Pirates IIII

Fikk med mannen på 2 runder rundt Sognsvann tidligere, også var det stopp. Noe mer enn det var ikke bra for restitusjonen mente han. Yeah, right. . Så får jeg ta mine 3 runder i morgen. 2 er liksom midt mellom dritt og ingenting når jeg er vant med 3. Men likevel, hundre ganger bedre enn ingen 😀 Litt styrke og uttyøning hjemme, så er jeg der.

Kvelden går med til Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides i 3 D. Gleder meg! Jeg er jo faktisk avstandsforelsket i Mr. Depp, så det skal bli godt å slå ihjel lørdagskvelden med litt eye candy – både på skjermen og ved siden av meg. Hihi 😀

Med på kino blir disse favorittene fra en annen crush of mine, Mr. Atkins: Advantage med sjokolade og hasselnøtt, og endulge melkesjokolade med crispy biter – uslåelig!

Ønsker alle en deilig kveld!

191 kommentarer

 1. Blir det ikke mer riktig med «IX» og ikke «IIII» i tittelen..? : p

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke forsøkt å skrive romertall 🙂 IX blir forresten 9, hvis du skal skrive 4 med romertall, må du skrive IV 🙂

   – C

   1. Hahaha.. fantastisk 🙂

 2. En dag skal jeg jogge 6 km og synes at det er kort også…akkurat nå er jeg i eksamensmodus og synes det er i lengste laget til postkassa 😛

 3. Uff, så negativ stemning det er her i kommentarfeltet! 🙁 Ukoselige folk!

  Sender deg noen store smil og masse solstråler jeg 😉

  Jeg er også (VELDIG) betatt av Mr. Depp – haha, kunne nesten ønske jeg levde i piratverdenen når jeg ser han som Jack Sparrow! Heit! :p Vi så filmen på torsdag. Kos dere masse på kino i kveld! 🙂

 4. Hei Caroline! 🙂
  jeg ønsker så veldig at du kan vise fram alle bikiniene du har, og evt hvor de er fra 🙂
  Dessuten er jo det også svært aktuelt, nå som det snart er sommer 😀
  Jeg har sett litt tilbake til sydenturer ol, og det ser ut som at du har såå mange fine!
  Takk på forhånd! 🙂
  klem fra ida

 5. Kjære Caroline 🙂

  Syns du er et FANTASTISK menneske, og et godt forbilde for utrolig mange! :))
  Det er ufattelig trist og leit at visse andre mennesker må rakke ned på deg på grunn av sjalusi for å få seg selv til å føles bedre.. Ikke bry deg om det, du er fantastisk og enestående 🙂
  En stoooor inspirasjonskilde 😀

  Ha en fortsatt god helg, hilsen suuuperfan <3

 6. Hei Caroline,

  Prøver igjen jeg. Takk for at du – via din blogg – fikk meg på trening i dag 🙂 Deilig med energien din.

  Når det gjelder kommentarer synes jeg du skal ha en gjennomtenkt policy ift. å svare på negative meldinger.

  Ha en fin helg videre.

 7. kan du fortelle om filmen etter du har sett den?? :):)

 8. Dere virker rett og slett som det perfekte par! Mener overhodet ikke noe negativt med det – langt ifra! MEN jeg lurer så veldig på om dere faktisk krangler/har diskusjoner som »vanlige» par?? Alle har jo en dårlig dag selvfølgelig, men pleier det å ende til litt krangel hos dere eller?
  Åh, klarer ikke å få fram helt spørsmålet mitt, men prøv å svar 😀

 9. Kjersti

  Blir helt kvalm av å lese kommentarene du får…! Herregud, folk har lite å gjør.
  Synes du er kjempeflink, og en stor inspirasjonskilde 🙂

  Jeg og kjæresten min var og så pirates 3 ikveld vi og, likte den jeg – håper dere hadde en koselig kveld også!… – trass i alle de dumme kommentarene du får.

  Du er ei fin jente du Caroline!

 10. Pleier vanligvis ikke å kommentere, men nå følte jeg for det. Fy og fy hvor mange ekle kommentarer du får her. Skjønner virkelig ikke at du holder ut med dem. Blir rett og slett flau over at jenter kan behandle hverandre sånn.

  Jeg liker å lese bloggen din fordi den gir meg treningsinspirasjon, gir meg lyst til å lage sunnere mat og fordi det rett og slett er morro å lese om hverdagen din med hundene og «Lasse». Elsker selvtilliten din, og jeg er sikker på at du aldri behandler andre jenter slik de behandler deg på bloggen.

  Stå på, du gjør en super jobb 😀

  God-helg-klem fra fast leser 🙂

 11. Har du foundation på på bildet eller har du så plettfri hud?? *misunnelig*

  1. tonnvis med foundation + pudder, da.. 🙂 men det er man jo NØDT til å ha når man skal ut å trene og morran…. 😉

   1. Fotballfrue

    Jeg har ikke sminke på dette bildet,så tusen takk Kine 🙂 Ole Henriksen makes wonders 😉

    – C

   2. Du er vakker! 🙂

 12. Hvor har du kjøpt den jakken? 😀

 13. Oisann, mye negative kommentarer i dag!
  Tenkte kanskje det hadde vært hyggelig med noen fine ord også!

  Vil bare si at du har gitt meg mye motivasjon og inspirert meg mye de siste månedene. Har hatt en tung tid, å det er ikke mye som har sett bra ut fra min synsvinkel, men å lese bloggen din hver dag, å vite at jeg også kan få det bra en dag, er veldig motiverende:) For meg, er du det perfekte menneske, å få lov til å være en så «stor» del av livet ditt, er fantastisk! Takk for alt du gir av deg selv, å for alt håpet du gir andre:) Det betyr veldig mye, det skal du vite!!:)

  1. Fotballfrue

   <3

 14. Hoh, skal si det haglet inn med ufine kommentarer i dag! Godt du er en sterk person 🙂 alle burde fokusere på det positive 😀 lurer på hvordan de som bare må slenge dritt har det med seg selv.. Ikke bra vil jeg tro 🙂 Håper du og L-K har hatt en fin lørdagskveld 😀

 15. Jeg må si at du er en tøff dame caroline, det skal noe til å stå rak rygget slik du gjør. Jeg leser bloggen din og kan ikke forstå folk som mener at du ikke tillater deg mat. Maten du lager er jo ingen mager mat, men ren sunn mat. Har også prøvd noen av oppskriftene dine og de smaker særdeles godt. Du er vel et «offer»for janteloven til tider. Du er disiplinert og har stå på vilje, noe jeg synes er beundringsverdig. Synes også du får endel kommentarer om at du aldri slapper av og unner deg ting, samtidig får du kommentarer hvis du er ute og koser deg med vin og venner. Jeg synes du virker som en som nyter livet, og unner deg livets goder, som god mat, vin, venner og kjærlighet mm. Når noen må henge seg opp i hvordan du skriver fire og lignende «dillemmaer»sier det heldigvis mere om dem enn deg. Fortsett å leve livet slik du vil, det er ditt liv og du som bestemmer. Jeg synes du virker som er dame med masse god energi, og jo mere god energi man sender ut jo mere får man tilbake.

 16. Til alle dere NEGATIVE lesere!
  Tjener dere penger på å kritisere Caroline eller???

  Før hun rekker publisere blogginnlegg om trening eller kosthold er mange ute med piggene med en gang! Merker jeg blir pinlig berørt! og FLAU!!

  Caroline er ei kjempesunn, nydelig og sporty dame, noe mange tydeligvis sliter med å innse!

  Hva med å legge igjen en hyggelig hilsen, eller rett og slett la vær å kommentere hvis det er så ille..
  Vi bor i verdens rikeste land og har det bedre enn noen andre – alikevel lever folk av å kritisere og rakke ned på hverandre..
  Hva med å åpne øynene og se hva vi egentlig har! Vi er så heldige at vi aner det ikke en gang!

  – Gleden er som et lys – tenner du det for andre, faller skinnet tilbake på deg selv-

  Prøv – så skal dere se!!!!
  Ha en fin helg:)

 17. Katrine

  Herregud, ikke rart det er krig i verden altså… Jeg blir kvalm av å lese alle kommentarene fra disse jentene ovenfor. Jeg fikk tre «svar» bare på min kommentar hvor jeg ble bedt om å bruke hodet fordi jeg spurte hva mannen din egentlig het. Har folk virkelig så lite å gjøre? Jeg spurte da faktisk deg og ingen andre, men likevel er det alltid noen så må legge seg oppi alt mulig… Greit at jeg kunne googlet meg fram til svaret eller tenkt mer, men hvis jeg ville spørre deg om det, hva var problemet egentlig? Forstår ikke at du holder ut all kritikken du får, du må virkelig være sterk psykisk for å være blogger. Men stå på, du vil uansett alltid være et forbilde for meg Caroline:)

  Katrine

 18. Ser du får mange negative kommentarer og det er utrolig trist, men i den verden man lever i nå, så må man regne med det, desverre….
  Ser også at du er blitt veldig flink å svare leserne dine, men desverre svarer du oftere på de negative kommentarene enn de positive, dette syntes jeg blir ganske feil.
  Syntes heller du bør overse de negative og takke for de positive, men det er no bare meg… Hver sin måte å gjøre ting på såklart… Ville nå bare si at de positive fortjener mer oppmerksomhet 🙂 🙂

 19. Ingvild

  Uff, så mye dritt du må tåle hver dag. Blir helt sjokkert når jeg leser kommentarene dine, og ser hvor slemme og hensynsløse mennesker faktisk kan være. Du er utrolig som holder ut!

  Jeg kjenner meg ikke igjen i noe av den kritikken du får, og jeg elsker måten du svarer kommentarer på. Ser at mange kritiserer deg for å forsvare deg selv når du kommenterer, men som du selv sier, må du få lov til å forklare deg, og den ironiske måten du gjør det på, er helt herlig 🙂

  Stå på, Caroline! Du er et fantastisk menneske, og en stor motivasjon og inspirasjon hver dag 🙂

 20. Hei 🙂 ville bare takke for at du har en fantastisk bra blogg! Du er forbilde mitt, og gir meg utrolig mye motivasjon og inspirasjon. Du virker rett og slett som et fantastisk godt menneske, og du svarer veldig godt for deg på negative kommentarer 🙂 du er Norges desidert beste blogger, Caroline! Keep up the good work.

 21. Så utrolige lite folk har og gjøre! Jeg ler av disse tåpelige kommentarene. Det er sykt hvordan folk kommer på at du har skrevet IIII istedet for IV. Du er sterk! Og jeg liker svarene dine. De er geniale!
  Du har gitt meg utrolig mye motivasjon, Caroline. Treningen din motiverte meg til å begynne.
  Jeg leser bloggen din hver dag, og sjekker mange ganger, for jeg VET at du blogger hver dag, noe mange ikke gjør. Bloggen din er det første jeg sjekker når jeg logger på og den siste jeg sjekker før jeg legger meg!:-)<3

 22. Caroline, hvilket Ole Hendriksen-produkt hjelper for «synlige» porer (som bitte-små svarte prikker)?

 23. Jeg blir provosert når folk skriver at «alle» kan få jobb i TV2 og Radio Norge. Hva får dere til å tro at medieverdenen er så enkel? Jeg har en kjempefin CV og mastergrad, men jeg har ikke fått et eneste ordentlig jobbtilbud fra verken TV2, Radio Norge eller noen andre steder jeg har søkt på. Det handler ikke om å være pen og blond (jeg kan umulig være SÅ stygg at det er derfor jeg ikke har fått jobb ennå), men å være kjendis eller datteren/sønnen til noen som er det.

  Journalist er forresten en åpen tittel, så hvem som helst kan kalle seg det uten å ha tatt en utdannelse innen faget.

 24. Du har en flott blogg og virker som en flott person! Stå på!
  Vennlig hilsen fast leser gjennom to år 🙂

 25. Jeg var også å så den i dag! Så morsomt. Likte filmen veldig godt, men synes kanskje den sluttet med litt for mange løse tråder…
  Ønsker deg en herlig søndag, kjære Caroline 🙂

  Klem

 26. Agus/Anne

  Hei Caroline,

  Håper ikke alle disse triste og trasige kommentarene ødela den koselige og spreke dagen du hadde med mannen din. Uffameg, jeg blir så skuffet over hunkjønnet noen ganger!!!! Jeg er rett og slett flau over hvor ondskapsfulle vi kan være overfor våre medsøstre. Hvorfor kan vi ikke støtte hverandre i medgang og suksess, og ikke i bare motgang??? Hurra for deg, Caroline! Du er unik, en inspirasjonskilde til å få jenter til å jobbe hardt, gå sine egne veier, ha sin egen stil, være effektiv, være positiv, ta vare på helsa og å spre glede og kjærlighet. Håper du får en god natt med vakre drømmer. Og husk:

  «Misunnelse er en skjult beundring». (Søren Kierkegaard)
  «Misunnelse er den mest oppriktige form for smiger». (John Churton Collins)

  Klem

 27. jeg blir helt målløs av alle de stygge kommentarene. er det mulig? du er flott Caroline.
  <3

 28. lykkeliten

  Kjære Caroline!

  Du hadde ett innlegg om digital mobbing for en stund siden som jeg likte veldig godt! Tydeligvis er det noen av leserne dine som totalt har OVERSETT dette innlegget, for snakk om vonde kommentarer i det siste. Synest nesten det har » eksplodert » litt. Jeg er kanskje en av de i den litt » eldre» garde som leser bloggen din ( 26 år ) og jeg koser meg alltid masse med den. Du er en tøff jente som klarer å » stå i mot» alle disse kommentarene som folk legger igjen uten tanke for at det faktisk kan være vondt og sårende. Uansett for meg er det ett deilig avbrekk i en travel hverdag som mamma og student og lese innleggene dine. Vi lever jo totalt forskjellige liv, men det er så deilig å lese bloggen din ( ofte istedenfor pensum ) så ikke alltid like fornuftig kanskje. Men men… Dessuten finner jeg masse inspirasjon til antrekk, trening, mat gjennom bloggen din. Og ikke minst brullups planlegging. nesten som jeg skulle ønske du og Lars – Kristian kunne bli gift en gang til. Stå på, og hev deg over latterlige kommentarer!

  Ha en strålende søndag sammen med din kjære!

 29. Ang. at mange, deriblant du, mener at lchf er et sunnere kosthold. Hva sier du til at med såpass mye fett i kosten, blir det hardt til nyrer og div som skal ta seg av dette, selv om det er fettet som skal forbrennes. Dere bruker steinalderfolket som eksempel; folket som ble 1 meter høye og levde kun til de var 40 år? Er det ikke du som vil leve så lenge som mulig? Og jeg nekter å tro at slike atkins-barer, generelt barer, er bra for deg, da de er proppfulle av industri-/kunstige- tilsetninger som ingen har godt av..!
  Lurer bare på hva du mener om dette?

  1. Fotballfrue

   Nyrene våre er skapt for å behandle mer fett i kosten enn det som er «normalt» idag. Leger og personer som støtter LCHF, har heller aldri opplevd problemer med dette. Du kan lese innleggene mine med Dr. Hexeberg 🙂 At steinalderfolk ble 1 meter høy, vet jeg ikke hvor du har i fra, men levealderen beror da på flere ting enn kosthold. Såvidt jeg vet hadde de verken sykehus eller medisiner, spedbarns- og barseldødeligheten var høy, og de levde under ekstremt vanskelige og farlige forhold 🙂

   Det med Atkinsbarene kan jeg dels si meg enig i, men det er et mye bedre alternativ enn sukkeret i vanlig sjokolade 🙂

   – C

   1. STINE G

    BRA SVAR!!

   2. Tusen takk for svar! 🙂

 30. Jeg DÆVER!! av latter!!!!… hahahhahhaa…. hva skjer med såå mange usakelig og unødvenige kommentarer.. ???

  herlighet, ikke rart det blir krig i verden hvis folk skal henge seg opp i sånne små ting! La Caroline få være Caroline! Et fantastisk menneske, som langt i fra trenger og fortjener å få slengt så mange usakelig og teite kommentarer i ansiktet!!

 31. Caroline, du er kul, og du skriver antakeligvis Norges beste blogg. At andre bare er misunnelige og bitre, får sannelig være deres problem. Det er typisk norsk å være sur og kjip, og HELDIGVIS er ikke du noen av delene. Bloggen din er en skikkelig feel-good-blogg, og jeg synes det er flott å se at noen tør skryte av seg selv og si at » i dag er jeg fornøyd med meg selv og det jeg har fått gjort i løpet av dagen». Jeg heier på deg! Alle som er sure og kjipe kan gå og legge seg.
  Ha en god søndag!

 32. Jente23

  Hva er det med negatiiteten på de som kommenterer her da? hva er vitsen med og bruke energi på og kommentere da?
  At hun spiser sjokolade som ikke har mye sukker og trener? skal det liksom være galt??
  Trenger ikke og være at hun skal slanke seg.. er jo litt med hvordan du vil være på innsiden også? spiser du masse junk og sukker osv så blir du ødelagt inn i kroppen tilslutt… tviler på det er fordi hun vil bli tynnere.. og være sunn er bra for tynne og overvektige!

  Stå på Caroline!! . jeg har litt mer på kroppen og har et ønske om og bli glad i å trene.. akkurat nå holder jeg på og skifte på kostholde.. det har blitt mye mye bedre og merker det veldig på psyka 😉 Har gått ned 11 kg på 5 uker 😉 men har et mål om å være den som vil løpe 1 runde mer enn samboeren 😉 hehe.

  Men uanz.. det jeg mener er at selv om jeg går ned i vekt dit jeg vil så kommer jeg ikke til og slutte og trene og gå tilbake til bare cola og junkfood ? derfor jeg blir litt irritert over alle de negative kommentarene du har fått…

  ha en flott søndag 🙂

 33. Punktvis drittvis!
  Hva er hvilepulsen din, om du vil svare på det? 🙂 Gjerne makspuls også.

 34. ville bare si det:)

  hei:) arti blogg og alt det der,
  men det er ikke alt som er bra me lavkarbo kostholdet dere holder på med og det er ikke like bra for alle, som med alle andre kosthold, pass på å ikke overdrive. selvfølgelig er det ikke en dum ide, jeg sier ikke det, men det er haker med det også.Og hva som er sukker er vel relativt da det sukkeret du får i deg er like masse sukker som «vanlig» sukker, det er bare bundet sammen på en annen måte. Når du spser det får det ganske så lik effekt.
  Og i tillegg har ikke fotballlagene du nevner lavkarbo kosthold. De spiser for mange karboer for å kalle det for det, det er en realitet. De fleste fotballspillerne tar seg nok ikke tid eller ork til å opprettholde dette på fritiden. det er media som har framstilt det på denne måten, vi må ikke sluke alt media forteller oss, de har ikke peiling på hva lavkarbo er. og at diverse leger sier at dette er så veldig bra er vel fordi de har hatt enkelttilfeller hvor denne dietten har funket og fordi de vil selge sine metoder. Prestasjonene på fotballlagene som kjøre på med «lavkarbo» har klart blitt bedre fordi klubbene lager maten til de gratis og uten at sppilleren må gjøre dette selv. hva tror du gutta spiser ellers? jepp. pizza, fast food o.l.
  For all del, det har nok mange positive effekter, men ikke alle effektene kommer av lavkarbo og det funker nok ikke for alle, ikke at du har sagt det, men jeg vil bare presisere det. Stå på du er ei bra jente og det er arti og lese her på bloggen din. hadde vært arti om du hadde turt å skrive litt negative ting om forholdet ditt også:P

 35. Usj, så mange negative kommentarer! Virker som mange stod opp med feil ben? Jeg husker fra ganske tidlig i denne bloggens eksistens at mange slang dritt om kroppen til Caroline, og syntes det var horribelt, men så avtok det for en lang periode og det var herlig:D

  Nå ser det ut til at mange hatere har kommet på banen igjen og lager dårlig stemning her! Savner tida når det var mest av positive og hyggelige kommentarer jeg:)

  JEG kan nå få si at du ser kjempefin ut og at du inspirerer til trening hver dag(selv om jeg på egen hånd klarer å motivere meg helt fint) og så tenker jeg sånn at det er godt å se det er flere som elsker trening og å holde seg i form:D Bare fortsett som du gjør og ignorer bedreviterne som skal fortelle deg hva du skal og ikke skal gjøre, hva du skal og ikke skal spise og hvordan du skal og ikke skal se ut <3

 36. Marianne

  Hei Caroline!

  Takk for en fin blogg. Jeg synes du skriver godt og er motiverende. Du virker veldig voksen og reflektert. Når du svarer på stygge og frekke kommentarer virker det som om du ikke er voksen. Hvorfor gidder du den kranglingen?

  Det er mange som er på din alder og eldre som leser bloggen og følger med på trening, mote og mat.. Jeg håper du setter pris på at vi leser og at det ikke utvikler seg til å bli en «kranglete» «undomskole-blogg», det er den alt for god til!

  Det skulle vært alder på kommentarene! Det er for dumt å bry seg..

 37. Du er en veldig flink blogger Caroline! 🙂 Det skal du virkelig ha! Noe som irriterer meg (litt) er at du syter så mye over treninga di. Er det ikke godt nok, nei vel ta en runde til alene da? Hvis 2 runder er mellom dritt og ingenting, tenk på de som har deg som forbilde og har trent mindre enn det, men allikevel er stolt over egen innsats. Så kommer du som motivator og sier at det ligger mellom «dritt og ingenting» for deg, da begynner også leserne å tenke slik. Du kan gjerne si at som du ofte gjør «det her gjelder meg og ikke dem», men når du har en så stor blogg og gir andre innsyn i livet ditt så gjelder det du skriver flere enn kun deg selv. AMEN

  1. Fotballfrue

   Vet du hva JEG er lei av? At det ikke går an å være misfornøyd eller fornøyd med noe bare fordi jeg blogger, for det er galt uansett. For MEG er 2 runder dårlig en dag hvor jeg har sett for meg 3. Jeg blir ikke støtt selv om Lars-Kristian trener to ganger daglig, blir jeg vel? Jeg blir heller ikke støtt fordi Lance Armstrong har syklet Tour De France, og det har ikke jeg? Jeg blir ikke støtt om venninnen min føler det er dårlig at hun har løpt 5 kilometer en dag, mens jeg «bare» har løpt 3 km. Herregud. Mennesker er forskjellige, og forskjellen på hva som er bra og «dårlig» avhenger helt av hva slags mål vedkommende har. Tenk deg litt om! Skal jeg ikke kunne løpe noe jeg da? Uansett hva jeg gjør vil jo alltid noen føle seg «dårligere».

   AMEN til DET! »

   – C

 38. Herregud! Det er sjelden jeg har lest noe så lite konstruktivt som mange av kommentarene som florerer i dette kommentarfeltet.

  Jeg leser her inne daglig, og det er noen ting som slår meg.

  ** De som skriver «dritt» til Caroline, bruker ofte argumenter om at hun er et dårlig selvbilde for unge jenter. Det er bare flaut å lese… Om det er noen som fremstår som et dårlig forbilde, er det vitterlig de som synes det er OK å skrive slemme (ja, for det er de) kommentarer til andre.

  ** De samme kommentatorene ser ut til å henge seg opp i bagateller som KAN tolkes på flere måter, ofte uten grunn. HVOR har Caroline skrevet at hun brukte romertall? Seriøst, for oss som er over 15, eventuelt ikke bitre og mislykka, blir dette bare tragisk å lese. Det kan virke som om dagens store happening er å kritisere Caroline. (Og nei – det er ikke Caroline som mangler et liv!!!)

  Dere som kommenterer NKF, jeg har selv studert der, og kan gå god for Carolines beskrivelse av skolen. Vi har mange av de samme foreleserne på Høgskolen, men det unike ved NKF, er at man i større grad har mulighet til å velge praksissted selv. Jeg vet for øvrig om flere NKF-studenter som har startet sitt eget, eller som jobber i medier som NRK, VG m.mer.

  Til slutt; all ære til Caroline som holder ut med alle disse småelige, misunnelige menneskene som leser her inne. Det viser at hun er sterk – og står for det hun mener.

  1. *selvbilde, ha ha, jeg mente forbilde.

   Korrektur er en fin ting 😉

 39. Hei Caroline,

  Kan vi få se bilde av hvor langt du kommer ned i spagaten nå? skulle ikke du tøye deg ned i spagaten? 🙂

 40. Herregud er det mulig å kommentere sånt??
  Med «romertallene» , hun kan vel skrive som hun vil? Det er jo ikke sikkert at hun ikke vet hvordan romertall skrives selv om hun ikke skriver det sånn?
  Og alle er forskjellige? Noen liker å trene mye og er ikke fornøyd med noen få kilometer, mens andre er fornøyd med 2-3 km. Det er vel ikke vits i å «bli sure» for at hun skrev det? hun må få lov til å skrive hva hun vil? Og til sist, folk er forskjellig. Noen er naturlig tynne, mens andre er større, sånn er det å være menneske! No big deal! Dere vet ikke noe om Caroline trener for å være tynn, eller bare for å holde seg i form?
  Uff, sånne kommentarer er så unødvendig!
  Stå på Caroline, bloggen din er så bra ! 🙂

 41. Cecilie

  Etter en lang dag ute på farten, gledet jeg meg til å synke ned i sofaen og kose meg med litt tv og pc 😉 Surfer innom endel blogger, og din er jo en av favorittene. Jeg blir alltid i kjempegodt humør, blir inspirert, og full av beundring. Men nå ble jeg bare trist. Pleier å lese gjennom kommentarene også, men UFF!!! Fikk helt vondt i magen jeg… for en gjeng med søplefolk som tar seg bryet med å spy eder og galle over din digitale verden. Har tidligere tenkt at jeg gjerne ville vært blogger, jeg er glad i å skrive, og deler sikkert altfor mye av både det ene og det andre på facebook, men DAMN! Jeg hadde ALDRI taklet den all kritikken som du har fått idag. Ble nesten på gråten på dine vegne 😮 Håper du takler dette, og ikke lar det gå for mye innpå deg. Du har sååå mange der ute som koser seg med bloggen din. Du oppdaterer ofte, det er variert og positivt. Lysglimt i hverdagen. Og kroppen din… hvem ville vel ikke hatt den? Så muskuløs og flott. Syyyykt at folk tør å rakke ned på deg på den måten. Kunne sittet og skrevet et milelangt innlegg om dette nå kjenner jeg. Men, jeg vet jo at det kommer til å fortsette å renne inn med idiotiske kommentarer uansett hvor mye støtte du får. Stå på Caroline! Heia heia deg!

 42. Du er vakker, tøff og sterk Caroline! Jeg mener du har en nydelig gjennomtrent kropp, med former der det skal være 🙂 Får helt vondt av alle de stygge kommentarene du mottar, og er sjokkert over hva folk får seg til å skrive. Håper du klarer å heve deg over det, og at du er stolt over deg selv! Lars Kristian er en utrolig heldig mann, på alle mulige måter. Klem fra meg til deg

 43. jeg var på jysk.no nettopp og fant et bilde av ei klokke de selger, der er det IIII der firetallet skal stå. den klokka hadde romertall……. herregud å henge seg opp i slike feil?? sjekk fakta før dere skriker å gnåler!

 44. Dominika

  Caroline, I wish you wrote yout posts in English. Bet u have followers round the world! 🙂

 45. Where do you get your ideas for the posts like «Pirates IIII Fotballfrue»? I have a blog on similar subject but I’m running out of ideas for new posts :o)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *