God morgen, fine lesere!

Så hva jeg fikk av mannen min i går kveld!

Er han ikke verdens herligste?

Vi har faktisk vært kjærester i 4 år i dag (HURRA!!), så det passet jo egentlig perfekt, selv om jeg har mistanke om at han ikke engang tenkte på det. Hihi 😀

Gruer meg litt til dagen i dag. Jeg skal bile hjem til Sarpsborg for å være tilstede når presten kommer. Vi skal snakke litt om mimmi. Om minner og fine ting. Jeg vet allerede at det kommer til å bli FOR virkelig når jeg er i Sarpsborg igjen. Her i Oslo får jeg liksom litt avstand til alt. Fredagen er det begravelse. Føler meg ikke på langt nær klar for å ta ordentlig farvel. .

Ellers er det en knapp time siden jeg kom hjem fra SATS, og en SVETT økt der. Godt å drukne tanker i masse herlig musikk – min nåværende spilleliste kommer forresten snart. Og for ikke å snakke om, godt å slappe av med kaffe, Det Nye og hjemmelaget lavkarbokjeks i sola rett etterpå. Vel fortjent.

Tryllet sammen en cookiedeig etter eget hode i går, og jeg ble utrolig fornøyd med resultatet. Gir dere selvfølgelig oppskriften etter hvert 😀

Har forhåndsskrevet noen innlegg til senere, så vi blogges selv om jeg er på farten hele dagen. Ha en deilig dag, dere! Her i Oslo er det endelig SOL 😀

90 kommentarer

 1. Bare lrute på en ting : Hvis jeg har forstått det riktig så er det sånn med lchf at man helst ikke skal småspise. Spiser du da de kjeksene som et måltid, eller blir det bare litt småspising av og til?
  PS. Det var utrolig skjønnt det Lars Kristian hadde skrevet til deg. Og rosene da <3 klemklem

  1. Fotballfrue

   Du kan godt småspise på LCHF, men mellommåltider er ikke nødvendig da du holder deg mett mye lenger 🙂 Kjeksene fortæres til kaffe 😀

   – C

   1. Takk for svar 🙂

 2. Nydelige blomster, men synd at du ødelegger buketten ved å dele den opp og kutte stilkene så korte. Ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Elsker at de er sånn 🙂

   – C

 3. Karianne

  Hei, Caroline.
  Jeg vil bare si at det gir meg så mye å lese bloggen din. Det gir meg energi og glede, og jeg blir ofte rørt når jeg leser innleggene dine. Jeg syntes du er urovekkende inspirerende, og jeg vil bare si at jeg gleder meg mye på dine vegne. Både over at du gift med en du er så glad i, at du får til så mye som du brenner for, og at du har så » go ahead spirit.» Jeg syntes du er flink, stå på, og jeg ønsker deg masse lykke til med det du foretar deg – selvom jeg er en villt fremmed for deg. Nestekjærlighet er det mange som gir lite av. Men jeg gleder meg på dine vegne, virkelig. God helg: )
  Karianne

 4. syntes du har en utrolig fin kropp karoline, men jeg syntes du så farlig tynn ut på det bilde der. jeg har ikke fulgt bloggen din lenge, er en «ny fan» eller hva jeg skal si, så unskyld om det er en grunn.

 5. Vinglepetrine

  Så snill og omtenksom han er mot deg. 🙂 Vakre blomster til en som også er en vakker blomst :))

 6. Jeg skjønner ikke hvorfor det er så frekt å si til en person at h*n er tjukk når det er helt OK å si til noen at h*n er «så tynn!». Ei jente sa til meg at «fysøren så tynn du er!», og da svarte jeg henne med at «og du er litt tjukk, synes jeg..». Hun klikka.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *