Q’s & A’s: Peaks Hair

Da var det dags for å svare på spørsmålene dere hadde rundt Peaks i dette innlegget. Har samlet sammen spørsmål som har kommet i både før- og etterkant også. Spør gjerne i kommentarfeltet om det er noe jeg har glemt.

Litt om Peaks Hair
Peaks Hair tilbyr full forlengelse, eller bare fortykkelse i løpet av en liten time. Håret festes med en teipfunksjon som sitter godt i håret, samtidig som det er enkelt for frisøren din å ta det av. Det er nødvendig at du kommer til Hendrix Hair for konsultasjon, slik at dere kan bestemme farge og mengde. Ventetiden på håret er cirka 1 uke.

Slik er det festet:

Festene ligger tett inntil hodebunnen, noe som betyr at det ikke vil synes når du for eksempel har håret bakover, i hårstrikk eller i en annne fisyre. Jeg har det selv i hestehale hver gang jeg trener, og festene er ikke synlige.

Hvordan er prisene på Peaks Hair?
Du får håret i to forskjellige lengder, både 40 centimeter og 50 centimeter (da jeg satt på første gangen hadde jeg 40 cm., nå har jeg 50 cm.)

Prisen på 40 cm. er 2 300,- per pakke.

Prisen på 50 cm. er 2500,- per pakke.

Det er 10 remser i hver pakke, og det mest vanlige er å bruke to pakker, med mindre du vil ha ekstremt mye hår (som meg). Da kan du fint ha tre pakker. Prisene er inkludert både montering og klipping.

Hvor mye koster det for å flytte det opp?
Etter 2-3 måneder kan det være på tide å flytte håret opp igjen, selv om du også kan gå lenger. Første gangen jeg hadde dette, flyttet jeg det opp etter 3 måneder. Det kan ta opp til 2 timer, og koster cirka 500,- i timen. Prisen på dette kan variere.

Hvordan er det å sove med denne type extensions?
Å sove med det går helt fint. Den første uken er det litt stramt og uvant, klør litt og er generelt irriterende. Men dette går over, og etter 1-2 uker, vil du ikke merke noe. Anbefaler å sove med håret samlet hver natt, gjerne i en flette.

Hvilke produkter bruker du på håret?
De siste månedene har jeg brukt produkter fra Alexander Sprekenhus, som de selger hos Hendrix. Fungerer veldig bra på håret, og gjør det utrolig mykt og fint. Dufter godt gjør det også. Det beste er å bruke produkter som ikke er altfor tunge, eller inneholder for mye hveteprotein.

Jeg dusjer håret hver andre eller tredje dag, avhengig av hvor mye jeg har trent, eller hvilken tilstand jeg føler at håret er i. Det beste er å ikke dusje det for ofte. Etter at jeg har fønet og rettet det, bruker jeg en dæsj med Morrocanoil i tuppene, samt på overflaten dersom håret er litt statisk eller ujevnt. Abslott elsker denne oljen! It works miracles!

Kan håret farges?
Ja, det kan det. Mitt ble farget tre ganger den første gangen jeg satt det på, før vi fant den rette fargen. Likevel holdt seg veldig bra, jeg hadde det jo i nesten 5 måneder. Nå i ettertid har vi funnet en annen løsning, vi har blandet tre forskjellige farger som finnes fra fargeringen. Det er jo veldig greit å ikke farge håret dersom det kan unngås.

Disse tre har jeg

Har du merket noe slitasje på eget hår?
Nei, det har jeg heldigvis ikke. Er veldig redd for mitt eget hår, så dersom jeg hadde merket noe til det, hadde jeg sluttet med en gang.

Hvordan er det å bade med dette håret, for eksempel i syden?
Jeg hadde Peaks Hair da vi var på bryllupsreise i november, og det gikk helt supert! Behandlet det akkurat som jeg ville gjort om jeg ikke hadde extensions.

Her hadde jeg det korteste, altså 40 cm.

I dag foretrekker jeg absolutt å ha det lengste (50 cm.). Rett og slett fordi jeg liker å krølle det, og da blir det som kjent automatisk kortere. Jeg pleier faktisk å bruke noen remser med clips i tillegg når jeg skal på fest eller føler for å pynte meg, sånn for å beholde lengden.

På disse bildene har jeg for eksempel brukt clips fra Locks & Bonds (som er av fantastisk kvalitet og som jeg virkelig anbefaler) sammen med Peaks

Jeg bruker 1-2 remser av fargen #60/613, og har fått Carina til å klippe dem til. Grunnen til at jeg ikke bruker clips til vanlig, som jeg gjorde før, er rett og slett fordi jeg synes det ble slitsomt å holde på med det hver dag. I starten var det jo meningen at jeg kun skulle bruke clips til fest, men du vet. . en blir avhengig!

Bare Peaks

Håper dette var informativt og greit, har prøvd å få med alt dere lurer på 😀

Og NÅ dere! Til kronen på verket. . ehm. .  innlegget: jeg har fått til en konkurranse i samarbeid med Hedrix Hair & Peaks Hair, så nå kan du faktisk vinne et helt sett med extensions! Er det ikke bra?!? Gå inn her for å lese alt om konkurransen og deltakelsen. Massemasse lykke til

153 kommentarer

 1. takk for et Kjempe bra innlegg med masse info…har vurdert peaks selv, virker fantastisk…jeg lurer på hva slags lengde du har på clipsene fra locksandbons??

 2. Hei, dette har ikke så mye med innlegget å gjøre.. men jeg skal i bryllup om ikke altfor lenge og lurte på om du hadde noe tips om hvor jeg kunne finne en fin kjole?
  Jeg tenkte å bruke en lang kjole, men sliter så fælt med å finne en butikk, og du har jo så utrolig mange fine kjoler!

  super blogg!

 3. Om noen tar på håret ditt da? kjenner dem da at du bruker løshår, sånn som på clips, eller kjenner man det ikke?:-)

  1. Fotballfrue

   Om du stryker over, kjenner du det ikke 🙂 kan ikke sammenlignes med clips sånn sett.

   – C

 4. kjenner du at du har løshår når man tar på hodebunnen, sånn som på clips? eller kjenner man det ikke?

 5. Hva tenker du egentlig om alle forumene på nettet som diskuterer deg og din kropp? Leser du dem selv?

  1. Fotballfrue

   Nei, aldri 🙂 Det er vel en del av gamet, de får diskutere til de blir grønn 🙂

   – C

   1. Oi, jeg leser aldri sånne ting på nettet, men nå måtte jeg sjekke. Er det mulig hva folk får seg til å gjøre sier nå jeg! Blir helt skremt…! Jeg beundrer deg for at du holder ut, Caroline! Du er sterk 🙂

   2. Okei, Herreguud! Nå leste jeg mer, og igjen, ER DET MULIG! Du må ikke begynne å se heller, det går ikke ann! Kjente jeg blei helt kvalm når jeg leste det! For en verden!

 6. Hvilke 3 farge kombinasjoner bruker du?
  Du kler det så utrolig godt!
  Håret ditt er jo helt nydelig.

 7. Marianne

  Hei!

  Lurer fælt på hvor man kan få tak i den oljen? Kunne virkelig hatt bruk for det i mitt lange hår. Har masse bebi hår som stikker opp uansett hva jeg gjør. Hadde vært perfekt om den fantes på nettet ettersom jeg ikke er oslobeboer.

  Ellers vil jeg si at jeg nylig oppdaget din blogg og er blitt fast leser, opo

 8. Ellinor

  Hei
  Dette håret høres greit ut, men som tidligere frisør sverger jeg til punkt extensions. Hvis du fikk betennelse i hårsekkene, tror jeg enten frisøren har festet for mye extension i hvert punkt, eller brukt indisk hår. Til ditt hår bør du bruke europeisk hår, da det ikke blir så tungt. Har jobbet som extensions instruktør og drevet med extension i tolv år. Jeg elsker extensions. Hvis det håret fungerer for deg, er jo det super bra. Jeg har aldri prøvd det, men skulle vært gøy å teste det ut. Spennende med nytt hår, da jeg har vært innom det meste 🙂

  Vil si du har en super blogg. Interiør stilen din er helt lik min 🙂 Også går jeg på lavkarbo, som fungerer supert for meg. Også har jeg en tibetansk spaniel på tre år som heter Zorro 🙂

  Keep up the good work!

  Ellinor

 9. For en herlig blogg du har Caroline! Det blir jo sagt at vi lesere egentlig ikke kjenner dere bloggere bare ved å lese bloggen deres, men jeg er sikker på at du må være et like fantastisk menneske på ekte!
  Uansett, så har jeg et lite spørsmål..jeg skal til London om noen uker, og der vil jeg gjerne kjøpe en kjole jeg skal bruke i et bryllup senere i august. Kunne du lagd et inspirasjons innlegg om hva gjestene kan bruke?:)
  Har igrunn på følelsen av at du har skreve et slikt innlegg før, kunne du isåfall linket til det? 🙂
  Tusen takk på forhånd, og masse gode tanker til deg i denne tunge stunden! Stå på, du er beintøff!

 10. Hvordan går det når du greier håret, og bruker krølltang og sånn? Merker du noe til festene da, og kan hårbørsten dra de noe utover?

 11. Må du kjøpe en annen type balsam og sjampo til håret ditt nå enn det du måtte før? Må du kjøpe mange «ekstra-produkter» til håret ditt for å pleie det, eller blir håret ødelagt hvis du behandler det på «vanelig» måte -uten «ekstra-produktene»? Hvor dyrt er det, eventuelt?
  Du er nydelig forresten. Du ligner egentlig litt på Candice Swanepoel 🙂

 12. Det eneste som holder meg tilbake med å sette på Peaks er at jeg er skeptisk till vaskingen av håret… Kan man liksom masere hodebunnen (slik man vanligvis gjør når man vasker håret) eller må man være skikkelig forsiktig når man tar i shampoo osv? Håper ikke at det er det sistnevnte, da jeg føler at det viktigste er å kunne vaske hodebunnen godt når man vasker håret 🙂

 13. Herregud, du er så ufattelig nydelig i den lange kjolen! Vet ikke hvor den er fra, men de burde ha deg som modell for den hadde blitt utsolgt på et sekund.

 14. Henriette

  Du, Caroline, jeg lurte på en ting; har deg og Lars Kristian noen gang tenkt på å ta matchende tatoveringer eller noe slikt? Og hva syns du om det?
  Dere er så søte sammen 🙂

 15. Digger bloggen din! Leser den hver dag! Men har du begynt å blogge litt mindre i det siste? Nå spør jeg rett og slett fordi jeg er usikker, men mener å huske at du hadde flere innlegg om dagen før.. Leser en del andre blogger også, å har fått med meg at normen er ca.2,3 og noen ganger 4 innlegg om dagen.. Hadde ikke gjort noe med mer! Er avhengig av bloggen din! 😉
  Creds for at konkurransen IKKE er på facebook! 😀

  1. Fotballfrue

   Hei 🙂

   Jeg blogger ca 3 ganger per dag, har økt litt de siste månedene 🙂

   – C

 16. fint det var 😀 har alltid trodd håret ditt var naturlig langt jeg:P
  jeg har like langt som du har , bare at det er naturlig 🙂 nesten lik farge og bare litt lysere:)
  det har tatt syyykt lang tid å spare håret mn er virkelig verdt det! er det ikke veldig stress med clips?
  hvor langt hår har du egentlig naturlig??

  1. Fotballfrue

   Mitt er naturlig langt,men jeg vil ha lengre 😉

   – C

 17. Ingvild Iversen Hansen

  Hei. Hvor mange gram hadde du på clipsene fra Locks & Bonds? Hvordan vet jeg hvor lang de er?

  1. Fotballfrue

   Jeg har kjøpt det på 165 gram,så jeg har det en stund 🙂 De er 55 cm 😀

   – C

 18. Tusen takk for fantastisk innlegg 🙂 Hvordan er det å få tilsendt clip-ins fra USA (Locks & Bonds)? Har du noe erfaring med andre typer clip-ins, ex.Saras?

 19. Madelén

  Hei, hei 🙂
  Hva heter denne typen extensions? Veldig vanskelig å finne nyttig info på nett når jeg ikke vet det! hehe..
  Super bra blogg du har også! Synes det er fint at du oppdaterer kontinuelig! Spennende og gøy med nye tips o.l.!
  På forhånd, takk! 🙂

  1. Fotballfrue

   Dette er peaks hair,som jeg jo har skrevet flere steder i innlegget 🙂

   – C

 20. Sprekenhus Love

  Elsker at du bruker Alexander Sprekenhus produktene:)

 21. Fint innlegg! Man ser jo ikke at du har det i, så det ser jo ut som et produkt verdt å prøve 🙂
  Bare glad jeg har langt og tykt hår så jeg slipper å styre med extensions ;D

 22. camilla

  du er så vakker! ha en flott dag! =)

 23. Catherine

  Takk for bra info! Brukte påsydde extentions da jeg giftet meg, funket også veldig bra, men dessverre var kvaliteten på håret dårlig og på bryllupsreisen ble det ødelagt etter en dukkert i havet. Etter det fikk jeg angst for extentions… Men vil jo gjerne ha litt mer fylde i håret! Så skal definitivt sjekke ut dette 🙂

 24. Nathalie

  Nå har jeg bestilt min første pakke fra treasures! 😀 Åh som jeg gleder meg!! 😀

  Jeg ville bare komme med en tilbakemelding. En ting jeg savner er flere bilder hvor smykkene er på noen. Spesielt gjelder dette ringer da det ofte kan være litt vanskelig å forstå hvordan de blir seende ut. Men også gjerne smykker, så man får en bedre forståelse av lengden! 🙂

 25. Supert innlegg! 😀 Likte locks & bonds siden, slik at jeg nesten vurderer å bestille! Vil en pakke med 165 g være nok til et fullt hode, tror du? 🙂 Har ganske langt hår, men vil gjerne ha litt lenger. Er ganske tykt også 🙂

 26. bettina victoria

  du caroline , lurte på om du kunne si hvordan byer de har den frisørsalongen men måtte få håre ifra 😀 elsker deg å bloggen kondulerer masse og stå på <3 du er sterk !

 27. Hei : )
  så gøy at du har satt i gang en konkurranse.
  Når er det du trekker ut en vinner ?
  Har ikke lest de tidligere kommentarene, så vet ikke om du har svart på det føør.

 28. dukke? jeg tror du hadde sett like vakker ut, om ikke enda vakrere, uten extensions! n a t u r a l b e a u t y 🙂

 29. Hei:) Jeg har lett veldig lenge på oljen, Marrocan oil, hvor fikk du tak i den? Jeg lurer veldig på det , håper får svar :))

 30. Åå, håret ditt er så nydelig vakkert – skal melde meg på konkurransen. Har så kjempelyst på peaks hair eg og, ser så naturlig og fint ut! Du er vakker uansett, and even more beautiful med det lange håret 🙂

 31. Utrolig fint hår du har! 🙂

 32. Cecilie

  lurte på noe, når trekkes vinneren? Btw så er du en utrolig nydelig frøken 🙂

 33. Åh Gud er det mulig med så mange rare spørsmål. Ring Hendrix hair og spør… Ingen av oss har lik kvalitet eller type hår, hvordan denne typen extensions vil fungere på enkelte individer er faktisk opp til det enkelte individ. Extensions er et produkt og som med alle produkter så vil det bevare kvaliteten dersom man tar vare på det.

  Selv om det funker for Caroline betyr det ikke automatisk at det vil passe meg eller deg eller søsteren din!

 34. Sitter håret bra? Og hvordan tåler det litt røff børsting? Håret mitt er hel umulig og blir flokete med en gang, bruker lang tid på å børste det og må bruke litt krefter. Har veldig lyst på langt hår, men er litt skeptisk til om teipen håret festes med sitter noe bra.
  Blir takknemlig for svar!

 35. jeg vil bare holde deg oppmerksom på at den håroljen skal i vått hår 🙂

 36. Hei:) Lurte på hvor lenge Peaks Hair varer?
  Og jeg har hår ca ned til bringen nå, kommer det til å se falskt ut om jeg kjøper det? Håper på svar:)

 37. Camilla

  Hvor er den bikinen fra? Var dødsfin!

 38. Kristine

  Jeg lurer på en ting, det står at prisene er inkludert både montering og klipping. Men det ble ikke jeg fortalt fra Hendrix hair. Er det endret nå?

 39. Jeg vil bare gjøre deg oppmerksom på at du har linket til dette innlegget under ‘Hvordan trener du rumpe/lår?’ på ‘Ofte stilte spørsmål’

  1. Fotballfrue

   Takk for at du sier ifra!

   – C

   1. og slik er det fortsatt 😉

 40. Hei.. kommer inn på dette innlegget fra Ofte Stilte Spørsmål om hvordan du trener rumpe/lår :p
  Ser noen har kommentert det tidligere, men det var jo i Juni :p

 41. […] mange vet, Peaks Hair som jeg setter på hos Hendrix Hair. Jeg elsker denne extensionløsningen. Dere kan lese mer om det her. Til fest, eller når jeg føler for litt forandringer, bruker jeg i tillegg clips fra Locks & […]

 42. hei 🙂

  so pretty hair ! so do you use these extensions daily ? or do you have it done in a salon, how is that made is it glued on you real hair?

  sorry for the tons of questions, your hair just always looks so perfect

  xx
  R

  1. Fotballfrue

   Thank you so much <3 You know that you can use Google translate? 🙂

   Hug!

 43. Jeg setter punkt extensions for 3000,- hundre fester. Det pleier holde for de fleste, om du har tykt hår kan du trenge opptil 150 fester. Det er ekte hår, med svært bra kvalitet, og ødelegger ikke ditt eget hår om du setter på punktene riktig.
  Jeg holder til i Oslo, og det er bare å ringe for time. Har mange farger.

  Mvh
  Carina
  92819080

 44. Hei!
  Jeg har nettopp fått meg teip extensions, men lurer på hvordan dine er festet i forhold til hårfestet? Både på sidene og bak? Jeg er ny til extensions, men føler jeg må passe på at de ikke viser når jeg går i hestehale. Har du eventuelt mulighet til å vise noen bilder etc?

  Takk for svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Søk gjerne på peaks hair i søkefeltet, så vil du få opp en del innlegg med bilder 🙂

   – C

 45. heisann! Vil først si at jeg nettopp har begynt å lese bloggen din, og er allerede hekta. Kjempe mye interessant, og moro!

  Det jeg lurer på er om disse extensionsene : http://www.rapunzelofsweden.no/hair-extensions-produkter/nyhed-tape-extensions-quick-easy/27613-tape-hair-extensions-quick-easy-50.0.2849.5 er noe lignende på det du bruker?? Om det har samme effekt , samme type?

  tuuusen takk for svar. vurderer å kjøpe disse skjønner du =)

  mvh

  Julie

 46. Hvor får man kjøpt slike extensions? 🙂

  1. Skal jeg bare høre hos frisøren min, er det enklest?:)

   1. Fotballfrue

    Hendrix Hair har gått bort fra peaks hair, og fører i dag sitt eget merke som faktisk er mye bedre 😀 Men samme konseptet 😀

    – C

   2. Hei!

    Har fått tips om å sjekke bloggen din om peaks hair.
    Står veldig mye fint om peaks hair og hvor utrolig bra dette er.

    Så plutselig skifter han du er «kjøpt og betalt av» merke. Det er jo såååå mye bedre….
    Synes det blir useriøst når du sikkert er sponset håret fra Peaks hair, gjerne betalt av eller får gratis fra Hendrix/leverandører de produktene/behandlingene du snakker så varmt om.

    At man skifter favoritt produkter er ofte gjennom anbefalinger fra frisøren, men de skifter ofte pga bedre avtaler hos andre leverandører.
    Ikke at produktene dermed er så mye bedre. Du har en fin blogg med dine temaer, men mange av dine synspunkter er sponset så jeg synes at det er rart at du kan si at det er mye bedre når du har skrytt det opp i skyene før… Hvor bra kan det liksom bli?

    Har du ett tema du skal snakke varmt om så stå for det.

    Til de som ønsker Peaks hair så sjekk ut peakshair.no
    Eller ta kontakt på mail eller tlf. Ca 60 salonger i Norge som fører dette merket.

    Som sagt så er bloggen din bra, godt jobba. Du fortjener all den skryt du kan få, men litt konstruktiv kritikk er bare sunt:)

    Ha en fin dag.

    Mvh Anders Frandsen
    47 955 910

   3. Jeg skiftet etter anbefaling fra frisøren min, og er fornøyd med håret. Jeg hadde ikke skrevet om det, eller brukt det hvis jeg ikke likte det. At meningene mine er kjøpt og betalt stemmer ikke, om jeg likte et annet merke bedre, hadde det ikke kostet meg noe å kontakte de for et samarbeid.

 47. Takk for nyttig informasjon, men jeg trykte på «Hvordan trene rumpe og lår» under ofte stilte spørsmål for å havne her :p

 48. Hei du!
  Lurer på om du kan svare meg på dette. Jeg har hairextension fra Pilus og er veldig fornøyd med selve håret. Det er når jeg skal ta det av at problemene startet. Bruker en type olje (magic adhlsive solvent) og drar ut festene. Da opplevde jeg å miste en del av mitt eget hår. Fikk ganske panikk naturligvis, men vet jo at man til vanlig mister en del hårstrå hver dag og at det kanskje samles opp og virker mye når det tas av. Vurderer sterkt å sette det på igjen, men er litt skeptisk. Kanskje jeg ikke tåler olja. Hva bruker du når du tar ut festene og mister ikke du noe hår?

  Samtidig vil jeg si at jeg har begynt å følge med på bloggen din etter at søstrene mine har snakket om den og deg. Må si du inspirerer meg veldig. Har nettopp kjøpt boken din og i dag lagde jeg utradisjonell fiskegrateng 😉 Jeg foretrekker også lchf og trener en del. Det gir masse energi! Takk for inspirasjonen og energien du gir meg hver dag 😉

  Klem V

 49. Hva heter frisørsalongen som du brukte for å sette i tape-extensionene? Har veldig lyst til å få det selv, men vil at resultatet skal bli fint 🙂

  1. Fotballfrue

   Hendrix Hair 🙂

   1. Isabel

    I Oscarsgate? Takk for svar 🙂

   2. Fotballfrue

    Majorstuen 🙂 Men du kan ta det i alle salongene 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *