One of those days

Er det bare meg, eller kjennes sorgen enda tyngre på dager som denne? Å bare gå ut døren og møte regnet, var en utfordring i seg selv. Til og med løpingen kjentes langtråkig, og dere vet vel hvor mye jeg faktisk elsker å løpe? Æsj. Vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Tror løsningen ligger i å holde seg travel, og bruke hjernecellene til annen aktivitet enn å tenke på det som var.

Dermed erklærer jeg denne dagen til den store husmordagen! Jeg skal vaske, rydde, bake, og lage verdens deiligste lavkarbokakao til meg og mannen. Så skal nyhetene få påfyll hos Treasures, også skal jeg gå i gang med prosjektet jeg så vidt fortalte om i forrige uke, før alt eksploderte.

Kanskje det ikke blir en altfor dårlig regnsværsdag likevel?

85 kommentarer

 1. Du er vakker!!!

 2. SarpeRaz

  Tiden leger alle sår Caroline <3 Sett pris på minnene du fikk med henne, det hadde hun sikkert ønsket. 🙂

 3. Lykke til med husmorsdagen! Du er et forbilde!

 4. Det er nok sånn sorgen sniker seg innpå oss..
  Det kommer nok til og hjelpe og holde seg opptatt ja , så you go girl =D
  Klem <3 ( fine bilder <3 )

 5. Oppskrift på kake? 😉

  1. Fotballfrue

   Kakao? 😉

   – C

   1. Ja! 🙂

 6. lykkeliten

  Er det problemer med treasures nå? Prøver å handle, men får ikke til å legge varene i handlekurv eller logge inn!!!

  1. Fotballfrue

   Hmm, fungerer helt fint hos meg :/ Prøv å restart nettleseren og prøv igjen 🙂

   – C

   1. lykkeliten

    TAKK» funker nåå!!! Bestille bestille =)

 7. håper du får en ok dag:) gleder meg til å høre mer om prosjektet ditt, og til å se nyhetene i butikken:)
  her er det regnvær og eksamenslesning:(

  ønsker alle en god regnværsdag:)

 8. Victoria

  Er ikke bare deg.. Typisk deppe dag idag 🙁 Men hjelper å være travel. Det skal jeg ihvertfall være 🙂 Ønsker deg alt godt <3

  1. Fotballfrue

   <3

 9. Anja Julie

  Hei Caroline=)

  Først vil jeg bare si at du er et flott forbilde=) Og jeg må innom bloggen omtrent hver dag for å se hvordan ting står til=)

  Så et spørsmål=) Den buksedressen din fra asos? er de store eller små i størrelsen synes du? Syns hvertfall den er helt flott på deg og håper de får den inn i min størrelse snart=D Håper du har det fint om dagen, i mine øyne er du utrolig flink=)

  Klem<3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 De er helt normale i strl. synes jeg 🙂

   – C

 10. Pia Marie

  Jeg har så vondt av deg, Caroline, for den tomme følelsen som treffer sjelen er så uutholdelig. Men du er heldig som fikk kjenne din mormor så lenge som du gjorde! Ta vare på alle minner, for de er så mye verdt.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord <3

 11. charlotte

  Ha en fin dag!
  Gjør det beste ut av det og tenk mest mulig positivt selvom det kan være vanskelig. Stå på, du er tøff og sterk! 🙂

 12. Synnøve

  Da har du god samvittighet for å være inne idag da, siden det regner. Men har et spørsmål. Hvor lenge før du jogger spiser du? Jeg får bestandig hold, så lurte egentlig på hvorfor. Har prøvd å spise litt før jeg jogger, ikke noe mat i det hele tatt også en god frokost. Men uansett, så får jeg hold. Lurte på om du vet hvorfor man får det?! Får du det noen gang?

  1. Fotballfrue

   Jeg får ikke hold lenger, men det kommer helt sikkert av at jeg er såpass trent 🙂 Jeg pleier å spise før trening 🙂

   – C

   1. Sprint

    Hun spør ikke om du spiser før trening, hun spør om hvor lenge før du trener at du spiser?
    Vet du at hold er en følge av at man ikke er så godt trent, eller er det bare noe du antar? Det er litt rart å svare med en sånn tone, du antyder at du er bedre trent enn henne, noe som kan godt hende, men det vet du jo ikke. Det er jo bare et vennlig spørsmål, så da kan man vel svare vennlig også, så blir verden et bedre sted 🙂 Vi ser jo hvor dårlig du tåler sånne kommentarer, så da bør du nesten ikke skrive sånne kommentarer selv..

   2. Fotballfrue

    Stått opp med feil bein i dag, eller? 😀

    – C

   3. Hahaha! For en kommentar 🙂
    Men du svarte da egentlig ikke på spørsmålet?

    Jeg har hørt at man helst skal spise 2 timer før trening, men dette er jo veldig forskjellig fra person til person. Og ikke minst fysisk form. Tror også det kommer helt an på hva du spiser, og hvor mye. (Ikke at jeg vet noe om det…)

    Men for de som ikke er på LCHF skal det være lurt å spise røde epler etter trening for å ungå å bli støl. (mener at LCHF’ere ikke skal spise så mye av det?) Aner ikke hvorfor røde og ikke grønn/gule, men har hatt en trener som har hatt mye om ernæring i forbindelse med trening.

    Vet ikke hvor mye du fikk ut av svarer, men håper det kan hjelpe litt. 🙂

   4. uff, for noen tullinger :/ men for å komme med mitt innspill, er ikke akkurat super trent, men etter at jeg la om til lchf har jeg ikke fått hold en eneste gang. før det fikk jeg alltid hold, viss jeg spiste nærmere enn 3 timer før trening. nå kan jeg spise en time før, merker ingenting, ekstremt deilig!

    og vil du legge ut oppskriften på kakao?:)

   5. Fotballfrue

    Ja, det kan jeg gjøre en dag 😀

    – C

 13. Ingerid

  Får satse på at husmordagen gjør underverker 🙂 Været passer meg egentlig perfekt siden jeg har min siste eksamen i morra og dermed må sitte og lese hele dagen mens eksamensnervene virkelig trenger seg på.

 14. Det stikker i hjertet når jeg leser bloggen din i disse dager. Tross denne vonde hendelsen, syns jeg du ser ut til å takle det bra ! Du er flink, Caroline. Stå på <3 Tenk på alle de fine minnene, istede for å fokusere på at hun faktisk ikke er her (på jorden) lenger. Hun holder nok øye med deg uansett, skal du se <3

 15. Hei 🙂
  Du har en fantastiske bra blogg, som jeg leser hver dag!

  Jeg har vurdert å prøve å legge om kostholde mitt, og lurer på en ting angående LFCH kostholdet.
  Til middag og lignende viss du for eksempel skal ha fisk, hva kan du bruke som tilbehør i stedet for ris,potet osv? 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi bruker ofte salat med feta og en rømmedressing (seterrømme), en saus med mye smør sammen med grønnsaker, eller blomkålmos 😀 Oppskrift her http://fotballfrue.no/?p=4238

   – C

  2. ertepure med rømme, er utrolig godt! kok erter (ca en pose frosne) og mos dem med feks en stavmikser, bland inn et beger rømme. kjempe godt

 16. haha you even look amazing when you’re cleaning, I cant believe it 😀 I’m your fan.

  1. Fotballfrue

   Thank you so much!! <3

   Big hug!

 17. Kaja :)

  Hei ! håper du får en fin dag selvom ! 🙂

  menne kunne du ha skrevet hva som er i den lovkarbokakaoen. Jeg elsker kakao men vil ikke drikke det så ofte siden det blir så mye sukker … 🙂

  Liker bloggen din utrolig godt. Masse insperasjon ! 😀

  Mange klemmer fra sørlandet ! ;D

 18. Hvor må du have det hårdt at midste.
  Men også hårdt slet ikke at have haft.

  Jeg har aldrig kendt mine bedsteforældre, og min mormor døde da jeg var 8 år, og min farmor døde lige før jeg blev født. Ville ønske jeg havde kendt dem.
  Jeg har altid ønsket at kunne komme på ferie lige som de andre børn gjorde ved deres bedsteforældre.

  Så jeg er glæd på dine og andres vegne, som der har nået at opleve mormor, morfar, farfar og farmor.

  <3
  Pia sabine

 19. du som bruker nelly.com og asos så mye, har du hørt om kickback? dersom du registrer deg hos dem, og går via deres sider når du handler på nettet får man igjen penger for å handle:) alle butikkene som er hos kickback har sine prosenter eller avtaler, men det blir fort penger av det:)

  https://kickback.no/

  eneste er at man må igjennom kickback.no for at det skal funke:)

 20. Hvor er antrekket fra? Så søtt!

 21. Kan du legge ut oppskrift på lavkarbo kakao ?? 😀

 22. Du gir iallefall meg livsgnist! Motivasjonsblogg nr 1. Håper virkelig at vi lesere gir noe tilbake 😀 I starten syntes jeg du virket litt overflatisk.. Må ver ærlig om det. Men det siste halvåret har jeg følgt deg fast. Å du er ALT annet enn det. Beklager at jeg tenkte tanken 🙁 Kan virkelig ikke si noe bra om di som slenger dritt til deg. DU er, ut ifra slik jeg ser det.. Nydelige både på innsiden og utsiden.

  Takk for en fin blogg.. Ingen over og ingen ved siden!

 23. Klarer ikke å komme innpå nettsiden deres, har så lyst å se på hva dere har 😀 Noen tips til va jeg kan gjøre ? =) Søtt antrekk!

  1. Fotballfrue

   Fungerer fint hos meg 🙂

   – C

 24. Hvilken str bruker du i sko egentlig? Syns føttene dine virker så store i forhold til resten av kroppen din. Kanskje det er fordi du er fryktelig tynn, men. Har ganske store føtter selv, hater det!

 25. Tiden leger alle sår, og etterhvert vil du se tilbake på minnene og smile! For all den tiden dere fikk sammen, og alle de gode stundene! Du må bare prøve å tenke på at nå sitter hun og ser ned på deg, sikkert veldig lei seg for at du er trist! Det største ønsket hennes nå er nok at alle heller skal prøve å være glade og ikke være triste. Hennes dag kom, den kommer for alle. Noen ganger litt tidligere enn det man tror. Du må kose deg i dag! Hjelper alltid å ha noe å gjøre 🙂

 26. Hei Caroline!
  Kjenner jeg blir vanvittig glad av å lese innleggene dine, du skriver så bra!
  Stå på videre. 🙂

 27. Jeg synes faktisk sånne dager kan være litt deilige inne i mellom. Da har man en unskyldning til bare å kose seg inne 🙂

 28. Jeanette

  You go girl.Keep yourself busy

 29. Ååh, så kjipt med regn 🙁 Men da er det bare å gjøre det beste ut av det ,ja 😉 Er egentlig glad det ikke er sol, siden jeg må sitte inne å pugge til muntlig tentamen i morra 😉

 30. kristin

  hei caroline. ka du fortelle hvor du har kjøpt det fine avlange speil/fatet du har på spisebordet? det er i sølv.. har lett over alt etter et slikt. elsker bloggen din btw! 🙂

 31. Du minner meg om Bree i frustrerte fruer! Helt utrolig mye :O
  Dere er begge perfeksjonister og pene 😀

  Have a nice day!

 32. Hei! Kan du lage et innlegg eller noe om hvordan du trener lår og rumpe? Siden det nermer seg bikinisessongen i stormfart 🙂

 33. Du er så flink, Caroline! Også er du så pen! Hyggelig å klikke seg inn her når man tar en pause fra eksamenslesingen. Og regn regn, gå din vei! Sol sol kom til meg 🙂 Ha en fin kveld!

 34. Karoline

  Du må bare gråte når du føler for det, istedet for å holde tilbake. Det gjør så godt etterpå. En trenger å få sørge fra seg.

 35. Bare lurte på en ting. Ser ut som dere har en veldig liten leilighet, har dere planer om noe større eller trives dere sånn? Og blir det ikke mye matlukt når dere har kjøkkenet i stua, spisestuemøblene står jo helt oppi kjøkkenkroken ser det ut til? 🙂

  1. Fotballfrue

   Leiligheten er ikke så liten, 68 m2 på to personer holder i massevis 🙂 Hadde vært deilig med avstengt kjøkken, men åpen kjøkkenløsning gir den et mer romslig preg 🙂

   – C

   1. Annette

    Dette er jo en helt normal løsning på leiligheter nå til dags, får å utnytte størrelsen 😉 Vi har det også sånn, og vi har også 68 m2. Og det er topp 🙂

   2. Jeg skal ærlig innrømme at jeg syns våre 69 kvadrat er altfor lite for to personer. Jeg drømmer om bedre plass og mange rom!!

   3. Vi har nybygd hus på 124 m2 med åpen kjøkken/stue løsning. Funker bra 😀 Leiligheten deres ser kjempefin ut, Caroline!

 36. Slike dager er vanskelige, det jeg har funnet ut hjelper er rett og slett å finne på mye forskjellig bare for å få tankene bort litt. Selv om det ikke alltid er like lett.. Men et lite spørsmål som jeg håper du kan hjelpe meg med: Jeg skal på et jobbintervju i en klesbutikk i morgen og aner ikke hva jeg skal ha på meg, hva anbefaler du? Holde det enkelt med en mørk jeans og blazer eller noe annet? På forhånd takk og stå på videre, selv om det kanskje ikke frister akkurat nå.

 37. Christina

  Heldigvis leger tiden alle sår! 😉 Jeg tror du har funnet den rette sørgemedisin ved å holde deg travel! 😉 Det samme har jeg gjort i slike situasjoner!

  Har du forresten oppskriften på lavkarbokakaoen din? Jeg er på min første uke med lavkarbo som prøveprosjekt, din «skyld» at jeg har begynt på dette! hehe 😉 Måtte gi det ett forsøk! Selv om jeg allerede gruer meg til «godisdagen» min på fredager! :p

 38. Uff, dette må vere ein veldig vond periode. 🙁 Men du er sterk!
  Då bestemor forsvant i februar, var eg rett og slett veldig letta etter ho var begravd. Ein får på ein måte begynt på «nytt», og dagane gjekk betre. Er kanskje ikkje så mykje trøst i det akkurat no, og dette er jo sjølvsagt veldig individuelt frå person til person, men håpar det er litt sånn for deg òg.

 39. Caroline, du har det så ryddig hjemme at det nesten er nifst 🙂

  1. Fotballfrue

   Synes du det? Nå er det rent her også 😀

 40. Caroline

  Caroline, du er så flink! Og husk, bruk litt tid på deg selv også, det fortjener du 🙂

 41. Du er så flott 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 <3

   - C

 42. Martine

  Jeg blir også litt satt ut av vonde følelser på grå dager som dette i tunge tider, og da syns jeg ofte det er fantastisk terapi å høre på musikk. Jeg kaller det musikk-dagene mine 🙂 Vanligvis er jeg ikke så avhengig av musikk, men da er det ekstra lindrende å sette på noe behagelig på slike dager.
  De som ofte får hjelpe meg er artister som Adrew Belle, The Fray, Missy Higgins (where I stood) og Bens Brother (let me out).

  Feel better

 43. Når jeg er lei meg mister jeg alltid matlysten.Hvordan er det med deg? Er du like flink å følge lchf-kostholdet? Klarer du å få i deg det du trenger og unngå mat du ikke skal ha? Det skal jo en voldsom kustus til når man er nedfor.

  1. Fotballfrue

   Jeg får i meg det jeg trenger likevel, men hadde nok ikke vært like flink den siste uken om det ikke var for Lars-Kristian. Han vokter over meg som en hauk (?) :O

   – C

 44. Ser ut som Oslo går bedre dager i møte, bare se på denne fine rekka her 😉
  http://www.yr.no/sted/Norge/Oslo/Oslo/Oslo/langtidsvarsel.html

  1. Fotballfrue

   I KNOW 😀 HYL!

 45. Hei Caroline! Bare lurte på en ting. Hva heter merkene dere bestiller smykker i fra? Var innom B-young i dag, og da hadde de skremmende like smykker som det dere har hatt. Litt kjipt hvis de selges der også=/

  1. Fotballfrue

   Vi importerer smykker fra mellomleverandører i Usa og Storbirtania (og noe fra Asia) Det kan godt være at B Young har noe av de samme smykkene, jeg vet jo ikke hvem de importerer fra, men kanskje vi bruker noen av de samme mellomleverandørene 🙂

   – C

   1. Jobber på B-young, og vi tar inn smykker fra forskjellige leverandører(husker ikke navnene), som leverer til de fleste B-young, Men det er jo en franchise butikk så vi tar inn mye fra leverandører som leverer til andre butikker og som foreksempel Parfymelle 🙂 Kan godt være mulig at Caroline bestiller fra de samme leverandørene som oss 🙂

 46. Hei Caroline!

  Du har mistet mange näre den siste tiden, syns du er super flink og sterk som takler det som du gjör. Ville bare anbefale en nettside hvor du kan shoppe litt, det hjelper jo innimellom det og… Det er en fransk butikk, men saa vidt jeg kan se leverer de ogsaa til Norge. Mange fine kjoler 🙂 http://www.1-2-3.fr/eshop/

  Ta vare paa minnene, graat naar du föler for det og le naar du föler for det. Livet maa jo gaa videre for de som er igjen her!

 47. Kondolerer på det sterkest. Besteforeldre er de beste som finnes, ingen kan erstatt dem. Og vet hvordan det føles om miste noe…
  Har selv en bestemor som ligger på sykhuset nå og er veldig dårlig… Skulle gjerne vært der, men eksamen på univeristet er ikke lett å komme seg unna…
  Varme klemmer til deg <3

 48. Jeg har ett spørsmål, hva synes du om Beta Karoten ?
  Har du prøvd det før ?

 49. Marlén

  Har en sånn dag i dag æ åsså, kor alt e bare motgang og vondt…. Men æ blei inspirert av bildet av dæ med moppen, så no har æ åsså vaska huset!! 🙂 Veldig viktig at vi ikke bare visne bort i all motgangen! Takk for nok et inspirerende innlegg! Håpe du har det bra, tross alt! Du e super! <3

 50. Kristine

  Åh, Caroline dere har bare verdens fineste leilighet! Skikkelig drømmeland 😀
  Elsker fargene og alt av interiør. Du er superflink!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *