Pirates IIII

Fikk med mannen på 2 runder rundt Sognsvann tidligere, også var det stopp. Noe mer enn det var ikke bra for restitusjonen mente han. Yeah, right. . Så får jeg ta mine 3 runder i morgen. 2 er liksom midt mellom dritt og ingenting når jeg er vant med 3. Men likevel, hundre ganger bedre enn ingen 😀 Litt styrke og uttyøning hjemme, så er jeg der.

Kvelden går med til Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides i 3 D. Gleder meg! Jeg er jo faktisk avstandsforelsket i Mr. Depp, så det skal bli godt å slå ihjel lørdagskvelden med litt eye candy – både på skjermen og ved siden av meg. Hihi 😀

Med på kino blir disse favorittene fra en annen crush of mine, Mr. Atkins: Advantage med sjokolade og hasselnøtt, og endulge melkesjokolade med crispy biter – uslåelig!

Ønsker alle en deilig kveld!

191 kommentarer

 1. Hvorfor er du på LCHF diett når du er så tynn? Helt sykt at Lasse faktisk støtter deg om å bli tynnere :/

  1. Fotballfrue

   Hvilken diett? Når og hvor har jeg sagt at jeg skal bli tynnere?

   – C

   1. LCHF er vel mer som en livsstil! Nå kan ikke jeg så alt for mye om det, men av det jeg har fått med meg så spiser man f.eks. veldig lite sukker som ikke er bra for noen av oss. Sukker er faktisk rett og slett gift for kroppen og vi får i oss alt for mye av det hver dag og derfor er jo denne livsstilen helt ypperlig egentlig. Jeg kan tenke meg at denne livsstilen kan virke slankende på dem som ER overvektige, men ikke på dem som har normal kroppsvekt.

  2. tvilsom

   Det er ikke besynderlig at Veronica tror du vil bli tynnere. Det er den underliggende røde linjen i bloggen og livsstilen du velger å presentere for folk. Jeg skal ikke påstå at du velger en feil livsstil. Men du virker sykelig opptatt av å være slank og fit. Ok, fint at du trener og har valgt en diett som passer deg. Men hva annet gjør du? -bortsett fra å være en fotballfrue med sassy antrekk og slank. Mange gjør som deg, lever sunt, jobber og studerer 8-9 timer daglig i tillegg. Synes bloggen er litt bunnløs og uinteressant. Den er lite innovativ. Men kanskje en perfekt mal på hvordan du vil fremstå overfor lesere. PS – fettet i kremen er ikke den sunneste typen du kan spise. Mektig krem og ost er absolutt en del av lchf-diette. Allikevel er ikke dette det optimale fettet for en sunn livsstil, som du sier du har valgt. Lchf’ere har brukt ost og krem som insentiver i media for å få folk til slutte seg til lchf-bølgen. Hvis du vil leve på fett, ville jeg heller satset på umettede fettsyrer som finnes i nøtter, olivenolje og omega 3.

   1. Fotballfrue

    Hva kan jeg si, folk er forskjellige. At du har en annen oppfatning enn meg selv og mange av mine lesere, betyr ikke at du har rett, selv om du mener at du har det.

    Mettet fett er sunt og bør inntas i store mengder, sammen med flerumettet og enumettet 🙂

    – C

   2. tvilsom

    Hvordan kan du begrunne argumentet ditt om at mettet fett er sunt?

   3. Fotballfrue

    Hvis du tar en titt på nyere forskning, så vil du se at den bestrider all tidligere «lærdom» om mettet fett. Mettet fett forhindrer oksidering og dannelse av frie radikaler 🙂

    Se for eksempel på hva doktor Hexeberg sier, eller ta en tur innom kostdoktorn.se 🙂

    – C

   4. tvilsom

    Ok. Det er alltid uenighet blant forskere. Jeg er uenig om at mettet fett er det optimale fettet for et langt menneskeliv. Du nevner oksidering og dannelse av frie radikaler. Det sier meg ingenting i praksis. Hva skjer på det molekylære nivået? -Kan du forklare meg det? Poenget med den første kommentaren min var nettopp dette. Du mangler elementær argumentasjon som gjør innleggene lite troverdig. Og enig med deg om at jeg har en annen oppfatning av deg og leserne. De lider åpenbart av ukritiskhet.

   5. Fotballfrue

    Jeg baserer mine argumenter på hva jeg har lest på blogger og i bøker skrevet av leger og kostholseksperter 🙂 Ta en tur innom kostdoktorn.se, eller Annika Dahlqvists blogg hvis du vil ha faglig tyngde bak argumentene 🙂

    – C

   6. Men kjære tid, «tvilsom». Du gjorde nettopp det samme selv. Ja, det er uenighet blant forskere, men dersom dette hadde vært helseskadelig er det heller tvilsomt at det ville vært så utbredt og støttet av så mange leger og forskere som det er. Og du sa også nettopp selv at du var uenig uten å bygge under ditt eget argument. Det er sikkert greit for Fotballfrue at du ikke er enig med henne og velger å ikke lese bloggen hennes, men ikke start en diskusjon du selv ikke har nok kunnskap om. Dessuten er mannen hennes tross alt profesjonell fotballspiller. Det er vel heller usannsynlig at legene og de andre de har på teamet rundt seg ville støttet en slik livsstil dersom den var helseskadelig for han. For det er det det er; en livsstil. Hvis du leser deg opp om det, vil du oppdage det. Fotballfrue kjenner nok sin egen kropp så godt at hun ville nok ikke fortsatt dersom hun kjente at hun ble dårlig av det.

   7. Og! Hadde dette vært en person som ikke var like tynn som henne ville alle bare sagt at det var bra at hun hadde en så aktiv livsstil. Herlighet, hun er sunn og superflink, la henne gjøre som hun vil.

 2. Huff.. Nå fikk jeg litt dårlig samvittighet her… 😉 Jeg pleier å være dødsglad når jeg har løpt 5 km jeg! 🙂 Også syns du at 6,5 km er midt mellom dritt og ingenting! Haha!

  Men jeg skjønner jo hvordan det er når man har vendt seg til noe. Før var jeg fornøyd med å trene 2 ganger i uka, mens føler jeg at jeg må trene ca 5 ganger i uka. Det er takket være deg, Caroline! Takk for at du har gitt meg så mye inspirasjon! 🙂

  Jeg spurte deg om Nike Freezone i forrige innlegg, i forbindelse med at jeg skal løpe Jentebølgen på mandag. Vil veldig gjerne støtte deg når jeg løper runden, så fint om du forteller meg hvordan jeg skal gjøre det 🙂

  Kos dere på kino! Jeg har laget meg lavkarbosjokolade som jeg skal kose meg med sammen med kjæresten i kveld 🙂

  Klem!

 3. Så bra at Lars-Kristian sa det var bra med 2 runder, og det er det virkelig 🙂
  Må jo være bedre å bli raskere bra, enn å slite leeeeenge med skaden…..Prøv å hold igjen litt du også, selv om du har lyst til å løpe dobbelt/trippelt så langt, det kan du alltids gjøre senere vettu 😉

  0g helt enig med sjokoladen, spesielt crispe’n :))) Yummi!!!!!

  God bedring, og takk for mange nydelige oppskrifter på bloggen din!

  ~~Barbro~~

 4. Håper du får en kjempetrivelig kveld,Caroline! 🙂
  Kos dere <3

 5. Kos dere masse med verdens mest sexy pirat 😀 Forresten, hvor kjøper du Endulge’en? Jeg finner bare de to standard-Atkins’ene overalt :p

  1. Fotballfrue

   Å, på Almea.no, Smart Club eller Ultra 🙂

   – C

 6. Lol, 4 i romertall skrives IV, ikke IIII

  1. Fotballfrue

   Romertall hva? Hvorfor skal det være romertall?? Jeg VET hvordan romertall skriver, jeg har ikke skrevet romertall – åpenbart. .

   – C

  2. Skaff deg noe mer fornuftlig å gjøre, chloe!

   1. Chloe har jo rett! Enten skriver man 4 eller så skriver man IV. Henger meg opp i sånne detaljer jg også 😉 og det var jo en rar måte å skrive fire på..
    Caroline, Ikke ta ris (hvis man kan si at det var det her) så alvorlig. Forskjellig smak og meninger vil det alltid være. Særlig når det er kommentar felt. Har sett at du kommer i forsvarsposisjon med engang noen bemerker eller kritiserer noe du har skrevet. Man må regne med det hvis man har en blogg.
    Men uansett liker jeg bloggen din fordi du ligner på søsteren min!!:) hehehe. Helt sant.
    Ha en fin kveld!

   2. Fotballfrue

    Å, HERREGUD. Det er ikke forsvarposisjon bare fordi jeg forklarer meg, er det vel? Jeg kan aldri forklare meg jeg da, i for da forsvarer jeg meg selv? Håper du hører selv hvor tåpelig og håpløst dette høres ut. Om jeg vil skrive IIII eller iiii eller 4 eller IV, samme det vel? Jeg skriver hva jeg vil på denne bloggen, jeg er ikke underlagt noen skriveregler, takk og lov 😀

    – C

   3. Men kjære deg, du sier jo at du skal se den filmen og det er nr. 4 som går på kinoene nå, da er det ikke rart at folk tenker at du mente IV og ikke IIII? I så fall, hva mente du med IIII? For du har jo ikke forklart, du bare angriper med å si at du VET hvordan man skriver romertall.. Hehe..obviously not 🙂 Ikke at det er noe big deal, alle kan ha skrivefeil. Skjønner bare ikke hvorfor det er så vanskelig for deg å innrømme at det bare var en lite skrivefeil liksom… 🙂 end of story.

   4. Fotballfrue

    Hahaha!!!! Tro hva du vil.. Les bryllupsinnleggene mine da vel? De har jeg delt opp i flere innlegg, og jammen har jeg ikke brukt romertall? Ler meg SKAKK!!!

    – C

   5. Herregud, er det mulig og oppføre seg mer barnslig enn det
    du gjør når du svarer på litt kritiserende kommentarer?
    Herremin, skjerp deg litt, altså!

    Skjønner ikke hvorfor du ikke brukte romertall der, når
    det faktisk skal skrives med romertall.

   6. Fotballfrue

    Skal det skrives med romertall? Hvor står det? 😀

    – C

   7. er det kødd?????? helt målløs!

   8. Haha! jeg kommenterer aldri på blogger. Koser meg med andre å lese kommentarer istedet, men dette tok kaka, og var verdt en kommentar. Det er jammen mye folk skal henge seg opp i.
    Stå på Caroline, du er en flink blogger! 🙂

   9. haha caroline, du er så morsom! elsker ironien i kommentarene dine her, keep it going!

   10. Synes dette er en meningsløs diskusjon! Dere skjønte tydeligvis at Caroline mente 4, så hva er problemet med at hun skrev IIII ??

    Synes du har en superbra blogg Caroline,, håper du ALDRI slutter å blogge. Du har en fantastisk stil, og gir meg masse inspirasjon 🙂

   11. Oisann, her ble det krangel. Altså,jeg vet ikke om et tallsystem der 4 beskrives med fire streker, så jeg antok at du bare hadde gjort en liten feil. Jeg synes det var morsomt på en haha-måte, ikke en du er dum-måte. Det falt meg ikke inn at noen ville bli sure eller ta det personlig, så jeg beklager hvis du tok det sånn (selv om jeg ikke forstår hvordan kommentaren fremstår sånn). Det var ment morsomt, ikke negativt.

   12. Yaya nova

    pust dypt før det klikker for deg, syns synd på deg for alle dumme kommentarer du får men vær så snill og ikke synk til deres nivå:(

   13. monica

    Hverken deg eller Chloe er tydeligvis de skarpeste knivene i skuffen…
    Hvordan er det mulig å henge seg opp i sånne detaljer? Og hvordan kan du si at : «…enten skriver man 4 eller så skriver man IV»?? Du som bestemmer det eller?

    Helt enig med Iselin: både du og Chloe burde skaffe dere noe mer fornuftig å gjøre…

   14. helt tragisk diskusjon egentlig. men FAKTISK skrev romerne 4 som llll før de forandret det til lV. hadde dere vist litt om tallsystem hadde ikke det blitt noen diskusjon ut av dette. slutt å klag på caroline, for dere har jo helt feil alle sammen!

   15. Når jeg skal skrive ned f.eks. antall stemmer til noe, skriver jeg alltid med slike streker. Og 5 med en strek over de 4 andre. Så jeg vil si at det var ganske riktig å skrive det på denne måten. Det må være utrooolig slitsomt å henge seg opp i slike ting hele tiden? Og ja, jeg vet at utrolig ikke skrives med llll o’er.

    Stå på Caroline! 😀

    Og Vilde: Det skrives «jeg» ikke «jg».

 7. Kristin'TrHeim

  Håper på et referat fra filmen senere, jeg vet ikke om jeg skal se den siden Orlando Bloom og Kiera Knightley ikke er med i denne, men selvsagt Depp er jo mye av filmen 😀

 8. En liten ting bare, Pirates er en pornofilm, så det er litt gøy at alle sier de skal se Pirates på kino :p

 9. Katrine

  Hvor kommer og hvor har du kjøpt treningsjakken din? 🙂

 10. Fire jenter

  Det er litt kjedelig å lese at 6.6 km er mellom dritt og ingeting. Selv om det for deg er lite, så føles det som et slag i trynet å lese det. Selv er vi kjempefornøyde når vi har klart to runder og da er vi veldig slitne. Bare husk at du er forbildet til mange jenter.

  1. Fotballfrue

   Det som er bra for andre,er ikke nødvendig bra nok for meg og omvendt. Sånn er det bare, godt vi ikke er like 😀

   – C

 11. Diett eller kosthold, samme det vel. Folk går på LCHF fordi de vil slanke seg, skjønner faktisk ikke at du i det hele tatt ikke unner deg selv noe godt. Sliter du av anoreksi eller bulimi? UTROLIG at Lasse ikke stopper deg altså, du har jo begynt å få spiss hake og alt mulig sånt. I tillegg til at du PÅVIRKER unge NEGATIVT når du skriver hvor mye du har løpt, og at det ikke er noe for deg. Du er vel 23 eller noe, på tide med å skaffe seg en utdanning istedenfor å blogge liksom. HEH

  1. Fotballfrue

   Nei, folk som spiser LCHF gjør det fordi de mener at det er et sunnere alternativ. Lars-Kristian har et LCHF kosthold, det samme har Strømsgodset og Odd Grenland. Bjørn Ferry vant OL-gull på LCHF. Skaff deg litt kunnskaper før du kommer med innspill 🙂

   Jeg har ikke begynt å få spiss hake, har faktisk alltid hatt det 🙂 Ikke har jeg gått ned noe i vekt etter at jeg begynte på LCHF, veier akkurat det samme 🙂

   Hvis du ikke visste det, så er jeg faktisk utdannet journalist 🙂

   – C

   1. Hei!

    Litt usaklig å spørre om dette her, men. Hva slags utdanning er det du har tatt? Er det bachelor i journalistikk, slik som den jeg har søkt på i Stavanger? Bare i Oslo? Har fått for meg at du gikk på en sånn privat kreativ fagskole? Undres litt over disse privatskolene, hva sitter man igjen med etter å gå på de skolene? Mange år er det, og hvilken tittel har man? Forstår liksom ikke hvorfor universitetsutdannelse på 3 år gir samme «tittel» som 1,5(?) år på diverse kreative skoler? Vet du hva forskjellen er, kunne du forklart meg det? Kan man søke samme type jobber etterpå?

    Dette er på INGEN måte kritikk, lurer bare på hva jeg kan gå, dersom jeg ikke kommer inn i Stavanger på bacheloren! 🙂

   2. Fotballfrue

    Jeg kom inn i Bodø eller Bergen, husker ikke helt, men ville ikke flytte. Derfor valgte jeg NKF, de bruker akkurat de samme foreleserene som høyskolen 🙂 Flere av mine medstudenter har fått gode jobber, blant annet i TV2 og Radio Norge 🙂 Jeg var hos rådgivere både hos NKF og høyskolen, de forsikret meg om at det var det samme 🙂

    – C

   3. Journalist er ikke en beskyttet yrkestittel!

   4. Fotballfrue

    Hvor har jeg påstått dette? Det er uansett mulig å ta journalistutdannelse i dag, og det er bedre med en utdannelse i ryggen, enn å bare «kalle seg» for journalist 🙂 Det burde faktisk bli en beskyttet tittel da det kan være fare for at mange som faktisk ikke opptrer riktig som det, utgir seg for å være det.

    – C

   5. Det var ikke ment negativt mot deg. Det var ment som en enkel (kanskje for enkel?) forklaring på hvorfor man kan utdanne seg til journalist både på NKF og på høyskole (ikke universitet som har blitt påstått her tidligere), fordi det ikke er en beskyttet yrkestittel. Blir dette tilfelle, noe jeg ilikhet med deg Caroline håper, vil nok utdannelsen bli mer lik/samkjørt også. Du er kjempe flink du Caroline, flot å ha en utdannelse å støtte seg på:)

   6. Ingrid

    Det er tydelig at du vet lite om LCHF, Veronica. Kanskje du bør søke litt mer kunnskap før du angriper Caroline på den måten.

   7. Utrolig umodent og skrive sånne nedlatende ting Veronica. Ikke alle går på LCHF for å slanke seg, men som Caroline sier at det er et sunnere alternativ. Og slenge ut om hun har anoreksi eller bulimi? Hva slags spørsmål er det i det hele tatt. Ikke si at hun ikke unner seg noe godt heller, for det er flere ganger hun har kost seg med noe godt 🙂

   8. Hvorfor har du ikke gått på journalisthøgskolen? Kom du ikke inn? Blir du tatt seriøst som journalist hvis du ikke har gått journalisthøgskolen?

   9. Fotballfrue

    Jeg kom inn i Bodø eller Bergen, husker ikke helt, men ville ikke flytte. Derfor valgte jeg NKF, de bruker akkurat de samme foreleserene som høyskolen 🙂 Flere av mine medstudenter har fått gode jobber, blant annet i TV2 og Radio Norge 🙂

    – C

   10. » Alle» kan da få jobb i TV2 eller Radio Norge…Syntes ikke det var så veldig godt argument da Caroline…Bare se på Line Victoria, Linnea…så lenge man er pen og blond så får man jobb…ikke akkurat noen faglig tyngde i bunn…

   11. Fotballfrue

    De jeg snakket om jobber ikke i sonen eller annen «søppel-tv» 🙂 Hun ene er sportsanker i TV2-sporten blant annet 🙂

    – C

  2. suzanne

   Veronica: Mange tror LCHF er en diett, inkludert deg ser jeg. Nå om dagen er det mye snakk om livsstilendringer, og for meg er nettopp lavkarbo blitt en ny livsstil. Ja visst har jeg gådd ned noen kilo, men nå når jeg har oppnådd målet mitt er det aldri snakk om for meg å gå tilbake til det gamle. Jeg selv, og kroppen min har fått et nytt liv, å slik vil jeg fortsette å ha det. Prøv du også da vel 🙂

 12. Akkurat det skal jeg også! Synes 3D er dødsmoro:)

 13. Dejligt med en løbetur:-) Lige meget hvor tynd eller tyk man er, skal man jo have sin daglige motion – selvom man er tynd kan man jo godt få livsstils sygdomme.
  Jeg glæder mig også til at se Pirates 4, Johnny Deep er fantastisk som pirat.
  Skøn blog du har:-)
  /Camilla

 14. Hvor kjøper du den der sjokoladen? Nettet?

 15. Synne-Marie

  Hei! Beundrer deg for at du løper så mye og er flink til det! Selv er jeg skikkelig dårlig på å løpe. Kunne du laget et tips til hvordan komm i gang med løpinga og likevel være motivert når jeg vil spy? 🙂

 16. Katrine

  Jeg har lurt på en ting lenge. Heter mannen din Lasse eller Lars-Kristian? Hehe, ser begge navnene rundt forbi på bloggen så jeg må bare spøre. Beklager hvis du har svart på det før, da har jeg bare ikke sett det. Ellers så er jeg veldig glad i bloggen din og håper du kan legge ut en matoppskrift snart ettersom jeg er veldig glad i å lese oppskriftene dine. Ha en fortsatt flott helg!

  Klem Katrine

  1. Hva med å google eller lete litt rundt på bloggen?

   1. Han heter Lars-Kristian. Lasse er bare kallenavnet!
    I stedet for å kommentere negativt om at noen må google kan man jo svare på det!

   2. Herregud! Hvis han hadde hett Lasse, hadde de jo
    aldri kalt han for Lars-Kristian! Det er lov å tenke litt logisk 😉

 17. Jeanette

  Du ser så bra ut caroline! Kose dere på kino i dag:D

 18. Elisabeth

  Gled dere! Filmen er fantastisk (om man er pirats-fan) 🙂
  PS: vet ikke om du spiser taco etter du la om kostholdet ditt, men om du gjør det har jeg et tips. Jeg syns som deg at taco er «søle-mat», men siden mannen ELSKER det, har jeg begynt å lage hjemmelaget salsa og guacemole osv.. i steden for ferdigprodukt! det blir en HELT annen smaksopplevelse! 🙂

  God helg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Taco er fint, spesielt med hjemmelaget salsa og guacemole 🙂 Kutter bare ut lefsene. Vil du dele oppskriften?

   – C

   1. Elisabeth

    Salsa:
    1 boks hele hermetiske tomater (sil av så mye av væsken som mulig)
    1/2 gul løk
    1/2-1 rød chili (smak og behag)
    1 hvitløksfedd
    saften av 1/2 lime
    en klype salt
    en klype sukker
    (for variasjon kan du ha i 1/2 grønn og 1/2 rød paprika)

    Kjør alt i en blender (jeg bruker min kitchen aid i 15-20 sekunder)

    Guacemole:
    1 avocado
    saften av 1/2 lime
    1 hvitløksfedd, finhakket
    (for sterk versjon, 1/2 rød chili)

    njoy! 😀

   2. Det går også og bare rive i lefsene , sånn at det blir mindre biter.. Og da går det fint og spise det , smaker bedre gjør det og =)
    Jeg bare lurte på om du noen gang har smakt S’mores kake ? Og om du har det , smaker den nesten det samme som S’mores ? =)

 19. Menn liker kvinner med former- det er kun ortopeder og hunder som liker bein! 😉 Den burde du tenke litt på. Syns virkelig kjæresten din at det er fint med «6-pack» på brystkassa di, eller? Du har seriøst et stort problem, men det er tydelig du ikke ser det selv. Og du skal liksom være forbildet til mange unge jenter? Det er FAEN ikke rart at ungdommer nå til dags får spisefortyrrelser. Takk for meg.

  1. Fotballfrue

   Haha, digg at jeg har former da, spesielt pupper og rumpe 😉 Takk for deg, virkelig, du kan bare holde deg unna om det er denne oppfatningen du har av meg 😀

   – C

   1. hurtig

    six-pack på bryskassa?!! den var ny!! haha! kan man få six-pack på ryggen også, eller? -.-

   2. Herregud, helt utrolig hvordan enkelte oppfører seg på nettet til dags..Ikke ta det til deg, Caroline. Jeg synes du ser helt fantastisk ut. Ikke alle som er født med lik kroppsvekt, Tina. Finnes mange mennesker som er født naturlig tynn.. Jeg synes Caroline bestandig har sett tynn ut? Bare se på russebildene hennes osv, hun er jo ikke så veldig rund der heller? Jeg synes alle er fine som de er, jeg 🙂

   3. det er da foresten ikke caroline sin feil hva unge jenter velger å gjøre pga de leser noe.jeg for min del ble så motivert av caroline at jeg faktisk endelig har klart å ta meg sammen,legge om kostholdet og begynne og trene.nå trener jeg hver dag,og jeg føler meg bedre og bedre for hver eneste dag som går.selvtillitten min har aldri vært bedre enn det den er nå,og tro meg,den har vært langt nede sånn som hos mange andre jenter på min alder.føler meg friskere,sunnere,mer våken og jeg har masse energi!!!angrip heller «bloggere» (osv) som heller mot det motsatte,det er da et større problem vil jeg tro,

  2. Herregud Tina.
   Vet du at Caroline er ansett som en av Norge’s vakreste?
   Tror mange jenter skulle hatt kroppen til Caroline!

  3. Ellinor

   Hva er det egentlig du ønsker å oppnå med en slik kommentar? Du har åpenbart ikke peiling, mange som er tynne er skapt slik og kan ikke gjøre noe med det. Caroline ser etter min mening, sunnere ut enn de fleste. Skjønner ikke hvorfor det er fritt fram å slenge all mulig dritt til de som er tynne, når det er så grusomt å kommentere at noen er «feit». Skal det i tillegg være ulovlig å trene og spise sunt bare fordi man er tynn?
   Det er ikke noe fasitsvar på hvordan man SKAL se ut, og jeg skammer meg over hvor overfladiske mennesker generelt er.

  4. Er det mulig! HVEM er det som seriøst hadde vurdert å kommentere dette til en person om det hadde vært ansikt til ansikt? Jeg bare klarer ikke å fortsåå åssen det går ann!! Du er kjempe pen Caroline, og skriver kjempe bra 😀 MÅ innom bloggen din hver dag, hehe 🙂 OG LCHF har vist seg å være kjempe bra for meg! Takk for at du har fått meg til å få opp øyene for det! Føler at jeg har skjønt så mye etter jeg har kjøpt de bøkene du har anbefalt 🙂

  5. Elisabeth

   Hjelpe meg, så mange aggressive og negative kommentarer du får om kroppen din! Skjønner ikke hvordan du takler det. Kan ikke fatte og begripe at folk tror de har rett til å kommentere og kritisere alt mulig med deg bare fordi du er en blogger. Det verste jeg leser er at når folk skriver at «når man er en kjent blogger er man nødt til å regne med baksnakking og kritikk». Er det mulig?!

   Hva med å ip-blokkere alle de som konstant slenger dritt til deg? Vet at noen bloggere har gjort det (bl.a. hildechristina.com). Ingen fortjener å få så mye pes og dritt slengt til seg!

  6. kjære vene,hvordan i alle dager vet du hva mannen hennes liker eller ikke liker!!?blir helt oppgitt jeg altså.selv om man trener og spiser sunt betyr det ikke at man slanker seg.NOEN LIKER FAKTISK Å VÆRE SUNNE,OG IKKE STAPPE I SEG MED SUKKER OG ANDRE SKADELIGE STOFFER.

   1. linda says:
    May 21, 2011 at 22:53

    kjære vene,hvordan i alle dager vet du hva mannen hennes liker eller ikke liker!!?

    Han liker jo tydeligvis former da, han er jo sammen med henne! Ser dere ikke bilde av henne??? noen bilder tar jo helt av nesten da formene viser drit tydelig, timeglasset hennes setter jo tydelige streker som faen, asså hun har former, ikke sånne former som andre mener som feit, skjønner ikke hvorfor noen synes det.. kan dere ikke ordbetydningen eller hva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! form er som en form, asså trekant firkant runding hva faen, det er kurver, former slik vi kan se på på timeglassene ikke klumpene.

  7. Hahahah! jeg må bare le av utspillene til noen folk! Jeg har sett folk som ser ut som kun skinn og bein, og Caroline er virkelig ikke en av de… Hun har en fantastisk godt TRENT kropp, og har absolutt former som hun sier selv! tror du skal finne deg en annen blogg å følge, og prøve å fjerne den frekkheten din! Caroline har virkelig ikke et stort problem! hun spiser sunt og holder seg trent! hadde hun sultet seg hadde det vært et problem!
   TAKK for meg:)

  8. «“6-pack” på brystkassa di»

   Jeg døde litt der.

 20. skryte skryte skryte, uff stakkars deg!

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg er best – ingen protest. BESTBESTBEST.

   Get a life 😀

   – C

   1. Lillian

    Synd å lese alle disse kommentarene der folk virkelig blir «tøffe i kjeften» foran et tastatur og en dataskjerm. Nettmobbing etter min oppfatning.

    Du er faktisk et bra forbilde for mange unge, Caroline – meg selv inkludert.
    For all del, ikke la deg knekke – stå på!

   2. Haha, konge!

    Fin blogg, liker spesielt godt oppskriftene dine! Ellers så kan du faktisk få se ut akkurat som du måtte ønske, jeg leser bloggen på grunn av dine skriveferdigheter og ikke for hvordan du ser ut.
    Jeg er «ny» blogger, kan ikke du lage et innlegg med litt bloggertips?

    Takk for inspirasjon og motivasjon.

   3. Haha! Spesielt mange gretne folk idag virker det som! Mange fyllesyke med dårlig samvittighet for helgens utskeielser og tåler ikke å se andre som er flinke kanskje ;))

 21. Du har en interessant blogg. Du inspirerte meg til å trene i dag selv om jeg trente i går. Takk for det.

  Når det gjelder å svare på kommentarer burde du kanskje ha noen retningslinjer å følge. Tror ikke jeg hadde svart på kritikk jeg. Men sikkert fordeler og ulemper med det og.

  Ha en fin lørdag videre.

 22. Misunner deg, du er så sporty – og ikke alle tar seg like godt ut i treningstøy som deg !
  Ha en fin kveld 🙂

 23. Katrine

  Leste gjennom kommentarene på dette innlegget, og jeg er helt satt ut. At noen kan være så frekk mot andre altså. Du må uansett ha en kjempefin kveld og kos deg med filmen, hadde tenkt til å se den selv i går 🙂 Du er sååå vakker! Irriterende pen faktisk, hehe *misunnelig*

 24. Christine

  Kjempebra at du løper og trener, flott forbilde!
  Nå synes jeg synd på deg som må lese gjennom disse kommentarene.

  Stå på, kos deg i kveld!

 25. Utrolig mye pes noen gir Caroline! Jeg blir bare så motivert av C jeg, tenk å rekke så masse på en dag! Det burde alle lære noe av 🙂

  Jeg blir forresten lykkelig om alle studenter og elever på videregående følger min vervelink til en studentrabattside!

  http://www.studenttorget.no/?partner=30d60b888bd4066891c2b9005981ff39

  Rabatter på bl. a appleprodukter og pensumbøker 🙂 Det er ikke sånn reklametull, men rabatter du selv kan velge å benytte.

 26. Haha, dette er første gang jeg sjekker komentarfeltet på denne bloggen, men jeg ble ikke overasket over alle de negative komentarene. Regner med at de som kritiserer fotballfrue for å være for tynn eller anorektisk er en gjeng sofaslitere som er misunlig på en som gidder å trene.
  Hvordan man selv vil se ut, er noe man bestemmer selv.
  Men som toppblogger, med mange unge lesere mener jeg at man har et sosialt ansvar.
  Der syns jeg det er helt greit å fortelle hva man spiser, men man burde styre unna å fortelle hvor mye.
  Men her syns jeg fotballfrue er helt innenfor.

 27. hei. lurte på om du kunne legge ut en link til den fake bake`n du bruker/brukte?:) så det var så mange forskjellige, og ble så usikker på hvilken jeg skulle ta..

  Og ps. You go girl;-P jenter er bare misunnelige på ståpå viljen din!

 28. Jeg pleier som regel ikke kommentere, men idag var det skikkelig krig mellom deg og leserne.Generelt en dårlig undertone.
  Forstå at du blir provosert av noen kometarer,men ta det litt mere humoristisk 🙂 Ikke la det gå inn på deg. La være å svare heller.

  Synes du er flott! Stå på videre som før! Uansett hva folk sier.

 29. Du er søt, Caroline! Digger, digger digger deg! Hils mannen din fra meg daa 🙂 Si at jeg digger han også.

 30. Oi, så mange uhyggelige kommentarer har jeg aldri sett på en gang. Dette er drøyt, men tøff du er som publiserer de. Ikke noe å bry seg om Caroline 🙂 Alle ser jo at du er vakker på flere mils avstand.

 31. FÆLT så mange æsjne folk som var innpå her i dag da, Caroline! Fysjda.

  Håper du får en strålende kveld i en god armkrok og med en god film.
  Keep up the good work, Atkins-barene er GODE.

  🙂

  1. Fotballfrue

   Herregud,det er jeg ikke enig i :/ hun har jo spiss nese? Jeg har rund 😉 blant mye annet..

   – C

   1. ja, dere ligna litt;) typelike kanskje.)

   2. Jo det var litt likt faktisk!:)

   3. Haha, lignet ikke litt engang…

   4. carina

    hahaha. sett bort fra tredve års aldersforskjell lignet de fortsatt ikke litt engang. herregud.

  2. Sigrid♥

   Haha, de lignet jo ikke i det hele tatt?

 32. Ida Marie

  Jeg leser ofte kommentarene dine og det er faktisk litt av moroa med denna bloggen 🙂 Du får mye positive og hyggelige kommentarer, men også noen dårlige desverre.. Herregud, jeg kjenner jeg blir så vanvittig provosert over hva folk kommer med.. Har du ikke noe godt å si, så la vær å si noe da! Skjønner ikke at du orker å få så mye dritt, Caroline!.. Men jeg syns du ihvertfall virker som ei herlig jente, og guuud så nydelig du er og du har en UTROLIG FLOTT kropp! Folk må være sjalue på det du har.. Derfor dem kommer med tull! 😀 Fortsett med å være den du er, og vær stolt over det! 😀 God helg <3

 33. du er et dårlig forbilde, det er faktisk sykt at du tjener penger på bloggen din!

  1. Det var da veldig så mye dritt folk skriver om dagen, da……

   Drit i å lese bloggen hvis dere blir så provoserte/SJALU. Jeg er langt ifra perfekt selv, men jeg gidder da ikke å rakke ned på en som ser bra ut og får til mye bra her i livet.

   Du skal være mot andre som du vil andre skal være mot deg……. – ikke så dumt å prøve og leve litt etter det:)

   Stå på Caroline – du er vakker <3

  2. Du er et dårlig menneske!
   Helt sykt at dere kan sitte bak skjermen å være så tøffe og tro at dere kan si hva dere vil. Kan vedde på at alle dere som sitter her å skriver ALDRI i verden hadde turt si 10% av alt drittet dere slenger i trynet på Caroline. Hvorfor er jenter så slemme? Hun forsvarer seg selv på lik linje som et hvert individ ville gjort! Synes faktisk hun er utrolig tålmodig som sitter her å leser alt tullet deres! HVA gjør dere her hvis dere ikke liker dere her?

   Man skal ta kritikk. Men KONSTRUKTIV kritikk. «Du ser ut som en anorketiker, spis mat, slutt å være så wannabe perfekt». Det her kaller INGEN konstruktiv kritikk. Synes dere jenter er så sleipe! Leser flere blogger der folk legger igjen så mange vonde kommentarer. Ja, riktig. VONDE kommentarer..Selv om jeg er veldig selvsikker jente, som har mange gode venner og en fin kjæres, ville jeg fortsatt blitt veldig lei meg hvis noen konstant hadde påpekt vekta mi, utseende mitt, kroppen min osv…Hvorfor ble Caroline en skyteskive? Hun er 24, gift, har en egen leilighet, stabil økonomi, egen bedrift og ikke minst har hun selv disiplin. HVA HAR DU?

   Har fulgt bloggen «taust» leeenge Caroline. Synes du er flink jeg! Har aldri kommentert noen blogg før. Men kommentarene i dette innlegget tok «helt av». Ha en riktig fin kveld videre:-)

   1. Helt enig. La Caroline være i fred! Det er en livsstil hun har valgt, og hun vet nøyaktig hva hun gjør. Slutt og være frekke, det kan faktisk hende at hun blir litt såret over så mye stygt.

 34. kristine

  hoi, flinka! 😀
  tok akkurat min første løpetur idag, etter kneeoperasjonen min, og greide bare 2km.
  Men satser på at det går fremover. Kos deg kjempemasse med LK ikveld,
  jeg sitter og smiler hver gang jeg ser bilde av dere, dere ser så nyforelsket ut, selv om dere er gift <3
  Det er så moro å se 😀 <3
  Ha en fin helg Caroline <3

 35. Kjære Caroline – stakkars deg som må leve med alle disse tullete kommentarene! Greit nok at når man legger ut om seg selv på nettet så får folk tilgang og mulighet til å gjøre seg opp en mening om deg, men at de som faktisk bruker tid på å gå inn på bloggen din og lese om deg – frivillig – legger igjen negative kommentarer er jo bare latterlig 😀
  Jeg DIGGER hvertfall bloggen din – god hverdagsinnspirasjon!
  Når begynte du med LCHF forresten? Og hvor lang tid tok det før du merket endringer, med tanke på energi og sånn? Midt oppe i eksamensstress og kunne godt trengt mer energi 😛

  Klem fra en trofast leser 🙂

 36. Jeg blir så irritert når jeg ser hvordan du svarer på kommentarer. Du har en blogg, du legger ut mange lettkledde bilder av deg selv, du må bare regne med negative kommentarer. Jeg er forresten helt enig i det folk sier om kostholdet ditt. jeg husker så godt at du lagde pizza uten bunn, jeg mener, HALLO?! da er det jo ikke pizza lenger. Du som trener så mye trenger masse mat, og det er sunt for kroppen din med karbohydrater også! Kroppen trenger mye forskjellig, den trenger fett, proteiner, fiber, karbohydrater osv.. og karbohydrater er veldig viktig! så det er greit å spise mer fett enn karbohydrater, men du trenger karbohydrater og sukker også!

  1. Fotballfrue

   Spiser karbohydrater jeg 🙂 Ingen trenger sukker, regner med det var en spøk 😀 Jeg har heller aldri laget pizza uten bunn, hvor har du det fra? :p

   1. Jeg skjønner ikke hvordan du kan si at folk går på LCHF for å få et sunt kosthold, er det sunt å spise mettet fett istedet for grønnsaker og frukt? Jeg forstår virkelig ikke hvorfor du går på den dietten! Du er tjuetre? Har ikke du hjerne nok til å forstå at du ikke kan ha lettkledde bilder av deg på nett?

   2. Fotballfrue

    Spiser vi ikke frukt og grønnsaker på LCHF? 😀 Det var nytt for meg. På LCHF spises det massevis av grønnsaker, faktisk mye mer enn det som gjøres på et «vanlig» kosthold 🙂

    Jeg viser «lettkledde» bilder fordi jeg har lyst og lov 🙂

    – C

   3. Ida: Seiøst? Hva får et menneske til å slenge ut så mange tåpelige kommentarer? Dette er en personlig blogg, og hadde du vært en mer dedikert leser hadde du skjønt at halvparten av det du skriver der bare er tull. Kropper har vi alle sammen, og så vidt jeg vet eksponerer majoriteten av oss disse i bikini i sommermånedene. Foreslår at du holder deg unna stranden i sommer, om kameraer og små plagg provoserer deg.

   4. stine g.

    Kan de som kommenterer negativt om kostholdet til Caroline, sette seg litt mer inn i hva et LCHF kosthold går ut på? f´Fakta er at vi i dag får i oss ALT FOR mye karbohydrater enn hva vi er skapt for. Se bare på forfedrene våre- de hadde et kosthold rikt på kjøtt, innmat, naturlig fett, bær, nøtter etc.
    Og hvorfor rapporteres det stadig vekk om personer som har hatt diverse sykdommer og plager, og som blir bedre, om ikke helt friske, med et karbohydratredusert kosthold? Jeg er selv en av de, og det går også helt fint an å trene uten karbohydrater. Om man ikke ville kutte det helt ut, er det sunt for de fleste å redusere inntaket.

  2. Kroppen trenger faktisk ikke sukker, karbohydrater og alt det der. Skaff deg informasjon før du kommer med så usaklige kommentarer. Blir faktisk latterlig dumt og komme med slike innspill når du egentlig ikke har noe peiling! Caroline må da få kommentere hva enn hun vil. Hun er da et menneske hun og, ikke en robot uten noe slags form for menneskelig blod. Dere eller de som kommenterer negativt kan vel starte med å hold kjeft rett og slett. Da slipper jo du og bli så irritert over hvordan Caroline svarer. Så ta med deg og din negativitet og gjem deg. Det her er faktisk bare flaut!

  3. Den pizzaen du refererer til, som er «uten» bunn, er DRIT god 😀 Vi lagde den forrige uke. Mmmmmm! Skal lage den imorra og. Ja, lenge leve janteloven og myndighetenes lov om at karbo er «BEST». Haha, latterlig!

  4. pizza uten bunn??!! ler meg ihjæl! hva blir det da? Hvorfor ville noen lagd det? hahaha XD stå på Caroline, synes du må få spise hva du vil å løpe så langt du vil uten at folk «må» kommentere så mye negativt 🙂 det virker som det er mange som synes det er en menneskerett å kommentere frekt å slemt til folk på nett bare fordi de kan.

   -når du har en blogg må du tåle konstruktiv kritikk.

   SERIØST??? hah, for dem er det kansje det, men jeg synes det ser ut som mobbing… og det skal du ikke finne deg i! synes du har god smak og er kjempesøt jeg 🙂 tøfft at du legger ut oppskrifter og tips til sunnere alternativ

 37. Ikke la de negative kommentarene gå så inn på deg. og når du kommenterer stygt tilbake blir det bare morsommere for de som gjør det. La det heller være.

  1. folk flest har problemer både ett og to og ti..så det provoserer vel mange at noen lever problemfrie liv mens noen sliter hver dag feks med angst,stygg kropp,ensomhet,sykdom ,uhell i kjærlighet,fattig osv osv.. er nok hardt for mange lese om noen som ikke lider av noen spesielle problemer og gjør ting andre drømmer om gjøre…. hele tiden.. at mange også er meget unge som leser sier vel ogh sitt til at noen kommentarer kan være kvasse..som ungdom har jo de fleste mange problemer.. dermed tungt lese om noen uten.. alle vil vel ha noen identifisere seg med.. og folk flest er ikke feilfrie..

   1. a: Vi vet vel ingenting om C sine problemer? Hvis man har det vondt hjelper det uansett ikke å rakke ned på andre..

   2. neiu det er sant men viua bloggen ser vi jo at hun har et bra utseende,fin kropp,perfekt kjærlighetsliv,gode venner(når vi ser at hun er sammen med de),ikke fattig …så da har hun ingen av de problemer som kanskje er det tøffeste … ensomhet og fattigdom er ting som spiller svært mye inn i ens liv.. pluss sykdom selvsagt… en person med kreft som ligger på sykehus og lider og feks leser hvor sannsynligvis kjekt noen har det via blogger kan hende sier en kvass kommentar,men det er vel neppe verdens undergang.. ? tenk om noen løp rundt forsvarte de som virkelig lider av store problemer som ensomhet og sykdom? det er liksom lettere forsvare noen som er vakker enn omvendt.. litt merkverdig igrunn.. tror folk som er mindre pene trenger mer oppbacking enn de som har et perfekt utseende.. pene folk har som regel fått smil og blikk og gode ord hele livet fra de i barnehagen(der alle vil være dems venn) til voksen.. det er ikke til legge bak en sten at alt er mye lettere om en er pen.. barn er jo ofte slik at de gjerne vil være venner med de som ser ut som prinsesser..jeg sier bare dere som blir så hissige her på carolines vegne når noen sier et el annet småtteri -håper dere forsvarer alle andre folk like mye… det er nok stor forskjell vokse opp som pen enn stygg… i ungdomstiden der alt går på utseende ,og de styggeste blir mobbet pga utseende til enhver tid.. da skulle nok noen vært og forsvart like ivrig de som blir hetset hver dag…

   3. Forsvarer jo ikke folk som skriver dritt i kommentarfeltet? Dessuten går man innom bloggen av fri vilje. Om man blir så sykelig sjalu av å lese bloggen kan man jo bare slutte?

 38. Kan ikke skjønne hvorfor alle de negative kommentarene kommer her.. Syns du er et bra forbilde, jeg! Selv har jeg bare løpt en liten tur i dag, men er fornøyd av den grunn! Hvorfor kan ikke folk være fornøyde med seg selv på tross av hva andre gjør eller ikke gjør? Stå på videre, Caroline. Ikke la deg knekke av negative kommentarer, det sier mer om dem som kommenterer enn om deg (og nå snakker jeg om de usaklige, ikke konstruktiv kritikk). Fortsatt fin helg til deg 🙂

 39. Hei Caroline. Har fulgt bloggen din en stund, men aldri kommentert. Fant ut at det nå var på tide:) Vil si at du virker som en utrolig positiv og kjekk jente….med en stå på vilje og frisk innstilling til det meste. Blir i godt humør av å lese bloggen din, varierende og engasjerende. Mange flotte stylingtips og inspirasjon. Og det at du og LK setter så pris på hverandre er rørende å se:) Og vet du hva….jeg syns du ser dritbra ut når du blunker….fortsett med det;););) ha en strålende sommer:)

 40. Hei Caroline 🙂
  Jeg har slike sko fra nelly som du skrev i innlegget «Tidlig på’n». Bare i sort. Vet ikke helt hva jeg skal bruke disse til. Har du noe forslag? 😀

  Klem

 41. Å hvorfor skal noen være ekle og måtte «knive » La oss glede oss over at noen fikser livet sitt. Mat, trening, kjerlighet, mulig rekkefølgen er feil, men jeg vil glede meg over livet. Det er det Caroline gjør så slutt med disse teite komentarene.

 42. Skrev en kommentar i sted,men den ble vel borte.. Prøver igjen:)

  Syns det er trist å se hvordan noen klarer å finne så mye usakelige og negative ting på et så muntert og fint innlegg.
  Kos dere masse på kino i kveld, misunner deg, er nemlig litt avstandsforelsket i Johnny Depp selv 😀

 43. Marte Kristine

  Kjøp Atkins barer på iHerb.com, der er de myye billigere, og de har sikkert 20 forskjellige smaker!! 🙂

 44. Kjære søte, pene Caroline!

  Jeg er en trofast leser av bloggen din. Er innom mange ganger daglig. Har fått et veldig godt inntrykk av deg! Du virker så søt og god,og synes det er gøy å lese bloggen å se bildene dine, men nå kommer det en helt ny side av deg frem.Ser på kommentarene dine.
  Forstår at du blir provosert av hva noen mener, men ingen her kjenner deg personlig(bortsett fra noen)og derfor er et så viktig at du opprettholder det gode inntrykket som jeg tror de fleste av leseren dine har av deg.Ellers hadde de vel ikke vært faste lesere? 🙂 Ikke mist de trofaste ved å reagere så aggresivt.Ble liksom litt skuffet jeg nå..

 45. Hei Caroline:-)

  Jeg vil bare si at du er et veldig bra forbilde, uansett hva folk kommer med. De har tydeligvis ikke noe som heter sunn fornuft, og liker den følelsen de får når de gjemmer seg bak et tastatur og slenger dritt til folk. Slike mennesker har jeg absolutt null respekt for.. Du er ei utrolig sterk, og ikke minst nydelig jente. Du skal vite at jeg ser opp til deg.
  Stå på videre!

 46. Elisabeth

  Hei Caroline! Jeg er fast leser av bloggen din, og grunnen til det er jo nettopp fordi jeg digger innleggene dine; du skriver svært godt og er inspirerende både mtp trening og klær etc. 🙂

  Når det er sagt er jeg likevel litt enig med de som har kommentert før meg ang. din måte å takle negative kommentarer på. Det der med romertallet er jo bare en teit filleting, og de som snakker om vekten din og kostholdet ditt etc er ikke noe nytt, de gjør jo dette åpenbart bare for å provosere deg, og/eller fordi de er sjalu!
  Responsen din på disse teite kommentarene overrasker meg derfor, for jeg har inntrykk av at du er så langt mer fornuftig og oppegående enn hva tilbakemeldingene dine til leserne noen gang virker som!
  Jeg skjønner kjempegodt at du vil forsvare deg, og ikke minst filleriste de som skriver dette tullet, men du VET jo bakgrunnen for det, jeg mener, disse taperne sitter jo bare foran tastaturet sitt og slenger dritt- hvorfor synke ned på deres nivå og ta igjen med samme mynt da?
  Hadde jeg vært deg hadde jeg enten skrevet så saklig det går an å svare tilbake (man vinner alltid på å være den sindige 😉 ) eller rett og slett latt være å svare de- da kaster man ikke mer bensin på bålet.

  Jeg er litt redd for at du skal ta dette veldig kritisk, og gi meg en skyllebøtte tilbake her, men jeg mener bare å støtte deg, for du lyser opp hverdagen min med dine flotte innlegg hver eneste dag 😀

  Ha en fin kveld videre 🙂

 47. Må bare si at jeg beundrer at du blogger hver eneste dag 🙂 Leser kommentarer en gang iblant, og det er utrolig mye rart folk skal henge seg opp i, og pirke på. At man ikke bare kan glede seg over andres lykke, forstå det ikke!

  Stå på, du er ei utrolig flott jente! 🙂

 48. Hei 🙂

  jeg leste i grimstad adressetidene (www.gat.no) at du skal bli med å sykle fra lindesnes til nordkapp! Så spennende! 😀 Hvis det var deg jeg leste om da .. xD

 49. Har du hørt om en serie som heter lipstick jungle?? Har begge seongene, og tror du ville ELSKET det! Hvis du liker sex& the city, frustrerte fruer osv, så er dette noe du måååå se!! Anbefaler deg å kjøpe sesong 1 og 2 på platekompaniet, fantastiske serier. Lover deg mye storbyliv (les: NY), sex, venninnekos, spenning og romantikk. og IKKE minst mote, helt fantastiske klær! Tror du ville elsket serien, check it out 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *