Carousel of love

Vet ikke hva jeg skulle gjort uten Lars-Kristian i hverdagen min. Han er en fantastisk klippe å lene seg på, og det er så viktig å ha når dagene kjennes så tunge som de gjør akkurat nå.

Her er vi ute på vift

Meg i skinnbukser fra Zara Woman og topp fra H&M’s conscious collection

Og smykkesett fra Treasures, er det ikke fint?

Har akkurat lagt det ut under nyheter. Dette er bare én av mange varer vi har oppdatert butikken med denne uken. Sendte ut et nyhetsbrev på fem sider tidligere i dag, utrolig morsomt!

Håper dere fine lesere har hatt en avslappende søndagskveld, vi har brukt vår til å pakke 50 pakker. Jobb på søndag må til noen ganger, men det er helt greit. Befriende godt å være opptatt med  noe. .

60 kommentarer

 1. Du er virkelig en modell! Det finnes ikke ord på hvor pen du er, Caroline. Må også nevne at Lars-Kristian har fin klesstil. 🙂

 2. True love <3

  1. Fotballfrue

   <3

 3. Ida Marie

  Dere er heldige som har hverandre! Et utrolig flott par 😀

 4. Jeg så alle nyhetene på facebook-siden deres. Oh my god, så enormt mye fint. Jeg vil kjøpe alt. Nesten.:) Godt at du føler deg bedre. Håper du har hatt en finfin helg!

  1. Fotballfrue

   Å, så gøy at du liker det vi har tatt inn 😀 Kommer masse nytt denne uken også 😀

   – C

 5. Margrethe

  Søteste paret dere er! Du er virkelig vakker, Caroline

 6. Hei! For en stund siden nevnte du hvem som hadde laget logoen deres i en kommentar. Men finner ikke det ikke..
  Hvem laget den? Var det slik dere kunne komme med forslag til slik den kunne bli ? Var det veldig dyrt ? ( Du trenger ikke å si nøyaktig – mer sånn anslagsvis)
  Jeg driver en organisasjon og vi skal fornye oss med ny logo og det hele – så hadde vært kjekt å få det proft gjort når vi skal først gjøre det 🙂
  Ha en lekker dag!

  1. Fotballfrue

   Så koselig at du liker logoen vår 🙂 Den vi har nå er det Odin Media som har laget. Den første, (som bla. er på fraktposene) er laget av logodesigner.no 🙂 Det er bare å ta kontakt med hver og enkelt av firmaene for prisoverlsag o.l. Odin Media er meget proffe på markedsføring, og ser godt hva som vil fungere. De har hjulpet mange store bedrifter 🙂

   – C

 7. you look amazing:) real biker girl, hehe <3

  1. Fotballfrue

   Hehe, takk 😀 <3

   - C

 8. Dere er jo så SØTE sammen da!
  Tror nok dere holder sammen resten av livet for dere er jo som nyforelsket kjæreste par fortsatt.
  =) Men for en stund tilbake så hadde dere jo episoder av tv ting, har dere sluttet eller har dere pause eller hva ?
  Setter pris på svar! =)
  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Det er pause for planlegging av neste produksjon 🙂

   – C

   1. Åja, gleder meg =D

 9. hei 🙂 du burde lese dette:https://blogit.no/2011/04/26/jente-14/
  hun som skriver skriver om deg og at grunnen til at folk skriver kommenterer styggt er rett og slett misunelse.
  Så du hadde fått mange dritt komentarer i sist inlegg.

 10. Det er derfor man har partnere/samboer/kjærester! For å støtte hverandre i gode og vonde tider.

 11. charlotte

  Du ser veldig fin ut utenfra selvom du har det vondt inni deg!
  Bra du har en kan som kan hjelpe deg å tenke positivt selvom alt ser mørkt ut fra dine øyne, sånn er det jo når man er konstant lei seg.

  Men du, hvor er sofaen deres fra? Du har jo den med på mange bilder, og syns den ser så fin ut!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

   Sofaen vår er fra THG, et merke som føres hos blant annet Hødnebø 🙂

   - C

 12. Hei!

  Du gjør alltid at jeg blir litt mer forelsket i min samboer. Tusen takk for at du minner meg på at man skal sette pris på dem rundt seg:-)
  Tror faktisk du har gjort meg til et litt bedre menneske. Du har fått meg til å pynte meg mer til hverdags, sminke meg mer og du har lært meg til å nyte livet mens man gjør det man liker aller best. Jeg har også blitt mye flinkere til å løpe på tredemølle etter jeg begynte å lese bloggen din. Jeg har alltid trent ganske mye, men nå er jeg flinkere til å trene utenom gruppetimer og samtidig motivere meg. Jeg trente til og med i går. På en søndag;-) Har nok aldri skjedd før!

  Jeg har mistet begge mine bestefedre i vinter, så jeg har kanskje en viss anelse om hva du går gjennom om dagen. (selv om vi selvfølgelig opplever sånn ulikt).
  Vil bare ønske deg lykke til med alt du må gjennom nå og takke for at du er en stor inspirasjon i hverdagen:-)

  Ha en så bra dag som bare du kan:-)

  Stor klem..

  1. Fotballfrue

   Så koselig at du blir det <3 Og gratulerer med økt på en søndag, sant det er deilig? 🙂

   Kondolerer så mye for ditt tap, det er utrolig vanskelig. Kan ikke forestille meg at sorgen noen gang skal stagnere. .

   Klem til deg <3

 13. hvor er buksa fra? :))

  1. Fotballfrue

   Zara Woman 🙂

   – C

 14. Benedikte

  Dere kler virkelig hverandre <3

  Ha en fin dag vakre Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

   – C

 15. Jeg er ganske syk for tiden, på sykehuset med mye smerter. Og familie og venner som støtter er veldig viktig.

  1. Fotballfrue

   God bedring <3

 16. Hei 🙂
  Kan du ikke gjøre noe gøy….. At du lar kjæresten din bestemme et antrekk på deg… 🙂 hehe, han må gå i kleskapet ditt og velge ut. Tror du han vil gjøre det?
  Du er alltid vakker og blid 🙂 Tenker på deg i denne vanskelige tiden.
  Ha en strålende dag!

  1. Fotballfrue

   Haha, kanskje det? :p

   Tusen takk <3

   – C

 17. Anne Ingvild

  Dere er så fine sammen 🙂 Ekte kjærlighet – ingenting er bedre enn det!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 <3

 18. Krangler dere aldri?

  1. Fotballfrue

   Vi har våre heftige diskusjoner, men krangler gjør vi svært sjeldent. Men selvsagt gjør vi det som alle andre, hvem krangler ikke?

   – C

   1. Haha, jeg kan jo bare tenke meg hvem som vinner de diskusjonene 😀

    Lekre smykker forresten, må vel snart bestille noe 🙂

   2. Fotballfrue

    Haha, vi er like sta begge to 😉 Oftest ender det opp med «da er vi enig om å være uenig, da. . » Ehe :p

    – C

   3. Kanskje like greit det 🙂

   4. Annika

    hehe, godt å høre at selv dere (som ser ut som ett perfekt par) også diskuterer litt innimellom 🙂

 19. Jeanette

  Dere er så fine sammen:D Håper du får en fin uke;) klem til deg

 20. Hvis ikke dere er det søteste paret, da vet ikke jeg! Og om under 1 måned har dere vært gift i 1 helt år… 😀 For meg blir det å sitte hjemme de neste to dagene å øve, øve og øve til muntlig tentamen :S Men kom opp i samfunnsfag da, akkurat det jeg håpet på! 😉
  Ha en fiiiiin dag videre 🙂

 21. Henriette

  Mange av smykkene er utsolgt, tar det lang tid før du får de inn igjen? Planlagt shopping på siden da jeg fikk lønning 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi har bestilt inn noen av smykkene, men ikke alt som er utsolgt vil komme tilbake på lager. Vi vil legge ut masse nyheter den kommende uken 🙂 Hvis du liker oss på facebook, vil du se statusoppdateringene når vi legger ut nyheter 🙂

   – C

 22. ååå, jeg sitter her og griner med deg jeg da!! jeg mistet mormoren min for noen år tilbake…jeg gråter fortsatt fordi jeg savner henne så fælt! hun var en person jeg kunne betro meg til, som hørte på alt og ingenting, som var en klippe, som ga meg de BESTE juleopplevelsene =) jeg har bare masse gode minner og jeg sitter med bare gode følelser inni meg når jeg minnes henne, men jeg er fortsatt uendelig trist av savn etter henne….enda det har gått så mange år og jeg er voksen og har mine egne barn….hun var en person som virkelig gjorde inntrykk, den beste!=)
  jeg beundrer deg, du er så flik til å få følelsene dine ut og fram, stå på, du er KNAL!!! og benytt de støttespillerne du har rundt deg =)=)

 23. Kristine

  Du må ha veldig mye smykker?! Kan du ikke vise hvordan du oppbevarer de? Jeg har en skuff full av mine treasures, men det er et evig rot.. Så tips tas i mot med takk! 🙂

 24. Så fin du var her! Likte antrekket ditt skikkelig godt! Så kult å blande det røffe med det feminine. Synes du kler det!

  Elsker skinnbuksa! Er det ekte skinn? Prøvde å se etter den på zara.com, men fant den ikke. Har du en link til den (hvis du ser den der)? Også lurte jeg på prisen på den? 🙂

 25. Dere har så utrolig mye fint på siden deres. Jeg får lyst å gå helt bananas! Ved neste lønning skal jeg ta meg en real runde 😉
  Må bare si at det er så herlig å se deg og Lars-Kristian sammen på bildene du legger ut! Dere er så inspirerende! Jammen har dere funnet den store kjærligheten. Og jeg tviler ikke på at dere holder gnisten i forholdet, hele livet gjennom.
  Håper jeg finner en som blir like glad i meg, og jeg i han, som dere er i hverandre 🙂
  Ha en fin dag <3 klem

 26. Dere er så fine sammen 😀 Åh, oser forelskelse av dere :)) hihi

 27. Du er utrolig sterk Caroline. Jeg fatter ikke at du klarer det. Det nærmer seg 3 år siden faren min døde. Brått og uventet i en alder av 50 år. Jeg var 16 den gangen. Han ringte meg kvelden før, og vi snakket om alt. Dagen etter ble han funnet død av en nabo, og han hadde bare sovnet inn mens han sov den natten. Kan du tenke deg noe så uvirkelig? Jeg har enda ikke kommet ut av det. Men jeg fikk en oppvekker når sønnen min ble født for 1 år siden, han gjør meg lykkelig og får meg til å tenke på de fine stundene. Men det er vondt at han aldri skal få treffe morfar..

  Du er virkelig et forbilde for meg.

 28. Hold fast på mannen din, med klør og makt! Har mistet min, og savnet etter å ha noen ved din side er større enn jeg trodde. Ha en koselig uke 🙂

 29. Ååååå, jeg er så glad for at jeg kjøpte smykkesettet før du postet dette innlegget. Ser det er utsolgt allerede, det er jo så nydelig. Bestillte det i går, når kan jeg forvente at det dumper ned i postkassa? Skal til Oslo på vennetur til helga og håper at det er med i kofferten da!??

  1. Fotballfrue

   Kommer an på når du bestilte det igår, bestillinger før 22.00 igår kveld blir sendt idag 🙂

   – C

   1. Fint, da blir det så jeg får det med meg på tur.
    Så flott at dere leverer så raskt!

 30. søte dere er!
  Vet du hva forskjellen på peaks Hair og hairtalk ektensions, Caroline? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er vel så og si det samme, hairtalk er dyrere 😉

   – C

 31. Heeeei!!!!!!! Vi bare elskere bloggen din!!! Du er bare søt søt assa :):):):):) men det er en ting vi lurer på, vi har så lyst til at du skal legge ut et susse bildet av deg Lars-Kristian! Dere er bare så søte sammen<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 32. Åh du er så heldig som har en mann som elsker deg 🙂 <3
  Hehe men du fortjener jo bare det beste…

  Elsker bloggen og må sjekke den hver dag for oppdateringer 🙂
  Aldri slutt å blogge <3

  LOVE

 33. Dere må få inn det smykket igjen!! 🙂

 34. Hvordan kamera har du?

 35. Åh, blir så glad av sånne innlegg! Dere ser så lykkelige ut sammen. Herlig <3
  Håper ting går bedre etter hvert.

 36. Liker antrekket:) Vet du om de fortsatt har buksa på Zara?:)

 37. Kjempe fint smykke!:-)

 38. Cathrine

  Hvor er jakka til Lars- Kristian fra? Utrolig kul!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *