Dultehund

Hunder må være de skjønneste skapningene i hele verden. Er det noe de ikke forstår? Det er i hvert fall som om Hugo leser meg som en åpen bok om dagen. Han er i hælene mine uansett hvor jeg går. Jeg kan ikke engang gi fra meg et sukk, før jeg kjenner to poter på leggen.

Han er jo ikke den største hunden i verden, så jeg skal innrømme at jeg er litt redd for å tråkke på han når han faktisk sitter oppå fotristen min. Så jeg bandt han like gjerne fast i meg selv, jeg. .

Hihi, mor og barn, nydusjet og klar for natta 😀

En våt tunge som tørker bort tårene, hjelper mer enn noen aner. Hugo & Ronaldo – I REALLY LOVE YOU!

Sove godt

59 kommentarer

 1. Aww , søteste skapningene jo <3
  Kjempe søte ! <3 =)

 2. Awwww, så søtt! <3
  Så godt at du har LK og de to søte små hundene dine i denne tunge tiden ^^,

  Håper ting begynner å se litt lysere ut for deg snart! 🙂
  Tenker på deg!!

  Det å miste noen er helt forferdelig.. Jeg ble helt knekt da morfar døde 🙁 Å tanken på at du har mistet så mange på så kort tid :S
  Du er virkelig en sterk person! <3

 3. Ida Marie

  Ja, det er rart hvordan de skjønner at vi har det vondt.. Jeg har en tibetansk spaniel og han å sleiker bort tårene og passer på meg om jeg er lei meg. 🙂 Helt utrolig <3

 4. Har selv kjent at en våt tunge som tørker tårer, hjelper veldig! Hunder forstår utrolig mye! 😀

 5. Så søt!!

  Vi hadde hunder når jeg var liten, og var vi syk, lei oss osv så var de etter oss hele tiden med logrende hale og masse kyss og klem 🙂

  Håper du får det bedre snart!

 6. hihi 🙂 tror det er noen som er baby-syk jeg 😉

 7. Smelter helt av disse små skapningene jeg! Glad du har de ved din side 🙂

 8. Hei, Caroline:) Jeg ønsker ikke å spamme, men jeg kjenner en jente som har det svært vanskelig akkurat nå… Hun sliter med spiseforstyrrelser og er inne på sykehuset for det. Men hun er så kreativ og så talentfull i så mye – hun har blant annet en lidenskap for foto, noe hun viser på bloggen – og bildene hennes tar helt pusten fra en..! Jeg håper du ville tatt en titt for å støtte henne i denne tiden, det trenger hun virkelig… http://www.marenviks.blogg.no er adressen. Tusen takk:)

  1. Jeg har lest den… veldig trist å se at hun er så syk, men hun tar utrolig flotte bilder 🙂

  2. Hei, Vigdis.
   Tittet innom bloggen til Maren. For noen fantastiske bilder;håper hun satser på foto fremover !
   Ønsker henne ellers alt godt i denne vanskelige tiden !

   1. Vigdis

    Wow, Nat og ABK, tusen takk for disse vakre ordene! Jeg skal dele dem med Maren! Tusen takk for at dere tok dere tiden, og for at dere til og med la igjen en beskjed her:) Nå ble jeg veldig glad:)!

  3. Jeg tittet innom bloggen, og den var utrolig bra! Det er både trist, men samtidig inspirerende å lese det hun skriver. Og ikke minst bildene, de var nydelige. Håper hun blir bedre snart, varme tanker til Maren og de pårørende.

   1. Vigdis

    Tusen takk for disse varme ordene, Ida! Jeg skal dele kommentaren din med Maren:)

 9. Jeg ønsker å kommentere innlegget ditt også 🙂

  For noen SKJØNNE hunder, det du skriver fikk meg virkelig til å smile:)

 10. Herlig <3

 11. Haha, det er det søteste paret jeg har sett. ♥

 12. Tnå! Nite nite

 13. Yaya nova

  aww det er godt du har dem og mannen din nær!:) hunder er verdens søteste og forståelsesfulle skapninger!

 14. Så koselig Caroline! Jeg håper det går bra med deg:) nydelige bilder – er så koselig å se at du tar så vare på hundene dine. Det varmer hjerte til en som simpelten elsker hunder:)

  Stå på videre med denne bloggen – den er så utrolig bra! Du fortjener å være der du er i dag, med så mange lesere og følgere!
  Sov godt:)

 15. Elisabeth

  Ntåå <3 Hunder er herlige!

 16. Håper at ting blir bedre med tiden, søte deg!

 17. Inatt er det ett år siden pappa døde:( Tiden har gått så fort, og det kjennes ut som det var sist uke! Her også hjelper det med hunden som tar meg med på tur, og hører på alt jeg forteller han 😛 Eller att han bare er der! Jeg klarer bare ikke å bære min på 35 kg 😛
  Kondolerer så mye!

  1. Ah, klem til deg.
   Faren min døde for 16 år siden i sommer og jeg tenker fremdeles på han nesten hver dag.
   Jeg klarer ikke helt å sørge over eldre folk som dør når de har levd livet sitt ferdig, når det hele tiden er så mange unge som dør altfor tidlig. Mulig jeg ble litt ødelagt på et alt for tidlig tidspunkt. 🙁

   1. Takk:) Vært en merkelig dag idag ja… :S

 18. Har en sånn en jeg også… Han pistrer når jeg er lei meg og vet ikke helt hva han skal gjøre for å være god. <3

 19. 🙁 nåh

 20. Om de mener det eller ikke, er hunder i hvertfall kjempegod trøst 🙂 en liten vofs med våt snute og myk pels som gnir seg mot deg er aldri feil <3

 21. Det er en grunn for at de kalles menneskets beste venn!

  En hund dømmer deg ikke pga fortiden din.
  En hund tilgir alltid, uansett.
  En hund vil synes du er toppen, selv de dagene du føler deg langt nede.

  En hund vil elske deg mer enn den elsker seg selv, livet ut.

 22. Min voffe er på samme måten hun og…
  Verdels herligste og kjærligste Yorkshire Terrier som BARE vil være god og kose og susse heeeele tiden….

  Sist hun var lei seg etter en hund angrep henne og beit henne og faktisk tisset (?) på henne var hun ett nervevrak og gikk hakk i hælene på meg, så tok en vanlig ryggsekk på magen og hev henne oppi så jeg fikk unnagjort litt husarbeid og hun fikk slappet av…

  Min samboer mistet Onkelen sin på lørdag, min bursdag av alle dager, så har hatt noen triste dager her i huset og…
  Håper no du har det bra…

 23. Tnåå så skjønt 🙂 Jeg har hatt det litt vanskelig i det siste og da har katten min vært en stor trøst. Akkurat som om hun skjønner hva jeg føler og koser på meg for å muntre meg opp.. 🙂

 24. Matilde

  Hunden er menneskes beste venn 🙂 Jeg hadde en Collie før som krøp opp i sengen min og la seg ved siden av meg hver gang jeg gråt eller var trist. Til tross for mamma store hysteri om hår i senga, trosset den alle grenser for å trøste meg 🙂
  Hugo og Ronaldo er kjempe søte!!

 25. Sant som bare det. Håper det går bedre med deg. Du vet, tiden leger alle sår. (Klisjë, jaddaaa. Men det er veldig veldig veldig sant). Hjerta.

 26. Jeg tror du føler for hundene dine som jeg gjør for barna mine hehe… Så søtt… Men dem blir jo som et barn dem også trenger mye stell og kjærlighet dem også… Så søte er dere hehe.

 27. Ingebjørg

  Så gode<3
  Mulig det er et dumt spørsmål, men kan man spise ost stekt i panna, med litt meierismør? Er det samme hvilken ost man spiser? Og er det samme hvilken bacon man spiser? Elsker at du legger ut oppskrifter av og til:-)
  Håper det går bra med deg!

  Klem

 28. Fantastisk! <3
  Det er godt å få trøst uansett hvem det er fra, noen på to eller fire føtter.
  Ville bare si at jeg tenker på deg, og føler med deg, mistet selv min kjære bestefar for 5 uker siden. Det er ikke enkelt, men livet må gå sin gang. Håper dagen blir enklere for deg i tiden som går.
  Stor klem fra superkona.

 29. Aw, så søtt !
  De passer på deg (:

 30. Ntaaaw! Så søtt! 😀 DU burde være glad for at du har en så søt og snill hund! 😉

 31. Nååw, så søte dere er!

 32. OMG saa herlig 🙂

 33. Herreverden så nydeli<3 så rett du gjorde,ser jo ut som om han kose sæ dær og så kofer ikke:) Håpe så inderlig at ting bli bedre for dæ etterhvert:) du fortjener ikke alt d her! 🙂 stå på videre,du e knalltøff! 🙂

  klæm:)

 34. Ingerid

  Så koselig bilder, og så heldig du er som har hundene! Jeg gleder meg til jeg og skal få hund en gang i fremtiden! Forhåpentligvis ikke alt for lenge til. Jeg kommer til å gå i anskaffelse av en beagle jeg da, de er verdens beste!

 35. så herlige bilder 🙂 man ser at hugo koser seg hos deg!
  jeg har selv en hund, og det er helt utrolig sterkt bånd man kan knytte med en hund 🙂 han er nå 13 år og rene ungdommen, leker som en valp. dersom man ligger på gulvet med ansiktet ned, og lager gråte lyder, kommer han SPURTENDE bort og graver snuten inn mot ansiktet helt til han kan slikke bort eventuelle tårer. de er virkelig noen herlige skapninger med en stor personlighet 🙂

 36. Syns du klarer deg veldig bra midt opp i alt dette jeg, Caroline. At du er en sterk person, det skal du ha. Men for guds skyld, det viktigste midt opp i alt dette er å prøve å samle seg og komme til tankene, samtidig som man virkelig MÅ kjenne på følelsene som kommer. Føler du ikke noe på det, da vil man ikke mestre hverdagen som kommer heller. Masse lykke til videre. Sorgen vil nok alltid være der, men definitivt ikke sånn som det er nå. Snakker av erfaring 🙂

 37. Åååh, så utrolig søtt 😀 Savner hunden min når jeg ser slike bilder..

 38. Siriola

  så koserlige bildeer det var.:D:D:D jeg lurer på: hvordan var det for deg ¨å miste alt håret? ekstensjon e r så fin på deg! men jeg så deg i virkelighet og du er for tynn! ikke sån sunn!

  1. Fotballfrue

   Miste alt håret? Jeg har da like mye hår som alltid? Har aldri mistet noe hår jeg 🙂

   – C

 39. Det hjelper å sørge. Da slipper du å bli syk av å ha mistet noen, men heller bare grine ut alt nå, så du blir ferdig med det. 🙂

 40. Høres og ser ut som om du burde fått deg en baby snart…..

 41. Du er så flink til å blogge!!

  men……………… hm………… http://fotball.vgtv.no/?id=1028

 42. Skjønner deg så godt, hadde selv min lille hund i sengen i flere uker etterpå 🙂

 43. Så nydelig du er – og lille hunden!<3

  1. Fotballfrue

   tusen takk <3

   Klem til deg 🙂

   1. Katrine Elise

    Jeg Må spørre hvor du har fått den platen som står på komfyren? den med skrift på! bilde eller va en nå skal kalle det.. er det kremmerhuset?

 44. Katrine Elise

  Heii:)
  Dyr forstår deg godt når du er lei deg! Min katt gjør det samme som din hund når jeg er lei meg eller syk, de er så søte:)
  Jeg Må spørre hvor du har fått den platen som står på komfyren? den med skrift på! utruli fin:)))
  Håper foresten jeg får svar på mail eller noe for finner gjerne ikke igjen min egen kommentar i kommentarfeltet ditt:P du er jo så populær!

 45. Hei Caroline:). Min Jack russel skjønner det alltid, samme gjør og gjorde familiehunden vår, en golden retriver:). Det er ikke uten grunn de kalles menneskets beste venn:). Anbefaller filmen Hacio, kjempe fin, om forholdet mellom hund og eier. Håper det er bedre med deg:). Klem og snutekos fra oss:).

 46. Ååh, så koselig! Dyr er faktisk utrulig intellegente. Hadde faktisk ei kanin ein gang som merka når eg var lei meg, heilt utrulig. Og ein hest eg rei utrulig mykje før pleide alltid å legge haudet på fanget mitt når eg var lei meg. Utrulig koselig med dyr!

 47. Hunder er helt fantastiske. De viser omsorg på en måte som sier mer enn tusen ord. Sender masse omtanke!

  Masse varme hilsner fra meg og den lille hunden min 🙂

 48. Stine :)

  Skjønneste!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *