One of those days

Er det bare meg, eller kjennes sorgen enda tyngre på dager som denne? Å bare gå ut døren og møte regnet, var en utfordring i seg selv. Til og med løpingen kjentes langtråkig, og dere vet vel hvor mye jeg faktisk elsker å løpe? Æsj. Vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Tror løsningen ligger i å holde seg travel, og bruke hjernecellene til annen aktivitet enn å tenke på det som var.

Dermed erklærer jeg denne dagen til den store husmordagen! Jeg skal vaske, rydde, bake, og lage verdens deiligste lavkarbokakao til meg og mannen. Så skal nyhetene få påfyll hos Treasures, også skal jeg gå i gang med prosjektet jeg så vidt fortalte om i forrige uke, før alt eksploderte.

Kanskje det ikke blir en altfor dårlig regnsværsdag likevel?

85 kommentarer

 1. oppskrift på kakaoen?? 🙂

 2. Hei 🙂
  Kan du legge ut oppskriften på lavkarbobrødet ditt?
  Er det et brød hvor ingrediensene er dyre? Hva forslag har du til oss studenter som vil leve etter Lavkarbo dietten, men som syns det blir for dyrt?

  Ha en fortsatt fin dag 🙂

 3. Skulle ønske at jeg fikk gjort like mye på to dager, som du får gjort på en dag!

  Du er inspirerer meg så mye at jeg ikke har ord, både med trening, jobb og ALT annet! Du må være mitt største forbilde!

 4. sunniva

  kjære carolinee! noen dager må man bare la seg kjenne sorgen og gråte og være lei seg. for at du skal komme videre er jeg sikker på at du trenger en del slike dager. så vær så snill, for din egen skyld. ikke press deg mer og mer, med vasking og alt mulig for å sette tankene i andre retninger, men kjenn på det. kjenn på sorgen og vær lei deg, hør på trist musikk. det vil derfor være lettere som sagt å komme over det, hvis du tar deg tid til noen sånne dager. 🙂

 5. Du er et så sterkt menneske caroline, beundrer deg virkelig 🙂

 6. Monique

  Ååå, de søte «sink kurvene» jeg jeg ser bak der i bildet, hvor har du kjøpt de? Utrolig stilige!:)
  Monique

 7. karoline

  caroline…du har mistet bestemoren din. det er trist og leit, men det er livets gang!! 100% av menneskeheten mister besteforeldre!!!! SNAKK om SORG den dagen du mister foreldre eller søsken, det er IKKE livets gang, og DET er et sjokk!! Blir nesten provosert av å lese 12 innlegg om »sorgen»din, JEG kan sorg… og så mange andre, når mennesker dør alt fore tidlig er det tragisk og forferdelig. Jeg skjønner du syns det er trist, men det er NATURLIG! ha litt respekt for de som faktisk ER i en ordentlig sorg, ok du er lei deg, vi har fått det med oss.. men du legger det frem som om dette var det veste som kunne skjedd deg, vent til du mister foreldre eller søsken, da vil du ikke kalle dette du er i nå, en sorg.

  1. Fotballfrue

   Hva i alle dager feiler det deg?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *