsen er vakker , som du seie.
  Du får ha lykke til, og når du ska skrive om begravelsen her på bloggen , ha du som alltid lovt til
  å grine å vere lei deg, og skrive om følelsane dine.. me vil fortså deg 🙂

 12. Koselig at du skal til Fredrikstad! 😀 Håper begravelsen blir fin for deg! Sånt er alltid trist.. <3

 13. Vet ikke om det er riktig å si lykke til i en slik situasjon, men ønsker deg i hvert fall det beste ang. begravelsen i morgen. Til tross for at det må være ufattelig trist så er det jo en vakker måte å ta farvel på. Virkelig hedre den som har gått bort, og vise kjærlighet. Uff. Kondolerer, Caroline.

 14. Jeg vet veldig godt hvordan du har det. Jeg har i løpet av de siste få årene mistet farmoren min og bestefaren min, og min tante. Veldig mye død. Min bestefar var som en far for meg. Han gjorde alt for meg og støttet meg gjennom alt. Han var ganske syk mot slutten, så jeg var glad han fikk «slippe». Men det er tungt, selv om det er en del av «livet» det å dø. Mennesker som har levd ett helt liv og som har betydd så mye for mange er vondt.

  Men jeg tenker på minnene hver eneste dag. Jeg tenker på hvor mange fine stunder vi hadde sammen. Alt han lærte meg og alt vi opplevde sammen. Jeg tenker på de små tingene som hver gang han skulle ha seg en sigar og han gav meg den først, fordi jeg alltid likte å åpne dem for ham. Han samlte også alltid på de tomme eskene, fordi jeg pleide å ha ting i dem. Og det er sånne små ting som jeg husker. Som alle turene vi gikk sammen og som alle de gangene jeg overnattet hos dem.

  Det er ikke lett når sorgen er så ny, og den forsvinner nok aldri, men man lærer seg etterhvert og huske de fine minnene.

  Mange klemmer 🙂

 15. Jeanette

  Synes det bildet av de tomme tøflene var helt utrolig trist.. var bare en trist stemning over det liksom. Uff. Lykke til i morgen!!

 16. Kan du poste ut noen anbefalinger over sommerens sko, accesories og sånt? 🙂 Lykke til i morgen! Forresten: kan du poste ut antrekket ditt da?

 17. Ååå, så kost med hotellovernatting.. og for ikke å snakke om brygga i Fredrikstad! Kos deg 🙂
  Begravelsen kommer nok til å bli kjempe fint. Alltid godt å få sagt ordentlig farvel slik at man kan gå videre. Lykke til imorgen!

 18. Uff, det er så ufattelig trist å høre om bestemoren din 🙁 🙁 Jeg vet ikke om jeg hadde taklet å miste min… Kondolerer så mye! Og håper og tror at begravelsen blir NYDELIG.

  Jeg synes du er så tøff, Caroline, som står på på den måten du gjør, til tross for vonde opplevelser rundt deg og frekke kommentarer fra folk… Du er aldeles nydelig, og har en helt perfekt kropp! Folk som sier noe annet er bare misunnelige 😉
  Stå på, og lykke til i morgen!

  Klem

 19. Uff, jeg syns så synd på deg. Det å miste noen nære er jo det verste en kan oppleve. Gruer meg til den dagen jeg ikke har alle min 4 fantastiske besteforeldre igjen…

 20. kristina

  heia ! jeg skjønner akkurat hvordan du har det, jeg mistet bestefar helt uventa før 3 uker siden!
  det er ufatterlig tungt , så jeg føler meg deg i sorgen !:/

  klem

 21. De burde bytte ut bilde med modellen i playsuiten, og sette inn deg i stedet! Du kledde den mye bedre!! 🙂 Håper det blir en fin seremoni i morgen. Klem

 22. Looking fabulous as always:)

 23. Lykke til i morgen! Håper begravelsen blir vakker. Mormoren din er nok veldig stolt av deg.

 24. Livet er så underlig.. I morgen skal du begrave en som sto deg veldig nær, idag fikk familien vår et nytt familiemedlem, og jeg ble tante for første gang. Lykke til i morgen. Jeg vet selv hvor tungt det er å måtte begrave noen som står en så nært. Synes det er fint at du tok bilder av hjemmet til Mimmi, skulle ønske jeg også hadde gjort det! Klem

 25. Killer legs! Lykke til i morgen.

 26. Kjempe fin playsuit!

  Jeg synes den ideen din om å ta bilder fra huset til mormoren din var veldig fin 🙂

 27. kristina

  Hei Caroline 🙂 random spørsmål for dette innlegget, men siden du er en av de best kledde etter min mening trenger eg litt hjelp!

  Skal i et bryllup til sommeren, og skal ha på med fotsid, lyserosa kjole, og kommer ikke på noen «ytterjakker» som er fin utenpå. en vanlig, lårlang jakke er jo ikke noe fin til en helt sid kjole? tar gjerne i mot tips fra dere andre også 🙂 <3 og masse lykke til i begravelse i morgen forresten!

 28. Hei 🙂 Har fulgt med i bloggen din en stund, og nå tenkte jeg at jeg endelig skulle legge igjen en kommentar 🙂
  Du virker veldig trivelig og omsorgsfull. Håper du får en fin kveld videre!

 29. Ser bra ut 🙂

 30. Skal tenke på deg i morgen=/ Men som det er sagt før her, er jo begravelser godt for å komme seg videre i sorgprosessen, selv om både savnet og de gode minnene lever videre for alltid. Vet ikke om dette hjelper å si, men du ser utrolig nydelig ut<3

 31. Hei Caroline:)

  Hvilket speilrefleks kamera er det du bruker? Er det SONY A390L ? Vurderer å kjøpe det samme som du har, men er litt usikker. Anbefaler du kameraet du har? Eller er det noe annet du anbefaler? Vær så snill å gi meg svar..skal kjøpe et imorgen siden jeg drar på ferie snart:)

 32. Herregud er det mulig?? Så mye kommentarer om kropp og vekt. Du er ei tøff jente som takler alt dette, de som skriver alt dette burde virkelig SKAMME seg…
  Lykke til i begravelsen søte deg , håper sorgen blir lettere etterhvert, selv om det tar lang tid før det går helt over = )

 33. Elisabeth

  Begravelser er alltid triste og vonde, men Samtidig er de starten på å lære seg å leve med sorgen. Iløpet av neste uke skal jeg i dåp til ei nydelig jente, og i begravelse til ei annen prinsesse som bare rakk å bli 6måneder 🙁

 34. Må si det er ganske underholdene å lese tilbakemeldingene dine her til tider. Er helt utrolig hvor mye sjalusi å bitterhet som bor i enkelte mennesker. Hva med å skaffe seg et liv og heller la seg inspirere av mennesker som lever ut sine egne drømmer? Må føles mye bedre det enn å synke så lavt at man til og med går til angrep på utseende til en normal og nydelig jente..Syns du har en fantastisk blogg Caroline. Og du er helt nydelig..hvor mye du går opp eller ned i vekt er meg revnende likgyldig. Fortsett med det du gjør. Du er et veldig godt forbilde.

 35. Heihei. Du ser helt nydelig ut! Synes ikke du er for tykk eller tynn, men veldig flott som du er. Du har også en fantastisk stil som gir meg inspirasjon til tusen. Håper det går bra med deg og du må ha lykke til i begravelse. Min farmor har akkurat fått kreft og det er bare så altfor vondt å tenke på at hun kommer til å gå bort en gang, så kan ikke tenke meg hvordan du har det. Hun er som en mor for meg og bare hun ble syk var det sorg for meg. Sender deg masse varme tanker og håper på at sorgen tar av litt etter hvert! Selv om slikt aldri forsvinner helt, så skal du være glad for at du har vakre minner og tanker igjen resten av livet.

  Stå på med bloggingen. Du er kjempeflink og man merker lang vei at du velger kvalitet fremfor kvalitet.

  Amalie 🙂

 36. Ah, får så vondt av å lese det du skriver! Jeg kan føle sorgen gjennom blogginnleggene dine, og jeg får tårer i øynene og skulle ønske jeg kunne hjelpe deg på en eller annen måte, selvom jeg ikke kjenner deg. Håper virkelig det går bedre med deg etterhvert som dagene går, og at du får all støtte du trenger av familie, mann og venner (og ikke minst hundene, hehe:). Masse lykke til i begravelsen imorgen! Ønsker deg ALT godt, vakre Caroline <3

 37. Lilliane

  Kondolerer så mye Caroline. Lykke til i begravelsen i morgen. Prøv å tenke positivt, i den forstand at du skal hedre din bestemor. Jeg tror våre kjære besteforeldre ønsker at vi skal savne dem og hedre dem. Ikke gråte masse å bare være lei seg. Når jeg var i begravelsen til min bestefar for noen mnd siden sang jeg Deilig er Jorden med full hals sammen med resten av kirken, og jeg synger aldri offentlig. Men alt for å gi min bestefar et skikkelig farvel og en flott begravelse. Forsøk å tenke slik, tror det hjelper jeg 🙂

  Skikkelig ekkelt å skulle spørre deg om noe annet i et slikt innlegg, men jeg pleier ikke å legge igjen kommentarer så når jeg først gjør det, har jeg et annet spørsmål.
  Hadde vært spennende med et innlegg om hva høsttrendene vil bli slik at man kan forberede seg litt. Rydde i skapene og være klar når varene kommer i butikk 🙂 Blir du å lage noe slikt i nærmeste fremtid?

  Skal tenke på deg jeg i morgen Caroline!

 38. Uff, jeg får vondt inni meg bare av å lese det. Jeg vet hvordan det er å miste mormoren sin, og jeg savner min hver eneste dag. Jeg føler virkelig med deg, og du er sterk! 🙂

 39. Bildet av tøflene var bare helt fantastisk beskrivende og nydelig! Fint og trist på samme tid :/

 40. Bildet av tøflene gjorde at jeg måtte felle noen tårer..

 41. Ingrid Svendsen

  Bildet av tøflene var både vakkert og hjerteskjærende på samme tid…..ble blank i øynene…..jeg føler sorgen din Caroline <3 Igjen; kondolerer så utrolig masse for deres tap <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *