Konkurranse: vinn fashionshoot!

Nå har du muligheten til å vinne en fashionshoot med en av de dyktigste fotografene jeg vet om, Benny Ottosson.

Vi brukte Ottossonphoto da vi giftet oss, og har aldri angret. Vi har fått så mange, flotte tilbakemeldinger på bildene våre, og det er det en grunn til. Ved senere anledninger har vi også brukt Benny i forbindelse med nettbutikken vår.

Her er noe av det han har gjort for / med oss

I tillegg til å vinne en fotoshoot, vil du også få en goodiebag med lekre smykker fra Treasures.no og Bibi Bijoux (fra motebutikken Mostue i Lillestrøm)

På selve dagen stiller vi med den dyktige makeup-artisten Ida Marie Weldingh, som blant annet jobber hos Jan Thomas Studio. I tillegg får du muligheten til å låne klær fra motebutikken Mostue, men du kan også ha med deg egne klær. Det avtaler vi nærmere. Jeg vil også være tilstede under hele shooten.

Trykk på det øverste bildet for å komme til konkurransen. Den avsluttes 06.juni. Masse lykke til

61 kommentarer

 1. Katinka

  Så utrolig fine bilder!

 2. wow..for en fantastisk premie! Hadde vært en drøm å vinne! Jeg har meldt meg på! Lyke til til alle!

 3. Alexandra

  Wow, fantastiske bilder!
  Når i sommer er photoshooten? 🙂

  1. Fotballfrue

   I løpet av sommeren, vi må finne tidspunkt sammen med vinneren 🙂

   – C

   1. Alexandra

    Så spennende! Hehe, om jeg bare hadde turt 🙂
    Er nok litt for lav regner jeg med….

 4. tenk å få vært med deg en hel dag. Åh, kjenner smilebåndene trekker seg kraftig oppover.

 5. Hei, spennende med konkurranse! skal man begrunne i mailen hvorfor man vil vinne? eller bare sende inn navn og bilde? 🙂

 6. Utrolig fine bilder! Du er virkelig en født modell og det var en utrolig flink fotograf og =)
  Meldt meg på og lykke til til alle! <3

 7. Susanne

  Da har jeg sendt mail. Hadde vært kjempe gøy og vunnet. Jeg la med et bildet av meg sammen med deg i mailen, pluss et av bare meg. Håper det går bra 🙂

  Ha en fortsatt fin dag.

 8. Veronika

  Så gøy :)!

  kan alle aldere delta ? også 15 åring ?

 9. For en morsom konkurranse! Klart jeg må være med 🙂

 10. Så gøy 😀 Har meldt meg på! Elsker slike konkurranser, også så mye fine premier da! 🙂 Ønsker alle som deltar lykke til 😀

 11. OI! FOR en konkurranse 😀 Den som vinner dette er superheldig.

 12. Åh, det bildet i midten tar pusten fra meg hver gang jeg ser det! Det er virkelig fantastisk 🙂

 13. Cecilie

  Fin premie 🙂

  Bare et lite obs, det er ikke lov med slik konkurranse. Hvis Facebook får vite om det sperrer de siden. Leste en sak om det i VG om Lille Vinkel Sko. Litt dumt slik at man ikke får kåret noen vinner samtidig som man mister siden sin på Facebbok.

  1. Fotballfrue

   Det er lov så lenge jeg poster konkuransen på en ekstern side 🙂

   – C

   1. Ikke for å være slitsom, men del 1 er ikke lovlig, alle konkurranser skal skje i en applikasjon, og det er ikke lov å delta i konkurranser ved å bruke basisfunksjoner, f.eks ved trykke «like» på siden og be vennene sine gjøre det. Det er heller ikke lov å laste opp bedriftens bilde som en del av en konkurranse. Det står veldig spesifikt 🙂 (Her har en skrevet om det: http://oyvindsolstad.no/2011/02/konkurranser-paa-facebook/).
    Ville bare gjøre deg obs på det, kanskje du velger en annen metode neste gang. Sant skal sies at Treasures ikke står i faresonen. Håper uansett ikke dette skjer, det er søren meg en fantastisk premie! Jeg tror de fleste blir mest motivert av å tilbringe en dag med deg:)

 14. Det hørtes kjempegøy ut!
  Men er det noe aldersgrense for å melde seg på?

 15. Åh, DÆVEN SÅ KULT!!! 😀 eg skal absolutt melde meg på!! 🙂

 16. Ååårh, så gøy det hadde vært å vinne en photoshoot! 😀 Halve morroa hadde jo vært å se deg også..hihi 😛 Jeg har ihvertfall meldt meg på! 😉

 17. Hei Caroline!

  Håper hverdagen din går litt lettere <3 Du har en fantastisk blogg som jeg leser hver dag, og jeg digger konkurransen!

  Jeg lurte på om du kanskje kunne hjelpe meg med dette:
  I dag har jeg også bestemt meg for å innføre lchf-kostholdet i livet mitt. Jeg må innrømme at jeg har blitt ganske nysgjerrig, og undersøkt hva som er de beste alternativene til søte ting på kinoturer eller på lørdager. Jeg er også ganske avhengig av tyggis. Jeg ble kjempeglad da jeg så at du spiste atkins-barene, for det er jo så godt og i følge deg et sunnere alternativ. Men da jeg så bakpå pakken over innholdet i én av disse sjokoladebarene, fant jeg ut at det er prosentvis (altså per 100 g) 55.3 g. karbohydrater. Er dette litt mye? Men så oppdaget jeg at produsenetene trekker fra det totale antallet karbohydrater med noe som heter polyalkoholer (polyols) slik at det angivelig er kun 2, 9 g karbohydrater i hele sjokoladebaren. Tyggis inneholder også (for eksempel ekstra white) 69, 1 g polyalkoholer. Så jeg undersøkte dette videre på wikipedia (selvfølgelig :P) og der står det at polyalkoholer gir mindre energi og smaker ikke like søtt som sukrose. Men allikevel gir det altså energi – den energien som står under 'ingredienser' på sjokoladebaren. Hvorfor tror du de trekker fra dette? Kan det være at vi blir lurt av produsentene, eller ser du ingen negative sider ved dette "godteriet"? Jeg håper egentlig at jeg tar feil, her! 😛

  (Dersom dette er slitsomt for deg å sette deg inn i dette, må du ikke svare på dette altså. Men jeg tenkte kanskje det er greit, som du sier, å bruke tid på andre ting for å tenke på noe annet).

  Stor klem til deg!

  1. Hei:) tenkte bare å komme med et lite tips: ta en titt på forumet til lavkarbo.no. Bruk søkefeltet og du får svar på alt du lurer på, evnt meld deg inn og still spm. Den siden er gull verdt og har kjempe mange dyktige lavkarbere 🙂 (ikke at Caroline ikke er det 😉 det kunstige søtningsmiddeetl maltitol er lov, gir ikke blodsukkerstigning. Feks store ifa og atkins. Anbefaler forumet 🙂

   1. Betina

    Kjempefint! 🙂 Tusen takk for hjelpen! 🙂

 18. Kjempe kul konkurranse<3
  Esker når du har det.
  har desverre ikke face book:-(
  så jeg får ikke deltatt.

 19. Først og fremst vil jeg spørre hvordan kneet ditt er for tiden? blir det bedre? 😀

  second of all, er du med på utvelgelsen av vinner? 🙂

  klem!

 20. Cecilie Maria

  Oioi, ikke verst! Det var en fin konkurranse! Ikke noe for meg, men er sikker på det vil bli stor deltakelse! 😀

 21. yeeey så utrolig morro, håper jeg har sjangsen 🙂 <3

 22. heihei 🙂 jeg savner sånn leserspørsmålrunde-greie:)) Sånn med mange spørsmål. det er en stund siden sist. Jeg har noen spørsmål som du kanskje kan ha med neste gang? 🙂
  -Hvis Lars-Kristian blir kjøpt opp av en utenlands klubb, ville du da ha flyttet med? Eller tror du det kunne vært aktuelt for ham i det heletatt?
  – Hvis du kunne dratt ett sted i hele verden, hvor ville det vært?
  -Hva er din absolutte favorittfilm?
  -Hva tror du at du gjør om 10 år?

 23. Monika ♥

  Hadde vært veldig gøy..men er bare 13. Håper jeg kan se/møte deg i sommer, skal til Oslo da 😀

  Ha en finfin dag, og kos deg så godt det går an – håper det går fint! Stay strong. Tipper Lars-Kristian er god å ha nå-og ellers da, heh 🙂

  1. Helt enig med deg 🙁 jeg er også bare 13 år…

 24. Da har jeg meldt meg på! så spennende :- )

 25. Kristine

  Er det aldersgrense? 🙂

 26. sååå innmari morro! dette må jeg melde meg på 😀
  men vet du om man tar bildene alene eller er det sammen med andre?

  1. Fotballfrue

   Bildene med Benny er helt private 🙂

   – C

 27. Jannicke

  lure på ka farge du har bareminerals pudderet fra coverbrands
  om du har prøvd det originale eller bare det matte og ka du likte best hvis du prøvde begge 🙂
   åsså lure e på kor godt den dekke og om du har en foundation å anbefale å ha under 
   ka farge du har på bareminerals pudderet? 

  Håpe på svar!

 28. så utrolig gøy:) har allerede meldt meg på:)

 29. Super spennende! Er er drøm å vinne noe sånt 🙂
  Har bare noen spm:
  – har høyde og vekt noe å si? Bør vi skreive noe om det?
  – Hvordan type bilder bør vi sende med? vil dere helst ha med hele kroppen?

  Han tar kjempe fine bilder! De bryllups bildene deres er bare helt fantastisk! Skal jammen meg bruke han som fotograf da jeg gifter meg også, hehe 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, høyde og vekt har ingenting å si 🙂 Dette er en konkurranse for alle 🙂

   Det holder å sende portrett, men det velger du selv 🙂

   – C

   1. Anonym

    Tusen takk for svar 🙂 Skal melde meg på og krysse fingrene, hehe 🙂
    Og syntes forresten det er veldig fint at ikke kroppen er i hovedfokus, at alle er velkommne til å bli med uansett størrelse! :))
    Du er fantastisk Caroline 🙂

 30. Vilde :)

  Oj, veldig bra premie. Hviste egentlig ikke om jeg turte å melde meg på, haha 🙂

 31. Stilig : D kunne gjerne tenkt meg å vinne.. 😀 men vinner jo aldri så : p

 32. Heii ! <3 er det noen aldersgrense? Må bare si at du er en inspirasjon på utallige måter! Keep up the good work:D

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

   – C

 33. Jeg har meldt meg på! Turte egentlig ikke, men hvorfor ikke bare prøve, kanskje er man blir den heldige! Tok bare noen amatørbilder med webcam, men det får gå:) Håper det går bedre med deg etter alt som har skjedd, kondolerer masse. Ha en fin dag!:)

 34. Nydelige bilder av dere =)

 35. Jannicke

  Hei!
  har et spørsmål ang. en foundation hos coverbrands.
  Denne : http://coverbrands.no/no/shop/glo-minerals/glo-minerals-protective-liquid-foundation-satin/

  Så jeg lurer på om den blir blank i huda også videre. dekker den godt? Bruker du noe annet i tilegg til denne på huda?
  Håper på noen tips og erfaringer med denne 🙂

 36. kan man melde seg på selvom man ikke har facebook?

 37. Det øverste bildet var sinnsykt fint, Caroline! Elsker utrykket i ansiktet ditt <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 <3

 38. For en utrolig super konkurranse! Vi har selv snakket om å bruke Benny når vi gifter oss, enda det er noen år til! Hadde vært utrolig morsomt å vinne dette, men det er nok mange fantastiske bidrag med!

 39. Han er en utrolig talentfull fotograf, og hadde budsjettet tillatt det kunne jeg lett brukt han i bryllupet vårt. Men vi har et stramt budsjett, så vi må satse på talentfulle venner og familie.

  Uansett hadde det vært veldig gøy å vinne en fotoshoot med han og deg 🙂 Du er jo så skjønn her på bloggen, og det hadde vært veldig gøy å treffe deg i virkeligheten.

  Jeg håper det går bedre med deg 🙂

 40. Anne-Beth

  for en morsom konkurranse! og Kjempefine bilder av dere!:)
  P.S. Du er en fantastisk inspirasjon Caroline!:)

 41. knall morsom konkurranse:)
  da er jeg påmeldt. Er det dessverre ingen «modell» men hadde vært morro med noen kanll bilder av seg selv man vill visefram:)

 42. Ah, så digge bilder : ) Å lese bloggen din er et lyspunkt.

 43. maren soleem :)

  Kjempefin konkurranse!
  Jeg har meldt meg på 🙂

 44. Så utrolig flotte bilder og for en super konkurranse 🙂 Da er jeg påmeldt:)

 45. natalie

  woow..ELSKER bilde nr 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 46. Spørr igjen jeg, for har veldig lyst till å delta: Kan man være med i konkurransen selvom man ikke har facebook?

 47. Hei 🙂 Lurer på om dere vil ha bilde av ansikt, eller hele figuren?

  Marthe

 48. Jeg er med! 🙂 Hadde vært knall moro!

 49. […] drar jeg avgårde til Lillestrøm for å møte Benny og vinneren av denne fotoshootkonkurransen. Madelen skal mest sannsynlig fotograferes på Thon Hotell, med full make-up […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *