For å bli

Endelig! Nå har skoene kommet tilbake til meg igjen, og denne gangen satt de som støpt.

Lekre?

Tidligere i dag tvang jeg meg selv, bokstavelig talt, opp til Sognsvann. Kan ikke akkurat si at det fristet veldig å løpe ute når jeg var i ferd med å blåse av veien da jeg luftet hundene på morningen, men kneet mit godtar ikke tredemølle ennå, så dersom jeg vil jogge, må jeg ut. Det ble 3 runder, også har jeg tøyd og bøyd her hjemme. Ingen styrke i dag.  Er fortsatt stiv i hele skrotten etter en hard økt på fredag. Skal si det henger lenge i!

Nå har jeg akkurat unnagjort en del papirarbeid, og fått orden i både ordre og regninger her hjemme, så nå er alt ryddig og fint. Skal snart hive meg i dusjen for å rekke et møte med Lille Måne, men før den tid skal jeg sette en biscottideig mens jeg nyter en espresso, og synet av nye sko. .

Elsker at krem er sunnheten selv på LCHF 😀 Det er lite som smaker bedre enn espresso med krem. .

281 kommentarer

 1. Hei! Jeg må bare si du har en veldig bra blogg, og som mange andre er du en motivasjon til treningen. Selv elsker jeg å trene og er enig med deg ang. trening og energi 🙂 Det å kunne løpe fra deg alle bekymringer for en liten stund er herlig! Men jeg har et spørsmål, ser du bruker høye hæler ca hver eneste dag, men leste at du er 170 cm, selv er jeg 165 cm, elsker høye hæler (jo høyere jo bedre) men synes jeg blir litt for høy, synes aldri du det?

 2. Haha! Hør på alle de gærne foka her a! :p Dævver… Bra mesteparten er positive da 😉 Syntes ikke du skal holde igjen på litt små-frekke kommentarer iblant heller, folk kan være så stygge når det er anonymt. Men det lager jo litt show;) tehe..
  Husk, all PR er positiv PR Caroline 😉 You go girl! Ingen tvil at du er en rå forettningskvinne!!;)

  xoxo, fast leser fra din heimstad;)

 3. Perfeksjon! Dette bildet viser hvorfor muskler er sexy og hvorfor jenter bør trene styrke. Du er virkelig den beste treningsmotivasjonen som finnes, og det kommer fra ei uten verdens beste selvtillit, men som har fått uendelig mye mer etter jeg begynte å lese bloggen. Med andre ord, fortsett med bloggingen som du gjør, jenter med usikkerhet er ikke for svake til å lese om andres suksess, de fleste (håper jeg) inspireres av det. De som skriver at du må tenke på de unge, sårbare jentene og ikke skrive om det og det undervurderer jenter! Stå på, bloggen din er et av dagens høydepunkter 😀

 4. Etter å ha raskt sett over kommentarene på dette innlegget er jeg ufattelig imponert over deg Caroline.
  Jeg har lest bloggen din gjennom en hard sykdomsperiode, med spisevegring og ortoreksi. Hvordan du klarer å svelge hver eneste en av disse forgudende kommentarene fra kvinner i alle aldre, er for meg helt ufattelig. Jeg kjenner meg dårlig bare ved tanken om hva som kanskje ligger i bakhode til mange av dem.

  Du kan si det ikke er ditt ansvar å være et godt forbilde, men også at du skal tjene på bloggen din. Mest mulig penger inn, betyr flest mulig besøkende. Ønsker du ikke heller å fremstå som en sterk og bevisst ung kvinne, i stede for å på mange måter bidra til et usunt ideal?

  Jeg foreslår ikke at du skal legge om kosten, kutte ned på trening, eller legge ut færre innlegg enn du gjør om hverken det ene eller det andre. Det jeg skulle ønske var at du ga deg selv muligheten til å besvare negative, les konstruktive, tilbakemeldinger på en voksen, reflektert og verdig måte. Ingen kjappe kommentarer, og ingen «jeg vet selv hva som er best for meg» kommentarer. Det er virkelige mennesker på begge sider av kommentarene, ikke kun i mottakerens ende.

  Hvert eneste menneske som kommenterer dine innlegg, har også en, om uoppdaget, oppfatning av hva som er best for seg!

  1. Fotballfrue

   Vet du hva, hvis jeg skal svare utfyllende og reflektert på alle kommentarer, negative som positive, vil jeg sitte til langt ut i neste uke 😀 De fleste kommentarene med «konstruktiv» kritikk som kommer, er kommentarer som kommer om og om igjen. Jeg gidder rett og slett ikke svare saklig på de hver eneste gang. Noen ganger havner de i søpla, noen ganger svarer jeg irritert tilbake, og noen ganger gir jeg et ordentlig svar.

   At du mener jeg bidrar til et usunt ideal er jo bare din personlige mening, regner med at du har selvinnsikt nok til å forstå at ikke alle er enig med deg angående det utsagnet. Det virker bare som at mange av kritikerene mener de er sannheten, veien og livet, i stedet for å bare innse at ikke alle deler deres mening 🙂

   – C

 5. Jeg digger å lese bloggen din, men jeg er nok litt enig i det noen skriver her, om at du ofte eksponerer kroppen din lettkledd. Selv er jeg undervektig og bryr meg ikke, men jeg vet om flere venninner som er overvektige og som syns det er med å skape et press. Håper vi slipper å se flere undertøys- og halvnakne bilder av deg, bortsett fra det har du en kjempebra blogg 🙂

 6. Lekre de var !

 7. Hvor mange kilometer er en runde rundt Sognsvann? 🙂

  1. Regner med Caroline ikke kommer til å svare på dette, siden hun skriver det i nesten alle innlegg. Men det er 3,2 kilometer rundt sognsvann 🙂

 8. Dæven for noen bein! 😀
  De skulle jeg gjort mye for å ha!

 9. Ahh, jantelov på det verste?
  Jeg får regelrett SPASMER av all den kritikken som florerer her.
  For dere som kommenterer hvorfor hun på død og liv måtte ta bilde av bena sine: Gir et close-up bilde av skoene et godt bilde av hvordan skoene er i forhold til Carolines kropp? Neppe..
  Og for dere som mener Caroline er et dårlig forbilde: Hvordan er det mulig? Jeg ser dere sier at hun «trener sykelig mye» – sier dere det til idrettsutøvere også, kanskje? Her leser vi om ei jente som får OVERSKUDD og et fantastisk humør av å trene.. Hvorfor i all verden skal vi kritisere det? Dette er bare helt grusomt.
  Dårlige forbilder finner vi overalt. TV, aviser, magasiner – og Caroline er ikke en av de.
  Syns heller hun skal roses for å HA mål som hun faktisk jobber for å nå…

  Da var det ut av systemet.
  Fantastiske ben, søte Caroline 🙂 Jeg har sett penere sko på deg – men gjerne vis oss et outfit-bilde med de skoene, fullt mulig jeg tar feil!
  *Sender deg i tillegg varme tanker i forbindelse med sykehusbesøket*

 10. Jeg er fast leser av bloggen din og suger til meg alt du har av livsgnist og inspirasjon på tunge og travle dager !

  Men jeg har et spørsmål ; Jeg har , som sikkert mange andre også har nevnt, sett at du er veldig slank . Spesielt på bildet i dette innlegget og på bildene fra bryllupet lot jeg merke til det . Er du naturlig veldig slank , eller er det mye trening ? Jeg kan tenke meg det skal veldig mye til for å trene seg til den flate magen du har !

  Stå på videre : )
  Du er vakker !

 11. Skoene dine er fantastiske Caroline! Og det er bena dine også, herremin!! 😀

  Jeg BEUNDRER deg, heller enn misunner deg, for ditt vakre utseende og for at du også virker som en flott person på innsiden.

  Hva kritikken angår, så ser jeg du får mye refs for kroppspress ol. Jeg mener at hvis det finnes så mange av dine lesere som er så misfornøyde, så bør de kanskje finne en ny blogg å følge? Selv veier jeg et par kilo for mye, og det er klart det stikker litt når jeg ser personer som deg som faktisk klarer å komme seg ut og trene og er forsiktig med hva de spiser. At jeg ikke er slankere enn det jeg er, er i stor grad min egen skyld. Og jeg tror det er fort gjort at lesere med samme «problem» som meg, faktisk har dårlig samvittighet ovenfor seg selv, men lar det gå negativt utover andre istedenfor å si til seg selv: hvis han/hun kan klare det, så kan jeg også klare det.

  Missforstå meg rett, å være slank er ikke ensbetydende med å være pen. Det handler om selvfølelse. Jeg følere meg sunnere dersom jeg har trent eller gått ned et kilo, men jeg føler meg pen først når jeg kan smile og være glad, enten jeg får et kompliment av venninne/kjæreste eller jeg har klart å sette sammen et killer-outfit og føler meg BRA.

  FOR HVA ER VELL VAKRERE ENN EN JENTE SOM SMILER OG ER GLAD?? 🙂

  Og JA, Caroline har fin leilighet, fine ting, fine klær og sko og vesker og smykker, en kjekk mann… MEN ingen grunn til å gi henne refs for det!? Vi bør heller være GLAD på hennes vegne for alt hun har fått til, og tenke (igjen) at hvis hun kan, da kan jeg 😉

  STÅ PÅ Caroline! Du er herlig 🙂

 12. Hei hei! Jeg elsker stilen din. Pesonligheten din virker fantastisk, men jeg klarer ikke å la være å henge meg opp i det. Du er forferdelig tynn, du ser ikke sunn ut. Det er absolutt ikke meningen å rakke ned på deg, men håper bare det kan være en vekker for deg. Som sagt så er du vakker, og jeg håper du vet det 🙂

 13. Hei Caroline 🙂
  Etter jeg begynte å trene får 8 uker siden har jeg gått opp i vekt fra 43 til 49 noe jeg synes er kjempe bra 🙂 MEN, jeg har gått ned i buksestørrelse fra «27 til «23 , og jeg finner INGEN butikker som har denne størrelsen 🙁 Kan du være så snill å sende meg noen linker eller gi meg noen råd? 🙁

 14. Åh! Hvor er skjørtet/shortsen fra? N-y-delig 😀

 15. Lekre ben ja! 🙂

 16. Eline :)

  hei! 😀 Jeg motok mine sko i dag i sort! foresten har du flotte bein!! <3
  Hvilken størrelse har du? 😀 (i skoene)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *