Memories

I dag har jeg grått masse, saumfart butikkene på Oslo City, vært på SATS i to timer, ryddet og vasket. Ryddet masse. Opplevde sistnevnte som veldig god terapi. Tankene er plutselig helt andre steder, og jeg gjenopplever så mange gode minner i stedet for sorg. I hvert fall for noen timer.

Fant endelig en verdig bryllupseske etter snart ett år, så nå har jeg funnet fram de fineste minnene  i form av gjenstander fra bryllupet vårt og lagt dem i denne:

Mangler å få plass til de inngraverte champagneglassene vi brukte, bordplasseringskartet, de inngraverte kakespadene og toastmasterbjellen (selv om den aldri ble brukt, fordi toastmasteren brukte dommerfløyte i stedet – hihi). Kjøper en eske til i morgen tenker jeg, så får jeg alt på plass.

Er den ikke fin?

Har en annen eske også, hvor jeg har samlet alle tingene jeg brukte, og noe av det Lars-Kristian brukte. Denne har jeg hatt i over ett år, samlet alt i den etter hvert som jeg fant det jeg ønsket å bruke på den store dagen.

Som blant annet strømpebånd, tiara, smykker, clutch. .

. . hundenes antrekk og Lars-Kristians kravat.

Lurt å samle ting på denne måten, er så morsomt å se alt sammen igjen 😀 Nå mangler jeg bare en byste som Brudekjolen kan være på.  Har så lyst til å ha den fremme, på soverommet for eksempel. Hvor finner jeg egentlig en stilig byste? Har lett overalt synes jeg, men det er så mye rart. .

76 kommentarer

 1. så fin eske! hvor er den i fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk! Fant den på Tanum 😀

   – C

   1. Reidun

    Å den var nydelig! Slik vil jeg også ha etter mitt bryllup 😀

 2. de har jo byster på stoff og stil
  men de er røde. men du kan jo trekke den om.

 3. har du sett på ebay? Der har de alt mulig rart, du finner garantert en fin byste der 🙂

 4. nydelig du caroline…god helg

 5. Hvor fant du de skjønne eskene/boksene? var kjempeskjønne!!!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Den jeg kjøpte i dag er fra Tanum 🙂 Den rosa kjøpte jeg for litt over et år siden, tror det var på Åhlens 🙂

   – C

 6. Har du noen tips til hvor man kan finne lekre kjoler til bryllup? Skal i 2 bryllup, og aner ikke hva jeg skal gå med… Må finne noen kjoler, et eller annet sted 🙂

  Ha en fin kveld! Så fin som du kan i hvertfall….

 7. Byste finner du på finn.no 😉 Bare å søke opp et par ganger i uken og se om det kommer opp noen funn !

 8. Så flink du er, Caroline! Andre i samme situasjon hadde sikkert grått hele tiden, men du finner hjelp og styrke i andre ting. Du skal vite at du er en virkelig inspirasjon 🙂

  1. No, they wouldn’t. 😉 Husarbeid er finfin terapi! Man må bare komme seg over det verste sjokket.

 9. Du virker som en utrolig sterk kvinne! Brullupet deres så fantastisk ut, utrolig smart å spare på alle små detaljer, så du alltid vil huske dem!

 10. Synes så syndt på dere. Dere har opplevd så mye trist i det siste. Da jeg las denne triste beskjeden, begynte jeg å gråte. Kondolerer så mye, tenker på dere. Jeg får så vondt!

  Det er når sånt skjer man ser hvor fort livet kan snu. Du og Lars Kristian er veldig heldige som har hverandre!! : )

  Sender varme tanker!

 11. For en god idé! Kjempemorsomt å se på senere, i tillegg til at det kan være noe av det fremtidige barn kan bruke senere?

 12. Har du noen gang lagt ut en video eller noe lignende fra bryllupet? 🙂 Hadde vært kjempekoselig å se! 😀

 13. Å, så vakre bilder- nydelig eske du fant, som passer perfekt til å holde på de dyrebare minnene:)

  Husker de hadde noen fine byster på Indiska (av alle steder!) bekledd i noe slags silkeaktig stoff, men det er en stund siden nå desverre. Du kan jo høre på sybutikkene, kanskje de kan hjelpe deg med å skaffe en. Ellers ville jeg surfet nettet litt, du finner jo alt mulig der- kanskje til og med en egen «byste-butikk»?;)

  1. Åh! Jeg hadde en slik byste fra Indiska, og den var kjempefin. Desverre var det ikke plass til den i den nye leiligheten, og jeg klarte ikke å få gitt den bort i tide – dermed havnet den på søppeldynga 🙁 Gjett om jeg har dårlig samvittighet nå… Hadde jeg fortsatt hatt den skulle du fått den Caroline.

   1. Fotballfrue

    Ææææ, så dumt! Hadde med GLEDE tatt imot 😀

    – C

 14. Så koselig da, og for en nydelig eske 🙂 Viktig å ta vare på minnene!

  Klem <3

 15. Dette var noen nydelige esker – perfekt for nydelige minner! Elsker kreativiteten din, Caroline <3

 16. Jeanette

  Kjempefin eske! Du er så flink med sånne ting:D
  Beundrer din evne til å fortsette som før selv om du har mistet mormoren din.Klem til deg.

 17. Karoline

  Så fint det ble! Veldig lurt å legge disse flotte minnene i en eske 🙂

  Jeg pleier vanligvis å være ekstremt dårlig til å kommentere på blogger, men jeg føler at jeg burde ta meg noen få minutter til å skrive ned noen ord til deg, spesielt i denne tiden <3

  Mange gode klemmer <3

 18. Hei Caroline,

  Jeg skal gifte meg neste sommer og trenger tips. Har ikke bodd lenge i Oslo, men vet du hvor jeg kan kikke på brudekjoler? Det eneste jeg vet er at jeg skal ha kjole med blonder på:)

 19. Utrolig fint å samle ting sammen på den måten! Jeg leter også etter en byste, hadde vært så kjekt å ha! Og spesielt til å henge brudekjolen på når jeg har giftet meg !

 20. Jeg må bare kondolere så masse igjen, Caroline. Har aldri opplevd dødsfall i min familie, så jeg gruer meg til å kjenne den sorgen. Vet i hvert fall at det er viktig å være med venner og familie gjennom en slik prosess. Du er en sterk jente, og innleggene dine er veldig bra for tiden. Kjempefine esker 🙂

 21. Hei Caroline. Beundringsverdig hvordan du takler sorg. Du er så flott og sterk.
  Dersom du går på butikkartikler.no kan du bestille hvite byster. Veldig flotte og de kan også skreddersy til dit kropp, så da vil jo kjolen sitte perfekt! 🙂

 22. Du kan jo evt høre med skoler som har søm-linjer, de har kanskje noen byster de ikke trenger lenger…? Kanskje esmod i Oslo eller noe? Men mulig de bystene er gamle og slitte, og ikke så veldig stilige lenger… Ønsker deg en fin kveld videre <3

 23. Det er så kjekt med slike «memory-boxes». For en stund siden fant jeg er reisedagbok som var 3 år gammel. Veldig morsomt å lese! Jeg så de lå en cd oppi boksen din, er det bare bilder, eller sanger også? Har du og Lasse «en sang»? Åh, hvilken danset dere til i brullypet?

 24. Victoria

  Du kan jo alltids spørre i en butikk om du eventuelt kan kjøpe en/ få en vis de ikke skal bruke den osv! 🙂 det gjorde jeg, og er kjempefornøyd! Byster er utrolig fine til å ha på soverommet! 🙂

 25. Nydelige esker! 🙂 Du er så flink til å gjøre ting vakkert! 🙂 Du er nydelig og gir så mye god inspirasjon! 🙂

 26. Hvis du går på finn.no og søker på manekeng (jeg gjorde det for deg) eheh. 🙂
  https://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/resultat?sort=5&keyword=manekeng

  1. Fotballfrue

   Takktakk 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 27. Så morsom ide å ha tingene i de eskene, de var kjempefine! Forresten beundrer jeg deg veldig som klarer å tenke på positive ting, når det har skjedd noe negativt, og husker å ta vare på gode minner, jeg ser opp til deg på alle mulige måter, og du er en stor inspirasjonskilde!! Håper du har det fint (omstendighetene tatt i betraktning)
  PS. Tror de har noen byster på stoff & stil 🙂

 28. Så hyggelig å kikke oppi esken igjen 🙂
  Jeg har forresten den orange Nissan Micra’en du lånte for litt siden nå, snerten lita kule! hehe.

 29. Hei Caroline
  Utrolig trist å lese at mormoren din har forlatt dere, og reist til himmelen.
  Utrolig flott boks du har funnet og gøy å samle slike ting som betyr mye for enn og ble brukt på en stor dag.
  Angående bevaring av brudekjole, hva med å kjøpe en stor ramme og henge den på veggen. Da blir den godt ivaretatt og slipper å støve ned. Ulempen er å ha en stor nok vegg å henge den på.
  Lykke til med ditt lille prosjekt

 30. Jeg starter klesbutikk snart og har kjøpt utstillingsdukker hos Bjørn Haug. De har skredderbyster også.
  http://www.kleshenger.no/skredderbyster

  Håper du får en fin helg til tross for all motgang 🙂

 31. Kjempe fin eske! 🙂

  Prøv denne siden:

  https://www.butikkartikler.no/utstillingsdukker/skredderbyster.html

  De har byster i str. 36, men tror de kan levere mindre på etterspørsel.. 😉

 32. Å, stakkars deg, da. Det er trist å miste de man er glad i. Men bra man kan ta fram fine minner som gjør en glad, da. Håper du føler deg bedre etter hvert!

 33. på loppemarked har de noen ganger gamle fine byster!

 34. Huff Caroline… Kondolerer så masse… Mistet både bestefar og farfar i løpet av et år.. Skal prøve å formulere en slags strategi jeg la for å hanskes med det, så skal jeg sende den til deg.

  Håper det går bedre meg deg!

  Klem

 35. Kondolelere så masse til deg, utrulig vondt å miste noen, du får ta tiden til hjelp 🙂
  Ellers må jeg si du er imponerende strukturert når d gjelder alt egentlig, trening, mat, dekorering, osv, har du alltid vært flink til å ha stålkontroll? selv er jeg et rothue uten sidestykke, har du noen tips å komme med?

 36. så mye fint =) de rosa og hvite smykkene, hvor er de kjøpt og hva slags merke er det? har du flere bilder? de var sååå fine. skal du bare legge disse tingene i en ekse og aldri bruke de igjen? de fine smykkene er da flotte til masse annet =) fantastisk at du makter å ta deg sammen på denne måten!

 37. Åååh, det var helt skjønt! Og måten du bevarer minner på er helt nydelig! Når man mister noen blir man også minnet på hvor mye minner betyr, slik som du mimrer om din mimmi nå 🙂

  Klem, og varme tanker sendes deg!

 38. Jeg blir så inspirert av deg! 🙂 Alle sånne småting har så mye å si for et rom. Takk for kjempegode tips!

  Sender deg varme tanker i sorgen <3

 39. Caroline H

  Det er en butikk på Carl Berner som selger alt mulig av ting man bruker i butikker. Byster, trær, pynt, søyler osv osv. Der har de sikkert noen fine byster 🙂 Den ligger i Trondheimsveien

 40. Gå i en butikk, kanskje en stor butikk, å spør! Byster/torsoer blir byttet ut med nye en gang i blandt.. kanskje du får kjøpe en «gammel». Kan være små skader på de kanskje, men ikke noe av betydning..

 41. Så deg på sats idag:p holdt opp døra for deg da du skulle inn i garderoben, hehe:) tok litt tid før jeg skjønnte at det var deg:p

  Trist å høre om det med mormoren din:(

  Stor klem<3

 42. En gang jegnhadde det veldig trist så sa min mann, jeg skulle ønske jeg kunne båret den sorgen for deg. Akkurat det kunne jeg ønske å sagt til deg nå. Ingen kan ta fra deg sorgen, men vi er mange som kan være med å bære den for deg. Husk det Caroline, vi er mange som bærer sorgen sammen med deg.

 43. Kjempe fint<3 Ett sekund med øynene i den boksen må jo gi deg de største sommerfuglene i magen!

  Minner er viktige å ha, men kan på et blunk bli vonde om det skjer noe uforutsett, som det å miste noen.
  Det gode er det at når man etterhvert blir forsont med det vonde som har skjedd kan minnene igjen komme å gi deg varme (og kanskje litt sommerfugler) i sjelen<3

 44. Jeg synes også rydding og vasking har fungert veldig bra da jeg trengte å få tankene over på noe annet. Heldigvis leger tiden alle sår, det er en fin ting å huske på. =)

 45. Ida Marie

  Tenker masse på deg, Caroline 🙂 Godt å gjøre litt annet enn å sitte hjemme å tenke.. Ha en fin helg, og prøv å kos deg med de du har rundt deg som du setter pris på <3

 46. Du blogger så utrolig fint 🙂 Beundrer deg som fremdeles står på etter hva du har opplevd. Fantastisk! Stå på, Caroline.

 47. Skal du ikke bruke øredobbene og vesken mer, bare ha de som minne?

 48. Kristine

  Byster finner man på hobbybutikker…

 49. Kjempefin eske! Bra å ta vare på de gode minnene på den måten!
  – Kaja

 50. så fint at du tar vare på minnene, caroline! håper alt går fint med dere!<3

 51. Byste kan du kanskje få tak i en sybutikk? Lurer på om det ligger en butikk i Akersgata/Tollbugata som heter Sømsenteret.. der har de i alle fall en del kjoler på utstilling i vinduet som henger på byster tror jeg. Kan jo være verdt å sjekke ut!

 52. For en flott måte å ta vare på minnene 🙂

 53. Mrs Evans

  Dette er morro å se 🙂 Jeg gifta meg en mnd etter deg, og har også en sånn eske med minner og hadde tenkt å ha brudekjolen på utstilling når husbonden bygger walk in closet til meg 🙂 Jeg var og er litt usikker på hvordan dette kan gjøres iogmed jeg er redd kjolen skal bli gul og stygg med tiden. Har du tenkt å gjøre noe spesielt for å bevare den?

 54. Håper alt går bedre med deg:)

 55. Så flott idé! ;D Morsomt å ha en sånn nydelig eske fylt med gode bryllupsminner! 😉

 56. Silje :)

  For å få tak i byste eller mannekeng, kan du bare gå å spørre i en klesbutikk 🙂 Butikker (spesielt store kjedebutikker slik som HM og Cubus) får nye mannekenger gjevnlig, og da står bare de gamle på lageret 🙂 Disse gis ofte bort 🙂

 57. Jeg har en jeg tenkte å selge 😉 bilde i bloggen er tatt av den jeg kjöpte den av. Men kan ta bedre bilde av den om du er interessert 🙂 https://blaaballong.blogspot.com/2011/02/prvedokke.html

 58. Søte gjenstander:) Men det er da voldsomt som du skriver om brullypet (og det med)…. år etter år..?

  1. Fotballfrue

   År etter år? Det er ikke ett år siden engang?

   – C

 59. Cecilie Amabel Kvammen

  Skjønner ditt dilemma ang bysten. Når jeg er i London på marked i Notting Hill så står bystene på rekke og rad i diverse antikkbutikker og de er så vakre. Ser ikke denslags i Norge… Du får ha lykke til med jakten!! 🙂

 60. hvor har du fått tak i strømpebåndet, den tingen til å ha på øynene når du såver og tiararaen? 🙂

  utrolig fine ting! Bra du får tankene litt bort fra det triste… ^^

 61. her har de masse stilige! 🙂

  https://store.mannequinmadness.com/index.php?cPath=28_9_124

  Vet ikke om de shipper til Norge da…

 62. Hei.
  Hva heter fargen på kravaten og båndet du hadde rundt livet på brudekjolen? Jeg har selv tenkt å ha memory lane roser når jeg gifter meg neste år og synes at den kravaten matcher blomstene så bra. Stemmer det at du fikk sydd den? Evt hvor?

  Janne

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *