Hjelper det?

Shopping mot sorg? Egentlig ikke. Men det får i det minste tankene over på noe annet akkurat i de minuttene du kaster deg over nyhetene i butikkhyllene. Dette fant jeg tidligere i dag, prøver å fokusere på mye farger fremover. Farger gjør jo masse for humøret 😀

Fargerike belter fra H&M

Shorts fra Divided, samme som jeg har i off white

Sort, vid topp med åpen rygg. .

. . som jeg tenkte å ha en av disse under (fra Gina Tricot, 59,-)

Sort skjørt fra H&M

Knallrosa jumpsuit fra H&M Trend

Fargerik tubetopp

Er litt usikker på denne, beholde eller levere tilbake? Får forresten alltid den klumpen bak på grunn av svaien, ordner det på symaskinen 😀

139 kommentarer

 1. Du bør beholde kjolen! Du ser helt smashing ut 🙂

 2. Behold! Rålekker 😀

 3. Jeanette

  Herlige farger!

 4. Hei, du skriver at du fikser klumpen med symaskinen??? hvordan?? jeg sliter også veldig med kjoler, fordi jeg er litt svai i ryggen…noen sitter som ett skudd, mens andre er litt klumpete.. kunne du fortalt hvordan du fikset det? jeg får det liksom aldri helt til..hehe 😀
  synes forresten kjolen er en keeper! fint med litt farge til sommeren :D:D

  1. Kristina

   Ja, hvordan syr du det:O??

   1. Hei!
    Dette lurer jeg også på 🙂 Hadde jo vært morsomt om du laget et innlegg med «sy-oppskrift» på samme måte som du gjør med maten 🙂
    Bruker forresten mange av oppskriftene dine da jeg selv er «lavkarboer». Helt topp!! 😀
    Kjolen er rålekker, så jeg håper du beholder den og utfordrer symaskinen 😉

   2. Fotballfrue

    Haha,kanskje det 🙂

    Tusen takk 😀

    – C

 5. Åh, sa fiiint! 🙂

 6. Behold!

 7. Hvor er det man finner H&M Trend?? 🙂

 8. Jeg likte den forfra, likte utringningen, men synes det ser ut som sømmene er skeive fra siden? At linjene ikke møtes helt perfekt? Fikk litt håndkle-følelse av kjolen fra siden, haha! Også synes jeg det var uvant å se deg i slike farger.

 9. Dritkul kjole, it’s a keeper!

  Ville forresten takke deg faktisk, for å ha gjort meg mer bevisst i forhold til mote og klær. Nå tør jeg mer i klesveien og kjøper masse nye spennende klær og sko.

  Jeg har alltid ledd av blogger og bloggere, sett på det som latterlig, men nå er det en av mine største inspirasjonskilder 🙂 Du har en superhyggelig blogg som er et deilig avbrekk i en stresset hverdag.

  1. PS, hvor er kjolen fra? Tenkte å herme.

 10. Monica Isabell

  Woow.. Caroline, du er så lekker! Skulle så ønske at hadde den samme utstrålingen som deg!… Og alle de klærne og skoene, misunner jeg deg også. Og den utrolige styrken du har vist oss! Du er virkelig ei jente å se opp til! Stor klem til deg!

 11. Joda, det hjelper litt. Ialle fall der og da. Et lite avbrekk fra vonde tanker.

 12. ååh hvor er den svarte Toppen fra?! Den var nydelig!

 13. Sikke meget lækkert tøj.
  Jeg føler det hjælper at shoppe når humøret er nede.
  Kender det med bulen bagpå, er det ikke lynlåsen?

  Dejlig aften

  <3
  Pia Sabine

 14. Hehe, jeg har også altfor ofte problemer med plagg som får ekstra stoff i ryggen. Sånn er det med rumpemuskler og smal midje :p Synes det er guts av deg at du faktisk tar deg bryet med å sy det inn 😀

 15. Ååh, så mye fint 🙂
  De tube-bh’ene fra Gina er supergode å ha på seg 😀

  1. Er de det? Så de faller ikke ned og slik?:) Syns de ser så slappe ut, i forhold til de på bikbok, for eksempel. De er sykt freshe, men har ikke turt..

   1. Eg synes dei dette ned heile tida, føler eg stadig må dra dei opp…. men kanskje eg berre har kjøpt for stor str…

   2. Jeg har kjøpt de i en str for liten, for jeg var redd for at de skulle falle ned. Men mine faller ned hele tiden, må stadig dra de opp…

   3. Fotballfrue

    De er store i strl. :O

   4. De er supergode 😀
    Jeg må også dra de opp innimellom pga liitt stor størrelse, men det stopper ikke meg når jeg finner en bh jeg liker 🙂

 16. Birgitte

  Kjempe fint, og behold kjolen : D

 17. Hvor var den svarte vide toppen fra?:)

 18. Hvor er den svarte toppen fra? Rålekker!!!

  1. mathilde

   hm

 19. Den klumpen der får jeg også! På alle kjoler! Hva gjør du? Har du noen tips? Jeg har verdens verste svairygg!

  1. Tips til svairygg: legg deg ned på gulvet på ryggen, og bøy hoftene nedover, sånn at det ikke er noe mellomrom mellom gulvet og ryggraden 🙂

   Det hjalp meg, ihvertfall. Jeg hadde skikkelig svai, og etter ett års øving innimellom, så har jeg mistet nesten hele svaien 😀

   1. Fotballfrue

    Har ikke hjulpet meg :/

    – C

   2. Vakkert og feminint med svai.

 20. Kjempefine innkjøp:D jeg synes du skal beholde kjolen!^^

 21. Elsker de bandeuene fra gina tricot!

 22. Jeg lurer også på hvordan du syr bort den klumpen bak?:D

 23. Kjolen var veldig fin syntes jeg! 🙂

 24. Beholde 😀

 25. Du har så god smak når det kommer til klær! 😀 Men akkurat den kjolen er jeg litt usikker på, den var ikke helt deg, synes jeg. Så jeg hadde kjøpt meg noe annet for de pengene 🙂
  Ha en fin kveld.

  1. Enig der, syns den var fin, men hvis du selv er usikker på om du vil beholde den eller ikke, så kommer du muligens ikke å bruke den så mye 🙂

  2. Enig, ville absolutt levert den tilbake.
   Du vet jo at du sansynligvis ikke kommer til å ha den på deg mer enn en gang, Caroline!
   Men sånn er det jo med de fleste kjolene dine. . Engangsbruk!

   1. kamilla

    enig med de andre. var veldig usikker på den 🙂 du har så mange andre nydelige kjoler, men nå er ikke jeg fan av striper og masse farger da 😉 synes du burde kjøpe noe finere for de pengene 😉

   2. Kamilla

    Ikke hør på dem Caroline! Den kjolen der var sykt fin!!!

 26. Så mye fint! 🙂
  Hvor er tubetoppen fra?

 27. Anne Berit

  It’s a keeper 🙂 <3

 28. Hvor har du kjøpt kjolen? HM – trend? Veldig kul!

 29. Åå, så masse fine ting! 🙂 Behold kjolen du, den var herlig! Så flink du er med symaskinen så går det nok flott 😀

 30. Hvor er den svarte vide toppen fra? 😀

 31. kan du være så vennlig å fortelle oss hvilken HM du handlet disse artikklene på? Karl Johan? Oslo City? Major?

 32. Så masse fint Carolinemor !! En dag snart tar vi en shoppingrunde sammen, før vi bruker alt det vi har kjøpt og koser oss <3

 33. Jeg syns kjolen var veldig kul 🙂 Ville beholdt den!

 34. Har samme problem, da jeg også er svai i ryggen! Men synes kjolen så kjempeflott ut 🙂 Men behold den kun hvis du føler du vil bruke den! Og ja, det hjelper i akkurat det øyeblikket der og da, hvor du er konsenrert om noe annet. Tenker på deg <3

 35. Den må du beholde, den var fin og du gjør den enda finere! 🙂

 36. Dette har jeg ikke sagt før, men du har nydelige former. En ordentlig Victoria-Secret modell 🙂 Synes alt kler deg, men personlig liker jeg ikke farger. Du kunne gått med en søplesekk i Oslo by, og til og med vært byens peneste.

 37. Du er fantastisk nydelig! 🙂

 38. Nathalie

  Den sorte toppen og de bh sakene SKAL jeg bare ha! 😀 Så kenza hadde kjøpt de også. Så kule!!

 39. Du er driiit fin i den, så du må beholde den! Ikke at det er noe du ikke er pen i.

 40. Shopping hjelper litt på meg, hvis jeg er trist! Har hatt meg en handlerunde i dag jeg også 😀 Jeg tenker at de som mener at «lykke kan ikke kjøpes» handler i feil butikker 🙂 hihi <3

 41. Jeg misunner deg så mye for kroppen din. Skulle gjerne hatt så smal midje og tynne ben. Skal lese ALT du har skrevet om trening nå! 🙂

 42. Ikke behold ! Du ser smashing ut , men den ser litt stor ut til deg , både bak og helt nederst ! Synes ikke det er noe fint når den ikke sitter ordentlig inntil bena nederst når den er i den fasongen 🙂 Med mindre du fikser begge deler på symaskin, da er det behold ! Alt kler den smukke , men du kan gjøre bedre 😀

 43. Kjempefine klær du har kjøpt, skulle ønske jeg hadde like god smak som deg!

  Min oppskrift på hvordan takle sorg er å være sammen med familien og prate om den døde. Snakke om alle de gode minnene! Tror ikke det er så lurt å prøve å finne på alt mulig for å få bort sorgen, men heller bruke tiden frem til begravelsen til faktisk å tenke på den personen som er død! Men vi reagerer jo forskjellig, jeg mener bare at når eldre mennesker dør bør vi bruke tiden etterpå til å hedre og minnes denne personen, ikke synes synd på oss selv 🙂

 44. synes ikke den var så fin pga. den klumpen på ryggen. NEIDA tulla 😀 du er flink som kan, og orker å fikse sånt! 🙂 men ja, synes likevel ikke kjolen var heeelt deg fordi fargene ikke var så fine og formen var rar, spesielt nederst bak. den stikker liksom så mye ut og er litt for lang.

 45. synes ikke den nederste var så veldig fin 🙂

 46. Syns ikke den var så fin desverre.. Jeg synes den er en lever-tilbake 🙂

  Trodde det nesten var en liten aprilsnarr med en gang, men det er jo selvfølgelig smak og behag :):)

 47. Du bør beholde kjolen. Den var kjempefin på deg! Elsker at du har kjøpt så mange forskjellige farger, det hjelper virkelig på humøret. Og shopping generelt hjelper litt det også, derfor har jeg brukt en del penger i det siste. Men jeg har fått masse fint, så da gjør det liksom ikke noe at pengene har fått bein å gå på.
  😀

 48. Du er sykt tynn rundt livet :O

 49. Hvor er den sorte toppen fra ?

 50. Jumpsuiten er såå fresh! Hvor mye kostet den?

 51. kjempe fine innkjøp! elsker spesielt den svarte toppen med åpen rygg:) håper det går bedre med deg!!:-)

 52. Behold den 😀 Den var kjempefin på deg!

 53. Wooow.. se på midjen din! DU er jo helt sykt tynn. Håper ingen tar skade av alle de lettkledde bildene du legger ut av deg selv. Ikke sunt å sammenligne seg med andre vettu, og du har sikkert mange forbilder.

 54. Behold! Den kler deg og blir kjempefin i sommer <3

 55. Behold! 🙂 smashing

 56. levere tilbake:) stripene var litt merkelige? du kan finne bedre!

 57. serr, du er jo helt sykt tynn rundt magen! 🙁 hvordan klarer du å ikke få en liten klump nederst?? help me…

  1. Hei du.. En liten klump på magen er noe som er helt naturlig som 99.9 % av alle jenter har, og er så og si umulig å få bort med mindre du har trent i flerfoldige år og i store mengder, slik som Caroline har gjort 🙂 Med mindre du har trent lenge og i store mengder er det unaturlig å IKKE ha den 😉

   1. Jeg og vil ha vekk min «klump» fra magen! Trener og trener og er ganske tynn øverst på magen, mens nederst står den rett ut..

   2. Fotballfrue

    Kanskje det har noe med gener å gjøre? Min mage har alltid vært sånn.

    – C

   3. Tenker også det kan ha med gener å gjøre! Jeg har aldri trent, men magen min er likevel helt FLAT og har ikke en klump nederst heller 🙂

   4. rebekka

    Den klumpen er HELT normal. Har venninner som har hatt spiseforstyrrelse og er tynn som f…. men likevel har de den klumpen. Den er der for å beskytte et eventuelt barn. Den har altså en funksjon. MEn det betyr ikke at den kan være irriterende 😉

  2. .. vi har alle den klumpen!

   1. Jeg har den ikke, og for å være ærlig, så forstår jeg godt at marii ikke vil ha den 🙂

   2. Emilie

    Ikke alle har den, og den er genetisk har jeg lest. Så for noen er det nesten umulig å bli kvitt den. Men er man slank og veltrent, vil den vel ikke være så fremtredende da, og mest sansylig bare synlig for en selv 🙂

 58. Den var kjempefin! Men hvis du er i tvil, vet jeg ikke om det er den rette 😉 Finn heller noe annet som sier » wow, denne MÅ jeg ha! 😀 «

 59. It´s a keeper 😀 Du ser nydelig ut i den kjolen!

 60. ga og cammi

  Heisann! kunne du skrive hvor du har kjøpt klærne, og kanskje ca prisen?

 61. Hei.
  Det ser ut til at jeg er litt annerledes enn andre her.
  Kjolen var fin, men du har jo såååå mye som overgår den!! Litt stusselig kvalitet syns jeg.
  Sikkert en grei sommerkjole, men ikke noe mer.
  Ellers hadde du gjort en super fangst. 😉
  Tenker på deg mot fredagen.

 62. Beholde! Du var så søt- som alltid;-)

 63. Kjempefine innkjøp ! Behold kjolen 😀

 64. Caroline 🙂 U look AMAZING,og jeg digger det du har kjøpt:) Du er nydelig… Shopping kan hjelpe med å få tankene litt bort som du sier:) Jeg syns du er så utrolig sterk og jeg håper du fortsetter i den retningen, selv om jeg vet det er vanskelig.. Jeg har selv mistet mange i familien min 🙁

  Lykke til videre skjønne deg, du fortjener absolutt det beste :))
  Klem klem

 65. hvor er den sorte toppen fra???? værsåsnill å svar (AA) nydelig !! du kommer til å se gorgeous ut i den 😉

  synes foresten kjolen du tenkte på å levere tilbake var nydelig på deg , men tror du er typen som ser bra ut i alt egentlig:)
  mn kjolen var jo fargerik søt og sommerlig behold den :)))))

 66. Herlige farger : D gledes på sommer !

 67. Den var dødskul!! Definitivt beholde:)

 68. Beholde 🙂

 69. lever tilbake!! Ikke din stil synes jeg!

 70. Du er verdens beste blogger, Caroline! fortsett akkurat slik du gjør. Elsker at du svarer tilbake på de som skriver stygt til deg, bra at du ikke finner seg i sånt! Håper med tiden at det blir bedre for deg, at sorgen minker og du kan tenke tilbake med glede på alle de gode minnene med mimmi. <3

 71. Maria :)

  Du kler utrolig godt sterke farger! fantastisk nydelig 🙂

 72. Kristina

  Mye fint,men den siste kjolen,den må du kvitte deg med!! 🙂

 73. Du som går så mye med høye hæler – kan du ikke lage en «how to» guide? Personlig klarer jeg ikke gå i noe høyere enn 8cm, og da blir det jo en del begrensninger på skofronten.. hadde vært morsomt og praktisk 🙂

 74. Åå, så mye fint, og elsker alle fargene 🙂 Du burde beholde kjolen, den var kjempe søt og du kledden den kjempe bra:)

 75. Du blogger så bra!

 76. levere tilbake

 77. Ja det hjelper. Men ett år senere tenker du; hva i all verden var det vi drev med?
  Det er ikke bare bare å komme seg over sorgen, og alle har ulike metoder. Hos meg var det; nå er det bare sorg etter kjente minner, ogsp kom savnet.

 78. Kjempefint! 🙂

 79. Flotte innkjøp! Behold kjolen, den var stilig, og ingenting er bedre enn om du får fikset klumpen bakpå.

 80. Jeg synes definitivt levere tilbake! Den kjolen gjorde deg helt ærlig ingenting godt, selv om fargene i seg selv kanskje er trendy, så har du virkelig sååå mye annet fint!

  Dessuten har jeg en regel med meg selv, som jeg tenkte å tipse om:
  – Aldri kjøp noe du er usikker på.

 81. Kjolen er helt fantastsk!!

 82. Hei hei!
  Hvilken HM var du på? Har sett etter den sorte toppen selv, men finner den ikke.. Synes den er så fin!:)

  1. Fotballfrue

   H&M Trend på Oslo City 🙂 Det er i andre etasje (i H&M-butikken) og ligger inne i kroken 🙂

   – C

   1. Hvordan vet man at et plagg er fra H&M Trend?

   2. Fotballfrue

    Det ser du på lappen på tøyet, den er rosa der strl. står, dusrosa. Fra «vanlige» H&M er de hvite.

    – C

 83. Jeg synes du skal beholde kjolen. Du kler sweetheart-skjæring veldig godt. Den tubetoppen i aprikos var også nydelig. Kan jeg spørre deg om hvor du har kjøpt den? Ønsker deg en fin langhelg 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Blir ikke noe særlig langhelg her, men :p Mannen jobber jo, og i morgen er det begravelse 🙁

   Tubetoppen er fra H&M på Oslo City 🙂

   God helg til deg <3

 84. Behold kjolen. 🙂 Sitter veldig fint på deg. Den var det fineste av det du har kjøpt.

 85. Jeg synes ikke den kjolen var så fin , muligens fordi du er for tynn for den.
  Jeg vil gjerne komme med en mening og det er at jeg synes du holder på å bli alt for tynn.
  Dette er ikke ment som kritikk , jeg vil bare du skal vite dette..Det er jo ikke noe igjen på midjen din.
  Det er mye finere å littegranne mer på magen og låra, man trenger ikke være strek.
  I tillegg er det jo veldig mange unge jenter som ser opp til deg ..jeg bare sier det. Tenk litt over hva du poster angående kuren din osv.
  Ellers syns jeg du virker som en sprudlende ,positiv og fantastisk jente og du skriver bra 🙂
  Ha en fin dag !

  1. Fotballfrue

   Høres ut som du mener du har fasitsvaret.. Jeg veier akkurat det samme som for ett år siden 🙂 Jeg driver heller ikke med noen kur 🙂

   – C

 86. Mange fine innkjøp Caroline 🙂 Men, jeg synes ikke at kjolen var så veldig fin, og om du er usikker – så tror jeg nok at du finner noe finere! Tenker på deg.. :-/

 87. Fantastiske sko!!

 88. https://side2vintage.no/a.ashx?a=32272

  Er det OK at jeg bruker bilde av deg i denne annonsen?

  Du var mye finere med buksen enn meg nemlig 😉

  1. Fotballfrue

   Helt i orden 🙂

   – C

 89. Alle klærne var sykt fine!
  Men er litt usikker påden siste kjolen, fikk litt håndkle-følelse jeg og… Du kan nok finne noe bedre 😉

 90. Hei Caroline..

  Lekre toppene var da.. Må ut å sjekke jeg også..

  Kom til å tenke på en sang som jeg liker utrolig godt.. Som er litt trist, men som har hjulpe meg mang en gang i tunge stunder .. Kanskje den gir deg deg også noe i slike stunder. Absolutt verdt å høre..

  https://www.youtube.com/watch?v=KyUoSs0jhDY

 91. Kan du ikke vær så snill si hvor kjolen er fra? Sliter med å finne kjole til en spesiell anledning :), og jeg ELSKER den!

  1. Fotballfrue

   Trodde jeg skrev det, jeg. Alt er jo fra H&M, bortsett fra beltene og bh-ene 😉

   – C

 92. Den shortsen er dødsfin!! 🙂 Men er den ikke altfor stor til deg? Jeg prøvde den i 34 og svømte i den, og du er mye tynnere enn meg!

  1. Fotballfrue

   Den er ikke akkurat trang,nei 😉 Men jeg svømmer ikke i den,selv om den er litt stor.

   – C

   1. vil gjerne se bilde av den på:-)

 93. Hei! Jeg vet at du trener veldig mye og sånn, men du er så sinnsykt tynn! Bestevenninnen min er «gal» etter din blogg, og leser den hele tiden. Og jeg merker at hun blir veldig påvirket av deg og dine trenings metoder. Nå tenker hun kun på å spise sunt, hun trener hele tiden og hun snakker ofte om hvordan du trener osv. og jeg synes det blir litt for mye.. før trente vi sammen, men nå «lurer» hun seg unna for å trene ekstra, og er ganske opphengt i å få trent, og det er fordi hun ser på deg som et forbilde. Jeg blir nesten bekymret over all overtreningen hennes for å bli som deg, så kunne du kanskje «roet» ned litt fokuset på å trene hele tiden? Du skrive liksom alltid etter en dag uten trening eller noe, om alle kaloriene som ikke er borte, og at du ikke har fått «beveget skrotten», og dette får henne til å tenke det samme. Hun er fin som hun er, og jeg vil ikke at ting skal komme ut av kontroll, om du skjønner?
  Sier ikke at du oppfordrer noen til å slanke seg, selvfølgelig ikke, men jeg blir bekymret for venninnen min pga. dette.
  Er ikke ment som en negativ kommentar forresten, for jeg liker deg veldig godt, og det er bra du holder deg sunn og frisk.
  – leser

  1. Fotballfrue

   Det er viktig å ha et sunt forhold til treningen 🙂 Jeg kjenner jo ikke venninnen din, så det er ikke så lett for meg å uttale meg så mye om det. Alle kan ikke ha positiv effekt av hva de leser på nett, jeg får flere mail hver dag fra personer som takker meg for at jeg har inspirert dem til å begynne å trene. Hvis jeg skal skrive mindre om trening, vil dette gå ut over dem. Det er helt umulig å tilfredsstille alle :/ Hvis denne venninnen din trener som meg, dvs 6 ganger i uken, vil jeg ikke være bekymret, da det overhodet ikke er overtrening 🙂

   Når jeg skriver at jeg ikke har fått trent, handler det aldri om kalorier eller vektoppgang, men kun om energien og gleden jeg har ved å trene 🙂

   – C

   1. Fotballfrue; i og med at du ikke verken har kjennskap til hva og hvordan venninnen til Anonym trener, og heller ikke vet hvor mye næring hun får i seg, synes jeg ikke du har forutsetninger for å kunne si at å trene 6 ganger i uken ikke er overtrening og at det ikke er grunn til bekymring. I hvilken grad en er opptatt av «å spise sunt» i forhold til treningen vet du jo alt om i forhold til deg selv, men ikke i forhold til Anonyms venninne. Mine alarmklokker ville iallefall ringt i og med at treningsvanene hennes har endret seg såpass at hun sniker seg unna og ikke er åpen om hvor mye hun trener. Da virker det som om noe skurrer.

    Anonym: Det er fint at du bryr deg om venninnen din. Prat med henne om bekymringene dine! Si at du synes det er synd at dere har sluttet å trene sammen og spør hva som er årsakene til det. Det finnes flere former for spiseforstyrrelser, Ortoreksi er en av dem.

    For alt jeg vet kan det hende venninna di har det flott og er ei sunn jente. Men du har lov å bekymre deg og bry deg om henne dersom du har grunn til å tro noe annet.

    Caroline, jeg skjønner at du mener at om venninnen trener og spiser akkurat som deg er det ingen grunn til bekymring. Men det er ikke sikkert alle oppfatter det slik.

   2. Fotballfrue

    Min erfaring tilsier at folk roper ulv, bare noen trener mer enn 3-4 ganger i uken :/

    Men som du sier, jeg kjenner ikke denne venninnen, og heller ikke vedkommende som la igjen kommentaren. Det lureste er nok å snakke sammen 🙂

    – C

 94. For en tynn mage du har, har alltid lurt på hvordan du får plass til dine indre organer, hehe..
  men kunne gjerne bytta mage med deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, det var det en som lurte på på ungdomsskolen også :p

   – C

 95. Line Dahle

  Etter min smak å dømme så var den siste kjolen det fineste av alt.

  BEHOLDE 🙂 !

 96. Jeg har også ekstrem svai i ryggen. Jeg lurer også veldig på hvordan du syr kjolen slik at den klumpen forsvinner!
  bare syr du inn kjolen akkurat der, eller? 🙂

 97. HVOR ER DEN SVARTE TOPPEN FRA? :-))) kjempefiiiiin

 98. Behold kjolen, den var råstilig! 🙂
  Og husk å bruke den, slik at den ikke blir liggende gjemt i skapet, den var for fin til det!

 99. Hvor har du kjøpt den svarte toppen, og hvor mye kostet den?:-) Synes kjolen satt supert! Jeg digger deg Caroline! Du er ei livlig ,energisk og utrolig pen dame! Du er et av mine største forbilder og jeg misunner kroppen din og klessmaken din ekstremt.
  Synes forresten kjolen var velsig fin på deg. Sommerlige og sprakende farger og en veldig fin form til deg!
  Håper det går bra med, vet hvordan det er selv og det er ikke godt, har hatt akkurat samme klumpen selv. Men du er såpass sterk at du klarer dette og, jeg beundrer viljestryken din!
  Håper du kan svare meg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *