Q’s & A’s: Peaks Hair

Da var det dags for å svare på spørsmålene dere hadde rundt Peaks i dette innlegget. Har samlet sammen spørsmål som har kommet i både før- og etterkant også. Spør gjerne i kommentarfeltet om det er noe jeg har glemt.

Litt om Peaks Hair
Peaks Hair tilbyr full forlengelse, eller bare fortykkelse i løpet av en liten time. Håret festes med en teipfunksjon som sitter godt i håret, samtidig som det er enkelt for frisøren din å ta det av. Det er nødvendig at du kommer til Hendrix Hair for konsultasjon, slik at dere kan bestemme farge og mengde. Ventetiden på håret er cirka 1 uke.

Slik er det festet:

Festene ligger tett inntil hodebunnen, noe som betyr at det ikke vil synes når du for eksempel har håret bakover, i hårstrikk eller i en annne fisyre. Jeg har det selv i hestehale hver gang jeg trener, og festene er ikke synlige.

Hvordan er prisene på Peaks Hair?
Du får håret i to forskjellige lengder, både 40 centimeter og 50 centimeter (da jeg satt på første gangen hadde jeg 40 cm., nå har jeg 50 cm.)

Prisen på 40 cm. er 2 300,- per pakke.

Prisen på 50 cm. er 2500,- per pakke.

Det er 10 remser i hver pakke, og det mest vanlige er å bruke to pakker, med mindre du vil ha ekstremt mye hår (som meg). Da kan du fint ha tre pakker. Prisene er inkludert både montering og klipping.

Hvor mye koster det for å flytte det opp?
Etter 2-3 måneder kan det være på tide å flytte håret opp igjen, selv om du også kan gå lenger. Første gangen jeg hadde dette, flyttet jeg det opp etter 3 måneder. Det kan ta opp til 2 timer, og koster cirka 500,- i timen. Prisen på dette kan variere.

Hvordan er det å sove med denne type extensions?
Å sove med det går helt fint. Den første uken er det litt stramt og uvant, klør litt og er generelt irriterende. Men dette går over, og etter 1-2 uker, vil du ikke merke noe. Anbefaler å sove med håret samlet hver natt, gjerne i en flette.

Hvilke produkter bruker du på håret?
De siste månedene har jeg brukt produkter fra Alexander Sprekenhus, som de selger hos Hendrix. Fungerer veldig bra på håret, og gjør det utrolig mykt og fint. Dufter godt gjør det også. Det beste er å bruke produkter som ikke er altfor tunge, eller inneholder for mye hveteprotein.

Jeg dusjer håret hver andre eller tredje dag, avhengig av hvor mye jeg har trent, eller hvilken tilstand jeg føler at håret er i. Det beste er å ikke dusje det for ofte. Etter at jeg har fønet og rettet det, bruker jeg en dæsj med Morrocanoil i tuppene, samt på overflaten dersom håret er litt statisk eller ujevnt. Abslott elsker denne oljen! It works miracles!

Kan håret farges?
Ja, det kan det. Mitt ble farget tre ganger den første gangen jeg satt det på, før vi fant den rette fargen. Likevel holdt seg veldig bra, jeg hadde det jo i nesten 5 måneder. Nå i ettertid har vi funnet en annen løsning, vi har blandet tre forskjellige farger som finnes fra fargeringen. Det er jo veldig greit å ikke farge håret dersom det kan unngås.

Disse tre har jeg

Har du merket noe slitasje på eget hår?
Nei, det har jeg heldigvis ikke. Er veldig redd for mitt eget hår, så dersom jeg hadde merket noe til det, hadde jeg sluttet med en gang.

Hvordan er det å bade med dette håret, for eksempel i syden?
Jeg hadde Peaks Hair da vi var på bryllupsreise i november, og det gikk helt supert! Behandlet det akkurat som jeg ville gjort om jeg ikke hadde extensions.

Her hadde jeg det korteste, altså 40 cm.

I dag foretrekker jeg absolutt å ha det lengste (50 cm.). Rett og slett fordi jeg liker å krølle det, og da blir det som kjent automatisk kortere. Jeg pleier faktisk å bruke noen remser med clips i tillegg når jeg skal på fest eller føler for å pynte meg, sånn for å beholde lengden.

På disse bildene har jeg for eksempel brukt clips fra Locks & Bonds (som er av fantastisk kvalitet og som jeg virkelig anbefaler) sammen med Peaks

Jeg bruker 1-2 remser av fargen #60/613, og har fått Carina til å klippe dem til. Grunnen til at jeg ikke bruker clips til vanlig, som jeg gjorde før, er rett og slett fordi jeg synes det ble slitsomt å holde på med det hver dag. I starten var det jo meningen at jeg kun skulle bruke clips til fest, men du vet. . en blir avhengig!

Bare Peaks

Håper dette var informativt og greit, har prøvd å få med alt dere lurer på 😀

Og NÅ dere! Til kronen på verket. . ehm. .  innlegget: jeg har fått til en konkurranse i samarbeid med Hedrix Hair & Peaks Hair, så nå kan du faktisk vinne et helt sett med extensions! Er det ikke bra?!? Gå inn her for å lese alt om konkurransen og deltakelsen. Massemasse lykke til

153 kommentarer

 1. Jeanette

  hvor langt hår har du egentlig uten løshåret?

  1. Fotballfrue

   Da jeg hadde 40 cm. ble det ingen forlengelse, da var det like langt 🙂 Da hadde jeg også klipt det en del i forkant, hadde mye lenger hår før. Nå er det litt kortere.

   – C

 2. Cassandra

  Var det slik at du hadde punkt-extensions en periode, men tok de ut pga. ubehag? Om jeg husker rett 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det stemmer 🙂 Fikk betennelse i noen hårsekker, også mistet jeg flere på en gang bare jeg gredde det. Jeg ble livredd :O

   – C

 3. fine bilder du tar 🙂

  Liker bloggen din ^^

  -Johannes

 4. Fine bilder du tar 🙂
  Elsker bloggen din ^^

  -Johannes

 5. Tuuusen takk for suuupert innlegg 🙂 Akkurat det jeg har ventet på .
  I går(!!!!) ringte jeg til Hendrix og hasr nå fått time til peaks hair. Gleder meg :)))

  Ha en fin kveld 🙂

 6. Hei! Jeg har selv Peaks Hair, men mitt floker og knuter seg veldig når jeg krøller håret og på slutten av dagen, når jeg bare har det helt vanlig. Jeg lurer på ditt også gjør det?
  Veldig kjedelig å ha lagt så mye penger i hår, når jeg ikke er helt fornøyd..

  Lone 🙂

 7. Du har utrolig fint hår! Er håret ditt mye kortere uten?

 8. Rett og slett elsker håret ditt! Det ser så friskt og sunt ut, slik at det kan være tatt rett ut i fra en av disse hårreklamene på tv!
  Klem

 9. Nå skal jeg gi deg en sykt god oppskrift!

  Når du steker laksefileter, ha i en boks creme fraise, og bland det med en spiseskei soyasaus! Det er den beste sausen til laks jeg noen gang har smakt 🙂 Anbefales!

  Du er nydelig på håret, jeg er definitivt med i konkurransen 😉

 10. for en fantastisk konkurranse, nydelig hår du har 🙂

 11. Hei-
  Takk for mange nyttige (og noen unyttige,men likefullt artige) tips, ikke alt en sliten tre-barns mor klarer å henge med på 😉

  Blir inspirert hvertfall,spes i treningsveien.
  Følger også lavkarbo-kosthold,det funker for meg.

  Vil veldig gjerne vite om smykkene på Treasures er nikkelfrie??

 12. Hva tror du hadde skjedd dersom du hadde sagt nei da Lars-Kristian fridde?
  hadde dere. .
  – Hadde dere fortsatt vært sammen?
  – Samboerskap?
  Hihi, litt spennende å høre hva du tror ville skjedd med dere 🙂

 13. Hehe, så kjekt. Jeg flytter til Kongsberg til høsten, fra Bodø, så nå kan jeg endelig bli med på slike konkurranser 😀

 14. Ragnhild

  Hei!

  Er det ikke beregnet at den oljen skal brukes i vått hår, eller er jeg helt på jordet?
  Er også en superfornøyd bruker:)

  1. Fotballfrue

   Begge deler 🙂

   – C

 15. Ååååh, så gøy! 😀 Men er det lov å gi bort gaven til en venn eller noe? Eller må man beholde den selv? 😛

 16. Hei.
  Dette spørsmålet har ingen ting med innlegget å gjøre, men jeg prøver likevel. Jeg og min samboer skal i Oslo en helg i juni og jeg lurer på om du kan anbefale noe hotell i sentrum?

  🙂

  1. Helt klart Grand Hotel eller Plaza. Like god service hver gang og det er nærme 🙂

   1. Tusen takk ;D

 17. Ragnhil

  Jeg deltar i konkurransen 🙂 Men jeg kunne ikke se at stod når vinneren trekkes eller hvor det annonseres…? Eller har jeg ikke lest grundig nok? 😛

  1. Det har jeg lurt på også! Står jo ingen steder. Begynner å lure på om det er en «show-off»-konkurranse nesten!

 18. elske bloggen din!

 19. Men hvordan er det å kamme håret med dette? Lugger det? Er det vanskelig? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er helt som vanlig,lugger ikke 🙂

   – C

 20. Anbefaler Maroccan oil mens håret er vått, før du styler, håret blir helt fantastisk og ser ikke fett ut selvom man drar det gjennom hele håret.

 21. Line Margrethe

  Dette var ett skikkelig informativt innlegg :)) Toppers, Caroline – du er så flink! Tar av meg hatten igjen 🙂

 22. Line Margrethe

  …Og jeg er heeelt klart med i konkurransen ;))

 23. Du, fy søren! Jeg gikk netopp inn på treasures siden jeg så nå at den sykkelen hadde kommet tilbake. kunne du ikke være så snill og holdt en igjen for meg neste gang, jeg kan tilogmed betalte 1000 kr ekstra, men please… jeg hadde venta på den, men jeg så ikke før nå at den var kommet inn igjen.. og allerede utsolgt!! får lyst til å grine jeg

  1. kan du svare meg?? takk

   1. Fotballfrue

    Hei 🙂

    Den kommer tilbake på lager, og denne gangen har vi bestilt mange eksemplarer 🙂

    – C

 24. Ååå, jeg hviner av lykke nå, en sånn konkurranse har jeg lengtet etter!! Mer av hår-konkurranser :D:D
  Og du har forresten veldig fint hår Caroline! Credz!

 25. Ååå, dette innlegget passet meg perfekt! Jeg har nemlig raidet nettet for informasjon om Peaks hair de siste dagene. Jeg har hår til midt på ryggen, men på grunn av mye striping har det med årene blitt mer og mer slitt. Så nå har jeg neeesten bestemt meg for å gå for Peaks. Siden jeg har null erfaring med dette lurer jeg på hvordan det er å gre igjennom håret. Du kan vel ikke gre håret på vanlig måte? Altså fra hodebunnen og ned til tuppene? Jeg lurer også på hvordan det er for oss jenter som trener endel? Jeg sykler endel og blir da naturligvis ganske så svett under hjelmen. Det betyr at det alltid et behov for å dusje håret etter trening, vil det skade håret og ikke minst festene å dusje ofte?

  Såå spennende med konkurranse! Når trekkes vinneren? 🙂

  1. Fotballfrue

   Håret kan grees helt vanlig 🙂 Festene er såpass flate, det er det som er så bra 🙂 Dersom du bruker riktige produkter, tror jeg det skal gå fint å dusje det hver dag, men frisøren anbefaler det ikke :O Har hørt mye positivt om tørrshampo, kanskje det kan være noe for deg? Har ikke prøvd det selv ennå, men tenkte å få ut fingeren snart 😉

   Skal høre når vinneren trekkes og hvordan, trodde det stod på siden til Hendrix :p

   Klem til deg!

   1. Takk for svar, søta!
    Det høres jo veldig bra ut synes jeg, Mye mulig jeg tar meg entur til Hendrix nå altså! Morsomt å føle seg litt ekstra fin nå som sommervarmen og kjolesesongen nærmer seg! 🙂
    Ha en fin dag!

    Klemis

 26. Anja Julie

  For noen konkurranser du ordner=D wow!! Jeg må jo bare prøve meg=)

 27. For en veldig bra konkurranse og en enda bedre premie, Caroline 🙂 Du er toppen!
  Ha en fin kveld.

 28. Ragnhild

  Har veldig lyst på sånn hår selv, rett og slett nydelig:)) Jeg bare lurer på en liten ting. Hvor er den svarte kjolen med blå og blanke «steiner» på ifra? Hvor har du kjøpt den? Den var utrolig nydelig:) Har sett du har brukt den før også og lurt på hvor du har kjøpt den, men aldri fått tatt meg tid til å stille spørsmålet:) Så ja, hehe;)

  1. Fotballfrue

   Har faktisk bare brukt den en gang 🙂 men har den samme i blå 🙂 den er fra Elise Ryan / Nelly fra desember 🙂

   – C

 29. Jeanett

  Vasker du ikke håret etter hver treningsøkt? Blir det ikke fett av svette som ligger igjen da? Hvordan løser du dette? Jeg vasker vanligvis håret hver 2.-3. dag, men når jeg trener må jeg vaske det hver gang hvis ikke blir det fort fett, og ekkelt å ta i. Ehem..nå skal det sies at jeg svetter veldig på trening, slik at håret ofte blir vått av svette, vet ikke om du blir det da..

  1. Fotballfrue

   Jeg blir klissklass,men ikke hver gang. Det sier seg vel selv,når jeg løper i 45-60 min.? 😉 Har svart på dette i innlegget 🙂

   – C

   1. Jeanett

    Hehe, jo det var liksom det det gjorde. 🙂 Men så trener du ca 6 ganger i uken, var der det skurret for meg. Glemte helt at man kanskje ikke har samme behovet for å vaske håret etter styrketrening som etter løping.

 30. Camilla

  Har ingenting med hår å gjøre, men jeg lurte på en ting.
  Er du en av dem som ikke bryr deg om hva andre tenker om hvordan du kler deg?

  1. Fotballfrue

   Jeg liker å pynte meg, og pynter meg gjerne hver dag, uten at noen trenger å si noe på det 🙂

   – C

 31. Pernille

  Oh my, håper jeg vinner :-O
  du har virkelig drømmehåret. nesten som barbie 😉

 32. Hei,

  Jeg sover med flette, men uansett hvor mye jeg retter det morgenen etter blir det ikke like fint.. føler bølgene viser uansett. Sover jeg uten flette blir det bare rot.. Hvordan gjør du det om morgenen? Nå har jeg punkt extensions og ikke Peaks..

  1. Fotballfrue

   Jeg trener jo som oftest 6 ganger i uken, og da glir de gjerne litt ut de flettekrøllene. De gangene jeg ikke trener og har sovet med flette, har jeg bare den frisyren den dagen 🙂

   Jeg ville valgt hestehale om jeg var deg, så slipper du problemet 🙂

   – C

   1. camilla

    haha, du er så morsom Caroline. Du prøver alltid å flette inn hvor mye du trener og hvor lenge du løper selv når folk ikke spør om det, og selv i et hårinnlegg!! 😀

    We get it! Du trener mye. Finito 😛

   2. Fotballfrue

    Det er vel heller du som er litt for vel opptatt av det 🙂 I dette tilfellet var det jo helt relevant for spørsmålet.

    – C

   3. hvorfor trener du så ofte egentlig? 6 ganger i uka er jo veeeldig mye. tror ikke du hadde mista kondissen om du hadde trent feks 4-5 ganer i uka heller? er det ikke deilig med litt fri avogtl da? syntes vertfall jeg , jeg trener 3 ganger i uka. og går tur hver dag
    å tar du ikke av? eller holder du vekta når du trener så ofte? Målet mitt er å gå ned 2-3kg men for deg er det vel mer en livsstil?

   4. Fotballfrue

    Fordi det er deilig å trene, og det gir meg masse energi 🙂

    – C

 33. Cathrine R

  Caroline! Det er noe med deg som rett og slett får meg til å smile 🙂 Vet ikke hva det er, men etter å ha lest et innlegg på bloggen din blir dagen min lysere. Du er en inspirasjonskilde på alle områder, og jeg virkelig beundrer hvordan du har taklet denne tunge tiden.

  Du tar virkelig godt vare på leserne dine, gir oss smakefull oppskrifter, tips til klær og skaffer oss herlige konkurranser hvor premiene er helt utrolige! Du gir oss en innblikk i din hverdag og deler både gleder og sorger, det er ikke rart de fleste av oss føler vi kjenner deg 😉

  Dere gjør begge en super jobb med nettbutikken deres, hvor kvaliteten øker fra uke til uke, stå på videre!

  Caroline, du er helt super, ønsker deg alt godt<3

  – Cathrine

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fantastisk kommentar, gjorde dagen min 😀 <3

 34. Jeanette

  Hvor langt/kort er ditt naturlige hår? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har svart deg lenger opp 🙂

   – C

   1. Jeanette

    Hehe, dette var litt morsomt! Vi er kun to som heter Jeanette her, og begge har spurt om nesten det samme! Morsomt! Men takk for svar 😀

 35. hei!
  Må dette håret kjøpes hos frisør? Mulig jeg spør veldig dumt nå men….?

  1. Fotballfrue

   Ja, sånn vet du at det er ekte Peaks. Vet at det finnes noen som produserer kopier, og disse er ikke bra!

   – C

   1. Sigrid

    Vet du hvordan dette håret er i forhold til hair talk sitt hår? Det er akkurat samme teknikk – med teipbitene…

   2. Fotballfrue

    Har spurt frisøren,og hun sier forskjellen ligger i prisen. Hairtalk er dyrere :/

    – C

   3. Henriette

    Vet du hvilket frima som leverer Peaks hair, til salongen? Eller hvilket firma Hendrix kjøper det av..?
    🙂

 36. Monika ♥

  Jeg tror faktisk jeg har hatt sånnt hår, en stripe i en rosa farge tror jeg..den hadde iallefall sånnt feste.
  Du har veldig pent hår, ser ut som om du er flink til å passe/stelle med det.-har selv hår ned til under halebenet, føler meg ikke vel med kort hår :s

 37. Kristin

  For noen konkurranser du har fått til da, Caroline. Du er utrolig flink 🙂 Har meldt meg på begge, men sannsynligheten for at man vinner er vel veldig liten. Men man taper aldri noe på det. Håper det går bedre med deg. Du er heldig som har Lars-Kristian, og en fin familie. Ønsker deg alt det beste.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 <3

 38. Karoline

  Hei 🙂

  Bare lurte på en ting! Hva synes du om jenter som er generelt høye og går i høyhælte sko? Jeg er 1.78 og elsker høyhælte sko, men skulle bare ønske jeg turde å gå i dem. Jeg går ikke i 10 cm høye sko, men gjerne en liten hæl. Blir kanskje 2-3 cm høyere enn kjæresten min, visst jeg går i høye sko, og da føler jeg meg SVÆR, hehe. Han er 1.82 høy.. Hva tenker du om det? Hvor høy er du? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg er 1.70 ca 🙂 KJØR PÅ! Du er jo kvinne, det er flott med hæler og flott med høyde 🙂

   – C

 39. Hvordan er Peaks hair til de som sliter med veldig tynt hår? vil det se like fint ut på de med tynt hår som de med tykk hår? har du noen tanker rundt det?:)

  1. Fotballfrue

   Da velger du bare flere pakker, så blir det utrolig flott 🙂 Snakk med frisøren, hun er eksperten 😉

   – C

   1. du er nok en liten ekspert du og! 😀 hehe. tenkte mer i forhold at kanskje festene skal komme til syne? nå snakker jeg veldig tynt hår. hvor man nesten ser hodebunnen hvis man setter håret i hestehale og ikke har «fordelt» håret. 😛

 40. Ingrid Marie

  Hei! Jeg bare lurer på om du kommer til å publisere vinneren på bloggen din eller om vi må følge med på hendrix?:)

 41. Kan du lage et innlegg hvor du viser hvordan du lager store krøller? De er virkelig kjempe fine! 😀

 42. Solveig

  Først ville jeg bare si at du har en veldig fin blogg, Caroline! Har fulgt med mer eller mindre i to år nå… 😉

  Jeg lurte på en ting. Har dere bil? Har liksom ikke sett dere kjøre noe særlig. Isåfall hva slags bil? Og tenker dere å få barn snart…? Hihi 😉

  Stå på videre med bloggen din!

  Klem fra meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, vi har en toyota hybrid 😀 Lasse må jo ha bilen til Lillestrøm hver dag, men jeg bruker den innimellom, og for eks. i morgen, når jeg skal hjem til Sarpsborg 🙂 Barn kommer når det kommer 😉 Men ingen av oss vil vente altfor lenge.

   – C

   1. Elisabeth

    Så hyggelig å høre med barne-innstillingen! Jeg er selv 27 år og en jente i farta. Hadde ikke tenkt å få barn før jeg var noenogtredve hvertfall. Nå har jeg en liten gutt, det er fantastisk, og samtidig merker jeg at jeg faktisk kan fortsette livet akkurat som før og, bare med en ekstra gevinst i livet. Jeg trener og trasker rundt i hæler i byn, samtidig som jeg elsker gutten over alt på denne jord, og føler ungdommeligheten gjør meg til en super mamma nettopp fordi jeg har energi til å leke med han dagen lang! For meg fant jeg ut å vente til jeg ville ha rekkehus og være «konemor», ja da måtte jeg vente for alltid. 😉

    Kondolerer forresten i fht mimmi. Jeg var svært knyttet til min mormor da jeg mistet henne, ettersom jeg vokste opp med henne i samma hus. Når jeg nå har fått barn, kjenner jeg selvfølgelig savnet, men merker også at noe av tomheten blir borte, når det kommer nye generasjoner. Nå er det jeg som er mamma, og min mor som er mormor for et vakkert lite barn. Vanskelig å forklare, men da gir livets gang mer mening 🙂

 43. Da prøver jeg for siste gang!!
  Syns det er litt rart å ikke få svar på noe ganske vesentlig som helt sikkert gjelder flere enn meg,har prøvd et par ganger her og også direkte på siden til Treasures,men null respons.

  Er smykkene på Treasures nikkelfrie????

  1. Fotballfrue

   Vi kan ikke garantere for at alle er det, da en av våre leverandører ikke opplyser spesifikt om dette. De produktene som er nikkelfrie, har det i omtalen hvis du klikker på produktet 🙂

   Hvor hos Treasures har du spurt om dette? Ser ikke å ha mottatt noen ubesvarte forespørsler.

   – C

   1. Takk for svar!

    Har spurt to ganger tidligere her,men skjønner at det kommer en «haug» av kommentarer…
    Og sendte også en forespørsel på Treasures,der det står kontakt oss…
    Det var vel en uke el to etter oppstart tenker jeg…
    Da skal jeg inn og kikke litt igjen,mye fint å se på 🙂

 44. Tusen takk for informativt og godt innlegg! 😀 Jeg er veldig gira på å sette på peaks hair. Bruker alltid og forlenge om sommeren og har prøvd mange metoder. Men det her ser så bra ut! Eneste problemet er at jeg bor i Trondheim og har enda ikke lyktes med å finne noen som setter det på her. Du vet ikke om Hendrix har en slik oversikt kanskje? Eller er det bare de som setter det på?

 45. Du er så utrolig pen! og virker som en herlig jente =) stå på

 46. Hei Caroline 🙂
  Ville bare dele med deg at jeg har skrevet bitte litt om deg på bloggen min, om du kunne tenke deg å se. Liker ikke skrive ting om noen uten at vedkommende vet det selv. Du virker som et helt fantastisk menneske, og jeg beundrer deg virkelig ! 🙂 Stå på, du får virkelig alt til å virke så enkelt 🙂
  -Kristina

 47. Det er inspirerende å følge med på bloggen din. Etter å ha sett håret ditt hæ jeg fått satt på hår fra Hendrix og er veldig fornøyd. Desverre synes jeg det floker mye og jeg får fort en liten «ball» i nakken. Hvor langt ned i nakken er dine satt på?

 48. åå, jeg er så misunnelig på deg 🙂

 49. Kan du legge ut et bilde av deg uten extensions?

 50. For ei dame du er! Jeg beundrer deg virkelig… 🙂 Flott innlegg, som du helt klart har lagt mye arbeid i 🙂
  Har tenkt sånn på deg, og har så vondt av deg og den sorgen du nå bærer <3 Du er uansett fantastisk – hugs på det <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *