In happiness with you

Er i skrivende stund i total ekstase over å ha fått kysset på mannen igjen. Det er SÅ verdt å sove litt dårlig den ene natta, når det føles som tusen sommerfugler flyr om kapp i magen min bare ved synet av ham. Er det ikke et godt tegn at vi fortsatt flørter ved å plage og erte hverandre etter fire år som kjærester? Håper det aldri stopper. .

Shit, som det blåser i Oslo i dag! Klarte forresten å sy inn skjørtet 😀

Kjøpte med meg en Moroccanoil hjem fra Carina i dag. Den er helt fantastisk, spesielt på Peaks Hair. Resultatet ble en bittelitt blondere manke. Har beholdt stripeeffekten og lengden, selvsagt 😀

Er det forresten noe dere lurer på angående Peaks? Da kan dere bare spørre, tenkte å lage et innlegg om det snart.

Ellers kom vi nettopp hjem etter en handletur på Kiwi. .

. . og en kjøretur rundt i Oslo. Mamma og pappa er i hovedstaden, og trengte skyss til et vennepar. Denne dagen har vært hektisk. Gleder meg til å stupe ned i en myk sofa, med et bedre måltid og en flaske rødvin på deling.

Oh, yes she did: Jeg blunker helgen inn – skål til alle vakre lesere 😀

97 kommentarer

 1. Du er så fin! Håper du får en fin helg 🙂

 2. Mastemyr hotell? Fint hotell med god service, men maten var ikke så veldig god.

 3. Kathrine

  Har nettopp fått anbefalt denne oljen sjøl av frisøren 🙂 Ødela håret mitt med å bleike det. Det blei veldig brusete og såg tørt ut, men etter eg har brukt dinna oljen har det fått en heilt ny glans 🙂 Men korleis påføre du denne oljen ? Tar du den i vått hår, eller ? 🙂

 4. Hei Caroline!
  Elsker bloggen din! Den gjør meg glad… Du er utrolig inspirerende og ikke minst vakker.
  Synes det er så fint at du og mannen fortsatt er like forelska etter fire år! Hva er hemmeligheten? 😉
  Et par spm på tampen;
  – Hvor får man kjøpt de kule trendz kilehælskoa du har?
  – …og hvor tar du all energien din fra?… 😉

  *J*

 5. Kan du vise bilder av huset ditt? Det vi har sett til nå er så pent.

  1. det er bare en leilighet.. og vi har vel allerede sett det som er nesten… 🙂

 6. Trist og lei :-(

  Så herlig….!

  Jeg misunner deg/dere!

  Skulle liksom kose meg med min kjære ikveld.. Det endte med at han kalte meg Baboo (eller en eller annen gigant fra Shrek)… og jeg veier ikke mer enn 55 kg………….. Han påstår at han sa det på tull… men så sa jeg noe om ham og da ble han lei seg og la seg……… Jadda, gutta sin selvfølelse er som allttid mer verdt enn vår…

  Han sa det var tull… men det går faktisk ikke an å kale alt for «tull» for det ligger alltid sannhet bak det…

  Er så skuffet siden vi liksom skulle feire «noe» og kose oss…. 🙁

  1. ….. Er du seriøs? For hvis du er det så vil jeg anbefale deg og din kjære å melde dere på et aldri så lite kurs. Kanskje til og med flere! Ett gentlemanskurs, et humorkurs samt et selvtillitskurs eller tre. Sånn til å begynne med. Seriøst. Dette er det verste jeg har hørt på lenge. Du veier 55 kg. Jeg tror IKKE han synes du er tykk. Jeg tror imidlertid at du sa noe litt slemt tilbake, noe som du innerst inne mener og som han er klar over selv óg. Da var det kanskje ikke så rart at han ble lei seg. Seriøst. 55 kg!!

   1. Dette må være en spøk. Og hvorvidt en viss vekt er høy eller lav kommer jo an på høyden til personen. 55 kg kan jo være for mye på en person som er 150 høy.

  2. 55 kg er jo ingenting, så det må jo ha vært ment som en spøk 🙂 Når du VET at du er tynn, så er det jo ingenting å bry seg om at han kaller deg Baboo. Kall han det tilbake 😉

 7. Camilla BM

  Har blitt fast leser av bloggen din Caroline, og nå måtte jeg bare kommentere. Har ventet på et nytt «blunkebilde», etter den idiotiske kommentaren du fikk forrige gang du blunket på et bilde. You go girl;)
  Du er utrolig vakker og jeg elsker stilen din. Masse inspirasjon og hente her. Keep up the good work, og hils Hugo fra meg:) Klem til deg.

 8. Elisabet

  Du er nydelig, Caroline! Ha en fin helg:)

 9. Åi, ser litt ut som om du holder en røyk på det siste bildet :O Kjempefint skjørt, forresten! 😀

 10. Elsker bloggen din! <3 hvilken morroccanoil bruker du – vanlig eller light? Gjerne skriv litt om peaks hair og gjerne noe om oljen også 🙂 🙂 Ha en fin helg!

 11. Det ble kjempe fint ! Og enda finere på deg =)

 12. Utrolig pent og sommerslig antrekk! 🙂
  hihi, likte det siste bilde jeg!

 13. christina

  kan vi få se bilen deres og hele leiligheten?? 🙂

  Ser så utrolig fint ut hos dere : )

  Klem…

  ps. digger skjørtet <3

 14. Kunne du fortelle litt mer om de extensions du bruker nå? Hvordan er din erfaring med de? Anbefaler du de? Er det dyrt å vedlikeholde de? Osv.

 15. kjære vakre caroline <3 blir så glad av å høre at det går så fint med dere, og jeg vil bare si at du har så fin blogg. oppdaterer hver dag, skriver utfyllende, og har masse fine bilder. håper du aldri slutter! husker du at du skulle pusse opp soverommet? så klart husker du det.. men kan du legge ut bilder eller fortelle litt om det? 🙂

 16. You two made me believe that the love like this really exists. Thank You <3 I hope for you two it will lasts forever 🙂

  xoxo, V.

 17. Moroccanoil er det beste jeg har prøvd 🙂 Frisøren min sa at man kunne bruke det på tørre hender i tillegg, og vet du, det funker! 😀

 18. Hei!! Du har alltid så fin og kvisefri hud! Hvordan unngår du kviser? Har du noen tips?:)

 19. God helg! Rødvin høres veldig godt ut 😀

 20. Margrete

  Så godt å lese om hvordan du og Lars-Kristian har det, jeg kjenner meg sånn igjen. Skal se igjen typen på mandag etter en uke fra hverandre, og kjenner det begynner å krible i magen bare av å lese innlegget ditt, for da vet jeg hva jeg har å se frem til!:) Kos dere videre!

 21. Forguder bloggen din, Caroline ! 🙂
  Litt random spørsmål men: det ser ut som du alltid har så fine legger! Barberer du de hver dag, eller går du til voksing ?

  Hils mannen og ha en fortsatt fin dag :))

 22. skjørtet var kjempe fint:))!

 23. digger_fotballfrue

  hvor er skjorten fra? fiiin var den! elsker sommerfugler og farger!

  har du tips til hva man bør spise (med variasjon fra dag til dag) dersom man vil ned i vekt , 5-8kg til bikinisesongen (dvs nå egentlig ,men på kortest mulig tid)? jeg tror ikke lavkarb er noe for meg.. men bør jeg spise lite karb og mye protein? og hvor mye bør man trene, og hva slags trening? styrke eller utholdenhet? begge deler? tusen takk på forhånd!

 24. Oh, yes she did;-)
  Herlig, Caroline!

  Jeg har nettopp gått fra samboeren min gjennom fire år fordi vi manglet den magien der. Mange av de rundt oss syns jeg er egoistisk og at jeg har handlet feil, men jeg mener at man skal ikke ta til takke med middelmådighet! Jeg vet at det finnes mennesker der ute som får meg til å stråle, why settle for less? Og det er et samarbeidsprosjekt! Jeg orker ikke å bruke livet mitt på å få en som syns alt er «helt passe» til å dele hverdagsentusiame…
  Ble litt rørt over den fine morgenstunden du skrev om idag, håper jeg også kan finne noe slikt i mitt neste forhold:)

 25. Lekkert antrekk! 🙂 Så flink du er som klarer å sy inn, jeg har ikke rørt symaskin siden «tekstil»

 26. Takk for flott blogg, elsket skoene dine, hvor er de fra? 🙂 Skriv gjerne litt mer ang denne marocco-oljen, ble nysgjerrig 🙂

 27. Line Margrethe

  Digger deg når du blunker ;)))

 28. Eg synes faktisk ikkje det var så fint – antrekket var fint – men skoa krasja totalt:S

 29. Synes det øverste bildet er så fint! Det er så naturlig, hvis du skjønner 🙂

 30. […] var det dags for å svare på spørsmålene dere hadde rundt Peaks i dette innlegget. Har samlet sammen spørsmål som har kommet i både før-og etterkant også. Spør i […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *