Oslo

Da har jeg kommet meg tilbake til hovedstaden igjen, men det føles ikke riktig. Helst vil jeg være hjemme hos mamma, pappa og Anette. Gråte og klemme hele dagen. Likevel må jeg prøve å tenke at hverdagen har nødt til å fortsette. Vi har alle våre egne oppgaver og gjøremål, og jeg kan ikke gi opp, selv om det føles best akkurat nå. Mest av alt har jeg lyst til å dra hjem til mimmi, krype opp i den deilige, røde sofaen hennes, mens hun forteller om gamledager, strikker sokker, og tv’en står altfor høyt på. Drikke kokekaffe og kjenne duften av verdens, beste nystekte vafler, som hun var så glad for at vi alle sammen hev innpå med liv og lyst.

Det vanskeligste av alt, er at dette kom så brått på oss alle sammen. Mimmi var så glad i livet og familien, hun var ikke på langt nær klar for å forlate oss. Frisk som en fisk. Hun elsket huset hun bodde i, som hun alltid har bodd i, og mer enn alt annet ville hun bli oldemor. Ja, faktisk spurte hun meg oftere enn noen av dere, om jeg ikke var gravid snart.

Jeg må si at jeg beundrer mamma oppi alt dette. Hun var bare 15 da hun mistet sin far, og det er ikke engang 3 måneder siden vi tok farvel med onkel. Mamma, du er den sterkeste kvinnen jeg vet om. . Jeg håper du er klar over det. Jeg beundrer deg, og er så ubeskrivelig glad i deg!

Det føles godt å ha et sted å skrive alt dette, og jeg er så takknemlig for at dere forstår meg. Jeg er så takknemlig for alle vakre dikt, tanker og klemmer dere har sendt. Jeg hadde så lyst til å oppdatere dere i går, men det føltes så feil. Jeg prøver å bruke time for time, og dag for dag. Det blir mye tårer og mye sorg, men jeg håper at den tomme følelsen jeg har i brystet vil forsvinne med tiden.

Nå skal jeg prøve å tenke på andre ting, selv om jeg ikke har lyst. Hva hjelper egentlig? Søvn, familie, venner, shopping, trening? Ingenting? Jeg tester ut litt forskjellig, så blogges vi senere i dag

186 kommentarer

 1. Kjære deg. Du har opplevd mye sorg på kort tid. Kondolerer. Trøsteklem!

 2. Kondolerer så mye..<3

 3. Cecilia

  Kondolerer

 4. Jeg vil anbefale løping og ha tid med de nærmeste. Kondolerer virkelig, Caroline <3

  1. Fotballfrue

   Vil takke alle, igjen, for så mange fine ord! Dere er absolutt best. Et helt herlig knippe med lesere <3

 5. Utrolig fint innlegg, får tårer i øynene her. Alle de varmeste klemmer til deg og dine, mammaen din er heldig som har en så støttende familie.

 6. faren til vennen min døde for en uke siden, og begravelsen var i dag. det var helt forferdelig å se vennen min så trist, og begravelsen var også ubeskrivelig trist, gråt hele tiden! skjønner utrolig godt hvordan du har det, og sender deg mange gode tanker og klemmer<3 vil også gi en klem til din sterke mor<3

 7. Elisabeth =)

  Hei Caroline : )
  Jeg kondolerer så masse til deg og dine!
  Blir veldig trist av å lese dette, men du skriver veldig bra!
  Det som hjelper er å snakke med en person som virkelig forstår deg, som du kan gråte ut hos! STORGRÅTE!

  Men en ting jeg lurer på: Hvor tror du Mimmi »er» nå? Tror du på himmelen ?
  Jeg håper du kan lage et innlegg om dett når du føler for det
  Lykke til videre : D

 8. birgitte

  kondolerer karoline <3
  er alltid så trist når noen står deg nært går bort;(

 9. Tiden…det er det som hjelper. Det blir ikke så vondt etterhvert. Men det tok meg flere år når moren og mormoren min døde, før jeg ble «normal» igjen…

  Tenker masse på deg. Kondolerer nok en gang!

 10. Elisabeth

  Ta deg tid, Caroline, du ser virkelig ikke bra ut, og det er trist å se deg sånn:(
  Du må vite at det er utrolig mange av oss lesere som bryr seg om deg og vil deg godt..
  Håper du vil føle deg bedre snart kjære deg!
  Mange klemmer fra meg<3

 11. Du er utrolig modig som viser deg så sårbar og jeg vil bare hylle deg for det. Du virker som en flott jente som lar oss andre få et innblikk i oppturer og nedturer i livet ditt og det krever mot å gjøre det.Jeg har selv opplevd tap av bestevenninne, svigerfar og besteforeldre tett inntill hverandre og vet hvor vondt det er. Takk for at du er deg:) Kondolerer så mye.

 12. Virrepetrine

  Ta med deg det gode tingene du lærte fra mimmien din og gi det videre til dine barn 😉 Trøsteklem

 13. Kondolerer <3 Må faktisk bare ta tiden til hjelp, å tørre føler det du føler.

 14. Cathrine

  Ta den tiden du trenger. Kjenn på følelsene dine, og gråt akkurat når du vil, og så mye du vil. Mistet min mamma da jeg var 13 år, og ja, den tomme følelsen du har i brystet vil forsvinne. Fortere enn du tror <3

  Titusen varme klemmer <3

 15. Kjære Caroline!
  Kondolerer så mye! Syns så forferdelig synd på deg.
  Jeg er norsk men bor i Bolivia, i februar fikk jeg vite at farfaren min hadde kreft, og det er den første nære personen jeg har kjent/har som har blitt syk/vært så nærme døden. Syns det er forferdelig å tenke på og griner veldig ofte. Det vanskelige er at han bor i Norge altså på andre siden av jordkloden og derfor syntes jeg det er utrolig vanskelig å bo her akkurat i denne tida. Spørsmålene surrer rundt og de mest stilte spørsmålene er kommer jeg noen gang til å få se han igjen..? Det kom utrolig brått på, og han har alltid vært så aktiv og frisk. Virket ikke i det hele tatt som om han skulle bli syk. Men det ble han..

  Derfor sender jeg deg utrolig mange tanker, og du må bare vite at jeg syntes du er utrolig sterk, og jeg har sett (gjennom bloggen) at du har hatt en vanskelig tid i det siste.. Døden er vanskelig å forstå… Men det er faktisk sunt å få ut sorgen, kanskje vanskelig men sorg hører til i livet. Ta tiden du trenger.

  Klem Ovidie

 16. Jeg kondolerer ! Det er sjelden jeg sitter med tårer i øynene etter å ha bladd meg nedover et blogginnlegg av noen som helst blogger, tror faktisk det aldri har forekommet, men nå må jeg ærlig innrømme at det trillet et par tårer nedover kinnene mine. For et rørende innlegg ! Varme tanker og «klemmer» til deg! Husk: Det går over ! 🙂

 17. Ida :):)

  Caroline, det er ikke bare din mor som er sterk! Isåfall har hun lært deg mange gode ting her i livet. Du er en fantastisk sterk, vakker og klok kvinne. Du har oppnådd så mye, på så kort tid.

  Vi er mange som beundrer deg helt ekstremt. Du er så gjennoført, vakker og glad. Du treffer meg på en god måte med alt du gjør 🙂 Utstråler virkelig godhet fra topp til tå, og det er jeg 100% sikker på at du har arvet fra din vakre mormor.

  Sender deg mange varme tanker, og håper du har det så godt som mulig. Selv om det blir noen rare dager, så ønsker jeg deg en vanvittig god helg sammen med Lars-Kristian og familien din. Stoooooore mengder klemmer sendes herved:)

 18. dear friend
  please don’t feel like you’re alone
  there is someone who is praying, praying for your peace of mind
  hoping joy is what you’ll find

  dear friend – stacie

  Du er sterk du og Caroline, og du ane nok sikkert ikkje kor mange som beundre deg! Hold fast på alle minner! 🙂

 19. Jeg føler med deg Caroline, og håper inderlig at du søker trøst i Jesus, for han er den som trøster og leger smerte! Han er så uendelig glad i deg og ønsker overhode ikke at du skal lide. Det er ofte lett å gi Gud skylda for sånne ting. Men det er Gud som vil deg alt vel, og han vil så gjerne at du skal ta i mot han, og la han lede deg gjennom livet. For det ER virkelig det beste livet, og ikke minst får du evig liv. For det er en himmel og vinne, og et helvete å unngå. Og Jesus er vegen, sannheten og livet, ingen kommer til faderen uten ved ham.

  Jeg tenker og ber for deg. Klem og varme tanker fra meg.

 20. Håper det går bra med deg! Jeg kondolerer så mye!
  Jeg mistet en god venn for en uke siden, så jeg skjønner godt hvordan du har det.

 21. Uff du har hatt nok smerte og triste stunder no!
  Tenker på deg og sender varme tanker din veg <3

 22. <3

 23. Når jeg er trist og lei, pleier musikken å hjelpe meg! (Det rimer i tillegg!) 😉

 24. katrina

  kondolerer. du er utrolig bra!
  stå på. vet hvordan det er . mistet bestefar for ikke lenge siden..

 25. renathekristoffersen

  hei caroline! Jeg ville bare si at jeg akkurat hvordan du har det. Utrolig vanskelig å miste noen man er såå glad i. Jeg mistet min kjære mormor for et 1 og et halvt år siden. Jeg var utrolig glad i henne og hadde et utrolig strekt og ubeskrivelig bånd til henne. Jeg har vært i en stor sorg, det har fortsatt ikke gått opp for meg at hun er borte. Jeg savner henne så utrolig mye og jeg vil bare ha henne tilbake! <3 her er linken til innlegget jeg skrev om henne da hun døde: http://data.whicdn.com/images/2361901/b_a-400×300-015-156a9ie_large.jpg?1274797661
  klem

 26. Ingvild

  Man må hygge seg sammen med de man er glad i, vise at man setter pris på og elsker dem, le sammen med dem og ta vare på hverandre og øyeblikkene man har sammen. Før man vet ordet av det er et av de menneskene som står deg så nær, plutselig borte. Og det er så tungt, så veldig tungt å miste.

  Ta deg tid til å sørge, og gjør det akkurat på den måten og i det tempoet som passer deg. La ingen fortelle deg hvordan du skal/burde ha det nå. Le når du vil, gråt når du vil, søk trøst når du vil, tren når du vil, blogg når du vil.

  Savnet og sorgen vil alltid være der, men med tiden blir det lettere, og du kan smile om munnen når du tenker på de gode minnene du har med mormor 🙂 Varm klem <3

 27. Jeg jobber som sykepleier og har sett voldsomt mange skjebner gjennom jobben min. Ofte føles det som om de er heldige de som slipper lidelse, de som bare plutselig slipper fra oss. Selv mistet jeg min bestemor etter et lang tids sykeleie der kreft gjorde at hennes siste år var preget av smerter, lidelse og berøvelse av egenverdet. Det gjorde oss andre forberedt på at vi ville miste henne, men for hennes del kunne jeg ønske at hun slapp fra det tidligere. Det var vondt å se henne lide. Det er aldri godt å miste noen som står en nær. Men de er aldri langt unna uansett! Det virker som om du har god støtte i de rundt deg i sorgen. Den føles uendelig stor den første tiden, men etterhvert ser en minnene og de gode stundene og lærer seg å sette pris på disse. Kondolerer! Håper ting lysner for deg etterhvert. Klem.

 28. Sorg er ubeskrivelig vondt. Men du er Sterk Caroline. Håper dagene etterhvert vil bli bedre, og at minnene om mimmi vil ta over sorgen.

 29. Stakkars liten. Min dypeste medfølelse. Bruk tid samen med mannen din, og de firbente. Drikk varm kakao og sett deg på sofaen med en romantisk komedie eller en god bok. Ta tiden til hjelp.

  Hilsen trofast leser

 30. Sender varme tanker til deg og din familie. Bruk den tiden du trenger, tenk på de fine minnene dere delte sammen. Du er en veldig sterk person, Caroline. Det skal du vite!

  Klem fra meg <3

 31. jeg vil så gjerne skrive til deg, skrive noe som kommer til å hjelpe på sorgen din, for jeg har vært der, og en av de viktigste personene i mitt liv forsvant fra meg for rundt et halvt år siden. Men jeg vet ikke hva jeg skal si, det er forferdelig vanskelig uansett, og det gjelder bare å komme gjennom den første tiden, så går det bedre, den vonde følelsen i magen går aldri vekk, emn man lærer å akkseptere den og glemme den litt av og til etter hvert. jeg tenker på deg, og jeg skulle gjerne sendt deg en stor varm klem, selvom det ikke er mulig. du kommer deg gjennom dette, selvom det er veldig vanskelig. klem fra Oda

 32. Uff, tenker så mye på deg, Caroline! Det er virkelig trist å miste noen..og i går kveld, da jeg var i danmark og koste meg, fikk jeg og familien min beskjed om at onkelen min sin far er død. Og han var jo så sprek! Men så fikk han en sykdom. Og i min familie er alle så nære hverandre. Kusiner, fettere, onkler, tanter…ja, alle er så nære hverandre! Så det ble ikke den gøyeste hjemreisen 🙁

 33. Jeg kondolerer så masse! Jeg vet hvor utrolig trist det er å miste noen du er glad i!

 34. Det blir lettere å takle med tiden, alle rundt deg føler med deg, så bruk tiden med de du bryr deg mest om <3

 35. Sitter på skolen og leser arkivet ditt. Nå begynte faktisk tårene å renne.. Du er en sterk og viktig person, Caroline! Jeg har blitt så glad i deg gjennom bloggen!
  <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *